Last news in Fakti

17 Март, 2022 20:22 3 673 153

Митрофанова: Българският елит разграничава руския народ от Путин, и фашистите правеха така

  • елеонора митрофанова-
  • български елит-
  • фашисти-
  • владимир путин

Тя "предупреждава" официалните български власти, че доставки на оръжия и боеприпаси за "украинските националисти" едва ли ще добавят оптимизъм за двустранния диалог, който засега и без това бил влошен

Митрофанова: Българският елит разграничава руския народ от Путин, и фашистите правеха така - 1
Снимка: БГНЕС

Теза на западната пропаганда, използвана и от нацистите по време на Великата отечествена война е, че трябва да се разграничи руският народ от политическото си ръководство, като изказвания в тази посока се чуват в момента от представители на „българския естаблишмънт“. Това заяви в седмичния си „брифинг“ посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова.

„В контекста на провежданата от въоръжените сили на Русия специална операция в Украйна определени представители на българския естаблишмънт прокарват тезата за необходимостта да се разграничи руският народ от Президента на Руската Федерация Владимир Путин. Тази "нова" теза на западната пропаганда е добре позната още от периода на Великата Отечествена война. Фашистките агресори безуспешно тиражираха подобни неща на окупираните територии с цел да деморализират населението и го подтикнат към сътрудничество“, коментира Митрофанова, като отбелязва високия рейтинг на държавния глава.

Тя директно се обръща към управляващите у нас: „Бих искала да предупредя официалните български власти, че доставките на оръжия (включително съветско производство) и боеприпаси за украинските националисти едва ли ще добавят оптимизъм за двустранния диалог, който засега и без това е влошен“. Думите ѝ идват на фона на спекулации, че нашата страна може да предостави ПВО системи на Украйна.

„Във връзка със засягащите българското общество въпроси, свързани с доставките на руското гориво в страната, бихме искали да подчертаем, че Русия винаги е била надежден гарант на енергетическата сигурност от световно ниво. Ние високо ценим това реноме, макар че сме готови за сериозно противопоставяне в енергийната сфера. Засега доставките на енергоносители в България се извършват непрекъснато и в пълен обем“, отбелязва Митрофанова.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 79 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dinero

    86 44 Отговор
    Всичко е въпрос на дипломация. Недопустимо е това, което се случва. А и помислете малко - не може г-н Зеленски от зеления фотьойл да стои да призовава целия свят да се включва и да допринася с военни действия. Това е тотално грешно. В никакъв случай не подкрепям действията на Путин, но малко или много вината не е само от едната страна.
  • 2 Toshko

    87 65 Отговор
    Украйна превърна държавата си в по-долнопробна колония и от България
  • 3 Вън червена подлого

    93 87 Отговор
    Вън червена подлого!

    Коментиран от #34, #44, #104

  • 4 Щалер

    91 52 Отговор
    В България няма елит, а колабороционисти слуги на западните импералисти

    Коментиран от #103

  • 5 Севда

    87 53 Отговор
    9 септември, когато ликвидираха елита на България.
    Още в първите три месеца след 9 септември 1944 в България са избити близо 30 000 представители на дотогавашния елит. Целта: да се разчисти пътят към властта на безпросветни и безскрупулни поддръжници на съветския режим.

    Коментиран от #36, #79, #125, #133

  • 6 кнаус 485

    52 8 Отговор
    Българския елит са тях най - лошото което ми идва на главата и много псувни.....
  • 7 Циба

    55 46 Отговор
    Вече не можете да казвате къде какво ще става..
    Нямате нито лицето нито възможностите

    Коментиран от #51

  • 8 Бай Ви Бай Дън

    59 42 Отговор
    Тази джумерка още ли е тук?
  • 9 Дйоъ

    55 40 Отговор
    Изнасяйте се от Украйна!

    Април е време за сеидба!
  • 10 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    55 47 Отговор
    Остава ви малко време на соросите в България после ставате бежанци!

    Коментиран от #143

  • 11 Българин

    61 56 Отговор
    Чемодан, вокзал, Масква, вън оттук, в България няма място за руски фашисти.
  • 12 Майна

    55 24 Отговор
    Българският ,,елит,, се готви да направи българите мишена като се ГОТВИ ДА ДАДЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ ПВО предоставено на българската армия от руснаците...,т.е. България ще е следващата изкупителна жертва за ГЛОБАЛИСТИТЕ...ВСИЧКИ ,И ТЕЗИ ДЕТО ФРАСКАТЕ ПРОТИВ РУСИЯ..

    Коментиран от #19

  • 13 Eliza

    31 25 Отговор
    Словакия ще дава на Украйна зенитноракетни системи С-300

    Коментиран от #95

  • 14 Еббни

    47 43 Отговор
    Си майката рашистка...
  • 15 Последния Софиянец

    27 2 Отговор
    Поздрави от Агора България пред Президентството!
  • 16 !!!?

    59 6 Отговор
    В България мяма елит има подлоги на хранилка!
  • 17 Майна

    39 21 Отговор
    репортерът на Foreign Policy Алек Лун също се сблъска с нацистите. той написа :

    „Синьо-жълти украински знамена се вее над изгорялата сграда на градската администрация на Мариупол и на военните контролно-пропускателни пунктове из града, но в спортно училище близо до огромен металургичен завод, друг символ е също толкова забележим: символът на вълчия ангел („вълчи капан“). който е бил широко използван в Третия райх и е бил възприет от неонацистките групи. …

    „Проруските сили заявиха, че се бият срещу украинските националисти и „фашисти“ в конфликта, а в случая с Азов и други батальони тези твърдения по същество са верни.“
  • 18 Наште

    38 19 Отговор
    Са дупед ци , не може да се разчита на тях , дори на Разеденителя........Русия , след тази война ще стане най могъщата държава в света ...това което не ме убива ме прави по силен,...всепризнато правило !
  • 19 Бухахаха

    9 12 Отговор

    До коментар #12 от "Майна":

    Няма страшно вас няма да ви бомбардират..значи и нас заради вас
  • 20 Българин

    36 0 Отговор
    Пълно непознаване и изопачаване на историята. Този подход е измислен от Талейран, за да спаси Французите и да се накаже само Наполеон. След това Удроу Уилсън го прилага спрямо немците за да ги спаси като казва че кайзерът и върхушката са му виновни.
  • 21 пико

    45 38 Отговор
    Тази е хипер адски мега нагла. Не се търпи това същество.

    Коментиран от #48, #99

  • 22 Иванушка 🇷🇺

    34 9 Отговор
    "...Засега доставките на енергоносители в България се извършват непрекъснато и в пълен обем..." - ключовата думичка, Невидимата заплаха е Засега 😉
  • 23 Torent

    35 16 Отговор
    Шпиони на цереуто са превзели РБ
  • 24 pepi777

    44 15 Отговор
    Дошъл Лойд Остин в България, за да иска ПВО за Украйна, а нащо небе кой ще го пази от падащи украински дронове?
  • 25 путин лавров

    18 34 Отговор
    и хората около тях много скоро ще бъдат свалени от власт и осъдени за военни престъпления

    Коментиран от #52, #70

  • 26 ИМПЕРИАЛИСТ

    30 30 Отговор
    Тази вече ми лази по нервите! "Хем нсрни, хем аслани" (БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА)
  • 27 !!!?

    10 44 Отговор
    Борисов е истински държавник! Поиска незабавно България да достави военна помощ за Украйна пред неговия приятел бившия президент на Украйна Порошенко! Борисов пред Порошенко: Ще подкрепим искането ви за военна техника, ако се внесе в НС (ВИДЕО)
    Порошенко обясни, че руската армия напада цивилни, отвлича кметове. Той беше категоричен, че никой не е очаквал, че страната му ще окаже такава съпротива срещу агресията на Русия. Порошенко заяви, че за да продължат да се борят с инвазията на Русия са им необходими оръжия, амуниции и военна техника.
    Поздрави на Зеленски, на Кличко от мен и от кмета Фандъкова, на Украйна. Ние сме с Вас, и пази се!“, заяви лидерът на ГЕРБ.
    Благодаря ти Бойко. Хората не умират в Украйна, Русия убива хората. Сега имаме нужда от техника - самолети МИГ- 29, ракети С-300 и други амуниции“, добави Порошенко.

    „Ако бях премиер още днес щяхме да вземем решения за това, което искаш и щях да предложа на всички лидери от Европа да помогнем военно на Украйна, за да спрем обстрелът. Трябва да проведем конференция за мир в Киев.“, подчерта Борисов.

    Коментиран от #29, #55

  • 28 Roro

    46 2 Отговор
    Какъв "елит" те половината са кандидати за затвора?? хаха
  • 29 Aлфа Вълкът

    8 31 Отговор

    До коментар #27 от "!!!?":

    Г-н Борисов вчера на среща с Украинския посланик и днес с бившия президент на Украйна Петро Порошенко заяви че ПП.ГЕРБ са готови да дадат своите 59 гласа в парламента , ако управляващите от ПП предложат България да предостави военна помощ на суверенна Украйна! Също така в разговора с Порошенко, г-н Борисов е уверил че България като лоялен член на НАТО би настоявала алианса да затвори въздушното пространство на Република Украйна! Ето това е истински държавник , про-Европейски и държащ на Атлантическата ориентация на нашата страна!

    Коментиран от #31, #57, #115

  • 30 tate

    22 24 Отговор
    МИТРОФАНОВА ЩО НЕ СИ“......................................................................................................................................... и още ................................................................................................................................................. и за Путин....................................................................................................................................................................................................................... и както казва Сетльо Витков " На всичките роднините на другите и те " !! Та Мирофанова да не забравя .........................................................................................................................................................................................................................................................................................................!!!!!!!!!
  • 31 оня с коня

    10 23 Отговор

    До коментар #29 от "Aлфа Вълкът":

    Гледах видеото от срещата на бившия президент Петро Порошенко с Бойко Борисов! Порошенко : "Скъпи Бойко , трябват ни ракетни установки , зенитни ракети С-300 и МИГ-29. Доставете ни ги скъпи Бойко и ще изтребим орките агресори до крак"...Борисов -" Ще направя всичко възможно приятелю. Ако бях премиер бих предложил веднага да се гласува военна помощ за вас"...Държавници
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ВЪН НАТО

    34 7 Отговор

    До коментар #3 от "Вън червена подлого":

    И АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ,ОТ БЪЛГАРИЯ,ЖАЛКИ ТЕОЛОВЕ ГИНАНСИРАНИ ТОЧНО ОТ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА С БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР

    Коментиран от #45

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ако тогава бяха изчистили всички подлоги

    28 4 Отговор

    До коментар #5 от "Севда":

    на чужди държави и престъпници,днес нямаше да сме в същото положение!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Сатана Z

    18 8 Отговор
    Готви се голяма провокация на нацистите в Одеса:
    Втората важна новина е, че в Одеса се появи почетен боец ​​на информационния фронт - Бернар-Анри Леви. Не обикновен боец, а генерал или дори маршал.
    - писател, философ, идеолог на военните конфликти. Днес той се появи в Одеса
    Леви се появи в много конфликти: в Югославия в началото на 90-те, в Косово в края на 90-те, в Афганистан, в Либия през 2011 г., в Сирия през 2013 г. Всеки износ на американска „демокрация и свобода“ не се осъществяваше през последните 20 години без участието на този човек – например през 1999 г. Леви активно подкрепяше Армията за освобождение на Косово в статии и книги, призоваващи страните от НАТО да бомбардират Югославия , беше и в Либия. Задачата на Леви е да създаде прикритие за плановете на глобалните играчи.
    Бернар-Анри Леви винаги е пред голяма кръв.
    Е, откакто се появи там, значи имам лоша новина за жителите на Одеса - местните трябва да очакват големи неприятности. И за да бъдем по-точни, това не е просто проблем. Бих казал, че над града и жителите му виси смъртна заплаха.
    Мисля, че именно Леви ще даде зелена светлина за използването на SNS (подядрен боеприпас) в града и лично ще одобри мястото за полагане.
    Освен това бих си позволил да предположа, че експлозията в Одеса ще надмине експлозиите в Бейрут в Ливан и Танжин в Китай:
    Експлозията в китайския Тиендзин на 12 август 2015 г. е NSA: Z

    Коментиран от #42, #67

  • 39 Дреми ми на дедовия

    23 17 Отговор
    Че няма да водим диалог с Колхоза.Нека някой ми каже,покаже и докаже нещо свестно което е дошло в България от Русия?

    Коментиран от #94, #128

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 НЕ ТРОГАЙТЕ РОССИЮ,

    20 24 Отговор
    ГОСПОДА!

    ПРОДАЖНИЦИ БЪЛГАРСКИ - НАТОВСКИ И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ!

    НЕ СМЕЙТЕ ДА ХУЛИТЕ РУСИЯ!

    Коментиран от #53

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Мряха

    7 10 Отговор

    До коментар #34 от "ВЪН НАТО":

    Наша хибридна война по-мощна а а А?
    Добре беше да си налягане парцала а не да си играете на велика сила без време
  • 46 Да,бе

    17 2 Отговор
    Народе съд,оле,оле,народен съд!Само,че сега ако пак каже някой,че елитът на нацията е избит,Ъ!?!Тоя път само шлака заминава.

    Коментиран от #147

  • 47 Hristoo

    16 16 Отговор
    Военната операция в Украйна е в помощ на хора в Донбас, които в продължение на почти осем години с най-варварски методи, терористични атаки и постоянни артилерийски обстрели бяха подложени на истински геноцид.

    Коментиран от #72

  • 48 БОРУНА ЛОМ

    6 4 Отговор

    До коментар #21 от "пико":

    АЛО ОБОРА
  • 49 Баба Ванга

    22 15 Отговор
    Никога против Русия!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 И ЛИЦЕТО ИМАТ

    21 22 Отговор

    До коментар #7 от "Циба":

    И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ!

    АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ И ТЕБ НЯМАШЕ ДА ТЕ ИМА! БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА Я ИМА!!!

    ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУСИЯ

    Коментиран от #68, #89

  • 52 !!!?

    13 15 Отговор

    До коментар #25 от "путин лавров":

    Соросоидни мечти, краварите са почти пред бунт проблемите в Кравария сега започват. В Краварските щати бензина е с рекордни цени инфлацията също и деленето е въпрос на съвсем малко време!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Хаджипеераски

    12 1 Отговор

    До коментар #43 от "Хаджигенов":

    Е едно ЛГТБ на хранилка!
  • 55 tate

    10 14 Отговор

    До коментар #27 от "!!!?":

    А за Путлерасите , и на вас да ......................................................................................................................................................ония с петолъчките в главата ,вие си знаете .......................................................................................................................................................................................... на продажната пета колона на СССР в РОДИНАТА България .............................................................................................................................................................. На недоклепаните и недоучили история "Тролове" за СССР оха как ще ви.................................................................................................................................................................................................. ЗА ОСТАНАЛИТЕ МИСЛЕЩИ С ГЛАВАТА СИ ХОРА ХОРА ТИЯ ИЗРЕДЕНИТЕ ГОРЕ ИСКАТ ДА НИ ЗАТРИЯТ да докарат БОШЕВИЗМА , ДА ГИ ИЗРИНЕМ !!!!!!!!
  • 56 ивелина

    9 13 Отговор
    от детето до старика всички срещу болшевика
  • 57 Тарас Булба

    15 7 Отговор

    До коментар #29 от "Aлфа Вълкът":

    Атлантида е била пълна с атлантици,явно затова е потънала.
  • 58 Иван

    17 14 Отговор
    Тая още ли не е изгонена?
  • 59 Ние сме братски народи

    9 10 Отговор
    защото страдаме в еднаква степен от дебилизъм!

    Коментиран от #71

  • 60 rolangaros

    10 15 Отговор
    Птородактил👇Самолета, и за Москва. Подлога!!!!!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Пловдив

    17 13 Отговор
    Оххх... Този комунистически начин на плямпане от близкото минало не го бях чувал отдавна... Все едно слушам оня простия селяк от Правец бай Тодор
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Путин

    8 4 Отговор
    Е еманация на руснаците.Тук съм съгласен.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 !!!?

    14 4 Отговор
    Ние пък различаваме фашистите по тяхните свастики !!!?

  • 67 tate

    8 7 Отговор

    До коментар #38 от "Сатана Z":

    ФАКТИ ИЗТРИЙТЕ ГО ТОЗИ Зловредна пропаганда

    Коментиран от #118

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Хахаха

    10 9 Отговор
    тая фашисти ли ни нарече?
  • 70 ШЪ СТАНИ

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "путин лавров":

    ..МА ДРУГ ПЪТ!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Реално

    13 9 Отговор

    До коментар #63 от "Стойко":

    Донбас и луганск се управляват от кгб..там десет години се стоварват танкове и стрелково оръжие в големи количества плюс дегизирана руска армия..хората в донбас и луганск никой не ги пита какво искат и какво не искат
  • 74 tate

    10 10 Отговор

    До коментар #65 от "Стойко":

    АМИН ДАЙ БОЖЕ БОГ да пази Православна УКРАЙНА

    Коментиран от #126

  • 75 ШЪ СТАНИ

    3 1 Отговор
    ..МА ДРУГ ПЪТ!
  • 76 очевидно

    10 11 Отговор
    Този път обаче фашистките агресори безуспешно поддържат политиката на фашиста Путин.
  • 77 Зъл

    4 5 Отговор

    До коментар #63 от "Стойко":

    Браво, много верен коментар!
  • 78 Браво

    16 10 Отговор
    За разлика от САЩ, Русия винаги спазва Договорите си! А Владимир Владимирович успя да обедини държави като Иран, Армения, Грузия, Сърбия, Китай, Индия-там в спорните области се спря един конфликт-неотразен от западните медии, СА, Сирия-спаси живота на Асад, Венецуела-ваксини-спаси живота на Мадуро, Турция спаси живота на Ердоган, Израел-който разбра позицията на Русия.Путин даде небе на САЩ и бази Двете Кули. Русия в лицето на Владимир Владимирович спасява света от Нацизма. Уникален политик, който сам срещу разгневената тълпа в Германия, успява да предотврати конфликт. Кисинджър, виждайки го за първи път, дава разумна оценка за него. А за Лавров и Нанбензя, дипломати от класа, блестящи, в условия на изключителен натиск и напрежение. Уникална държава, уникален народ, уникални политици и дипломати, вече и икономисти, учени, военни, медицина, уникален дух, Духът на Русия..

    Коментиран от #98

  • 79 Сух

    12 10 Отговор

    До коментар #5 от "Севда":

    За тез глупаци ли говориш - "За периода 1979-1988 г. САЩ увеличава БВП на глава от населението със 182%, Япония с 275%, Германия със 158%, Франция със 157%, а България увеличава БВП на глава от населението с 234%. Това ще рече, че България по време на комунизма, дори и в годините на Перестройка, никога не е била в рецесия, камо ли фалирала, както поучава западната пропаганда.
    По брутен вътрешен продукт на глава от населението през 1988 г. България е заемала 25-то място в света."

    Коментиран от #86, #108, #119

  • 80 Питам аз

    18 11 Отговор
    Да сте чули някой от ЕС и САЩ така да ни говори? Нарече ни подлоги на запада, а се държи сякаш сме нейна подлога. Кой не ни уважава и ни третират като собственост?
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Говедо

    12 4 Отговор

    До коментар #65 от "Стойко":

    ВКР е военно контраразузнаване бе,какво общо има с външно разузнаване?Папагали неграмотни!
  • 83 Аре

    18 10 Отговор
    Аз искам да попитам Българите, вие достойнство имате ли? Как позволявате на тази алкохоличка мутрофанова да ви говори с този тон и да ви заплашва? Просто не е истина!

    Коментиран от #87

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Тази руска ку нещо си позволява да

    14 6 Отговор
    Говори надменно имат се за повече от другите когато това не е така
  • 86 Били били

    3 3 Отговор

    До коментар #79 от "Сух":

    Мога да ти изброя поне 50 страни със по-голямо бвп от България 89 година в момента
  • 87 Абе

    5 6 Отговор

    До коментар #83 от "Аре":

    това не е заплаха, а ценна информация от извора!

    Коментиран от #90

  • 88 tate

    11 7 Отговор
    АЛОООООООО РУСОФИЛИТЕ А ЗАЩИТЕТЕ СССР ПОСЛАННИЧКАТА !!! Хайде бе хайде ,да видите как ще ви се отрази народната любов !!
  • 89 Зъл

    9 1 Отговор

    До коментар #51 от "И ЛИЦЕТО ИМАТ":

    Абе гАз, и това не е истина! Стига сте повтаряли измислената история на бкп(кпсс), кгб(дс). Оказва се че бав са я моделирали едно време историята ни! Вече се появяват документи доказващи други факти!

    Коментиран от #114

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 НЯМАШ ДАР

    6 3 Отговор

    До коментар #53 от "ЯСИЕ'ВИМАЙ'КАТА БЕ ПЕ'ДЕ'РУГО БЕЗРОДНА":

    СЛОВО?! КАРУЦАРЮ!

    ДО ТУК ЛИ СА ТИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ДИАЛОГ БЪЛГАРИНО?!!!

    Коментиран от #92

  • 92 Аре

    10 6 Отговор

    До коментар #91 от "НЯМАШ ДАР":

    К’ъв диалог с някой който те заплашва бе каруцар! Аре марша да садиш картошки, ушанката, белината и ватенката да не забравиш, като си биеш камшика с 200 към раша, газ!

    Коментиран от #101

  • 93 "Чалгар"

    8 8 Отговор
    "Българският елит разграничава руския народ от Путин"

    "Товарищ" Митрофанова, не е само българският елит, и българският народ също разграничава руския народ от Путин. Част от руския народ също се разграничава от Путин, не иска Путин за президент и иска спиране на войната с Украйна.

    Българският народ не е нито русофила Радев, нито русофили Костадинов, нито резидента Доган, нито доларджията Петков.
  • 94 ЗНАЧИ СИ

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "Дреми ми на дедовия":

    СЛЯП?!
    СЛЯП ЛИ СИ?!! ИЛИ СИ ПРОДАЛ ДУШАТА СИ НА ДЯВОЛА?!!
    ПРОСТЕНО ДА ТИ Е!!!
  • 95 Словакия

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Eliza":

    Официално е отрекла
  • 96 Митрофанова

    6 7 Отговор
    Вън!
  • 97 Анализатор

    9 6 Отговор
    Митрофанова, или каквато сте там, не зная агентурното Ви име,
    Налягайте си парцалите в руската кочина и не си позволявайте де давате съвети на българския елит!
    нито се нуждаем от вашите горива нито се нуждаем от Вашите съвети.
    Светът е достатъчно голям, за да направим правилния и цивилизован избор!
    Усмирете си престъпния диктатор и се подгответе за голгота!
    Целият цивилизован свят ви мрази, един ден в учебниците по история ще пише за новите руски варвари!

    Коментиран от #105

  • 98 ТОЧНО

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "Браво":

    СИ ОПИСАЛ! ДА МОЖЕХА ДА ГО ВИДЯТ... СЛЕПЦИ СА!
  • 99 Абе съвсем друго си е

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от "пико":

    Възпитанието, дипломатичния тон и дори излъчването на мустафарица.
  • 100 Ууаааууу

    5 5 Отговор
    Е тази дърта кУ—етина се исказа !!!
    Алооо проста селска лейка, марш обратно бе Руски империалиски боклук …
  • 101 КОЙ ТЕ ЗАПЛАШВА

    3 2 Отговор

    До коментар #92 от "Аре":

    ЧОВЕЧЕ?!!!
  • 102 Софиянец

    7 6 Отговор
    няма по-голяма измет от руските путинофили!
    Един ден целия руски народ ще се отрече от Вас, но ще е късно!
    Руската федерация няма да съществува на политическата карта, а вие и вашия вожд ще сте в ГУЛАГ...
    Нали обикновено така свършвате в цивилизованата ви държава...
  • 103 Хаха

    5 6 Отговор

    До коментар #4 от "Щалер":

    В България елита е на управление от Кремълските боклуци както се вижда. Затова наркда гние и запада в последните 32г. Заради инсталираните подкупни владетели в България !!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 И СВЕТЪТ ПРАВИ

    8 7 Отговор

    До коментар #97 от "Анализатор":

    СВОЯ ИЗБОР!

    ДОЛУ САЩ,НАТО УБИЙЦИТЕ!!!

    ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУСИЯ!!!
    И В УЧЕБНИЦИТЕ ЩЕ ПИШЕ - РУСНАЦИТЕ СПАСИХА СВЕТА ОТ САТАНАТА АГРЕСОРА САЩ!!!

    Коментиран от #129

  • 106 123

    6 3 Отговор
    Слава на Русия
  • 107 Хан Сол

    6 6 Отговор
    Тази кисела зелка няма ли да си я прибират вече? Само обиди към България и толкова.
  • 108 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП=Израждане

    5 2 Отговор

    До коментар #79 от "Сух":

    "За периода 1979-1988 г. ... БВП на глава от населението ... България увеличава БВП на глава от населението с 234%."

    Аз съм живял през тези, мога да ги нарека ЗАСТОЙ. В семейството ми нищо не се промени. Жилището си беше все така малко и тясно. А семейният Трабант остаряване и остаряваше и нямаше изгледи да се купи нов.
  • 109 Не Искам Да Сме

    11 7 Отговор
    Руски Подлоги,Левски и Ботев и Раковски не са искали да ни гази казашки ботуш и аз не искам
  • 110 1944

    5 6 Отговор
    елелапнора мутрофанова персона нон грата!
  • 111 Ъхъ

    3 7 Отговор
    Долу путинофилските подлоги !!
    Вън от България долни предстели !!
  • 112 Хууу

    4 7 Отговор
    Долу путинофилските подлоги !!
    Вън от България долни предстели !!
  • 113 Идинах0й

    4 7 Отговор
    Долу путинофилските подлоги !!
    Вън от България долни предстели !!
  • 114 ДА БЕ,

    6 3 Отговор

    До коментар #89 от "Зъл":

    ХАРАЛАНОВЦИ ПИШАТ НОВА ИСТОРИЯ - НЕ Е ИМАЛО ТУРСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ, СЛЕДОВАТЕЛНО НЕ СМЕ ОСВОБОЖДАВАНИ ОТ РУСИЯ! ХА!
  • 115 Луций

    4 1 Отговор

    До коментар #29 от "Aлфа Вълкът":

    И истински интелектуалец ,като теб.Боко има индианско име -Голямото куче,а ти можеш достойно да приемеш името...например...,ДЕВЕТТЕ ДРИСЛИ1
  • 116 Демократ

    7 8 Отговор
    Фашистите сте вие начело с Путлер. Вашата пропаганда е лъжлива. Сталин, Ленин са избили повече руснаци отколкото фашистите. Спомнете си за глада в Украйна. И сега се заканвате да убие те всички, които не са съгласни с вас. Убивате собствения си народ, за да запазите властта си в името на Велика Русия. Човека е велик, когато твори и създава а не когато убива. А на вас Митрофанова на Путлер и на всички вас трябва да ви се помогне да преживее те чувството за малоценност.
  • 117 престъпници

    8 4 Отговор
    Да се дава оръжие на Украйна е престъпление срещу българския народ
  • 118 Сатана Z

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "tate":

    Пропуснал си две запетайки в изречението. Слаб 2! В Гугъл можеш да намериш всичко,дори чатовете на Киро в оня сайт с “меките китки”
    Чакай да те питам нещо.Защо Владимир Путин се обърна към Клаус Шваб с думите:
    “Ние сме една и съща кръв”.
    Ще го разтълкуваш ли?
  • 119 небрежнев

    10 8 Отговор

    До коментар #79 от "Сух":

    Когато комунист ти каже, че е ден - погледни къде е Луната.
    За какви икономически успехи през соца говориш. Точно поради икономическата си несъстоятелност социализма фалира и се разпадна соц. лагера начело със СССР.
    България беше в пълен икономически колапс - режим на тока, режим на водата, купонна система, спряно обслужване на външния ни дълг, липса на стоки от първа необходимост, огромни дефицити, празни магазини... Пенсионния фонд беше напълно похарчен! Днес говорите за ниски пенсии, но услужливо забравяте, че всички пенсионни вноски на социалистическа България бяха окрадени от БКП и през 90 г. в тях нямаше нищо! Валутният резерв през Лукановата зима падна под 200 милиона и правителството официално обяви фалит.
    Социалистическата икономика се развиваше и цъфтеше само на документи и във фантазиите на комунистическата върхушка.
    Ако има и една твоя дума да е истина, то ми обясни - защо милиони хора се радваха със сълзи от очи от падането на Т. Живков? Защо народа пълнеше площади с милионни митинги? Защо никой не емигрира към социалистическите Куба, Венецуела и любимата пРосия. Само в бетонните ви глави е развития социализъм, където всичко е "ще"... и лъжи, лъжи безкрай.

    Коментиран от #135

  • 120 ПО ЕДИН ИЛИ

    8 7 Отговор
    ДРУГ НАЧИН РУСИЯ ПЕЧЕЛИ!!!

    РУСИЯ ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ!!!

    ДОЛУ НАТО УБИЕЦА! САЩ В АМЕРИКА!

    БОГ С ВАМИ РОССИЯ!!!

    Коментиран от #123

  • 121 Трифон зарезан

    4 4 Отговор
    Да не би всеки руснак да живее в палат като Путин. Да не би Путин да атакува и убива деца в Украйна като руските Ядрени войничета по заповед на диктаторче. Голяма енергийна стабилност укриване на данъци чрез чуждестранни офшорни компании. Покачване на цените за да спонсорира убийствата на децата на Украйна и Русия. Голям бащица няма що лилипут ядрения терорист е Путин.
  • 122 Един българин от народа

    4 8 Отговор
    Няма български елит а продажни лакеи,на които българския народ,скоро ще им види сметката.Продажното българско правителство е марионетка на САЩ и не е народа,който стой твърдо зад Путин и Русия.Такава гнусна пропаганда срещу Русия и Путин светът не е виждал в своята исртория срещу никой.Институти от Пентагона и оксфордския на Ми6 са обработили и разпространили над един милион фалшиви видеа изполвани за пропаганда срещу Русия и руската армия.И за неграмотните :Света не е САЩ и колониалното правителство на ЕС.Зад Русия срещу САЩ и НАТО стои 6,56милиарда население на света.Еврпа и САЩ са плюнка в морето,което скоро ще ги погълне.Руснаците никога не са оставали длъжни на никой и винаги са си събирали вересиите.
  • 123 Ама друг път

    0 2 Отговор

    До коментар #120 от "ПО ЕДИН ИЛИ":

    Ще-ще.... друг път.
  • 124 Бългатския

    3 1 Отговор
    Елит се състои в по-голямата си част от национални предатели, но истината ще излезе наяве и те и наследниците им ще бъдат съдени и ще си платят
  • 125 Ако оня

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Севда":

    елит е като този са си го заслужили.
  • 126 Неграмотнико!

    5 5 Отговор

    До коментар #74 от "tate":

    Украйна не е православна бе говедонеграмотно!Само бъклгарите,молдовците и руснаците там са православни а унгарци румънци и поляци са католици.Други няма,както и измислени украинци няма.

    Коментиран от #130

  • 127 Ха ха ха

    6 1 Отговор
    Долнокачествената путтлеристка подложчица се напъва да бръщолеви пликоумности .
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 tate

    4 4 Отговор

    До коментар #105 от "И СВЕТЪТ ПРАВИ":

    Ще има СОДОМИЯ за ВАс Родино престъпниците про болшевишки и про Путински подлоги !1 Много ще ви се стовари на главите за деянията Ви РОДООТСТЪПНИ Про Путински
  • 130 tate

    2 2 Отговор

    До коментар #126 от "Неграмотнико!":

    И на ТЕБ БОЛШЕВИШКА ПОДЛОГА ДА ТИ “................................................................ говеждо
  • 131 Как се казва

    6 2 Отговор
    Тази леля не спира да ни плаши.
  • 132 иларион

    4 1 Отговор
    вие не сте фашисти, вие сте нацисти
  • 133 Гошо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Севда":

    Той тогавашния "елит"ги е вършил същите като сегашния ,та не се чуди толкова Утре и днешните ще има да пишат "Именувам се....и тн" и да стоят прави в зала тържествена на съдебната палата Май с един от "елита" днес започна процеса
  • 134 tate

    3 3 Отговор
    МИТРОФАНОВА ЗАБРАВИХ ТОВА ....................................................................................... ПУТИН......................................................................................................... Майката........................................................................................................ ЛЕНИН................................................................................................... БОЛШЕВИШКИ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Боклуци ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Роднините ............................................................................................
  • 135 Грг

    1 0 Отговор

    До коментар #119 от "небрежнев":

    Браво, точен коментар!
  • 136 алексей

    6 3 Отговор
    мутрофан, къде живее дъщерята на пуина
  • 137 tate

    5 4 Отговор
    ПИТАМ КЪДЕ СА В ТОЗИ МОМЕНТ "ПАТРИОТИТЕ " АТАКА „ВМРО „ ГЕРБ ,БСП, КЪДЕ СТЕ БЕ ПОДЛОГИ НА ПУТЛЕР!!!...........................................................
  • 138 Няма

    2 1 Отговор
    Български елит, има европейски или американски назначения в управлението на България, по всичко личи че е точно така
  • 139 Chernobyl

    4 2 Отговор
    Този път със СССР е свършено! завинаги!
  • 140 Просто човек

    5 2 Отговор
    Време ти е да бъдеш изритана...
  • 141 Хаха

    6 2 Отговор
    Да се маха тая веднага от България !!!
  • 142 Селянчето

    4 0 Отговор
    Моля руската дипломатка да ми се извини лично, аз не съм фашист, аз не съм комунист, и демократ не съм. Аз съм си чисто селянче.
  • 143 БгПредател

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Антибългарските Тролове, в Затвора !!!
  • 144 Boris

    7 2 Отговор
    още ли е тази смрад , на наша територия ? махайте я !
  • 145 kingsize

    6 1 Отговор
    Един път да съм съгласен с Митрофанова - не бива да се прави разлика между Путин и останалите рашки! Всички нах-й!
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 То и миналият

    0 3 Отговор

    До коментар #46 от "Да,бе":

    То и миналият път пак така...къв елит, кви пет лева....нито един стойностен специалист не е тероризиран, независимо в коя област ако е съдействал на новата власт...
    Дядо ми беше свещеник, обявен е за народен враг, но репрес не е имало, нито е изселван нито е затварян , нито е бит.
    Във времената на развития социализъм , които аз си спомням ходеха заедно на риба с партийния секретар на ОбНС.

    Коментиран от #149

  • 148 Марина

    2 1 Отговор
    Тази пак е излязла от запоя!
  • 149 Навалний

    0 0 Отговор

    До коментар #147 от "То и миналият":

    Що лъжеш така нагло?
  • 150 Мутрафонова

    2 2 Отговор
    Микрофонова не признава избора на българския народ за управляващи. Много нагла баба.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Българският елит е платен!

    0 0 Отговор
    А това, което се случва в душата на средноителигентния българин, коийто е чел по-внимателно историята е неразрешима дилема. Давате ли си сметка, че в момента воюват един срещу друг наследниците на хората, които дадоха на България свободата и държавността през 1877 -78г. Прочетете за да се уверите, че тогава Украйна не е съществувала и вероятно бягащите в момента от тази война, наричащи себе си украинци, са наследници на нашите освободители, както и руснаците, които те сега наричат нашественици. Искате сега да вземем страна в този конфликт, а за нас, като народ това е непосилно. Вероятно точно за това повечето хора предпочитат смутено да мълчат и да не коментират. Освен това от нас не зависи абсолютно нищо, но аз лично смятам, че на която и страна да се опитат да ни тласнат платените управляващи ще бъде крайно погрешно и ще доведе до сериозно разделение в обществото, което ще бъде безсмислено. Може би единственият смисъл ще бъде ако само помагаме в хуманитарен аспект без значение дали на хора, определящи се, като украинци или руснаци, но без оръжие за да се запазим, като хора, каквито сме били досега, което може и да не е най-важното, но това е по силите ни. Нищо друго!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове