16 Април, 2022 08:26 8 122 16

Мъж преби детето на любовницата си

  • мъж-
  • бой-
  • любовница-
  • добрич-
  • варна-
  • болница

Детето е прието първо в Бърза помощ в Добрич, а след това е настанено в интензивния сектор на варненска болница

Мъж преби детето на любовницата си - 1
Снимка: Shutterstock

8-годишно момченце е в болница с четири счупени ребра, пребито в Добрич от приятеля на майка си. Той е на 24 години и е задържан около полунощ в Първо РУ на МВР с полицейска мярка за 24 часа, съобщи за Про Нюз Добрич зам. районният прокурор Павел Любенов.

Извършват се първоначални следствени действия. По предварителни данни, майката, която живее сама с детето си, е имала отношения с мъжа, той ги е посещавал в дома им в Добрич. Побоят е станал снощи, след битов скандал.

Детето е прието първо в Бърза помощ в Добрич, а след това е настанено в интензивния сектор на варненска болница. Няма опасност за живота му.

24-годишният мъж е задържан като заподозрян за извършител на побоя. Прокуратурата е издала постановление за задържането му до 72 часа и днес до края на деня в Районния съд ще бъде внесено искане за постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Първоначалните доказателства сочат, че телесната повреда е средна – детето е с 4 счупени ребра и кръвоизлив в панкреаса, уточни Илиев. Към този час момчето продължава да бъде в реанимацията на варненска болница.

24-годишният извършител е от Добрич и е осъждан два пъти. Едната му присъда е за управление на МПС след употреба на наркотици, а другата – за управление на нерегистрирано МПС, като сегашното му деяние е извършено в изпитателния срок на предходно осъждане.

Майката на 8-годишното момче е разпитана по делегация в болницата във Варна от варненски полицаи. От разпита е станало ясно, че тя не е била в апартамента, когато синът ѝ е бил пребит. Излязла за малко и смята, че детето е подразнило с нещо приятеля ѝ и той е избухнал. Предполага се, че е пребил момчето с юмруци и ритници, но това ще бъде изяснено от съдебно-медицинската експертиза.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мюмюн (Майкал)

    48 2 Отговор
    Що за изрод трябва да си, за да пребиеш дете...пълно е с такива, които изливат агресията си върху жени и деца.

    Коментиран от #3, #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 За справка

    30 14 Отговор

    До коментар #1 от "Мюмюн (Майкал)":

    Зеленски е такъв-унищожи цял един народ!
  • 4 среднощен

    37 2 Отговор
    "Римляни"....? Тъжното е, че все повече хора в България заприличват на зверове - без значение дали корените са им "римски или български "...

    Коментиран от #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мнение

    42 2 Отговор
    Е как е със средна телесна повреда? Трябваше детето да е убито ли, за да е тежка? Егати и правовъдието, егати и държавата. Тоя изрод не трябва да излезе от затвора. Какво му е направило детето, за да го пребие?
  • 7 Браво само така требва

    12 3 Отговор
    Женските цел живот избират мъже и все на такива попадат😂😂😂😂и оня де и направил дете е същия кат тоа😂😂😂
  • 8 Е на 8 годин вече

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Мюмюн (Майкал)":

    Му е казал ако не ми купиш дрога ше ви наръгам с мама дорде спите😂😂😂
  • 9 Иван

    13 1 Отговор
    Излязла за малко и смята, че детето е подразнило с нещо приятеля ѝ и той е избухнал. А тя даже защитава побойника.Иначе жените много си подбират мъжете.Не можела да излиза с всеки .....
  • 10 ромите

    13 1 Отговор
    са си роми. на 24 години вече разлюбил айшето и пребил детето на фатмето
  • 11 Провинция

    19 1 Отговор
    4 счупени ребра и кръвоизлив в панкреаса е средна телесна повреда????? На 8 годишно дете, което няма как да се защити???? А психическата травма на момчето? Или тя е без значение!?! И тази майка е за съд!
  • 12 Няма значение...

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "среднощен":

    Дали са римляни, ромеи, румънци.... И т. н. Дете е пребито. Дете! И този "герой" и майка му на детето са за съд! Кой знае колко пъти до сега е било бито. Трябва да го убият ли, за да се задейства някой сериозно? Средна телесна повреда! Пълен абсурд
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гошо Дрогата

    9 1 Отговор
    Интересно, че в България полицията не работи срещу разпространението и производството на дрога, защо ли???
  • 15 Анален разрушител

    10 2 Отговор
    Побойника да се скопи и топките му да се ползват като коледна украса!
  • 16 Sh1t

    2 0 Отговор
    Ето на такива трябва да им се разпространяват личните данни по медиите. Да го накажат хората, като съдът не може.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове