Last news in Fakti

12 Юни, 2022 07:57 2 456 65

Надзиратели и полицаи излизат на протест

  • надзиратели-
  • полицаи-
  • протест

Те ще изразят недоволството си в 12 часа пред сградата на Министерство на правосъдието

Надзиратели и полицаи излизат на протест - 1
Снимка: ССЗБ

Двете най-големи синдикални организации в сектор "Сигурност" – Синдикатът на служителите в затворите (ССЗБ) и Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) днес ще проведат протестни действия в София, предаде dariknews.bg.

Протестът ще започне в 12 часа пред сградата на Министерство на правосъдието, от там пред Министерство на вътрешните работи, пред Министерство на финансите и ще прерасне в голям протест пред сградата на Народното събрание.
Причина за недоволството са проблеми, свързани с политиката на доходите в двете ведомства и липсата на адекватни предложения за увеличаване на основните заплати на служителите.

„Управителните съвети на ССЗБ и СФСМВР се обръщат публично към министър-председателя, министъра на финансите, министъра на вътрешните работи и министъра на правосъдието с покана да присъстват на протеста и по този начин да уважат протестиращите и да представят публично визията си за изпълнение на заявените социално-икономически искания и стратегията си за реформи в сектора. С присъствието си ще имат и възможност да чуят без посредници мнението и притесненията на протестиращите служители и усетят от първо лице енергията и недоволството на всички тях”, казват синдикатите.
В призива за протест служителите в затворите и полицаите казват, че настояват единствено за достойно заплащане, за достойни условия на труд и за истинска реформа в полза на гражданите, с уважение към служителите и в името на сигурността на България.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дамаджаната

    16 15 Отговор
    Ще ви оправи !!!???
  • 2 там търсете парите си

    58 3 Отговор
    В Италия има 400 магистрати при население 60 мил. ,а в нашата неподкупна система има 3200 магистрата при 6 мил. население , със заплата поне мин. 4-5 хил. лева , без получаваните подкупи за милиони !
  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 4 Отговор
    РЕОРГАНИЗАЦИЯ като в ГРУЗИЯ

    Коментиран от #6

  • 4 Горките

    43 12 Отговор
    На една държавна заплата, +още 5 от контингента, и пак не свързват двата края! А какво да каже обикновения народ!
  • 5 Гост

    47 14 Отговор
    Всички тия безполезни, че и вредни търтеи директно на улицата. Никой няма и да разбере, че не са на работа, разлика няма да има.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Парите свършиха …

    13 14 Отговор
    Когато Рашков беше шев на следствието имаше мноого пари. Рашков хапваше и пийваше с подземните босове и сега , затова човека притежава 12 имота!
    Пък сега и да стачкувате полицаи Рашков ще ви каже , че вече парите свършиха….
    Който взел - взел . Който ял ял…..
    Това е ….
  • 8 Никакви

    40 9 Отговор
    пари ! Имат договори и щом не им отърва - пътя и да се преориентират !
  • 9 ТаУмВзе

    37 10 Отговор
    Шапкарите си искат Повече, за да пазят крадците и бият Зад Колоните а! Добре е.
  • 10 ДАМАДЖАН

    11 9 Отговор
    Кво стаа ?????
  • 11 Гръч

    40 8 Отговор
    Тези нямат грам авторитет в обществото хората ги мразят
  • 12 ха ха

    16 4 Отговор
    С присъствието си ще имат и възможност да чуят без посредници мнението и притесненията на протестиращите служители и усетят от първо лице енергията и недоволството на всички тях”, казват синдикатите./ специалисти по ритане през кокалчетата зад колоните на министерски съвет ? май енергията ви е за пребиване на недоволните от мутро милиционеризма
  • 13 Седем

    35 2 Отговор
    хиляди пенсионери държат на работа - заплата и пенсия и само през някой друг месец , дай та дай ! Е да , ама не ! Кой да ги изработи тези пари ? Държавата е опоскана , кризата е в огромен мащаб в цял свят , а държавата не може да пилее , а и не бива , парите на данъкоплатците , както до сега !
  • 14 МмммА

    29 5 Отговор
    За чоплене на семки и спане в патрулките,искат повишение на заплатата???!!!

    Коментиран от #27

  • 15 аз и ти

    37 5 Отговор
    Към момента те са с най-добри заплати. Да се направи справка - обективна. Хора със средно образование вземат над 2000 лв. бруто Осигуровки двойни и отгоре, не разбирам на какво отгоре искат още пари. Пенсионираните от тях продължават на същата длъжност плюс поне 1200 лв. пенсия. А тези с т.н. висше образование са поне с 3000 лв. заплата. И понеже врещат най-много винаги за тях има и още и още. Почивни бази, ведомствени столове и какво ли още не. А сега погледнете останалите групи служители... И забравих МВР е семейно предприятие - майки, бащи, деца, сватове, кумове, братовчеди... Страшно е!

    Коментиран от #30, #32, #35, #54

  • 16 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Надявам се!":

    ДАсе върне на ПОДАТЕЛЯ
  • 17 123

    27 4 Отговор
    Тия нечовеци на снимката са по- бандити от тези дето залавят / пазят.Като не им изнася: беж в частния сектор,да видим кой ще ги търпи,нагли търтей.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Уволнение

    21 3 Отговор
    На 100 процента..........и без това другарите от М.В.Р само зе занимават с прес...тъпления,и преяждане.
  • 20 Тома

    22 3 Отговор
    Тези имат ли право да правят протести.Като им са малки заплатите да стават овчари.Сега месото и млякото са скъпи
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Васил

    22 3 Отговор
    Е колко пъти ще им вдигат заплатите на тези лумпени като не са доволни напускат така е в частният сектор.

    Коментиран от #29

  • 23 Здраво

    16 3 Отговор
    Лапане....и спане.
  • 24 Да им

    2 9 Отговор
    Дават ! Скоро политиците пак ще задокарват селяндури , които ще опикават жълтите павета ! Трябва да има кой да ги стабилизира !
  • 25 Аз съм веган

    14 3 Отговор
    И как ще протестират? Ще спрат да си цъккат телефоните в патруките?
  • 26 Селянина

    3 6 Отговор
    Оставете полицаите на пенсия и заплата да служат, а другите само на заплата - нека бъдат съкратени. Само така ще се пребори корупцията. Хърбите само на заплата да по-податливи на рушвети, отколкото пенсионерите, които се видяха с пари.
  • 27 ТОЧНО ТАКА...!

    15 2 Отговор

    До коментар #14 от "МмммА":

    Най-редовно виждам спряна патрулка,под дебела сянка и вътре полицаите,или дремят,или си цъкат на телефоните...!А заплатката си върви ли върви...!А ние святкаме ли святкаме,да предупредим отсреща-движещите се,че има полицаи,пък те нашите - играчи за време,хич не мърдат от седалките навън....

    Коментиран от #31

  • 28 Сами сте си виновни

    7 11 Отговор
    Чета коментарите и се сещам за думите на Петко Славейков: „Не сме народ, не сме народ, а мърша!“. С такива "специалисти" като вас, не полиция, ами и тросък / който знае какво е / няма да остане на тази територия. Толкова злоба и жлъч има в този толкова малък, но толкова проклет народ. Този народ явно ще се самозатрие и никой не може да го спаси. Дори по времето на турското робство оцеля, но от своята собствена злоба, завист и омраза няма кой да го спаси.

    Коментиран от #36, #40

  • 29 Освен това...!

    15 3 Отговор

    До коментар #22 от "Васил":

    Тия имат и много социални придобивки...!Рано пенсиониране(макар после да остават на работа...),баячко брутни заплати при пенсиониране,безплатна храна,безплатен транспорт....
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Знаете ли изобщо какво искате

    5 9 Отговор

    До коментар #27 от "ТОЧНО ТАКА...!":

    " Най-редовно виждам спряна патрулка,под дебела сянка и вътре полицаите,или дремят,или си цъкат на телефоните ".

    Вероятно ще ти е по-добре, ако вместо да "дремят или си цъкат на телефоните", както ти си се изразил да вземат, да излязат от патрулката и да ти изчешат някой акт. Такива като теб явно не знаят, какво искат.
    Като си стоят в колите и не глобяват хората са лоши, като излязат и започнат да пишат актове пак.
    Е, а разберете се накрая, какво искате, че като гледам и вие не знаете.
    Да хейтите обаче нямате грешка. Всички са ви виновни за нещо, само вие сте идеалните.
  • 32 Поздравления👍!

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "аз и ти":

    За точния коментар...!
  • 33 Аман

    14 2 Отговор
    От тия тюфлеци. Да вземат да побачкат малко.

    Коментиран от #38

  • 34 Томи

    15 1 Отговор
    Надзиратели и полицаи НЯМАТ право да протестират!
  • 35 ???

    5 12 Отговор

    До коментар #15 от "аз и ти":

    Къде са тези заплати от по 2000-3000 лв. и пенсии от по 1200 лв. Ти като знаеш, защо не си се наредил и ти на копанката ?
  • 36 Ужас

    2 6 Отговор

    До коментар #28 от "Сами сте си виновни":

    Не мога да си представя какво ще стане, ако всички полицаи спрат да дремят в патрулките и и не джиткат телефона. Пълен разпад. Ти си си милициционер, нали

    Коментиран от #39

  • 37 Действителен случай!

    12 2 Отговор
    Когато бяха на Боко,измислените Ковид-КПП-та...!Се връщам,с колата в града към 23часа...!Спирам на КПП-то,като очаквам да ме проверят...!Чакам,чакам...никой не идва...!Кога гледам- полицаите спят в патрулката,с широко-отворени усти...!Жената вика-давай...!Но тъкмо предният ден даваха случай,че камерите на КПП-то заснели как един водач само намалил,спрял и тръгнал,без да изчака проверка и казаха,че подлежи на съдебна отговорност...!Та натиснах клаксона...,ония скочиха,с кисели физиономии и с поглед направо ме разкъсаха...!И казаха-Давай-без да слизат,без да ме проверяват...!Формализъм отвсякъде ...
  • 38 Знаете ли изобщо какво искате

    4 11 Отговор

    До коментар #33 от "Аман":

    Ако тези как ги нарече ... побачкат, ти и другите като теб ще ревете. Явно това искате, голоби, глоби и пак глоби. Ако бях на мястото на полицаите и прочета това наистина бих побачкал, че да видите как ще ви хареса като ви изрисуват. Ама като ви спрат сте толкова жалки и мечите за компромис нали ? Бъдете мъже бе и се дръжте като такива, посрещнете си глобата мъжки, а не като ....ки, но тук рев до небесата как не работели. Ех как искам наистина да заработят и на никого никакви компромиси, за да ви дойде акъла в бъклицата, ама надали.
    Българина най го бива в плюенето, полицаите дремели, съдиите и прокурорите и те ..., докторите и те не си вършели работата, енергото и ВиК-то и те ... е то остана ли някой неоплют ? Само вие хейтърчета сте целите в бяло и перфектни. Нали ?

    Коментиран от #44, #45

  • 39 Сами сте си виновни

    5 5 Отговор

    До коментар #36 от "Ужас":

    Аз лично не съм дал един лев подкуп на полицаи, за да мина "метър", защото съм изряден и не им давам възможност да ме глобят. И, не не съм милиционер, но ако бях наистина щяхте да сте с много влошено настроение.
    И, да наистина не можеш да си представиш какво ще стане, ако всички полицаи спрат да дремят в патрулките и се разработят с химикалките над актовете - и ти първи ще ревеш и много такива като теб. Вие явно това си го искате и просите.

    Коментиран от #42

  • 40 Добре де,кво се пенявиш...?!

    12 4 Отговор

    До коментар #28 от "Сами сте си виновни":

    Казваш-каква е тая...,,злоба...омраза"...!А аз да те попитам Другарю Милиционер(щото явно си такъв...)...!Каква беше тая ЗЛОБА и ОМРАЗА на униформените ти колеги,над младите,невъоръжени протестиращи,че ги дърпахте, хвърляхте и биехте,като чували зад колоните...!А оная русата полицайка риташе младежа в слабините....!Толкова брутално насилие бяхме гледали само по документалните филми за концентрационните лагери на Хитлер...!Ама като кажеш ,,А"...,кажи и...,,Б"...!

    Коментиран от #47

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ами да де...?!

    7 1 Отговор

    До коментар #39 от "Сами сте си виновни":

    Всеки да си изпълнява задълженията,за каквото му плащат!На мен ми плащат да произвеждам продукция в производството!Ако дам брак-веднага ме режат с част от заплатата...!Че и тук...!Полицаите да спрат да дремят в патрулките и се разработят с химикалките над актовете...!Мен изобщо не ме бърка,защото колата ми и аз ,като водач,сме напълно изрядни...!
  • 43 Хахаххаа

    11 3 Отговор
    Мамини сладки, какви шкембете отпрали! И парички ли искате? Е, за какво са ви? Вие си ги вземате от престъпниците :) стига крадохте и може и да се получи! Като не ви харесва, напускайте! Никой не е преритал за вас!
  • 44 Амдертлиев

    7 2 Отговор

    До коментар #38 от "Знаете ли изобщо какво искате":

    Гу сине,личи си чи си ку ка.Моите приятели,нормалните американтци са казали: веднъж ку ка,завинаги ку ка.Манталитета,много трудно се променя,особено,ако си решил,че закона не важи теб,а само за раята.А ти ,ако бъдеш спрян държиш ли се "мъжки" или деликатно им напомняш,че си колега?Хайде стига приказки от хиляда и една нощ,за наив ници.

    Коментиран от #49

  • 45 ВИЖ!

    6 1 Отговор

    До коментар #38 от "Знаете ли изобщо какво искате":

    Коментар номер 42 !Много сме,дето изобщо не се плашим,че видите ли Милиционерите,щели да почнат да си вършат работата и щели да спрат да дремят в патрулките и цъкат на телефоните си...!!!Давайте Другари Милиционери,още от днес съвестно изпълнение на задълженията си...!
  • 46 касата

    11 2 Отговор
    Едни от наѝ безполезните хрантутници в държавата!
  • 47 Сами сте си виновни

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "Добре де,кво се пенявиш...?!":

    За пореден път пиша, че не съм милиционер и не съм ти "другар", но ти щом си ме назначил вече като такъв така да бъде. Не искам на всеки да се обяснявам, че не съм.
    Да точно така казвам, че в повечето хора има злоба и омраза" ...! И да ме питаш за събитията, които даваха по телевизията зад колоните нищо не мога да ти отговоря. Когато ме назначиш на някакъв по-висок ранг в МВР тогава може и да знам, защо и как са се случили тези неща нали? И, защо слагаш всички "милиционери" под общ знаменател? Нима другите им колеги са виновни за тези техни действия?
    При теб в твоята професия каквато и да е тя, ако колегата ти сбърка нещо и ти ли ще бъдеш виновен заради неговите грешки ?
    Странна работа сте вие хейтърите, когато някой е с друго мнение несъвпадащо с вашето и веднага го причислявате към някой я е милиционер, я е русофоб, русофил, амреканофоб или фил, комунист, фашист и т.н.
    Е явно не можете да приемете, че има хора и с друго мнение различно от вашето. Трудно е да си размърдате мозъчетата и да заработят малко нали? Къде, къде ви е по-лесно да сте първосигнални. Ето заради такива като вас тъпчем на едно място в тази държава и ще си останем в тинята докато потънем и изчезнем от света. Вече наистина вярвам, че сме просто обречени на изчезване.

    Коментиран от #56, #57

  • 48 С веене на байрачета

    1 1 Отговор
    няма да стане. Вкарвайте крадците в затвора.

    Коментиран от #51

  • 49 Знаете ли изобщо какво искате

    4 1 Отговор

    До коментар #44 от "Амдертлиев":

    Не съм кука и не виждам, защо трябва да ти се обяснявам какъв съм. Като гледам освен мен има и още един тук,който сте го обявили и вече назначили за такъв. Както и да е, а сега сериозно понеже съм перфекционист колата ми, документите ми и аз съм тотално изряден и дори и да ме спрат няма, за какво да се хванат. Казвам го буквално, няма за какво да ме хванат така, че не ме притеснява нищо когато ме спрат. Да му мисли този със селските номера, който не е изряден и разчита на милостта на "куката". Ти от тях ли си?

    Коментиран от #52, #53, #59

  • 50 Ангел лудия

    9 1 Отговор
    ,,,напускайте ,, щом не ви харесват заплатите, какво чакате - живот си живеете на държавна хранилка
  • 51 Ъхъ

    4 0 Отговор

    До коментар #48 от "С веене на байрачета":

    Май не си наясно, че полицаите не вкарват в затвора, това е работа на прокуратурата и съда. Ако полицаите вкарваха в затвора тогава, за какво и е на държавата прокуратура и съд?
  • 52 А бе ей...!

    4 2 Отговор

    До коментар #49 от "Знаете ли изобщо какво искате":

    Ти в кой век живееш...?!Кой вече ще е тоя,който да разчита на...,,милостта на куката"...?!Вече в патрулките има камери и задължително,по закон,се записва всичко...!Куките се пазят и вече не прибират 20-левки,сгънати в документите...!А и самите водачи могат да ги изтипосат как прибират,с компрометиращо видео...!Така,че тая соц.-опорка вече умря...!Дай нещо по-реално...!!!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Пешо

    10 1 Отговор

    До коментар #15 от "аз и ти":

    Браво, това е самата истина. Много над средното ниво са заплатени, най много са в цяла Европа на глава от населението т.с. най-малко работят, а сега на тази криза пари тръгнали да искат. Който иска по-вече на борсата там дават.
  • 55 баба Вуйна

    10 1 Отговор
    Марш на работа бе Шарлатани , по цели дни седите и искате високи заплати
  • 56 Много си писал...

    4 1 Отговор

    До коментар #47 от "Сами сте си виновни":

    ...и накрая едно голямо- НИЩО...!Не си убедителен...!ОК-не си милиционер,но май си платен адвокат на милиционерите...
  • 57 Кой ти дава право!

    4 1 Отговор

    До коментар #47 от "Сами сте си виновни":

    Така с един замах и съвсем диктаторски да слагаш всички БГ-граждани под един знаменател...!Използвайки деспотичното-,,Сами сте си виновни"...?!Аз съм съвестен гражданин и изряден водач и изобщо не се чувствам дори и грам-,,виновен"...!!!

    Коментиран от #58

  • 58 Сами сте си виновни

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Кой ти дава право!":

    Не не слагам всички БГ-граждани под един знаменател, а само тези които са се разпознали. Като си съвестен гражданин и изряден водач, защо си се почувствал засегнат ? Аз също съм такъв и хич не се засягам от такива неща, защото не се разпознавам, а ти ?

    Коментиран от #60

  • 59 Хе,хе...🤣!

    4 2 Отговор

    До коментар #49 от "Знаете ли изобщо какво искате":

    И ти като Бат-Боко май знаеш само една дума на английски...!Той знае-,,Кончарулигейшън",а пък ти знаеш само-,,Хейтене"...🤣😂😆😉😝👍👏...!
  • 60 Обясняваш се много...!

    3 3 Отговор

    До коментар #58 от "Сами сте си виновни":

    Също като ощипана госпожица си...!Не си ти човека,на който ще давам отчет!Ставаш вече смешен,нима не се усещаш...?Но те разбирам...!Требе и акъл...!!!

    Коментиран от #62

  • 61 Гадовете много искат !

    6 1 Отговор
    Връщайте се в охранителните ви фирми ! Там ще вземате по 580 лева и отново ще си клатите краката ! Може и някоя булка с късмет да ви дари и детето Чудо да ви роди !
  • 62 Сами сте си виновни

    0 3 Отговор

    До коментар #60 от "Обясняваш се много...!":

    Да, обяснявам твърде много за такива като теб, на които явно колкото и да им се обяснява все не схващат. Не ти искам отчет, но ти явно си се почувствал като такъв, който го дължи някому. Не, не ти го искам. Просто се опитвам да ви накарам теб и останалите като теб да си размърдате мозъчетата и да започнете да разсъждавате, за да стигнете сами до верните решения, но като гледам ви е по-лесно да се пуснете по течението и да си останете първосигнални. Явно си от хората, на които чалгата и бирата му стига и като прибавим хейтенето как си недоволен от всички и от всичко и животът ти е изпълнен със съдържание. Да наистина един от нас двамата е смешен, но нека да оставим това на хората да преценят. Относно акъла нека пак оставих хората да преценят. Аз няма да давам оценка на този показател сам за себе си.

    Коментиран от #64

  • 63 Прав

    2 1 Отговор
    Б 🖕ъ 🖕 🤜👑🤛🖕л 🖕г 🖕 🤜👑🤛а 🖕р 🖕🤜👑🤛🖕и 🖕я
  • 64 Сър Джефри

    3 1 Отговор

    До коментар #62 от "Сами сте си виновни":

    Стар шинка,успокой се малко,не сме тръгнали на война,само си говорим.Колко дълго трябва да ни обработваш,че да приемем,че да си пъдарин е нещо много важно и отговорно.Важно ,важно колко да е важно?Отговорно,отговорно колко да е отговорно ?Спомням си нещо казано от голям японски майстор на бойни изкустава: когато влизаш в будистки храм ,отвън има страшни същества,които гледат лошо,а като влезеш вътре,Бу да се усмихва.Та тези отвън които гледат лошо и се опитват да плашат са само пъдари и нищо повече.

    Коментиран от #65

  • 65 Сами сте си виновни

    0 1 Отговор

    До коментар #64 от "Сър Джефри":

    Явно и на теб четенето не ти се отдава, защото вече писах, че не съм нито милиционер, нито старшинка, но както и да е щом така ти харесва, така ме възприемай не ми дреме. А, за каква война говориш само твоята психика си знае. Злени човечета и таласъми виждаш ли?
    Никого не обработвам, но явно за такива като теб праволинейното мислене е лесното, защото иначе самостоятелното мислене много те затруднява. Както и да е проблема си е само и лично твой.
    Не знам, какво е това пъдарин, но предполагам, обаче познавам хора, които като пострадат от нещо и първата им работа е да дотичкат до точно тези, които ти наричаш пъдари и рев, рев, рев. Предполагам, че и ти имаш такива познати? А дали са важни или не и има ли нужда от тях нека по-умните да преценят. От теб нищо не зависи.
    По твоята логика доколкото притежаваш такава и без лекари може, но ще мрете като мухи нали?
    Щом те е страх от тези, които гледат лошо ми стой си в панелката и не излизай. А мутрагените като гледат лошо ти кво правиш сигурно разкопчаваш колана, смъкваш ... и се навеждаш, а после тичкаш при пъдарите и ревеш?
    Това сър, за какво ти е да избиеш комплекса си за малоценност ли? Кой ти я даде титлата, да не би да е английската кралица? Ай скрий се, че да не вземе някой да те погледне лошо, че какъвто си смелчага ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове