Last news in Fakti

14 Юни, 2022 10:00 5 999 47

Росен Костурков: Подрежда се връзката между ИТН и фирмата от "Капитан Андреево"

  • росен костурков-
  • итн-
  • капитан андреево

Има неща в партията, които наистина не са много чисти, каза той

Росен Костурков: Подрежда се връзката между ИТН и фирмата от "Капитан Андреево" - 1
Кадър Нова тв

„Връзката между „Има такъв народ” и хората около фирмата в „Капитан Андреево” започва да се подрежда. Наблюдавахме внимателно по време на комисии какво се случва с ИТН. Има неща в партията, които наистина не са много чисти. Истината е, че откакто овладяхме обстановката на „Капитан Андреево”, нещата в коалицията ескалираха рязко”. Това заяви в студиото на „Здравей, България" по Нова тв депутатът от „Продължаваме Промяната" Росен Костурков.

И допълни, че се говори, че граничният пункт е притежание на Ами и Таки.

„Тепърва случаят ще се разплита. Там са замесени и министри на земеделието и шефове на БАБХ”, поясни Костурков.

По думите му веднага, след като Слави Трифонов е изтеглил хората си от коалицията, е било взето решение да се работи като правителство на малцинството.

„Ще свършим това, за което сме дошли. Не сме казали, че ще убеждаваме депутат по депутат. Обикновено казвам, че те сами ще дойдат. Нашата врата е отворена за тях. Нямам идея дали е имало вечеря в дома на Кирил Петков, както твърди Тошка Йорданов. Дори не знам къде живее”, каза още депутатът от ПП.

„Като се навърже това със забавянето на закона за КПКОНПИ и искането на Гроздан Караджов за 3,9 млрд. лв. и нещата започват да се подреждат", заключи народният представител.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 66 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивелин Михайлов

    19 14 Отговор
    Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява за оставката на Трифонов!

    Коментиран от #7

  • 2 Тенчо

    50 14 Отговор
    Нещата с лакомия крадливец Славун са ясни още от мутренските години, когато плачеше за Васил и Георги Илиеви, мазнеше се на Илия Павлов, пиеше турско кафе с Доган. Всички удобно забравиха, че ТОЙ най-много лансираше Борисов докато не му отказа половината от партията!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Оставка

    22 22 Отговор
    Сега слушах записът на "Тодор", пресконференция на ИТН. Изводът от телефонен разговор е: че тази ЖЕНА на телефона е давала уверение да напусне ИТН, и в последния момент върти номера на мъжкия глас по телефона, и го записва, типичен МаГистрален Номер. Човекът затова е бесен. Технологията е патент на ГЕРБ, да следят и записват хора, пример Манолова, че са я следяли когато отивала дори на фризьор. Изводът: Оставка на всичките БаНдити в Парламента. И негласуване за ПП, ИТН, ГЕРБ, ДПС, БСП. БСП излязоха най-големите предатели. ПП са проект на чужди сили. ИТН са създадени за патерица на ГЕРБ. ГЕРБ унищожиха държавна Белене, ЮП и Бургас Александропулус, сега от борсови цени, тези проекти щяха да се изплатят. Нинонова от алчност не напусна Коалицията-лебедова песен. ДПС си е дърбоко в енергиен, житен и всякакъв непоклатими бизнеси. Затова проф. Минеков избяга от Политиката. Зад едните в НС стои глобалната Мафия, зад другите ЛокаЛната Мафия. На следващите избори, масово българите трябва да гласуват и да не забравят, че Янев е евроатлантик. А евроатлантиците ни готвят голямото нулиране.

    Коментиран от #21, #35, #39, #42

  • 5 Дрън Дрън

    24 24 Отговор
    Г-н Костурков, Вие сте обикновен мазен лъжец и лакей, точно каквито са и Вашите шефове - Кирил и Асен.

    Коментиран от #26

  • 6 Тито

    18 15 Отговор
    Славейчо да събира багажа и бегом при СДС и НДСВ

    Коментиран от #38

  • 7 Не лъжи

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ивелин Михайлов":

    Не е до Варна, а е между Провадия и Девня - с. Неофит Рилски! А ще намалите ли цената на посещение от 100 на около 20 - 30 лв. на семейство, че нещо се оливате, а?

    Коментиран от #13

  • 8 Айде и другият лъжец от пп

    16 12 Отговор
    изкаран под строй за лъжи и внушения! За изриване сте, барабар с мафията на прокопиев зад вас!

    Коментиран от #24

  • 9 Боко окраде България

    18 4 Отговор
    Според Иван Христанов откакто Капитан Андреево не се контролира от мафията, засечените пратки със завишени нива на ПЕСТИЦИДИ са се увеличили 6 пъти спрямо същия период на миналата година.

    Коментиран от #15, #40

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Истина, а не внушения

    7 1 Отговор
    Потърси в you tube "Любомир Каримански: От ИТН сме готови да работим с ПП - Здравей, България (30.09.2021" и виж кой първи заговори за тая схема.

    Коментиран от #12, #46

  • 12 Истина, а не внушения

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Истина, а не внушения":

    От 13-та минута натам

    Коментиран от #47

  • 13 дсадасдасдас

    4 6 Отговор

    До коментар #7 от "Не лъжи":

    цената не е висока.. просто на теб ти плащат малко ;)
  • 14 владимир

    1 18 Отговор
    Съвсем нормално е всяка партия да има обръчи от фирми. Всички големи фирми са от орбитата на ДПС, това помага на фирмите, а ДПС е най уважаваната партия! По малките бизнесмени гравитират окло ГЕРБ, която е най-обичаната партия в България. И слави има нужда от пари, така че съвсем нормално да се грижи за своите. Всичко друго е лицимерие!

    Коментиран от #29

  • 15 Друг източник

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Боко окраде България":

    А според моите източници тази лаборатория обработва проби на лимони, портокали, мандарини, грейпфрути , нар и чушки. Други източници пък обясняват , че пробите се взимат от служител на БАХБ , от лабораторията само ги обработва. А сега де, моите източници , срещу твоите източници,

    Коментиран от #23

  • 16 Стойко

    21 4 Отговор
    Радостин Василев каза едно нещо! Което е много точно! Прав е Слави Трифонов че не е политик! Да така е! Той е бизнесмен и е в политиката да кешира от властта в полза нс определени "бизнесмени " ! Проектирания в лабораториите на олигархията корпоративен политик! За радост си отива окончателно и му предстоят черни дни и смразяващи нощи!

    Коментиран от #43

  • 17 граничар

    14 5 Отговор
    Как държавата дава границата си да бъде контролирана от мафията е това обяснете на народа а че тав са и Слави и Таки и ДПС и Бойко там е ужас работих 20 дни и ме освободиха да няма много информация
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 НЕЛИ

    14 5 Отговор
    Слави е в канала заради корпоративни интереси
  • 20 АДВОКАТ

    15 6 Отговор
    Кой нареди предварително да бъде записан този запис с телефона на тази депутатка айде бойковите номера

    Коментиран от #44

  • 21 Чоко

    18 4 Отговор

    До коментар #4 от "Оставка":

    И ти ли си от тези дето искаха да горят полицаите на Великото народно въстание? Възраждане са национални предатели, те не искат неутралитет, те искат да станем Задунайска република - придатък на Русия. Хора не се поддавайте на лъжите на Копейката. България е модерна европейска държава, а не азиатски ориентирана диктатура.
  • 22 маймуни

    4 7 Отговор
    По тая логика и войната в Украйна е започнала заради ИТН?! А може би и инфлацията, която е близо три пъти по-голяма от средно-европейската?
  • 23 Чоко

    11 4 Отговор

    До коментар #15 от "Друг източник":

    Вие от Възраждане знаете всичко - кой руски генерал е разпоредил бомбардировка и къде, колко украинци са убити вчера, днес и утре, кой в кой чувал пуши, кой е завладял нашия кораб и т.н. Но всъщност само си фантазирате и чакате опорните точки от Мутрофанова и придружаващите ги копейки

    Коментиран от #25

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 емигрант

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "владимир":

    Ти човек ли си и, ако си от какъв подобен на хомосапиенс вид си ? Смени си името с Вежди или Варзин, Владимир подхожда на българин не е за теб !
  • 30 емигрант

    2 1 Отговор
    Страхотна цензура тук, как съществувате още бе, плащате на СЕМ яко ли ? Познато ли ви е чувството за срам или не, защото сте мисирки?
  • 31 Така е! Костурков "Подрежда Връзката"

    7 4 Отговор
    на ИТН със скандала с фирмата на Капитан Андреево, за да покрие пълната неадекватност и некадърност на правителството, които доведоха до международен скандал!! Вместо да докарат няколко мобилни лаборатории на границата с Турция за да вършат работата не терен, те физически пращат пробите от турската граница и ги превозват до София!!!! Представяте ли си какъв идиотизъм?!
  • 32 Само Факти: проф. Пламен Моллов

    10 1 Отговор
    бивш шеф на БАБХ, свързван от правителството на ПП в далавера с фирмата на Капитан Андреево и обвинен в опит за подкупване на новият шеф на БАБХ е назначен на този пост през 2013 г. по времето на правителството на Орешарски с мандат на БСП с подкрепа на ДПС и Златният пръст на русофила Волен Сидеров! Същият е уволнен от Бойко Борисов през 2015 г. за изнудване на бизнесмени с цел облага. Е-е-е-е тогава срещу кого ритат сега ПП, Кирчо и Асенчо?

    Коментиран от #34

  • 33 читател

    3 3 Отговор
    "Тошка Йорданов"
    браво фатки!
    ХАХАХАХА
  • 34 А бе кажи го направо

    4 3 Отговор

    До коментар #32 от "Само Факти: проф. Пламен Моллов":

    Роската Костурков да си обира крушите, щото Моллов, който заплашва и подкупва е бил назначен от неговият коалиционен партньор БСП, и е уволнен от Бойко Борисов, т.е. от правителството на сегашната опозиция ГЕРБ!
  • 35 Запознат

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Оставка":

    Да, освен това се разбира че е заплашвана да не напуска ИТН.
  • 36 Костурков: "Мън-мън-мън....

    3 2 Отговор
    аз си го давам у лево!"
  • 37 Голям прос

    2 1 Отговор
    Някой разбра ли нещо от статията?!
  • 38 Първо да изритаме ПППП

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Тито":

    После на избори Народа ще каже.
  • 39 Този не е Копейкина?

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Оставка":

    Няма да се спасяваме с Мацква! Ние няма да ставаме предатели. Стига с това Израждане.
  • 40 Аланколу

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Боко окраде България":

    Откога Борисов го няма? И все той ви в устата. Той, обаче, беше най-добрият! И едва ли друг ще дойде след него, освен да се върне. Народът повече го цени, поне голям процент. А тия новите големи мошеници излязоха.
  • 41 Росен Костурков!! Тази митница е

    0 0 Отговор
    Синоним на Корупция от десетки години! Какво е свързващ с Трифонов и ИТН? Олигарси, Политици и мафиоти печелят милиони от много години от тази Митцица! Трифонов и ИТН са от 6 месеца, във власта, Смешно е да му се преписват чужди грехове, на хора печелили милиони десетки години от Това КПП!!! Сега е ред Трифонов да бъде оплют и всички плюете на ред!!
  • 42 Добре, де. Българите да гласуват.

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Оставка":

    Призоваваш, но не даваш никакъв жокер за кого?
  • 43 И много буйни

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Стойко":

    концерти. Хм, дали ще има толкова фенове или?
  • 44 И аз това питам.

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "АДВОКАТ":

    Нещо около тази депутатка е обвито в мъгла. И тя не изглеждаше наред по време на брифинга. Дали си е такава или е било моменти състояние, но нещо не е както се опитват да го изкарат от ИТН. Така го усещам подсъзнателно. Интуицията ми рядко ме подвежда.

    Коментиран от #45

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове