Last news in Fakti

15 Юни, 2022 11:55 7 755 28

Иво Атанасов: Тошко да седне на детектор на лъжата и да отговори на 3 въпроса!

  • иво атанасов-
  • итн-
  • тошко йорданов-
  • слави трифонов

"Отношението към всички хора беше отвратително. Не говоря за г-н Трифонов, защото не съм го виждал от 1 година и ще бъде жалко, ако партията се съсипе и посланията ми не са стигнали до г-н Трифонов", каза още Атанасов

Иво Атанасов: Тошко да седне на детектор на лъжата и да отговори на 3 въпроса! - 1

Минавал съм тест за лоялност, но не и на детектор на лъжата. Нямам проблем да се предложа на детектор на лъжата, но бих искал и Тошко Йорданов да се подложи и да отговори на три конкретни въпроса. Те ще са повече. Това каза отцепилият се от ИТН депутат Иво Атанасов.

"Партията не изпълни по никакъв начин въпросите от референдума. Имаме чл. 4 от устава, в който са посочени целите на партиите. Не се опитахме да изпълним нито една. Кой нарушаваше устава и искаше да се приемат само неговите предложения за назначения. Той лъже, че аз на всяка ПГ съм искал назначавания в администрацията. Той съсипа нещо, което градихме, за две години", допълни той.

"Отношението към всички хора беше отвратително. Не говоря за г-н Трифонов, защото не съм го виждал от 1 година и ще бъде жалко, ако партията се съсипе и посланията ми не са стигнали до г-н Трифонов", каза още Атанасов.

Той сподели, че се води от вътрешното си усещане за справедливост.

"Моята причина да напусна партията е съсипването ѝ от Тошко Йорданов. Всичко се прави на тъмно, има липса на прозрачност, неуважение към хората. Това е моята причина. Дано нашето напускане помогне партията да бъде нормална, защото там имам много приятели и ми е мъчно. Още януари месец можех да напусна, но останах, за да направя всичко възможно да я съхраня. Можех да остана в парламентарната група и да бъда двуличен човек", заключи той.

"Тошко Йорданов само мен не командваше, защото знаеше, че ще гласувам както за мен е най-правилно", каза Атанасов.

"С Радостин Василев съм приятел и преди няколко дни се видяхме в едно кафе, сподели, че искал да напусне партията и му казах, че аз го обмислям от много време. Човек, когато казва истината, е спокоен. С другите колеги сме го коментирали през последните 4-5 месеца. Няма да назовавам имена. С повечето от тях съм се чул и им казах, че ще дадем пресконференция и всички знаят какви са мотивите ми. Много от тях казаха: "Иво, и ние сме на това мнение. Тази агония трябва да свърши".

Атанасов заяви, че доверие в аванс не дава и не би дал безусловна подкрепа на "Продължаваме промяната".

"Аз с ГЕРБ няма да имам разговори. Провали във финансовата политика може да се дължат на много неща. Ще направим анализите и ще стигнем до своите изводи", каза той.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    26 5 Отговор
    Политик детектор го не лови!
  • 2 милиона си е милион (дори в Евра)

    32 24 Отговор
    Бе , за Тошко - не знаем , ама ако теб (бе, Иво) те сложим на детектор на лъжата и те питаме - откъде ги имаш тези пари ... маййй - ще стане НЕкрасиво .

    Коментиран от #10

  • 3 Боруна Лом

    5 10 Отговор
    А ЛОУ ,ТИ НЕ СИ ЛИ ТАЗИ ПАРТИЯ?ИЛИ ЧЕСТАЧКИ И ПОРТИЕРКИ СА ТИ В МАЗНАТА ГЛАВА?

    Коментиран от #12

  • 4 така е

    18 20 Отговор
    Ми , сега Атанасов вече е много богат човек и може да си позволи да задава , каквито си поиска въпроси , така е !
  • 5 ТаУмВзе

    35 10 Отговор
    Всичките сте за Панделата, не за детектори бе!
  • 6 За размисъл

    17 22 Отговор
    Не съм симпатизант на ИТН. Към тях има безкраен списък от въпроси за неизпълнени обещания.
    Но ... интервюто на този депутат поражда също мнооого въпроси към него. Сред първите е: защо смята гласоподавателите за глупави?
  • 7 Тошко джуджето

    27 12 Отговор
    ако седне на детектора, ще му изкриви стрелката. От разни безподобни лъжи.
  • 8 Цуки

    34 9 Отговор
    Тошко ще изгори апаратурата.
  • 9 бълг. патриот

    15 12 Отговор
    Каквата ти е грозната мутра такъв ти и морала
  • 10 Ами ...

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "милиона си е милион (дори в Евра)":

    Кои пари?

    Коментиран от #14

  • 11 Опааааа

    13 15 Отговор
    Колко ти платиха ,мокър?!? Ако тебе те сложим на полиграф, сигурно ще му изхвръкне писеца!
  • 12 ром от лом

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Боруна Лом":

    здр брат шо праиш
  • 13 тоя па

    8 5 Отговор
    Ейййй и защо тъкмо сега , когато му трябвахте на Киро бееее , сигурин съм , че и без детектор ще се окажеш бая объркан.
  • 14 милиона си е милион (дори в Евра)

    10 2 Отговор

    До коментар #10 от "Ами ...":

    Бе , не е важно . Едни с единичка и шест нули след нея , дето (незнайно как) са се озовали в една мноого стара и забравена сметка (на г-н депутата) на Сейшелските острови (да кажем) . Сигурно е някаква грешка . Забрави !

    Коментиран от #15

  • 15 не им вдигай реномето

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "милиона си е милион (дори в Евра)":

    Коментират се боя по резил суми , само шест цифрени , пълни клошари се оказаха тия , ако е така .
  • 16 докога

    21 6 Отговор
    Цялата държава, целият ни народ , ще са заложници, ще са постоянна играчка в ръцете на ИТН ? Писна ни от този Тошко - нагло, арогантно същество, което заедно със Слави, си играят с България вече втора година. Такива разрушители на нормалността, толкова дълго едва изтърпявани, и ненавиждани от огромна част от хората, скоро не е имало.
  • 17 Ами да

    16 4 Отговор
    Тошко се е подложил на политическия клоун! Не е необходимо да се подлага другаде!
  • 18 Анонимен

    8 3 Отговор
    Добра идея, но първо Киро да заеме стола?
  • 19 Аматьор психолог

    10 2 Отговор
    Такива като този Мамун Тошко са изключително нагли ,защото дребен и грозен. Пълен е с комплекси.И не може да съществува без ,,бати ,, зад гърба. Лоялен е,инак ще е глад и го е страх. Ако е верно ,че обижда така хората ,значи за комплексите е верно и имитира големите към които се стреми но няма да се нареди сред тях.
  • 20 Българин

    8 5 Отговор
    този ми е градски и направо ми се гади от него, сега вече е много богат , с ,милионите от преди 2 дена, говорят за 5мил.
  • 21 Без Тошко и Слави

    8 1 Отговор
    никой никога немаше да чуе за тоя палячо, адвокат на герберската мутра Роси Кирова
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Генчо,Пенчо,Атанас и АЗ

    7 1 Отговор
    Тошко Африкански,Ива Мутрова,Станисрановците и техният юзбашия дългия евнух "Слави"Трифоноооф и цялото еничерски сдружение-свирка ИТН на благоволението на дпс-герб са отврат и гнус за всеки.
  • 24 Ганчо Цанов

    5 0 Отговор
    Не се опитвайте да сте учтиви със Слави Трифонов. Той е причината за предателството на ИТН. Всъщност, то не е предателство, а планиран ход за саботаж на антикорпуционните действия.
  • 25 Хаха

    2 0 Отговор
    Ами айде всички на детектора на лъжата
  • 26 Иван

    2 0 Отговор
    Браво само така бой по картината на чалгаря
  • 27 Перник

    0 0 Отговор
    Да афишираш 2 500 000 подписа за референдум и да получиш под 10 процента на избори при 1/3 гласували / с машини / ...Тошко за кукер в Перник /без маска/ а Славчо в Лондон на концерт..хаха
  • 28 гост

    1 2 Отговор
    Съжалявам, че им повярвах на тия простаци /Славчо,Тошко и цялата глутница простаци/ и че отначалото грасувах
    за тях.Доста дълго се прикриваха, но накрая си показаха простотията и че са част от мафията. Да плюеш години наред бойковите "ИДИОТИ" и накрая да се съюзиш с тях е ПОЗОР.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове