16 Юни, 2022 21:12 1 512 29

Проданов: Това, което направиха ИТН и „Възраждане“ в НС, е стъпка към връщане на статуквото

  • никола минчев-
  • христо проданов

Според него спирала от избори ще пресече парите от плана за възстановяване

Проданов: Това, което направиха ИТН и „Възраждане“ в НС, е стъпка към връщане на статуквото - 1

"Това, което направиха ИТН и „Възраждане“ днес, е стъпка към връщане на статуквото, което прави всичко възможно да е отново на власт." Това коментира министърът на туризма Христо Проданов след гласуването на предсрочното освобождаване на Никола Минчев като шеф на парламента.

„Интересно е примерно как „Възраждане“ влиза с ГЕРБ, ДПС и ИТН. Тези, които бяха за изключително строги санкции срещу Русия, те през цялото време работят по руската тема и спекулират с чувствата на хората и в същото време днес се събираш с тези гласове, за да отстраниш председателя на Народното събрание“, добави той.

Според него спирала от избори ще пресече парите от плана за възстановяване.

Проданов коментира и че се надява актуализацията да мине на първо четене.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    36 7 Отговор
    Кирил Петков продаде Македония на Макарон.

    Коментиран от #26, #27

  • 2 Гадно

    12 27 Отговор
    Костадинов взе парите и плю на всичко което говореше.Съюзи се с ДПС.
  • 3 соросня

    12 7 Отговор
    стефан янев статукво ли е, бе?!
  • 4 КИКИ

    24 2 Отговор
    А РУСНАЦИТЕ ПРЕВЗЕХА ОЩЕ ЕДИН ГРАД
  • 5 Удряй Бате Киро

    8 25 Отговор
    Удряй Бате Киро! С теб сме, РИТАЙ ДПС-ари!
  • 6 Сакън

    24 5 Отговор
    Само вие да не сте ! Искаме си статуквото ! Живеехме добре , преди " учените от Харвард " !
  • 7 Тъжно

    14 2 Отговор
    И тая година няма да отида на море,ще го гледам само по тв с тези мои скъсани джобове,които виждат някой лев за кратко......

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Избори

    17 0 Отговор
    до дупка !
  • 9 Ами

    19 2 Отговор

    До коментар #7 от "Тъжно":

    Важното е,че украинците бичиха айляк 3 месеца на морето за наша сметка,а нас българите кучета ни яли
  • 10 Гласувай

    8 10 Отговор

    До коментар #7 от "Тъжно":

    За ГЕРБ , и нещата ще се оправят ! Пак ще ходиш на море !
  • 11 Гост от Силистра

    6 12 Отговор
    Има достатъчно влиятелни хора в Бг , както и западна посолства който няма да позволят ба Мутрите от Гроп+Дпс+итн-неудачниците да се върнат на власт!
  • 12 Красимир Петров

    0 8 Отговор
    Съгласен съм!
  • 13 Миризлив пор

    15 2 Отговор
    Кирето прекали, то като въртиш далавери или включваш партньорите в далаверата или те изключват.
  • 14 Оставка и стига плаши хората с измислици

    21 1 Отговор
    Абе стига сте ни плашили с това статукво.То изтече в канала а сега е ваш ред.Докато не се намерят българи,които не са лакеи на чужда държава и започнат да ртаботят за България,а не да и продават интересите,за потупване по рамото или сметки зад граница.Случи се най логичното.Оставка на изманиците и националните предатели.Ако се разгледат записките на водените от Петков преговори,зад гърба на българския парламент и народ,то този лакей ще бъде веднага свален от власт и даден на прокурора за национална измяна.Оставкаи да ви няма.Онва чучело Минчев защо беше изхвърлен,точно заради това,че не разрешуи закрито заседание.
  • 15 гражданин

    5 14 Отговор
    Браво на столичани ,за това , че излязоха на площада , за покажат и застанат срещу мафията
  • 16 Софиянеца

    14 1 Отговор
    Кричовци са бетер Боко по продажничеството.
  • 17 ХА ХА ХА

    12 0 Отговор
    АБЕ ДРУГАРЮ ПРОДАНОВ , ТО СТАТУКВОТО СИ Е ВЪВ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ БЕ ПЕН.....ДЕЛ ! БСП КОГА Я ИЗПРАХТЕ ОТ МРЪСОТИЯТА СЪС КОЯТО СЕ Е ПОЛЯЛА ???? И СЕ ОГЛЕДАЙ КОИ Е ОКОЛО ТЕБ И ТОГАВА ГОВОРИ ПРО...СТАК. ПРОСТ !
  • 18 Хи хи

    12 1 Отговор
    БСП не е статукво, не е ! Ощипете ме да се събудя !
  • 19 Оставка и стига плаши хората с измислици

    16 0 Отговор
    Влизали в коалиция... смешник.Ами единственото общо между тях е че вие предателите в това правителство на САЩ прекалихте,и съвсем очаквана реакция беше,някой да предложи вот на недоверие.Такава долна пасмина като ПП,ДБ и БСП никога не е имало и това ще ви струва главите.Не само ще ви свалят от власт но и ще ви съдят за национално предателство.Явно си много беден не само на коса ами и на онова вещество сивото ,също го няма.Не знаещ ли старата военна максима."Врагът на моя враг е мой приятел,докато се разправя с врагът"
  • 20 Ист.

    8 0 Отговор
    По голямо статукво управлението на БСП няма. Кой управлява сега отново комуня.. те от БСП и техния президент РАДЕВ. Винаги при управлението на БСП има голяма инфлация и голямо обедняване на народа. Кой създаде мафията и мутрите БСП и ДС.България е единствената държава която запази комунист.. та партия и затова сме най бедните в EU. Комунисти.. те умишлено ни държат бедни за да изкарат гнилия капитализма, че той е причината да сме бедни. А защо той не пречи на другите държави от бившия соц, къде отидоха техните икономики. Питам платените и хората които вярват на комуня... те.
  • 21 Анонимен

    3 0 Отговор
    Факти спи.
  • 22 Истина

    6 2 Отговор
    3.40 бензина 1.60 газта да се радваме ли ? При Бойко си краднеше, но не беше такава скъпотия. А тоя Проданов е масон а сина му е читаво момче.
  • 23 Обективен

    9 0 Отговор
    Абе за какви съюзи се плямпа навсякъде????? Ами що не се говори за съюза на ПП с БСП, нали щяха да махат всички стари и корумпирани муцуни? Що направиха коалиция с тях? Какво имат претенции от ПП към другите от ИТН - тези субекти от ИТН направиха компромис и направиха коалицията, сега са си в правото да си излязат. ПП да са спечелили пълно мнозинство, ама не можаха, нали!!! Значи недостатъчно народна подкрепа имат, а и тя спада според официалните данни. ИТН са влезли в коалицията, ама не са им длъжни и си излизат, от ПП да не реват като вдовица за ... А другите сега - къде видяхте коалиция на Възраждане и ГЕРБ примерно. НАЙ-НОРМАЛНОТО нещо е всяка опозиционна партия да гласува срещу управлението и да се опита после да спечели повече депутати. Това си е в интереса им, те гласуват така за себе си, какви коалиции видяхте. Ако бяха против, че са в коалиция с ПП ли щяхте да кажете, че са били, когато ги плюят всеки ден, хаххаа. Толкова елементарни политици, журналисти и бая народ ...
  • 24 Този

    6 2 Отговор
    малоумник напълни хотелите с украйнци и съвсем скапа туризма !
  • 25 Радков

    7 1 Отговор
    Боже мой.Щом този стана министър държавата загива.Властта е в ръцете на аферисти-Киро,Кокорчо,Корнела и тулупа Христо Иванов.Вземи единия удари другия.Киро лъжец,Кокорчо псих,Корнела властолюбка влюбена в лъжите и парите,Христо Иванов ренегат уял се,гнома Атанас Атанасов отврат от всякъде и т.н.Е,от такава компания нищо добро не ни чака.Оставка веднага!
  • 26 нннн

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ама нали.Кирчо ти беше приятел! Черпихте с в заведението, съветваше го... Да ме си му дал лоши съвети?
  • 27 Мда

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А ти стана гербераст.
  • 28 Тито

    0 2 Отговор
    Това са Матросовците на герб и дпс
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове