Last news in Fakti

25 Юни, 2022 10:09 3 125 108

Нинова: На Радев му се усладиха служебните кабинети, президентската институция му е тясна

  • корнелия нинова-
  • румен радев-
  • служебни кабинети

Президентът чрез своите назначения в администрацията искаше да бъде скрития премиер, а Кирил Петков да бъде лицето, допълни лидерът на БСП

 Нинова: На Радев му се усладиха служебните кабинети, президентската институция му е тясна - 1
Снимка: БНТ

Президентът Радев и вицепрезидентът Йотова започнаха да атакуват правителството буквално в първия месец. Аз нямах обяснение защо толкова бързо президентът, който създаде ПП, който ги изстреля във властта, ги атакува. С времето си дадохме сметка какво става. Това коментира вицепремиерът в оставка и лидер на БСП Корнелия Нинова в "Денят започва" с Георги Любенов.

На президента Радев президентската институция му е тясна, той иска реална власт

Служебните кабинети му се усладиха. Инсталирайки ги като лице на промяната, като някакви кукли едва ли не, той си мислеше, че ще остане да дърпа конците. И след като Кирил Петков и Асен Василев си поеха отговорността, това не се случи и според мен разривът започна с първата смяна в "Булгаргаз", заяви Нинова.

Тя определи в много случаи като абсолютно необективни атаките от президентството.

Президентът чрез своите назначения в администрацията искаше да бъде скрития премиер, а Кирил Петков да бъде лицето, допълни Нинова.

Вицепремиерът коментира интервюто на премиера Кирил Петков пред британския "Гардиън", което предизвика коментари по темата изнасяме или не оръжия за Украйна.

Имаме едно разминаване и едно неправилно тълкувание в това интервю, обясни Нинова.

Ние много отдавна сме заявили позицията си, че трябваше да продължат разговорите с "Газпром". След няколко срещи с работодателските организации, тяхното мнение беше същото, така че тук имаме разминаване с г-н Петков и това не е новина, обясни Нинова.

По темата за оръжията за Украйна - България не е изнесла и един патрон за Украйна и не изнася, категорична е Нинова. Тя даде опростен пример за ситуацията.

Представете си - купувате си кола, плащате си, тя си е ваша, решавате да я продадете или да я дарите на съседа. Може ли този, който ви я е продал преди това, да ви каже да не го правите и цял живот да я карате?

Откакто падна правителството, някои хора си позволяват да вкарат документи в комисията за износ на оръжия за Украйна, съобщи министърът на икономиката.

Да им кажа, няма да получат разрешение! Няма да позволим нито една стока да излезе в Украйна. Това са определени фирми - докато сме там, това няма да стане, категорична е Нинова.

Тя коментира темата защо БСП не е подкрепила "френското предложение" за РСМ.

Френското предложение не отговаряше напълно на нашата т.нар. червена линия РСМ да изпълни двустранния договор. В него се казва, че преговорите ще започнат след като РСМ си промени конституцията и впише българите - това е добро предложение. Предложението обаче се позовава на двустранен протокол без той да е подписан - нито от едната, нито от другата страна. Вие видяхте реакцията в Македония - те казаха няма да подпишем. В този момент българските интереси не са защитени, като няма подписан двустранен протокол.

Темата Македония беше грубо експлоатирана за партийни цели от две партии - ИТН и ГЕРБ, смята Нинова.

В момента върви тезата да се направи ново евроатлантическо мнозинство. Борисов се опитва да се препере през темата Македония, това е тотално изместване на фокуса, на целта за която протестираха хората. Той се опитва да се препере и да търси ново мнозинство през друга цел - евроатлантизма. Приемат ли колегите от ПП такава цел - те са приключили. Да не вярват на мимикрията на Борисов, призова Нинова настояващите си коалиционни партньори.
През цялото време на правителството ние бяхме най-открития, чистия, диалогичния партньор, смята лидерът на БСП.

Ние имаме едно голямо предимство пред другите системни партии - преди 6 години започнахме едни много тежки вътрешнопартийни борби, разправии, това беше голяма битка да изчистим БСП от външни интереси, проникнали в нея. Затова, когато ме избраха преди 5 години, аз казах - ако искаме да променим държавата, да започнем от себе си и беше ад през тези пет години, но това е било инвестиция в бъдещето, категорична е тя.

Според Нинова, нови избори и служебен кабинет е най-лошото за народа.

Чакат ни тежка есен и тежка зима. Ние - БСП, имаме план и предложение какво трябва да се направи, допълни Нинова. По думите ѝ, сред най-важните приоритети са актуализацията на бюджета, която спешно трябва да се направи и приемането на законите по Плана за възстановяване и устойчивост, които обаче изискват огромни промени.
Правим правителство, осигуряваме държавата и хората, и след това да ходим на избори, категорична е Нинова.

По въпроса каква е позицията ѝ по предложение за ново правителство, в което Кирил Петков не е премиер, тя заяви, че това не е работа на БСП. Ние не бихме поставили такова условия, това не е политическо, не е нормално, не е коректно, каза лидерът на БСП.
Нинова коментира и изказването на Кирил Петков след вота на недоверие, че посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова е сред хората, свалили правителството.

Когато имаше слух или намерение да се изгони г-жа Митрофанова от България, ние изразихме позиция, че това е крайна мярка и би означавало скъсване на отношенията и определихме това като краен ход. Не мисля, че конкретно назоваване на г-жа Митрофанова беше добро решение. Правителството беше свалено за пари, за власт, за постове, за икономически интереси, смята Нинова.

Имаше симптоми на напрежение в коалицията, призна тя.

Първият симптом беше БНБ и отказът да подкрепят г-н Каримански за поста управител. Задълбочиха се през бюджета и трите милиарда за пътищата. Според мен най-голямата им грешка беше влизането в личното пространство - не работи това в политиката. Хората не обичат личните крамоли за сметка на техния, народния интерес, обясни Нинова по повод решението на ИТН да напусне коалицията.

Тя обясни защо БСП подкрепя връщането на хартиените бюлетини. Прогнозите на хора, които разбират са, че ако ги върнем, между 300 000 и 500 000 души ще се върнат до урните, тоест целта е повече хора да отидат да гласуват за да имат институциите по-голяма представителност. Машините остават, всеки може да избира, допълни Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 46 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сандо

    54 28 Отговор
    Смятам,че Нинова направи доста добри неща в БСП,а оттам и за България.Но в последните 6 месеца тя не само унищожи хубавото направено дотогава,тя унищожи и БСП,а това е жалко.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Копейкин

    18 59 Отговор
    За отпадане на ветото за Македония гласуваха 170 народни представители.
    За промяна на нашата Конституция и премахване на института "служебно правителство" трябват само 160 (2/3 от 240) гласа в обикновено НС..
    Какво чакате, господа евроатлантици? Време е да спрете да се плашите от този Юмрук, а и от всеки следващ!
    Сега е моментът за премахване на безумната институция "служебно правителство "!

    Коментиран от #16

  • 6 Пич

    79 9 Отговор
    Горката...... Знае , че БСП може да не влезе в следващия парламент , или ако влезе , ще е с катастрофален резултат ! А старите будьоновци в партията , са наточили шашките ....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Верно ли

    86 9 Отговор
    Ех, Нинова, Нинова, закопа столетницата, а сега искаш и Президента да закопаеш! Няма оправия тая политика, докато не заиграят сопите! Стига "толеранс"!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 и тая сутрин

    51 6 Отговор
    пак са отървали крушовските крави
  • 11 какво да се прави

    28 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хмммм":

    Лошият пример винаги е по-лесен за копиране.
  • 12 Ей....

    74 10 Отговор
    Много злобна и властолюбива женица, ей !!!
    И тя като тиквата...не пуска кокала и все някой друг й е виновен за провалите... !!!

    Коментиран от #31

  • 13 НИНОВА

    34 10 Отговор
    Мери си приказките срещу твоето протеже.....
  • 14 чичковите чврвенотиквеничовчета

    58 4 Отговор
    Корни ема байката на БСП и се беше засилила да ема байката и на България , ама ... котка и пресече път. Да се молим , туй "чудо-женище" никога повече да не види власт , а съсипаната от нея партийка - никога повече да не види НС /отвътре/.
  • 15 Българка

    20 32 Отговор
    Правителството на Петков не беше/е най-доброто, което искахме, но бе най-доброто според даденостите днес. Грешка беше, че не започнаха ударна реформа в правосъдието и разграждане/ уволнения на модела Борисов-Пеевски

    Коментиран от #85, #100

  • 16 Верно ли

    44 4 Отговор

    До коментар #5 от "Копейкин":

    Така ли ви казаха от Козяк? "Безумната" институция с над 60% одобрение май много ви бърка в очите, а?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Никога не съм си представял, че

    6 50 Отговор
    ще започна да харесвам Нинова като политик. Случи се, макар и със русофилски електорат, тя показа на всички , че е български патриот и държавник !
  • 19 Перо

    43 5 Отговор
    Последен сезон за партията на червената буржоазия с измислените червени линии! Най-лицемерната партия,която предаде и гласува против интересите на македонските българи! Нинова избра келепира,пред националните интереси! Стана ортак на престъпните партии! Последен сезон! Всичките и гласоподаватели ще гласуват за партията на Янев,Мая Манолова,Възраждане,ВМРО и ИТН! Вече парламент,през крив макарон!
  • 20 Оставка

    49 7 Отговор
    Да обречете народа си и икономиката на мизерия, 40% по-скъп газ. Да нямаме Белене, заради общата ви енергийна политика с ГЕРБ, да не ползваме евтин ток Козлодуй. ГЕРБ ни пратиха на борсата газ. И да гласувате "въздържал" се, а не против Македония. Оставка! Никакъв бюджет, никакви права на депутати в България. Единственото "европейско" в ГЕРБ,ПП, ДБ, ДПС, че лъскате успешно трендафорите на европейците. Една история имаше България, и нея "продадохте", за 30 жълтици, милиарда.
  • 21 тая

    44 4 Отговор
    лелка е озлобена щото няма да види вече власт, хихихи....

    Коментиран от #26

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бобчо

    24 23 Отговор
    Винаги ми е било загадка Резидента как ги реди те служебни правителства. Фатмак - Милиционер - Предател или хвърля боб и каквото се получи...

    Коментиран от #35

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Перо

    52 6 Отговор

    До коментар #12 от "Ей....":

    Татяна Дончева ясно каза,че Нинова ще е последната,която ще напусне МС и то заедно със стола! За келепира и властта е готова на всякакво предателство и го прави! Пример:лицемерното гласуване в полза на РСМ!
  • 32 истина е

    22 11 Отговор
    Таз ми падна много ниско ,защото поиска хартиените бюлетини ,а не и идва на ума , че боко има милиарди и ще купи шведският вот , а тя няма и субсидии да вземе !!!
  • 33 7777

    44 3 Отговор
    Како Курни, а разбра ли, че твоя съпартиец Зарков, заявява, че ако ти водиш партията още, при едни нови избори резултата за БСП ще е катастрофа? Нещо и твоите хора не те искам како, що така?
  • 34 Приятели са

    29 6 Отговор
    Не и вярвайте на тъз лъжкиня!
  • 35 интересно ли ти е още?

    16 15 Отговор

    До коментар #25 от "Бобчо":

    резидента нищо нре реди. просто му дават списъка от козяк. затов е и резидент
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Гост

    26 4 Отговор
    Ти да видиш! Другар срещу другаря, мила, моя майнольо.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Сладкарницата на румбата...

    19 13 Отговор
    Как няма да му се услади служебно правителство, и не само на него, на много хора, които сега чакат Газпром да отвори сладкарницата и да започне да раздава "захарни петлета".

    Коментиран от #48

  • 41 ттт

    29 1 Отговор
    "Представете си - купувате си кола, плащате си, тя си е ваша, решавате да я продадете или да я дарите на съседа. Може ли този, който ви я е продал преди това, да ви каже да не го правите и цял живот да я карате?"

    Да, ама не! При договорите за продажба на оръжие се подписва Сертификат за краен получател. В него се оказва доставчикът, подробно начинът за доставка, вида транспорт, всички посредници, крайният получател и начинът, по който оръжието ще бъде утилизирано, когато стане ненужно на край ия получател. И ако бъде заловено оръжие, което крайният получател е продал или отстъпил на потребител, воюващ с доставчика, то може да бъде повод за война между доставчика и крайния клиент. А всяко оръжие от пистолет нагоре има оригинален идентификационен номер и може да се разбере, от кого е получено.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Павел пенев

    28 5 Отговор
    На Радев му омръзнаха вашите гадни политически простотии. Радостно е че твоята кариера в изпълнителната власт приключва, но нямаш бъдеще и в БСП.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Мунчо

    26 9 Отговор
    Колкото и да плюят всички по Радев, истината е, че той е единствения мажоритарно избран на поста си в тая политическа класа. Останалите са в някакви партийни лиссти и обикновено са на първите места в 2 от тях, така че да са сигурни че.ще се уредят в парламента.
  • 48 Ами не

    25 2 Отговор

    До коментар #40 от "Сладкарницата на румбата...":

    Правителството се разпадна поради некадърност. Те получиха властта, но си нямаха понятие, какво да правят от този момент нататък. А че е така ще се разбере на изборите - всяка от партиите в коалицията ще получи по-малко гласове отколкото на предишните избори.
  • 49 ттт

    13 3 Отговор

    До коментар #46 от "Токсик":

    Според мен ДПС като най-умни (единствено умни) от тях ще управляват в сянка.

    Коментиран от #50

  • 50 Токсик

    13 4 Отговор

    До коментар #49 от "ттт":

    Естествено, те винаги са били най-умните и както винаги ще им подхвърлят мръвки , за да пазят евроатлантическия двор и да купуват на парче територията на България - Делиормана, Кърджали, Хасково са вече превзети територии.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Павел пенев

    19 2 Отговор
    На Радев му омръзнаха вашите гадни политически простотии. Той не може да сглоби служебно правителство защото се чуди на коя партия и на кой лидер некадърник да угоди. Радостно е че твоята кариера в изпълнителната власт приключва, но нямаш бъдеще и в БСП. Излез от тази партия и отивай в Техноимпекс.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Някой

    22 2 Отговор
    Тая май наистина е инсталирана от Командира да затрие БСП.
  • 55 Бай Ламби

    25 3 Отговор
    Така е миче отесня му.И той кът тебе.И на тебе ти отесня май Техноимпекс и Пловдивския панаир та погледна и към военнопромишления ни комплекс.Ама кът та гледам май и костюмчето ти отесня нещо а?Май бая си се ояла за има няма половин година кът тъ гледма ка си опънала ансамбълчето.
  • 56 1111

    12 4 Отговор

    До коментар #39 от "начо":

    По-скоро калинките покрай него. А за трите неуспешни мандата ГЕРБ са си виновни сами.
  • 57 Хаахо

    7 23 Отговор
    Нинова направи най доброто за България и Партията си.
    Не позволи на ГЕРБ да я превземе.
    Не позволи на Радев да я приватизира.
    Обаче до промяна на Партията в Европейска, има още много за изчистване.ДС ченгета, израстъци на фамилиите, генералски синчета.
    Крум Зарков е първия с който трябва да почне.
    Второто е импийчмънт на Радев.
  • 58 Служебният кабинет

    8 17 Отговор
    му носи авантата на тоя екскурзиант !
  • 59 123

    26 2 Отговор
    Какче ти и БСП вече сте под прага за влизане в парламента и затова си толкова зла нема пари за вас и умиращата партия от дърти депутати.
  • 60 Радев

    25 3 Отговор
    Ало, Корни!! Ама май и на теб се услади властта и апетитното министерство?? А на мен ще ми се услаждат още години Президентството и служебните кабинети!! Ти и твоята " партиййка" БСП едва ли ще влезете в бъдещия Парламент, още по малко за властта!! Схващаш ли бе тикво??
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Нинова

    27 4 Отговор
    какво имаш срещу Президента? Защо не си гледаш опропастената партия, която съвсем целенасочено закопа? Откакто оглави БСП тя върви все надопу, като на следващи избори е съмнително дали ще влезе в парламента! И всичко това е благодарение на теб! А сега си тръгнала да обвиншваш Радев, също като обвиненията на шефа ти Кирчо към Путин и Митрофанова...Да ти припомним ли приказката за кривата ракета или ще се сетиш сама?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Импийчмънт за Радев

    8 17 Отговор
    На Радев електората в момента е холограмата Слави, Тошкоафрикански, Балабанов.
    И..май друти няма.

    Коментиран от #78

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 питащ

    24 3 Отговор
    Нинова , с плюенето по президента намаляваш хората които ще гласуват за БСП. Досега съм гласувал за вас, но вече не. Правиш голяма услуга на боко и дпс.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ани

    14 3 Отговор
    ПП дойде на власт с лъжа. След като се коалира с БСП то загуби лице пред народа. Тези опортюнисти опетниха лицето на българския емигрант който с труд си е изкарвал хляба, изучил децата, а те добили опит се връщат да работят за България. Те се лугитимираха като храненици на БКП идващи да реставрират комунизма в България. Просто беше въпрос на време народа да ги отхвърли. Съвпадението с РСМ и войната е случайно. В което и да е време има някакъв катаклизъм и той може да окаже влияние и да отключи някое напрежение, но какаклизма е повод, а не причина.
  • 72 Злобна и алчна

    17 2 Отговор
    Както обикновено.
  • 73 Та и тая

    13 1 Отговор
    Всеки "политик" плюе другите, но изтъква само себе си! Примерът с РСВ: Кирчо - каквото обещахме. изпълнихме! ББ - още преди година ... Сега ЕС само на нас ще пляска! Карадайъ - другите партии от нас преписват! ДБ - прие се нашата редакция на френското предложение! ...
    Изводът е повече от очевиден!!!
  • 74 витоша

    7 9 Отговор
    Защото страната е корумпирана от международната мафия. Свободни избори не са възможни. Гласовете ще бъдат купени. Изхождайки от това, кабинетът на Петков трябва да продължи да работи. Провеждане на 5-годишна забрана на всички избори и митинги.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Елементарно, недостойно

    12 1 Отговор
    Обяснение на ситуацията в партията
    Безсилие да си признае собствените грешки в подхода за властимане.
  • 77 Макробиолог

    9 1 Отговор
    Аа...аа да и повервам и йок,спадна ми мерака,....пръво--оръжията. Честната позиция е --много добре знаем къде се пренасочва военната ни продукция от Полша,Чехия и т.н......боли ни фара.Частните и държ компании трябва да продават и печелят.точка ....
    Второ---компенсации,индексации......ала бала дрън......докато ги вземат пенсионерите,инфлацията/банките,търговците/ги е изяла.....ко се праи да се озапти инфлацията? форсмажор--спира си износа на ток,спира се износа на зърно,праи се пълен одит на лукойл /Ротшилд/,праи се експертиза за газа-от къде и как е най изгоден и достъпен,..праи се данс,данъчни,хеи,пожарна,мвр.....и пр офанзива върху фирми от сектори с висок скок но цените и Оооо чудо ,инфлацията е овладяна...трето---макетата.......не мое и така и вака,компренде?......или се о....те,или не.Четвръто--държавата да си улезе у икономиката и бизнеса дорде е време--тия паре от ЕС да не идат за яхти и замъци по грцко,а по ядрена енерг проекти,инфраструктура,малък и среден бизнес у с.стопанство,пр-во и иновации и т.н. реален сектор ,како Корни или друм и да те нема.
  • 78 ттт

    10 3 Отговор

    До коментар #66 от "Импийчмънт за Радев":

    На президентските избори Радев спечели повече гласове от всички участвали в парламентарните избори партии: управляващи, опозиция и неуспели да прескочат бариерата.

    Коментиран от #83

  • 79 наблюдател

    6 7 Отговор
    Корнелия е ромейско име. По рождение КН е програмирана да бъде "Говорит Масква". В момента се съревновават с Радев кой да бъде любимия предател. Техния спор няма връзка с България.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 егати

    8 0 Отговор
    Нали ти го тури там.Що се оплакваш сега.Хайде сега вземай си го и кой от където е.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 питам

    15 1 Отговор
    Нинова какво смислено нещо направи за хората, откакто е във властта?
    Евтини дърва обеща, болниците да не са търговски дружества обеща, преизчисление на пенсиите обеща- нищо накрая.
    Малко и се видяха 6-7 месеца във властта, още иска.
  • 85 пбн6ф

    8 2 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Правителството на Петков изобщо нямаше намерение за съдебна реформа и да изкореняване на корупционния модел. Това бяха лозунги от протестите за заблуда на народа.
    ПП дойде на власт за ваксинация, отпадане на ветото, въвеждане на еврото и други външни политики. Колониални политики.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Цуца

    1 5 Отговор
    Само ако трябва да избирам между Нинова и Б Борисов, съм за Нинова.
  • 88 За протокола

    11 2 Отговор
    Типична врътка за столетницата - забъркват кашите, а после застават отстрани, критикуват и се правят на невинни и борци с лошото.
    Не сме забравили, че Нинова доведе Радев и че той беше преизбран с помощта на партията, на която тя е вожд. Нинова чак сега ли разбра, че Радев е калпав или е знаела отпреди, но си е мълчала, защото и е било изгодно?
  • 89 Хасковски каунь

    9 1 Отговор
    Давай КоРни ! Давай! Гоу,гоу !
    Още малго и ще минем 4 %-нтната граница на заден ход.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Розата

    6 0 Отговор
    Ти беше до тук!Край!Омаскари всичко!
  • 93 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 2 Отговор
    ОТ ЕДНО , ЗМИЙСКО ГНЕЗДО СТЕ ИЗПЪЛЗЯЛИ И ДВАМАТА ....... ЕДНАКВО ВРЕДНИ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ......... ФАКТ !
  • 94 Таня Дончева

    7 0 Отговор
    По голяма буца си станала и от мене .
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 171717

    5 0 Отговор
    лъжлива дебела лакома
  • 99 КИКО

    5 0 Отговор
    колко много си и проста , и лакома ...
  • 100 Хахахахахаха!

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Пийте ги малко тия хапчета, ма другарко!
  • 101 Токсик

    2 2 Отговор
    Новото мафиотско антибългарско правителство вече е факт. То ше е съставено от соросоидните евроатлантици на Герб, ПП, ДБ и ДПС! Ще искат да направят импийчмънт и на президента Радев. Нали за това протестираха, нали точно това искаха ?! Нали уж Възраждане и ИТН били с мафията?! БСП ще бъдат наритани като мръсни котета отвсякъде и от правителство и от парламент. Соросоидите успяха за 6 месеца да доунищожат стогодишната им фалшива партия. Българинът е най-заспалото говедо на света и политическите бандити си правят с него какво си поискат. ...пак ме изтрийте! Нямало цензура, а ? Имало свобода на словото, а ?
  • 102 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 0 Отговор
    КОРНИ , ЧАК СЕГА ЛИ РАЗБРА ЧЕ РЕZИДЕНТА ФИГУРАНТ Е ....... ДИКТАТОР ОТ СОРТА НА ........ ПУТЛЕР....... НАЛИ ТИ ГО ПРЕДЛОЖИ НА РЕШЕТНИКОВ........ ТИ ПУСНА ВЪЛКА В КОШАРАТА...... А СЕГА ЦИВРИШ....... КГБ НЕ ДОПУСКА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНО ...... ОЩЕ ПОВЕЧЕ , ТАКИВА КАТО ТЕБ ....... ФАКТ !
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Революция 97.

    2 0 Отговор
    Тая руска подлога не се маха от кацата с медеца. Корноийтуу. Колко подлост и измама има в нашият роден парламент. Крайно време е да се премахне с референдум от народа парламента а министерството да остане просто държавна служба на народа, не сме з парламентарна държава президент бес значение кой народ аго избира и всичко с референдуми.
  • 105 Глупачка

    1 0 Отговор
    Нинова крайно време е да спреш с глупавите си коментари. Ти не бери грижа за президента, дали е искал скрито да управлява Петков, а помисли теб кой те управлява. Не е ли Калоян Методиев, който е скрития вице премиер и министър на икономиката. От както го назначи при теб ти стана като него злобееш и стана антипатична дори и на тези които те поддържаха. Всички чуваме какво казва президента, за кое държи, но ти си лицемерна и задкулисно влияеш и на Петков. И явно не ти харесва че отначало Президента и Петков се разбираха. Съветника ти не работи в твой интерес, а избива своите комплекси и успя да ти повлияе. Ти си губещата. Ще го разбереш скоро на изборите. А твоето влияние над Петков е пагубно за него
  • 106 Гаргамел

    1 0 Отговор
    нещо ми се струва ,че позицията на БСП от 5-6 месеца е сьвсем друга и малко влизат в час.Започват да изтрезняват,никога не сьм им бил симпатизант и гласувал за тях ,но с това умерено и не емоционално коментиране на действията на другите движения започват да катерят/ако усилят темпа без грешки ,идват избори
  • 107 ГАНЮ

    0 0 Отговор
    Най продажно лъга и маза и продаваше български муниции и оръжие
    тайно срещу русия за пари за да убиват руснаци
    Митрофанова и ФСБ са прави продажни сте неблагодарни и подли ще си платите
    С генерал Радев не можете и да се сравнявате изобщо
    абе жена какво още да кажа
    ще съсипеш БСП
  • 108 ганю

    0 0 Отговор
    Как няма да е лицемерна нали купиха на синчети и в САЩ апартаментче за 1.6 млн
    като слушка и продава Бъгария и интересите Български и плащат
    дали ще гласуват за вас с БСП как мислиш?
    Време май е да те сменят
    Жалко дето изгони Първанов оттогава започна разпада на партията
    и това е твое дело в услуга на САЩ
    а как е хотелчето в Гърция
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол