Last news in Fakti

30 Юни, 2022 21:07 11 949 32

Крум Зарков разкри кой стои зад срива на БСП

  • бсп-
  • крум зарков-
  • срив

Това правителство зае ястребска позиция, която е недалновидна

Крум Зарков разкри кой стои зад срива на БСП  - 1
Снимка: бТВ

От пет години насам аз и парламентарната група сме се борили за машинно гласуване, за да се елиминират недействителните бюлетини. Това каза по БТВ депутатът от БСП Крум Зарков.
Твърдя, че избирателите на БСП с нищо не са по-лоши от избирателите на друга партии. Това, че сривът на БСП се държи на машините, не искат да погледнат истинските причини. Те не са свързани с технология, а с политика и личности. Може да има хора, които се притесняват от непознатото.

Съгласете се, че избирателят няма да е спокоен, ако преди всеки избор се сменят правилата. Това е дълъг дебат, той се водеше и не зная защо се поднови отново. ГЕРБ, БСП и ДПС не ми харесва като комбинация.

Всеки хвърля числа според собствените си разбирания. Как ще обясните ,че спадът с избирателна активност, там където се е гласувало с машина и хартия е сравнително идентичен. Спадът на избирателната активност е сравним между машинните и хартиени секции. Машините решиха проблема с недействителните бюлетини.

Щабът положи големи усилия за обучение на хората. Имаше притеснения при по-възрастните хора Не съм видял някой, който не е могъл да се справи. Ако хората виждат, че партията върви нагоре, то няма жива сила, която да ги спре да отидат до урните.

Дано не се случат избори, но е много вероятно да се стигне до там. Казах на моите другари - дайте да се стегнем за избори. не си спомням за партия в България, която от управление да е излязла по-силна. БСП има неща, с които може да се гордее - това е социалната политика, пробива за пенсиите, данъчните облекчения. Властта идва с меда и жилото.

Бях на закритото заседание в парламента вчера. Имало е информация, че такива решения са обсъждани, но не са били гласувани. Това правителство зае ястребска позиция, която е недалновидна.

Кажете ми какво ще се промени, ако премиер не е Кирил Петков, а е кабинет с ПП?! Ние се събрахме хора, които имаме много различия и то по отношение на Русия€ но имахме легитимационна основа-изграждане на България като правова държава. Трябва коренно различно ниво на диалог и стабилно мнозинство в парламента.

Ще дойде време за прословутите червени линии. Надявам се БСП да постави като червена линия данъчното облагане, неравенствата. Ние живеем в страна, в която един работодател практически и физически контролира огромната част от хората. Каква демокрация има?!


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 100%...

    28 6 Отговор
    Не знае 😆. .Такива ухилени като любеница. Не им вярвам Имахме един такъв премиер..
  • 2 ЗАРКОВ

    37 13 Отговор
    ЗАЩО НЕ ЗАКРИЕТЕ ПАРТИЯТА...И С ВАС И БЕЗ ВАС...ВИЕ СТЕ ЕДИН ПЪЛНЕЖ ....

    Коментиран от #9

  • 3 НЕ МОГА

    31 24 Отговор
    ДА ПРОУМЕЯ...ПАРТИЯ В МАЛЦИНСТВО ДА ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ НА ВОДЕЩА ПАРТИЯ..ТОВА Е НАГЛОСТ...НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАТЕ...

    Коментиран от #5

  • 4 ДАААААА....

    31 7 Отговор
    КИРЕ, ИМПЕКСА И КАЛОЯНЧО В...АФЕРА С ОРЪЖИЕ ( ЗА УКРАЙНА) НА СТОЙНОСТ...200 МИЛИОНА$!!!
    КОЙ И КАК БАРНА... КОМИСИОННА ИТ...20 $ МИЛИОНА?!?😂
    КОЙ ?!?????😂
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пидарсън

    15 6 Отговор
    Тоз е пидар.
  • 7 Перо

    37 11 Отговор
    Късно е либе за китка! Провалихте се в орталъка с джендърите,чиято политика беше ясна предварително,ама пуста алчност за власт! Сега за БСП ще гласуват само номенклатурата,чиито отрочета са уредени в чужбина! Трудно ще се прескочи изборната бариера за най-лицемерната и предателска партия на червената буржоазия!
  • 8 МАРО !!!

    32 3 Отговор
    Крум Зарков нищо не разкри !
    Само дрънка
  • 9 Рошкув

    20 3 Отговор

    До коментар #2 от "ЗАРКОВ":

    Ами те май взеха да закриват постепенно ...Като гледам още от миналият четвъртък предаването "Думата е ваша" по БСТВ го няма на екрана . Аз го следях поне по Интернета ...ама знам ли ,защо аз не го ловя ни на мобилния ,нито на стационарния ...Възможно е и да са ме блокирали, защото ТЕ не обичат да ги критикуват ,а само да възхваляваш "другарката" Нинова !
  • 10 Една от причините

    23 4 Отговор
    Ами една от причините е тоя жендър.
  • 11 зеления чорап

    14 16 Отговор
    А сега директно са действителни бюлетините с флашките от руското посолство
  • 12 егати

    11 3 Отговор
    Абе няма ли кой да ти монтира една здрава подпорна колона на задната веранда и на теб и на онзи с очите.
  • 13 Кондьо

    31 6 Отговор
    Тази жена К.Н не е социалист, тя е жадна за власт и пари .

    Коментиран от #26

  • 14 Пиян и оповръщан с галоши

    20 7 Отговор
    Бкпето е на бунището, продажни подлоги
  • 15 3.14К

    14 5 Отговор
    Тоя Зарков каква шушумига е. Изпаднал от приембюла на истанбулската конвенция.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 maia манолова

    8 1 Отговор
    бокл.к предател.....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 По-вреден

    4 6 Отговор
    е този мамин син дори и от Нинова.

    БСП беше създадена от червените антикомунисти Лилов, Луканов, Ананиева и вся осталная след конституционния преврат на правоъгълната "кръгла маса", отменил част от Конституцията на Народна република България, през април 1990 г., като анти-комунистическа партия за корумпиране и подмяна на членската маса на БКП.

    Към 10.11.1989 г. БКП беше с 1 050 000 (един милион и петдесет хиляди) членска маса, по спомени на съветника на Тодор Живков - Костадин Чакъров.

    Позор за Крум Зарков!

    Машинното гласуване беше инсталирано от американското посолство в България през лица като Зарков, Нинова и Манолова.

    Няма друга държава в Европа, която да използва американските машинки за фалшификации на избори по света - в САЩ, Филипините, Венецуела...

    Коментиран от #25

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ГЕРБ=ДПС=ВМРОЛ

    6 2 Отговор
    "един работодател практически и физически контролира огромната част от хората."


    Този работодател , който контролира 600-700 хиляди чиновници е ДЪРЖАВАТА, т.е. УПРАВЛЯВАЛА ДО ВЧЕРА ПАРТИЯ. Толкова гласове взе на изборите ГЕРБ. Тези 600-700 хиляди калинки, са 25%-30% от гласувсщите.
  • 24 ГЕРБ=ДПС=ВМРОЛ

    6 1 Отговор
    "БСП има неща, с които може да се гордее - това е социалната политика, пробива за пенсиите"

    Бсп е трябва да се срамува от това, което което направи с пе сините. Имам предвид неравенството в пенсиите минимална 470 лева месечно, максимална пенсия 3400 лева месечно. ТОВА Е 7,2 ПЪТИ РАЗЛИКА, ТОВА Е ПОРЕДЕН ГРАБЕЖ ГРАБЕЖ НА БЕДНИТЕ. В ШВЕЙЦАРИЯ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МОНИМАЛНА И МАКСИМАЛНА ПЕНСИЯ Е 2 ПЪТИ, В ХОЛАНДИЯ Е САМО 30%. Това, което правят в Швейцария и Холандия е СОЦИАЛНО. Това, което направихте БСП като дадохте на 50 000 бр. 3400 лева месечно е ГРАБЕЖ, КАПИТАЛИЗЪМ, АЛЧНОСТ.
    Вие господин Зарков сте умен човек, много добре знаете кое е СОЦИАЛНО, и кое ДАЛАВЕРА ЗА 50 000 бр. пенсионери бесепари като Р. Овч.
  • 25 ГЕРБ=ДПС=ВМРОЛ

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "По-вреден":

    "Към 10.11.1989 г. БКП беше с 1 050 000 (един милион и петдесет хиляди) членска маса,"

    Това е преди 32 години. Поне една трета от тези комунисти партийни члено вече не са между живите. А ако съдим от изборните резултати от миналата година, 60% са или умрели или отказали се от БКП=БСП.
  • 26 ГЕРБ=ДПС=ВМРОЛ

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Кондьо":

    "Тази жена К.Н не е социалист"

    Тя е лакей на Москва, за К.Н. най-важна е Русия и 50 000 БОГАТИ пенсионери бесепари, които ще получават 3400 лева месечна пенсия. А не 1,5 милиона измъчени пенсионери с 470-600 лева месечна пенсия.
  • 27 ГЕРБ=ДПС=ВМРОЛ

    4 1 Отговор
    Зарков по "ДЕЛАТА ВИ РАЗБРАХМЕ КАКВИ СТЕ."

    Заплата депутат 7-10 хил.
    Заплата министър 15-20 хил.
    Заплата обикновен българин 2000

    Пенсия на бивш комунист 3400 лева
    Пенсия на обикновен българин 470-600 лева.
  • 28 Обикновена Пунта Мара

    1 0 Отговор
    КОЕ "бсп", ТОВА дето нарече себе си "герб", ТОВА дето ПОДМЕНИ листата за Евровота или ДРУГОТО на ИЗЛЪГАНИТЕ?! КОЕ????
  • 29 Лея13

    4 0 Отговор
    И тоя не знае къде се намира.Едно ми е странно с това машинно гласуване-защо във всички нормални, демократични държави го изпробваха и отхвърлиха,а тук много им хареса?!

    Коментиран от #32

  • 30 Мнение

    0 0 Отговор
    До “ ДАА”. Със СОП ли сте? Нищо не разбрах.
  • 31 Даааа

    1 0 Отговор
    Има и друга причина!Просто избирателите ви по естествен път напускат този свят !А повечето млади , сега искат нови неща !
  • 32 Ами ДА

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Лея13":

    Защото в нормалните държави хората там не подправят протоколи и не крадът гласове! Ама при Ганьо всичко може!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове