Last news in Fakti

2 Юли, 2022 10:48 4 492 89

Каримански: Петков не е достоен за финансов министър

  • любомир каримански-
  • финансово министерство-
  • кирил петков

Той поясни, че не би приел да оглави Финансовото министерство

Каримански: Петков не е достоен за финансов министър - 1
Кадър Нова тв

Не мисля, че Кирил Петков би бил достоен заместник на поста финансов министър. Това коментира в „Събуди се” по Нова ТВ депутатът от „Има такъв народ” Любомир Каримански. Той поясни, че не би приел да оглави Финансовото министерство, ако се стигне до предложение към него.

„Много е важно човек да има опит и практика в било то корпоративни финанси, било то финанси на публичния сектор или във финансовите услуги. Тези изброени затварят финансовата инфраструктура на страната. Ако ние не я познаваме, независимо от опаковката и от маркетинга, който сме завършили в Харвард и където и да е било, не става”, уточни той.

Дали Асен Василев ще се справи като премиер, Каримански отговори: „Не знам дали позицията премиер би подхождала на г-н Василев. Но до този момент изразих благодарността си и към него, и към цялото Министерство на финансите във връзка с актуализирания бюджет. Бих искал да се придържам към професионализма и по никакъв начин не бих си позволил да давам оценка на кандидат-премиер или премиер”, заяви той.

Каримански засегна темата за оръжията за Украйна и разкри какво се е говорило между партньорите на един от Коалиционните съвети. „Всички - дори лидерът на БСП, казваха: „Да, може би, ние ще намерим начин как да решим проблема за износа на оръжията, но е важно в каква маркетингова опаковка ще го опаковаме за хората”, каза той.

На въпрос дали това означава, че има износ на оръжие към Украйна, поясни: „Аз само дотук мога да коментирам. Не бих искал да коментирам друго”, подчерта депутатът от ИТН.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 106 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    62 92 Отговор
    След изборите си чао
  • 2 ИТН се доказаха на кого служат !

    70 110 Отговор
    Никакви разговори с Тошко и Слави Митрофански. След просташките намеси на Митрофанова в българската политика трябва да се отиде към прекратяване на дипломатическите отношения, трябва да бъде решено бързото преместването в музеи и тематични паркове на 180-те паметника на така наречената "съветска армия" в България! В това число и тези на МОЧА в София и на Альоша в Пловдив, разбира се. Символите на армията - окупатор нямат място в европейска България! На тяхно място да се поставят наши, родни, български символи - на Левски, Ботев, Раковски, Стамболов, Гоце Делчев, Тодор Александров, Иван Михайлов, както и такива на българските царе - Аспарух, Тервел, Крум, Борис I-ви, Симеон, Иван Асен II-ри, Борис III-ти.

    Коментиран от #17

  • 3 краси

    62 94 Отговор
    МЪКААААА,МЪКА!Че,не дадоха на Чалгаджията БНБ!Големите пари!Не дадоха и 4 милиарда за пътища-нямащи разрешение за строеж!

    Коментиран от #7

  • 4 Ами

    103 13 Отговор
    да се замислят хората, които вярват на голи лъжи! Да, така ви манипулират! "Да ще го направим, ама да видим в каква маркетингова обвивка ще го опаковаме за хората" ! Това е достатъчно показателно, как всичко ви обясняват за да ви хареса! Но проблема не е влъжци като кирил петков или корнелия нинова, които обслужват задкулисия! Проблемат е в хората, че мразят да мислят и им харесва маркетинговата обвивка, вместо да се замислят и извадят факти от действия, а не от голи приказки, лъжи и маркетингови обвивки!
  • 5 вън пп

    98 45 Отговор
    от политиката. кирчо и кокорчо в панделата.
  • 6 Софиянец

    62 10 Отговор
    Просто Киро ... ги разката просто

    Коментиран от #8

  • 7 Нищо, сега ще ги дадат

    82 20 Отговор

    До коментар #3 от "краси":

    на българоговорящите американци и канадци.
  • 8 Просто

    94 38 Отговор

    До коментар #6 от "Софиянец":

    киро разката цяла България! Сва пъти я продаде на САЩ, а колко пъти обслужи прокопиев, само той си знае! Борбата е ПП и киро лъжеца да вземат КПКОНПИ, да овладеят прокуратура и съд! Затова са лъжите и манипулациите от кръга капитал и всички слугуващи хорица и медии към тях!
  • 9 Тони

    42 81 Отговор
    Управител на БНБ -НЕ СТАВАШ ! Ти си едно “ле ке” , Подписвало документи , с които си предотвратил човек обран от “Инвестбанк” (и след съдебно решение с/у банката) да си прибере парите от “Инвсестбанк” . Станало е с ТВОЙ ПОДПИС ЛЕ КЕ ТАКОВА !!!!

      

    Коментиран от #13, #54

  • 10 Иво.

    44 78 Отговор
    Абе е Вие сте едни въртиопашки, супер разочаровахте хората. Сега пак чакате да Ви поканят за ръфате кокала! Не Ви е срам..позорни хора сте Вие т.н политици. Повечето от Вас не бих Ви назначил и портиери!
  • 11 Попов

    41 80 Отговор
    Гледах интервюто!Лицемерен , отблъскващ човек, по-скоро нечистоплътен!

    Коментиран от #65

  • 12 Емил

    41 89 Отговор
    Сравнявайки Асен с Боко и всички досегашни и потенциални управници, Асен най-става. Отговорен професионалист. В ИТН , Герб, ДПС, Възраждане има много мераклии, но нямат способност и морал. Сега имаме шанс да станем нормална, не ужасно корумпирана европейска дъражава. Дано да успеем!!

      

    Коментиран от #14

  • 13 Е за такива

    82 27 Отговор

    До коментар #9 от "Тони":

    лъжи плаща киро лъжеца, слуга на мафията на прокопиев и продаващ България на САЩ! Честните хора не лъжат, а още по малко да измислят и да плащат за такива! Това го правят паднали хора, като киро лъжеца, слуга на мафията на прокопиев и кръга капитал!

    Коментиран от #21, #36, #41

  • 14 Ъхъ

    83 26 Отговор

    До коментар #12 от "Емил":

    асен василев съден за кражба и измама, премиер на България!
  • 15 Митов

    29 75 Отговор
    Любомир Каримански роден в село Койнаре, Плевенско, близо до село Учиндол, пак там. Точка.
  • 16 Путлер каза

    20 70 Отговор
    Калиманди,някой де те е питал кой номер гащи носиш?
  • 17 Другарите с минусите !

    16 78 Отговор

    До коментар #2 от "ИТН се доказаха на кого служат !":

    Доказвате за сетен път не сте българи !

    Коментиран от #19

  • 18 Сандо

    11 53 Отговор
    Единственото място за което е достоен ев Софийския Централен.Но няма достойни хора да го пратят там.А закони има,и членове има,ама на - човекът е канадски гражданин и Кралицата-майка майчински го закриля от мръсните ръчички на дивите балканци.
  • 19 Защо

    68 23 Отговор

    До коментар #17 от "Другарите с минусите !":

    Защото слагат минуси на гнусните лъжи, платени от онова недоразумение киро лъжеца, слугата на мафията, продаващ България на САЩ, плащащ на деца за лъжи и съсипващ им ценностната система? Затова ли? Не са Българи такива като киро лъеа, национален предател! Не са българи тези които взимат пари от този слуга на мафията, за да драскат лъжи и простотии!
  • 20 Айде

    26 68 Отговор
    ИТН вън от властта!
  • 21 Да бе!

    23 65 Отговор

    До коментар #13 от "Е за такива":

    За какво те е излъгал Киро па тебе та лаеш!?

    Коментиран от #23

  • 22 Иво

    12 40 Отговор
    Абе какво го овъртате дали Кокорчо или Кирчо е Мин. прецедател все е тая, една политика имат. Кви са тия глупости, или сте с някои или сте против, това е въпрос на цялостна гледна точка а не на смяна на един човек. Само хвърляте прах в очите на хората. Кои гласува падането на ветото, баба ми ли? Гола вода сте господа политици. Но да знаете хората безкрайно много Ви мразят. Безразлични сте даже жалки!Повечето от Вас на следващите избори ще гледат парламента само от външната страна!
  • 23 За какво ли не е

    63 15 Отговор

    До коментар #21 от "Да бе!":

    От сутрин до вечер лъжи и внушения! Такъв лъжец, България не е виджала! А и тези надрасканите тук от продажни деца, без морал и достойнство за които отново той плаща с пари на кръга капитал и НПО-та от САЩ са достатъчно покаателни!
  • 24 Голем смех

    21 62 Отговор
    Абе що Тошко и македонския космонавт още си мислят,че янкой ще преговаря с тях ?
  • 25 Милев

    20 61 Отговор
    Доста кранчета на Мафията затвориха тези момчета. А от тях за 12 години се точеха милиарди.
  • 26 Морски

    12 61 Отговор
    Тая проста селска маса кой го слуша!
  • 27 Кон

    5 56 Отговор
    Ти също
  • 28 Попов

    24 60 Отговор
    Няма значение какво мислиш! Всичко видяхме, че ИТН е кукла на конци на ДПС и ГЕРБ и основната му функция бе да се внедри в правителството, за да бойкотира промените и да защитава интересите на задкулисието! Добре, че шансовете за ви за влизане в следващ парламент са минимални!
  • 29 българин

    16 55 Отговор
    Един от ковчежниците на червената мафия дава оценка за човек, който вече е бил министър, аман от продажни и нагли рубладжийски мекерета. Кой се интересува от мнението на един компрометиран мафиотски слуга.
  • 30 Казуар

    15 51 Отговор
    А пък Каримански щом се е хванал с Чалгаря е ясен.

    Коментиран от #33

  • 31 Само

    15 50 Отговор
    ти си "достоен" , да ти имам самочувствието и злословещата уста ! Че и за БНБ беше наточил зъби ?!
  • 32 Пена

    6 6 Отговор
    Факти,
    Абе много неестествени коментари пускате!!!
    Скучно! И не трийте коментара ми!
  • 33 Ъхъ

    49 12 Отговор

    До коментар #30 от "Казуар":

    Достоен човек с достоен се хваща! Лъжец като киро с мафията на прокопиев! Законоерност!

    Коментиран от #38, #40

  • 34 Ха ха ха

    15 50 Отговор
    Вън чалгарите от политиката. ИТН на боклука.
  • 35 Стоянов

    16 46 Отговор
    Каримански, сънуваш ли как ставаш управител на Българска народна банка? Не би приел да станеш финансов министър, АКО ТИ ПРЕДЛОЖАТ? Участвал си в предаването "събуди се", ама не си се бил събудил още.
  • 36 А, такива...

    9 47 Отговор

    До коментар #13 от "Е за такива":

    Които продават България на русия, нещо да кажеш?, или ти нямаш нищо против тях, нека я продават, нали е на русия.

    Коментиран от #39

  • 37 Този е най-достойния

    3 40 Отговор
    Анти пенсионер !!!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ще кажа

    42 6 Отговор

    До коментар #36 от "А, такива...":

    Кажи кои са? Щото кирчо го видяхе как продава България на САЩ с действия не с голи приказки!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Охооо хLамид риторико

    7 38 Отговор

    До коментар #13 от "Е за такива":

    Пеевски ти плати и отново се появи паляка.
  • 42 Васил

    11 38 Отговор
    А ти ли си достоен бе плужек не става защото ви врътна кранчетата с паричните потоци иначе ако бяхте гепили милиардите щеше да е много добър.
  • 43 Явор

    7 39 Отговор
    Каримански е на принципа на отмъщението или както е наложила юдейската религия „Око за око, зъб за зъб“.
  • 44 Ъ не ба

    40 6 Отговор

    До коментар #38 от "Ъхъто,":

    Прати мъ киро лъжеца! Онуй дето плаща за лъжите на прокопиту и служи на САЩ! Каза, чи търсел глупаци да драскат лъжи срещу ИТН и България в тази тема, амъ трудно намирал толкова глупави без достойнство! Ти ко шъ каиш?
  • 45 На вси дъпъсрали

    5 37 Отговор
    Втората дума, ни в клин ни в ръкав е прокопиев.
  • 46 Ще бъдете прегазени на избори

    8 38 Отговор
    Каримански, счетоводител ли си на ДПС и мафията?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ти си наред

    1 33 Отговор

    До коментар #47 от "Не ба":

    Ти кво си, каиш?

    Коментиран от #50

  • 49 МИУИ ВАНИУИ

    4 35 Отговор
    КОНЕТЕ ОТ КОНЕВРЪЗА ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ ,ТОЯ НЕ БИЛ ПРИЕЛ.....ТА ТЕБ НЕ ТЕ И КАНЯТ БЕ МУЧ0
  • 50 Амчи

    35 6 Отговор

    До коментар #48 от "Ти си наред":

    Кирчу е слуга на мафията на прокопиев, и продава България на САЩ! Чи е толку паднало нещо лирчу, чи плаща за лъжи на глупави мишоци, без достойнство! И що кирчу лъже народа? България не е за продан на чужди държави и олигарси!

    Коментиран от #71, #72

  • 51 шундурко

    0 34 Отговор

    До коментар #47 от "Не ба":

    ВРЪЙ ДА ИЗДОИШ МАГАРЕТО БА ,ЖА МУ СА ПРЪСНАТ КАЛАМБАЦИТЕ

    Коментиран от #52

  • 52 Амчи що

    32 3 Отговор

    До коментар #51 от "шундурко":

    ми се фалиш ко шъ праиш! Давай! Прав ти път!😊 По полезно от колкото да драскаш простотията и лъжите на онова недоразумение киро лъжата, слугата на мафията на прокопиев и продажник на България!
  • 53 Оракула

    5 31 Отговор
    "Сервитьора" на Кюлев ,
    взе да дава болното си мнение , колко бил заслужил Кирил Петков!
    Явно си е помислил, че времето на "Мултигруп ,Вис и СИК,
    вече се върнало, отново на власт! Та и той да прокопса в БНБ!
    Долу ръцете от властта ,и лостовете на управлението на България.
    Хунтата никога не трябва да се допуска до ниво ,легитимност
    в политиката!
    Поздравления за първия политик ,в България , Кирил Петков , който с силен наказателен удар,
    изрита Руската мафия, от най-челните и позиций в България!
    Явно се вижда, че " Кюлевския Карамански " го боли и сърби най-много???!
  • 54 Брависимо!

    3 29 Отговор

    До коментар #9 от "Тони":

    Нацели го тва ни що же ство точно.Найш кога му е минавало в мечтите(кат е учил в оня смотан град) образованието на Кирил?Точно на кукуво лято,понеже на Кирил баща му кинти от джоб е шарил да го изучи,а тоя смотан селски дис с кой знае кви родители селтаци тия работи не са му идели и в безплатните мечти.После,хммм образованието в Бг,икономическото образование в периода,в който е учил той карамански не беше на изискванията.А къде бачкалдемек добивал практически опит,рутина?Бройл пари там в няква червена перачница.И селското нищожество се тапосало тука да дава оценка на Кирил.Тва нищожество поне нивото на английския на Кирил да умееше да млуви,пак добре,ама и тва не знае.
  • 55 От чужбина

    3 3 Отговор
    Някой е намерил цаката ,
    да манипулира тази страница с плюс и минус много успешно?
    Види ми се човек с вирус и опит от "ПИК" и "ТРУД"!
    Кой каза, че "Хунтата" не работи в събота и неделя???
  • 56 666

    23 2 Отговор
    @сен ф@силеф е подлога на у--р0д!те от сащ!
  • 57 Анонимен

    5 21 Отговор
    Кирил Петков го очаква светло бъдеще Каримабски. Президент ще е. Поздрави от баба Ванга. Същото е и с гения Василев.
  • 58 Анонимен

    1 1 Отговор
    Глас на жена, без брада набодена и с женски гърди. Що е то?!!!
  • 59 Павел пенев

    18 6 Отговор
    Кирчо и Кокорчо са Харвардски вариант на братя Галеви или на Баварския вариант Боко и Цецо-едни и същи мошеници. Тези последните сега ще си разместват министерските кресла на всеки 6 месеца и ще ни правят на маймуни с помощта на БСП. Изроди.
  • 60 Даааа

    6 17 Отговор
    А ти достоен ли си ?Още подскачаш че не те одобриха за говерньор на БНБ ! Ама истинският който щеше да управлява парите ни щеше да е Славчо! ПП го прозряха за това не ти се получи! Та той така ви е стегнал за гушите че му робувате, като крепостни селяни !
  • 61 Мислищ

    4 0 Отговор
    Някой знае ли какво образование има гн Карамански
  • 62 Карък

    2 1 Отговор
    Госпожа лъжа се извъртя на 1000 градуса, само да е във властта. Нямат страх от бога, но той си знае работата.
  • 63 Вампир

    4 15 Отговор
    На чалга бандата им дай само интриги , клюки и квалификации да правят.
  • 64 Бамбука

    2 14 Отговор
    Никито Василев за какво г-н Каримански ? Вие сте в кухнята на "И така нататък" и сигурно имаме мнение.
  • 65 Вампир

    3 14 Отговор

    До коментар #11 от "Попов":

    Прав си изцяло, но бих допълнил, че той е едно злобно ле-ке!
  • 66 Ако

    7 2 Отговор
    Ако искате да помогнете на страната си - НАПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО С ТРЕТИЯ МАНДАТ!

    Коментиран от #68

  • 67 Светлина

    3 7 Отговор
    Изключително гнусни лекета се оказаха ИТН. А този банкер на мафията е един от най-гнусните..
  • 68 Реалност

    7 1 Отговор

    До коментар #66 от "Ако":

    Проблема е, че мафията на Прокопиев и Доган, няма да остави ИТН да направи правителство! Вече го играхме това и тези които мислят, видяха какво се случи! НА останалите, им "обясниха"! И двете мафии притежават медиите, институциите в България и от девет дола вода ще извадят, за да оплюят всеки който ИТН предложат! За сметка на това, може да ни предлагат сега Асен Василев, съден за кражба и измама, за министър председател и да ни го представят по медиите за най честният, моралният, ученият, можещият! За жалост, народа с липсата си на мисъл, позволява така да го лъжат!
  • 69 На изборите

    1 4 Отговор
    2%, за ИТН!

    Коментиран от #70

  • 70 Това

    5 1 Отговор

    До коментар #69 от "На изборите":

    го казва единствено народа на изборите! Ако така са решили, проблем няма! Глас народен, глас божи! Но платените драскачи на киро лъжеца, слугата на мафията на прокопиев, продаващи България на САЩ, не са гласа народен! А са гласа на лъжата, подлостта, кражбата!
  • 71 Амчи,чикай

    0 4 Отговор

    До коментар #50 от "Амчи":

    И дръж копейката здраво и с двете ръчички.

    Коментиран от #73

  • 72 Продължавай да амчикаш на сарая

    1 4 Отговор

    До коментар #50 от "Амчи":

    Черниячичо е слуга на мафията на пеев, и продава България на Русия! Чи е толку паднало нещо лирчу, чи плаща за лъжи на глупави мишоци, без достойнство! И що хLамид лъже народа? България не е за продан на чужди държави и олигарси!
  • 73 Амчи

    3 1 Отговор

    До коментар #71 от "Амчи,чикай":

    копейки ли трябват за истината, че кирето е слуга на мафията на прокопиев и продава България на САЩ! България да не би да е за продан? За да мразиш лъжците, продажниците и слугите на мафията като кирчо и да обичаш страната си копейки ли трябват? В кои детски градини ви събира онова лъжливото нещо?

    Коментиран от #74

  • 74 амчикай на сарая

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Амчи":

    копейки ли трябват за истината, че черниячичо е слуга на мафията на пеевски продава България на Русия! България да не би да е за продан? За да мразиш лъжците, продажниците и слугите на мафията като черниячичо и да обичаш страната си копейки ли трябват? В кои детски градини или сараите ви събира онова лъжливото нещо?
  • 75 Амчи

    3 2 Отговор
    копейки ли трябват за истината, че кирето е слуга на мафията на прокопиев и продава България на САЩ! България да не би да е за продан? За да мразиш лъжците, продажниците и слугите на мафията като кирчо и да обичаш страната си копейки ли трябват? В кои детски градини ви събира онова лъжливото нещо кирчо националният предател продал два пъти България а 6м?

    копейки ли трябват за истината, че черниячичо е слуга на мафията на пеевски продава България на Русия! България да не би да е за продан? За да мразиш лъжците, продажниците и слугите на мафията като черниячичо и да обичаш страната си копейки ли трябват? В кои детски градини или сараите ви събира онова лъжливото нещо?

    Виждам мноо си мъчиш детската главица, но понеже нищо не може да измисли, прибягва до кражба! Също като киро лъжата, слугата на мафията на прокопиев и продаващ България на САЩ! Копейкин е друга бира но за да ти е спокойна детската главица нека стои! Истината да се знае! :))))

    Коментиран от #76, #78

  • 76 Туй се

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "Амчи":

    отнася до мишката без достойнство платена от наионалният предател кирил петков слугата на мафията на прокопиев и продал два пъти България а 6 м!

    Коментиран от #79

  • 77 емигрант

    0 3 Отговор
    Ха ха злобата депесарска и некомпетентността започнаха пак да храчат ! А кой е достоен бе ти ли, който подписва безмда чете какво е написано ! Непоносима чалгарска измет, едно правителство немуспяха да съставят от три опита сега имат "особенно" мнение !

    Коментиран от #81

  • 78 амчикай на сарая

    0 3 Отговор

    До коментар #75 от "Амчи":

    копейки ли трябват за истината, че черниячичо е слуга на мафията на пеевски и продава България на Русия! България да не би да е за продан? За да мразиш лъжците, продажниците и слугите на мафията като черниячичо и да обичаш страната си копейки ли трябват? В кои детски градини и сараи ви събира онова лъжливото нещо черниячичо националният предател продал два пъти България за 2 години с анаватан? копейки ли трябват за истината, че черниячичо е слуга на мафията на пеевски продава България на Русия! България да не би да е за продан? За да мразиш лъжците, продажниците и слугите на мафията като черниячичо и да обичаш страната си копейки ли трябват? В кои детски градини или сараите ви събира онова лъжливото нещо?
    Виждам мноо си мъчиш детската главица, но понеже нищо не може да измисли, прибягва до кражба! Също като черниячичо лъжата, слугата на мафията на пеевски и продаващ България на Русия! Копейкин е друга бира но за да ти е спокойна детската главица нека стои! Истината да се знае! :))))

    Коментиран от #80

  • 79 Туй се отнася за онуй

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Туй се":

    отнася до мишката без достойнство платена от наионалният предател мустафа карадайъ слугата на мафията на пеевски и продал два пъти България за 2 години с анаватан!
  • 80 Амчи

    3 0 Отговор

    До коментар #78 от "амчикай на сарая":

    що те е срам от истината и я променяш? Не е срамна истината! :)))) Нека стои да се знае! :))))))

    копейки ли трябват за истината, че кирето е слуга на мафията на прокопиев и продава България на САЩ! България да не би да е за продан? За да мразиш лъжците, продажниците и слугите на мафията като кирчо и да обичаш страната си копейки ли трябват? В кои детски градини ви събира онова лъжливото нещо кирчо националният предател продал два пъти България а 6м?

    копейки ли трябват за истината, че черниячичо е слуга на мафията на пеевски продава България на Русия! България да не би да е за продан? За да мразиш лъжците, продажниците и слугите на мафията като черниячичо и да обичаш страната си копейки ли трябват? В кои детски градини или сараите ви събира онова лъжливото нещо?

    Виждам мноо си мъчиш детската главица, но понеже нищо не може да измисли, прибягва до кражба! Също като киро лъжата, слугата на мафията на прокопиев и продаващ България на САЩ! Копейкин е друга бира но за да ти е спокойна детската главица нека стои! Истината да се знае! :))))
  • 81 Ами кой да е

    3 1 Отговор

    До коментар #77 от "емигрант":

    кирил петков, слугата на афията, продаващ България на САЩ ли? Който плаща на деца без достойнство за лъжи! Който им срива моралните ценности? Който ги превръща в парцали за дребни монети! Или който продаде България на САЩ два пъти! Националният предател кирил петков! Този ли кирил петков е достоен? Или асен василев, съден за кражби и измами! България не е за продан продажници!
  • 82 Шепа путинисти

    2 1 Отговор
    Хайде марш,чиба,къш,бай бай....
  • 83 Изпързалян

    1 0 Отговор
    Кариманчо Бягай да се оплачеш на Тошко Абизянски и другарката Мутрофановая как те качват на черешата
  • 84 Софиянка

    0 1 Отговор
    Е дано има нови избори и итн надали вече ще са вътре. Най после ще си отдъхнем от чалгарите на чалгата.
  • 85 Няма итн

    0 1 Отговор
    А, ти достоен ли си ? Просто питам. Заминавай при шефа на дивана.

    Коментиран от #86

  • 86 Глупав въпрос

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "Няма итн":

    Нещо да е откраднал, излъгал? Значи е повече от достоен! Да не говорим, че е и голям професионалист! Бюджети и всякакви финанси, не минават без негова помощ! Та защо задаваш въпроси, които подсказват друго и се излагаш?
  • 87 ХА ХА ХА

    0 0 Отговор
    АБЕ ДРУГАРЮ ПОПОВ , БСП ДОКАЗА , ЧЕ Е ЖАДНА ЗА ВЛАСТ .....А НЕ Е ОТГОВОРНА!!!!!! ХВАНЕ ЛИ КОКАЛА .....НЕ ИСКА ДА ГО ПУСНЕ , СЪЩО КАТО ТИЯ ОТ ПОДМЯНАТА ! ЖАЛКА КАРТИНКА !
  • 88 Хи хи хи !

    1 0 Отговор
    Тоя гледа също като зетя ми ......когато не му сипя ракия като ми дойде на гости !
  • 89 Анонимен

    0 0 Отговор
    Кирил, защо го свалихте итн. Представителен е, а Асен е умен. Очакваме да е Президент Господин Кирил Петков. А Асен Василев си е добре, където и да е
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове