Last news in Fakti

6 Юли, 2022 13:14 3 044 19

Цвета Галунова остава вярна на "Възраждане"

  • цвета галунова-
  • възраждане-
  • продължаваме промяната

Тя увери и че ще влезе в пленарна зала като част от кворума

Цвета Галунова остава вярна на "Възраждане" - 1
Снимка: БГНЕС

"Решението ни ще бъде да не подкрепим "Продължаваме промяната" за кабинет. Оставам във "Възраждане" и не съм казвала, че ще напускам партията". Toва заяви депутатът от "Възраждане" Цвета Галунова пред журналисти в парламента след като миналата седмица се тиражираше, че именно тя ще е една от напускащите групата на Костадинов и евентуално глас, на който ПП ще разчитат.

По думите ѝ всичко, което се излива в медиите, че ще напусне "Възраждане" и ще стане независим депутат не е вярно. До момента съм стояла твърдо зад "Възраждане" и не виждам причина да не стоя зад тях, уточни Галунова.

Тя обясни, че е разговаряла с премиера Кирил Петков, но още преди да мине вотът на недоверие - темите са били законопроектът за българската музика за квота от 50% в ефира на БНТ и БНР и реформата в МВР и полицейските управления в Стражица и Полски Тръмбеш.

Галунова подчерта, че няма как да има сделка да подкрепи кабинета на ПП за сметка на законопроекта за българската музика.

Тя е водила разговор с всички партии и депутати, с които смята, че може да има тема, която да обсъди. Никога никой не ми е предлагал нито постове, нито пари, нито стимули, а всичко това, което се изнася по медиите е абсолютна спекулация, изтъкна Галунова.

Тя увери и че ще влезе в пленарна зала като част от кворума, когато се гласува евентуалното второ правителство на ПП.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възмездие

    56 21 Отговор
    Браво на Цвета! 🌹
  • 2 Хаха

    29 18 Отговор
    Шиши и Бойко са развързали кесиите.

    Коментиран от #4

  • 3 историк

    27 9 Отговор
    Жените -деПУТАТки трябва за се ограничават ,защото имат зависимости !!

    Коментиран от #16

  • 4 Щото

    22 12 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    Корю е канаец а кокорю тралалазец

    Коментиран от #9

  • 5 Саса

    13 10 Отговор
    Днес за съжаление, разделенията в обществото и партиите са огромни! От една страна са ГЕРБ и ДПС, от другата страна са партии около ПП...
    Очертава се нова ос следващите избори - Възраждане, Български възход и БСП ... Така че разделението ще стане тройно ...
  • 6 Дааа

    22 25 Отговор
    Нещо я заплашиха! Тези са новите пипала на мафията , ГЕРБ иДПС . Гунчева , не излъга , когото каза че има вътрешни договорки , между ГЕРБ и Възраждане! Съжалявам само за излъганите и заблудени хора от Възраждане в действителност вие подкрепяте ГЕРБ и ДПС !
  • 7 Коста

    19 20 Отговор
    Срещу колко копейки?
  • 8 Българка

    34 8 Отговор
    Браво и от мен. Както днес някой каза по телевизията, болшинството депутати са получили гласове защото са издигнати от политическа сила. Ако искат да са независими, да се явяват на изборите като независими и щом са толкова принципни , електората ще ги избере.

    Коментиран от #14

  • 9 А - ха

    20 5 Отговор

    До коментар #4 от "Щото":

    А Бацето е цървул !
  • 10 НИК

    17 27 Отговор
    Куха лейка както всички от израждане
  • 11 Бивш от възраждане

    21 33 Отговор
    Моме, последвай съвестта и разума си, освен че повече няма да видиш парламент, ами и цял живот няма да можеш да измиеш срама, че си била част от тази секта. Добре ли ти беше Костя да те преджобва, да ти отнеме безотчетните пари, които ти се полагат по закон? Обясни ли Копейкин къде е изхарчил тези 300 000 безотчетни джобни ?
    На изборите за кмет в Нова Загора, тази неделя, от 22 992 имащи право на глас, за сектата на Костя Копейкин са гласували 208 ? Няма вече улави, които да се вържат на платените му тр0л0ве ! Всички разбраха какъв нагъл и крадлив мошеник е.
  • 12 браво

    26 16 Отговор
    Браво - Мъжко момиче.
    Отцепниците от ИТН явно сутрин обличат полата с цепката отзад
  • 13 Ти да видиш!

    11 18 Отговор
    Дежа вю,цвете миризливо с трайной адекалон!Лицемерието е вашето верую,издънили се руски подлоги от корпоративното нищо нарекло се"Възраждане".Карта та дрънка от кал фал сте....
  • 14 Даааа

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Човешко е да се греши, особенно ако са ти обещали , принципите за които си подкрепил дадена партия!Но когато, погазят достойнството ти на депутат , когато ти налагат как да гласуваш , това какво е!?Кое е по-добре, да гласуваш както ти наредят или да устояваш това за което са те избрали хората, които са ти гласували доверие?В първият случай се превръщаш в лакей на лидера си , а в втория на избирателят си !Ами , това е !!

    Коментиран от #15

  • 15 нннн

    11 3 Отговор

    До коментар #14 от "Даааа":

    Когато ти погазят достойнството и принципите, напускаш партията, напускаш и парламента. После можеш да влезеш в друга партия, а ако държиш да си независим, се явяваш на избори като независим.

    Коментиран от #18

  • 16 ГЕОГРАФИК

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "историк":

    ЩО ТАКА ?! ВИЖ ЧЕ ЖЕНАТА ОСТАНАЛА ВЯРНА, КОЛКОТО И ДА Е НЕВЯРНА. И ОЩЕ, АКО БЯХА ОГРАНИЧАВАНИ ДА НЕ ГЛАСУВАТ НЯМАШЕ ДА УПРАВЛЯВА, ДА СЕ УПРАЖНЯВА И ДА СЕ УГОЯВА НАШИЯ НАЙ ЛЮБИМ ВОЖД Б0ЙК0 НИ Б0РИС0В. И НЯМАШЕ ДА ВИДИМ БAЯ НИ ГAHЯ НА ЖИВО В ЦЯЛАТА МУ ПРЕЛЕСТ.
  • 17 Дани

    0 2 Отговор
    Тази е получила солидна сума - подлогите предатели нямат край кой знае как я е залашил копейник@
  • 18 Даааа

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "нннн":

    Това е личен избор на всеки депутат и никой няма право да им слага етикети ! Те решават как да постъпят!

    Коментиран от #19

  • 19 Пълни глупости!

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Даааа":

    А морала и лоялността към избирателите къде ги захвърли ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове