Last news in Fakti

7 Юли, 2022 13:03 13 505 153

Йонко Иванов пред ФАКТИ: Как този Георги се е движил цял ден из София с чужди номера и синя лампа? (снимки)

  • йонко-
  • иванов-
  • катастрофа-
  • георги-
  • семерджиев-
  • жертви

Има „магически кръг“ от хора, които имат властта да се чувстват недосегаеми и над закона, казва експертът по авто-мото подготовка

Йонко Иванов пред ФАКТИ: Как този Георги се е движил цял ден из София с чужди номера и синя лампа? (снимки) - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Тежката катастрофа в София, която предизвика Георги Семерджиев и при която уби две млади жени – на 22 и 26 години, предизвика голям обществен отзвук. Йонко Иванов, председател на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка, е бил на мястото на инцидента. Ето какво сподели той пред ФАКТИ.

- Г-н Иванов, станахме свидетели на поредната тежка катастрофа в София. Вие сте били на мястото. Какво видяхте?
- Вижте. Проблемът е в цялостното отношението на държавата към хора като този водач, който има много нарушения. Този шофьор не е единичен случай. Той е извадка от една статистическа група, за която никой не може да каже колко човека са – 10,150, 1000… Говоря за хора, които са над закона. Те са от кримиконтингента. Полицията я е страх да вземе отношение за тяхното действие на пътя. Било това, че над тези хора има други, които им помагат, било защото след това самите полицаи, дръзнали да направят нещо, ще си имат проблеми. Това е реалността у нас. Виждаме млади хора – на по 20-25 години, които карат скъпи и луксозни коли… Самият факт, че въпросният Георги кара кола с немски номера и швейцарска книжка, която най-вероятно е фалшива, означава, че това е затворен кръг. Като почнем от номерата и лампата – но тя струва 50 лева и можеш да я купиш отвсякъде, палката и т.н. Има и други неща, които са намерени в колата, но за момента никой не иска да ги казва. Докато бях на място, се коментираше това.

- Какво видяхте на мястото…
- На пръв прочит, лично за мен, като че ли следите бяха заличени с пясък. Когато се прави оглед и автотехническа експертиза, не видях следи от начина, по който е станало произшествието. Нямаме следи от спирачен път, предвид високата скорост. Но никъде не стана ясно дали камерите са засекли движението на този автомобил. По това време колата се е движила по големите булеварди в София. А това е важно да се направи, защото така ще стане ясна скоростта, с която се е движил водачът. Има достатъчно методи, за да се установи това.

- Засечката от камера до камера, най-малкото…
- Има и други начини. Това, което мен ме изуми, бе, че не стана ясно точно мястото на удара и откъде се е движил джипът на Георги. Имам предвид контактната точка на удара между двете МПС-та, която да бъде обозначена и на повторния оглед да бъде отправна точка за автоекспертизата. Последната версия бе, че джипът се е движил по трамвайните линии. Но дали той излиза от тунела на НДК, или продължава движението си от бул. “България“ към хотел „Хемус“... Дали в последния момент е заобиколил колите, или още от НДК се е движил по трамвайните линии – не се разбра. Или пък нямаше желание да се каже. И при тази ротация, която се получава при удара с таксито, удря се в тротоара, удря се и в асансьора, аз не видях следите да бъдат описани. Не става ясно къде са били жертвите в момента на удара, което обикновено са отбелязва от посетилите мястото на инцидента. Интересно е и това защо този булевард точно на това място не е добре осветен, въпреки че там стават доста често инциденти, въпреки че има МОЛ, заведения и т.н. На камерите, от това което се видя по телевизиите, не стана ясно движението на джипа. При такова сериозно ПТП, в което има загинали, сутринта колите бяха махнати от мястото и всичко бе покрито с пясък. Не видях нито къде са били телата на починалите, използвам ви да изкажа съболезнования на близките, нито колите. Как вторият оглед по светло ще помогне? Коментираше се, че в джипа е имало още две момичета, че е имало мотоциклет и друг автомобил. В един момент тези следи изчезват. После прокурор се появи и каза, че по обед днес пак ще има оглед. И какво ще се види, питам аз?

- Трагедията е голяма, но какъв извод може да се направим, за да подобрим нещо в обществото и стане така, че такива инциденти да са по-малко?
- Пак се връщам към това какъв контингент са тези хора, които си позволяват да карат пили и дрогирани. Знае ли се бройката на тези хора? Преди 2 години предложихме на депутатите шофьорите, хванати да карат след употреба на наркотици, на всеки 6 месеца да се тестват на случаен принцип. Ако и тогава дадат положителен резултат, да им се взимат правата и да носят наказателна отговорност. Депутатите решиха тогава, че това е маловажно, както и че е по-важно да се намали скоростта с 10км/ч на магистралата, защото, видите ли, така ще се спаси човешки живот. Е, ето на какво сме свидетели днес. И ще задам въпроси, които се уморих да задавам, но няма да престана. Защо полицаят се крие и се шмугва в храсталака, когато види моторист да кара с 200 км/ч. Защо не се проверяват млади водачи, когато се вижда да карат мощни и скъпи коли? И един крещящ въпрос. Как този Георги се е движил цял ден из София с чужди номера и синя лампа? И на нито един полицай да не му направи впечатление? Какво е това. Това означава, че в момента имаме един пълен популизъм. Депутатите уж се борят срещу мафията и корупцията, а в същото време този човек безнаказано минава и хвърля пари наляво и надясно и показва как е над закона. Той не е сам. Ако се проследи пътят на дрогата, ще се види, че цялото обкръжение е такова. И че това е „магически кръг“ от хора, които имат властта да се чувстват недосегаеми и над закона. И накрая питам още. Разнищи ли се случаят с Милен Цветков, въпреки че тогава водачът бе хванат на мястото на инцидента в автомобила си? А тук 13 часа след катастрофа се установява, че някой е шофирал този автомобил… Какво стана с товарния автомобил с 43 човека, където имаше загинали мигранти? Или като цяло и това нещо ще отмине за 3 дни, а от понеделник пак ще се занимаваме с големите проблеми в държавата.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 108 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина е

    174 21 Отговор
    Ами всеки се страхува от мутрите ,защото каскета ги пази ,и ако някой се оплаче започва големият тормоз и заплахи от прокуратурата !!

    Коментиран от #6, #28, #135, #137, #140

  • 2 ТаУмВзе

    191 2 Отговор
    Сега Убиецът си Купува Условна с пробация и тва е. А животът на територията не струва Нищо! Два млади Живота са тва бре. С наркоманчето, което Уби Цветков Същото.

    Коментиран от #77

  • 3 Сигурно

    95 2 Отговор
    са мислили, че е от германската полиция !
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    116 9 Отговор
    имал е гръб а и ако е от герб му пазя гърбът правосъдие няма има корупция ХОРА си отиват престъпниците са на свобода БОГ да прости двете МОМИЧЕТА

    Коментиран от #52

  • 5 Рашков

    65 10 Отговор
    Бяхме планирали арест за 22:30 но в 22:20 стана инцидента.

    Коментиран от #67

  • 6 дедо

    166 0 Отговор

    До коментар #1 от "истина е":

    големите пари от наркотиците отварят женски крака, затварят полицейски очи, пренареждат съдийското мислене...въобще имат магическо въздействие, по-яко от самите наркотици

    Коментиран от #141

  • 7 Бизнесът с дрогата

    165 0 Отговор
    Естествено, че ще се движи със син буркан и че ще кара бързо, много хора не знаят, други се правят, че не знаят, че Георги Семерджиев продава наркотици и работи за Орлин Алексиев, който му е гръб в полицията, само преди 3 седмици го бяха спряли и се установи, че кара с превишена скорост и дрогиран, но след като звънна на шефа си Орлин полицаите го пуснаха и му пожелаха приятен ден, след което се извиниха, че са го спрели.....

    Коментиран от #88

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    88 10 Отговор
    прокуратура няма има корупция а ГЕШЕВ е слуга на мафията БОРИСОВ е мутра

    Коментиран от #91

  • 9 Боклук

    119 10 Отговор
    Толупа също караше джиповете на горското ,купени с наши пари а оная пача Севда го снимаше с камерата,на която се вижда ,че Баце не спазва никакви ограничения в населено място .От него трябваше да се почне.
  • 10 5577

    60 8 Отговор
    Трябват оставки от министъра на вътрешните работи до отговорния комисар. 2 години дюндюркат тарикати мафиотчета с действие или бездействие, но резултатите са такива каквито ги виждаме. Ответната реакция трябва да е само оставки и контрол още от министерството. Рашков и да е в оставка трябва незабавно да напусне и под него структурата да се приведе в действащ вид, защото това са неотложни животоспасяващи оставки. Във всяка нормална държава това е подобаваща реакция.

    Коментиран от #73

  • 11 Гошо Свободния

    103 0 Отговор
    Ще го оправдаят, той продава наркотици за кръгът Таки, Орлин Алексиев и Пашата!!!

    Коментиран от #117

  • 12 Ще ви кажа как!!!

    95 1 Отговор
    Понеже много вероятно е този Гошо да е информатор или дори от редиците, затова и вчера го държаха цял ден в апартамента, за да измислят отговорите за пред хората, пробите и т.н. впрочем още все още няма данни
  • 13 Браво

    71 14 Отговор
    Това е капитализма създаден от комунистите. Истинският капитализъм всеки е виждал на Запад, където хората имат социална политика,имат достойно заплащане

    Коментиран от #36, #38

  • 14 Професи

    69 0 Отговор
    На такива като ги хванат на место се свалят номерата колата с репатрак се кара на наказателен паркинг начислява се сума за престой и му се отнемат всички документи включително лична карта и се издава сл.бележка защо са му отнети документите за да не може да си вади такива и фалшиви .
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    59 0 Отговор
    защо не съдят ОРЛИН ВАСИЛЕВ и подобни МВР гадове

    Коментиран от #21

  • 16 Всички знаят

    68 0 Отговор
    Ние сме общество от лумпени! Щом го позволяваме! Това са резултатите!
  • 17 Е как ?

    72 0 Отговор
    С мерак ! Ако не беше направил катастрофата и отнел два млади живота , още щеше да джитка със синя лампа , швейцарска книжка и чужди номера на джипката !
  • 18 Ирена

    13 10 Отговор
    Движил се е ЕЙ така;
    Бръм, бръм, бръм.
    Тъпак задава тъпи въпроси.

    Коментиран от #27, #108, #125

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    69 4 Отговор
    пуснаха убиецът от БОРИСОВАТА бащата МИТНИЧАР пуснаха КРИСТИАН убиецът на МИЛЕН ЦВЕТКОВ защто родителите му са видни гербаджии майката на кристиан николов Е СОБСТВЕНИЧКА НА ПЪРВАТА ДЕТСКА ГРАДИНА В СОФИЯ престъпност порита и пазена с гръб от корупция и мафия и престъпност
  • 20 ГОЛЯМ СМЯХ

    65 3 Отговор
    че кои милиционер има куража да спре джип със светеща синя лампа за проверка бе кретеен?

    няма такъв милиционер дето да си го позволи

    а лампата свети защото човека бърза да достави дрогата там където е нужно

    може и месец наред така да се движи без да бъде претисняван ако не ви е ясно ха ха хаааа

    Коментиран от #78

  • 21 Мръсните пари

    58 0 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Защото вместо да ги осъдят съдиите предпочитат да вземат от 20 000 до 100 000лв за да ги оправдаят или да влачат делото до докато загуби давност, както се случва и с убиеца на Милен Цветков, майка му е любовница на милионера Миньо Стайков и е дала доста парички на съдиите по делото да го влачат без присъда още около 5-6г след което вече губи давност и убиеца е с досие - ,,неосъждан,,
  • 22 Депутатите решиха

    42 2 Отговор
    Преди 2 години предложихме на депутатите шофьорите, хванати да карат след употреба на наркотици, на всеки 6 месеца да се тестват на случаен принцип. Ако и тогава дадат положителен резултат, да им се взимат правата и да носят наказателна отговорност. Депутатите решиха тогава, че това е маловажно, както и че е по-важно да се намали скоростта с 10км/ч на магистралата, защото, видите ли, така ще се спаси човешки живот. Те знаят повече от специалистите. Единственото което ги интересува е далавера и политически дивиденти за да могат да крадът.
  • 23 Главата на рибата мирише яко

    32 1 Отговор
    Попита Крем (Крум) аварските пленници: "От какво, мислите, че загина началникът (архонтът) ви и всичкият народ?" И те отговорили: "От това, че се умножиха взаимните обвинения, загинаха по-храбрите и по-умните; после несправедливите и крадците станаха съучастници със съдиите; после от пиянството, защото, като се умножи виното, всички станаха пияници; после - от подкупничеството; после - от търговията, защото всички като станаха търговци, взаимно се мамеха. И наистина погибел произлезе от това". А като чу това, той Крум свика всички българи, и заповяда, като законоположи: Ако някой обвини (набеди) някого, предварително да се не слуша, но вързан да се разпита. И ако се намери, че той е бедил и лъгал, да се убие. Нито се допуща да се дава на крадящия храна. И ако някой се осмели на това, да се конфискува имотът му. И на крадящия да се строшат свирките на краката. А всичките лозя да се изкоренят - заповяда. И на всеки просещ да не се дава просто (безразборно), а според потребата му, за да не би пак същият да проси. Който пък не върши това да се конфискува имотът му.
  • 24 НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ☝

    29 1 Отговор
    КАМЕРИТЕ НА ДРОНОВЕТЕ И РАКЕТИТЕ ВЪВ „ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ” В УКРАЙНА ИМАТ 108% ПО ГОЛЯМА РЕЗОЛЮЦИЯ И ОБХВАТ ОТ ВСИЧКИТЕ СТАЦИОНАРНИ КАМЕРИ НА КРЪСТОВИЩЕТО И ОКОЛНОСТИТЕ🤔🤔
  • 25 Професи

    33 0 Отговор
    Като му отнемат колата и документите после да доказва на кой е човек на Таке ли,на Пашата ли,на Боко ли.
  • 26 Тома

    56 0 Отговор
    Ами георги си плаща на куките който всеки месец стачкуват да им се вдигне заплатата
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Да бе

    29 16 Отговор

    До коментар #1 от "истина е":

    Каскета е виновен, че цял ден е карал със синя лампа без полицаите да го спрат, пак каскета е виновен, че още в 18 часа блъска друг автомобил и никой не го търси, пак каскета е виновен, че 7 часа го държат в апартамента му преди да го арестуват, че току виж останали следи от алкохол и дрога...абе като се замисля май виновника в случая се казва Рашков, но пък Рашков е в стихията си по време на локдаун - да хваща закоравели рецидивисти пенсионери, които не носят маски или майки с деца по парковете.
  • 29 Фактъ

    52 4 Отговор
    Излиза , че главният прокурор го прикрива . Това каза и Бойко Рашков , но от прокуратурата веднага обвиниха Рашков , че лъже . Фактите , обаче показват , кой лъже в случая .

    Коментиран от #31, #66

  • 30 Айсамани

    65 1 Отговор
    В допълнение към всичко казано ще кажа,че са го заловили 8 часа?!?(ОСЕМ) цифрим и словом след проишествието,като той си е бил У ДОМА!!!У ТЯХ си бе хора.Питам аз,ченгетата къде проверяват първо?След тези 8 часа няма как да му изискват каквато и да е експертиза за алкохол,наркотици и т.н.,които очевадно той е употребил,но за наше нещастие 8 часа след това те няма как да бъдат доказано.Очевидно е,че е бил "скрит",а шапкарите услужливо "търсели" на други места.От 5 до 20 г щели да му дадат.Моля???Ще лежи в най-добрия случай 7 и ще го пуснат за добро поведение.Е...ем ви държавата,съдиите,прокурорите и съдебната система!
  • 31 Милена

    34 2 Отговор

    До коментар #29 от "Фактъ":

    Не точно, под него има градски прокурор който го пази и прави така, че информацията изобщо да не стигне до Гешев, вече близо 50 провинения на Георги Семерджиев са прикрити

    Коментиран от #45, #79

  • 32 работата на Бойко Рашков е това

    16 11 Отговор
    Нормално за работата на Бойко Рашков - никаква.

    И преди като беше мвр шеф беше същата анархия
  • 33 комшията

    10 6 Отговор
    Как инструктор може да пие по време на обучение на курсист!? После Георги що карал друсан и пиян....
  • 34 Драги българи

    31 3 Отговор
    Не разбрахте ли че 30 години живеете в разкапана държава управлявана от колкото некадърни толкова и алчни екземпляри лишени от елементарен морал и чувство за отговорност. Но други няма. Така че или се примирете със съдбата си на жертвени агнета или- куфарите към някоя нормална държава.
  • 35 Извънредно:

    47 1 Отговор
    Ще се изненадате, но в случая Гешев няма вина, Георги Семерджиев продава наркотици за Орлин Алексиев, който дава част от парите от печалбата на градската прокурорка - Илияна Кирилова, която пази цялата им схема!!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Когато управляват некадърници

    20 1 Отговор
    Когато управляват некадърници това е резултата
  • 38 Българин

    24 6 Отговор

    До коментар #13 от "Браво":

    Май не си ходил на Запад? Върви в Берлин, Стокхолм, Лондон и най вече в Амстердам да видиш истинския капитализъм - гей до гея, араб до арабина, наркоман до наркомана, в Нидерландия пък си се дрогират по улиците, за мръсотията да не говорим. После отиди на Изток, например в Бахрейн или Сингапур и направи разликата.
  • 39 стоян

    18 4 Отговор
    Гешевате прикриватура отново прикрива престъпниците.Чува се,че този Семерджиев е доносник на Гешев.Свързан е с София-Запад.Всички знаем пък те в какви отношения са с прикриватурата.Свински черва.

    Коментиран от #44

  • 40 Гост

    18 1 Отговор
    Ти да не живееш в някоя европейска държава бе, та задаваш такъв тъп въпрос??? Как? Е така, много лесно! В тая кочина тия неща се постигат много, много лесно, защото тия, от които зависят тия неща, у Бг са най-продажната сган!!! Краткия отговор е, защото всички са ПРОДАЖНИЦИ!! Имаш кинти - всичко може в тая прогнила държавичка. И такива, като тоя наркоман, са безброй, а младежите, в тийнейджърска възраст, искат да станат като тях...

    Коментиран от #46

  • 41 Г-не не само в София

    25 4 Отговор
    Той обикаляше цяла България с фалшиви номера от две години и с пусната полицейска лампа, слагаше я на предното стъкло! Къде е тоя дамаджанов да каже,защо имаше чадър над ,този ..........., ОЩЕ ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ КОМУНИЗМА ЛИ УПРАВЛЯВАТ ?!
  • 42 Борислав

    6 2 Отговор
    Най- ефикасния метод,караш пил ,дрогиран или без книжка,конфискуване на МПС-то.Има едни големи преси,като по филмите,правят я на куб метър на метър и това е.Веднъж ,два пъти като ти конфискуват колата третия път няма да се качиш!

    Коментиран от #72

  • 43 левски София-Запад. Под шапката на Таки

    23 4 Отговор
    МВР ги покровителства тия сладури. Този Георги Семерджиев е част от левски София-Запад. Под шапката на Таки

    Властта да се насочи към нарко връзките им през Даниел Боримиров
  • 44 ХА ХА ХА

    14 2 Отговор

    До коментар #39 от "стоян":

    Нееее , това не е вярно! Мога да ти кажа , кой го лансира, но в момента все още той е на власт и задържа и води МВР операции!
  • 45 Фактъ

    14 4 Отговор

    До коментар #31 от "Милена":

    Да , но той е под прокурорска защита , като защитен свидетел , това каза Рашков . В такъв случай Гешев няма как да не знае .

    Коментиран от #56, #64, #68

  • 46 Домакин

    14 4 Отговор

    До коментар #40 от "Гост":

    Ти ако си мислиш, че в Западна Европа и САЩ е различно значи си голям наивник:) Дори ти гарантирам, че там корупцията е в пъти по голяма, дори шефката на ЕС отказа да покаже СМС-те си с Бионтек покрай скандала с ваксините, комисионните, които е взела са милиарди.

    Коментиран от #49

  • 47 Сега😡😡😡

    23 1 Отговор
    Ако го пуснат, бащите на двете момичета да го съдят!
  • 48 1111

    21 11 Отговор
    Харесва ли ви либералната кочина, в която американските другяре превърнаха България?

    Коментиран от #145

  • 49 Гост

    20 1 Отговор

    До коментар #46 от "Домакин":

    За корупцията е ясно!! Само че в нормална държава, тоя наркоман, получава 30ка, без да го бавят много, тука няма и да лежи

    Коментиран от #74

  • 50 ДОКО

    4 4 Отговор
    ЗАПИШЕТЕ СИ..КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НАМАЛЯВАТЕ СКОРОСТТА В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ КАТАСТРОФИ..КАЗВАМ СЕ ДОКО И МОГА ДА ВИ ГО ОБЯСНЯ НАГЛЕДНО..
  • 51 Пишлемето

    13 8 Отговор
    Как ще гласуват по сурови закони за такива, та нали тези закони ще ударят първо техните семейства. !!!! Промяна през крив макарон ще се случи. Виждам какво става с хората, който се оптаха да направят Промяна . Мафията ги сваля от властта.
  • 52 Какъв герб бе исиот

    8 11 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Министър на мвр е бойко рашков от 1 година…

    Коментиран от #69

  • 53 Геодезистът

    5 0 Отговор
    Такито бил работодател
  • 54 Отврат

    6 0 Отговор
    Ами разбира се, че няма да му отговорят тези които пита.Те ама нищо общо нямащите с престъпния свят ще извъртят въпросите и ще почнат да де жалят как са им недостатъчни 50 000 полицаи за да се справят.На всяко гражданско лице ще предложат да има полицай и двама ПРОКУРОРИ, за контрола..КАТ предлагали законопроект, Гешев и той предлагал, Маки-Таки и той, Орлин Ал.-Слави и той.
    И до къде опряхме.Естествено до Партиите и Политиците и най вече до онези с диванчетата дето държат крепостните си депутати.
  • 55 Ясно като бял ден

    16 0 Отговор
    Наркодилър с полицейски чадър дори политически
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Иво

    15 2 Отговор
    Естестевено че ще го покрият, нали работи за Брендо и Таки, а Таки се отчита в чекмеджето на Тиквата. Както покриха и убиецът на Милен Цветков заради синчето на Лъчо Мозъка, личния гиненколог на Матю Харев.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Попов

    16 1 Отговор
    Полицията е написала достатъчно актове ,защо този човек не е осъден, защо от години няма в затвора един "голям" престъпник килиите са пълни само с кокошкари.
    Кой го покровителтва толкова години ???
  • 60 Веско

    15 3 Отговор
    Таки и Боко бяха много близки по времето на СИК. Преди седмици се оказа ,че "златният гьол" на Капитан Андреево е на фирма на Таки. Освен това Левски беше отбора на ГЕРБ (до момента в който се скараха Черепа и Боко). Правете си изводите.
  • 61 Мирослав

    18 3 Отговор
    Проблемът е, че на свързаните с ГЕРБ лица все им се разминава. Вежди Рашидов , Станислав Николов, Димитър Гамишев, оня дето уби Милен Цветков, сега и тоя. Да примпомням ли как Боко си караше правителствения джип без каско и технически преглед?
  • 62 Има и такива

    13 1 Отговор
    Правителствен наркоман. Работи за тия дето трябва да го арестуват и да го осъдят. Няма да стане тая работа. Гешев не е сложен случайно там.
  • 63 Стайков

    15 3 Отговор
    Не бе, 50-те нарушения на наркодилъра на Тиквата са от последните 6 месеца. Преди това 12 години е бил изряден.

    Коментиран от #80

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Панов

    24 0 Отговор
    Георги Семерджиев, който уби двама минувачи по “Черни връх” е доносник на Гешев! И свидетел срещу Ради Ланеца! На местопроизшествието се появява прокурора Адалберт Живков. Той е Ръководител на Военната прокуратура в София. И води предимно поръчкови дела на Гешев! Какво прави военен прокурор на оглед на ПТП изършени от цивилен? Знчи някой - жертвите или извършителя е военен или полицай. Или може би агент? Каква работа има Живков там? Правомощията на военните магистрати са ясни! В тях не влиза разследването на ПТП-та с цивилни участници! Да не говорим, че разследването по случая е възложено на “най-вярното куче” на Гешев - Ясен Тодоров! Той е спряган да измести Боби Сарафов на поста директор на НСлС! Всичко изглежда като яко замитане!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Добруджанец

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Рашков":

    И той от бързане да го арестуват взел че се блъснал.
  • 68 А бе,

    8 1 Отговор

    До коментар #45 от "Фактъ":

    Така ли не разбрахте, че ра шк ов и про сток иро ЛЪЖАТ,като ба й ма н гал, точно от когато е рашк ов министър тоя изплува, преди това беше по нисък от пут ин бе ,имах предвид тревата!
  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #52 от "Какъв герб бе исиот":

    12 ГОДИНИ ни управлявахте ВИЕ ГЕРБ ти си исиот и друго до кога ВИЕ мутрите ще се имате над закона а а исиоте такиви кат вас убийци рекетьори изнудвачи
  • 70 Факти

    6 4 Отговор
    СА РУСКИ ПОМИЯРИ!
  • 71 А как

    17 0 Отговор
    не му бяха направили тест за алкохол и наркотици??? Сутринта попитаха това Ясен Тодоров и той започна да говори небивалици. Чакат го явно да изтрезнее!
  • 72 Селския

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Борислав":

    Айде бе, няма да се качиш ти, ама ония дето прави над 10000лв на вечер, мислиш ли че му дреме..........пък и мачкане то не е решение, търг и парите да влизат в държавата..........
  • 73 Защо

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "5577":

    На този министър бе? Да не би той да му е бил чадър до сега?я да разследват началника на 4то районно,че тоя с години си прави каквото иска там

    Коментиран от #86, #113

  • 74 Домакин

    10 1 Отговор

    До коментар #49 от "Гост":

    Получава ако не е човек на някой, както е и в България. Виж по Живково време тоя нямаше да убие никой защото още след третото нарушение щеше да е в затвора, а ако беше убил някого след дрога доживотния в Белене не му мърдаше и там нямаше да е на почивка, както е в либералните западни затвори, в които затворниците имат повече права от тези на свобода.
  • 75 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    до кога мутри престъпници ще са над закона
  • 76 Математика

    6 2 Отговор
    Този е от времето на Герб … наредете си останалите неща - ИГ, ХА, РНП, Бх2
  • 77 Текумзе

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Стига с тия главни букви на всичко, бе, неграмотник!
    Ти литература не четеш ли?
  • 78 БАВЕН

    3 3 Отговор

    До коментар #20 от "ГОЛЯМ СМЯХ":

    Ти си зле бе,мислиш ли че полицайте,не различават синя лампа на джип с редовни немски номера???
  • 79 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "Милена":

    МИМИ мутрите имат чадър
  • 80 Хахаха

    8 1 Отговор

    До коментар #63 от "Стайков":

    Не бе, цял ден е карал със синя лампа и с над 100 км из София по Бойково време:)
  • 81 СЕГА

    18 0 Отговор
    Този докато е неадекватен,вижте първите минути в телефона му на кого е звънял за помощ,и ще разберете всичко
  • 82 Мунчо юмручето

    7 3 Отговор
    Нещо за оставка на рашков човека със 13 кенефа купени с пари от спестени закуски
  • 83 Капитан Андреев

    16 2 Отговор
    Европейската комисия започва одит на "Капитан Андреево", България е загубила за 12 години - 14 млрд. лева. Оттам е минавал и канал за наркотици.

    Коментиран от #109

  • 84 Крейцера москва

    7 5 Отговор
    Това са комунистически приоми,от Тодор Живков неграмотния,ако е по западен модел няма да има подобни щуротии

    Коментиран от #98

  • 85 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 4 Отговор
    БОГ бавя но не рано или късно тоя наглец и подобни ще си получат заслуженото от БОГ а има и КАРМА
  • 86 5577

    12 1 Отговор

    До коментар #73 от "Защо":

    Рибата се вмирисва от главата.
    От тройната коалиция не помня такова безполицие. Всеки си прави каквото иска. Искаш да кажеш че тоя от рпу-то си прави каквото иска. Обществото вижда резултатите и министъра ще го гледа безучастен. Това или е некадърност или мощна корупционна схема която е на гърба на обществото. На тия длъжности трябват хора които да дават резултати. Трябва нетърпимост независимо от коя политическа групировка е. Става въпрос за човешки животи.

    Коментиран от #97

  • 87 Бойко

    17 0 Отговор
    Петко Славейков го е написал още през далечната 1875 година!!!!

    "Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    „Аз не зная! Аз не мога!“ – общ е глас.
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време."

    Коментиран от #89

  • 88 Мирослав

    11 5 Отговор

    До коментар #7 от "Бизнесът с дрогата":

    Само за това, оставка на Рашков!!!
  • 89 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #87 от "Бойко":

    ИСТИНА
  • 90 Геодезистът

    2 0 Отговор
    Саттанни
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 МАФИЯ

    10 0 Отговор
    защо МВР прокуратурата не закопчаят рекетьорът изнудвач ДИМИТЪР ДИМИТРОВ мишката от ККОЗЛОДУЙ които кара ДЖИП за 200 хиляди и с вейцарски номера и фалшива книжка шофьорска а шаро боко и подобни зарибяват ДЕЦАТА с дрога защото е корупция мафиьото мутроландия у нас
  • 93 емигрант

    13 0 Отговор
    Истината за българинът е само една - ДИВ ПРОСТАК ! 12 годишното управление на мафиот от 90-те доведе държавата до диво беззаконие и защита на недосегаемите престъпници и мафиоти от съд и прокуратура ! А простащината на българинът се доказва от последните социологически проучвания които определят водачеството на мафиотската ОПГ ГЕРБ ! Няма нормална държава в света в която населението да предпочита доказани мафиоти да го управляват и ограбват с десетилетия, а и няма население в света което толкова много да зависи от едни и същи неосъществени обещания отново с десетилетия ! ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА !
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Фффффф

    16 1 Отговор
    Как?..а Стоичков как се движеше със синя лампа по улиците на София...с протекции на тиквата,и сега пак някоя тиква го покровителства

    Коментиран от #101, #119

  • 96 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор

    До коментар #91 от "Последния Софиянец":

    1 семерджиев е убиец 2 прокуратурата ни е корумпирана 3 ти не си п о с л е д н и я с о ф и я н е ц а с и с т а м а т
  • 97 емигрант

    6 4 Отговор

    До коментар #86 от "5577":

    Смяташ ли, че истината която си изложил може да се осъществи с мнозинството на мафиотите от ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане които неистово бранят беззаконието и манипулативно бавят всяка демократична реформа която трябва да бъде приета за да ги обвини в антинародна и антидържавна дейност ?

    Коментиран от #105, #118

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 заро

    7 0 Отговор
    Някъде се каза че може да е защитен свидетел както оня „Венци боксьора” от Световрачане дето тероризираше цялото село.... и нищо не стана впоследствие...
  • 100 гнус

    4 0 Отговор
    Що не напишете, че бил доносник към прокуратурата или Кошаревски свидетел? Има инфо по другите медии, че бил човек на Маринов.
  • 101 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор

    До коментар #95 от "Фффффф":

    герб са мутри мафия а БМБ е престъник мутра у нас е корупция за мильони няма закони за кокошка няма прошка но БОГ бавя но не ЗАБРАВЯ такива като СЕМЕРДЖИЕВ рано или късно ще си получат от СЪДБАТА ЗАСЛУЖЕНОТО

    Коментиран от #107

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Русский 🇷🇺

    2 5 Отговор
    Бил съм в Гърция, Испания и Кипър. Българки камериерки измиха тоалетната и мивката. Мисли ми пода в стаята. С черните си тъмни лапи.
  • 104 СТАМАТ MAГАPETO

    3 3 Отговор

    До коментар #91 от "Последния Софиянец":

    по-добре го удавете у дунава тоя кретенКОЗЛУДУЙСКИ че на всички тука е омръзнал до болка

    Коментиран от #112, #116

  • 105 Айде бе!

    8 2 Отговор

    До коментар #97 от "емигрант":

    Лена бориславова - 31 години, 14 000 заплата. На бас, че не е демонстрирала абсолютно никакви професионални умения, когато са и ги дали. Бащата на КП командва наляво и дясно сякаш е вицепремиер. Министърът на външните работи от коалиционния партньор научава външнополитическите решения на премиера посфактум.

    И накрая, ако за да се оправи България ни трябват харвардски възпитаници, нека си намерим такива, Кирчо и Асен не са.

    Коментиран от #111

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Така е

    3 0 Отговор

    До коментар #101 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Това обаче по никакъв начин не променя факта, че ПП са абсолютно същите.

    Коментиран от #110

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Толяма грешка е че

    3 1 Отговор

    До коментар #83 от "Капитан Андреев":

    Германия не се грижи за външните граници на съюза..трябва редови немци да патрулират по външните граници а българите изобщо нямат работа по границите в никаква форма

    Коментиран от #121

  • 110 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #107 от "Така е":

    пп са кукли на конци и слуги на олигархията на СОРОС на НПОТАТА на ПРОКОПИЕН на САЩ а изберем ли ги пак ще страдаме повече ПЕТКОВ СКАНДАЛЕН И ЛЪЖЕЦ А И МАЙКАТА НА петков кълнеше по ФЕЙСБУК и сайтовете СЛАВИ ТРИФОНОВ не го ли е срам на ПЕТКОВ А И ВСИЧКОСЕ ВРЪЩА
  • 111 емигрант

    5 4 Отговор

    До коментар #105 от "Айде бе!":

    Само това което изписа доказва категорично, че на можеш да мислиш и си зависим от медии и "любими" политици, а и злобата и завистта ти /14 000 лв. заплата на теб ли пречи ?/ са основни пороци у теб, ти нямаш никакви добродетели ! Мисленето ти не е възможно за органът в главата ти, който по принцип трябва да върши тази дейност, но явно е там само за да не дрънчи на кухо кратунката ти !

    Коментиран от #127, #143

  • 112 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "СТАМАТ MAГАPETO":

    МОЛЯ ДА се ВЪРНЕ на ПОДАТЕЛЯ
  • 113 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор

    До коментар #73 от "Защо":

    32 ГГОДИНИ е вече така мутри престъпниците имат чадър преди време пуснаха наглите
  • 114 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    СЕМЕРДЖИЕВ не е бил никакъв защитен свидетел нито онзи боксьор побоиник това са обикновени мутро биячи имащи се над закона
  • 115 шундурко

    2 0 Отговор
    КОПОИТЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА САМО КИРИЙКАТА - ПАДАТ ЛИ МАНГИЗИ - ВСИЧКО Е ОК ,АМИ ТО НЕ ИЗКАРАШ ЛИ ЕДНИ 150-200 ЛЕВА ЗА КАКВО ХОДИШ НА РАБОТА
  • 116 МАФИЯ

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "СТАМАТ MAГАPETO":

    отговаряи само за себе си не се ли виждаш отстрани злобата ти е огромна особено от о30 ЧАСЪТ там обиждаш под различни никове по САЙТА също така обиждаш ЖУРНАЛИСТКАТА госпожа МАРИНОВА ЖУРНАЛИСТЪТ господин МИХАЙЛОВ ЖУРНАЛИСТЪТ ТИХОМИР УМОВ господин ГАНЕВ които е АДМИНИСТРАТОР на САЙТА именно ти не ВИЕ а ти обиждаш ХОРАТА
  • 117 МАФИЯ

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гошо Свободния":

    всяко нещо има КРАЙ
  • 118 5577

    3 3 Отговор

    До коментар #97 от "емигрант":

    Времето за реформа изтече отдавна. Резултатите са видни. Две години вече Рашков дюндюрка наркоманчета, които като въшки налазиха по челото. Имаш ли въшки неможеш да ги скриеш. Трябва радикално, защото ще разболеят цялото общество.

    Коментиран от #120

  • 119 Над Закона

    5 0 Отговор

    До коментар #95 от "Фффффф":

    Няма разлика и в двата случая синият буркан е даден лично от полицейски шеф и при Стоичков и сега при Гошо Семера виновни няма да има от МВР, също така няма да е виновна и софийската прокурорка Илияна Кирилова която е покрила предишните 47 провинения на Семера.....
  • 120 емигрант

    4 4 Отговор

    До коментар #118 от "5577":

    А не забелязваш ли как се пречи на реформите в правосъдната система от ГЕРБ,ДПС, ВЪЗРАЖДАНЕ и ИТН ? С какви маневри и хватки бавят законите ? Рашков няма вина, защо не го разбираш, върши си работата, ако не беше той тия престъпници от ГЕРБ и ДПС щяха да изкупят "целият свят" на изборите ? За всяка реформа има СПИРАЧКА -ДПС/ГЕРБ !

    Коментиран от #123, #131

  • 121 А сега де

    2 0 Отговор

    До коментар #109 от "Толяма грешка е че":

    Е той нали и твоя идол Хитлер така искаше, но руснаците набързо му отрязаха мераците. Като искаш геЙманци да ти пазят границата отивай в ГеЙмания! Между другото при тях дрогата е в пъти повече отколкото при нас, дори искат да я легализират като холандците.
  • 122 Мунчо

    9 0 Отговор
    Тази катастрофа е поредното доказателство че най-неефиктивната полиция в ЕС е българската. За сметка на това обаче е най-многобройна на глава от населението! Тази е и вероятно най-голямата организация от търтей в Съюза!
    Въпросните служители обикновенно може да бъдат забелязани да изпълзяват от някъде като хлебарки само като тръгнат на протести за заплати, при митинги,шествия или покрай гейпаради примерно. В останалото време изчезват като вода в пясък!
  • 123 Въпрос

    7 4 Отговор

    До коментар #120 от "емигрант":

    Кажи ми едно нещо, което да е направил Рашков, с изключение на хванатите без маски по време на локдауна? Цял ден някакъв си наркоман да обикаля из София с лампа, да кара с над 100 км/ч, да блъска коли и никой да не го спре, сори ама това го нямаше и по тиквено време. Даже по времето на ББ тоя е бил няколко години в затвора за разпространение на наркотици.
  • 124 Край

    7 2 Отговор
    Докато има святкане на магистралата да се мръднеш нищо че караш с максимално разрешената скорост ще е така. Ама някой искал да кара с 200 - ми няма да кара. Да си плати на пистата на Серес и да кара с 400 ако иска.
  • 125 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ирена":

    ИРЕНО та той Е УБИЛ ДВЕ МОМИЧЕТА МА
  • 126 демоникрация

    4 1 Отговор
    Това е Мафията бате Йонко! Тя управлява държавата от 32 години! Всички във властта са мафиоти....
  • 127 Българин

    6 4 Отговор

    До коментар #111 от "емигрант":

    На човека не му пречи, че Лена общата взима 14 000 лв заплата, пречи му /както и на всички с IQ над 60/, че взима не 14, а минимум 50 000 лева на месец от десетината държавни длъжности, които заема без да свърши и за 5 ст работа освен да подпира парапетите и да си подава задните части на Киро. Но ти с вакуумното си междуушие няма как да го проумееш, затова и чистиш тоалетните на средно богати сирийци в Германия.
  • 128 Баба яга

    4 0 Отговор
    Ами приятелю, добре питаш, ама нали знаеш , че отговори няма да има . Сега се раздават още пари да се покрие всичко , една условна присъда за 2-3 месеца изпитателен срок и случая е приключен. За галош само разкош, за кокошка решетка със заключена "брошка"

    Коментиран от #129

  • 129 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #128 от "Баба яга":

    БАБО но от БОГ и НЕБЕСНОТО ПРАВОСЪДИЕ никои не е ИЗБЯГАЛ
  • 130 Гранта ви говори

    7 0 Отговор
    Защо врякате всички, казано е - рибата се вмирисва откъм главата.
    Нещо куца в законите ни, а законите ни отдавна са уеднаквени от и с ЕС, а ако нещо си наумим да правим самостоятелно то следва нашокване на канчето и вой до небесата от НПО-тата.
    Пример - Полша и Унгария - и това което наптави БХК за да пуснат предсрочно убиеца Джок Полфрийман.
  • 131 5577

    4 0 Отговор

    До коментар #120 от "емигрант":

    Явно теб те интересуват политическите партии. Мен не ме интересуват политици. Аз искам резултати. Това е показател за политическите партии, за тяхната дейност.
  • 132 Я Я Я Я ДА

    1 5 Отговор
    ДОЛО КОМУНИСТИТЕ - ЧОВЕК НА ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ Е И НА РАШКОВИЯ ---------------НЕГРАМОТНИ КОМУНИСТИ ЩЕ ГНИЕТЕ ВЪ ЗАТВОРА .......................................................................................................................РАШКОВ ЖИВ ЛИ СИ ОЩЕ БЕ - ИЗМЕНИК ..................................................
  • 133 ФAКТИ

    2 0 Отговор
    С ПАРИ И ПОЛИЦАЙ ДО СЕБЕСИ
  • 134 Докога ?

    2 1 Отговор
    ДОКОГА ? ДОКОГА ? ДОКОГА ?
    Ако бяхме застрашени от природно бедствие, без да сме подвластни на природата, щяхме да направим всичко възможно да намалим жертвите, защото така е правилно, защото човешкият живот е безценен. Защо нещо, което се решава със закон, с контрол, с наказния, няма воля в политиците, да бъде прекратено ? ДОКОГА ще стоят мирно пред мутрите ? Срам!
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Как така се движи

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "истина е":

    Ами много просто. Явно мошеннците и крадците са много ценни за службите и разни външни организации и никой не ги бара за нищо
  • 138 Отврат

    6 3 Отговор
    Значи няколко пъти от МВР били давали на прокурор този и всеки път от прокуратурата казвали да му налагат административни глоби. Този е от фракцията София-запад. Това е последния бастион на простотията и дилърщината у нас. Близък то Таки, Чука и други наказателни бригади. София запад е използвана за средство за опорочаване или ескалиране на протести и е ключов елемент в полза на Бойковата власт. Всички техни членове се движат надрусани и безнаказани из София и припечелват от продажба на дрога, рекет и побоища. Преди време в центъра на София беше убит баща, който направил забележка на едно от тези лекета, че надува клаксона насред центъра без причина, лекето слиза и му чупи главата на плочки, човека умира от кръвоизлив. Лекето не е в затвора. От както Бойко е на власт тези станаха тежка и силна групировка заедно с Делта Гард на Пеевски са ползвани за политически цели. А сега познайте Гешев къде е в цялата схема!!

    Коментиран от #151

  • 139 гост

    6 1 Отговор
    В КАТ са най корумпирани и мързеливи , преди седмица една овца както е паркирала и тръгна без да се огледа и удари колата на жена ми !Звъним на 112 , от КАТ въобще не ни отразиха даже ни наругаха защо не се оправяме сами! Това в никоя държава го няма.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Внук ти

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "дедо":

    Па ти откри топлата вода!:)
  • 142 Сергей

    1 0 Отговор
    И го е пазила полицайката Симона Пейчева от златните момичета на Илиана Раева която Сега уча за милиционер!
  • 143 Им бе цилус

    3 2 Отговор

    До коментар #111 от "емигрант":

    Ма, ти сериозно ли мислиш, че Лена има капацитет да получава 14 000 лв. заплата? Ми, добре. А за Деса, за КПК, за Дани тъпото? Не виждаш ли, че всичко е Цирк, но техен Цирк. Всички са в един Цирк, и си знаят номерата.

    Коментиран от #148

  • 144 Ван Дал

    2 0 Отговор
    Това доказва, че камерите са "парлама" полицията няма технически ресурс и личен състав да контролира и санкционира. Коли без ГО и с изтекъл ГТП се движат ежедневно се в София, а в прованса и особено в малките населени места е традиция. А в късните часове фиркани и назобани вече е тенденция и модел.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Патето Яки

    1 1 Отговор
    Работата на полицията е да бие шамари на тираджии за пари. Рошков вън.
  • 147 Така

    2 2 Отговор
    Както един сикаджия стана министър, а после и 12 г. премиер!!
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Майна

    0 0 Отговор
    Малко ,,обзор,, и от американската преса:
    ,,Китайците, играейки дългата игра, ще ръководят възраждането на Афганистан, след като търпеливо изчакаха Империята да бъде прогонена.

    Афганистан от своя страна ще бъде добре дошъл в истинските Нови пътища на коприната: Инициативата „Един пояс, един път“ (BRI), допълнена с финансиране от банката „Пътят на коприната“ и Азиатската банка за инфраструктурни инвестиции (AIIB), и свързване с икономическия коридор Китай-Пакистан (CPEC), централноазиатския коридор BRI и в крайна сметка водения от Русия Евразийски икономически съюз (ЕАЕС) и водения от Иран-Индия-Русия международен транспортен коридор Север Юг (INSTC).

    Сега сравнете и контрастирайте с имперските слуги НАТО, чиято „нова“ стратегическа концепция се свежда до разширена война срещу Глобалния Юг и извън него – включително външните галактики. Поне знаем, че ако НАТО някога бъде изкушен да се върне в Афганистан, тогава ни очаква още един ритуал, мъчително унижение. ,,
  • 150 Реалист

    4 1 Отговор
    Комунистическото крадливо и корумпирано ченге Рашков, оставкааааа!!!
  • 151 Реалист

    3 0 Отговор

    До коментар #138 от "Отврат":

    Разбирач, я кажи нещо за Маджо бе! И той ли е на ББ човек?! Нещо за Прокопиев и Капитал?! Знаеш ли колко милиарда откраднаха с Фатмашкото правителство за 1 година?! Наивник!
  • 152 Мария Василева

    0 0 Отговор
    Преди седмица 3 сигнала на 112 за тази кола по магистралата ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ НА КАТ И ПОЛИЦИЯТА .СЛЕД ДВЕ НОВИ ЖЕРТВИ ТРЪГНАХА АКЦИИ ПАК.
  • 153 Ченге

    0 0 Отговор
    Бегаите от тука! Ние, сме ченгета! Ще правим каквото си искаме!