Last news in Fakti

13 Юли, 2022 18:56 1 653 16

Гочев, ПП: ГЕРБ заявиха, че ще върнат мандата, но те са непредвидими. Не е невъзможно да не го върнат

  • димитър гочев-
  • пп-
  • герб-
  • мандат-
  • връщане

"Нашите идеи за премиер са Кирил Петков и Асен Василев и в тяхно лице виждаме евентуални възможности за лидер на нов кабинет. Ако има разумни договорки е възможно да се направи правителство с мандат на БСП", коментира депутатът 

Гочев, ПП: ГЕРБ заявиха, че ще върнат мандата, но те са непредвидими. Не е невъзможно да не го върнат - 1
Снимка: NovaNews

Депутатът от “Продължаваме Промяната” Димитър Гочев определи ситуацията с твърдението за манипулацията на снимките с кюлчета в спалнята на Борисов като сюрреалистична и странна. "Трябва да видим потвърждение от прокуратурата, че подобна експертиза от ЕП е била изпращана. Струва ми се изключително непрофесионално поведение да бъде предоставен толкова важен документ на член на ЕП, който дори не е от България", заяви той за "Денят на живо".

Той коментира и политическата ситуация. "От консултациите при президента ще зависи дали ще има нов кабинет. ГЕРБ заявиха, че ще върнат мандата, но те са непредвидими. Не е невъзможно да не го върнат", смята той.

Гочев изтъкна готовността на ПП да разговарят за второ правителство при трети мандат. "Нашите идеи за премиер са Кирил Петков и Асен Василев и в тяхно лице виждаме евентуални възможности за лидер на нов кабинет. Ако има разумни договорки е възможно да се направи правителство с мандат на БСП", коментира той. И уточни, че българската прокуратура показва нежелание да повдига обвинения за корупционни практики.

"За нас не е приоритет политическия алъш-вериш. Не гледаме с добро око на това", отбеляза Гочев. И сподели, че ПП са против връщането на хартиените бюлетини.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 от софийско

    16 0 Отговор
    Ох, ох ! Май па, че требе да излазяме партизани !

    Коментиран от #5

  • 2 име

    6 18 Отговор
    Тулупа е паталогичен лъжец и мисля че няма да го върне, а ще направи коалиция с ДПС и ИТН плюс някой и друг купен депутат. А може и от козяк вече да са уредили брака в новата "широка либерална коалиция" с цел да сме на фронта във войната им с Русия. Дали в този парламент или следващия, сигурен съм че краварите ше натискат за такава коалиция, ако ще и ГЕРБ да се хващат с ПП

    Коментиран от #8

  • 3 Мафия

    4 19 Отговор
    Герб са аматьори, злобни аматьори, завистливи, нисък интелект, интриганти, шайка паразити и крадци. Правителство с мандат на БСП, подкрепено от всички партии на мафията. Не ви и завиждам, с какво ще се сблъскате. Ще има огромни протести. И, ще ви изметат. Още миналата година ли беше на Цигов Чарк с ментор Ментата, се уговаряха за подобно правителство, но няма да стане!
  • 4 ГЕРБ

    18 4 Отговор
    Споко има време да ви се бие шута.Никога повече няма да се доближите до власт ИЗМАМНИЦИ ЛЪЖЦИ КРАДЦИ ГЕОВЕ И КОВ. .РИ
  • 5 БУРГАЗЛИЯ

    5 10 Отговор

    До коментар #1 от "от софийско":

    ОТ ДЕ ШЕ ЗЕМЕМЕ ПУШКИТЕ...... ИНАЧЕ ПОСЛЕ ЩЕ Е ЛЕСНО.....ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА И СЕГА СЕ ГУШИ, КАТО БОЛНО ПРАСЕ В КОЧИНА...... МАХНАТ ЛИ КАСКЕТА ГЕШЕВ ..... ТИКВАТА ОТИВА ДИРЕКТНО ПРИ БАЙ СТАВРИ..... МУ-ХА-ХА ♫♫

    Коментиран от #9

  • 6 оня с коня

    13 8 Отговор
    Депутат Някакъв си от ПП СЕ СЪМНЯВА че ГЕРБ ще върнат Мандата,щото били Непредвидими.А толкова ли е сложно да се предвиди че СЕГАШНАТА КОНФИГУРАЦИЯ на Парламента със Превес на Депутати от ПП над ГЕРБ като Бройка НЕ УСТРОЙВА Партията?А предвид Социолог. Проучвания при следващи Избори ГЕРБ ще бъдат Първа сила и с далеч по-големи възможности от сегашните,докато ПП ще се срути доста осезателно- затова и едните искат Избори,а другите нещат.И възниква въпроса:ЩО ЗА ПРОСТИ Депутати са напъплили ПП/като тоя на снимката/ и след като не схващат тия Елементарни Полит. сметки ,КЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ да Управляват Държавата?!

    Коментиран от #15

  • 7 Хи хи

    17 5 Отговор
    Глупост след глупост се лее от устата на ПП . Ама като знаем, че кирчо е най големият лъжец в държавата , какви да са другите .
  • 8 гост

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "име":

    Ти май нямаш с какво да мислиш , но мислиш. Колко пъти КС се произнесе, че Борисов лъже ? Само на този въпрос си отговори и с мислене ще стигнеш до най големият ЛЪЖЕЦ в България, не в Канада .
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Язък за барута.

    7 5 Отговор
    Сега управляващите реагират непростимо непрофесионално, бавно, мудно и неадекватно!!!!
    Правят живото ни още по-тежък. Стигаше ни дори мутрафона от зайчарника и неговите последици от управление 12 години.
  • 11 Те са велики

    9 2 Отговор
    В миша дупка ще ви заврят. ..на следващите избори. .всички мижитурски партии заминават в историята ☺
  • 12 Прочети

    6 1 Отговор
    Прочетете статията - Потвърди се новината на Пик-САЩ признаха, че лобират за съставянето на ново правителство у нас.
  • 13 МАФИЯ

    5 0 Отговор
    АЛЧНИ за ВЛАСТ
  • 14 Я Я Я Я ДА

    2 1 Отговор
    НАЙ ПРОТИВНИЯ И НЕГРАМОТЕН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ / СРАМОТА Е / БЕ ДРУГАРИО ДА ШИКАЛКАВИШ И ПРАХОСВАШ НАШИТЕ ПАРИ / ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО ......................................................
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    ПОДКРЕПЯМкоментара ВИ господине
  • 16 От мошеник

    1 0 Отговор
    нагоре , лъжите ги имат за "добър ден" , но шанс нямат , никакъв !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол