Last news in Fakti

17 Юли, 2022 12:40 1 619 13

Панев: Изборите имат по-голям шанс

  • владислав панев-
  • избори-
  • преговори-
  • правителство

Според него не е важно дали кабинетът ще е експертен или политически, тъй като е важно котката да лови мишки

Панев: Изборите имат по-голям шанс - 1

Изборите имат по-голям шанс. Това коментира народният представител от "Демократична България" Владислав Панев в ефира на "Събуди се" по Нова телевизия.

"Щом сме стигнали до трети мандат - очевидно голяма част, включително и ние мислим как да се позиционираме за евентуални нови предсрочни избори. Риториката на всяка една група е насочена и към това да обедини своите избиратели, да се окопае в окопите, да мята стрели и лъкове по опонента", коментира Панев.

На въпрос дали за предсрочни избори се готви "Демократична България" или за правителство с третия мандат, Панев отговори: "Ние се готвим и за двете. На мен ми се струва, че изборите имат по-голям шанс, но ще направим необходимото, за да можем да реализираме третия мандат успешно, но не на всяка цена", добави той.

Според него не е важно дали кабинетът ще е експертен или политически, тъй като е важно котката да лови мишки.

Той отговори на въпрос дали е бил на закуска в американското посолство. "Не, в американското посолство съм ходил преди 10 години", каза Панев.

Той коментира дали е възможно "Продължаваме промяната" и "Демократична България" да се явят заедно на изборите. "Сигурно е възможно, но това е въпрос на преговори и на това дали би било полезно за България", коментира още депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    9 4 Отговор
    На първо място трябва да е спешното приемане на закона за разследващи функции, нова структура на КПКОНПИ. Да не позволяват изпечените мошеници от новото мнозинство да ги разсейват с несъществени въпроси и процедури. А дали ще има правителство или избори е на втори план. Борбата с престъпността и срещу мафията е на първо място

    Коментиран от #8

  • 2 Последния Софиянец

    12 8 Отговор
    Първи Възраждане.Втори Янев.ДБ и БСП извън парламента.

    Коментиран от #4

  • 3 Стойко

    6 9 Отговор
    Гласувайте на скорошните избори! Важно е масовото гласуване за да се неутрализират около 250- те хиляди мюсюлмански гласове за Турската етническа противоконституционна грабителска клика ДПС. Когато се създаде се казваше Движение за права и свободи на турците и мюсюлманите в България! От година тази клика е извън софрата! Никога не гласувайте и за метастазите на тази клика -Възраждане и ИТН. Чалгарите са вече аут , Копейкин е на 7% до изборите също изпада от класацията! Еничарите от ДПС са страшно огладнели е страната , в областите и общините! Уверих се в това скоро лично. Нека съвсем скоро масово да ги изхвърлим завинаги!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Последния Софиянец

    7 11 Отговор
    ПП-първи с 79 депутати . ДБ -34 БСП -39...
    Копейкин и ИТН под бариерата...

    Коментиран от #11

  • 6 Гунчева за Копейкин

    5 8 Отговор
    Елена Гунчева:

    Никой от блюстителите на морала не вижда проблем, че един политик се кани да ни управлява, а няма нито кадри, нито идея как да го изпълни и в същото време прибира парите на депутатите си и ги харчи по свое усмотрение.
    Това е много морално, нали?

    Никой от големите морализатори не вижда проблем, че същият нарича част от народа фашистка измет, явно това ви харесва, но вижда проблем, че аз съм казала какво се случва в партията.

    Никой от възмутените от мен не вижда проблем, че таксиметров шофьор, който ме обижда и клевети, ще заеме мястото ми, но намира проблем, че аз например решавам, че това удовоствие няма да му доставя и ще си изкарам мандата, пък ако ще и да се оплаква на всеки клиент в таксито каква гадина съм, че не е станал депутат.

    Да, смятам, че е морално да напусна парламента. И да, смятам за личен избор да не го направя, защото тези хора трябва да си получат урок.
    Никога няма да позволя морал, възпитание или обществено мнение да ми попречат да постъпя така, както е правилно.

    Сервитьорки от Възраждане призовават да ми плюят в порциите, а таксиметровите шофьори да не ме качват в такситата.
    Никой от вас, морализаторите, не вижда проблем, че ей такива хора се гласят да ви управляват.
    С този манталитет!
    Аз съм ви виновна, че съм казала истината за глинените крака на кумира ви.

    Много хора напуснаха тихо Възраждане. Стела Банкова, Минчо Христов, Иван Спиридонов, Владо Павлов, Донка Джендова и много, много дру
  • 7 Гунчева за Копейкин

    3 9 Отговор
    Много хора напуснаха тихо Възраждане. Стела Банкова, Минчо Христов, Иван Спиридонов, Владо Павлов, Донка Джендова и много, много други. Мълчаха си културно и възпитано.

    А човекът, прекарал цели 15 години в редиците на ВМРО и накрая ПРЕДАЛ партията си, отцепвайки цели организации от нея, намирате за достоен. Намирате за достоен човек, който ви лъже в очите, че ще ви спасява, а дори не обяснява къде профуква с еднолични решения по 142 000 лева на месец.
    Намирате го за достоен, въпреки, че е останал НЕЗАВИСИМ общински съветник, след като е напусал партията си, а мен ме обвинявате за същото и ме наричате предател.

    Знам, че времето ще покаже истината. Но цената ще я плати целият български народ за излъганите надежди.
    Не искам да съм ви удобна. Не искам да ми вярвате сляпо.
    А само да мислите. Заради всички нас.

    Коментиран от #9

  • 8 Фродо

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Едни нещо забрави мадам, да се спре медицинският терор върху хората.
  • 9 Така е

    2 8 Отговор

    До коментар #7 от "Гунчева за Копейкин":

    Истината за Копейкин го казва не баба Пена от Чукур дере а член на ПГ на Възраждане! Без програма, без идея за управление, само мисъл за кражби . Ето това е Костадин Тодоров Костадинов, известен просто като Копейкин. Онова бедно момче от крайния квартал на Варна "Кайсиева градина", а сега с къща на Варненското езеро, с 3 апартамента и сграда от 2400 кв.м.която дава за офиси на фирми под наем. С 2 чисто нови автомобила , фиктивно се разведе с жена си защото не може да докаже покупките...И всичко това без да е управлявал, само от кражби на държавна субсидия , тоест нашите пари и спонсорството от ГЕРБ и ДПС
  • 10 Асан

    4 0 Отговор
    Ще вземем по някой лев за наща партия
  • 11 Последния Софиянец

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Честита втора Украйна.Ще гниеш в окопите, а семейството ти ще гласуват под бомбите.
  • 12 Без обща листа

    1 0 Отговор
    Не желая гласувайки за ПП да вкарвам в парламента Атанасов и Цонева. На изборите април и юли нашият район гласува преференциално за Георги Ганев от гражданската квота, но освен него там се намърдаха и гореспоменатите. През ноември гласувах не само аз, но и други безпартийни за ПП, които постигнаха най-висок резултат в района. За Георги Ганев пак имаше най-много преференции, но много по-малко гласували за ДБ. Ако има обща листа и пак ми пробутват партийците от ДБ, просто няма да гласувам. ДБ има читави хора от гражданската квота, но ги поставя на неизбираеми места и после се чудят защо губят избиратели.
  • 13 Стефан

    1 0 Отговор
    Панев да не говори глупости, при един нов парламент не е ясно дали ДБ ще влязат, при все че няма нужда от тях така или иначе.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове