Last news in Fakti

2 Август, 2022 11:40 2 125 36

Полк. Владимир Миленски: Идеята на Радев е да ерозира доверието в демокрацията

  • полк. владимир миленски-
  • румен радев-
  • правителство

Не ние сме си спрели доставките на газ. Той спря, защото Русия започна агресивната си и с нищо непредизвикана война срещу Украйна

 Полк. Владимир Миленски: Идеята на Радев е да ерозира доверието в демокрацията - 1

Премиерът- президент Радев” ще се опита да промени геополитическата ориентация на страната. Това ще стане тихомълком. Неговата основна идея е постепенно да ерозира доверието на българите в демокрацията като една добра система за държавно устройство, особено като се има предвид, че сме една демокрация в детска възраст – ние нямаме рефлекса да разбираме, че демокрацията я правим сами ние и я израстваме.

Това заяви членът на УС на Атлантическия съвет на България полк. Владимир Миленски.

Не ние сме си спрели доставките на газ. Той спря, защото Русия започна агресивната си и с нищо непредизвикана война срещу Украйна. Целия свят вече е единодушен по този въпрос, а държавите, които мълчат – мълчат с неудобство, коментира още Миленски.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    41 5 Отговор
    Ама тука и ДЕМОКРАЦИЯ ли има ‼️
  • 2 По-голяма

    50 10 Отговор
    Тъпотия не бях чувал
  • 3 Евроатлантик

    47 8 Отговор
    Тъпотия до шия !
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    37 5 Отговор
    По-скоро имаме ДЕКОРАЦИЯ ‼️
  • 5 Хамериканска подлога

    40 10 Отговор
    тези са от най долните
  • 6 Перо

    45 9 Отговор
    Полковник от меките китки на прехода! Джендърия от Атлантическия съвет! Радев си гледа националните интереси,а не ционистките!

    Коментиран от #30

  • 7 провинциалист

    26 6 Отговор
    "доверието в демокрацията" - а това пък какво е?
  • 8 Ммм дааа

    34 7 Отговор
    Много умно. От де ги намирате тези бре ?
  • 9 Плещещия глупости полковник

    26 9 Отговор
    Президента спазва процедури в Република България. Усъваршенства и толерира демокрацията.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Последния Софиянец

    30 4 Отговор
    Народа никой не го пита за нищо.Това демокрация ли е?Ето и днес дали 100 000 на съда в Хага без да питат.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ммм дааа

    26 4 Отговор
    Много умно. От де ги намирате тези бре ?
  • 14 Гост

    33 9 Отговор
    Този полковник е срам за българският пагон, срам за българският офицер! То бива подлизурство, бива, ама чак толкова! Какъв индивид /меко казано/ трябва да си, за да си затваряш очите пред очевидното за причината за тези военни действия и дефицитът на енергийни ресурси, в конкретният случай - газ!!

    Коментиран от #34

  • 15 Абе продажник

    33 8 Отговор
    Докога ще се упражнявате с ниско интелигентните си глупости срещу Радев? До кога ще обяснявате глупости за Русия и Украйна? А къде в обясненията е САЩ, който наля милиарди в Украйна, за да се случи това? Какво правеха на хиляди километри от дома им? Ако не бяха там, дали щеше да има война? С наливането на оръжия, войната ли ще спрат или само ще я удължат и после ще препишат и жертвите от това на Русия! И като не си плащаш на газа, Газпром ли ти е виновен, че ти е спрял газа? Толкова сте елементарни, но пусто има достатъчно блеещи!
  • 16 джаба

    13 6 Отговор
    владкооооо,владко ,да му го папкаш сладко,сладко
  • 17 дарко

    30 6 Отговор
    Полк. Владимир Миленски......Ти пък КОЙ си бе смешник......и от коя дупка изпълзя???????
  • 18 Татовия хубавец

    7 16 Отговор
    Шпионин на Москва
  • 19 Някой

    25 6 Отговор
    Да ти се доповръща от този Атлантически съвет. Все мекерета, завършили в НРБ и СССР. Но сега са видни атлантици... Парата от амбасадата си казва думата...
    Руския газ си го спря нашето "правителство". Войната в Украйна е непрвдизвикана само за човек, който си няма и грам понятие какво се случва в тази част на Европа от 30 години. А този със сигурност знае. Просто му се плаща да говори друго.

    Коментиран от #28

  • 20 Въпрос?

    23 5 Отговор
    Този на колко водки е бил преди да наниже толкова безмислици по отношение на Радев?
    Проблемът ни е в политическия "елит",който ни лъже,а Радев застава на страната на обикновените хора и направо го е закъсал,защото е между чук и наковалня.Ако този "елит" спре да лъже няма да има проблем.В 47-мото НС удариха дъното с опитите за бой и нецензурните думички.Дано следващите са по-нормални.Ако им правят и тестове за наркотици на бъдещите депутати няма да сгрешат.
  • 21 Хахаха..

    22 5 Отговор
    Дори и неродените разбраха- НАТО и Западният Извратен Свят са Смъртен Враг на Българския Народ.Те са толкова безсилни и смотани че и дупарата си не могат да избършат Сами..
  • 22 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    21 6 Отговор
    Не ни интересува мнението на всяка откачалка от Атлантическия съвет на България.
    Нашето минало и нашето бъдеще е приятелство с Русия...
  • 23 А бе

    11 3 Отговор
    кой цял свят бе Миленски, хайде да смятаме, само държавите в БРИКС са:
    Бразилия - 212 милиона
    Русия - 144 милиона
    Индия - 1,3 МИЛЯРДА
    Китай - 1.4 МИЛЯРДА
    Южна Африка - 59 милиона
    ------------------------------
    ОБЩО 3,117 МИЛИАРДА
    7.750 МИЛЯРДА - население на света
  • 24 пьешу

    14 4 Отговор
    "Това заяви членът на УС на Атлантическия съвет"
    до тук. и тоя е полковник, колкото оня гяуров е генерал. гълтачи на... грантове. ;)
  • 25 Летеца-0678542

    9 5 Отговор
    Полк. Владимир Миленски къде бе "пиле" Ти завърши за "пилот" и на чий гръб????? На поколението на твоите родители.....в чие бойно знаме се закле и чии интереси да защитаваш????? Продаьници като Теб съм виждал много....и нямаш право да говориш "За кожата на един ПОЛИЦАЙ- защото от Военен - ПОЛИЦАЙ НЕ СТАВА!!!!!!! За справка оня бивш министър артелерист- Радев и много други опитали се.....зелените чорапи с черни-не се заменят.....И КОЙ си Ти и КОЙ ти плати да грачиш БОКЛУК такъв.......скрий се в дупката си....нито пилот става от теб- ПОЛИЦАЙ НИКОГА.....Подлога ВСЯКОГА........Пълен предател и смешник.....Такива като теб ги пращаха на пионерски лагаер в Белене......там ти е мястото БОКЛУК!!!!!!!! Ако зависеше от мен.....бих те пратил на ALL INKLUSIW на едно много по-добро място за теб......БОКЛУК
  • 26 мда

    7 4 Отговор
    НПО–атлантически съвет са говорителите на господарите към раята.
  • 27 Коки

    5 4 Отговор
    Доктор Гълъбова още един болен, пращай линейката
  • 28 А бе

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "Някой":

    не само знае за причините за войната в Украйна, ами дори е ръчкал в тази посока.
  • 29 Озадачен

    1 4 Отговор
    Ти да видиш!!! Всички "остри" тролчета сега вкупом са се изсипали да защитават с.м.Радев, а на президентските избори дружно го плюеха.
  • 30 Не лъжи

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Перо":

    Точно преди 2 дена Радев даде висша държавна награда на един масон. Не знам с какви пръсти пишете абсолютни неистини!
  • 31 питам

    4 0 Отговор
    Защо големи европейски държави като Германия, Италия и др. плащат по схемата, предложена от "Газпром" и многократно прилагана по света? Защо България и още 4 малки държави не я приемат, като само ние сме без запаси
    и без реални алтернативи? Или ще подпишем дългосрочен договор с "Газпром" като Унгария, или ще загинем като
    икономика. Това ли е раелността?
  • 32 ха ха

    2 3 Отговор
    когато доверието към ; атлантическите цености ; е под ниво нула , вследствие от обективни причини / ковид кризи , организирана супер инфлация , доходи под необходимите ,управление с глад и страх/ им трябва виновник ,и ритат може би единствения стоящ на крака в държавата , такъв им е акъла а и така са инструктирани
  • 33 Механик

    2 3 Отговор
    Никой не може да ерозира доверието в нещо, което очевидно е лъжа. ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА! Има робия.
    И докато до преди 10 години все си милехме, демокрация има някъде, просто при нас, по наша вина не може да процъфти, сега вече се видя, че такова понятие не съществува никъде и всичко е един добре построен капан за нови роби.
  • 34 Полковника

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Какво очакваш?! Хората ми плащат!
  • 35 Ха ха

    2 2 Отговор
    Целия свят но без Китай,Индия,големи части от Африка,Азия и ю.америка НЕ ОСЪЖДАТ войната а обвиняват за нея непрестанната експанзия на НАТО.а той народа си е добре ориентиран виждайки лицемерието на запада!!! Защо за повече от половината Европа газта не спря???
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове