Last news in Fakti

3 Август, 2022 16:26 2 508 29

СЕМ за кадрите с Бориславова и Петков: БНТ да не допуска подвеждаща информация

  • лена бориславова-
  • кирил петков-
  • кадър

Съветът ще следи за обективността и коректното отразяване на събитията от страна на обществения доставчик

СЕМ за кадрите с Бориславова и Петков: БНТ да не допуска подвеждаща информация - 1
Снимка: БГНЕС

По повод реакциите и медийния отзвук, свързани със снимка, публикувана от БНТ, Съветът за електронни медии призова Българската национална телевизия да отстоява високите професионални стандарти при изпълнение на обществената мисия и да не допуска подвеждаща информация в редакционното си съдържание.

Става дума за кадъра с Лена Бориславова и Кирил Петков, на който изглежда, че са хванати за ръка, докато се качват по стълбите в МС. Кадърът дори бе разпространен от БНТ с воден знак. По-късно обаче от видеоклип стана ясно, че в нито един момент от качването по стълбите и напускането на пресконференцията Бориславова и Петков не се държат за ръце.

Съветът ще следи за обективността и коректното отразяване на събитията от страна на обществения доставчик.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всички видяхме

    33 21 Отговор
    Че са се хванали
    Естествено че ще отричат

    Коментиран от #4

  • 2 Проблем

    51 9 Отговор
    Проблемът е, че в тази държава има хора, които никога няма да си подадат доброволно оставката, дори цял народ да им я иска. Хора като Емил Кошлуков, Борислав Михайлов, Иван Гешев...

    Коментиран от #18

  • 3 Пич

    46 14 Отговор
    Късно е чадо.....отиде коня в реката !!! Сега само стават смешни СЕМ , с ясното потъпкване на демокрацията !!! А ПРОСТОТО и онази , достатъчно станаха за смях !!!
  • 4 Моля?

    36 25 Отговор

    До коментар #1 от "Всички видяхме":

    Всички видяхме, че НЕ са се хванали. Спри да четеш ПИК, вредно е за мозъка.

    Коментиран от #7, #11, #12

  • 5 вижда се

    31 6 Отговор
    Шайката е безмилостно жестока. Мръсотията ,лъжата и кражбите са в кръвта им !!
  • 6 Да де

    34 11 Отговор
    Той Кирчо директно за парапета се хваща.
  • 7 петър

    25 9 Отговор

    До коментар #4 от "Моля?":

    Дам, той Киро и парапета само държеше, който се оказа, че го няма :)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гошо

    25 3 Отговор
    какви са тия К@РВЕНТИИ на снимката това ли е СЕМ тези ли казват кое е за цензура и кое не, да се погледнат в огледалото че изглеждат като ..........
  • 10 Гост

    17 3 Отговор
    Хахахах! Сем се скара на герберастина кошлуков и той се поправи. Хахахахаххахахахахахахахаххахах!!! Тия всички са страшни артисти....
  • 11 Бе те и на

    20 6 Отговор

    До коментар #4 от "Моля?":

    Други места се хващат само ти не си видял
  • 12 Всички видяхме

    10 8 Отговор

    До коментар #4 от "Моля?":

    Некакъв пик не чета
    Само от факти се информирам
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ай стига бе

    29 10 Отговор
    Лена не го била хванала за ръката. А за какво го е хванала не казват. За парапета ли?
  • 15 шогун

    28 13 Отговор
    Какво като са се хванали за ръка ?Борисов се хвана за други неща , ама го наричат мъжко приятелство. Кмета на Симитли може да ви каже. Никога ГЕРБ !

    Коментиран от #25

  • 16 смешен плач

    26 21 Отговор
    Кадъра е безпределно ясен и няма нужда от смешен плач. Това , че частта от секунда , в която си държаха ръчичките Кики и Лена са го премахнали от видео-клипа , само разсмива публиката , нищо повече.

    Коментиран от #27

  • 17 смЕх

    23 7 Отговор
    Ъхъ ! Демек - ЕугЛенчето не (е) била хванала Кицата за ръчичката , ами за ... ! Така де , нЕма време. Просто Кирооо , просто Кирооо ! Много ПРОСТО !
  • 18 Начиии

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Проблем":

    И най-вече другарката Нинова!
  • 19 Линда от Корал

    13 3 Отговор
    ама как стана ясно ,ч е не са се държали за ръка?Щото на мен не ми стана ясно
  • 20 МИНА

    8 1 Отговор
    ДА НЕ СЪМ НА МЯСТОТО НА ЛИНДА И НЕИНИТЕ ДЕЦА

    Коментиран от #21

  • 21 Така е,

    2 8 Отговор

    До коментар #20 от "МИНА":

    Никой не мисли за трите му деца и семейството. В името на гнусни политически цели са готови всеки да пратят в ада, само и само да го оплюят и да се докопат до власт (разлирай кюлчета и пачки евра). съвсем изпростяха и се опростачиха писаниците, като в долнопробна кръчма пълна с рецидивисти, отврат направо!

    Коментиран от #23

  • 22 Каква е тази женска група???

    5 4 Отговор
    По повод снимката,на Лена и Кпростото е манипулация,но това не означава че парапета съществува и останалите не са реални.Сексуалната им връзка в напълно неетична и недопустима за хора,които управляват държавата.По повод това което виждам на снимката....Това да не е някаква феминистка илиЛезбоОрганизация.Ние да не живеем вДжендърска държава.Кой е допуснал този женски състав и поради какви причини.Исторически и действителен факт е,че жената не става за ръководна длъжност,защото тя се ръководи само от емоциите си.
  • 23 СВ.

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "Така е,":

    Вече ставате за кашмер с тия кюлчета.Не се напъвайте никой не може да стигне Киро исие по кражби,лъжи и мошеничества.
  • 24 АРНОЛД

    1 3 Отговор
    Медийна постановка на нечий "гениален" ум ! Отвратително, гадно. И такива медийни хора обикновенно имат претенции за висока степен на интелигентност, а дори и "гениалност" за сътвореното ! Простаци !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Какво

    1 2 Отговор
    СЕМ какъв орган е не е ясно.Какво регулира също не е ясно,но е ясно,че му плащаме заплати,за да не прави нищо.Направи така обаче,че Кошлуков да е вечен и превърна БНТ в махленски клюкарница.Знаем кой е Кошлуков и защо е сложен там без цензура,стаж и образование,но послушно ченге.Затова няма правила, има прекъсване наскоро на интервю за спешно включване на Борисов от срещата му с младежкия Герб и то за 10 мин.сякаш е държавно събитие,а не злобни и неверни дрънканици.Нали този СЕМ трябва да следи за спазване на нещо????
  • 27 Коко

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "смешен плач":

    Нали?!?Още по смешно и параноично е да се вярва че Министър -председателя и говорителя на МС публично пред всички журналисти се държат за ръка !и най параноично е че има хора като теб които вярват в това!
  • 28 иво

    1 1 Отговор
    ЗНАЧИ ШМЕКЕРИИТЕ ЗА КЮЛЧЕТА И ЧЕКМЕЖЕТА / за които ни се смее цял свят / , СА ВЕРНИ А 2-ТА ВИДЕО ЗАПИСА НА ЛЮБОВНИЦИТЕ , НЕ СА ???
  • 29 СЕМ КАК ОСЕМЕНЯВАТ КАТО СА ЖЕНИ ?

    0 0 Отговор
    ИЛИ СА СИ СМЕНИЛИ ПОЛА ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове