Last news in Fakti

10 Август, 2022 08:35 1 129 17

Йордан Терзийски: "Продължаваме промяната" е в центъра на политическата сцена

  • йордан терзийски-
  • коалиция-
  • дб-
  • избори

Текат проучвания за коалиция с "Демократична България", но целта ни е да създадем антикорупционна коалиция

Йордан Терзийски: "Продължаваме промяната" е в центъра на политическата сцена - 1

Текат проучвания за коалиция с "Демократична България", но целта ни е да създадем антикорупционна коалиция. Предимството на ПП е, че е позиционирана в центъра на политиката. Това каза Йордан Терзийски от "Продължаваме промяната" в предаването "Денят започва" по БНТ.

Нагласите са да се формираме мнозинство в следващия парламент, за да можем да прокараме всички реформи, които захванахме, каза още той.

Да видим с анализирането на данните дали избирателите ще припознаят една такава коалиция или по отделно партиите ще получат добри резултати. Ние сме припознали "Демократична България" и БСП като партньори и при следващ парламент ще създадем голяма коалиция. Не се водим от социологията, а от нашите принципи. Вярвам че избирателите ще излязат и ще ни подкрепят. Вярвам че ще бъдем първа политическа сила, посочи Терзийски.

По думите му "Продължаваме промяната" са показали коалиционна култура и е единствената партия, която е успяла да събере на едно място "Демократична България" и БСП.

Представителят на "Продължаваме промяната" коментира и служебното правителство.

България има нужда от приемственост и продължаване на започнатите политики. Трябва да има стабилност за енергийна диверсификация, има нужда да се продължи каузата с "Капитан Андреево". Трябва да бъдат организирани и гарантирани честни избори. Нека да видим съвсем конкретни решения. Ние осигурихме дългосрочен вариант, за да осигурим газ за зимата. Има оферта и служебното правителство трябва да вземе решение. Трябва да се завърши документално и газовата връзка с Гърция, за да получаваме газ от Азербайджан на 100% на ниска цена. За 7 месеца успяхме да построим газовата връзка, вярвам, че за месец служебното правителство ще успее да завърши документалната част. Газ има и е осигурен, трябва да се приемат офертите по рамковите споразумения. Опасно е да си играем със страховете на хората, така се управлява краткосрочно, отбеляза още Йордан Терзийски.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво !

    22 5 Отговор
    Дрън, дрън! Дали има някой да ви подкрепи след гооолемите шестмесечни успехи?

    Коментиран от #16

  • 2 693

    19 4 Отговор
    С какво я продължавате нагрухтехте се с пари и се омотахте от далавери.
  • 3 обективен

    11 12 Отговор
    Не влезе ли боко в затвора , промяната ще е НУЛА!!!!Та този индвид уби държава и народ , и сега иска да продължи терора !!!
  • 4 сирене

    16 2 Отговор
    Дългосрочен вариант за осигуряване на газ за зимата?? Това изречение само си противоречи! Дългосрочен план 3 месеца ли е за този политически проект? 100% Построен интерконектор но без документация не би трябвало да съществува в съзнанието на политик за свършена работа! Лъже, маже, гримирано мереке...
  • 5 оня с коня

    8 2 Отговор
    Е как ПП ще е в Центъра на полит. Сцена,след като от НЯКОЛКО МЕСЕЦА е Втора сила СЛЕД ГЕРБ?А по принцип БАВЕНЕТО на вземане на Решение за Коалиция с ДБ не е ли явен Признак за РАЗЛИЧИЯ между двете партии?А иначе е ясно че ДБ иска да се коалира Предизборно с ПП за да си гарантира влизането изобщо в НС,докато ПП пък се дърпа,защото не иска да Дели властта с Тях?Ами ако не се коалират двете партии и ДБ изпадне от Класацията,стават ли ПП "Безгласна буква" в следващото НС оставаща без подкрепа?Е тогава вече ще клекнат на бат Бойко,но той ще им постави много стриктни условия...ако изобщо ги хареса.
  • 6 водопроводчик

    12 2 Отговор
    Бе , не е баш така ! Че ПП е позиционирана в центъра е вярно , ама не в центъра на политиката , ами в центъра на ВеЦе-то . На 02 Октомври , ще пуснем водата.
  • 7 оле мале

    13 0 Отговор
    Този като говори не е убеден в истината на това което говори По скоро прилича на комсомолец от 1984 г който ни убеждава че ток има ама на всеки 4 часа.За сведение на младежите някога имаше режим на тока.
  • 8 гжцфтр

    9 0 Отговор
    Бил в центъра на вниманието?! Само така си мислиш бре селяндур. Всеки цървул като влезе в парламента се разболява и си мисли че е центъра на света. Примери колкото искаш, чичо Цецка, поцинкованата кофа Цвети, Дани съединителя, най простия пожарникар от Банкя, Цвинокио с особената форма на главата и т.н. Сега ние българите се налага да ви приземяваме. Ще те върнем там от където си изпълзял. Всички предатели от Дай България, ГЕПИ, БСП,ПП и Слави цигулката и патериците на магнолията ще ви пратим на бокл ука, където ви е мястото.

    Коментиран от #10

  • 9 Вонбон

    5 0 Отговор
    Блажени са верующите, ама другите не знам
  • 10 Вонбон

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "гжцфтр":

    Така тпябва
  • 11 Перо

    7 0 Отговор
    Корупционната коалиция с корупционните посредници!
  • 12 8786312

    7 1 Отговор
    Който гласува за тия ПРОДАЖНИ БОКЛУЦИ, поредните, опропастили БЪЛГАРИЯ, гласува срещу Българския народ! НИКОГА вече ТАКИВА антибългари в парламента, НИКОГА!
  • 13 Гоце

    4 0 Отговор
    Той и “Лудогорец” беше снощи в центъра! Цели 4 пъти.
  • 14 Иво

    5 0 Отговор
    Никой няма да гласува повече за вас-ПП,ДБ-предадохте националния интерес.
  • 15 Този сладур

    1 0 Отговор
    много искам да му порна дъто
  • 16 Да да да

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Браво !":

    Разбира се, че има!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове