Last news in Fakti

14 Август, 2022 15:21 2 106 102

Таско Ерменков: Трябва да уредим отношенията си с „Газпром“

  • таско ерменков-
  • газпром-
  • руски газ-
  • руски газов шантаж

България трябва да има социално управление

Таско Ерменков: Трябва да уредим отношенията си с „Газпром“ - 1

“Ако ние продължавахме да получаваме газ от „Газпром“, щяхме да плащаме 130 евро на мегаватчас, а не 152. В момента втечненият газ е около 185 евро на мегаватчас, а на борсата е над 210. И още едно число, което е много показателно – Унгария въз основа на дългосрочния си договор с „Газпром“ получава газа за малко над 50 евро на мегаватчас.” Това заяви членът на Изпълнителното бюро на БСП и енергиен експерт Таско Ерменков в предаването “Опорни хора” на Bulgaria ON AIR.

“Когато политизираме нещата с газа, а не се водим от икономическия интерес на държавата – нещата винаги се объркват. Другият парадокс е, че вкарваме руски газ, само че плащаме на посредници”, добави той.

Ерменков призова служебното правителство да ускори своите действия по отношение на „Газпром“ и да не ги слага на последно място. „Ние нямаме много голям избор по отношение доставките на газ. Трябва да решим дали ще купуваме газ на спотови цени и ще плащаме безумни пари, или ще седнем най-накрая, както индустрията и всеки нормален човек иска, да потърсим там, където газът е най-евтин“, посочи социалистът.

„Първото нещо, което трябва да направим, е да си уредим отношенията с „Газпром“, защото, продължавайки с тази политика, има риск края на годината да получим фактура за газ, който не сме потребили. Има начин, по който трябва да се съобразяваме, както с интересите на „Булгаргаз“, така и с тези на „Газпром“ като руска фирма. Това, което е много важно, че в момента по договора, освен формата на плащане, нищо друго не се променя – нито стойност, нито количества“, обобщи Таско Ерменков ситуацията с доставките на синьо гориво у нас.

„Можем да похвалим предишното правителство за социалната политика и тук никой не може нищо да каже срещу увеличението на пенсиите, доходите, помощите за младите семейства, безплатните детски градини и още много други. Ако хората гласуват за политики, то ще се окаже, че Българската социалистическа партия има много по-голям потенциал от това, което социолозите ни дават“, категоричен бе членът на ръководството на БСП за мерките в интерес на хората, които редовното правителство е реализирало, благодарение на социалистическата партия.

В заключение той посочи, че всеки президент има правото да назначава служебно правителство, спрямо собствените си виждания. Но, според него, е странно, когато първите действия на такъв кабинет, вместо провеждане на честни избори, са насочени в посока уволнението на хора от определена политическа партия.

„Това няма как да не доведе до брожения срещу Радев. Президентът в момента не лобира за нито една от партиите, защото вече се опари от опита си с ИТН и „Продължаваме промяната“, но сякаш се опитва стратегически да си подготви нещата за по-нататъшни управления“, коментира социалистът.

„Призовавам всеки един от българските леви хора, които смятат, че е крайно време България да има социално управление - да гласуват за политиката, която сме декларирали, че провеждаме“, завърши Таско Ерменков.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо милиционерите се натискат за САЩ

    20 14 Отговор
    Фондация "Навални" съобщи, че е установено, че дъщерите на руския заместник-министър на отбраната Алексей Криворучко имат американско гражданство.

    Коментиран от #4, #49

  • 2 КОТарАК

    30 21 Отговор
    кви отношения ще си уреждаш и ти бе , комунде!! копейско!! заради вас смен тоя хал както и оня ,,СДСар Лостов , дет продаде Нефохим на руснаците

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Осведомен

    29 11 Отговор

    До коментар #1 от "Защо милиционерите се натискат за САЩ":

    И дъщерите на Путя са с американско гражданство. Дъщерята на Сергей Иванов къде мислиш живееше до миналата година? В Мурманск ли?
  • 5 Българка

    38 17 Отговор
    Е хубаво е да си уредим отношенията с Газпром. По договор те не са ни доставили голямо количество газ. Хубаво е да си го потърсим, както и лихвите от пропуснати ползи. Имаме договор, който Газпром не изпълнява. И проблемът не е в това, че ни искаме сметка в рубли, а че руснаците не искат да подтвъждават, че сме си платили според договора, а след това да си превалутират. Пълзенето в краката на политическото оръжие на Путин ли според Ермрнко е "оправяне " на отношения

    Коментиран от #10, #25

  • 6 Гост

    34 2 Отговор
    Смее ли някой да публикува офертите на всички възможни доставчици?
  • 7 Гост

    16 13 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    А ти какво искаш, да го продаде и него на канадците, както продадоха златото ни ли?

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тии

    23 13 Отговор
    За 20 евро ли си продаваш свободата бе родоотстъпник?

    Коментиран от #11

  • 10 Гост

    16 10 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    А имаш ли топки да искаш обезщетение? То не е като да те гали Урсула по главичката и да ти вика браво демократ.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 КОТарАК

    10 13 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    кво злато бе-бай Тощо да не е бил толкова прост да не го разработи и -то само с бла бла не става ,и технологии трябват

    Коментиран от #14, #68

  • 13 Ха-ха-ха😂😂😂

    26 14 Отговор
    Таско и Еленко са в първите редици на радителите за договор с Газпром. Без да споменат разбира се , че имаме договор, който е нарушен едностранно от руска страна
  • 14 МБабе

    13 4 Отговор

    До коментар #12 от "КОТарАК":

    искаш да кажеш, че с тези милиарди не можем да купим всичките технологии на света да го добиваме сами? Сериозен ли си???

    Коментиран от #17

  • 15 Димитров

    14 19 Отговор
    Скромното ми мнение е,че в случая г-Ерменков е напълно прав!Бих добавил и..ако тече към нас в момента руски газ,ще имаме повече понастоящем,ще допълнимЧирен и ще има по-добри времена за бизнеса!Нищо политическо!

    Коментиран от #87

  • 16 ЕДГАР КЕЙСИ

    14 6 Отговор
    БАЙ ЕРМЕНКО ТАСКОВ И БАЙ ЕЛЕНКО БОЖКОВ....... СЕ ЯВЯВАТ , КАТО НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЕНЕРГИЙНИ "ЕКСПЕРТИ" ......ФАКТ !
  • 17 КОТарАК

    4 6 Отговор

    До коментар #14 от "МБабе":

    абсолютно сериозен съм- може и да може , и аз мога да си купя електрожен но дали ставам за заварчик-не се знае

    Коментиран от #20, #71

  • 18 Нанси Фалоси

    6 4 Отговор
    демократите-диверсификатори да не философстват, ами да флатурират в бурканчета, че Чирен е празен, а зимата иде. Гладните ще им изкарат грантовете през аноксите
  • 19 Абе

    15 11 Отговор

    До коментар #11 от "Про митак":

    Защо всички цървули не вървите при ватниците в маZква, а си натискате парцалите в Европа.

    Коментиран от #31

  • 20 Про митак

    8 4 Отговор

    До коментар #17 от "КОТарАК":

    елементарен си, бро, с тези пари освен електрожен, можеш да наемеш цял отряд инженери. Айде бегай да си играеш на пясъка, губиш ни времето

    Коментиран от #23

  • 21 А50

    22 2 Отговор
    Таско, БСП защо мълчаха като пу.тки, когато канадеца си разиграваше коня. Сега предизборни маневри май, я вървете с корнела всички на май.ната си
  • 22 Агата Кристи

    14 6 Отговор
    "ТАЗ", Лични интереси ИМАШ.
    Всички комунисти сте се вързали с Газпром още от времето Луканов.
    До сега се спотайваше и си кюташе, ама спряното кранче те принуди да изпълзиш на светло.

    Едно към едно си с анимационния герой.
  • 23 КОТарАК

    2 5 Отговор

    До коментар #20 от "Про митак":

    да-ще си ги наемеш...от Канада

    Коментиран от #24

  • 24 МБабе

    4 5 Отговор

    До коментар #23 от "КОТарАК":

    нали чаткаш, че ако ги наема, аз на тях плащам, а не те на мен процент от добива. Не мога цял живот да ви уча, а и сте безчет глопендерите

    Коментиран от #26

  • 25 А50

    14 5 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Специално за теб ще обясня. Газпром спря да получава парите си заради западните санкции, за това си ги поиска в своя банка. Ние спазвайки санкциите се отказахме да плащаме на Газпром в тяхната банка, как да ти доставят газ безплатно. Въпросът е че ние и от този влак се откачихме и сега ще молим руснаците да се смилят над нас, но едва ли, ние не сме им интересни като врагове и като миниатурен потребител. Copocнята добре си свърши работата тук, както между впрочем и в Русия

    Коментиран от #34, #39

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ерго

    11 4 Отговор
    В това положение сме заради двуличника Румен Радев , който ни излъга с Кирил Петков , сега уж се разграничава от него , но служебното му правителство върви по същия път , само дето не мълчи по темата Русия , за да прилъже русофилски настроените избиратели да гласуват за Стефан Янев . Показателно е , че не водят преговори с Газпром .
  • 28 м888

    10 6 Отговор
    По-голям продажник от Ерменков няма.

    Коментиран от #30

  • 29 МБабе

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "КОТарАК":

    ако ще и фекали да са, природните ресурси са собсвеност на държавата. Да си горд, че някакви от другия край на света са дошли да ти ги взимат и ти хвърлят някоя троха в замяна, е нищо повече от профания. Айде изчезвай, нямам повече време за мухлювци

    Коментиран от #35

  • 30 Пенис Човек

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "м888":

    има, Кире и Коки

    Коментиран от #83

  • 31 А50

    7 8 Отговор

    До коментар #19 от "Абе":

    А дали са ме питали искам ли в ЕС. Едно референдумче по въпроса и да видим дали искаме в ЕС, несмеете а?

    Коментиран от #45, #48

  • 32 Пръц Киро

    10 1 Отговор
    АБЕ ТАСКО БСП ЩЕ ВЛЕЗЕ ЛИ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ?
  • 33 Казуар

    9 6 Отговор
    На партизанското синче Таско Арменков да не би пъпа да му е хвърлен в Русия.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 КОТарАК

    3 6 Отговор

    До коментар #29 от "МБабе":

    иди копай бе , русофилски пр имат-тва да не ти а драскаш простотии в чата / и преработвай , и изливай на кюлчета !!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Русо-пytе-нист

    12 8 Отговор
    Много зле си осведомен. Това което казваш прото не е вярно. Газа не попада под санкциите, а Газпром сами върнаха парите които преведохме за април. Това си е едностранно нарушаване на договора от страна на газпром. Ако ги съдим, ще спечелим.

    Коментиран от #40, #50, #59

  • 38 Бамбука

    5 7 Отговор
    Социално управление без пари в бюджета е нещо, като Ян Бибиян ( македонски ) на Луната предложено от ИТН. Що се касае до "отношенията с Газпром" те са регулирани с подписания търговски договор. Двете страни трябва да ги спазват, който излиза от рамките на подписаното е в нарушение. Това не е българската страна. Крайно време е да се научим да защитаване интересите на страната си. Крайно време е и политиците да спрат да страхуват народа с "катаклизми". Ако и Левски и Ботев, и Каравелов, и Бенковскии и други са били такива пъзловци, никога света нямаше да научи са България.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ТуентинКарантино

    9 5 Отговор

    До коментар #37 от "Русо-пytе-нист":

    газът не попада, ама Западът е крадец и гепи руски авоари където може да докопа. Така че сам се сещай
  • 41 Таско я питай народа

    11 5 Отговор
    Омръзнахте ми да си оправяте банковите сметки и отношения на наш гръб. Няма нормален който да работи с несигурен доставчик!
  • 42 ха ха

    7 5 Отговор
    лицемерието на евро талибаните е безкрайно , хем санкции , хем си купуват газ доста по евтин от нас , а нашите калъфчовци които са по католици от папата и по американци от байдън ни опраскаха по милиционерски с тройни цени с единственото оправдание ,е толкова си можем , да се благодарят на сбърканата управленска система е българия ,иначе да са напипали затвора или дървото с тия деяния
  • 43 нито крачка назад

    14 8 Отговор
    България не трябва да кляка пред кремъл.Руснаците ни наричат страхливци,затова никакви компромиси.След време те сами ще молят да им купуваме газа.

    Коментиран от #44

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Русо-пytе-нист

    10 5 Отговор

    До коментар #31 от "А50":

    Че що пък точно тебе да питаме? Магарето пита ли го някой дали иска да тегли хамутя? 70% от българите искат и се борихме години да сме в ЕС и НАТО

    Коментиран от #62, #73

  • 46 Приятелси въпрос

    9 2 Отговор
    Таско, всичко дето казваш е хубаво, но я кажи как да гласувам за БСП, след като ще се коалирате с Киро? Не го искам тоя лъжец. В същото това време вашата Корнелия беше в управлението, когато стана това с газа. Къде беше Нинова, когато Киро отказа да плати и то тогава още нямаше забраните на ЕС. Не ни правете на луди, помним ясно събитията. БСП можеше да заяви, че ще напусне коалицията в името на това да подсигури евтин газ за зимата. Къде са 50 долара, къде са 210 долара?! Разликата е 4 пъти. Да не мислиш, че можем да плащаме? Още една виденова зима ли? За какво са им на старците пенсиите тогава като ще измрат от студ? И за какво са безплатните детски градини за майките, които ще останат безработни? Какъв е смисълът от всичките ви добри мерки, след като с цената на газа ги обезсмисляте?
  • 47 НЯКОЙ

    7 2 Отговор
    БСП - като камък на шията!
  • 48 на добър час

    12 5 Отговор

    До коментар #31 от "А50":

    Като не искаш в ЕС,чемоданите и в москалия.

    Коментиран от #67

  • 49 Неразбрала

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Защо милиционерите се натискат за САЩ":

    Слънце, то и децата и внуците на нашинките от ЦК на БКП са с американско и канадско гражданство и се връщат тука като демократи, точно какво искаш да ни кажеш?
  • 50 А50

    8 5 Отговор

    До коментар #37 от "Русо-пytе-нист":

    Газта не, но банковите преводи да и банковите сметки на руснаците в западните банки попадат под западните санкции. Парите се превеждат в западна банка от където са върнали парите по невъзможност да бъдат преведени към Газпром. Това го обясниха даже кирчовци, а вие живеете в измислена реалност, събудете се. Така че каква газ искате без Газпром да има възможност да получи парите си
  • 51 оня с коня

    12 5 Отговор
    На статии с главно действащо лице "Таско" чета само Заглавията.И понеже в заглавието Таско апелира за УРЕЖДАНЕ на отношенията с Газпром,следва да бъде успокоен че те са КАТЕГОРИЧНО Уредени- просто са ПРИКЛЮЧЕНИ.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 този плаче за финансов одит,

    7 4 Отговор
    за парични зависимости от некви РФ нефтени и газови компании...... ми обявили са ни за ВРАЖЕСКА СТРАНА, пък младежа ерменков лобира по национални медии за тез, ний институции нямаме ли? - какъв пример дават? - да осребряваме нещата продавайки и предавайки държавата си ли .......?............................................................................................... - просто въпросче за 100 лева от тв предаването "Стани богат"!

    Коментиран от #55

  • 54 Алоу Ерменков

    12 4 Отговор
    Да си вземал едни 4000лв от Альоша?

    Коментиран от #76

  • 55 Тапет Нула

    10 1 Отговор

    До коментар #53 от "този плаче за финансов одит,":

    ма тя и Украйна е вражеска страна за Русия, пък газът им не е спирал? Как възприема това твоето гумено мозъче?

    Коментиран от #57, #65

  • 56 Стига с тия окупатори

    10 7 Отговор
    От близо 200 години единствено ни унищожават , можем и без тях!

    Коментиран от #58, #72

  • 57 е да ама

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "Тапет Нула":

    финансовия одит остава
  • 58 Тон Kyрлеоне

    7 4 Отговор

    До коментар #56 от "Стига с тия окупатори":

    така те унищожават, че с тях беше 9 милиона, без тях - с милион назад всяко десетилетие. Дай боже да почнат пак да ни унищожават, че иначе изчезваме

    Коментиран от #64

  • 59 Я да видим

    8 4 Отговор

    До коментар #37 от "Русо-пytе-нист":

    Грешиш. Нарушението е едностранно от страна на ЕС и държавите, които хем ще плащат в долари, но в сметки дето руснаците не могат да използват. Нещо като да работиш и изведнъж да ти плащат заплатата в сметка, която нямаш достъп до нея и да те задължат да работиш. А ако им дадеш друга сметка за да ти превеждат заплатата, те да ти кажат, че няма да я ползват, защото по им е изгодна първата, тъй като парите в нея после си ги връщат пак във фирмата и ти не получаваш нищо. И сега въпросът е ти ще работиш ли? И кой нарушава? Тоя дето ти взима сметката и парите неправомерно или ти дето искаш да ти превеждат заплатата в друга сметка за да работиш и да си взимаш изработеното? Кой е нарушителя?
  • 60 И руският ти

    3 6 Отговор

    До коментар #52 от "кухар":

    е на нивото на умствените ти възможности , просто си един от всички глупаци , които руските натрапници използват!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 А50

    7 5 Отговор

    До коментар #45 от "Русо-пytе-нист":

    Мога да кажа, че сте били 70% заблудени овце. Кое сега ние по-добре и въобще е наред освен, че хората по принуда излизат да работят в проклетия запад, за да изхранват децата си дето растът без родители тук. Превърнаха народа в бели роби, обслужващ персонал. така наречените успяли, какво намериха на запад, нови родители, нови приятели, нова родина? Всички са по принуда там, защо тук не се прави нещо смислено, дори едни електрокари не произвеждаме, защото трябва да сме просто консуматори. При комунизма не ни давали да правим коли, но произвеждахме автобуси, трамвай, тролей, части за транспорта, а сега правим таратанци и copocoиди като вас

    Коментиран от #74

  • 63 гнус

    8 5 Отговор
    Аман от комунисти! Нямат свършване.
  • 64 Дрън дрън

    4 6 Отговор

    До коментар #58 от "Тон Kyрлеоне":

    Толкова си на ясно с нещата от соцлагера колкото и с историята на България! Всичко беше една голяма лъжа , ако четеш историята на България писана от някой историк лауреат на БКП на КПСС може да сме били и по развити от Япония!

    Коментиран от #66, #69

  • 65 А50

    5 0 Отговор

    До коментар #55 от "Тапет Нула":

    Не е спрян транзита, ако посегнат на него "украинците" и ще изпищят западните им партньори
  • 66 Гъл Масет

    5 1 Отговор

    До коментар #64 от "Дрън дрън":

    искаш да кажеш, че не сме били 9 милиона, а сега те лъжат, че сме останали 6 милиона в следствия на прекрасния демократичен живот? Добре де, поне ти сам вярваш ли си на брътвежите?

    Коментиран от #70

  • 67 А50

    9 2 Отговор

    До коментар #48 от "на добър час":

    Роба си остава роб за цял живот ако не се е борил за свободата си. Е това сте вие от господар на господар и акъла не ви побира, че може да живеете и свободни
  • 68 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "КОТарАК":

    Само с месечните заплати на парламента ще купим всичките технологии, да си копане ние златото. Ама мързел брат, мързел. Отдавай на концесия и прибирай комисион. Другите да се спасяват.
  • 69 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #64 от "Дрън дрън":

    Не ми трябват японски историци да ми казват нещо, което съм бил, когато е било.
  • 70 гнус

    7 4 Отговор

    До коментар #66 от "Гъл Масет":

    Бг беше 9 млн., щото границите бяха затворени и се стреляше на месо. А днес младите предпочитат да емигрират, там да създават семейства и там да раждат деца. Вече даже не искат да раждат в болница в Бг.
  • 71 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "КОТарАК":

    Е, то сега заваряваш и си заварчик, но електрожена ти е канадски. А канадеца ти подхвърля 5% от това, което вземе от земята ти.
  • 72 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #56 от "Стига с тия окупатори":

    Вас ви унищожават, защото не си стоите в прародината. На нас само ни помагаха.
  • 73 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #45 от "Русо-пytе-нист":

    Борихте се да живеете по западен стандарт, а ви допуснаха само да им правите стандарта и да обирате огризките. Мизерниците са щастливи.
  • 74 Русо-пytе-нист

    9 6 Отговор

    До коментар #62 от "А50":

    Или си много млад или сляп. Чувал ли си за режим на тока, за ергенски данък, за жителство, за кореком, за списък за покупка на телевизор, кола, маратонки ромика и да не изброявам всичко. Всичко което се произвеждаше беше боклук и се изнасяше в СИВ, и всичко което се внасяше от СИВ и се продаваше тук беше боклук.

    Коментиран от #84, #85, #91

  • 75  "да си уредим отношенията"

    4 2 Отговор
    С Газпром е ЖИЗНЕНО-ВАЖНО и АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
  • 76 Т.ЕРМЕНКОВ

    2 1 Отговор

    До коментар #54 от "Алоу Ерменков":

    ВЗЕМАЛ СЪМ И ТО МНОГО ПЪТИ ЕЖЕМЕСЕЧНО ОТ 10 ГОДИНИ!
  • 77 хгццъгухжйбинйк

    6 2 Отговор
    Таско е червен!
  • 78 Васил

    7 4 Отговор
    Таскооооо колко рубли ти преведоха за да лобираш за Газпром видяхте че тръбата в Гърция се завършва и се юрнахте да спасявате рашистите . Да го изгарят газта както правят сега защото няма къде да го продават и за какво ние като цената не му е по ниска от другите доставчици?
  • 79 питам

    6 4 Отговор
    Комунистите русофили, щом толкова много обичат Русия, защо не са заминали за там, а натрапват на народа български русофилството си?
  • 80 Този таско

    3 3 Отговор
    Защо лъже, че унгарците обядват безплатно ?
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Буци простия

    4 2 Отговор
    Ташко, палиш ли свещи всеки ден пред иконата на вовата, във вас?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 м888

    3 4 Отговор

    До коментар #74 от "Русо-пytе-нист":

    Тя е не е той и не е млад или сляп, тя е лъжлива рускиня!
  • 85 А50

    2 5 Отговор

    До коментар #74 от "Русо-пytе-нист":

    Режим на тока имаше след 89г. Имаше кореком и нямаше банани, но това не отменя написаното от мен. А това което наричаш боклук още се експлоатира на много места.

    Коментиран от #89, #90

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Стоянов

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "Димитров":

    Путин не ни е врътнал кранчето!
    Газът си тече съвсем спокойно в нашата земя! Минава по тръбите, които положиха строителите от Саудитска Арабия, с които чудесно се разбирахме на майчиния им руски език.
    Другарят Борисов плати от наше име ТРИ МИЛИАРДА за тези тръби, за да сме сигурни, че братският газ няма да спира! Той ще си преминава транзитно през България, не само защото сме енергийно независими.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Русо-пytе-нист

    5 1 Отговор

    До коментар #85 от "А50":

    "режим на тока имаше след 89 година" Ето тука вече се издаде, че хал хабер си нямаш и наистина си или млад, или сляп или с деменция, може и всякакви комбинации
  • 90 Режим на тока

    2 2 Отговор

    До коментар #85 от "А50":

    1984, 1985, 1989. 1990. Това беше. В първия случай на Бае ти Тошо му трябваха долари, във втория БКП манипулипаше хората. И при двата случая е виновна БКП и тоталната и неангажираност за състоянието на българския народ.
  • 91 Коко

    2 2 Отговор

    До коментар #74 от "Русо-пytе-нист":

    Режим на тока тепърва ще има у нас. А маратонките и други подобни материални мънисти са само за индианците. Не превъзнасям социализма, имаше недостатъци, но и сега положението не е добро - населението намалява, бедността се увеличава, медицината, до която имат достъп повечето българи, е доста примитивна и съвсем не е безплатна, както е на Запад за хората със здравна осигуровка.
  • 92 Факт

    3 2 Отговор
    А ти чувал ли си за безплатно здравеопазване,образование,детски ясли и градини,лагери за децата и почивки по 14 дена беше картата,безплатни спортни школи,консервни заводи които не можеха да преработят огромната продукция лиоса на безработица,наркомания и престъпност.Вярно нямаше банани но имаше праскови,круши и пъпеши наши а не вносни.И бяхме 9 млн защото беше лошо
  • 93 Не се ли разкарат

    3 2 Отговор
    Гнусните комуняги като тоя, все ще сме бедни и прости.
  • 94 Диамантената ръка

    3 2 Отговор
    Ерменков, Румен Петков, Овчаров и т.н. , отношенията с Газпром с уредени в договор, който Газпром спря да изпълнява едностранно и никаква фактура за неползван газ не могат да ни представят, щото не ни го доставят, въпреки че всеки месец го плащаме, а оттам връщат парите. Набийте си го в кухите кратуни.
  • 95 Ванко шемета

    2 1 Отговор
    Аз газ НЕ ползвам 😆 все ми е тая 😂
  • 96 Долни рубладжийски излияния

    3 1 Отговор
    Тоя соц-баклук пак почна с рубладжийската пропаганда.
    Кви отношения ще урежда като шиб.аните рушляци ни спряха газа и всеки месец връщат плащанията в УГОВОРЕНАТА по договора валута - USD?????!!!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 КИРО ЖЪРТЪ

    0 0 Отговор
    ЕРМЕНКОВ КЪДЕ ТИ. УЧАТ ВНУЦИТЕ. БЕ, СЪС. СИГУРНОСТ
    НЕ. Е. НА ИСТОК.ЩО. СИ. ПРАЩАХТЕ. ДЕЦАТА НА. ТАКИВА
    БОГОИЗБРАНИ. КАТО. ВАС ДА. УЧАТ В. САЩ, КАНАДА,ЕВРОПА
    ЗАЩО ИЗБЯГАЛИТЕ. И БЯГАЩИ
    ОТ БЪЛГАРИЯ. ОТИВАТ. НА. ЗАПАД А НЕ. БЯГАТ. КЪМ. МОСКВА.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Джоро Джоров

    0 2 Отговор
    ЕРМЕНКОВ. ЗА. ВАС. КОМУНЯГИТЕ ВИНАГИ Е. ВАЖАЛА ПОГОВОРКАТА
    ВЪЛКЪТ. КОЗИНАТА. СИ. МЕНИ
    НО. НРАВА. НА ХИЩНИК НИКОГАКОЕТО Е. ВЯРНО. КАТО ВЕЛИКИТЕ. СЛОВА. ВАШИЯ. ВЕЛИК. ВОЖД Г. ДИМИТРОВ. --ДРУЖБАТА. СЪС
    СССР Е НЕ. ПО. МАЛКО ВАЖНА
    ЗА. НЕЗАВИСИМОСТТА. НА. БЪЛГАРИЯ. ОТКОЛКОТО. СЛЪНЦЕТО. И. ВЪЗДУХА ЗА
    ВСЯКО. ЖИВО. СЪЩЕСТВО.
    ЕРМЕНКОВ И. ТОВА. АКО. НЕ. Е
    РОБИЯ, ПО. ГОЛЯМА. И. ОТ
    ТУРСКАТА ДРАВЕ. МУ. КАЖИ
  • 102 Четете преди да драскате

    2 1 Отговор
    Абе стига писали глупости много сте на хъсани бе американобългарскигалфони ние сме израснали с ефтин руски газ и винаги сме били на топло нахранини здрави и на светло сега ни карате да се върнем в камената ера за такива бедни неуки марзеливи който плюват само простотии и гласуват за мутри лъжци и крадци затова България е ограбена а българите са най бедните!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове