Last news in Fakti

19 Август, 2022 14:34 5 228 72

Ето кой ще води листите на Възраждане

  • възраждане-
  • листи-
  • избори

Само в София не са определени водачите

Ето кой ще води листите на Възраждане  - 1
Снимка: БГНЕС

Днес от партия "Възраждане" дадоха брифинг, на който обявиха водачите на листите си за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 02.10.2022 г.

Ето кои са те:

3 МИР Варна и 25 МИР София - д-р Костадин Костадинов – идеолог и председател на „Възраждане“. Завършил е Балканистика във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий" през 2002 г. и Право, пак там, през 2011 г. През 2017 г. защитава докторска дисертация в Института по етнология и фолклористика с Етнографски музей на Българската академия на науките. Автор е на книги и филми с историческа тематика и на учебник по Родинознание за 1-ви до 4-ти клас.

1 МИР Благоевградски и 2 МИР Бургас - Цончо Ганев – зам.-председател на „Възраждане“. Във Възраждане е от създаването ѝ. Завършил е специалност „Икономика на търговията“ в Стопанска академия „Д.А. Ценов” гр. Свищов.

21 МИР Сливен - Климент Шопов - най-младият кандидат за народен представител сред водачите на листи. Той е на 29 г. Роден е в Монреал, където живее до 2020 г. Климент е завършил индустриално инженерство. Завръща се в България заради „Възраждане“, която разпознава като алтернативата, която ще превърне България в независима и просперираща. Решава да се откаже от канадското си гражданство.

5 МИР Видин - Валери Сираков – най- възрастният народен представител сред водачите на листи на „Възраждане“. Учредител на структурата на Възраждане в град Видин през 2017 г. Той е на 66 г. Висшето си образование завършва в СА "Д. А. Ценов" гр. Свищов със специалност Финанси и кредит. В професионалния си път е заемал управленски позиции в частния и държавен сектор.

4 МИР Велико Търново - Станислав Стоянов – Завършил е висше образование по професия е бизнес анализатор.

6 МИР Враца - Ивайло Папов – Един от създателите на структурата на „Възраждане“ във Враца. Магистър по "История и география" и "Право". Развива се професионално в образователната сфера

7 МИР Габрово - Даниел Петров - Завършва икономика - "Управление и финанси", днес е успешен предприемач в сферата на индустрията.

8 МИР Добрич - Константина Спасова – Бакалавър по „Икономика на строителството“ от Икономически университет – Варна и магистър по „Регионално развитие“ от Университета за национално и световно стопанство, специализира ВиК инженерство.

9 МИР Кърджали и 29 МИР Хасково - Георги Георгиев - инженер, магистър по „Производство на стъкло, керамика и цимент“ от ХТМУ – София със специализация „Неорганични технологии“ от Университет "Проф. д-р Асен Златаров" – Бургас.

10 МИР Кюстендил - Димчо Димчев - председател на най-голямата българска емигрантска организация, „ Възраждане - Лондон“. Развива активна културно-просветна дейност сред общностите на „Възраждане“ във Великобритания. Той е с икономическо образование.

11 МИР Ловеч и 23 МИР София – инж. Николай Дренчев - бивш офицер – военен пилот на изтребител МиГ-23МЛД, предприемач с успешен бизнес, баща на шест деца, известен в редица обществени и граждански организации, които се занимават с проблеми, свързани с образованието и детското законодателство.

13 МИР Пазарджик и 17 МИР Пловдив Област - Стоян Таслаков - завършил е бизнес администрация в Европейския колеж по икономика и управление в гр. Пловдив. В следващите две години специализира магистърска степен по Управление на проекти, финансирани от структурните фондове на Европейския съюз във ВСУ „Черноризец Храбър“. Завършвайки с отличен успех е награден със стипендия от университета за стаж в европейските институции в Брюксел.

14 МИР Перник - Димо Дренчев – завършил е висшето си образование в Нов български университет със специалност "Маркетинг". Предприемач в сферата на строителството.

15 МИР Плевен - Ивелин Първанов - писател. Автор на първия български геополитически роман "Атентаторът". Има издадени книги на военно-историческа тема. Участник в първата мироопазваща мисия на българските въоръжени сили. Награден с медала на ООН "В служба на мира".

16 МИР Пловдив и 22 МИР Смолян - Ангел Георгиев - Завършил е право във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий". Работи в аутсорсинг сферата.

18 МИР Разград - Веселин Вешев - Дългогодишен състезател по вдигане на тежести, треньор и съдия. Шампион и рекордьор по вдигане от лег и силов трибой. Има успехи в спорта и като треньор. Състезатели, които е тренирал, са постигали високи резултати и са част от спортния елит на България. От няколко години е предприемач, занимава се със селско стопанство,

19 МИР Русе - Златан Златанов – е с висше юридическо и висше икономическо образование. Работи като адвокат, член е Адвокатския съвет в Русе.

20 МИР Силистра - Маргарита Генчева – завършила е специалност „Право“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Има над 20 г. опит като юрисконсулт на различни нива в банковата система. Заемала е високи и отговорни позиции, включително Главен юрисконсулт и Изпълнителен директор.

26 МИР София – Александър Арангелов - След отбиване на военната си служба, почти 10 години работи в МВР. Днес работи като строителен предприемач.

27 МИР Стара Загора - Искра Михайлова- завършила е БСУ със специалност "Връзки с обществеността" с професионален опит в сферата.

28 МИР Търговище - Юлиян Губатов - завършил е бакалавърска степен и магистратура в Икономически университет- Варна със специалност Счетоводство и контрол. Развива се професионално в сферата на финансите.

30 МИР Шумен - Николай Костадинов - завършил е Икономически университет Варна, специалност Икономика на търговията, магистър към ИУ - Варна по публичен мениджмънт и административна власт. Николай Костадинов е предприемач, който развива собствен бизнес в сферата на търговията.

31 МИР Ямбол - Никола Димитров – Завършва Технически университет Варна, като инженер по комуникационна техника и технология. Развива собствен бизнес в професионалната си сфера.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Все

    42 60 Отговор
    куци магарета !

    Коментиран от #9, #13

  • 2 Куцо

    38 57 Отговор
    сакато, послушно и с дебилски уклон

    Коментиран от #15, #72

  • 3 Истина

    46 63 Отговор
    След Волен,Марешки,Каракачано,Слави сега идва ред на тая отре...ка да я угой българския народ.Глупав народ.
  • 4 Тома

    41 62 Отговор
    За доктор костя копейкин въобще не му личи че е завършил история и право защото го видяхме какви ги върши и говори в нар.събрание.Нивото му е на другия доктор по разпъване на пожарникарски шланг

    Коментиран от #43, #51

  • 5 Да живее България!

    74 47 Отговор
    Да разрушим американската престъпна мрежа в държавата ни! С Възраждане напред!

    Коментиран от #11, #19

  • 6 ЧУЙ ЧУЙ

    19 10 Отговор
    .....те тия са като ОНИЯ ДЕТО се обаждат по телефона300имп НА играта ПОЗНАЙ думата ОТ СКЕЧА НА комиците😀😀😀
  • 7 Варненчето Цонко

    19 12 Отговор
    Депутат от Бургас....
  • 8 Копейкин

    26 44 Отговор
    е обещал да направи Варна руски анклав. Щял да проведе референдум като в Донбас.
  • 9 сектант

    22 33 Отговор

    До коментар #1 от "Все":

    цървули са
  • 10 Дааа

    25 36 Отговор
    Те в селото не го искат, той пита за попската куща.
    Че те иZраждане ще влезнат ли в парламента, патерицата на дпс.
  • 11 Оракул:

    7 20 Отговор

    До коментар #5 от "Да живее България!":

    Вие нямате един човек в НС
  • 12 Айдаа

    17 23 Отговор
    Патеричките на доганя..
  • 13 Що ни занимавате с тази

    23 36 Отговор

    До коментар #1 от "Все":

    Пародия на партия,?
  • 14 7776

    30 5 Отговор
    Всяка партия да обяви имената на министрите си с които смята да управлява!!!!! Това ще един своеобразен. Мажоритарен вот
  • 15 Мишата Глава

    14 12 Отговор

    До коментар #2 от "Куцо":

    Коста
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Българка

    18 31 Отговор
    Коста, главъ проста?

    Коментиран от #67

  • 18 Мдкдкд

    40 20 Отговор
    Само възраждане
  • 19 Голубой

    9 13 Отговор

    До коментар #5 от "Да живее България!":

    Я пий апчеата!
  • 20 Красимир Петров

    19 31 Отговор
    Хаха Костадинов-идеолог продажник
  • 21 Жоро

    22 42 Отговор
    ВъZраждане са кремълски подлоги. Най голямата заплаха за бъдещето на човечеството. Лидера на партията е партийна пеперудка, подскача от цвят на цвят стига да има далаверка. Нищо друго не успя да измисли освен да стане подлизур на путя.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Хахаха

    17 24 Отговор

    До коментар #22 от "ИВО":

    Хохо Българина Не Е Прост! Коста Коста глава Проста!
  • 24 Коко

    24 35 Отговор
    Копейката е пълен цървул,познавам го лично...Всичките му дипломи,са фъШливи,като самия него...Ваксиниран боклук,който е антиваксар...И си държи парите в евро,а ми изповядва руска идеология...Един смешен фълшив герой,намъкнал се в политиката да краде....

    Коментиран от #44

  • 25 Дядо ви Курти от село Пиперково

    20 27 Отговор
    Кара немска кола,държи си заграбените пари в евро,и лъже хората.... Копейкин,що не караш Москвич,и не спестяваш в рубли бе, Палячооооо...И е ваксина за ковид,но в същото време твърди,че ваксината е експериментална течност,а ковид 19-сезонен грип....

    Коментиран от #27, #56

  • 26 Браво на Костадинов!

    30 20 Отговор
    Прям, открит, интелигентен, възпитан, последователен, прекрасна българска реч, прекрасен тембър и умен!
  • 27 Жоро

    14 21 Отговор

    До коментар #25 от "Дядо ви Курти от село Пиперково":

    Забрави да кажеш че подксача като пеперудка от цвят на цвят по различните партии. Голям зор да се намести на парийната софра. Време е да му се покаже ЧЕРВЕН КАРТОН.
  • 28 Биг дик

    16 24 Отговор
    Тия от израждане са дипломирани по селията,един не е завършил в София!!!
  • 29 Софиянец

    11 22 Отговор
    На кой му дреме за някакви си миризливи ватници
  • 30 Дядо ви Курти от село Пиперково

    16 21 Отговор
    Кара немска кола,държи си заграбените пари в евро,и лъже хората.... Копейкин,що не караш Москвич,и не спестяваш в рубли бе, Палячооооо...И е ваксина за ковид,но в същото време твърди,че ваксината е експериментална течност,а ковид 19-сезонен грип....И Е СМЕНИЛ 6 ПАРТИЙКИ ДОКАТО СЕ НАМЪКНЕ НА ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА,СЛЕД 2.10.2022Г ЩЕ СЕ ЦУНКА С ГЕРБ И ДПС...САМО ГЛЕДАЙТЕ...
  • 31 Тея Ко те обиждат бе.....

    12 23 Отговор
    Костя,горе главата,НИЩО ЧЕ Е ПРАЗНА..
  • 32 иво

    28 12 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ!!! ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДАТ РЕФЕРЕНДУМ ЗА НИВОТО НА НАСЕЛЕНИЕТО ПРЕБИВАВАЩО НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ!!! АЗ ЛИЧНО ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ ОПТИМИСТ!!!

    Коментиран от #38

  • 33 За силна БЪЛГАРИЯ

    31 14 Отговор
    Гласувам за "Възраждане"! Искам да дам шанс на патриотична партия! Не мисля, че е съставена от синове и дъщери на бивши партийци и милиционери. Не искам партия поставена в угода на САЩ, срещу право да краде.

    Коментиран от #66

  • 34 ТОЙ

    23 13 Отговор
    ТРИЯТ СЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО КАЗВАТ ИСТИНАТА ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ, А ТЕЗИ НА СЛУГИТЕ НА КОЗЯК ОБИЖДАЩИ ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ!!! ИЗВОДИТЕ ЗА ФАКТИ СИ НАПРАВЕТЕ САМИ, АКО РАЗБИРА СЕ МОЖЕТЕ?????
  • 35 Петър първи 2022 г. и брат му Павел

    23 11 Отговор
    На "ВЪЗРАЖДАНЕ" К. Костадинов просто УСПЕХ. Цяла България ТЯХ гледа. Както на ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА. Кой даде политическата баница на К. Петков и А. Василев. За Ст. Трифонов, е ясно Дж. ПАРДЮ, т. е Американците. С една дума Ст. Трифонов ни предаде.
  • 36 Бамбука

    16 1 Отговор
    Няма да се оправим. Набираш 2500 подписа и хоп регистрация в ЦИП. Ако обиколиш няколко дискотеки и обявиш безплатни шотове, за по-малко от една вечер и си готов. После народа плаща на всяка партия спечелила над 1 %.
  • 37 Айде

    9 21 Отговор
    Костадинов - идеолог!? Къш бе, родоотстъпник! Ще прави "независима" България, пришита и подчинена на диктатора и войнолюбеца Путин! Къш от политиката бе, копейка! И да му се спрат учебниците по история! Обърква понятията на децата!
  • 38 Имаш голямо основание да не си ОПТИМИСТ.

    7 17 Отговор

    До коментар #32 от "иво":

    Мноого голяма е вероятността Копейкин о шайката да не влязат в парламента.Показателни са изборите наскоро в Нова Загора.Техният човек "печели" малко над 2%.Това е ясен сигнал какво ги очаква октомври на изборите.Във Варна копейкаджийте се опитаха да събират някакви подписи За цял ден събраха стотина и поради голямата вероятност да бъдат бити от псуващите ги минувачи,сгънаха масата и изчезнаха.Копейката играе за субсидията.Нищо повече.
  • 39 Бомба

    8 8 Отговор
    Коцето как е бакалавър по Исторически науки, магистър по Правни науки и ДОКТОР пак по Историческа наука без да е магистър по такава?

    Коментиран от #41

  • 40 Не ходя на избори,

    7 19 Отговор
    Но аз и МОЕТО семейство този път ще ходим!!!Ще гласуватме анти-Копекката!И всички,които познавам,ще направят същото.Нова Бяла Златка със златен пръст не ни трябва!Стига!

    Коментиран от #54

  • 41 Ами така!

    6 4 Отговор

    До коментар #39 от "Бомба":

    Сидеров как се пише журналист,че и богослов????
  • 42 Абе

    24 4 Отговор
    Тукашните коментари, изобщо нямат смисъл и значение.Най важният маркер за Възраждане са последните НС и партиите в тях.Независмо,че уж се храчат взаимно,но щом стане дума за Възраждане, всичко скача като ужилени от Стършел.Без изключение всички - леви,десни, либрали-консерватори буквално побесняват само при споменаването на Възраждане.А това навява много въпросителни във народа.Нито са във властта, нито във управляваща коалиция.Е,защо толкова им треперят краката на всички останали? Да не е проблемав това,че при сериозен изборен резултат на Възраждане,на огромна част от тях ще им се обърка играта,свързана с тактиката: Ти на мен,аз на теб! А онези- долу да дуат тараторо- да изстине !А шанса за сериозен скок при тях е огромен.Ако не им мине лиса път,през цикчо- микчо.
  • 43 5232

    7 7 Отговор

    До коментар #4 от "Тома":

    Ти пък кога си слушал негово изказване ?! -никога, иначе нямаше да пишеш подобни глупости!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 12132

    13 6 Отговор
    Костадинов, "цяла България вази гледа", успех, не ни предавайте, народа няма да ви прости:)
  • 46 Смешко

    6 7 Отговор
    Ако се беше съюзил с Бялата Златка последният можеше да му добави още около0,4%.Толкова горе-долу няма да им стигнат да прескочат бариерата от 4%.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Радев

    7 4 Отговор
    ламти да властва,затова с рашистката ЙОТОВА свалиха правителството,заедно с мутренските партии.Зеления чорап се оказа голям кремълски боклук,но ще си плати и той за золумите.И него го командорят спонсори.Видяхте ли приятеля му Янев с какви прави партия,с "деполитизирани шапкари",какъв смях за този самозабравил се "умник" ЯНЕВ-операцията.Готвят ни кремълска операция болшевишкото президенство от боклуци.Гнездо на предатели и то "деполитизирано" с негодници от ДС и русофили.
  • 49 Копейка - Она утонула!

    8 6 Отговор
    Водачите са ясни, роднина - ТИМаджия, роднина-гербер, роднина-ДПСар .... След това следват сервитьорки, таксиджии ...
    Гагауз-парче, тарикат-момче . :))))
    Каквото събереш от "дарения", това ще е ... Парламент повече няма да видиш.
    Суб-си-дииияяяя !

    Коментиран от #50

  • 50 То е ясно,че парламент повече няма да ви

    7 8 Отговор

    До коментар #49 от "Копейка - Она утонула!":

    Обаче субсидийката му е сигурна.Обаче останалите от групата му ще гледат като нассрани след изборите.
  • 51 Възрожденец

    8 8 Отговор

    До коментар #4 от "Тома":

    Костя НЕ Е историк. Няма такова образование . Също така не е писал прословутия учебник, покрай който задигна стотици хиляди, а е негов редактор .
    Изобщо е бил "добър" ученик 13 г. учене и ... нищо . :)))

    Коментиран от #53

  • 52 ИВО

    12 2 Отговор
    95% от коментиращите по-горе може да се определят с една дума - КОМПЛЕКСАРИ!!! Получават сериозна форма на ДЕПРЕСИЯ при появата на статия за ВЪЗРАЖДАНЕ!!!! Изведнъж стават много активни в плюенето срещу тях!!! Всеки "народ" /НАСЕЛЕНИЕ/ си заслужава съдбата!!! БЕДНОСТТА И ПРОСТОТИЯТА СА НАЙ СПРАВЕДЛИВОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ПРОСТ И ГЛУПАВ НАРОД - ПРЕЗИДЕНТ РОНАЛД РЕЙГЪН!!!
  • 53 Ти да не мислиш,че

    7 0 Отговор

    До коментар #51 от "Възрожденец":

    Сидеров е писал някакви книги(които никой не е и чел)!Взел-от тук,от там.От другаде откраднал....
  • 54 1957

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "Не ходя на избори,":

    За това твойто семейство заслужава да живее в мизирия,мърсотия и цигания.
  • 55 Да бе, Възраждане

    5 8 Отговор
    Преди месец играха хоро пред Народното Събрание с кметовете на ДПС.На бяла роза!После минаха на гюбеци.Парламент-друг път!Да ми гласуват с турците и тиквите.Не са познавли!
  • 56 Как да кара

    2 6 Отговор

    До коментар #25 от "Дядо ви Курти от село Пиперково":

    Москвич, не ги внасят. Напълнихте държавата със старите дизели на Европа. А кметицата - със старите трамвай. И после чакайте увжение от европейците
  • 57 зевзек

    4 5 Отговор
    да набутаме всички таксиджии в листите, да ги спасим от инфлацията, КОВИД кризата, и падналите обороти, това е девиза на гениалния лидер Ел Коце

    Коментиран от #58

  • 58 Ха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "зевзек":

    Ел Коце ди Рублио
  • 59 Немам думи

    4 1 Отговор
    Пунгашът Ивайло Папов, "магистър" та дрънка, по щяло и нещяло, тоест по нищо, невежо лумпенче, което се е набутало във "Възраждане", защото не е успяло в "Герб". Жалка, жалка, жалка, абсурдна карикатура. Не ни ли стигнаха досега такива карикатури, българи? Пак ли ще ги вкарваме в Парламента и ще им пълним свинските шкембета?
  • 60 Възраждане

    2 4 Отговор
    Тролчетата остават без финансирането си от Америка за България след изборите и вече пищят на умряло... дерзайте подлоги и предатели, свършва се вашТа
  • 61 Един друг такъв русофилистак,като

    4 4 Отговор
    Копейката -Малинов ,преди няколко години бръщолевешепе "че 200 000 хиляди гласа са във възможностите на партията "му.На изборите имаше под хиляда гласа!Та и възрожденците да не се надат вече на депутатски заплати и облаги.Копейкин ще си прибере пак субсидията,щото 1% ще прескочи.Нищо повече.
  • 62 Б.Делчева

    6 1 Отговор
    Копейкин какво е работил?

    Коментиран от #63

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Дядо Боби

    2 1 Отговор
    Бройката на депутатите трябва да е наполовина!!!!!
  • 66 Гого

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "За силна БЪЛГАРИЯ":

    Какви патриоти са тия?! Руски патриоти! Искат да излезем от НАТО. И какво ще правим с тия наши пет танка и три самолета?! Руска република ще станем. Какво ли би казал Левски за това?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Анонимен

    0 0 Отговор
    И аз се чудя на някои, завършили висшето образование на запад, родители, баби, дядовци по живково се занимаваха с бизнес, заможни, подкрепящи именно, Възраждане. Коко ерген стар от Ямбол, остави на всички, сами да решават. Ти си гол. Облякоха те кj, и не ги манипулирай, гласувай си за Коце, но остави... Богати, живяли, учили на запад. Тръгнали преди 20 г с пари на бащи 30 хил лева в джоба за германия, прости наивни хора
  • 70 Градивна критика

    4 0 Отговор
    Градивна критика към Възраждане - Нямате в листите нито един специалист по здравеопазване. НАМЕРЕТЕ!!!
    Обещавате на българския народ да го спасите от изчезване. Как??? Кой ще се бори със здравната, фармацевтичната мафия, пландемията??? ИСКАМЕ ОТГОВОРИ!!!
  • 71 ШАЙКА

    1 0 Отговор
    Абе тоя ЗЛАТАН ЗЛАТАНОВ МУ КАЗВАЛИ ПЛЕШИВАТА Златка бил крадец точел банкомати КОПЕЙКИН ТИ ЛУД ЛИ СИ ВЕ....
  • 72 случаен

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Куцо":

    що не посочиш своите 132 полови атове
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове