21 Август, 2022 10:58 3 615 123

Нинова: Очевидно е, че има лична атака към мен от президента

  • корнелия нинова-
  • политика-
  • газпром

Ако се подходи партньорски към “Газпром”, а не идеологически”, е възможно да се получи “добър диалог”.

Нинова: Очевидно е, че има лична атака към мен от президента - 1
Снимка: БГНЕС

Назначението на служебния министър на икономиката Никола Стоянов от Румен Радев е лична атака към Корнелия Нинова. Това заяви самата тя в ефира на “Събуди се”. По-рано Стоянов бе свален от поста шеф на ВМЗ-Сопот от Нинова. “Очевидно е, че има лична атака към мен чрез възстановяването на този модел срещу, който застанаха хората на площада, срещу който се борихме 6 месеца. Това е притеснително”, каза лидерът на БСП.

Тя заяви още, че вярва на думите на Калоян Методиев, бивш началник на кабинета на Нинова, че е напуснал президентството, защото според него Радев се е опитал да я свали от председателското място в левицата. “Вярвам на казаното от Калоян Методиев. Но виждам и по-далечната цел на тази кампания за сваляне на правителството. Смятам, че целта е да се сринем на изборите, да се смени ръководството, да се овладее партията и тя да стане послушна”, каза още Нинова и заяви: “БСП е непослушната партия в България! Ние се изчистихме от вътрешни и външни зависимости и олигархични интереси и следваме само волята на хората, които са ни избрали”.

Тя коментира и износа на оръжие от България към Украйна. “Изненадваща е разликата. Когато бях министър на икономиката и индустрията се разви мощна манипулативна кампания, че изнасяме оръжия за Украйна. Сега да чувате нещо по този въпрос?”, попита тя. “Миналата седмица се изнесе оръжие за 1 млрд. евро за Полша и Румъния”, допълни още Нинова.

“Това беше манипулативна и лъжлива кампания срещу мен. Авторите ѝ управляват днес”, заяви тя и каза, че тогава лично държавният глава я е обвинил в износ на оръжие към Полша. “А сега да питам ли аз”, обърна се тя към Румен Радев.

Тя упрекна енергийния кризисен щаб в това, че от началото на създаването му на 3-ти август досега не се е събирал, за да търси решения на газовата криза и направи сравнение с кризата с тока. “Тогава Асен Василев и Кирил Петков не приемаха радушно среща с работодателите и не одобряваха техните искания. Тогава ги водих за ръка на тези срещи, те излизаха от зала, аз ги връщах и се справихме с тези мерки. Това, което остава и ни тревожи и тогава, и сега е, че не започват разговори с “Газпром”, поясни Нинова.

Според нея ако се подходи партньорски към “Газпром”, а не идеологически”, е възможно да се получи “добър диалог”.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Койдозлу

    59 12 Отговор
    Стига с номерата
    На всички им е ясно ,че пръцкане в едно гърне

    Коментиран от #30, #44, #46

  • 2 Сталин

    66 12 Отговор
    Българина е пълен глупак ако си мисли че еднодневни политически прос титутки назначени на власт от главния сводник в България - американското посолство че ще работят за интереса на българите много се лъжат . Тъй като българина по природа е шмекер той гласува за себеподобни и си мисли че колониалната администрация ще свърши цялата работа вместо него а той ще си стои на ракията и салатката.Единствените почтени хора в политиката бяха Жан Виденов и Волен Сидеров които влязоха във властта с по един апартамент и така и излязоха от политиката ,но много са малко почтените хора в България за да гласуват за такива политици,така че надежда всякаква вие оставете

    Коментиран от #12

  • 3 Последния Софиянец

    81 15 Отговор
    Ти си за затвора ма

    Коментиран от #49, #55

  • 4 Трънчо

    64 12 Отговор
    А още по очевидно е че ти нинова си уфсъ

    Коментиран от #59

  • 5 Кака ви

    66 8 Отговор
    дебелокожата е винаги в шпагат !
  • 6 гост

    78 8 Отговор
    И със свещ да бяха търсили нямаше да намерят по подходяща за длъжността ЛИКВИДАТОР НА БСП от Курнела . Тя взе да лъже повече от Боко!
  • 7 БСП за България и Радев

    72 14 Отговор
    Лошо, другарко Нинова...не трябваше да вадите нож на генерал Румен Радев. Моят глас вече не е за вас

    Коментиран от #23

  • 8 Спри се бе

    69 9 Отговор
    како кури, папкането свърши, коалицията с фашистите също. Съдба.
  • 9 ужасен

    79 9 Отговор
    Тази жена ще получи инфаркт или инсулт от борбата за власт и пари !!!!
  • 10 Патето Яки

    45 3 Отговор
    Всички лъжат за оръжието и бомбите, да не се обвиняват а да си признаят. За пари г-за ни под наем дават.
  • 11 Браво!

    20 5 Отговор
    Непослушанието ще доведе промяната!
  • 12 ХАХАХА😂

    26 13 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    Е баш пък Волен ли с партийните плажове по Варадеро? Копейкин е същия, и ще свърши като него. Напълно безсмислено е да се гласува за такива екземпляри.

    Коментиран от #20

  • 13 Онзи

    35 6 Отговор
    Глобалистите ви плащат за да разигравате театър и да следвте плана им.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 стига врекала ма

    46 7 Отговор
    Това с атаките го зарежи , лошата за теб новина е , че стана публично достояние , в резултат на собствено поведение , че за нищо полезно не ставаш . С тези за Президента само се мъчиш да се измъкнеш от блатото в което сама се навря.
  • 16 Българка

    10 46 Отговор
    Не съм фен на БСП, но думите на Нинова са категорично подкрепени от фактите. В момента Радев и кабинетът му играят в полза на ГЕРБ- ДПС и най-вече на зависимостите от Кремъл. Бих се радвала да греша, но нито едно обвинение от протестиращи и от кабинета на К.Петков публично с факти не са опровергани нито от служебното правителство, нито от президентството

    Коментиран от #19, #31

  • 17 Аззз

    46 6 Отговор
    Нинова, атаката срещу теб е единствено от лакомия ти г.з. Видя се колко си продажна, сега каквото и да правиш и да се оправдаваш- фактите са си факти.
  • 18 Ветеран

    13 5 Отговор
    Диалог с Ковид може ли да се води?
    Диялог с Чума може ли да се води?
    Питам Матрьошкина и отговор не изкам.
  • 19 да не си се объркал с кремъл

    13 9 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Че тя , госпожата с кончето и велосипедчето , не е ли за " рамо до рамо с Кремъл " ?

    Коментиран от #35

  • 20 Сталин

    8 2 Отговор

    До коментар #12 от "ХАХАХА😂":

    Първия шмекер се показа
  • 21 707

    23 8 Отговор
    Писна ми от жалбите на тази жена.
    Явно много е загубила.
    Така е, всеки ден кяр.
    И чорапа да залеби.
    Като дойдат руснаците всеки ще си плати.
    Знае ли някой при едно ново преразпределение
    Къде ще ни сложат. Няма нищо вечно.

    Коментиран от #39

  • 22 замяза на буци

    30 6 Отговор
    Типично поведение за самоиздънила се персона .
  • 23 Независим (щото от мен нищо не зависи)

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "БСП за България и Радев":

    А моят никога не е бил няма и да бъде
  • 24 1234

    20 2 Отговор
    Вашта м@м@ всички сте за затвора.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Буха ха

    24 1 Отговор
    Колкото и да врещи, на изборите 3.9% и е вън от парламента
  • 29 Нинова

    30 4 Отговор
    Заедно с ПП ДБ сте СРАМ за България.С какви очи излизате и говорите колко сте велики.Направо не знам да има такава НАГЛОСТ.ОТВРАТИТЕЛНИ ПОЛИТИЦИ.САМО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ЩЕ НИ ОПРАВИ ОТ ВСИЧКО КОЕТО ЗАБЪРКАХТЕ С ПП И ДБ.НИКАКЪВ ПАРЛАМЕНТ ЗА ВАС.

    Коментиран от #54

  • 30 ле ле

    21 2 Отговор

    До коментар #1 от "Койдозлу":

    Тази лъже, дори когато спи...24часа..

    Коментиран от #82

  • 31 Мила ми Българко

    20 5 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    не разбирам как можеш да се самозалъгваш до степен на идиотизъм? Румен Радев играел бил за отбора ГЕРБ-ДПС! Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха! Кой ти я набута тая лъжлива неокастрена опорка? Радев от както е Президент ИГРАЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ и само слепите, и тъпите не го виждат! Радев има един единствен главен враг от когото се страхува, дори във втория си мандат и това е Борисов и той никога не е, и няма да играе в полза на ГЕРБ. Никога! Запомни го! Но той никога няма да играе и за Нинова, а пак за себе си! Истината е че двете служебни правителства и третото редовното имат да делят две много важни неща, първото са парите, които откраднаха и второто е вината за катастрофата и това е което ги разделя! Не ставай глупава, ами разбери че и Нинова и БСП и Радев и Промяната са огромни мошенници, безумно автократични самовлюбени простаци и ненаситни крадци! Когато го осъзнаеш, чак тогава ще разбереш играта на всеки от тях! В този филм Положителен герой няма!
  • 32 Таа не разбира ли

    25 4 Отговор
    Че с всяко подобно изказване се закопава! Постоянните и обяснения дразнят много. За всеки е ясно, че тя не става за нищо и се бори за пари и власт!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 бай Ставри

    18 4 Отговор
    А бе, накрая ще ми писне и ще ги забера при мене и Радев и Нинова! То повече не се търпи тая простотия! Па и за Киро и Асан съм запазил една топла килия!
  • 35 Българка

    4 14 Отговор

    До коментар #19 от "да не си се объркал с кремъл":

    Не съм се объркала. Нинова открито лобира за връщане към Газпром, против санкциите срещу Русия е. Докато Радев, ГЕРБ-ДПС официално са евроатлантици и задкулисно обслужват Кремъл. Най-опасни са лицемерите и скритите лимонки

    Коментиран от #43

  • 36 Брендо

    14 2 Отговор
    Корни нали нито един патрон за Украйна само леки картечници, противотанкови оръдия и тн в пълен комплект сега се преквалифицирам в оръжейния бизнес с белото само зареждам Зеления и Кики няма голяма далавера
  • 37 Боко Тиквата

    19 3 Отговор
    Като гледам как се държи Нинова и останалата политическа измет, изобщо няма да се учудя ако се окаже че тя е Мата Хари
  • 38 Пеям

    15 3 Отговор
    Нали ти си го избра, ма?
  • 39 Българка

    7 6 Отговор

    До коментар #21 от "707":

    Та кога казваш ще дойдат отново руснаците и как? Та техните интереси не са си тръгвали и успешно се обслужват и до днес от рубладжиите
  • 40 така се получава кога капацитет нема

    16 4 Отговор
    Курни , теб проблемът ти е , че не се оказа на нивото на политическата каша забъркана от либералщината , а се цани да си някакъв лидер и закономерно се оказа провален лидер .
  • 41 666

    4 16 Отговор
    Прави чест на Нинова че се бори срещу Радев. Само тя осъзнава че той е подмолен и подъл тип който служи вярно на Путин и Кремъл. Води страната към пълна разруха. Първо политическа а сега икономическа.
  • 42 Какво се изживява приватизаторката?

    16 3 Отговор
    Че никой не и обръща внимание. Заяжда се с президента и после дрънка измислици. Социалисти и симпатизанти избягаха бяха изгонени и не гласуват.
  • 43 ша ядете и вие лимони

    13 2 Отговор

    До коментар #35 от "Българка":

    Ти специално с Ристю нема начин да сте в позиция различна от объркан , понеже сте тотално сбъркани.
  • 44 Дражев

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Койдозлу":

    “Новите” служебни комисионери вече две седмици потвърждават на
    100%, че Радев е предател спрямо БСП и че нищо от това, с което лъга
    избирателите и активистите от първичните им организации, не е било
    вярно. Лъжеше ги, че доставката на газ трябва да е без посредници, но
    търговете на новите “службаши” са само за втечнен газ. Лъжеше ги, че е
    против войната и против износа на оръжие, но неговия питомник за
    седмица е разрешил полски износ за Киев за половин милиард.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 гадев

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Койдозлу":

    две години е лъгал, че е борец против мафията впътното строителство, но само за седмица бил подарил 400 милиона поскандалните договори инхаус. Освен това, Румен Радев е лъгал и че е против северомакедонистите, но неговотопротеже ексвъншен министър, е подписало капитулацията, разбира се с
    активното съдействие на ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС и други националнипредатели.
    “Вече година и половина “Моя страна България”, още преди президентските избори, препоръчахме на БСП да издигнат собствен кандидат, но пловдивските ложи и слънца надделяха и унижиха 130-
    годишна партия с подкрепа за лъжепатриота от “Дондуков“ 2.
  • 47 Анонимен

    5 2 Отговор
    Всеки е прав за доказване на противното. Така мисля. Президента Румен Радев е от Харманлийско и много неща са му до болка познати. Всичко е за пари, предполагам, или. Отклонявате истинските неща от кухнята. Никой не казва истината. И човек не може да се ориентира.
  • 48 НЕ, мерси

    2 1 Отговор
    👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
  • 49 Време е Радев

    5 8 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    да отговори с какви снимки, записи и компромати го държат на къса каишка съветниците му и ортаците му отложата “Слънце”.

    Ние отговора го знаем, но той го дължи на тези 850 000 леви избиратели, които той излъга
    преди година. Предателят си остава предател за цял живот!

    “Кабинетът на ложата “Слънце” ще ни къпе до Нова година с щабни учения и схеми. Като изключим няколко браншовици и партийни секретари, близки на “Дондуков“ 2 , другите са си просто богати комисионери -
    профили на брокерите на Слави и приятели и пловдивското село Труд“.
  • 50 Пачо

    11 3 Отговор
    Другарко Нинова, вашето мото да го правите в името на хората не уточнява те ,че става въпрос само за хората около вашата свита.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ТОВА Е ИСТИНАТА!

    13 2 Отговор
    ТИ САМА СЕ ПРОВАЛИ С АМЕРИКАНСКИЯ ПРОЕКТ ПРОСТО КИРО И КОКОРА!!! НЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ, И ТИ СИ КАТО КИРО И РАЗБОЙКО.
  • 53 Анонимен

    6 3 Отговор
    Кърмъза сте дс всички. Не обиждайте Президента, мили, млади, тролове.
  • 54 Иво

    6 10 Отговор

    До коментар #29 от "Нинова":

    То и сега си е пРезидентска република. България затъва все повече откакто Радев се прави на Путин. Виж Русия.

    Коментиран от #63

  • 55 Запознат

    6 9 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Хубавото е, че сега вече социалистите разбраха кой ги цепи от две години насам. БСП първо трябва официално да свали доверието си от “Дондуков“ 2 и да се поинтересува какво, като парични реки, текат служебно през селата около Пловдив и особено през пловдивската ложа.
  • 56 На “Дондуков“ 2

    6 8 Отговор
    бързо забравиха, че не левите избиратели ги номинираха за президентска двойка, а БСП чрез ръководните си органи. Без БСП тази двойка е приключила за политиката и ще усетят веднага след Нова година
    заради предателството спрямо националния идеал.
  • 57 Анонимен

    4 0 Отговор
    Враца, където гарга не каца... Имаме роднини от Враца за ченгета на дс. Студен народ сте, лидка. Студен
  • 58 Рон

    10 2 Отговор
    Нинова и БСП са най-послушната партия с най-послушния лидер. Всяка втора дума на Корнелия е: премиерът трябва да е от Промяната
  • 59 Препоръка

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "Трънчо":

    След поредните милиардни грабежи с търговете за втечнен газ, оръжейните сделки за Украйна и картинките на нови изтребители, Гешев вече има железни основания да влезе с ДАНС и МВР на “Дондуков“ 2 и в
    енергийното, икономическото, регионалното и военното министерства и да извади крадците с три синджира.
  • 60 Никой

    14 2 Отговор
    Толкова лъжлив човек, няма друг като нея. Партията си затри, а какво остава държава да управлява, не благодарим...
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 правителство със 121 ДЕПОТАТИНА !

    2 8 Отговор
    НИНОВА: БСП имаме огромен шанс да имаме повече от 121 депутата в следващото правителство ! РИИШ ЛИ ?
  • 63 Не е Истина

    6 1 Отговор

    До коментар #54 от "Иво":

    Не става въпрос за Радев а по принцип.Избор за президент и край на парламентарни избори през Три месеца.АМАН ОТ ПАРТИЙ НА ПРОМЯНА И РАЗБИРАЧИ.БОЖАНКОВ НА ДВЕ МАГАРЕТА НЕ МОЖЕ СЕНОТО ДА ИМ РАЗДЕЛИ .ПЕТКОВ И ФЪСТЪЦИ ДА ЯДЕ ЩЕ СЕ НАКАПЕ.АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ.ОБИДНО Е ДА СЕ ДОВЕРЯВАМ НА ТАКИВА КОИТО ЕДНА ЗАПЛАТА НЕ СА ДАЛИ
  • 64 БОЦ - ко

    12 2 Отговор
    КУРНЕЛО,
    КАТО КУЧЕ ПОБЕСН@ЛО,
    СЕ ПЕНЯВИШ,
    СКОРО ЧЕ СЕ ДАВИШ !!!

    Коментиран от #72

  • 65 Хххх

    7 8 Отговор
    Радев върна мутрите , олигарсите, враговете богаташи на Нинова , оръжейни бандити ,алчни и русофоби ,обричайки на глад и студ обикновените хора! Грешник си Радев ,жалко че нивото то са мутрите,Гергов ,Кирчо престъпника!
  • 66 Българка

    13 0 Отговор
    “Очевидно е, че има лична атака към мен чрез възстановяването на този модел срещу, който застанаха хората на площада"
    Не скъпа, не си разбрала! Хората бяха и са срещу модела измислен и налаган от вас. Модела "мой човек" . Той некадърен да нахрани магаре, ама твой човек, верен на партията и абониран за директор. Вие поставихте навсякъде парашутисти, а сега се чудите защо президента връща предишните, не че са много хубави и те, ама поне имат опит.
  • 67 34567

    8 0 Отговор
    Ау колко си уверена св...о да ти се ненадява човек колко си ми умна точно като скарида
  • 68 77/88

    10 1 Отговор
    Тази мърша няма ли да си затвори устата най-накрая .... вони като ги отвори!!!
  • 69 ХАН КРУМ

    13 0 Отговор
    На всеки некадърник , все някой друг му е виновен.Погледни си резултатите от изборите Корнело, от като си Първа в БСП!Когато едно нещо ходи, като патица ,кряка, като патиц а , значи е патица.БСП си стана маргинална партия, а Корнела се държи като едноличен собственик.Та се сещам за една снимка наскоро с готуването на един Манолев Зам.Министър от ГЕРБ– Радев ли те прати там ?Какво стана с К.Добрев и Паргов?Защо Паскалев е в трети глух коловоз вечеи 20 години?На Нинова приватизаторката от СДС и шайката и е трудно да вирее , извън собственото си обкръжение и това ще се види много ясно на предстоящите избори!А за следващите избори правете коалиция с ДБ и се явявайте заедно ,за да преминете 4%.Нинова е вредна за БСП, но изглежда само тя и шайката и не го вижда!Що за наглост е , да си участвал в спирането на доставките от Газпром и сега да пищиш да бъдат възстановени?За подобно самооплюване Радев не ти трябва,ти си ,самодостатъчна.Колкото по –рано бъдеш свалена , толкова по –полезна ще бъдеш.
  • 70 Прост човек съм

    5 4 Отговор
    Радев е умен. Много умни в града го казват. Нашият се навира и чува похвали от началници на пожарни, поделения. Оплаквал се старец, къща хубава в Славяново, но се напълни с ромеи и на квартира съм. Объркан е народа в провинцията, а не всеки може да живее в Пловдив София Бургас Варна. Нинова си бе барабар с дпсгерб. Разбрете се и си простете всички от ляво дясно център, но пусти пари и жени. Войни са се водели и водят за пари и власт.
  • 71 12340

    4 4 Отговор
    Боко Тиквата ще си остане неизчегъртан ,
    "Мутри вън!" стана "Мутри вътре!"
  • 72 111

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "БОЦ - ко":

    ПРОМЯНАТА Е НЕОБРАТИМА!

    Коментиран от #80

  • 73 зрител

    4 2 Отговор
    тази е патерица на Борисов!!!
  • 74 Курнело,тези квоти

    11 1 Отговор
    за износ на оръжие за 1 милиард бяха сключени,когато ти беше министър на промишлеността!Служебните са в заварено положение,стига само си лъгала.Не случайно ти казват гостожа Лъжа!

    Коментиран от #79

  • 75 Българин

    8 1 Отговор
    Видяхме те и тебе. Изнасяше оръжие, а сега диалог с Газпром. Руснаците няма да те погледнат дори. След тези избори вече ще си история.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 НИНОВАААА , ВИЖ СИ ГРЕШКИТЕ

    7 0 Отговор
    НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С РАДЕВ А ИЗКЛЮЧИ СТАНИША И ПИРИНСКИ , ПОСЛЕ ОСТАНАЛИТЕ ПАРАЗИТИ ОТ ТАЯ СКАПАНА ПАРТИЯ НА КРАДЦИ , НАРОИЛА СЕ В ДРУГИ СЪЩИТЕ КАТО НЕЯ ПАРТИИ !
  • 79 така ли

    1 3 Отговор

    До коментар #74 от "Курнело,тези квоти":

    Ние пък други новини четохме. Служебното правителство "отпушило" износ за 1 милиард. С други приоритети си мислехме, че идват ...
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ДА ТАКА Е

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "ле ле":

    А лъжата винаги върви ръка за ръка с кражбата.
    Избелила си е зъбите, пушачката, де да можеше и душата й
    да стане бяла?!
  • 83 Мнение

    6 2 Отговор
    Личната атака започна от Нинова към Президента на РБ.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 АРЕС

    7 1 Отговор
    Нагла,по-нагла,най-нагла,Нинова та и крадлива,лъжлива и долна.
  • 86 ПОЗДРАВИ ОТ МАТРИЦАТА!

    9 0 Отговор

    До коментар #84 от "БОЦ - ко":

    Никой НЕ ТИ ВЯРВА на лъжите, НЯМАШ и контрол над свободната воля на избирателите! НЯМАШ ВРАТА, ПРЕЗ КОЯТО ДА СЕ ВЪРНЕШ!

    Коментиран от #88

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 БОЦ - ко

    2 2 Отговор

    До коментар #86 от "ПОЗДРАВИ ОТ МАТРИЦАТА!":

    НО ИМАМ С КАКВО ДА ТЕ "БОЦ-на" !!!

    Пази и това под носа ! Че после няма и с кво да пасеш.. /в друго измерение ще се пренесеш/

    Коментиран от #90

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ПФФ

    3 0 Отговор

    До коментар #88 от "БОЦ - ко":

    МА ТОЙ УМРЯЛ, МА!
  • 91 ФАКТ

    6 3 Отговор
    ОЧЕВИДНА Е АТАКАТА ТИ НИНОВА КЪМ ПРЕЗИДЕНТА!
    ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ИЗОБЩО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТЕБ, ЗА НЕГО СИ ТАБУ, НО ТИ СИ ДРУГО. КАМПАНИЯТА ТИ НИНОВА Е СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА, В ИСТЕРИЯ СИ ИЗПАДНАЛА ОТ ЗЛОБА, ЗАВИСТ, ЖЛЪЧ, ОМРАЗА СРЕЩУ НЕГО. ТИ НЕ ВОДИШ ПРЕДИЗБОРНА БОРБА ЗА ДА СПЕЧЕЛИШ ПОВЕЧЕ МАНДАТИ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ, А ВОДИШ БОРБА СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА! НЯМА ДЕН ТИ И ТВОЯТА СЛУГИНКА МЕТОДИЕВ ДА НЕ ИЗЛИЗАТЕ В МЕДИИТЕ И ДА НЕ ПЛЮЕТЕ ПО НЕГО, БЕЗ НИКАКВО ОСНОВАНИЕ, ЗАСРАМИ СЕ! ЛЪЖИТЕ ТИ ИМ ИДВА В ПОВЕЧЕ НА ХОРАТА. ПРЕСТАНИ ДА ВИЕШ!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Някой и виновен

    6 3 Отговор
    Хората от площада не бяха за БСП!
    Нинова уволни на бързо над 70 специалиста!

    Коментиран от #95

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 ИДВАТ ИЗБОРИ!

    7 0 Отговор

    До коментар #93 от "Някой и виновен":

    Хората искат уволнението на всички калинки!

    Коментиран от #98

  • 96 Анонимен

    2 1 Отговор
    Кажете един честен, за да гласува народа за него/нея. Аз знам, но не е между живите. Казваше се Станко Тодоров. Предполагам, че и Калин е, като баща си. Кажи бре, Калине, за кого. Тия платени тролове ги отгатнахме, кои са,някои де. Ако не ще се ходи за черни гъби. Много сме.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Еййй

    3 1 Отговор

    До коментар #98 от "БОЦ - ко":

    НАЙ-ПОСЛЕ СИ ПРИЗНА ОТ КОИ СИ!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Не точно

    4 0 Отговор
    Очевидното е че Нинова наистина си мисли, че тя движи цялата политика в държавата и от нея зависи всичко. Втори Борисов. Без тези двамата самозабравилии се политици си мислят,че ако слезнат от власт идва потоп. Озлобена и смешна женице или спри с простите си махленски приказки или съвсем ще закопаеш партията, която под твоето ръководство стигна дъното. Няма ли кой да те посъветва че това са избори и борба между партии в които членуват и симпатизират хиляди българи и ще гласуват не за личноста Нинова или Борисов, а за БСП и ГЕРБ. За личност се гласува за президент и народа доказа с вота си какво е мнението му за Радев,но ако само за госпожа Нинова се гласуваше, дали щеше да събере и няколко десетки гласа. Най и подхожда българската поговорка, наяла се въшката и излязла на челото.
  • 102 го шо

    5 1 Отговор
    ти само гледай какво ще се случи на бсп на изборите. и не питай за кого ще бие камбаната. ще бие за теб.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Даааа

    2 2 Отговор
    Не ходете на избори,
    така и така ще ни измамят отново.
    Това е държавата на партиите,не и на хората на България.
    Просто милиционерите вадят нови/забравени стари/ агенти.
    Всичко е направено да ни е трудно и неразбираемо-само за тях партиите.
    Само ги правим по богати.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 дядото

    5 2 Отговор
    очевидно е,че ти не искаш нито да чуваш,нито да виждаш.самовлюбена в себе си и властта водиш бсп към ликвидиране.
  • 107 БРАВО митко!

    4 2 Отговор
    АКО НЕ ЗНАЕТЕ ЩЕ ВИ КАЖА , ЗАЩО митко -$€кр€тарката на ВЪРХОВНИЯ ФАТМАК р.р.(нато-БКП) -"мини$тър" на О(т)БРАНАТА € ПО- ДОБРА ОТ Г€Н€РАЛ Д€$И:

    ЗАЩОТО Д€$И ЛИЖ€ ОТПР€Д, А митко ОТПР€Д ,ОТЗАД, ОТПР€Д ,ОТЗАД......!
  • 108 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 3 Отговор
    КУРИ ...... ТИ САМА ВКАРА ВЪЛКА В КОШАРАТА ........ С ПОМОЩА НА ....... ГЕНЕРАЛ РЕШЕТНИКОВ ........ А СЕГА .......ТРИ РЕДА СЪЗИ И СОПОЛИ ...... ЗЕЛЕНЯ ЧОРАП ВЕЧЕ ИГРАЕ ЗА КГБ ...... КЪДЕ СЕ БУТАШ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ ......ПАТКО ЗАСПАЛА...... ФАКТ !
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Възмутен

    3 1 Отговор
    Към теб трябва да има атаки от всички и от всякъде, докато не се махнеш.
    Съсипа и продължаваш да съсипваш партията ни - предателка.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 111

    0 1 Отговор

    До коментар #111 от "БОЦ - ко":

    На дама не се говори в мъжки род, освен ако не си на левия бряг! И... ще видиш, че последната дума ПАК ще бъде моя!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Това го знае всяко хлапе

    0 0 Отговор

    До коментар #111 от "БОЦ - ко":

    Наддумам е цяла дума. Правописът ти е като на първолак, а се пънеш акъл да даваш.😄
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 така правят комунетата

    3 0 Отговор
    Комунистите се сдавиха за плячката. Кирчо имаше много гърла да храни. Не може да стигне за всички особено когато са особено алчни.
  • 120 Ани

    0 0 Отговор
    Дарий поощрявал доносничеството. Веднъж една проститутка казала: А пък оня с магарешките уши. Всички сановници се затичали да донесат първи. Вдигнал се шум. Дарий помисли че става преврат. Повикал стражата. Застанали между Дарий и стражата, сановниците извадили ножовете и убили Дарий.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Ганю

    2 0 Отговор
    Защо бе Другарко Нинова така добре ги говориш когато не си на власт
    а какви цапаници правиш когато си в управлението ,че и ходиш да се отчиташ в американското посолство какви си ги надробила.синчето нали е в америка няма как слушкаш ми се струва.
    Бая "добрини" за народа сътворихте напоследък с Кирю и Кокорю
    Я да чуя мъдрия български народ какво ще каже?
    а пък вие ще разберете скоро как и ще гласува
  • 123 Ганю

    2 0 Отговор
    От етикети няма нужда трябва дипломация защото когато такава няма
    започват да падат бомби и ракети като в украйна.
    умните хора не правят така.А президентът си е президент
    на всички българи не само на леви или десни ,червени зелени или пембяни
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове