Last news in Fakti

18 Септември, 2022 10:55 1 536 47

Комитова: Националният интерес трябва да ни обедини

  • комитова-
  • български възход

„Български възход” иска обединение на политическия елит

Комитова: Националният интерес трябва да ни обедини - 1
Снимка: БГНЕС

„Български възход” не поставя червени линии. Ние не всяваме омраза и разделение в обществото и не даваме предизборни обещания”, категорична беше Комитова. Тя обясни, че партията иска обединение на политическия елит, взаимодействие, баланс в говоренето и защита на националните интереси.

„На мен не ми пречи ако Вашата партия симпатизира на Путин, или на Байдън, или на Урсула фон дер Лайен. Националният ни интерес трябва да ни обедини, а вие си симпатизирайте на когото искате”, добави бившият регионален министър. По думите ѝ националният интерес на България изисква сигурни доставки на газ от повече от един източници и то на възможно най-ниска цена. Според Комитова политиците не са взели държавническо решение.

Глупави предизборни политически интерпретации. Така кандидатът за депутат от „Български възход” нарече обвиненията по адрес на партията, че искайки подновяване на разговорите с „Газпром”, те целят влизане в орбитата на Кремъл. „В търговски договорни отношения няма място за емоции – има доверие, има икономически интерес”, подчерта тя и допълни: „Аз не бих изхвърлила старите си дрехи, защото са демоде, и да тръгна гола по улиците, за да си купувам нови. В случая се получи нещо такова”.

Комитова заяви още, че от „Български възход” искат да са не политици, а държавници. Именно затова техни основни приоритети били демографският въпрос и образованието.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман

    38 14 Отговор
    С стига вече с празни комунистически приказки....не се свършихте Ей. За 33 години всички комунисти се изредихте партии да правите
  • 2 Русофил

    16 23 Отговор
    Не може да се обединим. Всички сме в партията Единна Русия. Вие сте наше крило
    в България.
  • 3 Дърта комитка с втасала питка

    34 9 Отговор
    Народа няма никакъв общ интерес с вас, а политмафиотите чудено си ви обединяват интересите по крадене.
  • 4 Айде няма нужда

    23 12 Отговор
    От кога националния интерес включва продаването ни на фашистка диктатура?
  • 5 НЕ , благодаря

    27 7 Отговор
    Български "възход" , а ? Такъв "възход" ни е залюлял , че в момента /благодарение на Радев и "промяната") се чудим как да доживеем до пролетта . Партия , параван на Румен Радев - не , благодаря !

    Коментиран от #15

  • 6 8888

    28 2 Отговор
    В България няма политически елит има простачиня която се изхранва с кражби и слугинаж към козяк!
  • 7 Хаха

    26 4 Отговор
    Не й пречило ако някоя партия симпатизира на Путин или Байдън,а в същото време другарката говори за Национални интереси.... Всички сте чужди подлоги
  • 8 Какво

    21 9 Отговор
    обединение с верни на БКП от миналото хилядолетие комунисти , пенсионери военни , милиционери и какви ли не бояджии кариеристи и интересчии ? Лудост !
  • 9 Сттт

    13 3 Отговор
    И теб май те имаше в списъка на учениците на чичо клаус.....кой разбрал , разбрал....
  • 10 комитова , комитова , баналности комитов

    18 2 Отговор
    Умно , ама как да ни обедини , като някои по личен интерес работят против него , най-вече от вашите среди , значи не било много умно .
  • 11 Български въздуховод

    18 3 Отговор
    Ние да си вземем субсидииката ,пък нещо друго ако падне е берекет с другаря фатмак С Явен нищо ни мой ми друго
  • 12 Нещо си повярва

    19 1 Отговор
    Какъв политически елит. Това е някакъв виц. 99% от политиците в България тотално за нищо не стават, даже и като хора, камо ли като политици. И иска обединение с тея дето трябва в затвора да стоят. Те ще ги обединяват на ръководни постове. Веднага ми изпадат възможоти варианти за гласуване. Следващите некадърни смукачи.
  • 13 Никакви интереси не може да има

    10 6 Отговор
    С кокуняги. Оше повече национални, комуниста няма националност, той е от ИНТЕРНАЦИОНАЛА
  • 14 в илиада пише

    9 1 Отговор
    Требе си и е нужно обединение като между Ахил и Хектор , колесница , въже за обединение и влаченье и ше се опраат нещата .
  • 15 Румен

    17 4 Отговор

    До коментар #5 от "НЕ , благодаря":

    И аз така ! Доверие на хора на Радев вече не . Киро ни беше достатъчен .

    Коментиран от #17

  • 16 Една

    14 0 Отговор
    И как ще се обединим като за едни русофилия е равно на национален интерес, а други русофобия е равно на национален интерес. Трябва някак да примирим двете позиции, ама как? Предлагате да гледаме икономическата изгода и това да ни е националният интерес. То хубаво, ама да видим дали ще устискаме, щото най-вече за икономическите решения има геополитически натиск.

    Коментиран от #22

  • 17 Майна

    8 12 Отговор

    До коментар #15 от "Румен":

    Киро не е човек на Радев .
  • 18 Йоцо

    12 6 Отговор
    Тази е от най-противните чудовища на ПреЦеданта и кукловодите му му: мутрофанова, Черепа и розово-лилавите олигарси. Точна тая спря строежите и ремонтите на пътища, с Кокорестото откраднаха милионите за ремонти и строеж на пътищата..... Реално таЯ е убийца.
  • 19 !!!?

    8 1 Отговор
    Номера на китайката !!!?

  • 20 Комуновирус

    12 4 Отговор
    Е,нали направихте обединение "антигерб" и засрахте България.
  • 21 Немо

    10 8 Отговор
    Много здрава пропаганда за възраждане.Днес по всички телевизии.Така и тази я бутаха като борец срещу корупция и пр. а сега я набутаха в руска партия.Всеки ден гледаме и М.Манолова и БСП хора.Десните уж партии пълна пасивност.Ако се явят от някъде-неподходящо облечени,несимпатични физиономии,говорят със сложни изречения,мънкат,заекват и об. човек не разбира нищо.Нищо близко до хорските проблеми вкл. и актуалните.Кирчо ги говори малко по-пряко и с имена на виновници но нещо го елеминират по медиите.Та гответе се за тотално руско управление със скапване на цялата държава,какъвто е интереса им.Това е стара политика и не много скъпа при население с дефицит.
  • 22 опции

    3 3 Отговор

    До коментар #16 от "Една":

    Въпросът е доколко това е въпрос изцяло на русофилство , донякъде и на русофобство и дали няма определено количество на интерпретации на национален интерес , въпрос на грамотност и как гледаш на нещата , доколко това е резултат от налагане на външно влияние .
  • 23 Стефан

    7 14 Отговор
    Г- жо Комитова, през последните 32 години имаше САМО ЕДИН истински държавник и той се казва Иван Костов, на фона на образованието което има две висши, икономическо и математическо моделиране на икономическите процеси, сложете това образование което има лаладжията Костя Копейкин - изкривено историческо с насоченост Русия, гледал съм историци ерудити като проф Келбечева, Лизбет Любенова и други, ами те са с класи над този шоумен, може ли някой да ми каже какво е завършил Сакскобурготски, ами Станишев, даже Жан Виденов е много над тези кариеристи, КАК да се обединиш с Бойко Борисов, сутрин говри едно, на обед друго, а вечерта лети с двеста, как да се обединиш с ЗАВИСИМИ хора, други обиколили над 6-7 партии за да търсят келепира, няма НИЩО което да обедини принципния човек с ДОНОСНИЦИ, МАРИОНЕТКИ и тем подобни.

    Коментиран от #28, #36

  • 24 НЯКОЙ

    13 2 Отговор
    Наистина май сте доста далече от политиката, г-жо Комитова! Зад заявките за добри намерения на някои обикновено се крие злото лице на лични интереси и зависимости!
  • 25 !!!?

    11 1 Отговор
    Поредният проект на Радев - Партия "Дървено желязо" !!!?

  • 26 Доротея

    7 10 Отговор
    Ай стига с таз газ! Вече никой не говори за гербераските грабежи и корупции?! Вкарали в диспутите все едни въпроси, колкото да скара БСП и ДБ - най нормалните партии! И Ал Симов и тази и от ДБ не могат да загреят и се карат, за кеф на поръчковата водеща Мирка И.!
  • 27 Васил

    16 1 Отговор
    Няма национален интерес има само лапана на кинти.
  • 28 Един друг

    9 6 Отговор

    До коментар #23 от "Стефан":

    За Костов одобрявам.Може да е всякакъв но каквото можа направи за народа и държавата.Те затова и го махнаха и тези от запад и тези от изток.Ни се водеше ни се караше.Не пусна руснаци да минат през Бг,не пусна косовари в Бг и т.н.Накара бандитите поне да направят легални бизнеси и да плащат данъци.Комбайните тогава жънеха с полиция ако си спомняте държавното жито и земя.След него грабеж и погром.Все още троловете го имат като ключова дума.И като се има в предвид че всички медии го плюеха като по заповед се сетете на кого служат всички едни- под прикритие други явни.Най-гадна бе Цв.Лизова.
  • 29 Заради тая

    9 0 Отговор
    "Хемус" няма да стигне разклона Плевен-Ловеч до края на годината. И ще стигне незнайно кога.
  • 30 Заради тая

    6 1 Отговор
    "Хемус" няма да стигне до разклона Плевен-Ловеч до края на годината. И ще стигне незнайно кога.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Алибаба

    6 0 Отговор
    Колко са кухи откъм съдържание вашите послания.Само за ден два щом се окажете с властови ресурс и претърпявате личностна трансформация...гади ми се от вас,преди ми се гадеше само от Б.Б,сега от всички...

    Коментиран от #38

  • 34 Защо?

    8 1 Отговор
    Защо триете бе, "модераторите"? Лъжа ли е, че Комитовата кремълснка слугиня днес се яви по една телевизия с тоалет, подходящ за плажно парти, но не за екрана?! лъжа ли е, че партийката на Стефан Янев е креатура на селяндурина от Славяново, отявлен лакей на кремълското чудовище и масов убиец?! лъжа ли е, че щом си отвори устата Яневия Стефчо и започне да рецитира кремълските опорки, веднага заспиваш? Лъжа ли е, че прилича на хладилник?!
  • 35 ЕДГАР КЕЙСИ

    10 0 Отговор
    НОВОИЗЛЮПЕНАТА ПАРИЯ НА ДРУГАРЯ СТЕФАН ЯНЕВ Е ....... ПАРТИЯ ПОД ПРИКРИТИЕ НА ....... ДРУГАРЯ РУМЕН РАДЕВ ........ А ДРУГАРКАТА КОМИТОВА Е ЕДНО ........ КРЕЧЕТАЛО НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП...... ФАКТ !
  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 5 Отговор

    До коментар #23 от "Стефан":

    господин СТЕФАН то ИВАН КОСТОВ СЪСИПА БГ ИНДУСТРИЯТА ИКОНОМИКАТА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО много ПРЕДПРИЯТИЯ отидоха на свои ХОРА илина СКРАП
    ХИЛЯДИ ХОРА останаха без ПРЕПИТАНИЕ господине

    Коментиран от #39, #42

  • 37 ПЪГУОШ

    4 2 Отговор
    Превърнахме в НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА това един ПРОСТАК да ни пръска със своята БОЙКОВЩИНА ! Да ни залива с лицемерието , наглостта и хамелеонщината си ! Това НЕ МОЖЕ и НЕ БИВА да е българският идеал ! Ако е така , значи сме достигнали дъното !
  • 38 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Алибаба":

    КАТО ТИ СЕ ГАДИ ОТ ВСИЧКИ ....... ДРУГИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НАЙ ГАДНИТЕ ....... И ЩЕ СИ ДОВОЛЕН ...... ФАКТ !
  • 39 Един друг

    5 0 Отговор

    До коментар #36 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Съжалявам,но май имаш проблем със запаметяването или ти се плаща да спиш в тези сайтове.Ако се лупав е по-почтено.Но идва глад и необразованите и неадекватните ще са най- потърпевши.
  • 40 Ком

    3 0 Отговор
    Няма как да се обединят мутри, евро-идиоти, обратни, национални предатели и обикновените хора.
  • 41 Комунисти долни

    5 0 Отговор
    Гадове мръсни
  • 42 Стефан

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не знам на колко години си , но аз съм на 63 и помня че тези приказки които си написал се говореха за правителството на Филип Димитров, за селското стопанство, за икономиката, а те управляваха 10 месеца, сега същото се приказва за ПП , а те бяха на власт само 7 месеца, за да ти влезе нещо в главата намери в Ютуб изказването на Петър Младенов на пленума на който свалиха Живков, обвиняваха го за РАЗРУХАТА в селското стопанство и икономиката, сега да ти напомня КАКВО завари Костов, 300 милиона долара в хазната, над 15 фалирали банки ограбили парите на фирмите и хората, инфлацията беше около 300 процента, заплатите бяха 50 долара, кредитни милионери, финансови пирамиди, мутри крадящи парите на хората, заводи работещи на загуба и морално остарели, и днес икономика на България е най ЕНЕРГОЕМКА защото още се работи с технологии от 50 -60 години на миналия век, няма смисъл да досаждам на хората с други цифри и факт, ако не си трол, или папагал спри да повтаряш клишета от мадам В и разни ДОНОСНИЦИ.
  • 43 Ние избирателите🇧🇬

    3 0 Отговор
    Тая дето за 8 месеца спря всички строежи на пътища в България.
    Такива чиновници и бюрократи,които не са работили на терен не ни трябват!
    Не ни трябват и такива пенсионирани склерозирали военни!
    Твърдо "НЕ"!
  • 44 Диаболо

    2 2 Отговор
    Националния интерес трябва да ни обедини с крадците от ГЕРБ.
  • 45 Червената фучилка на фатмака

    1 0 Отговор
    😂😂😂😂😂😂🖕👎👎👎
  • 46 😂😂😂😂😂😂🖕👎👎👎

    0 0 Отговор
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 47 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 0 Отговор
    НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС , ТРЯБВА ДА НИ ОБЕДИНИ С ОЛИГАРСИТЕ И МАФИЯТА НА ....... ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ...,.... ФАКТ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове