Last news in Fakti

19 Септември, 2022 11:45 790 5

Шарков, КОД: Разрушаването на традиционното семейство руши държавата

  • код-
  • ваньо шарков

Само свободни, проспериращи и отговорни за себе си и за близките си граждани могат да изградят една силна и независима България

Шарков, КОД: Разрушаването на традиционното семейство руши държавата - 1
Снимка: КОД

Трябва да разберем, че разрушаването на традиционното семейство руши държавата, отслабва силата на обществото и на отделния гражданин. КОД предлага Закон за защита на семейството и нов Закон за защита на детето, който наистина да защитава детството му, а не да го излага на рисковете на нездрави въздействия извън семейството. Законите трябва да защитават изконното право на децата на родителска грижа и любов, на естествена и сигурна семейна среда. Няма да допуснем истинските нужди на децата да бъдат заменени с измислени нови права, които не защитават детството, а обслужват неясни и недобронамерени частни интереси. Това заяви Ваньо Шарков от КОД и коментира:

В центъра на всяка богата и просперираща общност стои семейството. Затова основна задача на всяка държава, която работи в интерес на гражданите си е именно защита на семейството от всякакви посегателства, заплахи и експерименти. Българските деца трябва да се радват на любовта и грижата в семейната среда. Защитата на традиционното семейство не е заплаха за свободата на личността, както се мъчат да ни убедят либералите. Напротив, именно семейството е средата, в която се изгражда силна, свободна и уверена в себе си, независима личност. Българските деца трябва да вярват в родителите си и да израстват с техния пример.

Доброто семейно възпитание е основа на всяко здраво и проспериращо общество. В социалистическата държава семейството беше отречено и заменено от комунистическото възпитание в партията и училището. Днес новите марксисти в ЕС се опитват да го заменят с НПО-та и държавни институции. В българската конституция пише, че до 18 годишна възраст за децата отговарят техните родители и всеки опит на либералните правителства да допуснат на НПО-та да се намесват в семейното възпитание, е в нарушение на конституцията. Разрушаването на традиционното семейство руши държавата и отслабва силата на обществото и на отделния гражданин.

Целта на силната държава е просперитетът на гражданите и семействата им. Здравото традиционно семейство е в основата на всяка добруваща общност. КОД ще възстанови мястото на традиционното българско семейство в националната ни общност. Да спре принудителната раздяла на родители от децата им в търсене на поминък или качествено образование в чужбина.

България трябва да бъде силна държава, която гарантира образование, здравеопазване и сигурност на всеки свой гражданин. Всички системи трябва да работят в услуга на гражданите и да задоволяват техните нужди, за да могат те спокойно да се трудят и да се грижат за себе си, за близките и за семействата си. Защото само свободни, проспериращи и отговорни за себе си и за близките си граждани могат да изградят една силна и независима България.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мой

    5 2 Отговор
    Една от патериите на ГЕРБ-ДПС, мерси не.
  • 2 ИСТИНА Е

    3 1 Отговор
    И тези са страшни мин.дили
  • 3 УЖАС НАРОДЕ !!!

    3 3 Отговор
    Много съм притеснен за традиционното християнско семейство... За 10 те божи заповеди които никой не еб@ва също ! Най-ме тревожи "не прелюбодействай" !
  • 4 Иван

    2 2 Отговор
    БСП ДБ и ПП се видя колко могат, никой няма да гласува за тях.
    ГЕРБ-СДС времето е ваше.
  • 5 ми то ако махнем

    0 0 Отговор
    1. Пиянките
    2. Пушачите
    3. Наркомани
    4. Татуираните
    5. Нелюбящите
    6. Безотговорните
    7. Продажбите
    8. И неолибералите
    Ще останем аз и жената.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове