Last news in Fakti

24 Септември, 2022 15:47 5 385 113

Борисов: Асен Василев продаваше бизнеса си на китайците с мои снимки

  • бойко борисов-
  • бизнес-
  • кирил петков

Кирил Петков обяснявал в Брюксел, че съм против Северна Македония

Борисов: Асен Василев продаваше бизнеса си на китайците с мои снимки - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият ни съюзник са цените в магазините. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща в Търговище.

Искам да обясня на членовете на ГЕРБ защо до нашето лого стои това на СДС. Защото СДС извади България от комунизма. Най-големият наш съюзник в момента са цените в магазините. Славното име СДС го има, добре, че след него го имаше ГЕРБ. СДС спаси България, но защо стигнаха дотам да са четвърти в нашата листа? Защото лидерите, или по-скоро лидерът им ги предадоха. Помним кръга "Олимп", мистър10% и т.н. И сега тези хора ми дават оценка, заяви още Борисов.

Той уточни, че коренът на БСП и ДБ е един и същ и той е стараната Комунистическа партия. А хората на Слави, когато видели за какви крадци в управлението става дума, започнали да излизат от правителството.

"Дали можем да оправим положението - трудна работа. Когато дойдохме на власт, беше световна криза, но оправихме положението. После беше Орешарски. Но ГЕРБ беше як - платихме на американците и на руснаците, като през това време сваляхме и дълга. И бяхме шампиони по най-нисък дълг. Винаги е имало пари за археолозите. Колко артефакти се извадиха тук при Шумен, "Шишеджам" - 3000 и кусур работят в него. Магистралата щеше да ви е подминала вече. Вие не сте винавни за тези, които са гласували за Промяната, само че теглите еднакво. Толкова са много дълговете, че и малките ще ги връщат", обясни Борисов.

"Няма дебати какво ще правим с нафтата, бензина, метана. За тях само Бойко Рашков трябва да бъде началник. След 2 октомври с президента Ердоган много бързо ще намерим решение за мигрантите, които минават границата ни. Аз имам решение, правил съм го 12 г. Българският народ е обиран няколко пъти чрез подобни схени. Така беше при пирамидите. С всичко това можем да оправим. За щастие и в Брюксел, и във Вашингтов, и в Турция, и в Гърция са хората, които са ни приятели.", коментира още лидерът на ГЕРБ.

Критикувайки лидерите на Промяната, Борисов си припомни случка, която му разказвал президентът Плевнелиев, когато за първи път довел Асен Василев в кабинета му. "Асен Василев се снимаше с мен и после показвал снимката на китайците, за да си продаде бизнеса", заяви Борисов.

Той отново сподели опасенията си за ситуацията около АЕЦ Запорожие и изтъкна, че Путин е агресор.

"Страшното е, че всеки ден по атомната централа в Запорожието се изстрелват ракети. Обстановката е изнервена, агресията на Путин е извън контрол. Партията на Промяната още не се произнесла срещу Путин. Сега, както Гари Каспаров каза, фигурите са бели и черни. И ние сме по средата на белите. Всички сме за мир. Не мога да не съм срещу човек, който пряко ни заплашва с ядрено оръжие или с ядрена авария в Запарожието. Изключително критична ситуация в света, стъпка към Трета световна война", сподели тревогите си лидерът на ГЕРБ.

"Ако някой е бил най-близък до нас, това са били "Да, България" и Промяната. Били са ми министри. Откъде тази злоба? Колко добре би било един здрав дясно-центристки блок да изведе страната от кризата. Кирил Петков обяснява на място, че съм против Северна Македония. А аз от Банкя говоря по телефона с Урсула фон дер Лайен, че не е вярно. Те, европейските лидери, на мене ми се обаждат", разказа Борисов и припомни как се наложило да направи нарочно изявление и на другата сутрин решението за РСМ да бъде прието в парламента.

В заключение лидерът на ГЕРБ обеща, че магистрала "Хемус" ще я има.

Заедно с Борисов е и водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Търговищко - бившият енергиен министър Теменужка Петкова. Залата го посрещна с акламации.

Пред събралите се хора Петкова обясни кризата с високите цени на газа и тока и представи мерките, които предлага ГЕРБ.

"През последната година и половина ще отидем на четвърти парламентарни избори. Но тези са по-различни, залогът е по-голям. Защото трябва да изпратим в историята в историята тези аматьори, които предизвикаха кризи, унищожиха всичко. Всеки вече пита ще има ли газ и как ще си я платим", каза Теменужка Петкова. Според него Промяната изпуснали цената на електричеството и те в момента са непосилни. "Те се погрижиха да назначат своите близки и любими на високи постове в държавата и решиха, че са си свършили работата.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мемфис

    118 24 Отговор
    Абе този тотално откачи, няма ли кой да го прибере?
  • 2 и баце изтеряса

    50 45 Отговор
    като киро малоумното

    Коментиран от #9

  • 3 Лъжец§Крадец

    85 17 Отговор
    къде е снимката, дай да я видим ???
  • 4 Горския

    54 15 Отговор
    Бат Боко това е новия ти бял кон!

    Коментиран от #99

  • 5 Путинофил

    20 75 Отговор
    Да изберем Бойко!
    Той ще върне старите цени!

    Коментиран от #16

  • 6 Горския

    38 15 Отговор
    Боко това е новия ти бял кон!

    Коментиран от #12

  • 7 Лудостта

    80 16 Отговор
    е отдавна нетърпима и се развива прогресивно ! Загубил отдавна представа от реалния живот , действителността и всички елементарни норми , той не е нито комичен , нито трагичен , а жалкото и озлобеното падение на третокласена мутра !
  • 8 Гост

    31 44 Отговор
    Нали щяхте да махнете пенсионерите в МВР,МО,Градския транспорт,БДЖ и администрацията, които ядът хляба на младите?Това ли е промяната?За 7мес. 10,5 милярда дълг? Цените на всичко стигнаха до небесата.Има поговорка - ела зло,че без тебе по зло
  • 9 Не сега обаче...!

    53 17 Отговор

    До коментар #2 от "и баце изтеряса":

    Той винаги си е бил итерясал...!
  • 10 Много подло

    20 30 Отговор
    ако е истина
  • 11 роко

    45 12 Отговор
    Убавец,мамин сладък.
  • 12 Никаква

    56 15 Отговор

    До коментар #6 от "Горския":

    книжка ! Тоя не е наред с главата и е изключително опасен на пътя !

    Коментиран от #108

  • 13 Гост

    26 42 Отговор
    Някои много бързо забравиха Виденовата зима и мизерията
  • 14 Макс

    71 16 Отговор
    Китайците толкова много харесали полукитайската подпухнала от охолен живот физиономияна борисчето , че веднага изкупили всичко на възможно най-високата цена . Боже , боже , слез и си прибери изтърваните от лудниците гербаджий. Никога , никога , никога такова унижение повече , никога ГЕРБ !
  • 15 Българка

    68 19 Отговор
    Борисов е осъждан и лежал в затвор в Чехия престъпник, мутра от СИК, охранител, който не си изхвърли книжката от БКП, неколкократно осъждан лъжец. Защо ни облъчвате с циничните лъжи на наглия еднокнижник. Нима си мисли, че няма да дава показания за стотиците попиляни, рекетирани, за грабежа на милиарди, за национално предателство по глава 1 от НК в полза на Русия (газопровида на Путин) и на Турция с връщане в противоречие със становища на ЕС и съд противници на Ердоган, за пране на пари и т.н....?
    Нима има късопаметни , безгръбначни, които да гласуват за ГЕРБ?
  • 16 Макс

    43 14 Отговор

    До коментар #5 от "Путинофил":

    Обезценените политици няма как да свалят цените на каквото и да е . Всеки сезон има разпродажби на обезценени стоки, Борисов е от тях .
  • 17 Само

    49 11 Отговор
    като "рекламно лице" в Китай не се беше виждал до сега !
  • 18 Чочо

    36 11 Отговор
    Това с 10 процента от тях ли го взаимства.
    Само дето твоите проценти са повече в злато!!!
  • 19 Коректен

    51 13 Отговор
    Внимавай боко, веднъж те осъдиха за лъжа вече. Знаем, че чекмеджето е пълно, но ако съдът реши да работи някой ден няма да ти стигне краденото.
  • 20 Противогербовщина

    51 12 Отговор
    Чудят се от герб колко лъжи да изфабрикуват,сякаш сме олигофрени и не помним управлението им
  • 21 Вай вай

    37 8 Отговор
    Брат Бою вече и от седесе ли стана..
  • 22 Вуй

    12 38 Отговор
    Гласувайте за чалгарчето и другите клоуни,но после да не ревете пак
  • 23 Халал

    26 7 Отговор
    Сложете му врат на туй момче че много "европейски" вид има така..между другото Бойки в много добро време идваш на власт хем няма нищо за крадене хем само проблеми..айде да свършиш малко работа и ти че да се отървем един път завинаги
  • 24 Чочо

    42 10 Отговор
    "А аз от Банкя говоря по телефона с Урсула фон дер Лайен, че не е вярно. Те, европейските лидери, на мене ми се обаждат", разказа Борисов и припомни как се наложило да направи нарочно изявление и на другата сутрин решението за РСМ да бъде прието в парламента."
    Боже, божеееееее
    Бай Ганьо пак "обикалял" из Европата,този път от Банкя.
    Сигурно червеният телефон е бил в спалнята му!!!!!
  • 25 В очакване

    41 7 Отговор
    Сега ще гепят с дпс фондовете за ковид и всичко точно..пък дамите и господата в бг ще се чудят де са им парите..момчето просто не може да преживее такива пари да стоят неоткраднати..ще каже че има криза и трябва да затягме коланите репертоара е ясен
  • 26 Боклук Белене крадец

    37 11 Отговор
    Еднокнижник
  • 27 Цун Кай Го

    34 10 Отговор
    Ама и китайците ли са гледали снимките с Мата Космата и чекмеджето?
  • 28 Малко герберче

    11 35 Отговор
    Бате Бойко, осъди го тоя крадливияпедал Асенчо!
  • 29 Лост

    27 7 Отговор
    М-р 10% отдавна почина.Поне имай малко срама от починалите.И ние си спомняме СДС.И ,защо си мислиш,че при вас е СДС?
  • 30 СДС Костов

    33 5 Отговор
    Така ни извади СДС, че от 36-тата световна икономика с действащи предприятия във всеки град, станахме бананова република, продадоха предприятия на най-различни хора, тук и в чужбина, разграбиха се машините, продаде се всичко за скрап. Плюс това се разруши растениевъдство и животновъдството. Три милиона емигранти напуснаха България и копаят глинестата почва на Англия, хиляди пенсионери умряха от глад или от липса на живото поддържащи лекарства. Загубихме връзки с всички търговски пазари, градени от години и много други вреди от Костов и компания.

    Коментиран от #69

  • 31 един

    22 3 Отговор
    Да знаете колко са "ревали" на дувара му!Дувара му подгизна от сълзи!
  • 32 Кофа

    34 9 Отговор
    Разкарай се дебел Боко, тъп автоджамбазин заобиколен от стадо злобни лелки и мъжки торби с тор.
  • 33 това е тоя примат

    28 8 Отговор
    Примитивен и противен , дори минал през редакционна обработка , върти суче , маже , интригантства , белким се докова до контрол върху властта по някакъв начин и отърве кожляка .
  • 34 Румен

    29 6 Отговор
    Свинята пак е излязла от кочината. Гладна е

    Коментиран от #35

  • 35 надушва празниците на шопарите

    18 4 Отговор

    До коментар #34 от "Румен":

    Бяга от Коледните празненства , а тая зима се очертава и гладна , та зорът му е голям .
  • 36 Като

    29 6 Отговор
    "агент Буда" от ДС ли го е рекламирал в Китай ?

    Коментиран от #37

  • 37 буцата е прост

    21 4 Отговор

    До коментар #36 от "Като":

    Тоя не знае какви приключения им се случват на такива като него в Китай .
  • 38 Анализатор

    27 5 Отговор
    Мутрата бил рекламно лице на Василев!
    Ще се пукна от смях!
    Той е всичко друго, само не лице....

    Коментиран от #44

  • 39 Мнение

    38 3 Отговор
    Перманентният лъжец Боко, осъден 3 пъти за клевети и лъжи; теглил за 10 години 30 милиарда заеми, които нашиге деца ще изплащат; построил на Пурин Турски поток с наши пари, от който нащата страна няма никаква полза, вместо да построи интерконектора с Гърция, поради което сега е висока цената на газа у нас; не можа да построи за 12 години една зяла магистрала, то това даже не са магистрали, а пътища, вие магистрала вижсали ли сте изопщо; санираха жилища само на приближени на ГЕРБ; олигарси приближени до ГЕРБ напълниха сметките си с милиони; 12 години държаха ниски заплати и пенсии; 12 години мизерия и икономии, свиване на коланите и постни пици; протести и бити млади хора зад колоните; 12 години лъжи и корупция - това е ГЕРБ.
  • 40 Разумен

    26 5 Отговор
    Българино, не позволявай такива необразовани и примитивни хора да те управляват!
  • 41 хохохо

    12 2 Отговор
    Заплашвал с Полигота...Казал че този ще научи и мандарин...Сериозна заплаха.
  • 42 Хахаха

    24 5 Отговор
    Борисов, Кирил Петков те кани на дебат, ама на теб не ти стиска, като си знаеш ниския интелект и ниската езикова култура. Страхливец!

    Коментиран от #47, #48

  • 43 Човек

    22 6 Отговор
    Този човечец е болен лъжец.😂
  • 44 епъ

    8 2 Отговор

    До коментар #38 от "Анализатор":

    Има бузи...
  • 45 Реалист

    24 9 Отговор
    Борисов, не можеш да се опреш на малкия пръст нито на Асен Василев, нито на Кирил Петков, нито по образование, нито по интелест, нито по политическа култура, нито по възпитание!
  • 46 Одисей

    24 4 Отговор
    Най големият и алчен олигарх на Балканите.Милионите за него отдавна са жълти стотинки.Милиарди,милиарди,кой ще ги харчи бе алчен...
  • 47 и двамата са ниво на некомпетентност

    8 9 Отговор

    До коментар #42 от "Хахаха":

    Те за това баш шоу , дебат между просто Киро и прост Буци бих платил билет дори на цена 500 лева .
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Бамбука

    19 3 Отговор
    СДС извадила България от комунистите и ги набутала с ръцете на комуниста Борисов. Какво повече да прочете човек - хумор , сатира в държавното управление. Г-на Борисова, явно е седесар, ортак на другия демократ Иванчо Драгалевския , съпруга на партийния секретар Елена, соло таш..ак на сервитьора Славчо Христов, дето стана собственик и управител на СИ Банк, дето после охранителя на Мадритеца я прилепа за една нощ. Ако украинците дойдат за 24 часа у нас, ще си възвърнем и вярата в правосъдието, и вярата, че можем утре да бъдем народ, достоен за уважение от Левски, Ботев, Каравелов, Вазов и всичките тези велики българи, под чиите портрети днес управляващите се кланят лицемерно !
  • 50 Мнение

    22 3 Отговор
    Перманентният лъжец Боко, осъден 3 пъти за клевети и лъжи; теглил за 10 години 30 милиарда заеми, които нашиге деца ще изплащат; построил на Путин Турски поток с наши пари, от който нашата страна няма никаква полза, вместо да построи интерконектора с Гърция, поради което сега е висока цената на газа у нас; не можа да построи за 12 години една цяла магистрала, то това даже не са магистрали, а пътища, вие магистрала виждали ли сте изопщо; санираха жилища само на приближени на ГЕРБ; олигарси приближени до ГЕРБ напълниха сметките си с милиони; 12 години държаха ниски заплати и пенсии; 12 години мизерия и икономии, свиване на коланите и постни пици; протести и бити млади хора зад колоните; 12 години лъжи и корупция - това е ГЕРБ.
  • 51 опааа

    16 2 Отговор
    Тоя няма ли най-после да вземат да го сговнят от КГБ че и те да свършат нещо полезно за Бг
  • 52 6нтщ5ж

    18 3 Отговор
    СДС ако бяха читави, нямаше да имат такъв нисък вот на доверие от народа. СДС се изроди. ГЕРБ без СДС никога няма да са първи на избори, затова се коалираха ГЕРБ и СДС, за да не лъсне ниския вот и на едните , и на другите. Жалко е, че СДС се прилепиха към корупираните крадци.
  • 53 зряжд

    21 3 Отговор
    Лъжецът обикаля райони, където мандатите се постигат с малко гласове! Хора бдете! Утре може да е късно. Призрака от близкото минало отново е яхнал наивността на българите.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Срам!!!

    28 3 Отговор
    Срам ме е, че такъв простак и крадец, бивша мутра и бивш комунист, като Боко, ни управлява цели 12 години!

    Коментиран от #66

  • 56 Пфуй

    22 3 Отговор
    Боко е компрометирана фигура от миналото. Ниско образован, ниска култура на говорене, арогантен и изпечен лъжец. Мутри вън!
  • 57 Борисов хептем сее побъркал!!

    21 4 Отговор
    Твойте снимки са много търсени на Световните Пазари, всяка стока с твоя снимка моментално се продава, всички те познават като Гений и Лингвис!!

    Коментиран от #81

  • 58 Стефан

    24 3 Отговор
    Мутро, няма да коментирам взаимно изключващите ти твърдения и то само в едно изречение, но се чудя на КАКЪВ ЕЗИК си говорил с Фон дер Лайен, НИКОГА не съм те видял да четеш текст най вероятно защото сричаш, един път Да България се хванаха с теб, но ти най НАГЛО ги излъга че ще правиш съдебна реформа, и те напуснаха, прие закона на АБВ на ДОНОСНИКА Гоце и онова нещо Румен Петков, и каква е тази мания да се сраваняваш с Костов, ти си прост сикаджия който паркираше колите на Маргините, образованието което имаш не струва нищо, всеки по млад човек може да стане пожарникар, даже се съмнявам дали някога си гасил пожар, ти ходеше в Делиормана да биеш мюсюлманите да си сменят имената, затова сега Доган те е хванал за топките и пак си пуделче на повикване.

    Коментиран от #80

  • 59 БеГемот

    9 2 Отговор
    Бъдещият победител в изборите...това говори много за материала..
  • 60 Истината

    18 4 Отговор
    12- годишното управление на Борисов беше белязано от скансал след скандал. Българинът явно много бързо забравя. А на народите с къса памет, пр2ходът им е дълъг!
  • 61 ГЕРБ умре

    20 4 Отговор
    Бойко в затвора. Жалки
  • 62 Хахаха

    16 3 Отговор
    Тиквата навремето много искал да влезе в системата на мвр, саво че едно време селекцията беше на ниво и едва се вмъкнал за пожарникарче.
  • 63 Вуй

    6 7 Отговор
    Както каза Мая Манолова,тая зима ще е гладна и студена.Гласувайте пак за чалгарчето и другите клоуни
  • 64 Тоя тулуп

    16 4 Отговор
    Няма срама.Само затвора ще го оправи
  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 4 Отговор
    ОТ едно ТЕСТО сте мутро
  • 66 Нема да са къпа

    10 2 Отговор

    До коментар #55 от "Срам!!!":

    Всичко е вярно което си написал за този индивид на снимката само да те поправя бивш комунист НЯМА сега се водят евроатлантици...........
  • 67 Хари

    9 2 Отговор
    Той ги е плашил с теб
  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 3 Отговор
    БОЙКО 12 ГОДИНИ рекет изнудвания иземвания на ЧЕСТНИ БИЗНЕЦИ а БОРИСОВ Е лъжец крадец егоист мутра сикаджия ПАК ни ОМАЙВА с лъжи БОЙКО просто ВИЕ сте ИСТОРИЯ
  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "СДС Костов":

    ТАКАе
  • 70 Тиква

    16 3 Отговор
    Нещастник, скоро в затвора!
  • 71 бай Иван

    13 2 Отговор
    Бих призовал, ако ни слушат от ГЕРБ, Борисов да си покани който и да иска от неговите хора и да стане двоен дебат - ние с Асен и Борисов, с който иска друг", обяви Петков пред "Дарик".Ето сега ние сме готови и излизаме, но трябва да е с Борисов. Защото въпросът е, че който решава в една партия какво да се случва, не трябва да се крие зад хората", аргументира се Петков.

    Коментиран от #76

  • 72 Възмутен

    16 2 Отговор
    Тоя не спря с хвърлянето на кал и плювни по пп. Просто вече е отврат отвсякъде. Ако мисли, че така ще убеди народа да гласува за него, много е сбъркал. Ефектът може да е точно обратен. И дано да е.
  • 73 30 сребърника

    6 5 Отговор
    Нещастни лизачи, никога няма да бъдете сериозна медия, която да се издържа със съдържание. Дребни продажници.
  • 74 Той

    5 5 Отговор
    И Борисов и Пп са пълни измамници търсещи власт и пари. А и са американски подлоги.
  • 75 Васил

    15 3 Отговор
    Сега разбрах как сте става бизнесмен отпечатваш си картичка на крадеца от Банкя и вече си в играта. Явно нашият селянин ни мисли за много глупави или като Руснаците зомбирани от телевизора.
  • 76 Хахаха

    11 3 Отговор

    До коментар #71 от "бай Иван":

    Борисов ще се яви на дебат толкова колкото и Слави Трифонов. И двамата си знаят нисщия капацитет и бедния речник, с който боравят. И на двамата им липсва езикова и политическа култура, нисщи ораторски способности и нисък праг на дразнимост, и двамата са избухливи, арогантни и комплексари. Няма никакъв шанс за дебат с Борисов и Слави Трифонов, те затова се крият. Борисов обикаля нискоинтелигентния и наивен електорат, а Слави Тифонов без написан сценарий не излиза от дупката си да говари и то само ако предварително знае въпросите и сценаристите и пр-ите са му написали отговорите.

    Коментиран от #87

  • 77 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    ПРЕД ИЗБОРНИ лъжи но няма вече будали
  • 78 Иееей

    12 3 Отговор
    Боко си го знаят от поземния свят софианци, за миналото му от 99-те години на прехода у нас и се чудят на глупавите българи, които още гласуват за него, омаяни от лъжите му.
  • 79 Иееей

    12 2 Отговор
    Боко си го знаят от поземния свят софианци, за миналото му от 90-те години на прехода у нас и се чудят на глупавите българи, които още гласуват за него, омаяни от лъжите му.
  • 80 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор

    До коментар #58 от "Стефан":

    господин СТЕФАН поста ВИ е много ТОЧЕН ФАКТ
  • 81 Мдаа

    17 2 Отговор

    До коментар #57 от "Борисов хептем сее побъркал!!":

    Най-търсена на международния пазар е снимката му от спалнята с пълното чекмедже с пачки еваци и кюлчета злато. Няма такъв прецедент в цяла Европа!
  • 82 юруш на бизнесите , топли , топли , не о

    4 5 Отговор
    Кирето си продавал микстурата със снимка на Опра Уинфри , а Кокорчо с тази на Буци Унуфри , така се праи то бизнес , много им вървели продуктите покрай въпросните фотки.
  • 83 наблюдател

    14 2 Отговор
    Има едно любопитно несъответствие между повечето коментари под материали за ББ и предизборните прогнози на социологическите агенции. Как така масово го плюят и хранят в коментарите, пък щял да печели изборите на бял кон, на който искам да видя как ще се качи сам, че да се върне? Много се настървих изведнъж да гласувам против тоз субект и шайката.
  • 84 Учуден

    15 2 Отговор
    От всички породи банкянската полудива свинкя е най-лъжлива и крадлива.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Рей

    14 2 Отговор
    За този прост примат могат да гласуват само прости като него, корумпирани като него или крадци като него, които се облагодетелстват с нашите пари от държавния бюджет.

    Коментиран от #88

  • 87 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 3 Отговор

    До коментар #76 от "Хахаха":

    ТАКА е и купува гласове с по две кебапчета хляб чопак бира 50 лева еднократно ако има наивници БОЙКО май ЗАБРАВИ как една ромка от ВАРНЕНСКО го направи на3 СТОТИНКИ

    Коментиран от #105

  • 88 кофти матириал сме това е

    6 3 Отговор

    До коментар #86 от "Рей":

    Проблемът е , че Ганьо се е изтепал да е такъв .
  • 89 Кой ги финансира, ГЕРБ ли?

    15 4 Отговор
    Аз нямам един познат, приятел или роднина, който да гласува за Банкянския крадец! Та се питам, от къде е този висок процент, който вадят социологическите агенции и проучвания.

    Коментиран от #90

  • 90 пипонья

    7 2 Отговор

    До коментар #89 от "Кой ги финансира, ГЕРБ ли?":

    Тоя от Вършец знае , но няма да го каже.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Фу фу фу

    13 4 Отговор
    Интересно, как цените в магазините са съюзник на ГЕРБ? По-нелепо изказване не бях чувал! Инфлацията е в целия ЕС, и там ли уплавляваха Кирил и Асен в целия ЕС? Пълен профан е Боко, или е тъп, или е лъжец.
  • 93 Фил Кенеди

    12 4 Отговор
    Нещо сА бъркаш, другарю Борисов. Деветдесет процента от депутатите на любимото ти СДС, в първото велико народно събрание след 10-ти ноември се оказаха агенти на ДС. Така че, по кротко с изказванията. Ако разчиташ на късата ни памет, жестоко си се объркал! Няма как, пребоядисани комуняги да ни "извадят" от комунизма.
  • 94 Помним, помним

    10 3 Отговор
    СДС се срина, защото непочтеността го сринаха и взривиха го отвътре. Помним как хората мятаха домати срещу тях, защото бяха излъгани. Моля Борисов да не си измисля.
  • 95 Синя мъгла

    13 3 Отговор
    Преди тоя юнак да си направи партия си мислех, че няма по-големи крадци и бездарници от "другарите, обаче съм се лъгал. Такава мръсна пяна като неговите калинки и добринки едва ли ще намериш на друго място по света. Кой не го щяха никъде, пристана при него и така си паснаха, че взеха и да си вярват! Като му чета хвалбите, чак се изчервявам, все едно ги разтягам аз.
  • 96 Пипи

    11 2 Отговор
    Вярно се продаваха стоки с неговия лик, но не бе от Василев, не бе в Китай и не бе бизнес, ами беше в Гърция, романа на Алеко Константинов, наш Барба Ганьос!!!!
  • 97 Мдаа

    9 3 Отговор
    Борисов разцепи и подхлъзна СДС, при него останаха властолюбивите издънки от СДС и тези, които гонят личен интерес.
  • 98 Долу мафията!

    11 4 Отговор
    В ГЕРБ има само посредствени кариеристи и корумпирани калинки. Може да има тук-таме някой свестен политик, но когато не е послушен, не се издига.
  • 99 СЗО

    11 5 Отговор

    До коментар #4 от "Горския":

    Боко пак халюцинира...
  • 100 Фъргов

    10 7 Отговор
    Борисов 12 године се упражнява да управлява страната ни и ни докара до застой, висока корупция и ниски заплати.
  • 101 досада

    6 4 Отговор
    Заигравката с цената на олиото не ви помогна миналия път, сега ще е същото!
  • 102 БОЦКО

    7 6 Отговор
    Отпадък долен
  • 103 Тома

    6 4 Отговор
    Да не са снимките с чекмеджето баце
  • 104 Браво

    3 5 Отговор
    Най добрия управител на България.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 БЪЛГАРКА

    4 6 Отговор
    БОРИСОВ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. ЩЕ ИЗБЕРЕМ ОТНОВО ГЕРБ.
  • 107 Курило

    7 1 Отговор
    Идваме за теб!Идваме,защото сме ти нужни.
  • 108 Болярин

    1 5 Отговор

    До коментар #12 от "Никаква":

    Ти, ако беше някаква, поне щеше да направиш разлика между Бойко и ухиления измамник кирО тъпотО асанчО крадливотО, но явно ти е трудно !
  • 109 Хохинио

    4 1 Отговор
    Баце изтреще.
  • 110 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    мутра престъпник крадец лъжец
  • 111 Дидо

    4 0 Отговор
    Опашатите лъжи на Бойко.Не ме е страх от Кирил и Асен-казва той,ама целия трепери от злоба и се тресе от стращилището"Промяната".За 2 дни не се спря да ги оплюва по селата,сега и в Тг.От Китайците стигна до Герб,после СДС, после Комунизма,след това електроенергията,после цените на тока,газа,храните,после се прехвърли на магистрала Хемус, после отиде при Ердогон да оправя мигрантите,после се спря на Урсула фон дер Лайен,след туй си говорел с другите лидери,после нападна Путин за войната,след туй темата за четворн.коалиция,намеси и Слави,после пак неговото правителство щяло да смъкне цените.Майко мила, какъв буламач от тема в тема.!Е наистина не се усеща колко е зле .А мижитурките прости му ръкопляскат.Ужас!.Такава деградация на личността не съм виждала в друго човешко същество.Прав е К.Петков, че е време Борисов да се пенсионира,защото деменцията яко го е раздрусала.Герб вече са износена партия.Само прости пуйки и пуяци.
  • 112 Лили

    4 0 Отговор
    Бойко, от Ипон,стигна до Си Банк,после прехвърли на приятелката си,Бориславова 11 фирми,наследени от Илия Павлов,после рекетираше малките бизнеси,опря до "Ало,Ваньо",после рекетираше митниците Мишо бирата,след това се намеси в СИК,стана шофьор на мутрите,после разтриваше ушите на бай Тошо.Премести се охранител на Царя.Следва Симеоновската школа,стана милиционер и член на БКП.После пожарникар ,кмет на Сф и приятелството ти с Младен Михалев Маджо.После взе комисионни от фалита на КТБ,.Следват милиони комисионни от Лотарията на В.Божков.Следват 3 правителства в които кражби и нечувана,гениална корупция.Даде на Доган Тец Варна и пристанище Варна,за да не съсипе милиардите ти от корупция.На Путин подари една тръба за 3.5 милиарда.Добре,че дойдоха Кирил и Асен на власт и те смъкнаха от Царското кресло.32 милиарда заеми остави на тях Сега имаш наглостта да се перчиш с постижения,които са само разруха и грабежи.Ти си престъпник и мястото ти е в затвора,.Добре,че Гешев ти прикрива далаверите.Но следват нови закони в Прокуратурата и Гешев ще го подгонят и сменят и тогава крахът ти е неизбежен.Затова квичиш като за последно.Глупостите ти отвращават народа,който ти баламосва през тези 12 години и ги държеше в страх и подчинение.Край с тебе.Затворът те чака.Герб се издъниха и само малоумниците ще гласуват за тях.
  • 113 Прост тулуп от банки

    0 0 Отговор
    Е те тия твоите снимки от спалнята,продават всичко
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове