Last news in Fakti

27 Септември, 2022 12:02 1 404 14

Минчо Христов: 60% са загубите на вода в България

  • вода-
  • загуби-
  • минчо христов

Предложението му е загубите да се прехвърлят в сметките на водните дружества

Минчо Христов: 60% са загубите на вода в България - 1

60% са загубите на вода в България, те се включват в сметките на хората. Предложението ми е загубите да се прехвърлят в сметките на водните дружества. Това коментира за "Твоят ден" Минчо Христов от Движение на непартийните кандидати.

"Започнаха да се появяват фалшифицирани наши програми, това значи, че се притесняват от нас. Излизаме с конкретни закони и инициативи, които аз съм внасял. Такъв пример е закон за намаляване цената на водата", посочи той. И допълни, че не е бил партиен член, но е бил част от различни парламентарни партии.

По думите му самият той е внесъл закон за пълен мораториум по сделките за преовъоражаване. "Докато не се решат проблемите в Спешна помощ и да не се купят амолети за гасене на пожари, да се преустановят всякакви военни сделки. Пълна ревизия на всички приватизационни и концесионни сделки също е нужна. Мизерията на пенсионерите е приоритет", подчерта той. И апелира за премахване на партийните субсидии.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ъгъл

    13 0 Отговор
    Загубите са само в джоба на данъкоплатците. Така е в България. Изродена и западнала страна.
  • 2 и кво от това?

    2 8 Отговор
    МИНЧО КУМИНЕВ?
  • 3 Знаещ

    9 2 Отговор
    Ами тъй е като изпускате редовно големите водоеми към Турция. Навремето бяха нарочно построени да наводнят южната ни съседка в случай на конфликт а сега умишлено ги изпускат, така им е наредено от горе
  • 4 Въдичар

    7 0 Отговор
    Пак обвиняват ВиКтата, но рибата мирише откъм главата
  • 5 Рошко

    5 0 Отговор
    В бургсско са 80 %. И всичко това се лепи на хората
  • 6 СЗО

    6 1 Отговор
    Единственото което трябва е мораториум на кражбите. Като спрат кражбите, ще има и за линейки, и за въоръжаване, и за вода. Затова -първа стъпка е да се махне гешеф и да се промени организацията в прокурватурата.
  • 7 Чичо Тони

    4 8 Отговор
    Минчо-о Минчо. Не си ли чувал как се образува цена на стока или услуга. Като се прехвърлят загубите на дружествата, те от кого ще си възстановят тези загуби? Аман от всичкознаещи.
  • 8 Мишел

    8 0 Отговор
    Каква е причината в България да няма нито една концесия, при която вече десетки години концесионерът да е изпълнил поетита при сключването на договора задължения.
    Причината е, че това неизпълнение не попречи на концесионерите да вдигнат цените на водата стотици пъти и да извличат колосални печалби без никакви санкции за неизпълнение.
  • 9 Мухаа,хаа!

    8 1 Отговор
    Уважаеми Христов! Така ще бъде,докато народонаселението е с капаци на очите! Какво им пука на ВиК за загуби по трасето.Всичко след техния" водомер "е за сметка на рогатите.Да не е луд частника да хвърли милиони от печалбата за подмяна и ремонт.Важен е " водомера" техния и в имота на рогатото.Столичанъе в повече спят като зимни мечки. И франсето лапа,вече със сигурност е източил няколко милиарда от шушумигата- софианецъ. Къде,дори в Сахара няма такава концесия . Франсето плаща на фиска 2 ст/ куб.м А същата вода( идваща на гравитачен принцип,почти нулеви разходи,за помпени станции) е продава на стадото над 3 лв/ куб.м Печалба над 1400%!? Двойна при това,защото и топлия водомер го начисляват като студена вода.Зашо не е продава на Топлофикация? Такава робска пасмина няма никъде по света.И за съжаление господине,няма да глсува за вас,за манолова,който гоните неговия,на огромната част интерес.Ще гласуват за дебе,кирчо,ниновчета, седесарчета.После гледат като слънчасали!
  • 10 Ами

    8 0 Отговор
    Вижте само как направиха водните цикли.На улица от 60 метра,8 дупки за аварий,веднага след като асфалтираха.Няма кражба,нееее
  • 11 ВОДНИТЕ ДРУЖЕСТВА ДА СЕ ВЪРНАТ

    3 0 Отговор
    НА БЪЛГАРИЯ - СТИГА СА НИ КРАЛИ ! ДОКОГА ТОВА ПЛАДНЕШКО ГРАБЕНЕ ?
  • 12 Гилбфк

    2 0 Отговор
    Загубите са от байпасите на фирмите с голяма консумация.
  • 13 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 0 Отговор
    "60% са загубите на вода в България, те се включват в сметките на хората. Предложението ми е загубите да се прехвърлят в сметките на водните дружества. Това коментира за "Твоят ден" Минчо Христов от Движение на непартийните кандидати."

    Ха, хааа ... "другарю" Минчо Христив, а не са ли пак хората тези, които покриват загубите на дружествата за В и К, електричество, кметствата, държавата ...

    Накрая хората плащат цялата сметка на държавата, дружествата, фирмите, депутатите.

    Хората плащат ЛУКСОЗНИЯ ЖИВОТ на тези като вас, които взимат по повече от една заплата. Този нагъл Минчо Христов е от богатата върхушка, взимаше хем заплата като депутат, хем заплата като преподавател в унисврситета...

    "Крадеца вика, дръжте крадеца."
  • 14 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 0 Отговор
    Аз пък предлагам, на всички, които в България от 1990 г. до 2020 г. са били за повче от 4-6 месеца депутат, министър, кмет, общински съветник... Да им се конфискуват всички банкови сметки, всички имоти с оценка над 100-150 хиляди евро. Включително и на този Минчо Христов, защото той също дълги години беше депутат и като такъв е отговорен за всички кражби, безакония, лъжи ... Влючително за златния пръст на лидера му Волен Сидеров, с който беше направено едно от най-крадливите правителства - това с премиер Пламен Орешарски.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове