7 Октомври, 2022 14:09 4 118 109

Борисов за ПП: Не са ни разбрали или се правят. Не предлагаме коалиция или каквото и да е общуване (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • продължаваме промяната-
  • коалиция-
  • общуване

Коалицията им се разруши от това, че не можаха да си разделят парите. ГЕРБ е упражнил парламентарното си право на опозиция да покаже, че не подкрепя такива хора. И правителството им падна”, уточни лидерът на ГЕРБ

Борисов за ПП: Не са ни разбрали или се правят. Не предлагаме коалиция или каквото и да е общуване  (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Надявам се, че разумът ще надделее. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като стана ясно, че „Продължаваме Промяната” няма да разговаря с партията му за съставяне на правителство.

„От всичко, което сътвориха, това им е най-добрият вариант. И абсолютно ги разбирам. Или не са ни разбрали, или се правят, че не са. Ние нито предлагаме коалиция, нито предлагаме каквато и да е форма на общуване, извън полезното за държавата”, добави той.
Борисов подчерта, че не е искал предсрочни избори. „Коалицията им се разруши от това, че не можаха да си разделят парите. ГЕРБ е упражнил парламентарното си право на опозиция да покаже, че не подкрепя такива хора. И правителството им падна”, уточни той, цитиран от Нова телевизия.
Лидерът на ГЕРБ смята, че има теми, по които контактните групи могат да постигнат решение. „Ако ние влезем така разделени в парламента, как ще приемаме бюджет. Асен Василев ще си говори за увеличение на всичко, без да има финансова възможност. Или ние ще подкрепяме така бюджети, докато счупим държавата”, каза още Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чоко

    16 48 Отговор
    Ето какво ще стане! Трябва да направят правителство с 1-я или 2-я мандат, ако отидат на 3-и ще се изпокарат- това вече сме го гледали. ГЕРБ,ДПС и БГ възход ще се коалират, но това няма да е реална коалиция, а антикризистна.
    Това правителство задължително трябва да премине през зимата то ще издържи ако не до пролетта то до лятото и предстоящите местни избори - където със сигурност ще се изпокарат пак.

    Коментиран от #53

  • 2 бибитко

    20 38 Отговор
    Дай на СДС да направи правителство този път, бе?!
  • 3 Тая Тиква...

    97 13 Отговор
    ...е много зле...!Моля администрацията на болницата в Карлуково,да си го приберат...!
  • 4 007 /агент/

    60 14 Отговор
    КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ СЕ ЗАЕМЕ С ГРАЖДАНСТВОТО НА ИЗВЪН ЗЕМНИЯ ???
  • 5 Софиянеца

    91 14 Отговор
    Тулупе за 11г, защо не си вкарал държавата в Шенген и евро зоната?

    Коментиран от #12

  • 6 Гербер

    72 5 Отговор
    Не дай си боже да си помислят, че ще участват в разпределението и усвояването. Баце не позволява коалиция или даже общуване. Достъчно е само да слушкат и да гласуват правилно.
  • 7 Сталин

    27 54 Отговор
    Българина е пълен глупак ако си мисли че еднодневни политически прос титутки назначени на власт от главния сводник в България - американското посолство че ще работят за интереса на българите много се лъжат . Тъй като българина по природа е шмекер той гласува за себеподобни и си мисли че колониалната администрация ще свърши цялата работа вместо него а той ще си стои на ракията и салатката.Единствените почтени хора в политиката бяха Жан Виденов и Волен Сидеров които влязоха във властта с по един апартамент и така и излязоха от политиката ,но много са малко почтените хора в България за да гласуват за такива политици,така че надежда всякаква вие оставете

    Коментиран от #49, #66

  • 8 Сталин

    39 29 Отговор
    Нашите гьонсурат политици се надпреварват да плюят по Русия и Путин ,белким от американското посолство ги забележат и им дадат по голям процент на предстоящите избори и ги инсталират на власт в България и да работят за интереса на САЩ ,а бедната българска овца си мисли че "избира".
  • 9 Токмакти Джун

    80 7 Отговор
    ББ явно не е чул условията на ПП и ДБ а те са нов главен прокурор разследване за Барселона, магистралите ,братчеда Ради и куп други кражби на Шайката както и на почти всички от Герб както и Дпс махат Пеевски жертви трябват ......
  • 10 ГОРСКИ

    69 4 Отговор
    Хайде правете коалиция със турците за да изчезнете като партия като царската!!!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 А ти какво

    28 8 Отговор

    До коментар #5 от "Софиянеца":

    направи, за да влезем ???
    С въртене на синджирчета около пръста - НЕ СТАВА !

    Коментиран от #44

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мамул

    47 4 Отговор
    Тулуп до тулупа! Мутропитеци!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Фи14

    49 3 Отговор
    Голям довод ,че коалицията се била разпаднала,защото не можели да си разделят парите. Ами това все пак им е работата да разпределят парите в държавата, не са зидари или градинари .Той Боко пари не разпределяше ли?

    Коментиран от #34

  • 17 По посрещачите ще Го познаете....

    62 3 Отговор
    Докога този Толуп ще осквернява земята Българска?
  • 18 Омерзен

    51 2 Отговор
    Боко, никога никой, дори и собствената ти корумпирана шайка, не може да разбере какво се върти в изкуфялата ти кратуна - крайно врене е да те приберат на сокойно място (при бай Ставри), където ти е мястото, за да осъзнаеш защо толкова много "те обичаме"!
  • 19 Светлина

    52 2 Отговор
    Изключителна наглост. Този лъжец, крадец, убиец и неговите аналолизачи срама нямат. Освен армията им от крадци никой друг не ги иска.
  • 20 емигрант

    60 5 Отговор
    Ха ха ха на този глупак му е разрушен напълно "апаратът" за равновесие - "...ние нито предлагаме коалиция, нито предлагаме каквато има е форма на общуване..." и тогава какво ще правите, ако се съберете, ще се гледате, мълчите и ще пиете по едно да не е без хич ? Като не предлагате коалиция защо ще се събирате, правете сами правителство какво чакате ? Нали мислите за държавата, нали сте най-можещите, най-професионалните политици, най-знаещите как се излиза от кризата, чакат ви няколко милиарда от ЕС за крадене които ще пристигнат ? БОКЛУК избран от естествено боклуци !
  • 21 Върти -

    47 1 Отговор
    сучи и само простотии и злоба сипе ! Хайде , стига вече с тоя мошеник !
  • 22 Христо Божилов

    17 35 Отговор
    Тикво, канадските измамници не се правят, те толкова си могат. Ти и ПП сте в историята. Българският народ никога няма да ви прости

    Коментиран от #26, #27

  • 23 Третокласна

    42 0 Отговор
    мутра " политик" !
  • 24 Вън

    39 2 Отговор
    Чекмеджане затвор за теб нищо друго
  • 25 Сталин

    19 5 Отговор
    Българина е кръгъл глупак ако си мисли че глобалната финансова мафия ще го остави да живее добре.Чрез безкрайно печатане на пари , първо чрез инфлация и после чрез дефлация ограбва парите и труда на работника.
    В България всички предатели,диверсанти ,банкери ," бизнесмени" и политици които работят за глобалната финансова мафия трябва да бъдат изпратени в Белене за храна на прасетата,а другите безполезници като певачки,футболисти , политически прос титутки и други чужди агенти да чукат камъни на магистрала Хемус
  • 26 Токмакти Джун

    29 2 Отговор

    До коментар #22 от "Христо Божилов":

    Нищо няма да се промени щом 500 хиляди гласуват за тоя индивид не може всички да са на каишка

    Коментиран от #30

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 сара

    31 0 Отговор
    Коалицията им се разпаднала, защото не могли да си разделят парите - сигурно е така, ама кой повече от тебе ги разбира тези работи.
  • 29 Чуторан

    40 1 Отговор
    Много добре те разбрахме, Буци. Търсиш някой балама, за да ти изпере мръсните далавери. Ако има такъв, който да ти се хване на въдицата, значи се е закопал предварително и като политик, и като човек.
  • 30 Христо Божилов

    13 27 Отговор

    До коментар #26 от "Токмакти Джун":

    Те и горе долу толкова гласуваха за канадските измамници, но все по-малко вече им се лъжат. Ще са в историята тези две най-крадливи партии в историята

    Коментиран от #37

  • 31 Нали спечели изборите?

    40 1 Отговор
    Айде прави правителство и управлявай.Чакаме бензина да падне с един лев.Заради тебе нищо не става.Трагедия!

    Коментиран от #36

  • 32 ГЕРБ сте ЧАО

    37 0 Отговор
    Голяма част от хората, включително и аз също не мога да ви гледам. Грам не мога да ви понасям всичките паразити, които висят на държавната хазна и ограбват хората и с двете си шепи в чували и шкафчета. Грам не мога да ви търпя. Грам не мога да се примиря с присъствието ви нито по екраните, нито на улицата, нито в парламента. Помните ли, когато от трибуната на народното събрание Мика Зайкова говореше за ниското заплащане в държавата, как мутрите от ГЕРБ, колко грозно тропаха по банките? Помните ли, колко грозно и отвратително беше. Ей това са ви феодалите и бизнесмените, които грабят, вдигат апартаменти, къщи и хотели, луксозни джипки и яхти. И заради, които стандартът на живот и заплащане е ниско. Вас не мога да ви понасям, нито гледам.
  • 33 Никой

    7 11 Отговор
    Клептократите от ГЕРБ знаят как действа модела в България и упрекват клептократите от ПП , че им крадат ноу хауто. За по неумните клептократи.
  • 34 Не се мъчи

    12 2 Отговор

    До коментар #16 от "Фи14":

    Той ги вадеше лични от джоба си
  • 35 един

    32 2 Отговор
    Прай се на интересен,зора му е веднъж да ги привлече да седнат на масата за преговори,от там нататък интерпретациите и медиите са негови,през час ще бълват хвалебствени думи за него,и помия за противниците му!Тез уйдурми той ги умее перфектно,за това далеч от него!
  • 36 Какво значи прави правителство

    6 14 Отговор

    До коментар #31 от "Нали спечели изборите?":

    Като го направиш, а няма кой да го подкрепи, какво си направил! Да ви се чуди човек на глупавите простокирчови опорки!
  • 37 Токмакти Джун

    17 2 Отговор

    До коментар #30 от "Христо Божилов":

    Не вярвам аз съм от 15 години в чужбина и не очаквах на тези избори Герб да са първи или ПП втори българина не се научи да гласува и сам да си определя съдбата в Бг още за да получиш добра работа трябва някой да те оправи или да си негов човек това в Европа никога го е нямало както и купуването на гласове , затова ако не си заминал го направи

    Коментиран от #40, #43

  • 38 здравка клинчева

    13 1 Отговор
    разбрали са,но ти тях не вежливо ти казват я си е.. м..
  • 39 Мдааа

    8 1 Отговор
    Бащицата знае най-добре. Хехе.
  • 40 Абе

    15 0 Отговор

    До коментар #37 от "Токмакти Джун":

    И там си имат наши и ваши. Но тук в България феодалите си имат наша рая.
  • 41 до Сталин

    14 7 Отговор
    Сталинке, ако не ти стигат 143 години да ни командават от руското посолство отиди в Русия и си донаваксай пропуснатите ползи. Аман от цървули.
  • 42 То бива

    28 0 Отговор
    гьонсурат ама чак толкова. Как няма маааалко срам това нещо Борисов. Някой да е чул какво предлага, освен изперете ме и поемете негативите, а аз кинтите?
  • 43 Коментар

    8 9 Отговор

    До коментар #37 от "Токмакти Джун":

    Все пак не забравяйте, че не е важно как си глосувал, а е важно кой програмира машините и брои гласовете!
    Реалността може да се окаже доста по-различна!
    Няма да споменавам разликата между ЦИК и НСИ за населението в България имащо право на глас!

    Ако реално се разровят нещата публично и обективно, може да се окаже че първите две партии са в същност последните две!!!

    Единствения начин за противодействие е масово гласуване! Тогава много по-трудно се манипулира вота!!!

    Коментиран от #78

  • 44 Смех

    17 1 Отговор

    До коментар #12 от "А ти какво":

    Ми спри да крадеш бе гьоферен всички с тулупа крадете и убивате французи по шосетата как да влезнем с тая корупция
  • 45 дгдхш

    24 0 Отговор
    На този всяко изречение което не е от затвора е долна лъжа.
  • 46 Бамбука

    19 5 Отговор
    "Будалите" от ПП не разбрали , че той им предлага да делят баницата.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 След като

    17 2 Отговор
    "Коалицията им се разруши от това, че не можаха да си разделят парите", защо искаш ТИ да работиш с тях. Това ли е Европейско Развитие на България 🤣
    Покажи им, Майсторе, как се разпределят порциите на финансирането в държавата 🤣
  • 49 Сталин е маймуна

    18 2 Отговор

    До коментар #7 от "Сталин":

    Не се оставяйте на този манипулатор да ви насъсква едни срещу други. Всеизвестен факт е, че повечето от партиите са кремълски в днешния парламент. България така и не изчисти слугинажа на Кремъл, който беше възприет от запада за свой слугинаж, като изостави онези, които се бореха срещу режима. Най напред трябва да се определим, като български граждани с ясни цели и идеи, и да защитаваме нашата си държава пред всички останали. Тогава, ще бъдем силни и няма да се поддаваме на манипулации да ни насъскват едни срещу други. Аз съм български гражданин.

    Коментиран от #51

  • 50 Айде

    19 0 Отговор
    Изчезвай несретник, никакви партии и коалиции. Тая система трябва да изчезне. И с нея и вие всички нищоправци.
  • 51 Смех

    10 2 Отговор

    До коментар #49 от "Сталин е маймуна":

    А костов и монката паси видните демократи кво направиха срещу русия бе едни лукойл не изгониха ама на плямпане най големите русофоби

    Коментиран от #55

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Пак не им стигат

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чоко":

    Не могат да съберат необходимите гласове.
    Така че ще са аут.

    Коментиран от #84

  • 54 Една дума

    16 0 Отговор
    Гнуссссс
  • 55 Издънки са

    8 2 Отговор

    До коментар #51 от "Смех":

    Ми те са от същото котило, какво да направят, по кръвна линия нищо добро за своята държава.
  • 56 5855

    19 0 Отговор
    Ей много е прост този. Ти го плюеш той мисли, че дъжд го вали. Сега иска да го изиграе обединител, а той си е обикновен крадец.
  • 57 В свестните държави

    5 0 Отговор
    Са решили тези проблеми. Двукамарен парламент е структура на парламента, в която този представителен орган се състои от две камари. Има и други имена за този термин - бикамерализъм, бикамерализъм, двукамерна система. Освен това различните щати имат различни имена за всяка камара.

    Стъпка 2

    Днес в света има повече от 70 държави с двукамерна парламентарна система. Сред тях има както унитарни държави, така и федерации, както републики, така и монархии. По правило това са държави с положителни икономически и социални показатели. Те включват страни като САЩ, Германия, Австралия, Франция, Белгия, Австрия, Швейцария, Япония, Великобритания, Испания, Италия, Канада, Холандия и много други. Освен това парламентът на Руската федерация също е двукамарен. Нарича се Федерално събрание и се състои от Държавната дума и Съвета на федерацията. Основната функция на горната камара в парламента се стабилизира. Тя свежда до минимум конфликтните ситуации между държавните клонове в държавата, не позволява приемането на съмнителни и противоречиви закони, които не са потвърдени финансово и кадрово. Благодарение на това президентът практически не използва правото си да наложи вето върху законопроекта. Отчасти горната камара освобождава Конституционния съд от много задачи, тъй като внимателно анализира всяка законодателна норма, която се е появила от стените на долната камара на парламента. Така хората се доверяват повече на властите. Освен това двукамерната система позволява п
  • 58 Ялчин

    13 0 Отговор
    Ей голямо посрещане на Вожда, ала Ким Чен Ун. Браво типично за комунисти.
  • 59 шефа

    16 0 Отговор
    Боко Българоубиеца! Всяка изречена дума от този примат е сто процента лъжа и измама!
  • 60 В свестните държави

    4 0 Отговор
    Са решили тези проблеми. Отчасти горната камара освобождава Конституционния съд от много задачи, тъй като внимателно анализира всяка законодателна норма, която се е появила от стените на долната камара на парламента. Така хората се доверяват повече на властите. Освен това двукамерната система позволява пропорционално представяне на населението на всеки регион на страната.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 12 години ГЕРБ

    21 3 Отговор
    - не влязохме в Шенген
    - не влязохме в еврозоната
    - не построихме интерконектора
    - построихме Руско-Турски поток - 3 млрд.
    - осигурихме монопол на Лукойл - 10.8 млрд.
    - назначихме за представител в Лукойл Румен Овчаров
    - опростихме 1,4 млрд. на Газпром по глоба наложена от ЕС
    - - опростихме 1,3 млрд. милиона на Газпром неустойка по старото трасе
    - не спряхме Белене
    - загубихме делото за Белене - 1,2 млрд.
    - наложихме мораториум върху проучването на добива на шистов газ
    - изгонихме Шеврон
    - не разследвахме многото случаи с взривове във военни заводи
    - не разследвахме случая "Гербев"
    - не изгонихме нито един руски дипломат
    - не премахнахме нито един руски паметник на окупатор
    - не сменихме нито едно име на улица на фалшив руски герой
    - не затворихме глава "правосъдие и вътрешен ред" от договора ни с ЕС
    - не паднаха визите за САЩ
    - предадохме турски граждани на Ердоган в нарушение на правилата
    - .....
    - и още и още
    Толкова за евроатлантизма на ГЕРБ!

    Коментиран от #96

  • 63 Вълк единак

    17 1 Отговор
    Бойко чакаме ти обеща; дизел- 2лв, олио -2лв, хляба-070 лв. доходите на народа + 50%.
  • 64 "Не" на ГЕРБ!

    19 1 Отговор
    Шизофреничното е да ги свалиш от власт и после да ги викаш да съставяте правителство! Като старият виц - да бутнеш баба си по стълбите и да я питаш защо пада...
  • 65 тотално смотан тоя път

    14 2 Отговор
    А ти Буци знаеш ли какво предлагаш и какви контакти ще прави твоята контактна група , от тия с 200-та ли ?

    Коментиран от #108

  • 66 Невероятно

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "Сталин":

    Къде пък намеси една от златните компаньонки на Борисов? Пък и баковите му сметки знае? Последното му попълнение в харема е Копейкин. Въпрос на време е да се узакони.
  • 67 Като

    11 3 Отговор
    е толкова загрижен евроатлантик да подкрепи правителство на малцинството на ПП и ДБ с втория мандат. Да гласува съдебна реформа, да гласува Рашков за КПКОМПИ, да гласува ограничаване на правомощията на Главния прокурор и готово. Правителство ще има. Не знам защо му трябваше да гъта старото.
  • 68 КИРО - ПРОСТОТО ...ОТИВАЙ СИ !

    6 13 Отговор
    НЕ ТЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ СЪС АСЕН !!!!
  • 69 милиарди

    11 0 Отговор
    Промяна в политическата система и затвор за крадливите политици!33 години грабеж Стига! Нов закон за политическите партии и премахване на държавните субсидии! Партиите да се финансират изцяло от членски внос! Да се забрани назначаването по партиен признак без конкурси в държавната и общинските администрации! Партия, чието ръководство е злоупотребило с обществени средства, да бъде незабавно заличавана!
  • 70 буцката у небрано лозе по долни гащи

    11 0 Отговор
    Буцкин , знаеш ли как става пресяването , слагаш в ситото и люлееш , така и с изборите , клатиш , клатиш , докато ти дойде и на теб реда да се срещнеш с прокурор , тоя път истински , но си трябва малко пресяване .
  • 71 Соня

    11 0 Отговор
    Нагъл и нахален! Иска преговори, а предварително отхвърля икономическата програма на ПП!
    Много си е харесал думата “чупя”!
    Той счупи и обезобрази живота ни, как може сега да се промени?
    Всеки, който го подкрепя, ще изгори на следващите избори!
  • 72 хе хе

    12 1 Отговор
    А кой предложи вот на недоверие?
  • 73 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ !

    5 4 Отговор
    БОЙКО НАЗНАЧИ ЛЕСНАТА ЛЕНА ЗА НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА СИ .....КИРО НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ .....МОЖЕ ДА БЪРШИ СТЪЛБИЩЕТО ....А ТИ ПОЛЗВАЙ ПАРАПЕТА ДАЛИ Е ЗДРАВ !!!!
  • 74 Варна

    10 0 Отговор
    А Портних! - Тоя наркоман не можеш да му видиш очите във Варна, понеже или е надрусан или се крие за да не яде шамарите.
  • 75 Киро.....Кирооооо

    5 8 Отговор
    Тъй яко се ......О( С)РА ....ще ти трябва тонове хартия да се бършеш заедно със АСЕН !!!
  • 76 българче

    12 0 Отговор
    когато вие борисов и доган ви видим в затвора с доживотни присъди...софийския затвор...
    тогава всички ще се коалират и ще се образува една единствена партия широка....
    само тогава Бъгария ще тръгне по правилния път.
    Успех.

    Коментиран от #82

  • 77 Кирчо

    4 6 Отговор
    Кажи бе човек .....български гражданин ли си .....или НАДРУСН Канадец ????
  • 78 емигрант

    4 3 Отговор

    До коментар #43 от "Коментар":

    Абе ти като много разбираш от програмиране защо не обясниш на специалистите как да "защитят" машините от намеса, или си чул по телевизията на някой идиот манипулацията и веднага си захапал яко стръвта ? Какви такива многознайковци сте с чужди изкази ? А защо не се сещаш, че тази които постоянно плашеха с манипулация на машините спечелиха изборите, нали все плашеха и се оплакваха, че чрез машинният вот ще загубят изборите ? Много просто и манипулирано племе сте останали в България и не е за чудене, че сте най-бедни в ЕС и не само !
  • 79 съветското посолство

    2 4 Отговор
    съботира парламентаризма в България, иска да създаде президентска хунта от латиноамерикански тип, с ренегати от бивши кадри от армията и разузнавателните МНО тъпи структори от онова време, дето служеха за изтривалка на КГБто - в скандалите около атентатите срещу папата и Георги Марков, и др. но понеже фатмаците са "много умни", още не са осъзнали, защо срама остана за България....... и наследниците на тези шашкъни, се опитват да овладеят политическия живот в България, и много от пионките не го осъзнават - по стара
    траадиция............................................................
  • 80 Българин

    9 2 Отговор
    Боко като се изказваш, вярваш ли си?
  • 81 КИРО - ПРОСТОТО

    3 7 Отговор
    Ако отново станеш Премиер прегледай записите от 1997 г. и си носи каска !!!!
  • 82 Кирчо ти ли си ве ???

    6 4 Отговор

    До коментар #76 от "българче":

    Българина ще е доволен на малкото .....да те видим със РАЙРАН КОСТЮМ !!! За лъжите ти и нарушаване на конституцията на Републиката ! Нали казваш :::: НИКОЙ НЕ Е НАД ЗАКОНА !
    А ти къде си ??????????????

    Коментиран от #87, #92

  • 83 тебе ти е ред с гъ-о напред

    4 1 Отговор
    Хайде куме на хорото, ти го поведи, куме,
    ти го поведи!
    Хайде куме на хорото ти го поведи, куме,
    ти го поведи
  • 84 Чоко

    5 1 Отговор

    До коментар #53 от "Пак не им стигат":

    Има опция и за вторият мандат. Боко да им дава депутати и преди го е правил!
  • 85 голяма активност на тролята

    1 11 Отговор
    срещу Борисов! - май много са засегнати нещо? - дразни ги европеизацията на балканите, но това е бъдещето, а колхоза ви е минало свършено.....
  • 86 Нашийник

    8 0 Отговор
    Ти вечно си неразбран, престъпник ДОКАЗАН И ОСЪЖДАН лъжец и крадец!
  • 87 българче

    3 3 Отговор

    До коментар #82 от "Кирчо ти ли си ве ???":

    не съм кирчо...
    защо се пениш бре същество.
    това е истината същество.
    БЪЛГАРИЯ Е заприличала на бунище - много бурени - заради тези идиоти...
    да не би да се разпонаваш в тези двамата примати .
  • 88 БОЙКО

    9 0 Отговор
    Твойто крехко тяло
    много е храна събрало,
    в която, за беля,
    има вредни вещества.

    Без да мислиш, без да чакаш
    трябва ти да ги изКакаш.
  • 89 Смешен плач

    10 0 Отговор
    А тоя Борислав Цеков и Евгени Михайлов които подкрепят ББ като видни столични "интелектуалци" да се скрия в някоя гербаджийска дупка и да не дрънкат в публичното пространство, че им знаем интересите, да не се правят на борци за правда.
  • 90 дай да те видим как си с разбирането

    8 0 Отговор
    Буци , ама ти забрави ли какви ги плещеше преди изборите , аз знам , аз мога , бензин два лева , поза " палци " пред Ердоган , или се правиш ? Искаше победа , имаш я , сега прави кабинет и вади горещите кестени от огъня , не ми прави контактни групи и не мишкувай от зайчарника .
  • 91 Селски тарикат

    6 0 Отговор
    Да цитирам господин Борисов: Който ръси идиотии, значи е идиот!
  • 92 емигрант

    5 1 Отговор

    До коментар #82 от "Кирчо ти ли си ве ???":

    Я кажи бе пингвин как наруши конституцията Петков, или я е нарушил защото така казаха от ГЕРБ и ДПС ? А КАК ЛИ ПЪК НЕ Е НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА СГС КОЙТО НЯМА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО ДО ДЕН ДНЕШЕН, И Е ОЩЕ РУСКИ ГРАЖДАНИН ? Събирайте си простотията келеши необразовани и се покривайте из ГЕРБ, ДПС и някаква нова шайка лъжци от Възраждане ( на тези главатарят им не е ли обявен за НАЙ-ЛЪЖЕЩИЯТ политик ), нямате собствено мнение и стъпвате на измамите на главатарите си, ЩЕ ВИ ПОДХЛЪЗВАТ ДОКАТО ПРОСТОТИЯТА ВИ Е ДВИЖЕЩАТА СИЛА !

    Коментиран от #94, #100

  • 93 Анти ГРОБ

    7 0 Отговор
    Буци сега ще получи поредната порция унижение, която си е заслужил на 100%.
    Нещо не виждам цените на горивата да са с 1 лв надолу.... Или това е само на бензиностанцията в Банкя?
  • 94 Прав си

    5 0 Отговор

    До коментар #92 от "емигрант":

    ПроЗт народ, слаба държава!
  • 95 да си спомним срамните страници

    2 0 Отговор
    от историята на българския шпионаж - хитро използвани от КГБ, зацото дори във нискобюджетни филми се говори за "български чадър". - А в пресата е назидателно за "българската следа" в атентата срещу Йоан Павел Втори, до сега не съм чул в медийното пространство, някой сбъркан от Държавна сигурност да си е посипал главата с пепел за тия "ИЗДЪНКИ" - и пак "ГОЛЯМ ГО ВАДЯТ НАВРЕД", и няма някакъв знак, че са си ПРОУМЯЛИ някакви поуки от ТЪМНОТО СИ минало....... жалко е да изастанеш десетилетия от развитието на съвременния свят! - и да не го осъзнаваш....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 96 емигрант

    4 1 Отговор

    До коментар #62 от "12 години ГЕРБ":

    И след толкова изброени важни негативи погледни какво говорят изборите : - ТОТАЛНО ОПРОСТАЧВАНЕ НА ЕДИН НАРОД КОЙТО САМИЯТ БОРИСОВ ПРЕВЪРНА В СТАДО ОВЦЕ ВЪРВЯЩО ПОКОРНО СЛЕД НЕГО ! Да това вече не е народ, а двукрака тъпоглава българска овца, селектирана и отглеждана единствено в България ! "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме" - изповедта на главатарят на простолюдието, което е загубило чувството си за срам, затова и не се срамува от простотията си ! Защо ли Аспарух създаде България, за да се срамуваме днес, че се опростачваме ли...или вече не се броим като хомосапиенс ?

    Коментиран от #101

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Местния Сийрджия

    1 1 Отговор
    Тоя със СЧУПВАНЕТО пак дойде да Чупи.Сега ще счупи бързо Ако състави правителство и 100-те милиона.Новата пратка.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 я си спомни времето на КТБ фалита

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "тотално смотан тоя път":

    всички далавери от тогава, включително и шпионски простотии, как бързо бат Бойко дръпна напред, затвори си очите за всички идиотщини, даже на много помогна - пред правосъдието, и за лечение и др. , само и само да вървим напред! - това не можете да му простите! - не грешките, а човещината и миротворството, която показа в тия времена..... а кои имаха влогове в КТБ с преференции - хора от елита, политически, културен...... май подкупени чрез лихви влогови от едно североизточно посолство................. о, това е друга тема, но замълчи сърце.......

    Коментиран от #109

  • 109 фалита на КТБ

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "я си спомни времето на КТБ фалита":

    давноста все още не е изтекла........ лекичко... ще отворим тефтерите........
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол