Last news in Fakti

18 Октомври, 2022 08:52 7 652 135

Стотици милиони налива Путин във фашизирането на България. Кои са получателите?

  • путин-
  • българия-
  • финансиране

Джобен фюрер, джобни разсъждения

 Стотици милиони налива Путин във фашизирането на България. Кои са получателите? - 1
Снимка: БГНЕС

Коментар на Огнян Стефанов за "Фрогнюз"

Костадинов от „Възраждане“ отново е възпален. Всички и всичко под ножа: партии, САЩ, НАТО, ЕС, евротлантическата тълпа, медии и пр. Но руската посланичка Митрофанова, се къпе в неговата любов. И когато казва всички тези неща, К.К., известен още като К.К. се смее, все едно притежава чувство за хумор…

Джобен фюрер, джобни разсъждения.

Ще се опитам да привлека вниманието ви по една тема, особено любима на К.К., но по (не)известни причини някои журналисти и водещи, не засягат.

Ще припомня, че К.К. се опита да изгони журналисти от медии, които получават финансиране от фондация „Америка за България“ (не ги защитавам, не ми е работа, нито имам желание…). След това обясни, че не били журналисти. След това се аргументира, че никога не критикували Вашингтон. Това било доказателството.

ОК, но ако това е критерият, на кого тогава служат медиите – поне двайсетина са, - които не публикуват нито дума срещу Русия и Путин, а само ги възхваляват?

И още: На кого служат медии – Пик, „Труд“, Блиц и подобни, - които не са публикували нито една критична дума за Борисов, Гешев и Доган?

Трето питане: Мнението на агресора Хитлер за съюзниците СССР, САЩ и Великобритания алтернативно мнение ли е или нацистка пропаганда?

Сега за Русия и нейната „безплатна“ пропагандна машина. В Русия има термин взяточничество. За подкуп става дума. Взяточничеството е процес, белязал руската история от векове.

Дори прилагането на закона зависи от подкупа (взятката), казвала Екатерина Велика.

Путин говореше дълго време, че България му дължи около 700 млн евро по линия на Южен поток, който не се състоя. Построи се обаче т.нар. Турски поток, който си е чисто Руски поток. Управлението на ГЕРБ вкара 3 милиарда в този проект и Путин спря да си иска „онези милиони“. Което означава, че дългът е уреден. Не сме чули това да е станало официално. Нито официално е казано, на кого и за какво са дадени преди това.

Русия е на 140-о място по върховенство на закона и сред най-корумпираните в света.

Това означава, че руският начин на въздействие, влияние, зависимост, принуда, рекет, поощрение, предателство, обслужване на кремълските интереси и ретранслация на руската пропаганда се постига чрез взяточничество, тоест чрез корупция. Не открито и прозрачно, чрез фондации, да речем. Това прави ли модела на Путин почтен и некорумпиран?

Департаментът за международно сътрудничество, който отговаря за прокарване на руско влияние зад граница, разполага с бюджет от 430 млн долара. В държавите-цели на този департамент влиза и България. По какъв начин и кой получава тези пари?

Четвърти департамент във външното министерство на Русия отговаря специално за страните от Балканите, има конкретен отдел „България“ с бюджет около 30 млн долара. Те за какво се използват? От кого и за кого? По ведомост ли ги раздават срещу подпис и платени данъци?

Не всички сме имбецил, за каквито явно копейкиновци ни мислят.

Путинският фонд „Русский мир“, който има представителства в бившите соцстрани спонсорира дейността на политици и обществени организации по „пропагандиране на руската култура“. Самият Путин определя това като „мека сила“ за прокарване на руските интереси. В Русия е регистриран Обществен фонд, който финансира тези представителства. Обществен, но с милиони от руската държава.

Специален отдел към правителството координира задачите на различни ведомства, за провеждане на масирана антиукраинска пропаганда в страните от НАТО и ЕС. Особено внимание се отделя на България, считана от Путин за „Троянски кон“ за прокарване на проруската пропаганда в евроатлантическото пространство. Финансирането е от държавния бюджет, но не се знае колко е.

Сред остриетата на руската пропаганда е и Славянския фонд,

фиктивно действащ под крилото на Руската православна църква. Всъщност средствата, с които оперира се отпускат от правителството с одобрението на Путин. Не един и двама български политици и „обществени дейци“ са награждавани от този фонд. За каква по-точно дейност? Да не би за заслуги като хора за влияние? Което е синоним на агенти за влияние…

Хибридната война, която води Русия срещу опонентите на нейната политика, а през последната половин година и за провокации срещу противниците на войната в Украйна струва милиарди.

От Разузнавателната служба на Генералния щаб на Руската армия (ГРУ) в ескалацията на кибервойната са включени: 1-о управление, действащо в Европа; 5-о оперативно управление; 7-о: службата за информация и анализ; 8-о: диверсионната служба и 12-о управление - съсредоточено изцяло за водене на информационна война. Те работят с агентурните мрежи на терен. В това число в България. К.К. може ли да калкулира, колко струва подобна екстра? И дали се плаща официално?

Основна цел на стартиращата ескалация е Дезинформацията. „Активни мерки“ са възложени както на външното разузнаване така и от ГРУ. Важен компонент в тази дейност е „фабриката за тролове“, създадена от близкия приятел на Путин бизнесмена Евгений Пригожин, наричан „готвача на Путин“. Същият е създател и финансира тролската мрежа и в България. В начинанието участват и български политици и бизнесмени, които са зависими от Кремъл. Те също съучастват във финансирането. За милиони става дума. В зоната за пряко влияние и пропаганда влизат част от медиите в България. Как се плаща на тях? По официален път? Айде, бе.

Последният случай от събота: хакерска група удари сайтовете на президентството и редица други правителствени страници. Като причина от KillNet посочват “посегателството на България към Русия и доставки на оръжие за Украйна”. Главният прокурор побърза да обяви: Атаките идват от руския град Магнитогорск, а техен обект не е просто президентството, а българската държава. Сигурно е така. Но друго смущава: Иван Гешев допълни, че тези атаки били предвидими и очаквани. И защо тогава той и всички останали институции са не са взели превантивни защити? Да не би защото българската прокуратура от години поддържа почти любовни връзки с руската? Дори договори за обучение на наши обвинители в Русия бяха подписани – Гешев забрави ли? И това ли е станало безплатно, от топли чувства?

В България са регистрирани над 180 неправителствени структури,

национални и местни, чиято основна дейност е дружбата с Русия, руската култура, бит и пр.

Известни са и незаконните действия на паравоенни организации в България, които изповядват почти фанатично пропутинската политика. Един фатмак от такава организация всеки ден бълва изявления на живо в мрежата, които са 100% пропутинска пропаганда със съответни заплахи срещу всички, които не подкрепят режима на Кремъл. Дори кани руския спецназ на българска територия. Същите постоянно се афишират като близки до „Възраждане“. Те, заедно с копейкиновци на К.К. посрещаха като братя моторджийте от пропутинската банда „Нощни вълци“. Заедно с тях влязоха в стълкновения с противници на идеологията на „вълците“ за „велика Русия, покровител на славянството“. За сведение „Нощни вълци“ получават държавна субсидия от правителството в Москва всяка година. Лично Путин им дари 270 хектара (2 700 000 кв. метра) от анексирания незаконно Крим…

А „Газпром“? Дори нямаме понятие колко стотици милиони през „Газпром“ са преминали в български джобове, за да се осигурят дългосрочни договори за доставки на газ за България. Това е гарантирана зависимост. Както и милионите за подкупи при осигуряване и на договори, свързани с АЕЦ „Козлодуй“ и АЕЦ „Белене“. И всичко това е минало през възторжени и манипулативни публикации и изяви в подходящите медии. Много пара се е наляла в това.

Големите държави открай време се стремят да прокарват свое влияние в страни,

където имат интереси. България не е изключение като цел на такива интереси. Демократичният свят обикновено прави това чрез културни институти, изложби, превод на книги, театрални и кинофестивали, концерти. Отпускат се финансови средства за читалища, музикални школи, конкурси, училища, болници. Десетки милиони са вложени в нова медицинска апаратура (Детската клиника на „Пирогов“ е само един пример…), ремонти на църкви, библиотеки и пр.

Не сме чули с рубли да е направено нещо подобно, като изключим ремонти на съветски и руски паметници. Защото те са част от кремълската пропаганда и дебелашко напомняне, че сме зависими.

Пропутиновците у нас са прави да твърдят, че не са платени, защото не срещат подобаващ отпор. Така фашизмът разяде през 40-те години на миналия век Германия. Днес, пред очите ни, разяжда като сярна киселина Русия. Опитва се да въвлече в зловещия Армагедон цяла Европа, дори света.

Въпросът е защо си мълчим? Защо се нараняваме по такъв абсурден и болезнен начин?

В Русия властта нарича "чуждестранни агенти" медии, журналисти, писатели и въобще хората, които не са съгласни с управлението на Путин.

У нас агентите на Москва се наричат "патриоти, загрижени за националните интереси". Дори в Русия са по-искрени...


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 122 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    128 47 Отговор
    "Джобен фюрер" Явно за психото Зеленски става дума ? Той е метър и 50 санта .

    Коментиран от #3, #5, #50

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пич

    101 26 Отговор
    Важното е , да не са при " Отворено общество " , " Америка за България " , и подобни !!!
  • 7 честен ционист

    69 26 Отговор
    Лъха на жълтопаветна завист. И се научете, не е фашизъм, а социализъм-ционизъм.
  • 8 Как пък

    47 63 Отговор
    никой не каза че Путин е новият Сталин който избива невинни хора всички комунисти ревът против Хитлер и фашистите вие живеете в миналото преди 100 години вече фашисти няма има умопобъркани комунисти които издевателстват над хората
  • 9 Кокса

    110 35 Отговор
    Еййййй голям страх бе от този Костадин войвода , То на Путин Костадин не му трябва за да ви промени пола бе господа!!!! От безсилие може само да обвинявате без доказателства и да квичите а Костадин говори със факти ,Истината е една и тя никога не се променя колкото и да ви се иска ,да живее България!!!!!

    Коментиран от #134

  • 10 Сух

    87 27 Отговор
    Гаранция тоз получава пари от не правителствени организации с финансиране от сащ

    Коментиран от #16

  • 11 Извинявайте

    106 30 Отговор
    На сакото на Владимир не видях наЦистки символи, за разлика от колегата му Зеленски. Наръката на руските генерали, не видях гривнички със СваСтики, за разлика от украинските генерали, по телата на руските военни не видях татуирани Символи, Потрети, и цитати на ФиТлер, за разлика от украинските им колеги в Азовстал. Не видях Русия да атакува болници, училища, сиропиталища, цивилни сгради, хуманитарни конвои с деца Донецк, гари, пазари, както както колегите им от украйна. Не видях един украински военнопленник да се оплаква от липса на храна, мъчение, иЗтезания, за разлика от руските пленени, и клиповете на обеЗглавяване и капаЧки на колене..

    Коментиран от #13, #24, #117, #133

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Нищо не разбрах

    64 18 Отговор
    Какво общо имат Възраждане и защо ги намесват в игрите на ГЕРБ с Русия. ГЕРБ управляваха най-дълго и днес даже са първа политическа партия!!?
  • 15 Българин 🇧🇬

    81 21 Отговор
    Русофобия , платена от турци и янки .Статия от възпалени мозъци . Без автор , естествено .

    Коментиран от #63

  • 16 българянин

    42 12 Отговор

    До коментар #10 от "Сух":

    Щом пише за църкви, може и да не е грантаджия, просто заблуден ходил на студентска бригада в САЩ.
  • 17 кюмюря от Драгалевци

    49 12 Отговор
    "Не всички сме имбецил, за каквито явно копейкиновци ни мислят." Всички сте бацили в "ФАТКИ" колкото и да се оправдавате . Всъщност гузен негонен бяга е вашата работа
  • 18 горски

    51 11 Отговор
    Когато интересите на държавите се преплитат с интересите на портофейла ти,се пишат подобни статии.Накланяш се наляво или надясно,по често надолу,и заработваш по нещичко..Древна професия.
  • 19 Неутрален

    51 16 Отговор
    Пълни глупости
  • 20 И Петър Първи бил фашист,

    18 25 Отговор
    носи метална пластина под шията си, подобна на есесовците !
  • 21 Павел Николаев

    36 11 Отговор
    Не, че нещо ама този не беше ли ортак на бат Васко ?
  • 22 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    7 13 Отговор
    Дали ще познаете......
  • 23 Трън

    48 12 Отговор
    Фрог задмина ПИК.

    Коментиран от #121

  • 24 Софиянец

    17 12 Отговор

    До коментар #11 от "Извинявайте":

    Аве ти въобще нещо видя ли, очи имаш ли?!

    Коментиран от #60

  • 25 Бивш левскар

    51 12 Отговор
    Обикновени облизвачи на краварски дупета.
  • 26 Стига , бе !

    38 10 Отговор

    До коментар #2 от "Извънредно":

    И тази гадост ли е от "Фрог нюз" ? Много болни !
  • 27 Сталин

    40 7 Отговор
    Абе къде са тези милиони,аз не съм получил нищо ,тия гьонсурати от парламента и това окрадоха
  • 28 Хаха

    39 11 Отговор
    Тоя дебелак едно време като понатупаха пак не му доиде акъла ама грандове от едно посолство нали получава нормално каквото му кажат това да приказва. Смешно ми е че в бг такива подлоги си мислят, че са нещо
  • 29 провинциалист

    38 8 Отговор
    Руснак - фашист е същото като негър - расист и евреин - антисемит.

    Коментиран от #39

  • 30 За пари

    41 10 Отговор
    си продавате и душата и творите боза след боза, само за да вменявате и пропагандирате глупости!
  • 31 хахахах

    46 13 Отговор
    Щом е тая кампания срещу Русия от сосорснята, значи украинците яко са напълнили гащите и са им напълно жълти в унисон със знамето. И що не кажете колко налива Америка за България и куп други краварски организейшъни?
  • 32 УСА боклук

    40 9 Отговор
    Огнянеее,
    Америка за България, фондации от които бозаеш....и т. н.
    Ех Огняне , ако ги няма тия цицки, гладен ще умреш
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 се продаде на козяците

    25 9 Отговор
    И ти ли, Огняне...
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ааааа

    37 11 Отговор
    Краварските опорки са елементарни, едни и същи и за дееебили и даунисти, като населението на сащ. Тука обаче не работят, това не го ли разбрахте?!
  • 37 Кукумисти

    13 28 Отговор
    Стокхолмския синдром на малцинството на русо робите е опасен за България и българите
  • 38 рада дълбоката

    26 9 Отговор
    Има доза истина , Путин е олигарх но да не би такъв да не и Зеления . И той е милиардер и това далеч не е от филмите или от свиренето на пиано с свалени гащи . Да Путин след първия си мандат е повече вреден отколкото полезен за страната си но присъединявате на Крим и защита на Донбас са действия които бяха правилни най малко от историческа гледна точка (без да споменавам 8 годишния геноцид над рускоезичното население ) . Не забравяйте че в България Костов, Борисов и Петков може да не са успели да станат олигарси но и мащабите в България не са тези ,че да "претендират " за такива .

    Коментиран от #118

  • 39 Глупашенко

    4 3 Отговор

    До коментар #29 от "провинциалист":

    Прав си, има ги навсякъде и не са малко
  • 40 Дай

    11 11 Отговор
    БОЖЕ, ПОВЕЧЕ ПИСАНИЯ КАТО ТОВА, ЗА ДА ПРОУМЕЕШ НАРОДА КАКВО Е ЧЕРНО И КАКВО Е БЯЛО !!!
  • 41 Някой

    33 7 Отговор
    Хехе! Защо приписвате своуте грехове на други хора?
    Нима българското общество не се фашизира целенасочено от ЕС и от САЩ? Чрез разни посолства и агенти за влияние (платени, разбира се).
    Хайде стига глупости. Нормалните хора виждат кой се държи фашистки и проповядва фашизъм.
  • 42 фашизоидни елементи

    27 9 Отговор
    Стокхолмския синдром на малцинството на соросо подлогите (ДБ, ПП) е опасен за България и българите

    Коментиран от #79

  • 43 Змията съска за последно

    24 5 Отговор
    Личи си кой е храненик отвън и с приемането на закон за чуждите агенти, ще остане гладен и ням!
  • 44 Левски

    31 7 Отговор
    Това не е новина а мнение на медия която е пряко финансирано от вашингтон! А какъв е нейният смисъл......??? А да пропаганда!
  • 45 Въпросче

    24 2 Отговор
    " България му дължи около 700 млн евро по линия на Южен поток, който не се състоя." Но под американски натиск евроатлантиците в София подариха проекта на Турция . Ами пуснете Цветан Василев пред медии ! Да разкаже къде са милионите от обслужващата проекта Южен поток банка КТБ !
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Хасковски каунь

    35 8 Отговор
    Не искам САЩ войски и военна техника да тъпчат земята ми ! Не искам Меро Хустафа и нейните подчинени да дигат прах по улиците ни!. Не искам измекяри денонощно да кудкудякат по нашите СМИ!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Мунчо

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Читател":

    Ти май имаш проблеми с разерите!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Aлфа Bълкът

    1 6 Отговор
    Джобен, джобен, ама иска голям...
  • 56 1234

    7 16 Отговор
    Изявлението на Копейкин:" Не съм вземал пари от Русия" е като "Не сме давали оръжие на Украйна".
  • 57 Демокрация и ценности

    13 15 Отговор
    Руските постоянно тъпчат човешките ценности. Демокрацията вече е потъпкана с промяната на конституцията и вечното президентство на Путин!

    Коментиран от #113

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Иван

    10 22 Отговор
    В Америка последните 50г. не съм видял един нисък президент, то и няма кой да го избере такъв, защото знаят, че дребният мъж е злобен, лош и с мания за величие, въобще малък човек голямо его.

    Коментиран от #66

  • 60 до гюрлюка

    13 2 Отговор

    До коментар #24 от "Софиянец":

    Не знам той дали има очи но е видно че Чърчил 44-45г е пропуснал да уцели семето от което си се пръкнал и това е голяма грешка . Дано новите ти съюзници я изправят като те задължат за първи "доброволец" на фронта .
  • 61 Ти да видиш

    8 7 Отговор
    Бих казал на миризливата жаба Стефанов, че благодарение на ПИК, Труд и Блиц, хората са информирани за действителното състояние на всяка една сфера в България. А и винаги, когато си е заслужавал Б.Б. си е получавал критиката от тях.
  • 62 Плашимир

    17 6 Отговор
    Статията е невероятен пример как черното може да стане по бяло от бялото и бялото да ви се види свръхчерно.
    Пък аз имам само един аргумент. Посочете ми един български олигарх , бизнесмен или свръхбогат политик ,който е заработвал на изток. Не казвайте Бойко , защото той спря "Балкански поток" всъщност и сега потока и тръбите и инвестициите са в Турция. Пък той е верен атлантик.

    Коментиран от #73

  • 63 гост

    12 4 Отговор

    До коментар #15 от "Българин 🇧🇬":

    Доколкото ми е известно турците са русофили. Не случайно Путин и Ердоган в големите проекти са заедно. Турция не наведе глава на американците и купи С400. След като ти си русофил, може ли да купиш С400? Ако не можеш, значи ти си русофоб,с не турчина.
  • 64 Така е

    15 21 Отговор
    Абсолютно вярно! Тия путинофилите в България трябва да бъдат задържани и съдени, действат ИЗЦЯЛО против ИНТЕРЕСИТЕ на България.
  • 65 Гацо

    9 10 Отговор
    Е как иначе Копейкин Ауди А 8 ще си купи Не е ли така
  • 66 нищо лично ,констатация

    19 5 Отговор

    До коментар #59 от "Иван":

    Висок или нисък сигурно си е негов проблем но ти забележи кои държави най много джавкат . Прибалтика (3 джуджета ) и България приличат на пинчери на разходка със стопанина си в надпреварване за силата на джавкането с едничката мисъл за подхвърлено кокалче .....Казва се комплекс за малоценност ако си чувал или може да нарече и ЗА ДА МЕ ЗАБЕЛЕЖАТ ЧЕ СЪЩЕСТВУВАМ когато нямам икономика и тежест в международното пространство .
  • 67 пламен

    10 20 Отговор
    България е единствената държава с данък русия.
    Нормално е най русофилската държава да си оставаме и най мизерната в ЕС.
  • 68 Щерев

    11 8 Отговор
    Костя от как захвана политиката, купува по два имота годишно

    Коментиран от #71

  • 69 007

    15 0 Отговор
    Много е жалко да работиш против страната си в полза на чужди господари. Но онова нещо наречено съвест е вече изчезнало в повечето из ме кя ри. Но всичко се връща помнете.
  • 70 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ...КАПИТАЛИСТИ

    6 0 Отговор
    И ние яко гушиме.....
  • 71 Той не тряя работи

    4 4 Отговор

    До коментар #68 от "Щерев":

    Взима 2 милиона от субсидията.По 200 000 лева на месец.

    Коментиран от #123

  • 72 Да кажа

    26 9 Отговор
    Седнал един Соросоид от да пише статия за субсидиран от Сорос сайт Фрог нюз! Резултата е очеваден! Типичните бълвочи,които се публикуват в сайтовете на Иво Прокопиев! Бих се радвал автора,ако със същия хъс напише статия за влиянието на либерал демократите от САЩ и Европа,които ограничават сайтове, телевизии,за да не може
    хората да имат различно от тяхното мислене! Не го ли притеснява тоя близач Огнян Стефанов това? Ще се радва ли тоя ястреб,ако сина му доведе зет в къщи? Неговото словоизлияние платено и подплатено от англо-саксоните не може да бъде определящо за мислещите българи! Тия Българи,които не се продават,ценят християнските ценности и не искат да бъдат слагани в коловозите на мисълта на тоя лизач! Ако статията беше на хартиен носител щях да я използвам по предназначение във WC-то!

    Коментиран от #124

  • 73 Гост

    12 8 Отговор

    До коментар #62 от "Плашимир":

    Всички. Посочи един, който не е. Булгартабак, КТБ, Южен поток, АЕЦ Белене ........ . На където да се обърнеш корупцията и олигарсите са свързани с Русия. Междудругото олигархическият модел (обогатяване за сметка на държавни поръчки, получавани чрез корупция) е изцяло руски.

    Коментиран от #119

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 много точна статия

    12 17 Отговор
    лично съм работил с такива руски мошеници
    "награждаваха" ежемесечно разни журналисти, медии, депутати, общински съветници, тв звезди и т.н
    тия хора, които са хиляди са до ден днешен на ХРАНИЛКА при руснаците. Те със зъби и нокти бранят рашисткия интерес, който винаги противоречи на БЪЛГАРСКИЯ интерес.

    Коментиран от #96

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Даа

    16 0 Отговор
    Един призрак броди по Европа, призрака на либералния фашизъм.
  • 79 Оркистан

    4 8 Отговор

    До коментар #42 от "фашизоидни елементи":

    Прпускаш герб и дпс които също са предимно западни хахха така че поне 2/3 от България са за ЕС и НАТО . Каквото и да кажете не важи по простата причина че никъде няма обществено недоволство против ако изключим дежурните копейкаджии
  • 80 Само тъпото

    11 6 Отговор
    Заглавие да прочетеш ...фашаги те от дб и компания искат да ни въвлекат във война
  • 81 Любо

    14 9 Отговор
    Поредният-ПАСКВИЛ!
    СРЕЩУ-ФАКТА,ЧЕ:”АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ”,АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО,ПРЯКО ФИНАНСИРАТ:МЕДИИ,ЖУРНАЛИСТИ,”ПОЛИТОЛОЗИ,ПОЛИТИЦИ(ДБ,ПП,ГЕРБ..),СЕ ИЗЛИВА-ПОМИЯ ОТ ПРОПАГАНДА,БЕЗ НИТО ЕДИН-ФАКТ!!!
  • 82 Стотици милиони налива Путин

    10 11 Отговор
    във фашизирането на България. Кои са получателите?........
    Копейкин, половината медии и банда жалки, неграмотни и страхливи тролове по чатовете.
    Всичко това с любезното съдействие на държавата.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 смешарки сказки

    4 6 Отговор
    1001 ночи.
    за всяко минусче срещу Русия получам по кинта към пенсийката си
  • 85 ТАКИВА СА РУСНАЦИТЕ

    8 0 Отговор
    На 18 октомври 1918 г. героят от войните за обединение на България ген. Радко Димитриев заедно с около 100 генерали и офицери е разстрелян от болшевиките. Тленните му останки са пренесени и погребани в църквата на град Пятигорск.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 !!!?

    11 4 Отговор
    Фашизирането на България !!!?7

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Така е

    8 7 Отговор
    У нас агентите на Москва се наричат "патриоти загрижени за националните интереси на България."Пишештите тук патриоти" също са загрижени за Русия и са врагове на България.
  • 93 Любо

    9 5 Отговор
    ЕТО ЕДИН ПРИМЕР,ЗА-ОТКРОВЕНА ЛЪЖА,ПОВТАРЯНА ОТ-ГОДИНИ!!!
    БЪЛГАРИЯ,НЕ Е ДАЛА И ЕДИН ЛЕВ ЗА-ТУРСКИ(БАЛКАНСКИ)ПОТОК!
    НЕ-ТРИ МИЛИАРДА,А-НИТО ЕДИН ЛЕВ!
    РУСИЯ,ИЗЦЯЛО ГО ФИНАНСИРА,,А СЛЕД ИЗПЛАЩАНЕ НА ИНВЕСТИЦИЯТА ОТ-НАЧИСЛЯВАНИТЕ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ,ЗАПОЧВАМЕ ДА ГИ ПОЛУЧАВАМЕ!!!
    КОЕ МУ Е ЛОШОТО,ЧЕ СЕ ИЗГРАЖДА ГАЗОПРОВОД,ОТ КОЙТО ЩЕ ПЕЧЕЛИМ???

    Коментиран от #102, #104

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Как се превъзбудиха руските тролове

    6 8 Отговор
    Леле, леле...как само взеха да подскачат руските тролчета, като им извадиха кирливите ризи. Не дай си Боже да им секнат копейките, които путлер им раздава.
    Ами да ви кажа - ще секнат. путлер е пътник. Заедно с рашистката си държава. И що ще чините вий зимъска? Пред кого ще биете чела в земята за малко сухо?
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 опълченец

    4 3 Отговор
    Като чета тук коментарите на путинофилите, чак ме е яд, че не станах психиатър.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 опълченец

    3 2 Отговор

    До коментар #93 от "Любо":

    Всички в държата ПОТВЪРДИХА, че инвестицията е направена на 100% от България, само наш Любчо твърди обратното.
  • 103 хихи

    6 4 Отговор
    Има налива, мже налива..
    Байдън какво наля Кирчо и Корочо
    и удвои за 6 месеца русофилите...
  • 104 Хитлер

    5 7 Отговор

    До коментар #93 от "Любо":

    Любо, защо от Русия в момента бягат толкова много младежи и хора от средната възраст "кой на където види" стига да е извън границите на Путинофилия ? Обясни ми с прости думи, не използвай сложни за теб като "цензОра" например, че да не се поизложиш пак ? Чакам да ми обясниш и за "безплатния" Турски поток с номер и дата на документ за достоверност, защото категоричният ти изказ показва, че си видял и прочел такъв документ !
  • 105 ОТ РУСИЯ НИЩО ДОБРО

    5 10 Отговор
    НЕ СМЕ ВИДЕЛИ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ, ЕКСПЛОАТИРАХА НИ КАТО РОБИ ИНИ ЗАДЪЛЖАВАХА ДА ИМ КОПУВАМЕ СКАПАНИТЕ МАШИНИ.

    Коментиран от #109, #110, #111, #126, #129

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Време е за Възраждане

    10 3 Отговор
    Нескопосани опити на Фрогнюз да очерни КК и Възраждане !!!!! Преминаха на политкоректната страна..... Възраждане е единствената българска партия
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Хахаха

    6 1 Отговор

    До коментар #105 от "ОТ РУСИЯ НИЩО ДОБРО":

    Гледайте сега колко добро виждат укритие от запада и какви машини получават !!!!!!!!!!! Това ли искаме също ?
  • 110 Явно сега

    5 1 Отговор

    До коментар #105 от "ОТ РУСИЯ НИЩО ДОБРО":

    Краварите дори и образование не могат да ти дадат.Нерде "Копуваме",нерде КУПУВАМЕ"!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 марги

    5 1 Отговор
    Край, разкрити сме! Чудя се как, от върла защитничка на ЕС и НАТО, съвсем безплатно намразих САЩ и НАТО,... а то пари давали....пък аз не знаех! А иначе, дългосрочните договори с Газпром, наистина ни заробиха..." Демократичният свят обикновено прави това чрез културни институти, изложби, превод на книги, театрални и кинофестивали, концерти. Отпускат се финансови средства за читалища, музикални школи, конкурси, училища, болници. Десетки милиони са вложени в нова медицинска апаратура (Детската клиника на „Пирогов“ е само един пример…), ремонти на църкви, библиотеки и пр." Пустият му "ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ", колко е БЛАГОРОДЕН!
  • 113 марги

    8 1 Отговор

    До коментар #57 от "Демокрация и ценности":

    "Демокрацията" на Сащ, не ни трябва, да си я ползват у тях си...Русия е независима страна, и ако иска, може и за царство да се обяви! Нейна си работа! Няма всеобщи "демократични ценности"! Камо ли, насаждани насила!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Ха ха ха

    2 4 Отговор
    Статията прекрасно обрисува копейкоплатения .....
  • 116 хххх

    1 0 Отговор
    Без да чета, путин налива пари на копейкин, а може би преди години на герб. Чували сме от бабите им за партия герб, внуците им са в герб, следното де. България ще мине към путина. А юриста независим преди над 20 г, както преди 100 години. Преди сто години, ко, каза, ко, под името туркие ли, щом те изкупиха земи на дедите ни за 100 лева декар. Свиквайте, кво дойде. Старите умрем и всичко ще е топ без мало
  • 117 Че къде

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Извинявайте":

    Да видиш? В руските сайтове ли?
  • 118 Како Радке

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "рада дълбоката":

    Първите двама споменати са милиардери за третия зъбатия съсел не мога да кажа ам да метнат с парашута от другата страна на океана няма да фукара
  • 119 Дай Бън

    8 0 Отговор

    До коментар #73 от "Гост":

    Ако бяха осъществили Белене сега да продават ток и държавата да печели доста ама нали лижем ку..ра на Европа и Сащ що да я имаме ще сме пряка конкуранция на Франция на ел пазар
  • 120 Украинка

    5 0 Отговор
    Стига плювахте по Русия, колкото повече плювате, толкова повече хората с Русия
  • 121 Затова

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Трън":

    вече не ги чета !
  • 122 Нло

    2 0 Отговор
    На крива ракета космоса и пречи
  • 123 Пак

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Той не тряя работи":

    ли ти ? Обсебен си от тези 2 000 000. Мъката ти е голяма ! Няма спасение от завистта....
  • 124 Ти пък

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Да кажа":

    Дори на хартиен носител не си струва каквато и да е употреба
  • 125 Нло

    3 0 Отговор
    Има една приказка на каквото си постелиш на такова ще си легнеш....на нас все нещо и някой ни пречи..ние сами си пречим един на друг затова нищо не върви в българия,защото сме зависими винаги от някой...затова сега нямаме армия..нямаш право да си купиш самолети каквито искаме,а ни налагат какви да купим..докато дойдат ще са остарели модели,но скъпи..до 2027г.ще има от 8 поколение самолети
  • 126 Малко

    4 0 Отговор

    До коментар #105 от "ОТ РУСИЯ НИЩО ДОБРО":

    си се объркал или си доста млад. Русия бе необятен пазар за българското селски стопанство, за леката промишленост, а също и за любимите ви естрадни и рок изпълнители...
  • 127 Бесарабски българин

    4 1 Отговор
    Поредния американски лакей инструктиран да поддържа митологията, че Костадинов е русофил, защото в последно време започна да се прокрадва истината, че именно проектът "Възраждане" е създаден на Козяк16 като "патриотична" партия, за да превземе народеца, който вече е превърнат в Кучето на Павлов и само от голите високопарни, но без всякакъв смисъл речи на Косето да се юрнат след него и да станат управляеми от Империята на злото, чийто представител на Козяк ръководи Националния предател Костадинов.
  • 128 Уточнение

    4 0 Отговор
    Огнян Стефанов се доказа като голям боклук !
  • 129 Уточнение

    3 0 Отговор

    До коментар #105 от "ОТ РУСИЯ НИЩО ДОБРО":

    КУПУВАМ, а не КОПУВАМЕ. Дави е.. и неграмотниците козяшки !
  • 130 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 2 Отговор
    "............В България са регистрирани над 180 неправителствени структури,
    национални и местни, чиято основна дейност е дружбата с Русия, руската култура, бит и пр..........."
    -------------------
    Това, ако е вярно, си е направо КОШМАР......
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 нормален

    3 4 Отговор
    Не му давайте трибуна на този заблуден политик болшинството от хората в българия искат да са добре и с русия и с всички останали държави а не да слушаме безропотно американците и без бой да пускаме чужди войници на нашата територия такова чудо не е ставало и по време на социализма така че който иска сащ и украйна да заминава тук да останат хора които обичат българия и добруването на българина
  • 133 РАЧО САВОФ

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Извинявайте":

    Те Украйнците още в началото на 2 световна бяха с нацистите Тоз дето пише таз статия не го ли знае на колко години е.Фашистите навлизат много яко в европа То в а е лошото.Путин добре прави.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове