Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 10:12 3 695 29

Виолета Комитова за НС: Депутат на инат

  • виолета комитова-
  • дб-
  • коалиция-
  • партии-
  • правителство

Според нея е възможна дясна коалиция, тъй като ДБ и ГЕРБ са много близки в позициите си по много въпроси

Виолета Комитова за НС: Депутат на инат - 1

Депутатът и заместник-председател на "Български възход" Виолета Комитова е видяла един спектакъл „Депутат на инат“ в първите дни на 48-ото Народно събрание с избирането на шеф на законодателния орган. Трябва да бъде съставено антикризисно правителство, заради кризите, в които се намираме, настоя тя в студиото на bTV.

Според нея е възможна дясна коалиция, тъй като ДБ и ГЕРБ са много близки в позициите си по много въпроси. В парламента видяхме много евроатлантически ориентирани партии, които се разделиха на европейци и атлантици, каза тя.

Според Комитова, ако партиите са съгласни да се премахнат корупционните практики и да се защитава националният интерес, БВ са готови да работят с всички партии без изключение. БВ все още не са водили разговори с партиите кой с кого ще работи.

Български възход ще работят за разумни предложения в Бюджет 2023 г. Виолета Комитова призова партиите, когато искат увеличаване на някакви разходи в социалните сфери, да удостоверяват откъде виждат, че ще дойдат средствата.

Виолета Комитова подчерта, че България в еврозоната е дългосрочна задача, но ако си стоим бедни и с голям дефицит, не можем да убедим обществото, че можем да влезем в клуба на богатите.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Облещените

    38 2 Отговор
    В бандата на Али Баба е имало по-малко интересчии, отколкото в този възход или падение, преценете сами!

    Коментиран от #7

  • 2 баба комитка с медената питка

    37 1 Отговор
    и аз се наредих да топна човката в кацата с меда
  • 3 Време е за Възраждане

    21 9 Отговор
    Да заявят, че не искат корупция и ДА СЕ СЪБЕРАТ ОГРАБЕНИТЕ И КРАДЦИТЕ в интереса на евроатлантическото бъдеще на България
  • 4 Продължаваме Промяната

    31 4 Отговор
    Ако тази "красавица" клекне пред Тиквата е аут от следващия парламент като Учиндолския чалгар. Не вярвам Спондж боб Христо Иванов да стане отново подлога на Баце, но той е безхарактерен и всичко може да се очаква от него. Особено ако Маджо му нареди
  • 5 Нас червеното знаме роди ни

    14 4 Отговор
    Къде видя тя коррупция? Корупция, по определение, е далавера където аз не участвам.
  • 6 Последния Софиянец

    21 7 Отговор
    Няколко партийни лидери управляват на каишка от Козяк,а останалите са пълнеж.Това ли му викат демокрация!?
  • 7 Последния Софиянец

    17 14 Отговор

    До коментар #1 от "Облещените":

    А не бе ли същото с Отровното трио и Ние Идваме, Ние Не Идваме. Трагедия. За съжаление и Кирчо се оказа измамник, Румен Радев също
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 бебреш

    15 2 Отговор
    Виле, бегай да броиш камионите на Хемус
  • 10 Има ни пак

    25 4 Отговор
    От БВ се чудят как да се за въртят, за да се харесат навсякъде. Те ще са първите, които ще изхвърчат от парламента. Също така и БСП, като ги гледаме как бавно и леко клякат на ГЕРБ.
  • 11 !!!?

    12 2 Отговор
    Какви кризи !? Нали имаме Правителство..."Гъларника" на Радев !!!?

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 __!__

    8 1 Отговор
    Нещата се нагласят всички са едни и същи и се борят срещу корупцията,тази леля ще каже ли за едни взети от нея пари еврофондове за едни две вили за туризъм, в които вили не е стъпил чужд крак и не е вкаран един лев туристически данък.Говори се за едни половин милион лева.И после ще борите корупцията хахахахахахх.Проссс народ трябваше в бюлетините на всичките да им нарисувате по един среден,защото управляващите не само го показват на народа Ами и му го набиват.
  • 14 Не заинтересовани

    3 2 Отговор
    Да, ама ПП имат дадени обещания, както и Възраждане. Да върнат от Запад и Русия Българите хаха. Не може едни да се пъчат с пари от народа, а други да ядат суджуци от 35 лева. Поне си признайте, а и го каза Валери Симеонов. В България ще останем малко на брой, но качествени хора. А Гн Борисов, ето ви 2 сестри стари моми от САЩ, имали милион и ще дойдат в Бг и така България ще се оправи. Покажете протокола. Ето, ви доказателства. Обидни думи спрямо България и света днес
  • 15 Булаир Фружин

    6 0 Отговор
    После тиквата да не ми вика, че не е възможно 70 хил. да са отишли до урните само за да гласуват с ,,не подкрепям никого", щото на другите избори ще са с още една нула отзад. А тая Комитова я ненавиждам откак беше министър още. Замрази сума ти проекти, щото да направи напук на тиквата. Тия схеми си ги решавайте в кухнята (или спалнята с кюлчетата), лельоооо.
  • 16 избори признати само при 50+1 % гласувал

    12 0 Отговор
    На инат , без инат какво значение има , представителност няма , гласували са 37 % , ресурс нямате , пълни нефелници сте , а и продажници , да не го пропусна . Разпускайте , опорочихте всичко , даже и програми проформа не си давате труда вече да съставяте , плюете се само , айде се разкарвайте .
  • 17 Виолета Комитов, за кой Лобираш??

    7 0 Отговор
    Като на товарите най бедните с още данъци и по високи такива, ще се вдигнело Благосъстоянието на Българските граждани?? Да, ти счупи някой главата!! Общините и МДТ вдигнаха на 3%данъка като изповядаш сделка за прехвърляне на имот!! Направихте Общините Съсобственици на имотите на хората, за да Хрантутиме стотиците хиляди общински чиновници! Даначните оценки се вдигнаха много от там всички данаци, които плащат хората към МДТ Всичко е двойно като суми!! "Това е Обир!!Нотариусите, вземат такса" материален интерес "върху много високите данъчни оценки!! Това е Обир на Народа Комитов!! Народа те прати в НС, Комитова" , а ти първата ти работа е да вдигнете данъците!! За кой Лобираш, за Нотариусите, за Чиновниците от Общините!! Трябва да играят сопите!!

    Коментиран от #21

  • 18 Не, няма да стане!

    8 1 Отговор
    Че пък много заиграхте с герберастите на сикаджийската мутра, който ограби, съсипа и срути България, потопи я в мизерия, корупция простащина и я направи най-бедната, най-корумпирана страна в Европа, с най-висока смъртност и най-много кражби на европейски пари! Ами, вие - "успешният проект" на селяндурина от Славяново, който "проект"е чиста проба притурка на финансираното от Митрофанова "Израждане" на истерика с болния мозък Копейкин, вече го направихте! Вие не се "инатете", ами правете правителство с герберастките престъпници! То беше ясно, че ще го направите, след като клякайте на сикаджийската мутра от подземния свят и управлявайте"! Нали т си легнете с тях в един креват, това е и целта на националния предател и съюзник на кремълското чудовище -(п)Резидента ви на Решетников , той успешно върна на всички високи постове в държавата престъпници и корумпирани герберастки простаци и "калинки"?! Направете го, вие сте оперирани от срам, вие сте позор ма, Комитовата, дето уж в първото служебно правителство щеше да се бориш срещу корупцията ,ама нещо се разсея, нали?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 не сте моята партия

    6 0 Отговор
    Разбрахме за дългосрочните задачи, а анализ защо си стоим бедни и с голям дефицит имате ли?
  • 21 @...

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Виолета Комитов, за кой Лобираш??":

    Добре че повдигаш този въпрос! Този данък трябва да бъде намален!👍
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Пустиняка

    0 0 Отговор
    Те таа дека викаше че брАшното гръми БрАшно тип 500 У рейсо
  • 24 Гешев еТерорист

    2 0 Отговор
    МВР, Главният Прокурор Иван Гешев и генерал Васил Василев прикриват Терористична Организация от град Перник, не знаех че има добри терористи и лоши терористи и лоши терористи и лоши терористи и лоши терористи и лоши терористи и лоши терористи и лоши терористи и лоши терористи и лоши терористи и лоши терористи и лоши терористи и лоши терористи и лоши терористи и лоши терористи и
  • 25 емигрант

    7 0 Отговор
    Абе Комитова, много е срамно да включваш ГЕРБ в каквито и да са коалиции, това са едни престъпни елементи които никога няма да напуснат истинското си същество - ИЗМАМАТА и КОРУПЦИЯТА, как така си се превърнала в толкова наивна жена, Янев ли ти е повлиял ? ГЕРБ никога не може да стане почтена шайка, това означава, че всички трябва да влезнат в затвора за да изтърпят наказанията които заслужават, за да получат от суверена разрешение за съществуване !
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 така ли

    3 1 Отговор
    Дърта мастърма..,.Само теб чакаме!Къде не беше,и се намесва....Бахур ядеш ли....
  • 28 Ами да

    5 0 Отговор
    Близки позиции до изборите. След това нищо не се променя. Важното е да си пазят властта и да не влязат в затвора. Ако остане нещо от Герб, след като влязат в затвора 500 гербаджии, ще видим.
  • 29 ????

    7 0 Отговор
    ВЪЗМОЖНО ли, а какво правим с ИСТИНАТА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, "Белене", Барселона, Капитан Андреево,............................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ ШАЙКАТА ОПГ "герб", които Вие ЛИЧНО ОТКРИХТЕ Г-жо Комитова?????????????????? КАКВО ПРАВИМ с КОРУПЦИЯТА???????????? Ще НАКАЖЕМ ли ВИНОВНИТЕ, ще ВЪРНЕМ ли ОТКРАДНАТОТО, Г-ЖО Комитова?????????? КОГА????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове