Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 20:45 1 209 35

Екатерина Захариева: Логиката повелява да излъчим правителство с първия мандат

  • екатерина захариева-
  • герб-
  • правителство-
  • мерки

Позиция на ГЕРБ

Екатерина Захариева: Логиката повелява да излъчим правителство с първия мандат - 1
Снимка: Архив

„Абсурдно е в Народното събрание председателите на парламентарните групи да не си говорят на председателски съвет. Това не е група в лаборатория или в мола, те се срещат в парламента”. Това заяви в предаването „Офанзива” по Нова нюз бившият външен министър и настоящ депутат от ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева.

По думите ѝ най-логично и най-лесно би било да се излъчи правителство с първия мандат.

„Повечето партии отказаха да се срещнат с контактната група, която излъчихме. Точно Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев да откажат да се видят с президента Плевнелиев”, чуди се Захариева.

„Надявам се да има някакъв разум и да може да се излъчи правителство с първия мандат така, както логиката повелява. Политиката не е шоу, господа Петков и Василев”, обърна се към политическите си опоненти бившият външен министър.

Относно утрешното откриване на македонски културен клуб в Благоевград, Захариева каза, че българският парламент ще следи внимателно каква дейност се извършва в клуба.

„Българските власти трябва да следят внимателно дейността му. Винаги сме твърдели, че за нас македонският език е български. Подписаното споразумение от председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен споразумение в Македония не нарушава интересите на България. Знаем как този /македонският/ език е написан, искаме да видим това и в техните учебници по история”, каза Екатерина Захариева.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    48 2 Отговор
    Логиката повелява да влезеш на топло в Сливенския затвор.
  • 2 Сталин

    17 12 Отговор
    Българина е пълен глупак ако си мисли че еднодневни политически прос титутки назначени на власт от главния сводник в България - американското посолство че ще работят за интереса на българите много се лъжат . Тъй като българина по природа е шмекер той гласува за себеподобни и си мисли че колониалната администрация ще свърши цялата работа вместо него а той ще си стои на ракията и салатката.Единствените почтени хора в политиката бяха Жан Виденов и Волен Сидеров които влязоха във властта с по един апартамент и така и излязоха от политиката ,но много са малко почтените хора в България за да гласуват за такива политици,така че надежда всякаква вие оставете

    Коментиран от #3

  • 3 ти си луд

    11 12 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    за това си фен на сидеров и двамата сте братя по лудост

    Коментиран от #6

  • 4 Иван

    36 2 Отговор
    Aми щом е толкова логично какви консултации правят Плевню и Трабанта управлявайте
  • 5 Севда

    4 28 Отговор
    ГЕРБ-СДС ще внесе проектозакон, с който да се позволи горивата на бензина да се намали с 1 лв.

    Коментиран от #7

  • 6 Сталин

    14 7 Отговор

    До коментар #3 от "ти си луд":

    Политическия мироглед на българина е колкото на торен бръмбар на върха на говеждо л@йно
  • 7 Бойко Разбойко

    24 3 Отговор

    До коментар #5 от "Севда":

    Ще намалим литъра бензин от 10 лв на 9 лв.А целувай ръка!
  • 8 12340

    24 1 Отговор
    "...Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев да откажат да се видят с президента Плевнелиев”, чуди се Захариева..."...
    ...щото е п@тк@!
    Отказаха да се видят с ,,герп,, !
  • 9 Лост

    26 0 Отговор
    А другата седмица като предложите Д Атанасова ще е върха на сладоледа.
  • 10 Лафонтен

    34 1 Отговор
    Скъпо ми Кате.логигата повелява едните за сливенския ,a другите при бай Ставри.
  • 11 Да, бе

    27 1 Отговор
    Логиката повелява да се гръмнете за начало...
  • 12 логика и мислене

    26 0 Отговор
    в празна глава няма
  • 13 Тяната

    21 0 Отговор
    Логиката повелява тиквата каскета в затвора,и разпад на вашата долна мръсна гербаджийска пасмина
  • 14 Логика

    17 0 Отговор
    Отдавна няма, иначе нямаше да се налага тази тиня да се обяснява
  • 15 10 пъти президент

    16 0 Отговор
    „Повечето партии отказаха да се срещнат с контактната група, която излъчихме. Точно Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев да откажат да се видят с президента Плевнелиев” - Ама тоя Плевнелиев още ли е президент?!... Е нали беше Р. Радев, или бъркам нещо... Да не го напъва за втори мандат, уточнете моля ви се! :-)

    Коментиран от #17

  • 16 Бай Митко

    14 0 Отговор
    Логиката логически показва, че ГЕРБ са бита карта. Най ме забавлява факта, че разни мислещи се за някакъв фактор като тази пазарджаклийка и другата дуловката, и третата кърджалийката ПКП все още ръсят мозък дет го немат. Важничат и се мислят за софиянки. Бре бре.
  • 17 Само, че

    11 0 Отговор

    До коментар #15 от "10 пъти президент":

    какво да уточняват горките. Контактна група от двама обществено омразни типа.
  • 18 така ли

    10 0 Отговор
    бе Мисиркова?! Бякай в курника....
  • 19 1233

    9 1 Отговор
    Ако имаше такава логика, Конституцията нямаше да дава повече възможности!
  • 20 мдаа

    9 1 Отговор
    Катето и логика са две взаимоизключващи се понятия. Според Катето тя трябва да стане отново министър и дори вицепремиер, а Баце да стане премиер. Няма такава логика, честно. То това е същото като Кирето да стане пак премиер, а Асенчо вицепремиер. Тези дечица не разбраха, че се наиграха и играта приключи. Колкото и машини да си внесат, все тая, вятърът на промяната духа от изток и е толкова силен, че нито един кретен няма шанс.
  • 21 Верно ли

    7 2 Отговор
    Логиката е да се гушнете с другите майцепродавци ПП и ДБ и групово към Бай Ставри, че се не търпите вече!!!
  • 22 Да дааа

    10 0 Отговор
    Логично ви се ослади власта и грабенето на народната пара.Всъщност никога и не сте спирали да грабите навсякъде в местната власт са Герберски калинки останали от времето на вашето царуване.
  • 23 ГЕРБ №1

    2 13 Отговор
    ГЕРБ мандат Атанасова ПОБЕДА!
  • 24 българин

    7 2 Отговор
    Ми излъчете бе, взимайте се с дпс, бсп и возхода.
  • 25 Гост

    4 3 Отговор
    Това лелче е много добро за любене, но не и за политик, още по-малко министър
  • 26 Роки

    3 0 Отговор
    Логиката повелява Кобрата да ти изправи клюна
  • 27 Даа!,

    5 1 Отговор
    А твоя милост задължително Външна МинистърКа. Като е гарга,рошава да е!
  • 28 Маринов

    10 0 Отговор
    : "ГЕРБ е талибанска сган, организирана на криминален принцип."
  • 29 Ела и виж

    9 0 Отговор
    Не знам, каква е логиката, обаче вие с фесовете сте в изолация. Вижте какъв тип хора са гласували за вас и ще разберете защо. Няма как нормално да управлявате, след като 90% от суверена открито ви мрази. Явно трябва да се готвим пак за протести. Докато шефа ви и Гешев не изчезнат това ще бъде мъка и за вас и за нормалните хора.
  • 30 гост

    4 0 Отговор
    Да, ама не.
  • 31 Уау

    4 0 Отговор
    Горгона
  • 32 ...

    5 0 Отговор
    "...Политиката не е шоу." По гербаджийски е откраднати чували с пари от магистрала "Хемус", за да се построи хотел, корумпирани граници, за да сложим на трапезата труски зеленчуци с нитрати и пестициди, да построим Турски поток, за да угодим на Путин, да фалираме КТБ, за да се окрадат парите, да си назначим главен прокурор, за да "усвояваме" безнаказано евросредства...
  • 33 Ейййй

    4 0 Отговор
    ОЧИЛАРКАТА И СЕ ИСКА ВЛАСТ АМА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН МАФИОТИ И КРАДЦИ -ЗА ВАС ЗАТВОР
  • 34 пак ли?

    4 0 Отговор
    Не логиката, а алчността ви за пари повелява да излъчите кабинет с мандат ГЕРБ.
  • 35 Пророк Илия

    0 0 Отговор
    Абсурдно е в Народното събрание, коктейл-сбирщина котерйци да се борят за субсидирани мста до следващите избори, пренебрегвайки и неработейки за нуждите на Народ и Държава!
    "Гласвт я ИСТИНАТА-БЪЛГАРИЯ"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове