Last news in Fakti

30 Октомври, 2022 11:04 2 200 96

Иван Гешев: Оставката ми се иска от наследниците на номенклатурата и репресивния режим, няма да я подам

  • иван гешев-
  • искания-
  • оставка-
  • наследници-
  • номенклатура-
  • репресивен режим

ДП може да е всеки. По делото „КТБ“ всички фирми на Пеевски са проверени, заяви главният прокурор

Иван Гешев: Оставката ми се иска от наследниците на номенклатурата и репресивния режим, няма да я подам - 1
Снимка: bTV

„Исканията за оставката ми са от наследниците, внуците и синовете на номенклатурата и репресивния режим“, заяви в ексклузивно интервю за bTV главният прокурор Иван Гешев.

„За мен е енигма как невинните жертви на тоталитарния режим изказват подкрепа за действията на главния прокурор, а наследниците на комунистическата номенклатура, внуците и синовете им искат оставката на главния прокурор“, заяви Гешев.

Той призна, че е допускал грешки през годините, но като най-съществена посочи това, че продължава да мисли, че може да промени всичко, което се случва в страната, към по-добро и в посока справедливост. Грешка, която по думите му продължава да прави.

Иван Гешев обаче бе категоричен, че няма да подаде оставка и попита за причини, заради които да го направи.

Войната между институциите – кой я започна?

Не става въпрос за война между институциите, а за война срещу съдебната власт и прокуратурата, заяви Иван Гешев.

„Ние започнахме война с престъпността и олигарсите. За първи път бяха повдигнати обвинения на членове на действащо правителство“, припомни главният прокурор.

По повод влизането на прокуратурата в президентството и на въпрос има ли осъдени две години и половина по-късно, Гешев уточни, че прокуратурата се ръководи от закона, а съдът постановява определени присъди.

„Няма недосегаеми хора и хора, които не следва спрямо тях да се реализира наказателна отговорност, ако са налице съответните законови основания. Никой няма да бъде покровителстван, никой няма да бъде защитаван, а ще спазваме закона. Това е разделителната линия“, каза главният прокурор.
Няма да позволя като главен прокурор политиците да въздействат на независимата съдебна система“, категоричен бе той.

На въпрос как ще коментира твърденията на президента Румен Радев, че мафията използва прокуратурата за политически репресии, Гешев отново заяви, че няма да участва в политически разговори, които нарушават българската Конституция.

„Този въпрос задайте на президента“, допълни той.

Делото „КТБ“ и кой стои зад инициалите ДП?

В интервю за „Капитал“ главният прокурор казва, че в делото „КТБ“ инициалите ДП могат да означават „държавно предприятие“.

„ДП може да означава всичко. Тук въпросът е защо изчезна публичен ресурс около 7 милиарда и какви са причините за това, а не някакви подробности с цел да се извлече някаква жълтина. Аз не мога да гадая кой е ДП. Ако Вие смятате, че ДП е Делян Пеевски, аз ще Ви отговоря, че по делото са проверени всички фирми и кредити, свързани с него, и те са възстановени“, обърна се Иван Гешев към Мария Цънцарова.
На въпрос през кои политици Цветан Василев е упражнявал влияние главният прокурор не даде конкретен отговор.
Разследвано е абсолютно всичко и това ще стане ясно за всеки един журналист, когато влезе и присъства на съдебното заседание, защото делото „КТБ“ е в съдебна фаза. Тук въпросът опира пак до правна реформа“, заяви Гешев, искайки да се говори за "сериозните неща", а не за неща, които "приличат на клишета".

По думите му разполагаме с негоден инструмент, а именно Наказателен кодекс от времето на Тодор Живков. Той попита защо българските политици не дават годни инструменти и защо в България, за да осъдиш някого, трябват „100 единици доказателства, а в Германия – единица доказателство“.

Как главният прокурор вижда съдебната реформа?

Визията на Иван Гешев е за всеобхватна правна реформа, защото има проблеми и в МВР, и в прокуратурата, както и в съда.

„Има проблеми в законодателството, които не се решават от 30 години. От 1968 г. е Наказателният кодекс, когато не е имало частна собственост. В 44-ото НС посочих как в НК да са регламентирани определени текстове, как са в Германия, Франция и на други места“, обясни главният прокурор.
Той попита защо не се въвеждат германските модели и сам отговори, че защото най-вероятно тогава някои хора ще влязат в затвора.

„Поддържаме тази ситуация 30 години и тогава ми казаха, че искам присъди без доказателства. Не, аз искам европейски стандарти, за да има справедливост. Няма как с негоден инструмент, с морално остарели закони да постигнеш справедливост“, смята главният прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ти си чадър на мафията

    105 21 Отговор
    ще я дадеш ти , европейските разследвания срещу шайката ви гроб дпс каскета е в пълна сила

    Коментиран от #8, #19, #20, #40

  • 2 ТаУмВзе

    66 12 Отговор
    Пациенто на ОПГ ГРОБ ЛИ? Аре са песничка, Нани нани Робе Овца! ЧЕСТИТО Е ЧЕСТО!
  • 3 Гост

    99 19 Отговор
    По-прост индивид на Земята от тоя наистина не може да се срещне! Тоя е по-прост и от бойо, от пеефски взети заедно! За пореден път доказа, без никакво съмнение, че е част от МАФИЯТА в тая убита държава!
  • 4 Тома

    99 14 Отговор
    Още като видях червения конец на ръката на каскета веднага смених канала защото бях сигурен че ще се прави на луд като шефа си който също е с червен конец на ръката
  • 5 дгдгш

    89 12 Отговор
    Ти си назначен от потомствени комунисти за да ги пазиш да не влязат в затвора за кражбите които направиха. Лъжито от устата ти някой ден ще бъдат наказани.

    Коментиран от #53

  • 6 Българка

    83 16 Отговор
    Милиционерската мутра, която снове в НС и из страната с политически речи, които противоречат на заеманата от него длъжност не е компетентен изобщо да говори за каквато и да е правосъдна реформа. Та той дори няма ЗАКОННА диплома за юрист. От друга страна с цялостната си практика от действия и бездействия той е доказано вреден за съдебната система и правовия ред
    Гешев е позор! Оставка и затвор!
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    68 16 Отговор
    ГЕШЕВ мафията си има ДЪРЖАВА БОРИСОВ ПЕЕВСКИ ДОГАН ГЕШЕВ СЪД ПРИСЪДИ ЗАТВОР
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    37 11 Отговор

    До коментар #1 от "ти си чадър на мафията":

    ФАКТ е ФАКТ

    Коментиран от #71

  • 9 Когато подгони

    21 43 Отговор
    проруски шпиони и президентски съветник, го обвиниха, че няма осъдени политици (за каква демокрация говорим) и бил чадър за властта (подгонил Божков). две години властта е нова, още ли е чадър на власимащите или обратното - боят се от разследвания по посредници за газа?

    Коментиран от #14

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    39 9 Отговор
    СЪД за БГ мутро мафиьотите
  • 11 Българка

    66 11 Отговор
    Защо този "борец" срещу престъпността така се противи и отнема законното право на обвиняемия Цветан Василев да се защити и разкаже истината в конферентна онлайн връзка? Това е европейска практика. Отговорът е ясен. Гешев знае, че участва в ОПГ за най-големия грабеж на века -над 4 милиарда. Само за това вече трябваше да е съден, осъден и в затвора, ане да е "божи инструмент"- неконтролируем, нагъл, безпардонен и гнил от зависимости и корупция
  • 12 Гост

    62 7 Отговор
    Тоя колко прозрачно се правеше на луд! Абсолютен смешник! Не мога да разбера как след цацата, който също си беше част от мафията, сложиха тоя прост примат, който едно свързано изречение не може да върже и борави със сто думи общо! Задкулисието, как избрахте тоя тъпунгер да ви пази и да ви слугува бе, и едно изречение да не може да върже, какво задкулисие сте вие бе, правете нещата интелигентно поне!
  • 13 Той

    43 6 Отговор
    за наследник на аристокрацията и интелигенцията ли се смята ? Че в прокуратурата огромна част са наследници на червената номенклатурата , трета генерация от кадрите на лудия Кольо Филчев и тем подобни !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 страничен наблюдател

    19 35 Отговор
    Без да симпатизирам на Гешев ,мога да заявя ,че по заядливо ,необективно ,пристрастно и откровено манипулативно задавани въпроси ,към човек когото интервюират ,досега не бях виждал. Толкова и личи на Цънцарова ,че е зависима ,че просто - няма на къде.
  • 16 Потомствен

    41 7 Отговор
    милиционер от комунистическо коляно , сега какъв го играе ?
  • 17 ГОРСКИ

    39 8 Отговор
    Нали до седмица щеше да кажеш за чекмеджетата или вожда Буда го пазиш като зениците на очите си!!!!!
  • 18 И аз като обикновен

    29 7 Отговор
    Човек, който не е наследник на номенклатурата също ти искам оставката...
  • 19 Лошото е

    8 22 Отговор

    До коментар #1 от "ти си чадър на мафията":

    че такива като теб, искат да заменят такъв като този слуга на едната мафия, със слуга на другата зад ПП и ДБ! И още по лошото е, че нямат и възможност да се замислят какво искат!
  • 20 Европейца

    14 7 Отговор

    До коментар #1 от "ти си чадър на мафията":

    Аха и кога да очакваме резултати от тази "проверка"... жокер - никога
  • 21 Гертруд

    34 8 Отговор
    Наглец! Намесва съсипани съдби, а синовете е дъщерите на репресираните го ненавиждат. Преходно - демократичната червена номенклатура го създаде да брани интересите им. Политически фирми като ГЕРП, ДПС и разклоненията на Мултигруп имат интерес той да задържи позицията за да им гарантира икономическата власт и мощ и за напред.
  • 22 Когато подгони

    9 23 Отговор

    До коментар #14 от "хор":

    тия и една районна кметица в София, едва тогава стана неудобен. Такива са неприятните факти. А впрочем , прокуратурата е в съд.власт и е независима от партиите.

    Коментиран от #27, #30

  • 23 един

    35 4 Отговор
    Как беше,"шефе и аз се правя на луд,ама ти по-успешно се правиш от мен"/думи на Каскета към Борисов/!
  • 24 И кой са тия наследници бе

    38 6 Отговор
    Защо не ги казваш? Тиквата е наследник на мутренска групировка и те е инсталирал.
  • 25 кол

    35 6 Отговор
    Аз не съм наследник на комунисти и ти искам оставката защото си мафиот който пази други мафиоти. Оставка веднага ти си престъпник.
  • 26 Лицето е главен прокурор

    34 5 Отговор
    Който не знае бат бойко милиционера личната охрана на Тодор Живков и ония скелети от гардероба са репресирани всички останали са номенклатура
    Докъде стигаме във тая държава
  • 27 фгк

    33 5 Отговор

    До коментар #22 от "Когато подгони":

    Когато подгони някой от първия шалон на герб или дпс ела ми се обади другарю трол.
  • 28 дрен

    34 5 Отговор
    Каскета когато вкара борисов в затвора тогава ще престанем да му искаме оставката.
  • 29 Пловдив

    29 7 Отговор
    Оставката ти се иска, от хората, които очакват справедливост и правосъдие, за бандюгите(особено тези във властта), милиционерче тъпо, нагло и необразовано!
  • 30 Пловдив

    10 4 Отговор

    До коментар #22 от "Когато подгони":

    Ти явно не живееш в България.

    Коментиран от #32

  • 31 9689

    21 6 Отговор
    Гешев,от тебе нищо не става.Има ли осъдени например за КТБ?
  • 32 Когато подгони

    8 8 Отговор

    До коментар #30 от "Пловдив":

    кметицата за евентуално получен подкуп, някои подвлиятелни медии на момента скочиха, че били нарушени човешките й права. (защото влиятелните далавераджии се постреснаха)
  • 33 Верваме

    18 4 Отговор
    Абе тоз кви работи говори..досега има ли осъден голям престъпник от него или политик?? Сега трябва да го слушаме 4 5 години как тръгва на борба.. на ония олигарсите им прибраха парите и присъдите им минаха в ареста
  • 34 Артилерист

    24 7 Отговор
    Гешев е по манталитет копие на мутрата Борисов. Нали и една и съща школа за милиционери са учили. Имам колега, които беше преподавател там. Той ми сподели, те там имат специален цикъл от лекции по дезинфекция, разбирай майсторско лъгане. И Борисов и Гешев се държат като селски вагабонти: лъжат, мажат и принуждават или да ги слушаш или те бият. И това го правят демонстративно и безкрупулно. Съдете по делата им...
  • 35 драги журналисти,

    11 8 Отговор
    крайно време е да разберете, че нищо няма да измъкнете от разпитите на г-н Гешев. Той е не човек, а желязо. На едни и същи въпроси винаги дава едни и същи отговори. И аз, който съм прост и неук, бих отговорил като него. Престанете да ни оттегчавате с едно и също.

    Коментиран от #51

  • 36 Елементарно

    20 3 Отговор
    При протестите срещу Борисов тоз е сочен като основния проблем

    Сега го разхождат като мечка защото не може да се протестира срещу един ДОБЪР Гешев

    Елементарни сценки за простолюдието пак целта е оня с кръглата глава да дойде на власт пак и да няма протести
  • 37 Стамат

    12 3 Отговор
    Той нищо не дава, а само взима.
  • 38 Я пак

    14 4 Отговор
    Десетки хиряди по площадите в България месеци наред ти искаха оставката. Те ли са наследниците на номенклатурата? Охранител на Тодор Живков е Баце, а човек на Мултигруп е Вежди.
  • 39 Мнение

    17 4 Отговор
    И това го казва единственият кандидат за главен прокурор, съвсем случайно и същия индивид, който беше наблюдаващ прокурор по делото КТБ???!!!

    Мафията в България е известна почти на цялото общество!!! Въпрос на време е престъпниците като тоя да си получат заслуженото!!!
  • 40 ГЕРБЕР

    7 17 Отговор

    До коментар #1 от "ти си чадър на мафията":

    БОЙКО СИЛА
    ГЕРБ МОЩ
    АЛЛАХУ АКБАР
    ВОЙНА НА РАШКИТЕ
    ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТ
    КАЗАХ

    Коментиран от #84

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Хахаха

    11 3 Отговор
    Ти си от наследниците на репресивния апарат бе маймун, как се прави на лид само !
  • 43 Когато подгони

    8 5 Отговор
    и хазарта с търкащите се билетчета, отново се засили говоренето за съд.реформа. Да сменим: И.Татарчев, Н.Филчев, Цацаров, И.Гешев... Само няма призиви (от БСП) за Б.Велчев. Дали пък защото: Дядо му също с име Б.Велчев "в качеството му на член на Политбюро, който отговаря и за Секретариата на ЦК на БКП, е считан за най-старшия партиен функционер след лидера Тодор Живков в йерархията на БКП" ? Съдебна реформа според червеносините.
  • 44 олкмйн

    14 5 Отговор
    Поръчков нахалник. Безсрамен некадърник, държавата ограбиха, а той бил се борил!? По поръчка арестуваше и отнемаше бизнеса на неудобни нарочени за ограбване (не че не го заслужаваха) но изедниците дето облечени с власт се правеше че не виждаш. Първо трябва ритник, а после следствие съд и затвор за такъв поръчков некадърник.
  • 45 Браво Гешев

    8 9 Отговор
    Лустрация на комунистите
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Тракиец🇯🇵🇺🇦🇧🇬🇩🇪

    17 4 Отговор
    Поредния БКП и ДС бо-клук който се прави че е репресиран и че оставката му искали от БКП . Тоя палячо пак се прави на шут и на луд също като ментора си БКП тиквата от Банкя ! Оставката ти се иска от народа точно защото си бухалката на мафият и в десерт за това си наследник на бившата сегашна номенклатура . НЕ СЕ ПРАВИ НА ЛУД каскет мръ-сен
  • 48 има си правила

    8 2 Отговор
    Не знам за какви инициали става дума, но абревиетурите, за разлика от личните имена, винаги се съкращават без точки.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Артилерист

    9 4 Отговор
    Обръщам внимание как се е Гешев активизирал-снове из страната, в парламента, по поръчковите медии. Преди изборите се беше снишил по-ниско от тревата. Сега, когато се очертава мутрите от шайката отново да вземат властта, се е разшетал да се хареса на очертаващите се коалиционни партньори от ПП на американските наложници Киро и Асен, и ДБ на атлантика Ристю...

    Коментиран от #60

  • 51 Когато подгони

    7 3 Отговор

    До коментар #35 от "драги журналисти,":

    някой, Журналистите изпълняват поръчка или набират червени точки и манипулативно задават такива въпроси: Как гл.пр--р не знае кой е олигарх и не казва име в ефир? :)
  • 52 Марис

    15 2 Отговор
    А на въпроса, защо наричаш Бойко Борисов - шефе как бе отговорил?!
  • 53 Реалист

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "дгдгш":

    Амен
  • 54 шлом

    12 2 Отговор
    Много е тъжно че държавите да не се управлява от тежки престъпници и главния прокурор част от тази група. Ако прокуратурата не беше частна структура отдавна щеше да има дебел министър-председател и камара други престъпници в затвора.
  • 55 нещо си се объркал

    13 2 Отговор
    Баце , ти си човек на Баце , избран от него и всичко , което си изброил по-горе се отнася 1 :1 за него , а той не знам да ти е искал оставката . Е и Даган де и той е дал благословия разбира се .
  • 56 Иван Гешев 99%от Народа ти искат остсвка

    18 3 Отговор
    Останалите, които те поддържат са Борисов, Хиени ГЕРБ и всички Крадци на Прехода!! И Шайката около теб!! Макс 2 %могат да се съберат тези които те потдържат!! Не разбираш ли, че ти и Борисов спирате развитието на Държавата!! Заради теб и Борисов ние сме най Корумпираната държава в ЕС! ПРЕДИ теб заради Цацаров и Борисов!!

    Коментиран от #61

  • 57 До 56 Оставка

    10 1 Отговор
    Оставка
  • 58 ХиХи

    3 3 Отговор
    На каскетя му останаха още 3-4 години, тъмън бойкикиевците на шорши да изчезнат съвсем
  • 59 Не лъжи, мутро

    14 2 Отговор
    Оставката ти се иска от трудовия почтен народ, защото слуга на мафията, произхождаща именно от бившата номенклатура и ДС. Ето за такива като теб важат думите на Сталин - има човек, има проблем.
  • 60 Правейки

    13 1 Отговор

    До коментар #50 от "Артилерист":

    обществото на балъци ! Грозна работа, обидно за държавата и за читавите ѝ граждани !
  • 61 байгън

    5 9 Отговор

    До коментар #56 от "Иван Гешев 99%от Народа ти искат остсвка":

    Абе хора ,спрете се ,за такива голословни клишета преди 40 години плямпалниците на лъжи като вас са мряли в Белене без помилване.И 1000 пъти да повторите една лъжа ,за лумпените става истина ,но за мислещите хора сте смешни

    Коментиран от #62, #63

  • 62 Абе ей ,

    9 2 Отговор

    До коментар #61 от "байгън":

    не живеем в онези години !
  • 63 фгтрд

    15 4 Отговор

    До коментар #61 от "байгън":

    Кое е лъжа бре? Държавата е ограбена ин хаус, ин схема, ин чекмедже, ин обществена поръчка спечелена от правилните роднини. Кое е лъжа бре? Таз година строим за милиони път, и още докато го откриваме, почваме с ремонта, щото няма сложени материали.

    Коментиран от #64

  • 64 И ти ко предлагаш

    6 7 Отговор

    До коментар #63 от "фгтрд":

    Същата алтернатива, в лицето на лъжците и мафиотски проекти ПП и ДБ! И ква полза?
  • 65 Пита ли го

    7 2 Отговор
    Що бойкикев се търкаля на задната седалка на бобоков и, е ли той червена номенклатура
  • 66 Тъп Путинофил

    4 4 Отговор
    Кирчо и Кокорчо са виновни
  • 67 оставка и затвор ТИ СЕ ИСКА ОТ НАРОДА БЕ

    9 3 Отговор
    ПАРАЗИТ ГЕРБАВ ! ТИ НЕ ВЪРШИШ НИЩО НА ТОЗИ ПОСТ , НЕ МОЖЕШ И НЕ ЗНАЕШ С ТОВА ОБРАЗОВАНИЕ МИЛИЦИОНЕРСКО !
  • 68 Прокурора не разбрал

    11 3 Отговор
    Парите от магистралата отивали за строежа на хотел..те в бг бая хотели се настроиха..вальо златев е собственик на хотелска верига ангелкова строи хотели в африка..на едната мъжа и строи незаконен хотел..дами и господа това е отработена схема..пари от държавния бюджет се крадат инвестират се в незаконна частна собственост след което се легализират..за 30 години има една довършена магистрала..черниморието е застроено от граница до граница и заловен и осъден няма
  • 69 ЩО СЕ ИЗНЕСЕ ОТ РЕЗИДЕНЦИЯ БОЯНА

    11 2 Отговор
    КАКВО ТЪРСЕШЕ ТАМ , КОЙ СИ ТИ БЕ ?
  • 70 Ужас !

    13 3 Отговор
    Този се държа по НАГЛО и от шефа си бойко борисов !
  • 71 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 10 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    КРЪСТНИКЪТ НА МАФИЯТА ........ Е НАЗНАЧЕН ОТ КОРНЕЛИЯ ТЕХНОИМПЕКСОВА ....... С БЛАГОСЛОВИЯТА НА ген РЕШЕТНИКОВ И КГБ ........ СЕГА , ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ , ОЛИГАРСИ И МАФИОТИ ....... ИСКАТ ДА МАХНАТ ....... ПРОКУРОРА ...... ФАКТ !

    Коментиран от #74

  • 72 Радон Керанов

    2 9 Отговор
    Показателно е, че оставката на Гешев се иска от хора, които са пълни юридически нули! Празно нищо брътви, бръщолеви, тресе въздуха и пак си остава Нищо!
    Тягостна гледка беше секретарката на адвокатчето Христо Иванов, някоя си Йорданова, докато беше министър! Жалка история! Гешев не зависи нито от правителство, нито от капризите на депутатите! Пази го Конституцията! Който не го е разбрал явно страна от умствен недоимък!
  • 73 байгън с колелото

    9 2 Отговор
    Гешефт каква война си започнал с олигарсите бе приятелю на Мутрата,Шиши и Сокола от Росенец вие сте за народен съд и в БЕЛЕНЕ

    Коментиран от #78

  • 74 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 3 Отговор

    До коментар #71 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    КРЪСТНИКЪТ НА МАФИЯТА Е ....... ДИГНАЛ МЕРНИКА НА ........КУРНЕЛА ТЕХНОИМПЕКСОВА ........ ЗА ДА ЗАВЗЕМЕ , ЦЯЛАТА ВЛАСТ В ...... БЪЛГАРИЯ И УСТАНОВИ ........ АВТОРИТАРЕН РЕЖЍМ , КАТО ..... ПУТЛЕР ....... ФАКТ !
  • 75 Тото 1 и Тото 2

    8 1 Отговор
    Гешев , за какви номенклатурчици и режим говориш , при положение , че ти беше СЛОЖЕН на поста лично от потомствения комунист Борисов ? Не обиждай така шефа си / както го наричаш в лични разговори / !
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Йеронимус БОШ

    8 3 Отговор
    БОЙКОВЩИНАТА извира на тализи от този индивид Гешев ! Нагла , просташка , невъзмутима , брутална , лицемерна , надменна......но докога ли ?
  • 78 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 6 Отговор

    До коментар #73 от "байгън с колелото":

    МНОГО МАЛКО ..... ОЛИГАРСИ СИ ПОСОЧИЛ ........ ЗАЩО НЕ ПИШЕШ ОЛИГАРСИТЕ ...... КОИТО СПОНСОРИРАТ ....... "КРЪСТНИКА НА МАФИЯТА" ? ? ? ? И ...... ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПРОМЯНАТА И ...... МАЯМАТА И ..... ОТРОВНОТО ТРИО ? ? ? ......

    Коментиран от #81

  • 79 Алооо

    8 2 Отговор
    Нагла и противна личност....
  • 80 Кефи ме

    7 4 Отговор
    как събира хорската омраза със всяка своя ПР акция или мисиркинска изява
  • 81 Шкембе Войвода

    7 2 Отговор

    До коментар #78 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Много Американски ми звучиш, Калинке...
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Ванка

    3 2 Отговор
    те назначават и те махат(Дс наследниците)!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Хайде

    7 3 Отговор
    Да направим едно състезание между Гешев и Борисов по НАГЛОСТ и да видиме кой ще го спечели. Тези не разбират ли, че нормалните хора са отвратени от тях, те са с една и съща диагноза и трябва да се лекуват

    Коментиран от #87, #89

  • 86 Гост

    7 2 Отговор
    Тоя мафиот е тежък нагляр и няма акъл да играе тая игра! То па бива да си прост, ама прост колко тоя е много трудно постижимо...
  • 87 Разбират добре

    4 1 Отговор

    До коментар #85 от "Хайде":

    Но не им пука. Това са изключително долни, безнравствени хора - нямат достойнство, нямат чест, нямат състрадание. Това са хора с психика на серийни убиици - лишени са от всякакво чувство за емпатия. Интересуват ги единствено парите
  • 88 Коко

    5 3 Отговор
    Стига си говорил за номенклатура ти си номенклатура иедин бездарник бухалка на ГЕРБ
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Да бе да

    9 1 Отговор
    "Иван Гешев: Оставката ми се иска от наследниците на номенклатурата и репресивния режим, няма да я подам"

    😂😂

    Оставка ?? Този влак отдавна отпътува 😁
    Пандиза е това за което иде реч гешоооо😘
  • 91 Стига вече е прекалено

    7 1 Отговор
    Много му хареса новата роля която явно пиарите му натресоха. Но по думите му една трета от българите са от номенклатурата или техните внуци, защото толкова искаха на протестите оставката му. Много бързо забрави когато ходеше в най отдалечените от София села да бори битовата престъпност, защото го беше страх като Борисов да не срещне някой софианец. Изглежда пиарат и на двамата е един и същи, защото Боко ходеше по полята, по горите и от време на време в манастирите да запали свещичка и да се моли да му простят греховете и да не лежи в пандиза. Колко си мязат тази банда голи глави, като близнаци са и по ум и по типигьощина. Все единият ще се огъне и ще предаде близнака си. Жалки номера на жалки мъже, грозна картинка са.
  • 92 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ...КАПИТАЛИСТИ

    2 6 Отговор
    ТОЯ НИ РАЗКАТА........
  • 93 Ганев

    1 1 Отговор
    Иван Гешев даде урок на платената журналистка Цънцарова,която беше на ниско,ама на много ниско професионално ниво!
  • 94 Нашийник

    2 0 Отговор
    Оставката ти, наборе, се иска от всеки българин, който малко от малко има нещо на "втория етаж". Да не кажа, че се чуват и по-силни изрази, както за престъпниците, които пазиш, така и за теб. И, да, не говоря за "затвор".
  • 95 ???

    0 0 Отговор
    Справедливост и по време на Социализма е нямало, а искате в тоя разграден двор, в който се намира България да има. Комунистическата номенклатура на Бкп дс, все те са прави. Те турците идвайки в България го казват. Така ще върви, същото е в Тюркие. Ставай лягай честно. Толкова ли е трудно, мили професори, лекари, юристи, бизнесмени, но ядат попарата малките хора. Кой луд да задържи някой с много пари откраднати
  • 96 Валентин ангелов

    0 0 Отговор
    Циркаджийски номера играе Гешев.Опитва да заблуждава.Той и другите Изроди във всички власти плюс Медиите , работят именно за Наследниците на Номенклатурата , репресивния апарат и ДС , които пък са вярното куче , също на тези Наследници на номенклатурата , същите които Убиха и Окрадоха държава и Народ и продължават.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол