Last news in Fakti

1 Ноември, 2022 07:14 1 937 22

Джамбазки: Скопие не иска да влиза в ЕС, решили са на всяка цена да ни дразнят

  • ангел джамбазки-
  • ес-
  • северна македония

В Брюксел не искат да чуят

Джамбазки: Скопие не иска да влиза в ЕС, решили са на всяка цена да ни дразнят - 1
Снимка: БГНЕС

"Основната им идея беше да дойдат и да ги набием. Може би така парадоксално щяха да успеят да докажат, че сме един и същи народ, тъй като, когато се откриваха от местните българи клубовете в хубавия български град Битоля и в Охрид, видяхме криво и агресивно лице на югославския македонизъм, който е основан на омразата към България. Това е не повече, не по-малко омраза към собствените си родители, това е патология", коментира съпредседателят на ВМРО и председател на делегацията на ВМРО в групата на ЕКР в ЕП Ангел Джамбазки в предаването "Това е България“ на Радио "Фокус" относно откриването на македонски клуб в Благоевград.

Той добави, че не се е получила провокацията им. По думите му това са стари сепаратисти, които искат пиринският край да се отдели от България.

"В Брюксел не искат да чуят. Тези там проявяват драстичен, отвратителен, двоен стандарт. Когато България говори за нарушени права на българи, които би трябвало да бъдат европейски ценности, онези навеждат главите и се правят, че не са го чули. В Брюксел се следва този непочтен наратив заради войната на Русия срещу Украйна и са решили да вкарат Северна Македония в ЕС, въпреки българските възражения. Няма да стане. Като гледам поведението на Скопие, те самите не искат да влизат в ЕС. Те са решили с цената на всичко да ни дразнят", изтъкна Джамбазки.

Според него нашата реакция трябва да бъде съвсем различна от предателското поведение на политическите партии ГЕРБ, "Продължаваме промяната", ДПС и ДБ, които позорно промениха българските условия. Той смята, че когато става дума за националния интерес не може да си позволяваш волности, нито можеш, за да ти пуснат помощи, да предаваш паметта на дедите, а партиите са направили това, за да се подмажат на западняците.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 щурецъ

    41 5 Отговор
    Ами след като ще ни дразнят,вън от ЕС! Няма да им даваме разрешение да влязат в ЕС.И толкоз.
  • 2 Факти

    21 15 Отговор
    Ще ви дам 100 лева, ако вземете интервю от нормален и честен човек или публикувате идея на нормален и честен човек някога!

    Коментиран от #21

  • 3 На мен

    10 15 Отговор
    Шкембе войвода ми беше симпатичен, този може и да говори очевидни истини, но не става за лидер.
  • 4 Маркуч

    12 12 Отговор
    Да, ама ако бяха отворили македонски гейклуб, Джамбазки нямаше да е против.
  • 5 Ти да

    6 10 Отговор
    не си маймуна , че да те дразнят , бе ?
  • 6 5577

    24 6 Отговор
    И кво ся. Ще ни викат сега източна Македония ли. Ми ние говорим техния език, имаме техните будители. Ха ха ха мутри са окупирали политиците ни и никой не мисли за национална идентичност. Вижте техните политици как говорят срещу българите, а нашите ги е страх да не ги ядосат, че са много люти.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 хаберих

    5 4 Отговор
    Парите свършват. Времето свършва. Пиенето свършва! Всичко свършва. Само жената под тебе - не и не.
  • 10 плюс минус

    11 8 Отговор
    Ами като видяха ние на какво дередже сме след като вече повече от 10 години сме в ЕС, как да искат?
  • 11 Хахаха

    17 0 Отговор
    Дразнете ги и вие бе слабоумници, регистрирайте един Български клуб Гоце Делчев в македония или някое друго име което са го откраднали от нас !
  • 12 Някоя си

    13 8 Отговор
    Бе той Путин ни показа начина....ма ние сме си прости...😉

    Коментиран от #18

  • 13 България е заспала

    19 8 Отговор
    Нищо чудно макетата в скоро време, с любезното съдействие на Урсула и сие, да поискат България да им даде Пирина....
    И ако забелязвате-в страната вече няма патриоти, дори в НС истинска патриотична, родолюбива, отстояваща правата на българите партия няма, няма и да има скоро! Това, че отвреме на време се появяват шепа хора "да протестират", че някой празнува Хелуин, а това, че макетата ни обиждат, псуват, мразят съвсем открито, обявяват български герои и светци за македонци, на никой не му се протестира за такава "дреболия" ,😂😂😂😂Заспал народ майно льо!
  • 14 Кой е

    3 4 Отговор
    Джамбазки
  • 15 ВМРО умре

    5 5 Отговор
    Пиян гей
  • 16 Перо

    9 5 Отговор
    Джендърията в БГ си нямат понятие с кого си имат работа! Със закриване на старите служби,които се занимаваха и имаха пълна информация за генерирането и подръжката на македонистката идеология и политика и лицата които я провеждат, в продължение на 50 г. Сега има пълна некадърност и неинформираност по македонския въпрос и всички са ошашавени от действията на хората в РСМ и се чудят, защо не си познават историята,защо образователната им система е изопачена,каква е структурата и бекграунда на македонистите и системата на управление, образование, заетите сфери и начина на заемане на ръководни длъжности,пропаганда и медии, финансиране, начини за издигане на кадрите и мн.други. “Макетата” там са зомбирани от системата и жестокото налагане на законите на югорежима, до степен на рефлекси и животински реакции за защита и това е от 5 поколения! У нас не могат да разберат,че измислената държава,няма друг избор,освен да краде история,култура,език,писменост от страната,от която произхождат,защото без това няма държава и държавност! На Запад друга система им натрапва джендърията и въобще си нямат понятие от нещата на Балканите, знаят само,че трябва да изпълнят прикритото решение на ционизма за световен глобализъм,който считат за застрашен от войната в Украйна! БГ имаше само един полезен ход, да изпълни 1:1 гръцкия вариант,но вече разложението на БГ населението от натрапената неолиберастка политика и умишлено опростачване на нацията е неутрализирало всички форми на патрио
  • 17 софия

    2 2 Отговор
    още ли го рекламират този г....за бонбичките по бг народ забрави...жалък си джамбо!
  • 18 Перо

    9 8 Отговор

    До коментар #12 от "Някоя си":

    Можеше най-модернизираната и ефективна на Балканите, 9-та танкова бригада в Горна Баня да реши 77-годишния македонски въпрос за 3 часа,през 1991 г.!
  • 19 Мнение

    2 13 Отговор
    Не че ние не ги дразним...следващия път направо отворете в Македония клуб с името "Хитлер",а Александровска болница я преименувайте на "д-р Менгеле"!
    Хитлеризмът не е демокрация,а диктатура!Запомнете го веднъж завинаги!
    Някой се опитва да подпали война...внимавайте!Това са сатанистите.
    Обединяват ги наркотиците и си им има нещо на очите(по-специално лявото е по-различно).Сатанистите може да са и от двете страни като имат за цел да подпалят война,за да има смърт,страдание,страдащи души.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Скопие

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Факти":

    Браво другар. Секоја чест.
  • 22 Тяхното задокеанско

    1 0 Отговор
    Финансирано клубче с цел да дразнят е буря в чаша вода, игнор за тия, ПЪЛЕН ИГНОР
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове