12 Ноември, 2022 19:44 1 486 18

Емилова: Не може хартиената бюлетина да бъде разделителна линия за съставяне на кабинет

  • вяра емилова-
  • мандат-
  • кабинет-
  • правителство

По думите ѝ трима служебни министри не се справят

Емилова: Не може хартиената бюлетина да бъде разделителна линия за съставяне на кабинет - 1

Ако получим третия мандат, ще поканим ПП на разговори. Не може хартиената бюлетина да бъде разделителната линия за това ще има ли правителство. Разговорът за бъдещето на България трябва да стои на друга основа - дали ще има бюджет и как гражданите ще преживеят тази зима. Това каза за "Офанзива" Вяра Емилова от БСП.

По думите ѝ БСП вече е внесла предложението за смесено гласуване. "Ние не отхвърляме машинното гласуване. Около 600 000 граждани не гласуваха заради затруднения при гласуването с машина. Затова ние предприехме стъпка в насока да упражнят право на глас всички граждани. Машинното гласуване изигра своята роля - разкриха се схеми за купуване на гласове и манипулации", заяви Емилова.

Според нея няма начин БСП да подкрепи мандати на ГЕРБ, ДПС и "Възраждане". "Ако бъдем поканени, ще отидем на разговори с ПП, за да отстояваме нашата социална политика. Много е важно да има редовно правителство. Изборите измориха хората, както и политиците, загуби се доверието в политическата система. Трябва да се обединим около политики, важни за България, за да няма предсрочни избори", подчерта тя.

Относно оставката на Демерджиев, Емилова уточни, че загубата на полицая на границата е била последната капка. "Явор Гечев върна кадри на ГЕРБ. Направи редица смени. Финансовият министър също не се справя, важно е да предложи бюджет на държавата", смята Емилова.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишел

    1 2 Отговор
    Обичаш ли ме още?
  • 2 Хохо Бохо

    19 5 Отговор
    Хартийната бюлетина връща мафията на власт, с техните мафиотски методи..

    Коментиран от #8

  • 3 защо ?

    9 13 Отговор
    Защо, само 5 държави гласуват с машини ? Коя българска фирма печели от гласуването с машини ?

    Коментиран от #5

  • 4 Може , може и още как

    20 7 Отговор
    Доказвано е с години че хартията е най голяма предпоставка за купуване на гласове. Това е в услуга на ГЕРБ.
  • 5 Ами

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "защо ?":

    Кой печели от хартиени бюлетини и в колко държави хванаха депутат да носи чували с бюлетини, щото искал да помогне...
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор
    С хартиените БЮЛЕТИНИ ГЕРБ ДПС си купуват ИЗБОРИТЕ

    Коментиран от #9

  • 7 Васил

    3 1 Отговор
    А тогава за що върнахте хартиената бюлетина и какво налагаше да я има?
  • 8 нннн

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хохо Бохо":

    Прав си! Но другият клан на мафията не иска да брои контролните разписки. Като няма контрол, всеки начин на гласуване е Пунта Мара. Абе, защо много се приказва как да се гласува и почти никак - как да се контролира?

    Коментиран от #18

  • 9 анализатор

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    При гласуването с машини, не могат ли да ги купят, за всичко си има софтуер ! ?
  • 10 Нане Вутев

    6 1 Отговор
    Може и още как. Понеже циганите да им дадеш 100 лева, тава с кебапчета и тарга бира, все едно не знаят как да гласуват с машините. И онези", купените избирателни комисии няма как да подменят урната и протоколите. А в Турция още преди началото на изборния ден са готови урните с 150% гласували за "не знам български".. "Представителна демокрация", дрън-дрън, ярина!
  • 11 123

    5 1 Отговор
    Нагли червени лицемери.В тази държава борбата е само за гласовете на кафявите и турчеещите се.Нормалните българи не гласуват заради такива огрибки като на снимката.
  • 12 Да, бе

    3 1 Отговор
    Ами изберете коя банкнота ще е разделителната линия-20,50,100 или колко лева, или може би запазване на работно място или друга облага...
  • 13 Мануел

    4 0 Отговор
    Когато искаш да изповядваш принципи и политики сходни с тези на Промяната и да участваш в техен кабинет, си длъжен да не се връщаш към корупц.схеми,една от които е избори с хартиена бюлетина .Именно с тази бюлетина Борисов печелеше избори през 3-те мандата,през които беше на власт .И на целия народ е пределно ясно,че с подкупи спечели първ.място на тези избори.Така,че г-жо Емилова никак не сте права,че харт.бюлетина не е причина за кабинет.
  • 14 Лили

    2 0 Отговор
    Бях свидетел в една изборна секция преди няк.години,когато Герб спечели изборите и аз участвах от друга партия,как Председ.на Комисията от Герб,по време на обедн.почивка,когато някои отидоха навън да хапнат,тя се оттегли на Катедрата в това училище и пишеше ,пишеше,пишеше.Размяташе бюлетини и без да се стеснява, каза,че си отбелязвала нещо.Когато отворихме урната с бюлетините и почнахме да броим отгоре 1-ва Герб.,втора Герб,трета Герб и така до 25 бюл.все на Герб.Останахме учудени и разбрахме,че тя е отмятала бюлетини за Герб и ги е пуснала най отгоре.После подпълни протокола с преобладаващи много ,много гласове за Герб.Това е една първа стъпка за манипулация.След което отидохме в Районната Комисия с изготвения Протокол.Там също може да има фалшификация,защото се изтриват гласове на други партии и се слагат на Герб.После се носят тези протоколи в чували,в които може да се поставят допълнително написани гласове за Герб.И оттам при г-н Константинов,който е Гербаджия и той внася имената на гласувалите в окончателните списъци,където също може да се направи манипулация.И ако на това може да се каже "честни" избори,здраве му кажи.
  • 15 Иван

    2 0 Отговор
    Той първия мандат не е връчен и защо ли никой незнай а другите вече извадиха тигана
  • 16 Който

    0 1 Отговор
    Знае, че точно с машинките се "гласи" тоя и оня. Нинова беше за машините, а сега не е и защо. Защото машините и дават по-малко, а воят показва как се работи
  • 17 хихи

    0 0 Отговор
    Няма разделение! Има обединение на Хардвардски Измамници и Банкянски. Спукана ни е работата. Всичко от изминалата година по Две и Половина инфлация дългове цени
  • 18 хихи

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "нннн":

    Да Хардвардските Измамници печелят в Столипиново.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове