Last news in Fakti

12 Ноември, 2022 22:33 21 366 28

Проговори лелята на изчезналия Сашко

  • александър-
  • изчезнал-
  • перник

Жената също участва активно в издирването

Проговори лелята на изчезналия Сашко - 1

Няма причина да изчезне от вкъщи. Това каза лелята на 12-годишния Александър от Перник, който е в неизвестност цяло денонощие. Тя призна, че и преди се е губел за кратко.

„Да, случвало се е да се губи, но на кратки разстояния и сме го намирали без полиция”, каза тя.

„Понякога прави детски забежки, направил го е неволно, няма причина. В стремеж да си поиграе го е направил. Няма причина да изчезне от вкъщи”, каза лелята. Александър можел сам да се прибере от центъра на Перник до дома си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Луд свят

    28 14 Отговор
    И майката ли е на 60? Дано се намери детето…

    Коментиран от #15

  • 4 рудничар

    37 7 Отговор
    нещо не ни казват.
    беще в профилакториума изведнаж в ливади.
    нещо не е как требе
  • 5 Дидо

    57 18 Отговор
    И друг път се било губело. Значи и друг път е оставяно без надзор. Пълно нехайство.

    Коментиран от #16

  • 6 Румен

    49 16 Отговор
    Таткото на дедектор. Толкова ли е проста полицията днес.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дааа

    45 31 Отговор
    При 160000 заселили се в България еs-педофили, какво очаквате? Норвежки, холандски педофили, с мощната подкрепа бг детско гестапо, просто забравете! Евроатлантизъм в действие!
  • 9 Дано да не съм прав

    14 32 Отговор
    Излязло е на пътното платно, блъснал го е някой без да иска, нямало е никой да гледа, този някой се е уплашил,сложил е тялото в багажника и кой знае къде е сега. Класически сценарий за среща на дете алтуист с шофьор дебил

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Истината

    36 6 Отговор
    Първо да проверят роднините,90% са свързани с деянието .Дано детето се намери ,но в това студено време,без вода и храна ,едва ли щеше да стои скрито
  • 12 Бащата

    24 9 Отговор
    Най-вероятно иска да изкара малко пари. В Перник се превръща в практика с аутисти. Преди години една друга майка-откачалка набеждаваше, че в училище били насирили дъщеря и. После събира пари за нея от концерт, пак в Перник,, а с парите отиде да се омъжи за старото си гадже емигранг в Щатите. Цирка беше пълен! И никой не потърси сметка на тази измамница и бившия и мъж, дето се развява ха по телевизиите и пощуриха държавата!

    Коментиран от #18

  • 13 113

    29 7 Отговор
    Какви ли не ОРГАНИ се продават в Бг ...., но никакъв контрол в тая "държава".Липсва НИ, тухларната и Беляне.
  • 14 Амнезия ли имате

    17 5 Отговор
    Не помните ли? Аутистката от Перник, която уж била изнасилена в училище? Как така бързо забравяме? Майката - лъжкиня с фондацията, която много искаше да прибере едни пари от учителите! Ама те не се оставиха на евтините и манипулации, с които подлуди държавата и захлебиха доста журналисти и телевизии, а наеха много известна адвокатска кантора, дето ги навря скъпите родители-мошеници в кучи здник! При помнете си и не се хваща йте на тези трикове за пари!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Сашко е в беда!

    28 1 Отговор

    До коментар #5 от "Дидо":

    Дидо, вижда се от снимките, че за Сашко са се грижили добре. Просто нямаш представа колко е трудно и как едно дете с подобни проблеми може да изчезне за секунди. Понякога са много изобретателни и е трудно да се предвидят постъпките им. Надявам се, че специалисти-психиатри и психолози помагат със съвети за издирването му. Застудява се, няма време, дано открият по-бързо момчето!
  • 17 ГанЯ

    23 0 Отговор
    Такива деца се гледат изключително трудно. Общо взето, не са самостоятелни. Тоест, без придружител(надзор), не става.
    Дано историята има добър край!
  • 18 Котка

    17 2 Отговор

    До коментар #12 от "Бащата":

    Горкия татко!Избиваш ли някакви,комплекси та пишеш за хората .Тук става за изчезнало дете,а не за кой какво е правил преди години ХОРАТА ОТКАДЕ ТАЯ ЗЛОБА!!!

    Коментиран от #20

  • 19 В България такива деца няма как да оцеле

    15 3 Отговор
    ..ят....България се управлява от ЕСЕСовски и краварски фашисти, а знаете фашистите втората световна кво са правили с инвалидите и психично болните....днес на власт са същите фашисти, които вие си избирате по избори, те деца като Сашко няма да ги горят в пещи, но питайте майките от системата ни убива какво се случва като им спрат парите след навършване на 18 години на такива деца...
  • 20 Бащата

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "Котка":

    Много е възможно историята да е аналогична като тази, за която припомних. Не поучавайте! Мислете с главата си преди да драскате по форумите! Хората са станали алчни и зли. Дано да има щастлива развръзка за детето, но поведението на бащата буди недоумение!
  • 21 ......

    12 0 Отговор
    Как в такъв тежък за семейството момент не проявите поне малко такт и съпричастност и не се въздуржате от обидни коментари?Някой от вас гледа ли детенце с такова заболяване?Значи НЕ знаете за какво става въпрос!Не се правете на следователи,не обвинявайте и оставете всякакви теории на конспирацията!Ако можете, помогнете!
    Ако ли не,просто замълчете!

    Коментиран от #22, #24

  • 22 Бащата

    6 4 Отговор

    До коментар #21 от "......":

    Не се прави на емоционално интелигентна и съпричастна! Хората пишат това, което мислят! Държавата ври и кипи, а този случай е добре дошъл за отклоняване на вниманието и общественото напрежение от важните за деня въпроси. Иначе ще се хвърля ли такъв ресурс за един аутист, та бил той и дете! Да не се заблуждаваме!
  • 23 Бащата

    4 4 Отговор
    Не се прави на емоционално интелигентна и съпричастна! Хората пишат това, което мислят! Държавата ври и кипи, а този случай е добре дошъл за отклоняване на вниманието и общественото напрежение от важните за деня въпроси. Иначе ще се хвърля ли такъв ресурс за един аутист, та бил той и дете! Да не се заблуждаваме!
  • 24 ГанЯ

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "......":

    Ами....... аз гледам......... вече дванадесет години....
  • 25 Баш психиатър

    5 2 Отговор
    Аха,няма причини да изчезне.Така говореха и за младата жена дето после я намериха в куфар.
    Мъж и свкър изроди разиграваха полицията дни наред.Мисля че и това дете няма да бъде намерено живо,да не дава господ,но времето тече неумолимо.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Брей

    2 0 Отговор
    Дали всичко е нагласено ча да точат пари за акциите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове