Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 22:04 4 481 74

Асен Агов: На Радев не му личи да не иска да управлява. Днес се държа арогантно на срещата с ДБ

  • асен агов-
  • румен радев-
  • управление-
  • арогантно-
  • дб

"Обърнете внимание, че служебното правителство, което би трябвало да се грижи единствено да се произведат изборите в нормална обстановка, се занимава с кадрови промени, с поръчки на природен газ и т.н., които не се извършват. И най-вече се занимава с това да застрашава националната сигурност", коментира журналистът

Асен Агов: На Радев не му личи да не иска да управлява. Днес се държа арогантно на срещата с ДБ  - 1
Снимка: Euronews Bulgaria

Президентът Румен Радев има полза от бавенето на конституционната процедура за съставяне на правителство. Защото на практика управлението на страната вече втора година е в негови ръце. Такова мнение изрази журналистът Асен Агов в студиото на Euronews Bulgaria относно изказването на държавния глава по-рано днес, че ако се стигне до трети мандат, той ще го връчи след Нова година.

„Това е еднолично управление, едноличен режим. Той назначава, той освобождава“, категоричен е Агов.

"Обърнете внимание, че служебното правителство, което би трябвало да се грижи единствено да се произведат изборите в нормална обстановка, се занимава с кадрови промени, с поръчки на природен газ и т.н., които не се извършват. И най-вече се занимава с това да застрашава националната сигурност. Защото ние, като съюзник в Североатлантическия алианс и в Европейския съюз, се отличаваме рязко с поведението си спрямо жестоката агресия на Русия срещу Украйна", казва журналистът.
На Румен Радев не му личи да не иска да управлява, убеден е Агов. Днес се държа арогантно на срещата с „Демократична България“, смята той.

Агов коментира и промените в Изборния кодекс.

Всичките лъжи за флашки, за кодове и т.н. се оказват абсолютно несъстоятелни твърдения. Надъхват хората, и ги обиждат. И се чудя например на г-жа Нинова, която само преди година и половина казваше, че машините са напълно сигурни, напълно достатъчни. А сега казва, че нейните избиратели не можели да гласуват така. Ами, това не е вярно.
В един момент се оказва, че и БСП, и другите, си мислят, че с хартиените бюлетини могат да извършат някаква далавера в изборите, смята журналистът.

По темата за членството на България в Шенген, Агов изрази мнение, че границата между България и Турция (външна за ЕС) е „пробита“ – там минават наркотици, оръжие и т.н. Докато не се реши проблемът на границата, България няма да влезе в Шенген, категоричен е той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен- _Язовец

    66 21 Отговор
    Петата колона днес се скараха почнаха да се надцакват кой е по- по голяма краварската подлога
  • 2 Всичките ли жалки

    93 28 Отговор
    продажни калинки, са ви изкарали на амбразурата! Изглеждате изключително жалко! На Радев браво! Напълни ми душата! Думи точно в десетката за тези жалки продажници и слуги на мафия, която плаща на такива недоразумения като този!
  • 3 Последния Софиянец

    85 25 Отговор
    С фашисти които искат да унищожат България така се говори.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Капитализъм

    67 21 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    ... в действие!!! Агов бе в СДС!!! Днес СДС са в ГЕРБ, а той се занимава с едно отлюспено крило ДБ!!!
  • 5 Делю Хайдутин

    71 18 Отговор
    Направо трябваше да ги арестува за измяна към родината.
  • 6 Софиянеца

    16 56 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Не се заблуждавай Радев е същия шпионин като Христо Иванов

    Коментиран от #9

  • 7 Така е

    24 63 Отговор
    Радев е предател. Пробита е не само границата между България и Турция. На наша територия им рашистки вражески анклав - Росенец и Камчия. Какъв Шенгел? Какви 5 лева? Луди трябва да са, ако ни пуснат.
  • 8 стига

    67 11 Отговор
    Ало, Факти-те, откъде ги намирате тия изкопаеми??? А, спрете се малко!
  • 9 Ама

    9 13 Отговор

    До коментар #6 от "Софиянеца":

    на Путин и КГБ.
  • 10 име

    56 14 Отговор
    А как да се държи с разни шизoидни политици, които имат основна роля за плачевното състояние на държавата, парламентаризма, въоръжените сили. С 5 приказки им показа че неговото служебно правителство за 5 месеца е свършило 10 пъти повече за модернизацията на армията от колкото те за 8 месеца редовно управление.

    Коментиран от #12, #58

  • 11 Аговввв......

    45 8 Отговор
    Един от евроджендарската тълпа
  • 12 А за 12 години бокотиквени?

    14 37 Отговор

    До коментар #10 от "име":

    А като шеф на ВВС? Айде без да забравяме истинските виновници. Нито Радев, нито Борисов са си правили труда да ни отделят от пРосия, заради тях армията е на този хал.

    Коментиран от #21, #24

  • 13 Те си го заслужават,

    43 14 Отговор
    Даже им е малко, нито искат правителство, нито нещо реално са направили за държавата, само номерца с променкаджиите, грантояди соросоидни, от тях нищо добро не се очаква
  • 14 Гласувал за Възраждане

    63 16 Отговор
    Радев днес ги наака яко. Поредните, с голи пратеници, за власт. Браво на Президента, с главно "П". Последна надежда за спасение на държавата ни. Партиите не стават, и наистина не стават. Добре че имаме силна личност начело, Че ако беше някой като Плевньо, не ми се мисли, каква анархия щеше да цари.

    Коментиран от #59

  • 15 .......

    57 10 Отговор
    Радев не е виновен,че партиите не могат да се разберат по между си.Според Агов трябва да стоим и без газ докато онези се карат.Акъл няма за 5 стотинки.

    Коментиран от #17

  • 16 Цецо

    55 11 Отговор
    Тоя стар цървула къде се напъва. Видях ме го и като журналист и политик, кръгла 00000
  • 17 Виновен е

    8 32 Отговор

    До коментар #15 от ".......":

    Той допълнително ги насъсква. Плюс това работи срещу демократичните партии.
  • 18 !!!?

    18 38 Отговор
    Радев в своя елемент - Раздор, Интриги, Безхаберие !!!?

  • 19 нннн

    45 9 Отговор
    На тия от ДБ и сопола си не бих хвърлил (и на Хасан ага, де). Е, Радев е длъжен да проведе консултации, но едно ,,Добър ден и довиждане" е напълно достатъчно в случая.
  • 20 бай Даньо

    12 35 Отговор
    Агов няма да се натъжаваш. Радев ви употреби , това е което заслужавате с глупостта си да подкрепяте проруски президент и сега си изтрива краката с вас, нещо друго ли очаквахте умнокрасавците!? Ха честито! Не спирам да го повтарям това напоследък ....
  • 21 име

    39 9 Отговор

    До коментар #12 от "А за 12 години бокотиквени?":

    Тролчо, знам че козяците не сте от най-умните, затова ще ти припомня, че Дай България - христо иванов, ченгето и сие, бяха в коалиция с боеко по време на второто му правителство. И какво свършиха за армията тогава? Пак ли някой друг е виновен? Министър тогава беше Николай Ненчев от БЗНС, от квотата на Дай България! Айде да видим сега какво ще се оправдаваш?!
  • 22 Госあ

    42 10 Отговор
    Радев се държа като Си Дзинпин с трюдо. Така трябва да се отнасят отговорните хора с мошеници.
  • 23 бай Даньо

    7 24 Отговор
    Ха-ха-ха! Агов оправи ми деня днес! Мда различаваме се от страните в ЕС и НАТО и най интересна разлика е че "евроатлантическите" ни партии подкрепят проруски президент и се чудят на резултата ... ха-ха-ха! Няма да плачете ДБ и ПП ами го разкритикувайте строго на конгресите си на двете ни родни посттоталитарни "евроатлантически" БКП-та ! Ха-ха-ха!
  • 24 име

    35 9 Отговор

    До коментар #12 от "А за 12 години бокотиквени?":

    Ще ти припомня и заслугата на Дай България все още да нямаме нови изтребители. Служебното правителство на Радев направи конкурс за нов изтребител, а Боко не подписа договор с Грипен с оправданието, че временно правителство нямало такива правомощия. Подписа с краварите без конкурс, с мнимо обсъждане в паламента, без съгласуване с военните и все още чакаме хартиените самолетчета, а можеше вече да имаме Грипени. Тогава сините шизоиди му пригласяха да купи Ф16, а след година скачаха срещу него че бил разрушил парламентаризма.

    Коментиран от #26

  • 25 Професор

    9 27 Отговор
    Хасан Ага е прав. Превърнахме се в Президентска република.
  • 26 бай Даньо

    11 25 Отговор

    До коментар #24 от "име":

    Грипен не е самолет. Грипен е средство за корупция в държавната машина на Швеция .... Позаитерсувайте се по темата и спрете с тия глупости. Корупционен скандал с Грипени в Словакия, корупционен скандал с Грипени в Южна Африка , скандал , скандал ... Ситуацията е дори уникална докато ревем за "лошата сделка с краварите" България не настъпи някак късметлийски тая Грипен мотика поне...

    Коментиран от #29, #30, #48

  • 27 uклатьора

    19 5 Отговор
    как е подпухнал този алкаш ....свиня не напиласе
  • 28 Сух

    30 7 Отговор
    Асен Агов, тоест Асен на агата, някой от родата му е бил с турската власт.. Браво на президента! Народен съд за предателите!!!
  • 29 име

    26 3 Отговор

    До коментар #26 от "бай Даньо":

    Дори и да е така, случая с нашите Ф16 нещо по-различен ли е? Или викаш, то при нас няма политик, разследван за корупция, значи корупция няма изобщо. А тогава защо се водим за най-корумпираните в ЕС?

    Коментиран от #47

  • 30 Чочи

    26 5 Отговор

    До коментар #26 от "бай Даньо":

    Щото хартиените самолети не са корупционен скандал сигурно
  • 31 Читателка

    9 27 Отговор
    Господин президент най накрая влезте в ролята си на държавен глава и спрете да нападател неудобните вам партии с грозни думи, които не са присъщи на един вживял се обединител на нацията!

    Коментиран от #43

  • 32 Герак Митко

    30 4 Отговор
    Асен, беше член на БКП и ме е приемал в комсомола едно време. Противни са хората нагаждачи.
  • 33 Ха ха ха

    16 3 Отговор
    Пурко Агов говорителя ,новинара
  • 34 Нане

    21 3 Отговор
    а как да се дърчи човек с лакей-дебил?
  • 35 Крокодил

    23 3 Отговор
    Ами как да се държи с тия измекяри?
  • 36 Чапо

    6 18 Отговор
    Г-н Агов е абсолютно,жестоко,истински прав.Г-н Радев
    погазва Конституцията и е необходимо да му се иска
    оставката.

    Коментиран от #42

  • 37 Студопор

    16 2 Отговор
    Не ви харесва, че не пращаме оръжие, нали? Това искате вие. Това са ви казали господарите да искате.
  • 38 Бай Лисан

    8 1 Отговор
    Някои си мислят че е от дъртозата, ама той и на младини си беше същото л....
  • 39 Ха,ха!

    13 1 Отговор
    Тоя ли е загрижен за народа? Лицемер!
  • 40 Анонимен

    10 1 Отговор
    Преди беше против запада сега против изтока фурнаджииска лопата и винаги е вършил злини за народа

    Коментиран от #55

  • 41 Ника

    13 1 Отговор
    В желанието си за самозначимост Агов не прозря какъв беше тайният въпрос,който президентът зададе на ДБ.А моят явен въпрос към Агов е:Вярвате ли си,господине?
  • 42 Ника

    9 1 Отговор

    До коментар #36 от "Чапо":

    И как точно я погазва?Първо прочетете Конституцията и тогава говорете.
  • 43 Ника

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "Читателка":

    А Вие научете правилата на писменото общуване.
  • 44 точно, ама не съвсем

    15 1 Отговор
    И кой е виновен да ни е пробита границата с Турция? Какво направиха ПП, ДБ за поддръжката и сигурността й?! НИЩО - ни средства отделиха, ни ремонт направиха, ни средства за охранителна техника и хора - направиха държавата разграден двор! да не е говорим за "грижата" на Рашков - отново голямо НИЩО, веднъж не чухме да предложи и осъществи мерки срещу мигрантите и за оградата! това неграмотност ли е, безхаберие ли е, умишлено ли е - кой да каже, май всичко заедно!НИТО ВЕДНЪЖ не чухме да се загрижат за това и да предвидят средства,правеха само това,което им наредят господарите! Прав е президентът като никога ! но те ака са си научени - никога да не са виновни, винаги са прави и само нареждат какво да правят другите!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Абе

    9 1 Отговор
    хора, ама тоз порка повече от мене! Този червен патладжан не е резултат от прекомерна консумация на швепс и фанта... Със замъгленото си съзнание тръгнал акъл да раздава...
  • 47 и да и не

    9 4 Отговор

    До коментар #29 от "име":

    а като купуваш жилище на зелено, нали плащаш предварително и чакаш2-3г докато построят блока! САЩ никого не са излъгали, произвели са всичко поръчано и платено, това не са конструктори ЛЕГО да купиш и веднага получиш, освен ако не са втора употреба или изостанало в склада!
    а ДБ-лите само доказаха с участието си в управленията,че за нищо не стават - нисо Христо като министър при Бойко, нито секретарката му като правосъден министър - цялата им реформа се изчерпваше със смяна на Гешев и Рашков за бухалка, не им стига акъла за друго или Маджо и Бобока не позволяват,нали все с тях се "съветваха" по телефона и в джипа, а претенции - до небето, точно по комунистически - искат и получават, без значение дали могат!Каквото направиха досега с ПП беше грешка и съсипия на държавата, напълниха ни с мигранти и контрабандата е до небето и може би това е била целта да доят от нея
  • 48 още

    9 1 Отговор

    До коментар #26 от "бай Даньо":

    не се знае - може и да я настъпим, пак се натиска за тях - вероятно някъде и накой е взел тлъсти комисионни и трябва да се заслужат!
    а ДБ-лите са супер нахални - едва ли не на тях трябва да се даде третия мандат, нищо че не ги бива и само със ПП ще се пънат да правят правителство,че ще им е последен опит! и според тях другите партии са длъжни да ги подкрепят - те са професионалния и интелектуалния елит на страната!
  • 49 Така трябва

    8 1 Отговор
    С политици продажници така трябва !
    А ти АГА , доносник долен изобщо не бива да те показват на дневна светлина ! Трябва да бъдеш осъден на забрава !
    Долен доносник завинаги !
  • 50 123456

    11 1 Отговор
    Асене , продажно мекере, какво значи арогантно - зададе им въпросите "право куме в очи" и стана неудобен , жалки сте ...
  • 51 Калъчев

    11 2 Отговор
    Асане, ДБ се държаха като уличници и предатели. Не може едни аматьори да дават съвети на командващ ВВС, какво да разбира от военна стартегия и интереси.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #40 от "Анонимен":

    Преди имахме комунисти и той имаше кланяше.Сега нямаме и се кланя на комунистите в ЕС.

    Коментиран от #56

  • 56 Ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "Ха ха":

    Преди имахме комунисти и той им се кланяше.Сега си нямаме и се кланя на комунистите от ЕС .Редактирано .
  • 57 Ради

    5 1 Отговор
    Тоя родоотстъпник Асан Агов да се скрие
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Абе

    0 3 Отговор
    Факти!Нито една цинична дума не употребих в поста си!Но ме изтрихте,защото никой не може да критикува свещената крава Радев?!Давайте така!България винаги е била пълна с дребни,страхливи душици,които се докарват на силните на деня!После вой до бога колко сме нещастни!Ай с.....!
  • 61 васИк атанасова

    6 0 Отговор
    а тази баба асен агов като каква се изавява ?
  • 62 Николай Стоименов

    6 0 Отговор
    Агов ти си МЕГА БОКЛУК
  • 63 пенко

    4 0 Отговор
    КАК ДА СЕ ДЪРЖИШ С ТАКЪВ Б ОК ЛУ К -- КАКЪВТО СИ И ТИ АЗИСИ !!!!!!!!!!!! КОЛКО ПЪТИ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ТАЗИ ПРОЦАРСКА -РЕСТИТУТСКА Г АД ОСТ !?!?!?!?!?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Хахаха

    1 0 Отговор
    Смешни сте , Факти ! Фактите говорят, че не ставате !
  • 73 Ожэффж

    0 0 Отговор
    С помяри се държиш арогантно.
  • 74 Ожэффж

    0 0 Отговор
    С по мя р и се държиш арогантно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол