24 Ноември, 2022 11:08 1 255 33

Гешев: При положение, че страната загива демографски, по българските пътища убиват нашите деца. Бесен съм

  • иван гешев-
  • българия-
  • демографски срив-
  • пътища-
  • деца-
  • убийство

"Българските граждани искат държавата да им даде това, което заслужават – сигурност, защита и да не убиват децата ни по пътищата. Това може и трябва да бъде постигнато тук и сега. Никой не е застрахован да бъде следващият", допълни още обвинител №1 на форума в "Бояна"

Гешев: При положение, че страната  загива демографски, по българските пътища убиват нашите деца. Бесен съм - 1
Снимка: БГНЕС

Аз съм бесен. Надявам се и смятам, че трябва и можем да прекратим войната по пътищата. Бесен съм, защото ежедневно, ежемесечно, годишно по българските пътища се убиват българи повече, отколкото във военен конфликт. Това заяви Иван Гешев по време на форума „За мащабни действия срещу войната по пътищата“, проведен в Резиденция „Бояна”.

"При положение, че България загива в демографски аспект, по българските пътища убиват нашите деца – Цвети от Шумен, Иван от Бузовград, Моника от Братаница, като много други. Надявам се и знам, че можем и трябва да спрем тази война по пътищата", смята той.
Според него решенията са ясни и не са трудни за изпълнение – готови модели има в целия ЕС: "Въпреки това това не се случва, защото оставам с впечатлението, че държавата наблюдава безучастно тези процеси. По-лесно е да закриеш едни специализирани структури, защото става въпрос за 3 милиарда лева, което да доведе до бум на престъпността, наркотиците, трафика на хора."

"Българските граждани искат държавата да им даде това, което заслужават – сигурност, защита и да не убиват децата ни по пътищата. Това може и трябва да бъде постигнато тук и сега. Никой не е застрахован да бъде следващият", допълни още Гешев, цитиран от novini.bg.
"Тук съм, за да чуя гражданите, гражданското общество, да ги подкрепя като главен прокурор, да чуя какво можем ние да направим и да настоявам пред другите власти това да бъде променено. Защото цената ще продължим да я плащаме с човешки животи", каза още той.

Той припомни думите на бащата на загиналата Цвети от Шумен: "Всичко, което правим, ще си заслужава, дори да спасим само още едно дете и само още един живот."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сссср....а........х

    19 3 Отговор
    Еми направи нещооооооооооо брееее
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    30 5 Отговор
    И ти още си на върха 👿👿👿
    БЕСНИ СМЕ ‼️‼️‼️
  • 3 Ъхъъъ

    31 5 Отговор
    Бесен бил той, на какво бе гамен долен. Ти и твоята хунта избивате още повече хора и животи .....
  • 4 Клоун

    24 6 Отговор
    Назначен от Тиквата да му пази кюлчетата.
  • 5 Агата Кристи

    24 2 Отговор
    Като си "бесен" и НИЩО НЕ ПРАВИШ, има една клиника, казва се "Свети Наум" и се намира на 4-ти км.
  • 6 Загрижен

    21 3 Отговор
    Тоа освен школата за прости милиционери явно и от НАТФИЗ е взел един два урока.
  • 7 .......

    8 4 Отговор
    Прав е.
    Който иска да пие и да се дрогира да си стои в къщи или да кара колело,а не да убива бъдещето на младите и своето собствено.
    Прави ми впечатление колко много възрастни друсалки има.Задминаха тийнейджърите по друсане и пиене.Неизживяна младост ли имат?Да си спретнат купон,да се направят на с.в.и.н.е щом искат,но не може всеки ден да си горе на черешата и да караш кола.
  • 8 Милиционерско псе!

    26 3 Отговор
    Бесен бил! Ами най-добре да ти ударят противобясна инжекция!
  • 9 Оракула

    23 2 Отговор
    А бе и аз съм гневен и е нормално човек да е бесен!
    Но пък и бедни деца , не е приятно да гледаш как просят!
    Дали не е възможнодо се разследва онзи с" Чекмеджето",
    та да има и за просяците!
    Пък и от вас зависи, хората колко бързо да карат!
  • 10 НЯКОЙ

    22 4 Отговор
    ПРЕДОЗИРАНЕ ! Гешев като защитник на изстрадалия български народ - ГОЛЯМ СМЯХ ! А всъщност е много тъжно, че се допуска този ИЗЕДНИК да се налага в тази РОЛЯ !
  • 11 Българка

    5 16 Отговор
    5 коментара (преди мен) без да знаят как е по КОНСТИТУЦИЯ. Важно е да се плюе безогледно. Е , а запознайте се със закона и тогава искайте КАКВОТО и да е от Главния прокурор (който и да е). Това което искате е в ПРАВОМОЩИЯТА САМО И ЕДИНСТВЕНО НА НС, запомнете го и го искайте от вашите депутати (ДБ ,ПП, БСП...)

    Коментиран от #30, #32

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 байгън с колелото

    18 2 Отговор
    Народа ще се успокой и ти вкючително като те види в ЗАТВОРА сикаджииско гербераска Мутра с каскет
  • 14 Винкело

    12 0 Отговор
    "Хе-хе, шефе, и аз обичаме да се прайме на луд"
  • 15 адаша

    15 1 Отговор
    На думи е прав, но на действия...Когато го видя и "побеснявам"...
  • 16 Г. Попов

    9 1 Отговор
    За да не умират деца по пътищата първо трябва да се промени закона. На пешеходна пътека пресичащият задължително да спре и да си вдигне ръката преди пресичане. Видя се че като говориш по телефона караш колело или се изтичаш на два метра пред автомобила се мре с предимство. Втория фактор са родителите и учителите Задължителни часове по пътна безопасност в училище. Третата задача са курсовете за СУМС. Пускат се млади водачи без да са наясно с управление на МПС в тъмна част на денонощието магистрала и неблагоприятни пътни условия.
  • 17 АРЕС

    6 2 Отговор
    Тоя изр.... е по нагъл,долен и мръсен лицемер и от банкянския толуп.
  • 18 Машала

    11 2 Отговор
    Ами стига човек бе каскет. Ти си върха на правосъдието. Причината да убиват деца е нашето некадърно правосъдие, или по точно подкупно. Ти си върха на подкупното мафиотско правосъдие у нас! Жалко сте всички с наглостта си изобщо да говорите. Докато не влезете зад решетките, ще ни трепят като мухи по улиците и тротоарите, а за е и в домовете ни!
  • 19 Тома

    9 1 Отговор
    Каскета да каже защо вика на тиквата шефе и се прави на луд
  • 20 Критичен

    7 1 Отговор
    ми направи нещо, активирай слугинажа на тиквата да направи нещо реално !!!
  • 21 Гост

    9 1 Отговор
    А ние, браточка, колко сме бесни, че си част от мафията и заради тая мафия загиват децата. Ти си част от играта, не преигравай, никой не ти вярва, много слаб "актьор" си
  • 22 123

    4 0 Отговор
    гешев има ваксини за бяс-имунизирай се а това че нацията загива и ти имаш голяма вина мафиотите са на свобода и затова народа гледа да се спасява в други страни там не ни чакат с цветя и рози но поне има ред закони и сигурност докато тук не и както е тръгнало в България докато има чадъри докато закриляте крадците и мафиотите а линчувате за парлама хора така ще е ЗАТОВА ТИ НАЙ НАКРАЯ ПОКАЖИ ЧЕ ИМАМЕ ПРОКОРАТУРА КОЯТО НАКАЗВА ВИСШЕСТОЯЩИТЕ А НЕ ГИ ЗАКРИЛЯЙ И ДА ОТИВАТ КРАДЦИТЕ МАФИОТИ В ЗАТВОРА Е ТОГАВА МОЖЕ И ДА ТИ ПОВЯРВАМЕ ЧЕ СИ ИСКРЕН И ЗАГРИЖЕН
  • 23 Боко Бандита

    2 2 Отговор
    И аз съм бесен.Нямам кюлета. Всичко е... как беше думата...оранж..аранжирано, а снимките са подправени. Ние с Каскета по всички параграфи сме невинни. ))))
  • 24 Дрън дрън та пляс

    5 1 Отговор
    Смешен жалък и изкуствен, едва ли има толкова прости хора да се вържат на тази "загриженост"
  • 25 Гешев Цял народ тие Бесен!!

    5 1 Отговор
    Крадците на Милиарди са ти Шефе а ти имитираш, че нещо работиш!! ТИ спираш развитието на Държавата, заради теб няма Работещо и независимо Правосъдие!!
  • 26 Нещата от живота

    1 1 Отговор
    Колкото се справихте с демографската катастрофа , толкова ще се справите и с войната по пътищата . Щото г-н.Гешев некадърника не е некадърник само в една област . Некадърника обикновено е некадърен във всичко до което се докосне.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 един

    1 0 Отговор
    "И аз са прая на луд,ама ти ..........."/Иван Гешев/!
  • 29 Селянин

    2 0 Отговор
    Некадърният оял се чобанерос бил бесен, докато единият от основните виновни го гледа гордо от огледалото...
  • 30 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Тоя, ако бе станал артист, щеше да е велик!
  • 31 Име

    2 0 Отговор
    Много дебелокожи се навъдиха за ооследните 33 години!
  • 32 Боже

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    и тази се нарича българка!
  • 33 Гешев

    1 0 Отговор
    Не издържам вече. Не знаете каква мъка изпитвам. Ще взема да си тегля куршума .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол