Last news in Fakti

1 Декември, 2022 08:21 19 010 37

Осман Октай: Мултигруп превзема държавата, това говори за наглостта на задкулисието

  • орден стара планина-
  • президент-
  • мултигруп

Службите и преди, и сега работят с много силни сексуални зависимости, смята политическият анализатор

"В разговор на четири очи ние говорихме и за Путин с Радев. Без да има право, той ми разказа и за срещата си с Путин. Защо ми се разказва това? Едно знам - зависимостите не са само финансови. Българинът се гордее с финансовите зависимости. Службите и преди, и сега работят с много силни сексуални зависимости". Това посочи пред Люба Кулезич политическият анализатор Осман Октай.

"Аз разбирам, че затова той скришом дава този орден"Стара планина". Няма да се изненадаме орден да получи и Пеевски. Мултигруп превзема държавата. Всичко това говори за наглостта на задкулисието", заяви той.

Има много силни кръгове ала-масонски, където членуват много важни фактори в държавата. Неслучайно от този кръг един си позволи да ми се обади и да ме пита: Вие защо нападате президента Радев. Сега разбирам защо Николай Вълканов, с когото никога не съм разговарял да ми каже: Няма да се занимаваш с мен, аз ще те осъдя, разкри пред Кулезич Осман Октай.

"Веднага след това пратих съобщение на Копринков - връзката ми с Радев и му писах: Обади ми се заплашително Николай Вълканов - имате ли нещо общо с това". От тогава до днес никой не ме е потърсил.

Хората, които получават орден Стара планина, те получават специален гражданси статут и имунитет, отбеляза политическият анализатор.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 109 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    124 6 Отговор
    33 години България се управлява от червената мафия.Абсолютно всички са зависими.

    Коментиран от #2, #6, #24

  • 2 Не точно

    130 28 Отговор

    До коментар #1 от "Красимир Петров":

    Вижда се кои са трън в очите на мафията, ДБ и ПП. От друга страна мафията си обича Герб и ДПС.

    Коментиран от #10, #21

  • 3 Ако не Мултигруп

    101 5 Отговор
    Ще е Росенец ООД! Така че никакъв шанс за народа!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Прокопиев

    33 103 Отговор
    извади пак жалката си калинка осман октай да вменява пропаганда и лъжи. Явно проекта му лъжеца кирил петков губи почва под краката, а Радев много пречи на мафията. Но с този блеещ материал, що да не изкарват калинки и да го лъжат!
  • 6 ⚡️🍩🥡🥨🥄

    49 11 Отговор

    До коментар #1 от "Красимир Петров":

    Не от 33 години, може да смяташ някъде около създаването на Социалистите от Димитър Благоев и един от първите Социалистически Вестници в Русия издаван от Димитър Благоев, вестник ИСКРА.
    Същата тази Мафия🧣🟫Червена прави преврата, Ноемврийският Преврат в Русия и на Трети Март 1918 г. България подписва Брест Литовският Договор с който “Дефакто” осъжда Руският Император Николай Втори и Неговото Семейството на смърт.
    Абслютно точно 🟫🧣🟫 , Червена Мафия която е ноо силна в България и Русия но годините са ноо повече!
  • 7 Хаха

    30 58 Отговор
    И той вече изкуфял дятка който е част от задкулисието и бивш агент на дс пак почнаха да го изкарват за да промие съзнанието на българския народе. Всичко е в нашите ръце докато не го разберете е такива като тоя кирчовци бойчовци, пинокиовци и тем подобни в парламента и извън него като този ще си забогатяват на наш гръб. Спасители няма всичко идва да усвой едни пари да напълни сметката и това е за нас оставя да си блеем като овце, защото обществото ни е деградирало и страхлив, че то може да се оправи само без такива лъже продаваници
  • 8 Голем смех

    52 27 Отговор
    Бай Османе! Не беше ли ти тоя, който участваше в комитета за издигане на измамника Радев за втори мандат? Сега не се чуди, че той се подигра с такива като тебе. Вместо ,,мутри вън,, има ,,мулти вътре,,.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Точно

    45 70 Отговор

    До коментар #2 от "Не точно":

    Какъв трън са Продължаваме Пропадането , та те са новата мафия !Само виж какви далавери излизат след тях , за милиарди . Освен , че са арогантни и некомпетентни тия ще се окажат и супер крадливи. Добре, че Слави им секна мерака , че кой знае какви поразии щяха да направят.

    Коментиран от #15, #26

  • 11 Трън

    27 37 Отговор
    Този човек демонстрира осведоменост по всички въпроси, но май са плод на въображението му. Освен това щом е допуснат да разговор с президента не би трябвало да го огласява. Разговорите на 4 очи с когото и да било не са за огласяване.

    Коментиран от #27

  • 12 Вълк единак

    90 24 Отговор
    Българи разберете до като Борисов е на свобода България ще продължава да копае дъното.

    Коментиран от #17

  • 13 Поп

    22 48 Отговор
    И този и водещата са кукундрели:)
  • 14 Абсолютно

    20 6 Отговор
    скоростно и явно ! Позор !
  • 15 Хайде де

    75 15 Отговор

    До коментар #10 от "Точно":

    Как за 7 месеца управление виновни за всичко в държавата са ПП, а пък невинни са управляващите я 30 години и особено хунтата гроб 12 години и великия им вожд Борисов 20 години,като гл.секретар на мвр сикаджия,криминален тип Лежал в Чехия в затвор за кражби на коли,кмет на София и 12 г.премиер? Такива малоумници като вас определят съдбата на България.Колко ви плащат или нямате нито една гънка в мозъка?Чиста кремълска пропаганда в защита на техния бандит Борисов.

    Коментиран от #16, #18, #22

  • 16 Ами хайде де

    24 44 Отговор

    До коментар #15 от "Хайде де":

    Не е въпроса месец, два, 7 или 15! А какво стори за това време! Лъжи! Лъжи и пак лъжи! Това стана визитната картичка на ПП и на онова лъжливо недоразумение проекта на прокопиев, кирил петков.И докато се наричаш така, докато онова на раменете не работи по предназначение, такива недоразумения като кирил петков, все ще те ползват за блеене!
  • 17 Никифоров

    44 18 Отговор

    До коментар #12 от "Вълк единак":

    Не Борисов е причината. Главният виновник е червената мафия, която завладя икономически държавата след 10-ти ноември! Тази мафия продължава и до днес да ръководи държавата чрез своите бушони. Това трябва да се разбере от всички. Младите вълци (харварците) решиха, че могат по лесен начин да окупират държавата и сега правят всичко възможно да се върнат на власт. Полека лека се връщат и агнешките главички, които бяха се снишили за известно време. Ако народа продължава да гласува без да мисли ни чакат още по-големи беди.
  • 18 тц тц

    24 29 Отговор

    До коментар #15 от "Хайде де":

    Затова ли ББ вкара България в ЕС без да пита народа, затова ли ББ се прегръща и целува с Мустафата и Урсула? Ако не си разбрал, че ББ = Кирчо значи си пълен идиот.

    Коментиран от #19

  • 19 Еее

    3 8 Отговор

    До коментар #18 от "тц тц":

    по-уекичко го казвай това, ти направо се оуя!
  • 20 НЯКОЙ

    37 11 Отговор
    Най-смелият и честен българин от белокосото поколение ! Г- н Октай, Вие сте вдъхновение за младите българи !
  • 21 Комунягата

    23 28 Отговор

    До коментар #2 от "Не точно":

    Нещо си се обрЪкал!!!
    Я ми посочи един от ПП и ДБ, който да не произлиза от бившата номенклатура на бкп????!
    Кой.....Христо Иванов ли, Атанасов ли, Мирчев ли, Радан Кънев ли, Кирил Петков ли, Кокорчо ли, Лорер ли....Кой бе, кой!?????

    Коментиран от #32

  • 22 Киеза

    38 6 Отговор

    До коментар #15 от "Хайде де":

    Поздравления за написаното!
    Това е голата истина за ситуацията в България,но за жалост огромна част от населението е с промити мозъци и не може да вдене,че е жертва на червената мафия!
    Всеки народ си заслужава съдбата.
  • 23 Емигранта

    23 2 Отговор
    Според мен АК 47 ще оправи нещата.Припомнете си Арменския парламент.

    Коментиран от #28

  • 24 Цвета

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Красимир Петров":

    Абсолютно. Вярно.
  • 25 Ти да видиш!

    27 3 Отговор
    Това се знае и от децата,че Мулти Груб е превзела държавата.В нейно лице Мафията осъществява пъкленият си план за ограбване на държавата.Туция и Русия са двигателите за всичките грабежи.Обезличаването на Р.България е тяхната цел.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Гост3

    17 2 Отговор

    До коментар #11 от "Трън":

    Плод на въображението ти сигурно е и мизерията в България!
    Където е минал комунизма, трева не никне!
  • 28 Гражданин

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "Емигранта":

    И Чаушеску!
  • 29 Гражданин

    18 0 Отговор
    България е посткомунистическа олигархия по руски модел. Лекарството е едно - АК47
  • 30 Прокопи

    2 6 Отговор
    Оооо те ПП и ДБ са цвете за мирисане крилото на червеният кхмер Прокопиев от Разград тръгни по пътя за Търговище и ще видиш за 6месеца управление Кирчо какво да сътвори за Прокопиев в лявата страна след помощните игрища на Лудогорец и тогава пишете глупости
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Альонушка

    9 0 Отговор

    До коментар #21 от "Комунягата":

    До коментар 10.Аз мисля,че ти си НЕДОРАЗУМЕНИЕТО, а не Кирил Петков.И ти се блажиш от благинките на ББ и мафията.Но един ден ще ви преседне
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Мустафа

    10 0 Отговор
    Добре че има смели мъже като г-н Октай, които дават положителни насоки на корупционния модел в България.Руската мафия обхванала всички Разузнавателни служби у нас,чрез мощно финансиране не е тайна за медии,политолози,социолози,психолози.Обаче трябва да имаш куража да им се противопоставиш и да се бориш яростно с тази пропаганда.Мултигруп на Илия Павлов,масоните в България и мрежите им от последователи са част от елита на политическия и стопански сектор.Мога да посоча имена от прехода на държавата,които мутри най- нагло станаха велики бизнесмени с бели якички в банковия сектор, в икономиката,в държ.администрация и източват благата на хората в свои частни корпорации.Радвам се, че бдителният демократ Октай дава сигнали на обществото за мафиотските кражби и грабежи в големи размери.Призовавам не да го хулите,а да вникнете в истината,която разкрива,защото истината е за Вас и децата Ви, да живеят по-добре,по-смислено,по-достойно,по-отговорно.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Вили

    7 0 Отговор
    До16.Ами хайде де.Добре,че твойта тиква на раменете ти пълна със неотлюспени семки, те кара да даваш смислени коментари,които не са адекватни за Кирил Петков.Никога той не бил проект на Прокопиев от Разград,както твърдиш в безумната си теза,пошла,порочна,аморална,несъстоятелна и неподкрепена с очевидни факти и становища.И никога Кирил,Асен и Лорер не са част от Червената номенклатура на БКП.Лъжите са твое природно постижение не на Кирил, а на твоето шизофренично облъчване.
  • 37 Оракула

    2 0 Отговор
    Има една прослойка в България ,която беше бедна въшка,
    която се създаде, през петролното ембарго срещу Милошевич и Сърбия,
    със парите на Милошевич изпратени за петрол ,
    така се роди Мултигруп, колко петрол се изпрати и господ не знае,
    от каналджий на забранен петрол за Сърбия, същите тези господа превзеха
    българския бизнес, или този, който представляваше интерес и даваше кеш директно!
    Явно" Вълкановците" са се разтревожили за щемпела,
    който свободната преса им е плеснала!
    Но защо точно Вълнанов ,ще се срамува от миналото си, ако всичко е било мед и масло?
    И защо заплашва един високо уважаван защитник на истината ,катоОсман Октай?
    Явно в това Мултаджийско блато, заровените кучета ,са с неизвестен брой скелети!
    Осман е винаги заплаха за корупцията ,и навсякъде , дори и в съня на" Хунтата".
    Поздрави Османе! Явно Хунтата е започнала да поглъща и Президенството в България , бавно но сигурно!
    Твоята честност и здрав разум ,затвори устата на Президента на Българи Румен Радев!Адмираций!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове