Last news in Fakti

1 Декември, 2022 15:12 1 279 21

Асен Василев: ГЕРБ, ДПС и БСП искат да откраднат изборите

  • асен василев-
  • герб-
  • бсп-
  • дпс-
  • избори

Той изрази надежда "българските граждани да не са съгласни с този план на мръсната машина за правене на избори и кражба на парите на данъкоплатците"

Асен Василев: ГЕРБ, ДПС и БСП искат да откраднат изборите - 1

Днес, преди по-малко от 20 минути, ГЕРБ, ДПС и БСП поставиха хартиената бюлетина над законите по Плана за възстановяване и устойчивост, които трябва да се разглеждат в комисия. Над Закона за бюджета, който трябва да се разглежда в комисия, макар и орязан. Над това да наложим данък върху свръхпечалбите на енергийните дружества и на „Лукойл“ преди 5-ти декември, когато влиза в сила дерогацията. Всичко това е по-малко важно за тези три партии от това да откраднат изборите с хартиена бюлетина. Ще направим всичко да попречим на този процес, защото това е кражба на вота на българските граждани и това е връщане обратно към чувалите на ГЕРБ: чувалите с кеш от магистралите и чувалите с бюлетини. Това заяви на брифинг съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев, съобщи novini.bg.

Той изрази надежда "българските граждани да не са съгласни с този план на мръсната машина за правене на избори и кражба на парите на данъкоплатците".

Христо Иванов от "Демократична България" също изрази недоволство от начина, по който се случват промените в Изборния кодекс. "Щеше да има дебат, щеше да има комисия, щеше да има изслушване на всички аргументи. Не видяхме това. Видяхме желязно прокарване на това, което хартиената коалиция е решила. Днес са решили да прокарат това, което са си наумили. Да скрепят своя съюз с връщането на хартиената бюлетина в един процес, който по никакъв начин не гарантира това да се случи по разумен начин и с гаранции. Ако гражданите искат да подкрепят тези от нас, които в зала ще се борим против това нещо, денят е днес", заяви той.

Според Атанас Атанасов ("Демократична България"), в тази игра се използва всичко, включително Световното първенство по футбол. "От хартиената коалиция разчитат, че голяма част от хората повече ги интересуват футболните мачове, а не по какъв начин ще гласуват. Мисля, че софиянци трябва да докажат обратното. Разчитаме на тях", посочи той.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    15 0 Отговор
    Дайте ни право на предварително гласуване за процент одобрение - които партии имат най-нисък, те изобщо да не участват в изборите после. Ама няма да го допуснат, защото и техните партии няма да влязат така.
  • 2 Лика прилика сте си

    13 3 Отговор
    търсите си по голям и по кУрав...
  • 3 откраднат изборите

    23 8 Отговор
    Иска ПП и ДБ.... Лъжливи и крадливи
  • 4 ПРОТЕСТЪР

    14 29 Отговор
    САМО ПП може да ни спаси от мафията
  • 5 Гошо

    14 5 Отговор
    Асенчо няма разправя че е загубил изборите а че са го обрали
  • 6 БгТопИдиот

    16 6 Отговор
    Асанчо, драпа ли драпа да е черпаклия !!
  • 7 Верно ли

    16 4 Отговор
    Хахахах, а пък вие не искате, а?
  • 8 Както

    6 4 Отговор
    грабят България и българските граждани години наред !
  • 9 ха ха

    2 3 Отговор
    задругата на грабежа се подсигури с ; демократични ценности ;
  • 10 Хартиена бюлетина

    9 11 Отговор
    Татко и баба и дядо починаха! Но няма да се учудя ако на следващите избори гласуват!
  • 11 Тома

    8 14 Отговор
    Само най простите не знаят че герб дпс и бсп( бкп) купуваха и продаваха гласове на изборите.Всички шефове на тези партии са милионери а тиквата е милиардер от крадене на народни пари

    Коментиран от #14

  • 12 Ццццц

    9 4 Отговор
    Вашите ще се откажат от вас защото видяха какъв хаос направихте с години напред.Ние не сме длъжни да ви плащаме за глупостите които ни насадихте.
  • 13 Тия са психари

    12 1 Отговор
    Истерично същество .
  • 14 досадно

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "Тома":

    Само изгладени мозъци повтарят в несвяст опорки, внушени им от кирчовци и кокорчовци.
  • 15 Сух

    2 0 Отговор
    Ехааа, ще ви вземат баницата под носа.. Не наядени майкопродавци..
  • 16 Разочарован

    6 3 Отговор
    По твоята логика Асене, във всички цивилизовани страни изборите са им откраднати, след като у тях се гласува само с бюлетини!

    Коментиран от #18

  • 17 Алооо

    3 0 Отговор
    Не, те искат да ошушкат България до дупка.
  • 18 Шкембе Войвода

    2 4 Отговор

    До коментар #16 от "Разочарован":

    Буци, в другите страни има Полиция,ред и закони, затова са на хартия. Където Мафията преобладава, трябва изборите да са машини, а в България ГЕРБ, ДПС и БСП са факири на хартиените бюлетини...
  • 19 Дръж здраво Спецов Бако Асене за да не

    3 0 Отговор
    Ти го откраднат защото много се краде напоследък?
  • 20 SDEЧЕВ

    3 0 Отговор
    ЩО ЗА ДОЛНОПРОБЕН ПРИОМ Е ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТИ ОТ НС. НАЛИ ТОВА Е ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДЕМОКРАЦИЯ РЕШЕНИЯ СЕ ВЗИМАТ СПОРЕД БРОЯ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ. РЕШЕНО Е ТАКА И ТАКА ,КАКВО ЩЕ СЕ ПОСТИГНЕ С ВИСЕНЕ ПО ПАВЕТАТА. КЕЛЕШИ С КЕЛЕШИ ОТ ДБ СТИГА СТИЯ ПРОТЕСТИ НЕ СМЕ ИРАН, НАЛЯГАЙТЕ СИ ГАЩИТЕ И ОБРАТНО ПРИ СДС.
  • 21 Слепок

    2 0 Отговор
    Бегай се скрий бе Кокорчо. Крадливо псе такова...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове