Last news in Fakti

6 Декември, 2022 13:49 17 145 148

Слави Трифонов обясни защо Кирил Петков и Асен Василев наистина са шарлатани

  • слави трифонов-
  • кирил петков-
  • асен василев-
  • шарлатани

За да стане министър на икономиката в служебния кабинет на Стефан Янев, Кирил Петков е излъгал, че няма двойно гражданство - българско и канадско, подал е невярна декларация и е нарушил тежко Конституцията. Тоест - измамил е, за да осъществи личните си амбиции да стане министър. Мошеник, шарлатанин, обяснява лидерът на ИТН

Слави Трифонов обясни защо Кирил Петков и Асен Василев наистина са шарлатани - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ИТН Слави Трифонов не пропусна да коментира на личната си страница във Фейсбук поредната размяна на остри реплики между Румен Радев, Кирил Петков и Асен Василев.

Шоуменът обясни в социалната мрежа и етимологията на думата "шарлатанин".

Ето и публикацията на Трифонов:

Вчера президентът Румен Радев заяви, че проектът “Продължаваме промяната” е “шарлатания”. Тоест - Кирил Петков и Асен Василев са шарлатани.
В съвременния ни език шарлатани означава невежи хора, които се правят на знаещи. Мошеници, измамници, лъжци.
Интересна е етимологията на думата “шарлатанин”. “Шарлатанин” идва от френския език, но се смята, че думата изначално е италианска. Има и научни теории, че думата “шарлатанин” идва от наименованието на италианското село Черетто. Жителите на това място са се били прославили с това, че странствайки по Италия, те са се представяли за лекари и аптекари, без да бъдат такива наистина. Затова имаме и тази картина, която виждате под текста, на Карел Дюжарден от 1657 г. - “Представление на шарлатани в Италия.”
В “Уикипедия” за думата “шарлатани” четем следното: “Названието обозначавало лица, които използват музикални и театрални рекламни трикове, за да продават фалшиви лекарства по улиците. Обичайната им продуктова листа включвала афродизиаци, опиати, стимуланти, еликсир за безсмъртие и др.”
Сега няма да ви кажа, че съвременните шарлатани не продават елексири за безсмъртие и афродизиаци, а продават пробиотици. Не, няма да ви кажа това. Няма да ви кажа и че съвременните шарлатани също имат известен опит с опиати, няма и да ви кажа: “Щастлив петъъък, щастлив уииикенд”.
Но ще ви кажа защо Кирил Петков и Асен Василев наистина са шарлатани в съвременния смисъл на думата. А този смисъл, припомням, е: “Невежи хора, които се правят на знаещи. Мошеници, измамници, лъжци.”
Веднага давам пример - обществената поръчка за медицинските хеликоптери. Като един стар шарлатанин Кирил Петков извади всякакви театрални, рекламни трикове, за да обясни предизборно по всички телевизии как България, благодарение на “Продължаваме промяната”, най-после ще има медицински хеликоптери.
Да, но сделката за хеликоптерите се провали, защото е направена некадърно от невежи хора, които се правят на знаещи. Шарлатани.
Конкретно Кирил Петков наистина е стар шарлатанин. Скоро ще се навършат цели две години от първата му голяма шарлатания в политиката. Помните каква е тя, нали?
За да стане министър на икономиката в служебния кабинет на Стефан Янев, Кирил Петков е излъгал, че няма двойно гражданство - българско и канадско, подал е невярна декларация и е нарушил тежко Конституцията. Тоест - измамил е, за да осъществи личните си амбиции да стане министър. Мошеник, шарлатанин.
Между друго, според юриста Радостин Василев, за това си деяние Кирил Петков подлежи на наказателна отговорност. Това той го каза миналата година. Разбира се, за да е пълна шарлатанията в “Продължаваме промяната”, Радостин Василев вече тия неща не ги говори, защото самият той вече е част от шарлатаните от “Продължаваме промяната”.
Разбира се, аз имам личен опит с шарлатанина Кирил Петков. Помните онази прочута шарлатания на “Продължаваме промяната”, в която на предизборен дебат по bTV вместо Венко Сабрутев се появи Кирил Петков. Та в този предизборен дебат, Кирил Петков отново извади театралните, рекламни трикове, в случая - за печелене на гласове, и произнесе брутална лъжа по мой адрес. Той каза, че аз съм му се обадил по телефона и съм му казал нещо за, цитирам - “моя милиард”. Кирил Петков е особен вид шарлатанин - докато изрича лъжата, след секунди вече вярва, че това е истина. А тя истината е лесно доказуема - Кирил Петков говореше за конкретен период, в който аз съм му се обадил за “моя милиард”.
В тоя конкретен момент аз отдавна го бях изтрил от телефонния си указател, защото ми беше станало ясно, че е шарлатанин. Нищо не можеше да ме убеди да вдигна телефона на Кирил Петков, включително и медиаторството на големия политик Христо Петров. Камо ли пък да му говоря за “мой милиард” по телефона.
Не са малко примерите за шарлатанство и на другия лидер на “Продължаваме промяната” -
Асен Василев. Ще ви дам един пример, който е само отпреди няколко дни. В Народното събрание Асен Василев заяви, че ще съди Делян Добрев за клевета и се обърна към него със следните думи: “Тошко Йорданов вече си плати за лъжите от тази трибуна, ще си платите и вие”.
Само че истината е съвсем друга - Тошко Йорданов нищо не е платил на Асен Василев, и Асен Василев не е спечелил никакво дело за клевета срещу Тошко Йорданов. Делото дори още не е започнало и това може да го провери всеки. И сега ми кажете - какъв човек може да бъде Асен Василев, освен безподобен лъжец и шарлатанин?
А сега, за финал на тази публикация, просто ще ви цитирам какво казва бившият съдружник на Асен Василев - Мортен Лунд. Между другото, г-н Лунд също не е осъждан за клевета от Асен Василев. И вижте какво казва бившият съдружник на Асен Василев за самия Асен Василев:
“Той е измамник. Инвестирахме 15-20 милиона евро, за да разработим софтуера. Имахме между 30 и 50 програмисти в България. Не измами само мен, а и свои приятели. Аз бях глупав и наивен, и му повярвах. Той заедно с няколко програмисти взеха кода на софтуера и заминаха за Китай, и го продаде на китайското правителство. След като аз намерих тези клиенти. Софтуерът беше собственост на компанията, а той просто го взе и го продаде сам.”


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 197 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Осман

    57 172 Отговор
    Само Герб и Борисов щени спасят само

    Коментиран от #5, #85, #115, #147

  • 2 Страхливец

    154 65 Отговор
    и комплексар без топки , винаги търсещ силни на деня за гръб , лакействащ на мутри и влиятелни субекти , движещ с армия охрана бил "обяснил" ? Какво ? Поредната поръчка ! Няма стойност обаче !
  • 3 ЕвроАтлантически шарлатанин

    111 55 Отговор
    Ми то из евроатлантиците освен шарлатани други нЕма

    Коментиран от #43

  • 4 гост

    156 70 Отговор
    Да вземе да замълчи по политическите теми г-н Трифонов, цяла България го видя колко струва и на кой слугува.

    Коментиран от #117

  • 5 Не на шенген

    71 66 Отговор

    До коментар #1 от "Осман":

    И аз започнах да ги харесвам вече тия гробари, благодарение на тия крадци и престъпници няма да ни приемат в тъпия шенген.
  • 6 Кир и Кокор

    85 65 Отговор
    От продължаваме жендърията сега ще се разсмърдят и ще завият на умряло. Ето ги идат, чувам шума от тротинетките
  • 7 да де

    98 7 Отговор
    Само да попитам в политиката у нас има ли поне един свестен? Отговора е няма, сите са шарлатани.
  • 8 SDEЧЕВ

    75 58 Отговор
    Шарлатаните са измамници и мошеници. Те твърдят, че притежават знания, умения и способности, които в действителност нямат. Думата произхожда от френското charlatan. Названието обозначавало лица, които използват музикални и театрални рекламни трикове, за да продават фалшиви лекарства по улиците. Обичайната им продуктова листа включвала афродизиаци, опиати, стимуланти, еликсир за безсмъртие и др. ПО ЕДНА СЛУЧАЙНОСТ КИРИЛ ПЕТКОВ Е ПРОДАВАБ НА ФАЛШИВИ ЛЕКАРСТВЕНИ ДОБАВКИ- Т.Е. ПРОФЕСИОНАЛЕН ШАРЛАТАНИН
  • 9 Всички сте

    67 6 Отговор
    измамници и крадци.
  • 10 Пази Боже, сляпо да прогледа

    117 26 Отговор
    Моралният стожер на Републиката г-н Слави Трифонов...
    Присмял се хърбел на щърбел.

    Но, всеки народ си заслужава и управниците и чалгаджиите си.
    Такова ни е нивото...
  • 11 Истината

    87 28 Отговор
    Троянският кон на мутрите също се включи активно в завръщането на сикаджията и шайката - неразделни ортаци още от времето на сик и ВИС !
  • 12 Макс

    69 30 Отговор
    Само Ани пише за Слави . Какво значение има какво е казал или не е казал някакъв си чалгар /. Игнорирам .
  • 13 Механик

    37 32 Отговор
    То няма нужда от обяснение, даже. Още от самото начло си бяха шмекри и то дербни, селски.
    Друг е въпросът, че всички сте шмекери. Кои повече, кои по-малко, но сте си едни и същи шмекери.
  • 14 Независим

    76 25 Отговор
    И кучетата разбраха с изключение но побеснелите, че фатмака, пожарникаря, клоуна и чалмата са едни и същи фекалии от една и съща помийна яма !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 15 Извод

    68 18 Отговор
    Ако българите не излезнат и гласуват до изчистването на мутрите и шайката покровителствувана от прокурора-мафиот и корумпираната съдебна система никога няма да се отлепят от дъното в което се намират в момента !

    Коментиран от #34

  • 16 Чалгар и

    56 25 Отговор
    убиец на надеждата за бъдеще мез мутри и тикви.
  • 17 ДДРОнег

    60 26 Отговор
    чалгаринът да се скрие вдън земя и да не замърсява Българската земя с гадното си присъствие !!!
    Точно той е шарлатанинът, който излъга хиялди будали, гласували за него в очакване да е новия им месия в борбата против мафията !!!
    А чалгаринът се присъедини към мафиотските групи ...
  • 18 Молитва

    35 5 Отговор
    Ти който виждаш накажи мутрите унищожаващи собственният си народ ! Амин !
  • 19 Дани

    45 15 Отговор
    Крадеца вика ,дръжте Крадеца... Смях.
  • 20 Един българин

    50 10 Отговор
    Добре Слави - остави сега другите - кажи за себе си - що ни излъга какво стана с Мажоритарния вот - що не се опита да прокараш законопроект - ти не ни ли излъга нас дето гласувахме - не за теб а за идеята която лансира - какво излезе вътък ли не ти стигна или тъй ти наредиха или пък туй ти беше ролята - кое от трите е вярното или има 4-то 5-то 10-то..........Криеш се зад Фейсбук и 7/8ми що бе що не излезе сред хората - дори не разви идеите с които те избрахме макар и теоретично -нищо подобно -унуй същество Р.Василев ти ли си го избра ако е така значи наистина има нещо сбъркано в самия зародиш............но Природата си знае работата.....
  • 21 Заключение

    42 19 Отговор
    Чалгата изпива ума на всички , които са родени с комплекси и бавен интелект - ние сме от тях и затова ти не си в парламента троянски коне на мутрите , чийто ортак си от времето на прехода !
  • 22 хихи

    27 30 Отговор
    .ц...Мошеници, измамници, лъжци.-.... ама Хардвардски
  • 23 Факт

    49 18 Отговор
    Индивида който щеше да ИЗЧЕГЪРТВА върна сикаджията , шайката и БСП-ДПС във властта ! Не сме слепи и в днешни времена няма как да ни манипулират - ти ГН ЧАЛГА си абсолютен политически труп и минало .... и за певец не ставаш , само грубиянските ти и вългарни скечове те държат все още - те не са ли храна за себеподобните ти ?
  • 24 ПП ей pa си

    30 29 Отговор
    Иде сезона на снежните топки, а Кирчо ги привлича!
  • 25 Съвет

    40 13 Отговор
    Вижте добре българи троянският кон на мутрите , мислете и гласувайте - това е достатъчно и дава резултати !
  • 26 инвестициция

    19 13 Отговор
    Карам една шарлатанска кола, първа бройка, беше мостра.

    Един шарлатанин докара други шарлатани да ни лъжат, че ще

    ги произвеждат в България. Та аз като баш Шарлатанин успях

    да гепам мострата и си я карам на терасата. Да не ма пипнат.
  • 27 Тъжно

    41 9 Отговор
    М А К Е Д О Н И Я

    Македонски АСТРОНВТ. Или май беше космонавт ? А бе ко ми дреме. Чалгар, който излъга милиони българи.
  • 28 Чалга дъни Шарлатани

    38 10 Отговор
    Ама народа е с къса памет. А за декларацията с невярна информация - съд и затвор.
  • 29 Наблюдател

    38 7 Отговор
    Да бе, кирчовците шарл! атани пък Славчо е светец
  • 30 Да припомним

    41 9 Отговор
    Няма никога да забравим сикаджията , чекмеджетата и шайката , които ни закотвиха на последно място в Европа по всички жизнени , светски и човешки показатели ! Слави ЩО ходиш с охрана като на Ахмед Доган ? Нали си курназ бре !
  • 31 Чекмеджан ефенди

    41 19 Отговор
    Ей, гологлав, ти ВЪРНА ГЕРБ на сцената. Ти имаш ОГРОМНА ВИНА ЗА ТОВА.

    Коментиран от #53, #82

  • 32 Славчо

    29 12 Отговор
    Е политически покойник. Амин
  • 33 Емигрант

    41 12 Отговор
    Дори не се потрудих да прочета и първото изречение на статията, щом се отнася за това какво мисли един ЧАЛГАР ! Мога категорично да заявя, че този боклук вкара България в политическа криза и спирала от избори като нагло и безсрамно измами стотици хиляди бавно или трудно мислещи чалгари и обикновени невежи ! България е чалга държава с чалнато население, а умните са на изчезване, така както изчезва българският език за сметка на вече хилядите чуждици разпространявани и в медии и телевизии ! Емигрант съм и съм сигурен, че един ден български език ще звучи само извън територия България, защото и сега е трудно за нас в чужбина да разберем какво говорят по българските ТВ канали, чуждицата английска ли е, испанска ли е, немска ли е, а твърде е възможно някой ден който гледа клюкарката Гала да научи и чуждици от племето "зулус"....медиите ви са първоносителите на разделението на българите, тези мишки "необлагородени" вместо да интервюират свестни, почтени и добросъвестни политици и учени, те всеки ден ви занимават с боклуци от рода на този ЧАЛГАР или Тиквата, или друг пропаднал и останал в изолация бивш политик доказал че е корумпиран или с нисък интелектуален потенциал...хора заличавате се сами в България, корупцията ви контролира тотално !
  • 34 еврика

    25 0 Отговор

    До коментар #15 от "Извод":

    А, най-после още един да прозре, че виновниците

    са от Невидимата Съдебна ВЛАСТ.

    Няма друга прослойка наглеци в държавата, които нищо не

    правят, а само лапат заплати, бонуси, 70% коледни, взятки

    под масата, привилегии, отлагат дела, пускат рецидивисти,

    плашат, издевателстват, нагло крадът и забогатяват ....

    Боже какви фекали бълват тия уядени ненаядени гъ зо ВЕ
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Боже

    27 7 Отговор
    Те шарлатани,а ти народен предател.На шайка,като партията ти на френски им викат:"Bande des cons"/банда негодници/.
  • 37 Коментар

    19 15 Отговор
    Политиците в БГ парламента са 2 основни типа:

    1. Васали към текущия началник, находящ се на Козяк 16;

    2. Истински родолюбци, защитаващи на първо място интересите на нашия народ!

    Така като помислите трезво, как ще разпределите наличните към днешна дата партии?!
    Лично аз ги определям така:

    1. Евроатлантици (изпълняващи чужди интереси): ГЕРБ, БСП, ДПС, ПП, ДБ и Янев!

    2. Прабългарски партии: към момента единствено Възраждане!

    Искате доказателства за горното твърдение ли?!
    Ето ви няколко:

    - Когато подмяната взеха властта (заедно със слаФчо), тръгнаха да опандизват Борисов (уж), но съвсем случайно той бе информиран за това, беше без белезници и Лойд Остин (военния министър на фащ) си кацаше на личното им американско летище в България. Резултатът - нищо не му направиха на Борисов, нито на неговата Севда и Горанов-слепия за 700 мил невзети данъци от черепа!

    - Киро и Коко теглиха дълг след дълг! Спряха еднолично руския газ, за да го купят същия през Гърция с 30% надценка!

    - Христо Иванов плю и храчи срещу Доган, Пеевски и Гешев, а 1 закон не пожела да приеме за възможно предсрочно освобождаване на главния прокурор!

    - Всички гореизброени "убавци" неколкократно заявиха, че народът ни е против оръжия за Украйна, но в крайна сметка решиха еднолично да им ги пратят!

    - Евроатлантическата пасмина беше против вдигането на ветото за Македония, но пак всички те дружно го вдигнаха!

    - Същите същества към Козяк си гласуваха нови 8 чертежа з

    Коментиран от #38, #100, #143

  • 38 Коментар

    19 14 Отговор

    До коментар #37 от "Коментар":

    ...
    - Същите същества към Козяк си гласуваха нови 8 чертежа за милиарди, намаляне на въглеродните емисии по плана за заробване (възстановяване), които ще доведат до спиране на тецовете ни и абсолютна криза! А също така решиха, че сега е идеалния момент за приемане на еврото?!

    Кажете ми как след всички тия примери, плюс още много други, може някой да ме убеди, че евроатлантическата пасмина ни мисли доброто?!

    А сега искат и хартията да връщат за гласуване?!

    Народе, събуждай се! Точат ти брадвата!!!

    Коментиран от #89

  • 39 ценов

    26 11 Отговор
    Кой ми го казва - триликия Янус,спасителя на Тиквата и Гешев,съсипателя на два парламента,унищожителя на протестния порив на младите - незнайно срещу колко пари!И за какво са ти бе б стун,да живееш като куче сам с охранителите си!Не, че тези двамцата са стока,но поне щяха да изкарат кирливите ризи и да го тикнат където МУ е мястото,ако не двамата,поне Боко - имаха картбланш от хамериканците! Украйна му дойде дюшеш на тиквата,временно го забравиха и той пак се накокошини! Но откраднатото в офшорките е блокирано и ще кара временно с остатъка от чекмеджето по скромничко,приведен и с наклонена главица!
  • 40 Така е

    16 18 Отговор
    Вярно за известните измамници.И фактите са публични,ще избодат очите.И то професионални измамници използвайки лековерието на Ганьо.Те са подговен проект от олигархията на която и стана тясно след делата в специализирания.Затова платени марионетки използвайки Харвард за примамка,защото българина държи на марката,но не и на манталитета и морала.Колко са " харвард " вече я ясно,да грабят с големи шепи,да манипулират,да доказват че не са държавници,а спекуланти чрез действия,прикрити с красиви думи.Затова е антигерб риториката и антигешев,да не им се пречи.Че и пристрастени към мадуровките,отречени в целия свят,то ясно защо.

    Коментиран от #47

  • 41 Винкело

    17 7 Отговор
    Славчо! Тошко! И другите! Напролет да не земете да се дръпнете нещо! Айде, че ако не вие - кой?
  • 42 Винкело

    20 8 Отговор
    А! И направете я тая коалиция "Има такова Възраждане" де!
  • 43 ИзбираТела

    11 4 Отговор

    До коментар #3 от "ЕвроАтлантически шарлатанин":

    евроатлантици освен това нЕма
    Има роститутки дето го играят атлантици
  • 44 МЕТАФОРИЧНО☝

    23 6 Отговор
    СЛАВЕЙ ТРИФОНОВ НАВРЕМЕТО НИ ПРЕДЛОЖИ ЗА ПРЕМИЕР ТЪРГОВЕЦ НА ШНОРХЕЛ И ПЛУВКИ.....ПОСЛЕ ЗЕЛЕНИО ЧУРАП ШУГАР ФЕЙС И КО КО РЧО....СЕГА БЕГЕ БАТЕ МЕСИ НИ ПРЕДЛАГА....ПРОФЕСОР С НЕВРОЛОГИЧЕН ЧУК🔨....и те ТАКА...☝
  • 45 Учиндолския припознава

    23 11 Отговор
    най вече себе си с тези определения!
  • 46 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    21 14 Отговор
    Издрусания рублочалгар е на сметището, забравете го, там ще са всички русороби след капитулацията на матушкана им просия, много скоро ‼️

    Коментиран от #63, #71, #73

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 лилипути

    24 9 Отговор
    не мога да повярвам че радев ,толкова е в упадък и невеж да и в сговор с дпс и мутрата на сараите простак и пожаринкар, да има нещо общо с този престъпник ,мутра бандит чалгар функционален неграмотник на задкулисието.кой е слави мазняка и неграмотния чалгар

    Коментиран от #113

  • 49 Коко

    25 6 Отговор
    От теб по голям шарлатанин и некадърник няма.Ти се смяташ за недостижим ,затова пропъди всички приятели от алчност и какво като си богат най ценното го нямаш човечността
  • 50 Минго

    15 17 Отговор
    Про100 киро с парапета и кристалната пица! Да пази Бог!
  • 51 поп харитон и хаджи димитър

    12 6 Отговор
    Османе ,ти изввънземно производсво на дпс ли си или неграмотно българско говедо на борисив инквизитора на българския народ
  • 52 Ко?

    23 8 Отговор
    Тъпоглави Шмъркифонов който освен морална деградация и чалгаризация не пробутва от екрана , а да и сваляне на правителства (най-мълча - най-дълго срещу Тиквеняк Първи) и е намесен във какво ли не
    Трафик на мъркотици, роституция и какво ли не
    ДА МЪЛЧИ, най-добре да си пусне оловна таблетка 9х19 в голата тимберица друсана.
  • 53 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 6 Отговор

    До коментар #31 от "Чекмеджан ефенди":

    И най-много вина има крадеф и вече и кури, доги не го коментираме, той е винаги замесен‼️
  • 54 985

    22 7 Отговор
    Голям ревлю е Славчо. Колко рева като Иван Костов му отряза хлебеца и го прати в кабеларката.Сега на дърти години реве щото е оглупял и не знае какво да прави, а пък кукловодите му шменти- капели, го пързалят по надолнището
  • 55 Слав

    17 8 Отговор
    Славчо адашче плешиво истината е че те не ти позволиха да се докопаш до паричките и теб сега те е яд и само ще ги тролиш като черна станция!
  • 56 Неоспорим факт

    13 15 Отговор
    Няма никакво значение от коя партия си,за да стигнеш до извода,че тези двамата са такива.На черното бяло не можеш да кажеш.Не знам дали има хартиена коалиция,но като нищо може да се оформи една антикирчова.Заслужиха си го...то какво ли не изговориха и написаха против България заедно с троловете си и накрая даже бащата на Кирчо обяви народа за задкулисието.Не са добре нещо...
  • 57 ЙОЛО ДЕНЕВ ИДЕОЛОГ

    11 12 Отговор
    С КАКВИТО СЕ СЪБЕРЕШ, ТАКЪВ СТАВАШ! В ШАРЛАТАНСКАТА КОАЛИЦИЯ КОИ БЯХА? КРАДЛА НА ИМПЕКСИ, ХАРВАРДСКИ ИЗМАМНИЦИ, ДЕСНИ ОТ ЛЕВИЯ СЕКТОР, РЕКЛАМНИЯ ШУТ НА СИК И ВИС? МАЯ КОСТИНБРОДСКА, БАБИКЯН ОТРОВНИИЯ, КАПОН, СИСТЕМАТА НИ УБИВА, ТАТЯНА 21 И ДР. ШАРЛАТАНЧЕТА МОЖЕЩИ ДА ХВЪРЛЯТ ЯЙЦА
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Минева

    17 6 Отговор
    Радева подлога гадна
  • 60 Бамбука

    17 6 Отговор
    Толкова много думи Трифонов не може да стъкми сам и за една цяла година. Цяло събитие ще бъде, ако на екран може да повтори без да чете и едно изречение от "откровения " си след тези на президента.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ПО ГОЛЯМ шарлатанин

    12 5 Отговор
    от слави няма
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Емигрант

    15 3 Отговор
    ФАКТИ.бг, когато казвам, че българинът е прост не го трийте защото го смятате за обида, това е реалната ИСТИНА и всичко на територията на България го доказва, като се започне от беднотията и мизерията, минава се през превръщането на един природен РАЙ в ПУСТИНЯ и се стигне до подкрепата на екземпляр от средите на бандитизма от 90-те с пачки в чекмеджета, всичко това само за 12 години е връх в ПРОГРЕСИВНОТО ОПРОСТАЧВАНЕ ! Да ви повторя не трийте истината тя е ПОУЧИТЕЛНА за останалите малко българи в България с ум !

    Коментиран от #67

  • 65 Славито

    13 9 Отговор
    също е един голям шарлатан като Радев. Партията, която създаде не е ПП, а ИТН. Без да участват в протеста тези чалгари си приписаха заслуги на борци срещу мутрите, което не е вярно . Инженерен проект на задкулисието са, както и Радев. Този пред цяла България си купи диплома от консерваторията. От громен невежа, но и интригант. За Кирил Петков, за гражданството му, та той си е българин, живял 15 години в България, веднага се е консултирал с конституционалисти, и е задействал процедурата. Но това си зависеше от другата държава. Да не говорим, че на царят гражданството му е купено от Доган за 30 долара. Има и други министри с двойно гражданство. Просто Радев се сдуши чрез Гергов, Копринков с Борисов, и изпълняват нарежданията на Митрофанова. А този да се маха от медиите, че не се търпи с простотиите си.

    Коментиран от #69

  • 66 Теди

    10 12 Отговор
    Много се срамувам от безумията на Трифонов, който с невежите си брътвежи ,неподплатени доказателства за лъжи на Кирил и Асен, се стреми да спечели обществено доверие,защото по всяка вероятност,през м.март ще има предср.избори.Човекът Трифонов с аморално минало в личен и политически аспект,излязъл от калъфа на Мутренския Преход,провалил 3 Парламента,надава вой за да свири една цигулка с Радев ,Борисов и Доган.За да се хареса на НАИВНИЦИТЕ ,дами и господа.И започва да разяснява значението на думата" шарлатанин", която е извадил от уикипедия на Гугъл.Той ,който не вижда себе си в значението на тази дума.Защо ли? Защото подло и безогледно внушаваше и предлагаше на Партиите в Парламента да подкрепят неговия депутат Каримански за Шеф на Българската Банка за Развитие, за да източва милиарди и да ги разделят двамата.Гордо препоръчваше царския бивш депутат Николай Василев за Премиер на Правителство,което не беше подкрепено от другите партии и за когото Мика Зайкова пред цяла Б-я,каза,че Н.Василев е мафиот.Шарлатаниите на Трифонов продължиха и в четворн.коалиция,която разтури,защото Асен Василев не отдели от бюджета 4.5.милиарда лв.да се платят на строит.фирми за магистрала Хемус,по искане на бившия Министър на Слави,-Гроздан Караджов.След като бяха изплатени вече 1.4 милрд.лв,със завишени поръчки за ремонт.Наглостта на Трифонов продължава да свидетелствува,че той е повече шарлатанин от Кирил и Асен,взети заедно,защото да предадеш цял един народ и да станеш Троянски
  • 67 Коментар

    8 5 Отговор

    До коментар #64 от "Емигрант":

    За тиквата разбрахме вече, че е абсолютен престъпник и мафиот, лежал в чешки затвор за кражба на автомобили!

    Сега кажи кой друг предлагаш???

    Коментиран от #72

  • 68 Реалист

    9 7 Отговор
    Твоя Тошко лъжецо Слави, се е споразумял със съда и за това няма да има дело. Той си е признал твоя Тошко
  • 69 Анонимен

    10 4 Отговор

    До коментар #65 от "Славито":

    А председателят на СГС дори няма и българско гражданство / с руско е /, но нали е от "барикадата" на ГЕРБ има "разрешение" да е председател.
  • 70 Теди

    10 3 Отговор
    Да довърша,за да предадеш един народ и да станеш част от недостойни схеми е повече от срам и позор
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Емигрант

    4 6 Отговор

    До коментар #67 от "Коментар":

    Аз не предлагам бе "умник", аз само гласувам с разум, не по комунистически партийно ! Сега пак ме питай с някоя шаблонна червена "питанка" ! Вие сте ще повторя контролирани и послушни партийни индивиди нямащи нищо общо с човешкия разум!

    Коментиран от #74

  • 73 Коментар

    12 7 Отговор

    До коментар #46 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Вероятно си трол, който се подвизава с чужд псевдоним, но все пак нека те питам:

    Как по-точно ще стане това дето преписваш от смс-а на Мустафата???
    Дай конкретен пример???

    Вие миньоните на шорош ни го обяснявахте това още когато Русия си върна Крим през 2014та, че след санкциите на ЕС и фащ, Русия щяла да гладува и мизерства???!!!
    А каква е реалността???!!!
    Рублата е една от най-силните валути, а продоволствията в Русия са в излишък дори!!!
    За сметка на това пък началниците на ЕС, взривиха "демократично" северен поток, да не би германците да се изкушат и да се стоплят през зимата!!!

    А сега престъпницата Урсула, щяла да налага таван на руския петрол???
    И до какво ще доведе това???
    Ами до спиране на петрола за Европа, щото Путин каза, че под пазарни цени няма да продават!!!

    Да не мислите, че няма кой да му купи евтиния петрол????
    Китай, Индия и арабите ще си счупят краката да се надпреварват да изкупуват евтини ресурси (в това число и фащ, те също продължават да купуват от Русия)!!!
    А за Европа ще бъдат напразните обещания под формата на скъпи енергийни ресурси от фащ!!!

    Само платени тролове и заспал д...тък не могат да прозрат тези факти!!!
  • 74 Коментар

    6 8 Отговор

    До коментар #72 от "Емигрант":

    Алооу обратното на професоре!
    Питам те конкретни въпроси, а ти грухтиш!!!
    Какво ще предложиш, когато всички евроатлантици се доказаха като един дол дренки???

    Сега успя ли да вденеш въпроса, или да ти го начертая???!!!

    Коментиран от #84

  • 75 Лили

    7 5 Отговор
    Когато говориш за "шарлатания" на Промяната,трябва да се погледнеш в огледалото на морала и ти Слави,заслужаваш ли да бъдеш част от едно достойно гражданство.Не е ли шарлатанство да принизяваш качествата,успехите,величествените подвизи на една велика,ненадмината легенда на българската естрада Лили Иванова,на която твоите бездарни хумористи се подиграваха,осмиваха,хулеха и опростачваха нейното ненадминато певческо изкуство ,което изпълваше огромните зали в цял свят.Ти за частица от секундата,не си ли даде сметка,че това е грубо,порочно,злобно,отвратително нахлуване в личното пространство на тази Уникална,Брилянта певица с хиляди дискове,от която се възхищават много поколения.?Това очерняне е повече от шарлатания от твоя страна.Така,че спри да се излагаш и ЗАМЪЛЧИ.!!Бог те е поставил на дивана,за съжаление.
  • 76 Балалайка

    8 7 Отговор
    Присмял се хърба на щърба Славчоу и ти си от петата колона на таварищ Решетников Не се прави на патриот
  • 77 Браво Слави!

    8 6 Отговор
    Всеки мислещ човек, е видял тези слуги на мафията какви са лъжци и шарлатани, но е добре да се напомня истината, за да се знае!
  • 78 Иван

    7 5 Отговор
    Незнам за Асен и Кирил но Слави със сигурност е най големия шарлатанин това показват фактите от гласували хиляди за него ги излъга и естествено се отдръпнаха от него хората...Да излъжеш хиляди да не им защитиш интереса като първа политическа сила в името на своя интерес какво е освен шарлатанство????
  • 79 комунистче

    7 5 Отговор
    сделката за хеликоптерите не стана, защото правителството имаше малко време, за твоя милиард, и нищо да не си му казал, видяхме твоя министър Караджов, какво вършеше, ако тези двамата са шарлатани, ти какъв си, и какво си, след като те знаем с какво се занимаваше 20 години, откакто открадна, в кавички, бенда, от колегите ти от КуКу, и се появи в национален ефир на най новата, и най гледаната тогава телевизия, ей така, от нищото, що не го дадоха това топло, ново местенце, на някой друг, гледай гредата свойта, преди да сочиш треската чуждата, се казва в пословицата
  • 80 Лео

    9 4 Отговор
    До73.74.Не продължавай със зловредните политики на Копейкин и Мутрофанова, защото русофилските ти изблици срещу ЕС и САЩ те водят до вманиачена шизофрения.Истерията няма да ти помогне да възстановиш вътрешното си равновесие.Руският петрол трябва да бъде ограничен и всички държави да намерят собствени алтернативни източници на газ.Франция,Германия и др.евр.страни вече работят в тази посока.САЩ ,Катар,Индия,ОАР ще благоприятствуват за изхода от кризите в страните с недостиг и ще набавят необх.количества.

    Коментиран от #86

  • 81 Диамантената ръка

    8 5 Отговор
    А най големия шарлатанин е менторът им и твой също, Славчо...
  • 82 Слави

    4 10 Отговор

    До коментар #31 от "Чекмеджан ефенди":

    Пич нещо си се объркал яко до колкото знам имаше избори и по голямата част от хората избраха ГЕРБ значи си искат Бойко щото при него си живееха екстра не са плащали 30лв за кашкавал и 2 лв за количка мляко а за горивата да не говорим а за миграциите също
  • 83 И. Енчев

    8 7 Отговор
    Слави, най обикновен пропаднал наркоман
  • 84 Емигрант

    2 7 Отговор

    До коментар #74 от "Коментар":

    На какъв език трябва да ти се обясни на теб, че аз не съм в позицията да предлагам бе пингвин, аз гласувам, това ми е ангажираността към която съм "обвързан", чуждици ли трябва да използвам за да ти се попълни празното место в главата и да ме разбереш ? Аз ГЛАСУВАМ, ясно, гласувам с разум, не по партийна линия, аз съм свободен човек, не съм контролирана тиква ! НАУЧИ СЕ ДА РАЗСЪЖДАВАШ И ТОГАВА ПИТАЙ !

    Коментиран от #87, #95

  • 85 И. Енчев

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Осман":

    Тебе има за кво да те спасява, ама обикновените хора за какво
  • 86 Коментар

    5 5 Отговор

    До коментар #80 от "Лео":

    Типичен тролски отговор!!!

    Я ми кажи, а как ще гарантираш, че тази т.нар. алтернатива, няма да включва и руска компонента (както направиха от ПП, купувайки руски газ от Гърция с 30% надценка)???

    Само с лозунги, стил мисирка от овладените медии, няма да убедите и децата от предучилищна!!!
    Вие майцепродаващите тролове, ще отговаряте лично!
    Само почакайте!!!
  • 87 Коментар

    6 6 Отговор

    До коментар #84 от "Емигрант":

    Чети внимателно, че явно в главата си като гълъбица в размножителен период!!!

    Когато плюеш по бивши, текущи и бъдещи, е редно да се аргументираш и да обосновеш своята теза, пък дори и тя да включва "не избирам никого"!
    Така правят нормалните хора - обясняват своите действия на база причинно-следствени връзки!!!

    Когато ми обясняваш, че просто гласуваш, изглеждаш досущ като Кирчо, който обясняваше, че просто няма двойно гражданство!!!
    Сега успя ли да зацепиш въпроса, или ти стана твърде сложно за възприемане???!!!

    Коментиран от #91

  • 88 Цуца

    6 6 Отговор
    Това Учиндолско недоразумение мина всякакви граници! Едно е да пееш чалга, друго е да имаш тапия от Харвард! Злобата и завистта са посочени като грехове в 10 те Божи заповеди, но за илитератите во главе с ”месията” от Банкя и Учиндолския ”виртуоз” са ”оксиморони”!
  • 89 Очевидец

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "Коментар":

    Адмирации за коментара!Такава е горчивата истина!
  • 90 Комсомолец учиндолец

    6 2 Отговор
    Най вече подлец
  • 91 Емигрант

    4 2 Отговор

    До коментар #87 от "Коментар":

    Абе ти крокодил ли си, че не разбираш дори какво питаш, камо ли да разбереш отговора ? Цитирам празната ти кратуна: - "Сега кажи кой друг предлагаш ???" Как по друг начин трябва да ти отговоря за да ти стане ясно, че аз повтарям ти НЕ ПРЕДЛАГАМ, не съм в тази позиция, моята е да гласувам ПО СЪВЕСТ И С РАЗУМ, аз съм СВОБОДЕН И НЕЗАВИСИМ ЧОВЕК, мен никой вожд на партийно племе не може да ме контролира нито пък да ме купува, затова съм и емигрирал, при свободни и независими нации ! Сега стана ли ти ясно тъпчо, обясних ти подробно отговорът на твоя шаблонен червен въпрос ? Не искам да ми отговаряш, не разбирам езикът на заблудените и малограмажни кратуни !

    Коментиран от #94

  • 92 ????

    6 3 Отговор
    "Другарю" Трифонов, ако ТЕ са ШАРЛАТАНИ, то КАКЪВ е "Другарят" Борисов???? Може ли и него и НЕГОВИТЕ ИСТОРИИ ДА ОПИШЕТЕ така подробно?!?!?! А, и още нещо, да знаете случайно, ЩО е ТО "дпс", "Другарю" Слави?!?!?! ОБЯСНЕТЕ!!! Благодарим Ви!!!

    Коментиран от #98

  • 93 Лео

    3 3 Отговор
    До73.74.Не продължавай със зловредните политики на Копейкин и Мутрофанова, защото русофилските ти изблици срещу ЕС и САЩ те водят до вманиачена шизофрения.Истерията няма да ти помогне да възстановиш вътрешното си равновесие.Руският петрол трябва да бъде ограничен и всички държави да намерят собствени алтернативни източници на газ.Франция,Германия и др.евр.страни вече работят в тази посока.САЩ ,Катар,Индия,ОАР ще благоприятствуват за изхода от кризите в страните с недостиг и ще набавят необх.количества.

    Коментиран от #96

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ако гласуваше с разум

    6 7 Отговор

    До коментар #84 от "Емигрант":

    Нямаше да гласуваш за долен лъжец бе! 😂 Де го намери тоя "разум"? Яде ли се, що ли, за да гласуваш за за един долен лъжец и слуга на мафията! И изключително точно назован от Президента, шарлатани! Кой с поне малко мозък в между ушието си ще гласува за шарлатанин? 😃
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Лео

    4 5 Отговор
    До73.74.Не продължавай със зловредните политики на Копейкин и Мутрофанова, защото русофилските ти изблици срещу ЕС и САЩ те водят до вманиачена шизофрения.Истерията няма да ти помогне да възстановиш вътрешното си равновесие.Руският петрол трябва да бъде ограничен и всички държави да намерят собствени алтернативни източници на газ.Франция,Германия и др.евр.страни вече работят в тази посока.САЩ ,Катар,Индия,ОАР ще благоприятствуват за изхода от кризите в страните с недостиг и ще набавят необх.количества.
  • 98 Темата

    5 9 Отговор

    До коментар #92 от "????":

    е за шарлатаните и долните лъжци и слуги на мафията ПП! Продажници!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Каква

    9 1 Отговор

    До коментар #37 от "Коментар":

    българска партия е възраждане? Та копейкин, е същият шарлатанин!
  • 101 Лео

    7 4 Отговор
    До 96.Коментар.Мисирките по сутрешн.блокове,повтаряли по 10 пъти едни и същи опорки-твърдиш ти.Ами тези мисирки са от Герб и Възраждане.Анадън му?Не бъркай частните компании,които купуват руски газ и го изнасят със държавните компании,които,използваха руски газ,преди да спрат доставките от Газпром,въпреки Договорът сключен от Правителството на ПП ,до края на годината.Договорът беше нарушен и държавата можеше да предяви финансов иск и да осъди руската страна.За съжалениеПравителството на Промяната падна,заради Троянския кон Слави Трифонов+ГЕРБ+ДПС+Възраждане.

    Коментиран от #102, #103

  • 102 оня

    8 6 Отговор

    До коментар #101 от "Лео":

    Соросоиде смешен си промяната щяла да съди руснаците че КИРО спря да купува газ от руснаците по договора а започна да го купува от дъщерната им фирма с 30% по скъпо
  • 103 Мафиотското

    8 7 Отговор

    До коментар #101 от "Лео":

    правителство на ПП, падна заради това, че е мафиотски проект, обслужващ чужди интереси и увъртолило се в лъжи, а не заради глупавите лъжи за троянски коне, на онова лъжливото недоразумение, кирил петков! Каква полза имаш от евтини лъжи? Мечтаеш да си слуга на олигарси, бедна и лъгана ли? Продажници!
  • 104 вятъра на промяната

    6 3 Отговор
    А бе Слави ти като какъв се явяваш на Радев? Говорител, адвокат или на дудука последната дупка. Едно е да мечтаеш за политик, друго е да станеш съвсем друго е да умееш да си политик. Нито ти нито Радев ставате за това. Вие може само да бягате от отговорност и да конфронтирате хората.
  • 105 Циник

    3 3 Отговор
    От Слави по-голям политически шарлатанин има ли, бе. За ентъртейнър е супер, чалгар - хептен, ама за политик хич го нема, горкия. Така че да не се дуе много на Киро, като политици са на едно ниво.

    Коментиран от #106

  • 106 А какъв трябва за да си политик

    5 3 Отговор

    До коментар #105 от "Циник":

    Може би лъжец?! може би крадец?! Може би подлец?! Може би лицемер?! Може би шарлатанин?! Може би проект и слуга на мафията?! Ние това го имаме 33 години! И резултата е, да си обран и излъган! А съвкупност на всички тези "прекрасни качества", е лицето кирил петков! Ако това е да си политик? На мен отпадък не ми трябва!
  • 107 Вероника

    5 4 Отговор
    Хора,не го съдете Гологлавия!!Шутът не може без заповедите на Господарите си от шарлатанските партии - Герб и ДПС.Без всякакъв морал,без достойнство,той изпълнява тяхните поръчки.Хората се отвратиха от неговото его,от щуравите му предложения за презид.републ. и македонски космонавти.Акъл- море, главата му шамандура.
  • 108 Лео

    5 2 Отговор
    До 102.Оня.Промяната се отказа завинаги от руския газ и пак е лъжа от твоя страна,че е продължила да купува руски газ от Дъщерната им фирма с 30% по-скъпо.Абе ти не си в ред с главата и пускаш едни нелепи,гнусни,вонящи,скандални ЛЪЖИ, защото нямаш понятие от енергийния хъб.Поне се кротни и не вампирясвай под крилото на Копейкин,защото никоя партия в Парламента няма да направи Правителство с Вас-Възраждане,защото сте пълни,типични изроди.
  • 109 Лео

    5 3 Отговор
    До 102.Оня.Промяната се отказа завинаги от руския газ и пак е лъжа от твоя страна,че е продължила да купува руски газ от Дъщерната им фирма с 30% по-скъпо.Абе ти не си в ред с главата и пускаш едни нелепи,гнусни,вонящи,скандални ЛЪЖИ, защото нямаш понятие от енергийния хъб.Поне се кротни и не вампирясвай под крилото на Копейкин,защото никоя партия в Парламента няма да направи Правителство с Вас-Възраждане,защото сте пълни,типични изроди.И да добавя-Промяната бяха на власт само 7 месеца и след това властта отиде в ръцете на Радев.Ако от служ.кабинет купуват руски газ,не намесвайте ПП.Просто Ви забранявам,защото излизате от реалните факти и започвате с популистки твърдения,характерни за мафиотския цинизъм.
  • 110 Борислав

    4 3 Отговор
    Слави,какъв лидер си ти бе боклук,ти развали всичко хубаво и ще трябват години до като си стъпил на краката.Некадърен си жена и деца да имаш,па си тръгнал да оправяш държава,мутра долна,живота не е само пари говедо.

    Коментиран от #111

  • 111 Не знаех

    5 3 Отговор

    До коментар #110 от "Борислав":

    че има глупаци, за които всичко хубаво били да ги лъжат и крадат! С такъв материал и 100 достойни като Слави да има, файда няма да има! живейте си в мизерията, крадени и лъгани, щом толкова ви влече това!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 трябва

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "лилипути":

    знаеш ли защо.защото цяло поделение са мубаджанаци....
  • 114 Патриот

    4 3 Отговор
    Какво е общото между този и предния парламент? И в двата Слави го няма. И по време на двата тоя правеше едно и също, а то е да ръси мозък от диванчето. И в двата на никой не му пука за Слави и това което дърдори. БЕЗЛИЧЕН!!! С нищо не открояващ се популист.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 След поредните избори са аут.

    12 6 Отговор
    Киро ментата и Кокорчо са мошенници от класа. За всичко лъжат и крадат на едро.

    Коментиран от #118

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Цунамито

    3 5 Отговор
    Тоя дългуч,дето продаваше мартеници в подлеза,дето го изгониха от БНТ, дето с целия си ненормален умствен багаж чупеше телевизор пред БНТ,хукна по кабеларките и там не се задържа задълго,после го намърдаха по втория начин в BTV.Там осмърдя телевизията с изтрещелите си изцепки и отново изхвърлен на боклука.Тоя ли ще ми се репчи за шарлатания,като неговата лакомия е налудничава.По-голям шарлатанин от него няма,защото мафията от ВРЕМЕ ОНО, още го държи с примка за врата.И шоуто му шашаво и политич.му партия с името"Няма такъв народ" нерегистрирана,а впоследствие с името"Има такъв народ" се разцепи,заради циркаджийските му номера.И симпатизантите му се отвратиха от неговата алчност, арогантност,егоцентричност,която доведе да гледа другите партии прикован на дивана и само по фейсбук да ръси поредните тъпотии.
  • 120 Василева

    3 7 Отговор
    Мнооого злоба в този чалгар, толкова злоба, че не го сдържа вече на дивана и се напъва да пише такава помия. Селска пръчка, по-скоро селяндурска пръчка - това е този чалгар. Още съжалява, че не можа да ни пробута онзи шнорхел за министър председател и още някакъв плагиат нафукан...А грубостите и простащината на Тошкото в парламента, надутият като пуяк пловдивски герой, репортерчето с микрофона, което обикаляше с микрофонче и мазно, мазно взимаше интервюта по време на протестите, а в парламента плюеше отрова... Колко противно...Единият от Банкя, от джипката, този пък от дивана...В кой век живеем?

    Коментиран от #121, #146

  • 121 ВИСШ ПИЛОТАЖ

    4 3 Отговор

    До коментар #120 от "Василева":

    Да кажеш "Мутри вън"
    и да вкараш мутрата Борисов вътре!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 На тоя

    1 3 Отговор
    Шарлатанин сценаристите по цял ден му пишат напъните да му лъскат имиджа,като плюят другите.Отвращаваш ни Чалгаря,злобата и най-вече тъпанар.
  • 124 На тоя

    2 6 Отговор
    Шарлатанин сценаристите по цял ден му пишат напъните да му лъскат имиджа,като плюят другите.Отвращаваш ни Чалгаря,злобата и най-вече тъпанар.
  • 125 Чест и почитания Слави

    6 2 Отговор
    Де да имаше повече достойни хора като теб и по малко продажна измет в България! Щяхме да живеем достойно и добре, вместо крадени, лъгани и собственост на мафиите на доган и прокопиев!
  • 126 Този

    2 5 Отговор
    Драпа за следващия парламент.Абе добитък на никой не му дреме за твоите миражи,ако ще сценаристите ти по цял ден да ти съчиняват обяснения ти си оставаш Слави пръдлето.
  • 127 Този

    2 7 Отговор
    Драпа за следващия парламент.Абе добитък на никой не му дреме за твоите миражи,ако ще сценаристите ти по цял ден да ти съчиняват обяснения ти си оставаш Слави пръдлето.
  • 128 Болярин

    2 1 Отговор
    Роден измамник, надградил семейна черта, си умира само, ... като завършен лъжец - шарлатанин !!!
  • 129 емо 73 канар

    4 4 Отговор
    Остана ли нормален човек в тая територия, който още да вярва на чалгаря ???

    Коментиран от #130

  • 130 Аха

    6 3 Отговор

    До коментар #129 от "емо 73 канар":

    Само нормалните и хората с морал, вярват на достойните хора като Слави! Гадно, но факт!
  • 131 гост

    2 7 Отговор
    Боклука ще дава определения на другите...че по-голям крадец и шарлатанин от теб и твоя ментор Тиквата от Банкя има ли ? Марш в кочината боклук нагъл...!!!!

    Коментиран от #132, #139

  • 132 Ам-гъл

    6 2 Отговор

    До коментар #131 от "гост":

    Най големите шарлатани се казват Кирил 5кофф и "брат" му Асен. Ама като има толкова много заблудени душици в България, какви да са? Не се научиха българите да мислят с първия си акъл - не с втория. По същата причина тези заблудени душици след време ще разберат, че ББ не е бил толкова лош.
    Не че харесвам Слави като политик, ама като е прав, как да оспорвам?
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Патурко

    4 2 Отговор
    В България след общо 600г. Византийско и Османско робство, еволюцията е изрязала волята, морала, съвестта, саможертвата и културата за сметка на ЧАЛГАТА, корупцията, предателството, циганизацията, алчността и лицемерието! Айдееее 6 без 10, Доко доко доко доко
  • 135 Ал Тъпоне

    4 0 Отговор
    То идеални хора няма. Може човек и да послъже малко разбира се, но по-важното е какво върши, а тези юнаци ми приличат, даже не бих могъл да напиша високообразовани, ами на добре школувани мошеници с престижни дипломи, а какво ще свършат ако им се гласува доверие? Самият акт на доверие към тях ще носи изключително висок риск, а свършеното от тях вероятно ще бъде грандиозна поразия, която ще бъде по-голяма от неоснователното им самочувствие.
  • 136 БРАВО,

    2 4 Отговор
    БРАВО СЛАВИ ТИ ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА НАЙ СЕТНЕ А КОГА ГИ ПРЕГЪРНА И СТОРИ КОАЛИЦИЯ БЕШЕ С ДРУГ АКЪЛ ИЛИ РАДЕВ НИ ПОДВЕДЕ ВСИЧКИ ЗА ОПРАВДАНИЕ
  • 137 Иво

    3 1 Отговор
    Др. Радев се освобождава от ненужните актьори. Първо разкара Сатаниста Славчо който изпълни задачите да разваля правителства и парламент. Преди това се освободи от БКП след като гласуваха за него. Сега разби младите марксисти от ПП. Изкара ги по черни от дявола. Всички тези "жертви" в името на оцеляването на главния мафиот Радев и верен слуга на Путин.
  • 138 Стоян Хлебаров

    2 5 Отговор
    Браво на Слави,че ни напомни дефиницията на думата шарлатанин! Когато го четях,осъзнах,че той ,самият изумително отговаря най точно на тази дефиниция! Тоест-ШАРЛАТАНИНА ВИКА....ДРЪЖТЕ ШАРЛАТАНИНА! ДАЖЕ СИ ИМА СБСТВЕНО ПРЕДАВАНЕ И СОБСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ ДА ВЪРШИ ШАРЛАТАНИЙТЕ СИ! Най голямата от които е,че излъга доста българи да гласуват за него....За разлика от Кирил и Асен,които даже не се канят особено по телевизиите,за да разпространяват..... честността си....
  • 139 Пешо

    2 3 Отговор

    До коментар #131 от "гост":

    Не променяй фактите. Славчо е верен само и единствено на др. Радев.
  • 140 Пешо

    3 1 Отговор
    Много интересни коментари. До вчера възхваляваха Сатаниста сега от плюване по него ще се удавят. Кокорчовците също бяха любимци а сега ще ги убият с камъни. А всъщност основния злодей който насъсква хората се крие в президентството и доволно потрива юмручета че акцията унищожи България върви по план.
  • 141 Слави,

    1 3 Отговор
    шарлатанин си ти и изменил,пфууу
  • 142 Божеее,

    0 5 Отговор
    Главният чалгаджия на Република се прави и на филолог!Абе,н.е.щ.а.т.н.и.к и невежа мутро!Скрий се в кокошарника при мръсните си милиончета и не замърсявай пространството с наглостта и неграмотността си!

    Коментиран от #145

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Браво Слави

    4 0 Отговор
    Де да имаше повече достойни и принципни българи като теб!
  • 145 фиилолоог

    1 0 Отговор

    До коментар #142 от "Божеее,":

    Кириле,не пиши злобни неща - издаваш се.👎👎👎
  • 146 във времето на ПП(простите .утки)Василев

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "Василева":

    много прости женски, бе 👎👎👎
  • 147 Тодор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Осман":

    Мутрата от СИК ли???
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол