Last news in Fakti

7 Декември, 2022 11:55 5 831 30

Депутат оприличи Борисов на "котката на Шрьодингер"

  • дпс-
  • герб-
  • правителство

Кандидатурата на Габровски е насочена към третия мандат, като реверанс към БСП, смята Стоян Михалев от "Демократична България"

Борисов трябва да бъде попитан дали е провел срещи на високо ниво в Турция, където да са му казали да направи правителство с ДПС. В кулоарите дочувам, че е имал среща с Ердоган. Това каза Стоян Михалев от "Демократична България" пред Нова телевизия.

"Очевидно е, че между ГЕРБ и Радев са настъпили мир и синхронизация. Борисов е ментално неустойчив, не може да се позиционира. Той е като една котка на Шрьодингер и във всеки момент изпитва колебание къде се намира. ГЕРБ, ДПС и БСП изведоха като основен приоритет на държавата ни връщането на хартиения вот", смята Михалев.

Според него по няколко от текстовете в Изборния кодекс трябва да бъде наложено вето. "Кандидатурата на Габровски е насочена към третия мандат, като реверанс към БСП. Предлага се фигура, която не е политически ангажирана, защото това ще е формулата, зад която би застанала БСП", подчерта Михалев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОКО ОТ БАНКИ

    27 12 Отговор
    ОСТАНА ЕДНА СТЕНА ДА ИЗМАЖЕМ И СМЕ ГОТОВИ ...

    Коментиран от #12

  • 2 Нищоправеца

    35 12 Отговор
    Абре Стоянчо абре неосъществен певецо, сядайте и се разбирайте да направите правителство, че скоро и 100% ДПС правителство ще изглежда приемливо
  • 3 Фен

    34 15 Отговор
    А този титан на мисълта, който е толкова надарен с мозък, че го лее наоокло в изобилие, дали са гласували повече от 2000 заблудени!?
  • 4 сила

    35 12 Отговор
    леле мале това момче на какво е заприличало , всеки път като му видя снимката се изумявам......помня го от КИОРА , по малък е от мене а изглежда по стар от баща ми.....Костов добре го храни явно
  • 5 Онзи

    31 10 Отговор
    Да не очакваш от един ПУХЧО, такъв аналитичен ум.
    "ни ловец съм, ни рибар"... Демек - НИ ПЕВЕЦ съм, нито ДЕПУТАТ ...
  • 6 Ева Лореда

    11 20 Отговор
    Толкова са зле българите в България че мъка ми става дори гледам ги аз където съм спокойна и нормална ЖЕНА ,вие толкова сте агресивно настроени посредствени манипулирани олигофрени и интриганти критици нападателни взискателни и прости подлоги на главния олигофрени бойко жалкото подобие на мъж мъж ,че дори за колективния свят българите в България са НИКОЙ И НИЩО ЕДНА ГОЛЯМА НУЛА нонормалния свят презира и се смее на простите българи, само нормалните чужбински българи са останали нормални ,хората в България са мерзавци нещастници многократно под нивото ми копнеещи за внимание умрели шушумиги ,Дано жените ви вкарат в правя път тъпи мъже ,Ева Лореда е лесна Раница на гръб и Границата МНОГО СКОРО до нова година нанякъде

    Коментиран от #9, #15, #17

  • 7 Петьо Петров

    13 3 Отговор
    Кофти метафора. При котката на Шрьодингер е експеримент със самата котка и колебаещият е наблюдателя,а като гледам никой не се чуди Борисов жив ли е или умрял. Щъка си из телевизиите на поразия.
  • 8 Ева Лореда 👸

    5 23 Отговор
    Забравих да напиша че българите в България са расисти ,сексисти ,дискриминатори ,терористи и фасишки дупедавци подмазваци ,предатели и цигани към нас РАЗЛИЧНИТЕ ,лизещи американския чеп на оня олигофрен Херо мустафа ,Ужас и Агресивно безумие е тук Махам Се Много СКОРО ОТНОВО НАНЯКЪДЕ до нова година
  • 9 Лелее

    26 5 Отговор

    До коментар #6 от "Ева Лореда":

    Недей да обвиняваш други хора за твоите неуспехи,защото аз и моите роднини и приятели стоим и правим всичко възможно да успее България са се впише в страните с нормален стандарт на живот.Защото най-лесно е,да грабнеш раницата и да избягаш и да чакаш някъде някой да оправи нещата,а ти да се върнеш наготово.Малко хора успяват да се впишат в чужбина,защото и там се искат качества,образование,квалификация,умения.Тези сайтове,трият щяло и нещяло, а когато се насажда омраза....
    О

    Коментиран от #16

  • 10 На президентските

    18 17 Отговор
    избори Бою беше спазарил стар ерген с розова тога , сега пък потомствен комунист от кликата на Балтов , тоя пък с бяла престилка !

    Коментиран от #18

  • 11 Да, ама не...

    7 2 Отговор
    Вето за текстове на Изборния кодекс не се очаква. То на практика беше наложено срещу съставянето на кабинет до приемане на хартиената бюлетина.До момента на окончателното гласуване на кодекса тенденциозно не беше връчен мандат от президента. Още на следващия ден той обяви, че ще връчи първия мандат. Не знам колко трябва да сме наивни и заблудени за да повярваме, че с тези мотиви отлагането на мандата е изиграло положителна роля за възможност за съставяне на кабинет, но връщането на хартиената бюлетина гарантира такъв ако не сега то поне след новите избори.
  • 12 Само

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "БОКО ОТ БАНКИ":

    Само,ако няма кой да пречи.Няма как да стане,когато един гради,а двама рушат.
  • 13 SDEЧЕВ

    23 6 Отговор
    КОЙТО НЕ МОЖЕ И ДА ПЕЕ СТАВА ПОЛИТИК ОТ ДБ,КАТО ТОЗИ МИХЛЮЗ

    Коментиран от #14

  • 14 ттт

    4 10 Отговор

    До коментар #13 от "SDEЧЕВ":

    То ти пък си ален делон сигурно.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 гост

    16 3 Отговор
    С всеки изминал ден се убеждавам че този парламент трябва за се закрие в нето психопат до психопата ужас и от тия хаир да чакаш
  • 20 Ева Лореда 👸

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "Агата Кристи":

    Позна БРАВО обичам да правя кавали на мъже ,както и жени минджафки едновременно ,а там отдолу имам женска гьостерица ,шушулката съм си я отрезал вече отдавна я няма махнах я в Гърция отдавна преди три месеца

    Коментиран от #25

  • 21 Емил

    16 8 Отговор
    Всички се правят на много умни на гърба на Б.Б.! Ама той управлява 12 години, а те едвам влизат в Парламента! Липсата на самопреценка е ужасяваща!

    Коментиран от #24

  • 22 зачуден

    9 9 Отговор
    Ъхъ ! Значи ... ББ - котка ?! Ми ,котка е (от големите , с грива) и се нарича лъв . А пък вие всичките сте мишки ,бе ПП/ДБейчета , ама не знам дали Шрьодингер е правил мисловни експерименти с такива ,като вас ,защото сте много (ама-много) глуповатички ,нещастни и крадливи (заради това - трябва да си пазим сиренцето /НС/ и да не ви допускаме до него).
  • 23 НЕ ВЯРВАМ ГАБРОВСКИ ДА НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ

    4 6 Отговор
    АНГАЖИРАН - ТОВА Е БЕЗСПОРНА ЛЪЖА И ВСЕКИ ГО ЗНАЕ ! ИЗЛЕЗЕ И РАЗГОВОРА ПО ТЕЛЕФОН СЛЕД ДАВАНЕТО НА МАНДАТА ...ТАМ ПРОФЕСОРА НАРИЧА ТИКВАТА ,,ГЕНЕРАЛЕ "............ ПЪК ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ДОГАН КУПИ ГЕНЕРАЛСКИЯ МУ ПАГОН ЗА 400 000 ДОЛАРА ОТ ПЪРВАНОВ - СЛЕД КОЕТО БОКО ОБВИНИ В НС ДОГАН , ЧЕ ИСКАЛ ДА ГО УБИЕ ! НЕ Е ЛИ ТАКА ?
  • 24 ГЕРБ ВИНАГИ Е ПЕЧЕЛЕЛ ИЗБОРИТЕ

    4 5 Отговор

    До коментар #21 от "Емил":

    ЧРЕЗ ,,ВЪРТЕНЕ " - ШИРОКО РАЗПРОСТРАНЕН МЕТОД ВЪВ ВЕТОВО !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Меркуцио

    9 3 Отговор
    Какво ли е искал да каже Михалев в стръвното си желание да уязви Борисов, който напоследък ПП и ДБ ги развява като скъсан простор? Експериментът на Шрьодингер с котката е неуспешен, драги Михалев! И след него си остава добре познатото или/или, по отношение на жив/мъртъв и на квантово механично ниво!

    Виж, за да се направиш на интересен и ерудиран, можеш да използваш за сравнение при следващото си гарантирано участие в "Твоа ден", поне така го произнася Лора, например, Числата на Фибоначи, Клетката на Фарадей или нещо за евстахиевата тръба /да не се бърка с фалопиева!/.
    Щом Борисов може да събуди у депутат от ДБ такъв нагон към научни термини, значи котката е жива, без преимуществено, просто е жива!
  • 27 СТОЯНЕ БРЕ

    10 1 Отговор
    ТОКМАК ТАКЪВ ТЕ ГОНИШ ЛИ МИХАЛЯ.ТИ СИ ЕДНА МИШКА.МНОГО СИ ГЛУПАВ БЕ БАЙ ОНЗИ.НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СТЕ ВЪН ПРИ СЛАВЧО.
  • 28 СТОЯНЕ БРЕ

    8 1 Отговор
    ТОК МАК ТАКЪВ ТЕ ГОНИШ ЛИ МИХАЛЯ.ТИ СИ ЕДНА МИ-ШКА.МНОГО СИ ГЛУ-ПАВ БЕ БАЙ ОНЗИ.НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СТЕ ВЪН ПРИ СЛАВЧО.
  • 29 Чочо

    4 1 Отговор
    Докато има такива Прокопиевци отДБ който пречат да се състави правителсво държавата ще боксува.Той да ходи да пее на Костов и джуджето Атанасов кайто едва влезе в парламента а искат да командват държавата.
  • 30 Славчо Хаджийски

    3 3 Отговор
    Стига сте се чесали с Бойко! Единствена неговата партия наистина полага усилия да се състави кабинет!
    Киро само повтаря "Не ме е страх!"
    ,(Разбирай "да нарушавам Конституцията"!) Нинова пази Русия от български патрони. ДБ не знае нито как нито с кого. Това е България!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове