Last news in Fakti

20 Декември, 2022 20:57 5 670 19

Открити са телата на трима млади мъже край Трън

  • обгорели тела-
  • трима мъже-
  • трън

По първоначална информация те били берачи на трюфели

Открити са телата на трима млади мъже край Трън - 1
Снимка: БГНЕС

Трима мъже - на 26, на 22 и 18 години, са открити мъртви в района на Трън. Според разследващи най-вероятната причина за смъртта им е неизправна газова уредба на автомобила им, която се е възпламенила, докато те са спели.
По първоначална информация тримата са били берачи на трюфели, съобщават от Нова телевизия. Единият е разговарял с близките си днес рано сутринта. Телата са открити от брат на едно от момчетата, който е подал сигнал в полицията в Трън. Берачите са били в гориста местност близо до границата ни със Сърбия.

Веднага е извършен оглед от екипи на ОДМВР - Перник и Пожарната. Образувано е досъдебно производство


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОКОРЧО

    8 12 Отговор
    Ееееех, ИЗПУСНАХ ВИ....
  • 2 криминалист

    29 2 Отговор
    това е най-безобидната и инфантилна информация за сега,ще стане и достоверна евентуално по-късно!
  • 3 ИНТЕРЕСНО

    20 9 Отговор
    .....някъде по ЕВРОПА....за бране на ТИЯ гъби си има обучени порода кучета🤔

    Коментиран от #7

  • 4 Чувал бях

    31 11 Отговор
    за какви ли не берачи, на гъби, на железо, на дърва, за трюфел за пръв път.
  • 5 трън в петата

    33 5 Отговор
    берат ама не плащат на боса и стават злополуки
  • 6 1986

    26 0 Отговор
    Контрабандисти сър...наркотици или "бежанци"..и пари ..мнооого пари
  • 7 също

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "ИНТЕРЕСНО":

    и видови прасета!
  • 8 Истанбул

    11 4 Отговор
    Ужасна трагедия за близките

    Коментиран от #12

  • 9 сашко беъргрилса съм

    26 3 Отговор
    тия мафиоти от меверето пак ни сапунисват с измислена версия за берачи на трюфели дето се задушили в колата от газовата бутилка щото тия гъби трюфели не растат по поляните а под земята и не се берат ами се търсят със специално обучени породи кучета или прасета и се изкопават тука определено иде реч за нещо друго като трафик на наркотици нелегални мигранти или друго подобно
  • 10 Раданч Татлъту

    11 2 Отговор
    Ромове?🙉🤡🙉
  • 11 🇧🇬⚡️🇪🇺💯

    18 0 Отговор
    Матрялчето е под секфа критика но това е спуснато от ПиАра на ревещият Министър на МВР, Демерджиев.
    “ неизправна газова уредба на автомобила им, която се е възпламенила, докато те са спели”
    Как така ве, как ще се “възпламени” газовата уредба докато са дремале в колата❓!
    Вие да сте виждале некой да спи в кола, айе холан, ако не са биле “мъртво пияни което е малко вероятно, (“тест за алкохол и наркотици”) ще установи присъствието или отсъствието на алкохол и наркотици”!!!
    Няма на начин да са спели, от тук и изводът е че са дремали в колата, в очакване на “трюфелите” да се натоварят в багажника, под “трюфели” разбирайте каквото и да е което може да се разтовари или натовари в При-Гранична Зона.

    Коментиран от #13

  • 12 Изомруд

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Истанбул":

    Така е, дано алаха ги прости.
  • 13 Каращ 30 год на LPG

    13 0 Отговор

    До коментар #11 от "🇧🇬⚡️🇪🇺💯":

    Аман от тези глупости бре.Газова бутилка може да се взриви само от схвръхналягане...Другата възможност е от пропуск в захранването....Газта мирише....пукал съм маркуч на захранването на вторичната камера на карбуратора на Ладата и тя взе да гасне на празни и ми замириса на газ....Отбих,видях какъв е проблема и го отстраних..Газова бутилка гърми само от свръхналягане....Днес ме карат да ходя на спец.оторозиран сервиз да платя едни 80 лева,за да взема сертификат ,че правилно съм си завил двата щуцера на НОВАТА БУТИЛКА....въпреки,че съм инж. от 1983--та и то по ДВГ..а скромната ми Лада от 20 год все на газ върви....писано в голям и малък талон....Мангизи да се прибират и те това е

    Коментиран от #18

  • 14 Статист

    5 1 Отговор
    Трима данъкоядци по малко.
  • 15 Тираджия

    3 1 Отговор
    Айде бе, та нали всички газови уредби са в писани и серцефитирани ???
  • 16 Батко

    8 0 Отговор
    Трюфелите се търсят и събират. Шипките се берат.

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 🇧🇬⚡️🇪🇺💯

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Каращ 30 год на LPG":

    Има и стари газови бутилки които са годни за “ресертифициране”, тоест да бъдат одобрени за ползване, за целта трябва да се отиде в автосервиз.
    Случаят с тримата загинали млади мъже е “абсурд”, повтарям❗️, няма как, по никакъв начин да се случи злополука с газовата бутилка, тоест да има теч на газ и никой от тримата да не разбере какво се случва, “били спели и виж ти❓бутилката се възпламенила?
    Са, нема къде да спят затва ще закарат некоя стара кочина в приграничен район за спят в колата, мдаа МВР за кви ни взима? и виж ти докато спели бутилката с газ се “възпламенила”, мдаа, така стават тия работи спййш си в колата разбийш ли, досега не съм видял никой да спи в кола, дремещите в коли са милиони но спящи са ноо малко трябва да са били мъртво пияни❗️за да са заспали и “тримката” в кочината, никой да не е усетил теч.
    Другото е двигателят не е работил, за да има теч на газ, двигателят би трябвало да работи, ако❗️двигателят е работил е имало един буден на шофьорското място❗️❓
    Матрялчето на Спящият и Ревящият Министър на МВР, Демерджиев е под всякаква критика, историята е съшита с бели конци❗️
    Какво се случило в при-граничната зона❓МВР и Следствието пазят в тайна, а на гражданите се разправят приказки от хиляда и една нощ?
  • 19 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    Нали ни правите на.....както обикновенно...Всъщност земята е топла,защото в събота на вилата,а тя е на 50км от трън в северозападна от трън посока ...Та на двора намерих Ливадни Виолетки Огромнички и това бе на 17декември в събота......Та може и трюфели да е имало.......Но и тримата да са опечени........Я,по добре се огледайте за следи от ......"Трюфелите".....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол