Last news in Fakti

16 Януари, 2023 17:50 5 349 61

Владимир Кисьов: Днес Румен Радев нанесе троен удар

  • румен радев-
  • президент-
  • владимир кисьов

Служебното правителство може да подготвя единствено избори, но не и да провежда собствени политики

Владимир Кисьов: Днес Румен Радев нанесе троен удар - 1
Снимка: БГНЕС

Шансовете за съставяне на правителство с третия мандат са никакви. Това заяви в ефира на Nova News бившият зам.-министър на външните работи и главен преговарящ с ЕС Владимир Кисьов.

По думите му с решението си да връчи папката с третия мандат на Корнелия Нинова Радев е нанесъл троен удар.

Като за начало той си осигури още време, в което да управлява цялата държава. Освен това отвори шанс за разочарованите в БСП да се присъединят към новото ляво, което се конструира в момента. Това е и удар срещу Нинова и БСП, защото това ще е четвърти неуспешен мандат, обясни Кисьов.

Според него държавният глава никога не е казвал, че обмисля да даде третия мандат на "Демократична България", и подчерта, че той отдавна е взел решението да даде мандата на социалистите.

Владимир Кисьов отбеляза още, че служебното правителство може да подготвя единствено избори, но не и да провежда собствени политики. А относно задаващите се поредни предсрочни избори, той коментира, че не вярва много хора да се явят пред урните, защото "са отегчени от избори в България".

На въпрос за предоговарянето на Плана за развитие и устойчивост Кисьов заяви, че България не се намира в добра изходна позиция за каквито и да е преговори с ЕС, когато "виждаме какъв хаос е в цялата държава".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    25 14 Отговор
    Корнелия да каже къде са милиардите от оръжията за Украйна.

    Коментиран от #6, #7, #13

  • 2 ТаУмВзе

    36 4 Отговор
    Всичкия слугинаж Крадлив сте тройно глобени в главата, щото много сте я блъскали в пода на козяк.
  • 3 Коментар

    53 10 Отговор
    На който и да беше дал мандата все щяхте да изкарате крив Радев.
    А защо се грижите да не съставят правителство?Ей това не мога да разбера.От укро припагандата са най-активни.Те си опропастиха държавата и сега гледат на нашата Майдани да докарат...

    Коментиран от #19

  • 4 Тонев

    35 17 Отговор
    Редовен кабинет ще има веднага след арестите на престъпниците Гешев, Борисов и Пеевски
  • 5 Всичкият

    34 17 Отговор
    отпадък на България, се упражнява с платена простотия върху Президента! Много отпадък за ринене се е навъдил в тази държава!
  • 6 Танковете

    23 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    продадени на Чехия , а Чехия ги "дарила" на Украйна ! Нищо друго освен далавера с междинна дестинация Чехия ! Срам е най - безобидното определение !
  • 7 Хаха

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    курнелия
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 бай Даньо

    6 17 Отговор
    О така ли стана, каква изненада!? Начи Радев не даде мандата на ДБ ( който комай имаше шанс за нещо като десен про западен кабинет) , а ДБ преди година бодро го преизбраха за втори мандат , ами ха честито ОТНОВО че Радев работи по дневния ви ред на психoдeсните!
  • 10 !!!?

    17 4 Отговор
    Неведоми са пътищата на стратегическия съвет на Радев !!!?

  • 11 12340

    0 4 Отговор
    Спец!
  • 12 няма сила която да ме накара да гласувам

    12 17 Отговор
    Няма да има избиратели и урните ще бъдат празни.
    Хората са толкова разочаровани, че са се отказали да гласуват.

    Коментиран от #16

  • 13 Простя Копейкин

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И като научиш ще получиш ли нещо ?! Вземи премети пред входа, свърши нещо полезно.
  • 14 Българин

    16 22 Отговор
    Ще гласуваме напук на руско-българската мафия ! Демокрацията на запад се е изграждала 3 века, при нас с толкова съветски чугуни няма как да дойде за 3 десетилетия .

    Коментиран от #17, #45

  • 15 Я Я Я Я ДА

    9 15 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА Е ПРЕДАТЕЛ И ВРЕДЕН ЗА НАЦИЯТА - ТРЯБВА ДА МИНЕ ПРЕЗ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД - БЛАГОДАРЯ - ВЕДНАГА ...................................................................................................................БОЛЕН МУ Е МОЗЪКА И ГЛАВАТА ............................................................................................................................................................................................ПРОБЛЕМИ С ГЛАВАТА ..........................................................................................................................................

    Коментиран от #21

  • 16 пери

    15 9 Отговор

    До коментар #12 от "няма сила която да ме накара да гласувам":

    Точно това цели шайката. Ще гласува твърдия гербав електорат под строй. Тоя на дпс-то също. После се чудете къде ще отидат парите от плана за възстановяване и защо дпс-то е втора политическа сила и управляват в тандем. Така ще ви яхнат, че няма да разберете откъде ви е дошло. Ама вие се цупете и не ходете да гласувате. Пропагандата ще си е свършила работата да очерни ПП и ДБ, за да се разчисти хубаво коридора за хунтата да управлява пак. И хартиената бюлетина си върнаха, всичко им е топ. Ама вие се цупете и не ходете да гласувате...

    Коментиран от #18

  • 17 Коя демокрация

    14 7 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Че нещо гледам Европа плю на нея и я съсипа!
  • 18 Каква пропаганда бе

    14 7 Отговор

    До коментар #16 от "пери":

    Мафиотските проекти ПП и ДБ, плащащи за лъжи, са се очернили повече отколкото каквато и да е пропаганда, да може да го направи.

    Коментиран от #22

  • 19 наблюдател

    14 13 Отговор

    До коментар #3 от "Коментар":

    Радев Е крив и много виновен за това, че тупа топката толкова. Къде му е юмрука? Няма го. Остана само неистовото желание да управлява колкото може по-дълго. Властта го опияни и него. Съжалявам, че гласувах за него. Това, че вероятно го държат с нещо за топките, не е извинение. Оказа се пълно разочарование.
  • 20 Владимир Кисьов?? Вечно на Държавната

    15 5 Отговор
    Хранилка!! Обезкуражава Хората да не ходят да гласуват, на Хранилка на ГЕРБ!М Р Ъ С Н И К.!!
  • 21 И тъз детска глупост

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "Я Я Я Я ДА":

    колко монети струва? 😃 Не 33 години, а още 10 пъти по толкова заслужавате, за да живеете бедни, лъгани и крадени и да си проклинате празните между ушия.
  • 22 пери

    13 10 Отговор

    До коментар #18 от "Каква пропаганда бе":

    Каква пропаганда ли? Тая, на която се вързахте. Когато гербавите ви крадоха с 200 и ви омайваха, всичко беше наред, нали? Мислене трябва, ама на повечето не ви се удава.

    Коментиран от #23

  • 23 На коя сме се вързали 😃

    16 5 Отговор

    До коментар #22 от "пери":

    Аз ли плащам на пропаднали глупаци за лъжи по форумите или тия шарлатани ПП и ДБ? Аз ли обслужвам мафията на прокопиев и кръга капитал или тия шарлатани?

    Коментиран от #37

  • 24 Копаят надолу добре

    14 1 Отговор
    Единствената цел в таз държава е кой ще ползва бюджета като личен..орем дъното по всички показатели и перспективи за развитие няма и няма и да има
  • 25 Модерен ляв

    11 2 Отговор
    Новото ляво..кой ги измисля тия глупости изобщо..в новото ляво са рецидивисти със 300 листа досиета..
  • 26 Демократ

    11 10 Отговор
    Президентът взе много да нарушава Конституцията. Там пише,че мандата се връчва на кандидат-премиера,който в срок от 7 дни трябва да предложи кабинет.Нинова май не е такъв. Тогава какво става, нали той има съветници? Освен това той отговаря за служебното правителство,което има право да решава само текущи въпроси, така пише в Конституцията.То обаче решава каквото си поиска- стратегически ,дългосрочни договори сключва, раздава държавно имущество на свои хора, смени стотици назначени хора с такива от Герб, разпорежда се сякаш е редовно, а къде е пРезидента?Той пък от друга страна се среща с търговска фирма - Лукойл, което съвсем не е негова работа по Конституция. Какво става в България, това е чиста анархия, а тя предхожда диктатурата. Хора, мислете с отворени очи и уши, ситуацията е много тежка, да не осъмнем като руска губерния.Да не забравяме присъствието на Митрофанова цялата в бяло точно над него, а той клекнал пред нея на празника на Съединението на България, срещу което е била Русия. Много стана, братя българи, събудете се, все пак сме потомци на Стефан Стамболов, благодарение на който стана Съединението.Да опазим Родината си, всички истински българи трябва да гласуваме срещу статуквото.

    Коментиран от #28, #39

  • 27 хммм

    7 6 Отговор
    Нанесе троен удар по себе си фатмака.. и по БСП.
  • 28 българка

    8 9 Отговор

    До коментар #26 от "Демократ":

    Подлежи ли на съдебно преследване президент, който системно нарушава Конституцията ? Има достатъчно компетентни юристи, които могат да излязат с обвинителни декларации, защото е застрашена сигурността на държавата от произвола на президента и неговото обкръжение !

    Коментиран от #29, #31, #33

  • 29 Абе

    8 5 Отговор

    До коментар #28 от "българка":

    цял ден не спря да ни обливаш с ниско интелигентната простотия на мафията зад ПП и ДБ! Благодарим ти, че ни казваш, че са отпадъци, щото само отпадък може да лази толкова ниско и да плаща за лъжи! Но стига вече! Почини си малко! И утре е ден да лазиш!

    Коментиран от #32

  • 30 Българка

    8 6 Отговор
    ФАТМАКА РАЗЕДИНИТЕЛ РЕЗИДЕНТ ПРЕДАТЕЛ СЪЮЗИЛ КЕ С МАФИЯТА ИСКА ЕДНОЛИЧНА ВЛАСТ И ВСИЧКИ ДА МУ КОЗИРУВАТ -НО ЗЕЛЕН ЧОРАП ТИ СИ НАЙ ГОЛЕМИЯ ШАРЛАТАНИН
  • 31 малей како

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "българка":

    съдебно преследване - на

    всички шефове на прокуратурата от "подмяната" на сам
    всички съдии дали си отвод по някое дело и не върнали заплатите
    всички т.н. бизнесмени натрупали едни пари активи до сега
    продажници приели закони и подписали договори в ущърб на България
    партийни "лидери" и обръчи лапали, лапали и ограбили държавата
    военни лакеи и мерзавци допуснали тая мизерия на народа
    медии от всички видове облъчващи хората с вредна соросоидална помия и боза

    то не останаха хора за стража, на полицията , вяра няма
  • 32 Демократ

    4 6 Отговор

    До коментар #29 от "Абе":

    Нещо май не си разбрал, става дума за Президента.Изглежда копчето на латерната е натиснато на ПП и ДБ, пропуснал си Сорос и Прокопиев.Толкова сте Жалки!

    Коментиран от #34, #36

  • 33 Демократ

    6 2 Отговор

    До коментар #28 от "българка":

    Така е, но къде са конституционалистите? Широко затворени очи, което също е тревожно.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 мунчо

    7 6 Отговор
    И защо толкова плюете по президента? На кого да даде мандат в това сбъркано събрание? На ДеБе, че да направят коалиция с Боко и Шиши? Не, мерси! ИЛи пък направо на Шиши да даде мандат? Ясно е че пак ще има избори, тъй че всички словесни напъни са излишни
  • 36 Брях

    7 3 Отговор

    До коментар #32 от "Демократ":

    Истината е жалка, а платената простотия от пропад.няци, не е! 😃 Де ви ловят от мафията на прокопиев и кръга капитал, стоящи зад шарлатаните ДБ и ПП, да си продавате бъдещето бе? Колко монети ви струва страната и достойнството, че Президента толкова пречи да живеете в "мечтите" ви, да сте слуги на олигарси, крадени лъгани, в най бедната и ограбена държава, заради долната продажна с.ган? Мразете се, ама не мразете България! Ако я мразите, напуснете я!

    Коментиран от #41

  • 37 ами

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "На коя сме се вързали 😃":

    ДА,плащаш!И аз плащам,и всички,които пишем тук плащаме!Горчивата истина е!ДА,не искаш,и аз не искам да плащам,но задължително ни вземат парите и с тях плащат!Без да ни питат!А ние тук си разменяме обидни епитети,вместо да вземем тоягата!
    Между другото-сложих ти + защото това е и моето мнение!
  • 38 ТаУмВзе

    6 4 Отговор
    Импийчмънт и затвор за позорището рублен крадеф и бандите му рублоибрици!
  • 39 само да кажа

    4 2 Отговор

    До коментар #26 от "Демократ":

    малко не си прав!Президента има право при връчването на ТРЕТИЯ мандат,да го даде на човек,който може да не е претендент за премиер!

    Коментиран от #40

  • 40 Демократ

    2 5 Отговор

    До коментар #39 от "само да кажа":

    Кой е този човек? В Конституцията пише, че мандата се връчва на кандидат- премиера, който в 7 дневен срок или предлага кабинет, или връща мандата и се отива на избори.
  • 41 Демократ

    1 4 Отговор

    До коментар #36 от "Брях":

    Поредната латерна -сигурно не знаеш какво е, да ти кажа - музикална кутия на панаир, която повтаря една и съща мелодия и папагала вади късмет. В еднаквите ви глави са вкарани едни и същи опорки,които нямат нищо общо с темата, ама копчето на латерната е натиснато.

    Коментиран от #43

  • 42 Всички знаят

    3 0 Отговор
    Не сме отегчени от избори, а сме отвратени от партийните върхушки и от политическата система! Има голяма разлика!
  • 43 Ами

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "Демократ":

    за да не си евтина латерна на мафията зад шарлатаните ПП и ДБ и да им тиражираш пропагандата и лъжите за дребни монети, работи върху себе си! Бъдещето ти не струва няколко жалки монети!
  • 44 редник

    1 5 Отговор
    БКП-фатмашката с.г.а.н се окопава във властта и разгепването на бюджета и евро-фондовете!

    Коментиран от #46

  • 45 много си завеян, "българино",

    4 3 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    ти на това на Запад демокрация ли му викаш?????
    Еврофондовете са предназначени за крадене и за администрацията.
    Без евровноски и без еврофондове България би живяла по-добре и по-щастливо.
    Същото се отнася и за окупаторите ни от САЩ и от НАТО.

    Да ти кажа, в "обединения" запад от доста време вече нямаме избори. Тия дето ги "избираме" всъщност ги назначават. Остава да видим до кога ще ги търпим.
  • 46 ти си по ум трудовак

    2 4 Отговор

    До коментар #44 от "редник":

    И изречение не эвръзваш. Комунистът е Борисов - още е с партиен билет от 1977 г. НЕ ГО ЛИ ЗАПОМНИ???? Радев не е бил комунист, защото военните не членуваха в партия.
    И трето, дари да беше така, щеше да плямпаш други неща. Я кажи нещо свежо за НЕКОМУНИСТА Борисов, ген. Ат. Атанасов, Христо Бокикев и т..н. и т.н.

    Коментиран от #48

  • 47 анонимен

    1 3 Отговор
    За всичко това е отговорен Борисов, защото се продаде на Решетников и издигна Цецка
  • 48 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "ти си по ум трудовак":

    завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. По време на обучението си за офицер е приет в БКП, което тогава е задължително условие. Остава в партията до деполитизацията на Въоръжените сили през 1990 г. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на ........................................................................................................................................................................................................Не знам защо обиждаш хората които са служили в трудови войски.Личи си колко си умен.Преди да напишеш нещо провери дали е вярно ,особено когато касае известни личности.Много хора навремето ставаха комунисти не по убеждение ,а във връзка с кариерното им израстване.Така е било навярно и с президента РАДЕВ.Друг е въпроса,че според мен г-н РАДЕВ НЕ ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ СЪСТАВЕН РЕДОВЕН КАБИНЕТ С ДНЕШНОТО СИ РЕШЕНИЕ.ГЕРБ и ПП ясно подчертаваха от десетина дни че биха посдкрепили правителство ако третият мандат отиде в ДБ.Даже самата НИНОВА не е очаквала БСП да получи мандата.

    Коментиран от #50

  • 49 Гого

    1 1 Отговор
    Отлично.Статията е самата реална обстановка в страната.Радев знае прекрасно,че социалистите не могат да управляват с Герб,ДПС и Възраждане, а останалите партии даже и да ги подкрепят ,не могат да осигурят 121 депутата.Нинова сама влезе в интриги срещу Промяната
    Сама издигна мост между ДБ и БСП.А сега търси подкрепа.Не,мерси!!!Когато попадна в капана за мишки,заложен от Тиквата Буци,за избор на Предс.на НС, когато гласува за харт.бюлетина,тя не се усети,че Борисов цели да скъса отношенията си с бившата коалиция.А бат Бойко е цар да внася интриги и коварни схеми,само и само да си изпълни пъкления дяволски план.Е, евалла,постигна го!!
  • 50 Е как

    4 1 Отговор

    До коментар #48 от "ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ":

    правителство на ПП и ДБ с ГЕРБ? Та нали се "бореха" срещу ГЕРБ? На ужким де! 😂 Толкова сте жалки продажниците окупирали България, че не е истина просто!

    Коментиран от #53

  • 51 Хаха

    1 3 Отговор
    Направо се закла! Комунизъма е като бензин в кръвта. Хванеш ли го тоя вирус отърване няма. От комунист само мафиот става. Баце, Доган, Корнелия, Яне, Радев. Все тая! От една партия и от едно котило.
  • 52 Мариус

    1 2 Отговор
    До29.Абе. Какъв ти е проблема, че 26.Демократ мислят прагматично.А ти с овчия си мозък ,се пениш и инатиш като магаре на лед, и всички нормални хора трябва да приемат твоите идеи.Ееее няма да стане, по твойта гайда,хоро да се играе.

    Коментиран от #54

  • 53 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Е как":

    Поне такива бяха нагласите на тези партии .Мисля,че с БСП КАТО МАНДАТОНОСИТЕЛ ШАНСА Е НУЛЕВ и президента ни го знае много добре,Това НС ИМА ДА ВЪРШИ МНОГО РАБОТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ВАЖНИ ЗАКОНИ И БЮДЖЕТ.Идем ли на избори нещата се отлагат за неопределено време и още повече се забатачваме.

    Коментиран от #55

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Супер нагласи

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ":

    Да се обединят мафиите, под прикритието, че имало важни неща за гласуване в парламента! Абе хора, вие сериозно ли мечтаете да ви решат и дерат? Що за мечти бре?

    Коментиран от #59

  • 56 Мариус

    1 1 Отговор
    До 26.Демократ.Евалла!!! ОРИГИНАЛНО,ПРАГМАТИЧНО И ЗДРАВОМИСЛЕЩО излагане на истината.!!! Продължавай в същия дух!! Ние сме с теб!!! Герб и ДПС в канала.!!Най- вредния отпадък!!
  • 57 Мариус

    1 0 Отговор
    До54.Проблем нямам.Имаш проблем и то много голям.Защото не можеш да осъзнаеш,че си заложник на една партия,вредна за България.Защото в коментар18 каква пропаганда бе, в коментар 23 на коя сме се вързали, в коментар29 абе,в коментар 43 ами,като латерна пееш едно и също.Не ти ли омръзна да се унизяваш и продаваш достойнството и да оставаш без гащи.Ти си едно празноглаво чучело,което не става за чеп на буре,а камо ли да се занимава с политика.И още колко ника ще измислиш,само и само да накараш хората да мислят като теб.Е,няма да стане.От твойта чешма вода няма да пием.Няма да ме откажеш с каквито и доводи да излезеш,защото в политиката съм от много години,от толкова,откакто ти си проходил.

    Коментиран от #58

  • 58 Абе паляк

    0 1 Отговор

    До коментар #57 от "Мариус":

    Каква политика е да ми дращиш детската си простотиия на мафията на прокопиев и кръга капитал зад шарлатаните ПП и ДБ? До кога ще се излагате бе? Колко монети ви струва бъдещето? Казал съм ти! Не ме интересува, че някой е решил да е без достойнство и без гащи, но ако не вреди на останалите! Та ходете без гащи, но няма да ми продавате България! Иначе ще цитираш още коментари, дето пиша на продажниците!
  • 59 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Супер нагласи":

    Според мен и колкото избори да проведем едва ли ще се промени картинката относно партиите които ще влязат в НС.Трите сигурни партии на 100% са ГЕРБ, ДПС,ПП други и да влязат ,те просто са пълнеж и винаги ще спъват с претенциите си всяка коалиция.Пресен пример ИТН и БСП в правителството на ПП.Ако не ме лъже паметта БЕЛГИЯ беше в такова положение около три години ,но те са друга ,,бира,,

    Коментиран от #61

  • 60 Мариус

    1 0 Отговор
    До55.Супер нагласи.Да, в Парламента Партиите имат да приемат 22 закона от Плана за възстановяване и развитие,въз основа на които ще се отпуснат на Б-я 19 млрд.евро,които ЕК ще гласува в Европарламента.Най-важните са: Първо- Промени в Съдебн.Система и отчет на Гл.Прокурор в НС, като за неизпълнение на задълженията,ще му се търси отговорност от независим следовател от Висшия Съдебен Съвет.Включително мандата му да се намали от 7 на 5 години.Второ:Да се укрепи границата с Турция и да спре вноса на емигранти към страната ни,като се включат всички разузн.служби и основно Гранична полиция.Трето:Да се отпуснат средства от бюджета за подпомагане на най- бедните слоеве от обществото ни,във връзка с нарастващата инфлация и т.н.Чака се сериозна работа от депутатите, от редовно правителство,което ще носи отговорност,защото служебното на Радев не може да носи отговорност и да кове закони.
  • 61 И това е жалкото

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ":

    Партиите на двете мафии, са именно трите сигурни на първите места! За какво говорим? Какво бъдеще има тази страна, с този блеещ материал? Партии на олигарси, плащащи за лъжи, измами, манипулации, пропаганда, за да се докопат до власт!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове