Last news in Fakti

9 Февруари, 2023 09:47 1 157 30

ДПС отвори дарителска сметка в помощ на Турция

  • дпс-
  • дарителска акция-
  • турция-
  • земетресение

Има дарения и от по 20 и дори по 5 левa

ДПС отвори дарителска сметка в помощ на Турция - 1
Снимка: БГНЕС

Дарителска сметка в подкрепа на семействата на загиналите в опустошителните земетресения в Турция и на пострадалите в тези ужасяваща трагедия отвори ДПС. Средствата ще бъдат предоставени на турската Агенция за бедствията, която ще ги разпредели според нуждите на страната.

Първото дарение в сметката направи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Суми внесоха по сметката и всички народни представители на Движението в 48-ото НС, кметове, областни координатори, членове и симпатизанти на партията.

Има дарения и от по 20 и дори по 5 лева, което означава, че колкото и малко средства да имат, хората желаят да отделят от тях, за да бъдат съпричастни с тежката участ на турския народ в момента, каза зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, който отговаря за координацията на мащабната дарителска кампания на ДПС в помощ на хората в Турция.

Искам да благодаря на всички хора с добри сърца за тяхното милосърдие. В случая размерът на дарението не е най-важното нещо. Важен е жестът, заяви още Ахмедов. И подчерта: "Както каза почетният председател на ДПС д-р Доган, за броени часове и дни Република Турция получи солидарността и подкрепата на голяма част от света, което говори изключително много за нейния авторитет. Историята на Република Турция, която е трасирана от много проблеми и предизвикателства, показва, че тя винаги е намирала изход в единството и заедността на нацията.".

Титуляр на сметката е ДПС

Търговска банка Д АД
IBAN BG96DEMI92405000309448
BIC DEMIBGSF


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САТЪРА НА ХАНА

    28 3 Отговор
    ТУРСКИТЕ МИЛИАРДЕРИ В БЪЛГАРИЯ И ТУРЦИЯ
    ДА ПУСНАТ ДЕЦАТА
    ДА СЪБИРАТ КАПАЧКИ :))
  • 2 ДПС, ГЕРБ,БСП, Възраждане - крадци

    34 4 Отговор
    Това е добре и аз ще внеса. Ако беше земетресението в БГ, щяха ли да открият дарителска сметка крадците от ДПС?

    Коментиран от #20

  • 3 дъ пъ съ

    38 2 Отговор
    е е противоконституционно, туморно образование
  • 4 12343211

    19 0 Отговор
    С малко закъснение...има две сметки преди вас.
  • 5 Наглецо

    35 3 Отговор
    На тия крадци и една стотинка не давам !
  • 6 коментар

    33 5 Отговор
    Събирайте, Доганчо и тях ще открадне
  • 7 Мнение

    30 3 Отговор
    Евромилиардерите от ДПС, които 33 години крадат България и са в бизнеса и държавната администрация на всички нива, решили, че няма нужда да харчат от своите пачки, а може пак бедните хорица да изтупат чувала....Безсрамници!
  • 8 Сталин

    27 4 Отговор
    ДПС не пуснаха дарителска сметка за пострадалите от наводнения ,пожари и други бедствия в България,ДПС е расистка организация в която не се допускат българи и се разделят хората на етнически принцип и това е против западните демократически ценности,затова ДАНС трябва да се самосезират

    Коментиран от #28

  • 9 Отчитане

    16 2 Отговор
    За преброяване и проверка на верните в държавните, общински служби ци и по места на заплата.
  • 10 Правилно свободно крадене

    15 1 Отговор
    От ЦИК да вземат и да прекратят регистрацията на тази партия за изборите на първи април. Така изборите с тоалетна хартия ще станат още по-забавни.
  • 11 ДПС

    19 1 Отговор
    Наближават избори...трябва да имитираме загриженост пред електората, пак искаме в парламента и парче от баницата
  • 12 Антиконституционалистите

    23 2 Отговор
    когато стане на въпрос да се открадне нещо бързо се надигат и задействат ! На тези измамници не трябва да се вярва, по-добре по пощата да пратя пари в Турция за пострадалите отколкото в сметка под контрола на ДПС, не съм авършен балама !
  • 13 бе я си

    13 1 Отговор
    на соколчето ще му покажа средния пръст
  • 14 Стоп на изборния туризъм и

    18 0 Отговор
    избирателните секции в турция...управляващите ни се заиграват с народа, постоянно го провокират и това няма да е на добре, ще става страшно
  • 15 И това земетресение

    17 2 Отговор
    Потвърди двойния аршин дори в трагедиите! Защото поне у нас почти не се говори за Сирия, а там положението още по-зле!А имах си аз ДеПеСъ да не използва нещастието да трупа точки пред електората си!
  • 16 ДЯДУ РОГЛЮ

    6 1 Отговор
    ИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ
  • 17 Хммм

    17 0 Отговор
    А за братята им мюсли.та от Сирия няма да събира дпс-то??? Нали много се държат шалварести.е??!
  • 18 Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО

    19 0 Отговор
    Шиши ага,Бойко паша и дУган ага са милиардери,мога спокойно да възтановят сами всичко разрушено ...

    Коментиран от #29

  • 19 Лицемери

    17 0 Отговор
    Не им вярвам за абсолютно нищо!
    Емел Етен, убиеца Местан, Агуш, и бившите им депутати, те ще дарят ли?
    А Данчо ментата- бивш зам председател на НС , той дари ли! Никъде не чух да е напрвил такъв подвиг.
    Сега чакам Вежи- предс на НС да поразмести милоните, честно спечелени от далавери.
    И защо в отделна сметка на ДПС? Че да си ги дръпнат после1
    Лицемери
  • 20 Ганчо

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "ДПС, ГЕРБ,БСП, Възраждане - крадци":

    Може би от ВМРО щяха...
  • 21 ФЕЙК

    11 1 Отговор
    Добре, че това нещастие не стана в България. Един спасител щеше да вади пострадали из под руините, а 10 СЕИРДЖИИ ДА СНИМАТ С ТЕЛЕФОНИТЕ!
  • 22 Анонимен

    3 6 Отговор
    Тях не ги мислете. Може да крадат, но са задружни и си помагат, а и не са мързеливи. Ако дойдете ще ахнете на замъците им, колите, земите изкупени от тях ми разказват хората, а и им носят за колене на ден много крави. Поне са видяли на 3 етажа по 5 крави, общо 15 крави. Ядат еко месо. На пазачите им давали над 3000 лева, кой българин би дал, но те дават на тяхните си турци и правилно. Няма място за завист.
  • 23 1234

    2 6 Отговор
    Ние българите ще се молим на тях, но не и турчина. След месец ще имат малки агънца и от тях ще купим, а не от други я. И гледаш хвърлил българина отрова от завист. Турчина е много по човечен. Това е от мен.
  • 24 ДПС са лицемери

    12 0 Отговор
    Те живеят на гърба на българските турци и на изселниците ни. Лицемери и използвачи. Притеснени не за хората, а че наближават избори и губят гласове. Сравнете снимки на депесарите в НС в началото и сега. Преди имаха лица на хора, а сега на охранени прасета, с нагли мафиотски мутри. Защо ще отварят сметка, а не да се лишат 10 % от откраднатото, ще стигне за всички изселници. Само предлагам и им казвам, че са им длъжници на тези измъчени хора.
  • 25 БЧК

    10 0 Отговор
    Не им се връзвайте на тия ще ги присвоят за себе си даренията и помощите.
  • 26 даАм

    7 0 Отговор
    Д.П. ще даде ли?
    САМО ПИТАМ.
  • 27 даАм

    7 0 Отговор
    Местните депесарски феодали от Делиормана- Разградско, Търговищко, Шуменско и пр., ще дадат ли дарения?
  • 28 Смотан старец (ЦИГАНИН)

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Сталин":

    Грешиш НЕ ПУСКАТ ХРИСТИЯНИ ЗАЩОТО АЗ СЪМ НА 86 ХРИСТИЯН КРЪЩАВАН В ЦЪРКВА ПЪК МАКАР ДА СЪМ ЦИГАНИН ХРИСТИЯНИН Е БИЛ ПРАПРА ДЯДО МИ ХРИСТИЯНИ СА И ПРАВНУЦИТЕ МИ И ХРИСТИЯНИ ПРАВОСЛАВНИ И В КРЪВТА
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 хатче

    6 0 Отговор
    никога не се връзваите на ДПС само по изборите се сещат за нас и сега пак изборни мурафети
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове