Last news in Fakti

7 Март, 2023 11:04 2 536 32

Майката на Семерджиев обори последните свидетелски разкази

  • георги семерджиев-
  • катастрофа-
  • черни връх

С нищо не е показал, че е дрогиран, нито сме го усетили, че е взимал такива неща, добави Мариана Семерджиева

Майката на Семерджиев обори последните свидетелски разкази - 1
Снимка: БГНЕС

Свидетелските показания по делото срещу Георги Семерджиев пред bTV коментира и неговата майка – Мариана Семерджиева. По думите ѝ вината му е в това, че е минал на червено, а твърденията, че синът ѝ е бил със Симона Радева преди катастрофата не са истина.

“Нито съм била свидетел на катастрофата, нито мога да кажа нещо за нея. Мога да кажа само хубави работи за сина си, аз съм майка. Всяка една майка ще защити детето си, каквото и да е. Сега, че е минал на червено - да, има вина. Но всички други неща, които се изприказваха за него, идват в повече", каза Мариана Семерджиева.

Тя заяви, че в деня на катастрофата Семерджиев е бил в дома ѝ да вечерят и не може да каже дали е употребявал наркотици.

„Вечеряхме, говорихме си, тръгна си от нас. С нищо не е показал, че е дрогиран, нито сме го усетили, че е взимал такива неща“, добави Мариана Семерджиева.

Пред съда негов приятел – Христиан Петракиев, заяви, че са се видели около 18 часа и той е бил със Симона Радева тогава.

"Не знам 16-18 часа дали този го е видял, че е бил със Симона, при положение че той взе брат си от работа и беше по същото време и дойдоха вкъщи", коментира още майката на Георги Семерджиев.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да се сменят светофарите

    23 2 Отговор
    и като надушат такива като него да светват зелено.

    Коментиран от #10

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 4 Отговор
    Престъпник Доживотен Затвор
    При Социализъмът За Убийство даваха смъртна присъда

    Коментиран от #11

  • 3 Наркос

    33 1 Отговор
    И аз шмъркам чат пат ама не минавам на червено със 140 км и не убивам хора, но е заради такива примати страдаме всички! 20 години минимум без значение трезвен ли е къв е, даже ми се струват малко, поне по 15-20 год на отнет живот!
  • 4 Българка

    42 1 Отговор
    Както каза,майка е и ще защити сина си всякак, дори и с лъже свидетелства.
    Фактите (ако вече не са платени) са ясни. Катастрофа по негова вина, причинила смърт. Тест за наркотици - ПОЛОЖИТЕЛЕН. Точка!
  • 5 Комунист вина няма

    46 0 Отговор
    Тази гопожа е точно толкова виновна за смъртта на двете момичета, колкото и психопата син.
  • 6 Един БЪЛГАРИН

    36 0 Отговор
    тАЗИ ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТА РОМКА
  • 7 Минал на червено, убил

    22 1 Отговор
    две момичета и избягал, изобщо каква вина търсите в това хрисимо мамино наркоманче, толкова "близко" с полицаи, корумпирани прокурори и политици, а е и роднина на известен червен генерал от БКП, хайде стига сте се занимавали с него, оставете момчето, дайте му там една условна и да се забравя тази шумотевица, че има и още да си довършва рисунки по толкова много ПРАЗНИ места по тялото и в главата !

    Коментиран от #20

  • 8 Един родител

    31 0 Отговор
    ,,Сега, че е минал на червено - да, има вина. Но всички други неща, които се изприказваха за него, идват в повече", каза Мариана Семерджиева..........................ДЪРТО,значи виновен,че минал на червено и то два пъти,А ТОВА,ЧЕ Е ПОГУБИЛ ДВА ЖИВОТА не е виновен...................................Аз ако съм на мястото на опечалените,до сега това нещо да е изгнило някъде....................

    Коментиран от #14

  • 9 хахах

    32 1 Отговор
    майката не само обори всички показания на свидетелите ами е време да обори и всички доказателства на прокурорите и направо да го пускат на база нейните показания.......смех

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бивш затворник

    1 11 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    грешиш АЗ бях съден за убийство и лежах 6г.през 1985г.

    Коментиран от #13

  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "хахах":

    Бесзаконие 33 Години

    Коментиран от #15

  • 13 Няма такава присъда

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Бивш затворник":

    за убийство през комунизмът 1985 г. ! Освен ако си убил несъзнателно с МПС или син на червен мазен престъпен политически елемент !
  • 14 ТИРбушон

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Един родител":

    Преди две години, ако не се лъжа, един такъв излезнал предварително от затвора. Случката беше около Герена. Цяла седмица изкара преди скоропостижно да се спомине. Държавата може и да е отменила смъртната присъда, но реалния живот не е!!! Защото си е измислена държава....
  • 15 ТИРбушон

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Чудя се всички ли по селата с претенциите за градове сте толкова неграмотни?! Може на теб отвътре да ти идва....
  • 16 Перо

    23 0 Отговор
    А защо разпитват майката на престъпника? Нито е била свидетел, а има и близка родствена връзка! Каква тежест могат да имат нейните измишльотини?
  • 17 Демократ

    24 1 Отговор
    За жалост цялата мощ на държавата е съсредоточена да спасява убиеца, а живота на невинните му жертви ,майчиците, бащите ,любимите,близките им,чийто живот завинаги ще бъде белязан със скъпата им загуба няма никаква стойност. Държавата не се интересува от тях. Толкова е трагично,че пак трябва да се предлагат на българите да бъдат избирани крадци,лъжци и престъпници,които да управляват България.Не трябва да бъдат избирани повече, трябва да изберем промяна!
  • 18 гого

    16 0 Отговор
    Този още ли не е осъден! Ще стане като с убиеца на М. Цветков! Сремно петно е българската правосъдна система! Затова в тази държава ще останат само Семерджиевци и тем подобни!

    Коментиран от #25

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Па и хора

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "Минал на червено, убил":

    Още има. Даже ако може държавата с нашите данъци да му купи едно RS8 да вземе още няколко човека да претрепе.
  • 21 арлингтън

    13 0 Отговор
    Ще му дадат условна присъда,както е условно правосъдието в България. Онзи убиец,който уби Милен Цветков още се скатава.

    Коментиран от #23

  • 22 РАЗСТРЕЛ ЗА ТАКИВА

    12 0 Отговор
    ИЗБЯГАЛ И НЕ ОКАЗАЛ ПЪРВА ПОМОЩ. УБИЕЦ.
  • 23 ЩЕ МУ ДАДЪТ УСЛОВНА АМА

    12 2 Отговор

    До коментар #21 от "арлингтън":

    НАРОДА ВЕЧЕ МУ ПИСНА, ЩЕ ЛЕНЧУВАМЕ СЪДИЯТА И ТОЗИ НАПРАВО НА УЛИЦАТА.

    Коментиран от #29

  • 24 СЪДИИТЕ ДА ВНИМАВАТ

    10 1 Отговор
    НАРОДНАТА ЛЮБОВ ЩЕ ГИ СПОХОДИ И ЩЕ ИМ Е ПОСЛЕДНОТО ДЕЛО В ЖИВОТА ИМ.
  • 25 Е разбира се

    11 0 Отговор

    До коментар #18 от "гого":

    Че, ще стане. Тия, са готови да плащат, на полицайте да омажат доказателствата, на експертите да пропуснат очевадни неща, на следователите да затворят по едно око, на прокурорите за да четат НК както дявола евангелието, и на съдията за да отсъди според джоба си. В храма няма ни един вярващ останал. Само търговци.
  • 26 ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ

    8 0 Отговор
    НАД ЗАКОНА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪДИИ КАТО Румяна Ченалова КОЯТО влиза в парламента е водач на листата на "Възраждане" в Кюстендил и втора в 24-и МИР
  • 27 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 0 Отговор
    Сигурно ли е,че този младеж е управлявал колата.........Да не се окаже,че е някой неизвестен...При такава катастрофа а няма и следа от удар....А,някой се самохваткосват на счупените софийски тротоари и се счупват.......Както и да живееш .....падаш и Травматологията те чака..........

    Коментиран от #30

  • 28 Aлфа Bълкът

    6 0 Отговор
    "Обори", демек вече го оправдаха?
  • 29 Да бе

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "ЩЕ МУ ДАДЪТ УСЛОВНА АМА":

    Ще лЕнчуваш съдията от компа.
  • 30 ДЪЛБОКО БЛИЗВАЩ до ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    По-скоро е някой достатъчно известен и доста високопоставен чуждестранен гражданин, свързан най-вероятно със швейцарското посолство!!!
    В самото начало, точно по време на катастрофата на 05.07.22 пак ти бях отговорил по сходен начин и още тогава ти казах, че най-вероятно в колата е имало едно или две момичета.
    Интересно ще ми бъде какво ще ми отговориш сега, с оглед последните разкрития по случая и най-вече показанията на двама от свидетелите!?
  • 31 Лъжкиня

    4 0 Отговор
    И за лъжесвидетелстване я тикнете за някой месец в затвора! Изчадието й убило две млади жени, редовно се друса, каеа като луд а тая мерзавка се опитва да го изкара ангел!
  • 32 Ламбо

    0 0 Отговор
    А бе Миме , много си смотана , майка му казва че, не знае нищо, ти откъде го измисли че оборвала свидетелските показания .Оборването става с доказателства. Пак си мислила за глупости , пиши си за секса и се навирай другаде .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове