Last news in Fakti

11 Март, 2023 06:18 2 722 85

Бойко Борисов: Пак ще ги бием!

  • бойко борисов-
  • герб-
  • ихтиман-
  • избори

ПП и ДБ да не предизвикват умишлено граждански сблъсъци, призова лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов: Пак ще ги бием! - 1
Снимка: Фейсбук

"По време на управлението на ГЕРБ е имаше нулева миграция, а сега - по 30-40 души хващат всеки ден. И това го приемат за "нормално". Поименно знаех имената на граничарите. И всеки ден с президента Ердоган: "Ало-ало" и мигранти няма. А за две години какво ли не чухме!".

Това заяви в Ихтиман на среща със симпатизанти на партията лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

"Българя беше станала фактор на Балканите. Имах страхотен екип - външен, вътрешен министър. Всички събития се провеждаха в София, не в Букурещ, не в Анкара, в София. Тук идваше Юнкер, Макрон, Ердоган, Биби Нетаняху. Един час мога да изброявам. Какво се случи с държавата? Знаете ли как се извоюва да си лидер на Берлинския процес и срещата да е в София? Това е процес, на който водещи са Германия, Франция, Великобритания. Как се довежда президентът на Франция, канцлерът на Германия да се разхождат по Моста на влюбените в София", обърна се Борисов към множеството в залата.

"А какво се случи сега с България? Всичко минава през Гърция и Турция - жито, газ... Това щеше всичкото да се прави от София! Какво се случи? Кой поиска България да удари дъното на Балканите и в Европа? Ние с 30% изпреварихме по доходи сърбите. Никога не е било това в историята“, попита лидерът на ГЕРБ.

„Направихме 52 км в София метро, Белград още няма. Парите ги няма, инфлацията изяде повишението на пенсиите и заплатите! Този, който направи правителство, ще иска да се хвърли от моста на Ихтиман. Те затова не искат да правят правителство. Всичките тези огромни разходи, които бяха заложени... Взеха ви по лев на литър бензин, с вашето търпеливо мълчание. В момента, в който си отидоха, бензинът падна с лев", каза той.

"Хората мислят, че след 2 април ще направим правителство, ще се събудим и всичко ще се оправи. Обаче 16 милиарда ги няма. Този, който дойде, трябва да затегне колана до последната гайка. Иначе ще трябва да дойде МВФ, за да направи това, което в България политиците ги е страх. Международните пазари усещат, че кървим, че я няма държавата и ще ни набиват лихви, които децата ще плащат. Две години бяхме пресирани, но робски мълчахме, защото те дойдоха, подкрепяни с огромна медийна подкрепа. А беден и гладен народ, става опасен народ, той няма къде да отиде. А тепърва почва бедствието", прогнозира Борисов.

"Докато вдигаха комисионните, изпуснаха инфлацията и цените. Добре че поне тока успяхме да запазим с решението на ГЕРБ. В момента дават, че те падат, ние качваме. 0,6% разлика в тяхна полза, вече обединени. Но ние ще наваксаме", увери лидерът на партията.

„Искам да се обърна към Промяната и ДБ. Да не предизвикват умишлено граждански сблъсъци. Вчера ми извадили един паметник и го стрелят в центъра на Благоевград с пищови. Демократи ли сте? Съдебна реформа ли ще правите?! И ако е това, никога няма да ви подкрепи ГЕРБ. Днес го занесли в Сандански. Там обаче партията, понеже е малко македонска, и го прибрали. Но те така ще накарат българи да се сбият с българи. Или си приберете вересиите, или не знам какво ще стане. Аз няма да позволя да ми стрелят по физиономията и децата ми да го гледат! Ако това е "демокрацията", ще ги гоня до дупка! Няма да им дам бял ден! Никога с тези, които стрелят по хората!!!", предупреди Борисов и се закани да не подкрепи съдебната реформа.

След това пожела на събралите се хора да са живи и здрави. "Пак ще ги бием!", завърши Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    85 15 Отговор
    Тиквата е виновен за сблъсъците за Паметника на Съветската армия.Козяк заповяда на Тиквата да се махне паметника.А той заповяда на слугинята си Фандупкова.

    Коментиран от #7

  • 2 Еееееейй!

    102 9 Отговор
    Ни срам ни очи!
  • 3 обекивен

    99 7 Отговор
    Този не влезе ли в затвора, геноцода над народа няма да спре никога.
  • 4 Сменям си ник-а

    92 6 Отговор
    И какво се случва с чекмеджетата.
    А чувалите с пари.
    Някакви прашки в Барселона и Т.Н

    Той ще пак ще бие.
  • 5 Един

    83 5 Отговор
    и същ репертоар , лъжи , жлъч и пареща несигурност от това , което го чака ! Сам си говори вече !
  • 6 да де

    93 6 Отговор
    Не мога да повярвам, че тоя беше 12 години премиер явно е прав за качеството на маТряла.
  • 7 Гелла

    42 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Къде видео сблъсъци беолигофрен?
  • 8 Тоя път

    61 3 Отговор
    Ще биеш на Бай Ставри змията със забеления си д.р.н.и.к!
  • 9 Град Симитли

    47 5 Отговор
    Паметника на Светиня Му не е добър
    Боко изглежда слабичък, а Чекмеджето Му - малко и плитко!.....
    По-добре да го турят у полето да плаши гаргите
  • 10 Ще биеш

    47 5 Отговор
    зайците !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пучо Капучо

    62 5 Отговор
    В очите на българина този отдавна е облечен с карираната униформа, само дето не е все още при бай Ставри - напротив, с нея най-безсрамно се бори пак за власт. Това говори всичко за състоянието на държавата в момента, жалко.
  • 13 Има ли смисъл да правим избори,

    44 8 Отговор
    тези тъпи кратуни вече са скалъпили всичко, затова са уверени, че ще са първи, всичко е уредено, даже и никой да не гласува за тях. Този тъпан сам си каза, че често ходел до посолството на САЩ, за какво ли, всеки ще се досети. Той вече е българският зеленски, вече е добре подкован от САЩ, остава да запали българският майдан и да започне украинският вариант в Бълтария. Българино спиш, тези ще те изкарат по бели гащи от леглото ти и ще те пратят на фронта да мреш.
  • 14 Нено

    75 5 Отговор
    По времето на Тулупа не е имало мигранти защото каналите са работили
    По времето на Тулупа населението на България рязко намаля
    По времето на Тулупа малкия и среден бизнес изнемогваше
    По времето на Тулупа стана известна фразата ремонт на ремонта
    По времето на Тулупа нямаме хеликоптери
    По времето на Тулупа нямаше демокрация, а автокрация
    и тн.
  • 15 Ром Бакарди

    44 2 Отговор
    Пинокио.....абе тоз май има неква болест- сам да си вярва! Лафи колкоту да са намира на работа, сяка негува дума е уйдурма, шашма- ляга и става сас идеята чи е незаменим! Ако Фройд беши жив и го прегледа, барем идно пет различни психически састояния щеши да му открие.
  • 16 Да бе да

    55 8 Отговор
    "По време на управлението на ГЕРБ е имаше нулева миграция, а сега - по 30-40 души хващат всеки ден. И това го приемат за "нормално".

    По твое време деляхте парите и ги пускахте директно по канала , полицайте ги охраняваха с бурканите отпред и отзад ! За това и нямаше никой заловен!
  • 17 едсвдс

    60 4 Отговор
    Ако българите се събудят и видят за какъв прост лъжец и крадец става дума, и ако осъзнаят че не бива да дават власт на един пропаднал клептоман, бандата ГЕРБ е приключена. Простия пожарникар и разбойниците му от ГЕРБ 12 г. ядоха и грабиха българите и по доходи бяхме на път да стигнем Африка. Всеки вижда как е стройл този айдук, 50 % за пътища и 50% в чекмеджето. Няма да гласувам за вас разбойници от ГЕРБ, мИрси.
  • 18 Дама Пика!!

    47 3 Отговор
    Стига ни се заканва!Невиждаш ли,че никой не иска с теб да управлява.По добре си взимай пенсията и си почивай.Моля те ,освободи политическата сцена от присъствието си!
  • 19 ХАХАХА

    46 1 Отговор
    От сутрин до късна вечер само егоцентрици по медиите. Най лошото е ,че никой журналист не опонира на глупостите ,които дрънка този, а има толкова много с какво да му затворят устата на този и на промянаджийте.
  • 20 Ирена

    14 24 Отговор
    Бойко не става и просто Киро не става.
    Жалко за обикновените хора.
    Единия е мафия, а другия ще ни вкара във война.
    Истината е Експертно правителство.
  • 21 Нормален българин

    36 0 Отговор
    по кражба да. С купуване на гласове ДА.
  • 22 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    6 32 Отговор
    БРАВО БОЙКО , ТИЯ ЛГБТ И ПОДЛОГИ ОТ ПП И ДЕБИЛИТЕ ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ ! ЩЕ ИМ СЕ ВРЪЩА ТЪПКАНО ДО КРАЯ НА ЖАЛКИЯ ИМ ЖИВОТ !
  • 23 един

    33 2 Отговор
    "Ще ги биеме",като сте комунистически мафиоти и крадци узурпирали властта как няма да ги биете,крадете от общите пари и купувате избори,но власт вече няма да видите,защото ти мафиота на мафиотите си разгадан от Европа и САЩ,и свърши с това да ги прикарваш с 200,занапред ти ще си отпред а те отзад,и ще видим кой кого прекарва!Струва ми се и ти ще искаш да си местиш "бизнеса" в чужбина!
  • 24 Веселяк

    3 22 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆
  • 25 КИРО ЛЪЖЕЦА

    9 17 Отговор
    Бойко ние пак ще излъжем Българите ???
    Просто така сме свикнали да правим и така сме възпитани !!!!!!!
  • 26 единен

    34 1 Отговор
    Както на всички избори със фалшафициранв на протоколите.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тити

    33 1 Отговор
    Лудият диктатор не спира да ни продава лъжлива пропаганда почивен ден за мафиотите от Герб няма
  • 29 оня с коня

    7 24 Отговор
    ГЕРБ е НАЙ-МНОГОБРОЙНАТА Партия в БГ ,което се здължи ИЗКЛЮЧИТЕЛНО на Лидера й Борисов.И понеже това си е чиста Лидерска партия оттегли ли се Лидера,Партията неминуемо се стопява.Затова и Противниците на ГЕРБ които ОТЧАЯНО ИСКАТ да са на Първа позиция пък ГЕРБ им пречи предлагат,съветват,настояват и т.н. Борисов да се пенсионира,да се оттегли за да си гледа внуците,да отстъпи крачка назад,Партията да го изключи от Редовете си и т.н.И така:Затрупаха го с Компромати за Шкафчета с Кюлчета,за Къщи в Барцелона,присмяха му се че бил чел само "Винету", и не разбирал и Бъкел английски,АРЕСТУВАХА ГО дори и квооо?...ГЕРБ и Борисов са ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Първа сила и ако не успеят да съставят Правителство,с многобройните си Депутати НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ на Никой друг да упрявлява!Не вярвате на написаното от мене щото е Глупост ли?Ами ще се уверите на 2-ри!:)

    Коментиран от #33

  • 30 Дрън дрън та пляс

    21 1 Отговор
    Много пропаднала и жалка персона, да се радва оше малко на коропоративния вот и на простия народ
  • 31 Така е!

    23 1 Отговор
    Ама вие и без избори биете всички по глупост и кражби.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Оня с коня до оная тиква

    18 1 Отговор

    До коментар #29 от "оня с коня":

    Диспансера ,диспансера за вас

    Коментиран от #44

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Меси съм

    17 1 Отговор
    Ше бием , говорил с главния съдя, ще ни пусне няколко чувала от ония - костинбродските дето уж ги нямало
  • 36 Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО

    19 1 Отговор
    Толупа е изпаднал в панически страх...
    Всеки ден едни и същи монолози..
    Плаши хората,и обяснява колко е важен,а всъщност е един мухлясал старец,от когото нищо не зависи... Неговото място е в затвора,и той много добре осъзнава,че това рано или късно ще се случи...Спокойно Бочко,и там също живеят хора...Как беше поговорката,ВЛЯЗАЛ В ЗАТВОРА ПОПАДНАЛ НА ХОРА И СТАНАЛ ЧОВЕК.... Времето ти свърши,време е за възмездие...
  • 37 Браво!

    2 15 Отговор
    Победата ще е за ГЕРБ! Трябва ни правителство.
  • 38 баце ти си

    15 0 Отговор
    Бит , бит по главата от Природата та мозакът ти станал на мътеница .
  • 39 Пламен

    19 1 Отговор
    Писна ми да гледам този изкуфял папардак да ми се кара от телевизора....
    Писна ми,да гледам как един крадец се опитва да прави цял един народ на глупаци...Махай се от България,крадец мръсен...
  • 40 ЧехМедЖаН ПаШа

    14 1 Отговор
    Прост съм и ми е лесно...
    Вие сте прости и аз съм прост и за това се разбираме...
    Отново искам да си пълня чехмеджетата,дори съм обещал на каскетов по едно чекмедже на седмица,да ми оправя бакиите в съда...
  • 41 Браво

    11 1 Отговор
    Кръстника ще поведе всички зависими към келепира!
  • 42 Макс

    13 1 Отговор
    Пак лъже. Тогава не ги хващаха , а им осигуряваха коридор до границата със Сърбия.
  • 43 Винету

    12 1 Отговор
    С индианците пак ще бият народа. Откъде ли е толкова сигурен?

    Коментиран от #52

  • 44 оня с коня

    2 3 Отговор

    До коментар #33 от "Оня с коня до оная тиква":

    Е баш от там пиша де,ИДЕЯ СИ НЯМАШ колко сме луди когато Борисов трябва да спечели Избори!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Някой

    15 1 Отговор
    Престани да говориш лъжи и да плашиш хората мутро долна.Ще биеш не на изборите,а камбаната на края ти крадец долен.Хора защо си губите времето с тоя малоумник.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 "Тц"

    7 0 Отговор
    Както казала ламята.
  • 50 Мнение

    19 2 Отговор
    Развитието на България е блокирано от наглеци като Бойко Борисов, Иван Гешев, Емил Кошлуков, Борислав Михайлов и директора на Народния театър, които не се съобразяват с волята на хората и не подават оставка.

    Коментиран от #58

  • 51 Бамбука

    14 0 Отговор
    Казват, че след книгата "Генерала от Панама" от печат щяла да излезе и "Генерала и Магнитски".
  • 52 Ами...не е

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "Винету":

    Това е автохипноза.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 пак тиквата на амбразурата

    9 2 Отговор
    много умно исказване на много умен човек браво за интелигентността и спортсменството във вече нагласената надпревара !!! народе събуди се изборите са нагласени отдавна пак този толуп ще е първа сила и пак ще си викате …от каде толкова хора да гласуват за тоя …? ами от каде от машинно гласуване разбира се …!!!
  • 55 Ще биеш,ама от центъра!

    11 1 Отговор
    Никога повече герб,никога повече пп и дб!НЕ на партиите на войната!Гласувайте против!
  • 56 Тъй,тъй до...

    10 1 Отговор
    Следващия Магнитски!
  • 57 САМО

    13 1 Отговор
    Помисли ТУПИ и изброй колко лъжи се казал през тези вече 15 ГОД. Хиляди. И ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЛЪЖА МАНИПУЛАЦИЯ. САМО ЕДНО НЕ Е ЛЪЖА. ТОВА, ЧЕ СТАНА МИЛИАРДЕР И ПОКРАЙ ТЕБЕ МНОГО ОСТАНАХА МИЛИОНЕРИ. А НАРОДА НАЙ БЕДЕН НАЙ БОЛЕН И ОСТАВИ ДЪРЖАВАТА НАЙ КОРУМПИРАНА
    В EU. А ТВОЯТА ГОРДОСТ МАГИСТРАЛИТЕ НАЙ ПЕЧЕЛИВШИЯТ КРАДЛИВ БИЗНЕС. Забавя се но не се забравя за ТОЗ който е крал убивал ближния СИ
  • 58 Нормално за комунисти

    6 1 Отговор

    До коментар #50 от "Мнение":

    Колко време след ноември 1989 година!
  • 59 В името на БГ

    10 2 Отговор
    Този път Герб ще са първи в Белене!!!
  • 60 Слънчев бряг

    11 2 Отговор
    От многото тежка работа, крайно време е това нещо, най-после да си почине в хотела на Бай Ставри!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Вълк единак

    12 2 Отговор
    До като двата шопара - Шиши и Тулупа са на свобода България няма да я бъде.
  • 63 ХХХХ

    4 1 Отговор
    Хитър е, 2003 ипон, лично, мразел, а днес е с дпс, или раздвоение на мисълта, двуличието на много комунисти им помогна, но нейсе. И днес е с уж мюсюлманите, удари християните, защо ли, защото бяха безработни при костово до днес, няма аванта, и навсякъде са негови хора назначавани, но нейсе, както казват някои туркини, бог забавя, но не забравя, учудване се, че турците знаят българската поговорка и то на български, явно защото и те са сами, а са заможни хора. Прокудени далеч от Бг, като не си знае един ученик урока остава с 222 в същият клас на поправителен, а герб щял да спечели, и кво като спечели, бг още по зле ще е, батака е навсякъде. Не само да вземете властта и да удряте невинни хора, а работа се иска, работа, работа, а не далавери само да са ви в главите, а имаше ги, но както и да е. Нищо не може да се върне, нито вренето, нито погубената ни младост, а Борисов ипон е от 2003 и от по преди. Алчност човешка, ненаситна
  • 64 мишо

    9 2 Отговор
    ПРЕДАТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!МРАЗЯТЕ БЕЗПЛАТНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 65 ММ943

    9 3 Отговор
    ГЕРБ ще бият на изборите заради Нинова, която подкрепи хартиената бюлетина. Заради подлостта на Нинова ГЕРБ се връщат на власт. Мизата за купен вот вече била 150 лв., има инфо по другите медии. Дано се затрие БСП! Само неприятности ни носи.
  • 66 Настопроценти

    4 2 Отговор
    Бойко Борисов: Пак ще ги бием! И пак ще си пием! Кюлчета,пачки и големи лапачки!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Хахаха

    4 0 Отговор
    Вие освен бой, друго знаете ли. Не биете тези, които ви пълнят банковите сметки. Нъл тъй баце. Оставате ги гладни и чакате кончината им
  • 70 Бай СТАВРИ

    7 0 Отговор
    А финансовия министър защо не го споменаваш..Аз го чакам у килията..С тези меки ръчички ще върши добра работа..А пък ти БОКО ще гледаш от килията и ще му се караш защо не ти е снасят повече..
  • 71 НЯКОЙ

    6 0 Отговор
    Понеже сме "демократична" държава, всеки може да си дрънка всякакви глупости, които се пръкнат в главата му ! Но аз се чудя на тези, които седят и слушат глупостите на Борисов, след като е разобличен с много доказателства, че е крал точно от този народ, който седи и го слуша ! Какви ги вършите бе хора, не разбирате ли колко е вреден този човек за всички нас и докога ще се примиряваме с престъпната прослойка около него ?!?
  • 72 Цуца

    4 0 Отговор
    Предлагам 1 април (ден на хумора и лъжата) да кръстм Бойков Борисов ден !
  • 73 кочо

    3 0 Отговор
    Тоя се едно е на спортно състезание ... абе момче кажи нещо предизборно агитирай, напиши си реч от миналия ден... направи нещо, обещай нещо на хората, пусни усмивки - направи се по-добре, виж другите как се правят!
    така може и 4% да не минете как си я подкарал с изявленията.
  • 74 Читател

    5 0 Отговор
    Аланкоолу,твоята власт на голямата плячка свърши.Гл. прокурор,ще се откаже от теб,което означава,че те чакат много лоши дни.Ако не върнеш откраднати милиарди,те чака кауш за много години.
  • 75 незнайко

    0 5 Отговор
    Дано се осъществят думите на Борисов ! Това в БЪЛГАРИЯ в момента е пълна анархия ! Групировките са на върха на управлението и изобщо не ги интересува БЪЛГАРСКИЯ народ ! Който още не е разбрал дано да разбере, че ПП не е БЪЛГАРСКА партия а партия управлявана от САЩ !!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 КАДИРОВ ЩЕ ДОКОПА И БОЙКО

    4 0 Отговор
    САМО ГЛЕЙТЕ !
  • 79 Прокуратурата е назначена от Борисов и

    4 0 Отговор
    Партията ГЕРБ за това не са в затвора някой политици ит ГЕРБ злоупотребили с средцва на европейския саюз за потпомагане на България те ограбват и не помагат на България няма магистрали и се краде после няма пари нагли боклуци схемаджии заедно с ДПС и БПС вън a ромите продаващи гласовете за да гласуват и те са за затвор онищожават България помагайки на коромпираните политици
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Маймуняка

    2 0 Отговор
    Тик.во.ча е изпаднал в паника ,чак слю.нки му се стичат по ло.я.салата му.тра.Този трябва да лежи в зат.вора.
  • 83 ПАК ЩЕ УПРАВЛЯВАМ ОТ ЖИПКАТА И ЩЕ СИ

    0 0 Отговор
    ДРАПАМ ТОПКИТЕ !
  • 84 хора.

    0 0 Отговор
    чичко полицай моля ви заключете този торбалан .
    много страшен и как говори само.
    не мога да заспя .
  • 85 Въпрос

    1 0 Отговор
    Им ли някой, който да се е съмнявал, че парите не са истински, и не са крадени от нас?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове