Last news in Fakti

13 Март, 2023 10:29 6 912 19

Демерджиев: Оперативните сигнали за купуване на гласове са над 190. Набелязали сме рисковите секции

  • иван демерджиев-
  • сигнали-
  • купуване на гласове-
  • рискови секции

По Лот 7,8,9 на "Хемус" материалите от разследването са внесени в Прокуратурата, очакват се поне 2 производства, които са от компетенцията на европейската прокуратура, каза още вътрешният министър

Демерджиев: Оперативните сигнали за купуване на гласове са над 190. Набелязали сме рисковите секции - 1
Снимка: БНТ

Над 190 са оперативните сигнали за купуване на гласове. Постъпват сигнали и на телефонните линии, разкрити от МВР. Това заяви в Шумен вътрешният министър Иван Демерджиев, съобщават от БНТ.

Набелязали сме рисковите секции, знаем хората, които се занимават с тази дейност, каза Демерджиев.

Допълни, че ще направят всичко възможно да пресекат купения вот.

По Лот 7,8,9 на "Хемус" материалите от разследването са внесени в Прокуратурата, очакват се поне 2 производства, които са от компетенцията на европейската прокуратура, каза още Иван Демерджиев.
По повод новината от тази сутрин за заловени над 30 мигранти на магистрала "Струма" министърът каза, че в страната са изградени контролни пунктове, където се спират съмнителни превозни средства.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    8 0 Отговор
    Вече ги няма организираните групи на изборите.За два месеца живот на парламента не си струва толкова вложения.
  • 2 Толупа е развързал кесията

    9 3 Отговор
    С накраденето.
  • 3 Демократ

    10 0 Отговор
    Кога най-после на партиите,които вършат престъплението купуване и продаване на гласове, ще им бъде забранено да участват в избори? Води се неравна битка с повтарящо се престъпление непрекъснато, вместо със закон това да приключи.Едно изречение е нужно в изборния закон - забранява се на партиите, които извършват престъплението купуване и продаване на гласове,да участват във всякакъв вид избори в България - парламентарни,местни,президенски. Колко е просто,ако искаме да има честни избори и колко е сложно, когато управниците не искат.
  • 4 Българка

    6 4 Отговор
    Смешниците от пернатото радево правителство пак ще наблюдават. Министрите на президента да не си мислят , че са им връчили чек с голяма сума в качеството на зрители. Наблюдават цените, сега и секциите щели да наблюдават. Трябват реални действия- а те са стотици арести и повдигнати обвинения на търгашите на гласове и най-вече на поръчителите кукловоди
  • 5 Ненормалния крадец от МВР

    6 5 Отговор
    Този е пародия на министър изпратил мутрите си да висят по пътищата да спират колите и да им записват данните в алваджииските си тефтери! Дерменджиев прост си беше прост си остана

    Коментиран от #17

  • 6 Вие господине

    1 0 Отговор
    За ✅М🖕В🖕Р И ПРАВО🖕СЪД🖕НАТА СИС🖕ТЕМА 🖕👮🖕🕵️🖕🧑‍⚖️🖕✅
  • 7 Циганизацияя

    3 1 Отговор
    Полицаи и мутри ЕКЗЕКУТИРАТ БЪЛГАРИ в град Бобов дол, всички институции мълчат, защо така бе Европейци!?
  • 8 Това Шериат ли е

    5 1 Отговор
    Защо полицаите в Бобов дол не реагират на сигнали за изтезания срещу Българи!?
  • 9 Корупцията убива

    6 1 Отговор
    МВР явно е в колапс!
  • 10 Ей смешник спри да лъжеш

    5 2 Отговор
    Този Шебек наистина ли вярва на Деградиралата Прокуратура, Дерменджиев кого лъжеш бе дебелак след като Гешев пие и яде с тези същите мутри собственици на Строителните компании!
    Нали заради Гешев се опитват да ме убият!
  • 11 Вече виждате треперя

    5 1 Отговор
    Ми ако се махне корупцията от уравнението, то цялата държава ще се разпадне. По цял свят държавите си имат мафия, у нас мафията си има държава.
  • 12 Павел пенев

    2 0 Отговор
    Тези сигнали са малко. 120 сигнала има само за секциите в Турция.
  • 13 Българин

    4 5 Отговор
    Арестувайте първо всички, които гласуваха за връщането на хартиените бюлетини !
  • 14 кои са секциите , КУПЕНИ ОТ БОЙКО И КИРО

    0 3 Отговор
    И СИДЕРОВ И БУДИНОВ ПАК ЛИ ЩЕ РАЗИГРАВАТ СРЕДНОЩЕН СПЕКТАКЪЛ ? ДОКАТО РАЗМЕНЯТЕ ЧУВАЛИТЕ И ПРОТОКОЛИТЕ ?
  • 15 Доклад

    5 0 Отговор
    Добро утро и от нас, драги радиослушатели. Започваме с важно съобщение - ЦИК е готова с резултатите, само чака да минат изборите.
  • 16 За протокола

    2 0 Отговор
    А бе откъде извират тези купувачи на гласове. На всички избори ги ловите и все нови и нови се пръкват. Или не са нови?!?!
    Толкова ли е трудно да се пресече всичко това така, че да не се повтаря вече. Или ви е изгодно да си имата нещо, с което да отчитате дейност и да притискате гласуващите за неудобните партии.
  • 17 До хората

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ненормалния крадец от МВР":

    Бяха точни с парите ,сега не мога да ги дидскридитирам
  • 18 112

    0 0 Отговор
    Пп пари не дава, от наблюденията, но Президента не ви е виновен, че коце иска оутин ссср, и то от неговите източници, коце и аз не, но много млади от запад да ти станат тролеве, не се шегувам. Много са кандидатите, че някои са писатели, коце. Ще ти вдигнат рейтинга. А др застават зад ЕС, защото искаме в Бг демокрация и да живеят хората, като тях, но се разберете взаимно. Радев както и вие си имате хора, които ви харесват и неви одобряват. Дано нещо чудо стане, но ще продължат да са сте с Радев до края на годината. По ок с тях. С Президента не гоце де, той ще ходи ли при родата си в Припек. Там е живота. Огромни къщи, хамбари пълни. Който се труди ще има. Избирайте
  • 19 Дрън дрън та пляс

    1 0 Отговор
    Буковлък, само за 1 партия гласува цяло село, смятаи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове