Last news in Fakti

18 Март, 2023 11:21 10 286 185

Костадинов: Това, което ще ни спаси в тази очертаваща се огромна икономическа криза, е запазването на българската валута

  • костадин костадинов-
  • спасяване-
  • икономическа криза-
  • запазване-
  • българска валута

"Идеята за облагане на свръхпечалбите сама по себе си беше и продължава да бъде един откровен брутален популизъм. Същите лоши капиталисти бяха подпомагани от държавата. Това показва много шизофренично икономическо и финансово поведение от страна на управлението на страната”, посочи още лидерът на "Възраждане"

Костадинов: Това, което ще ни спаси в тази очертаваща се огромна икономическа криза, е запазването на българската валута - 1
Снимка: Нова телевизия

Когато започна войната в Украйна и бяха гласувани антируските санкции в парламента, ние поставихме въпроса кой ще плати цената. Затова гласувахме срещу въвеждането на тези санкции, защото те са в ущърб на българския икономически и национален интерес. Това коментира пред Нова телевизия за финансовото състояние на държавата лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

„Бяхме обвинени в цинизъм. Казаха ни, че докато в Украйна се губят човешки животи, ние тук говорим за губене на пари. 13 месеца по-късно държавата ни е изправена пред фалит според българското Финансово министерство. Кой ще плати цената и кой ще поеме отговорността е въпросът, който трябва да се постави категорично”, смята той.

Според Костадинов в определен момент е имало „сбъркан режим”, при който са се подпомагали големи фирми за преодоляване на последиците от пандемията. „Оказа се, че една част от тези подпомагани фирми след това има свръхпечалби”, подчерта лидерът на „Възраждане”.

Мнението му е, че бизнесът има нужда от това държавата да не му се меси. „Нашето правителство и парламентът, когато работеше, правеха всичко необходимо да се месят на бизнеса. Идеята за облагане на свръхпечалбите сама по себе си беше и продължава да бъде един откровен брутален популизъм. Същите лоши капиталисти бяха подпомагани от държавата. Това показва много шизофренично икономическо и финансово поведение от страна на управлението на страната”, посочи още той.

Предложенията на „Възраждане”

Във връзка с последните предложени от финансовото министерство мерки, Костадинов каза, че не са му ясни. „Пак виждам единствено и само общи приказки. Трябва да се каже ясно и категорично, че България не трябва да влиза в еврозоната. Тази така прехвалена еврозона се клати, пръска се по шевовете”, коментира той.

По думите му в момента България има „един спасителен сал” - българският лев. „Това, което ще ни спаси в тази очертаваща се огромна икономическа криза, е запазването на българската валута. Трябва да се заяви, че страната ни не трябва да поема ангажименти за каквото и да е било влизане в еврозоната”, категоричен е лидерът на „Възраждане”.

Относно подписката за провеждане на референдум за еврото, уточни, че имат събрани 437 000 подписа. „Референдум ще има, ще го спечелим. Виждаме нагласите на хората по улиците и от социологическите проучвания”, прогнозира Костадинов.

Той заяви, че приоритетите на „Възраждане” остават непроменени - запазване на българската финансова независимост, вдигане на антируските санкции, за да си поеме въздух икономиката ни.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 131 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    141 14 Отговор
    Единственото, което може да спаси България е всички политяги на стадиона Еднопосочно! ВСИЧКИТЕ!

    Коментиран от #8, #117

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Българската валута я съсипват

    120 170 Отговор
    точно твоите руски началници. Те казват, че България е пред фалит, те направиха онази смешна история със заговора, те гледат да рушат всичко у нас и да изкарват другите виновни. Руският гад Иван Аксаков неслучайно казва преди 100 години :
    "Всяко тържество на България е смърт за Русия".

    Коментиран от #53, #127

  • 4 Красимир Петров

    123 127 Отговор
    Русофил пълен с евро и долари
  • 5 Волен Сидеров

    111 151 Отговор
    Копейкин е най-голямата руска к...а!

    Коментиран от #110

  • 6 Калитко

    89 57 Отговор
    На некадърни политици само кризи са им в главите.
  • 7 Нов Евроатлантик

    43 17 Отговор
    Ду.е да ни е яко ! Наше чудо, та ничие !
  • 8 Супер

    33 60 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    И после турския султан ли ще управлява територията?

    Коментиран от #13

  • 9 Бат Весо

    89 93 Отговор
    Тази карикатура от маалата вече и от икономика ли разбира?
  • 10 Тоя

    88 88 Отговор
    .. си няма понятие от икономика. За съжаление, тези, които го слушат, имат дори по-малко понятие от икономика.
  • 11 За спасяването на Борисов от затвора

    56 109 Отговор
    Копейката е получил няколко милиона Евро от Пеевски и Борисов, щял да купи 200000 гласа.
  • 12 обективен

    69 83 Отговор
    Тоз се прави на болен Сидеров, но е много далеч от него

    Коментиран от #134

  • 13 Неее

    55 68 Отговор

    До коментар #8 от "Супер":

    ... те руските другаре ще "предложат", няма да ни оставят. Като през 44та. Даже пратиха армията, за да е предложение, на което не можем да откажем.

    Коментиран от #65

  • 14 Коста коста

    80 100 Отговор
    Коста е поредното доказателство , че в тази страна няма държава и съдебна власт ако имаше то този клошар от отдавна трябваше да търка наровете в затвора и не само той , списъка е дълъг. Българският лев щял да ни спаси е Ок дай стойностно обяснение как ще се случи това а същевременно обвиняваш другите за празнодумство " Костадинов каза - Пак виждам единствено и само общи приказки". Костадинов ти определено сложи Хитър Петър в малкият си джоб !
  • 15 Копейката

    54 85 Отговор
    Аз съм руски г.й и не ме интересуват Българските интереси. Да живее Джуджето Путин!
  • 16 КОВИД манЯк

    72 76 Отговор
    Малко ми напомня на призивите му за ваксините, а след това се оказа, че и той, и целата му група били ваксинирани :) Верно ли има някой, който да му вярва за каквото и да било?

    Коментиран от #29

  • 17 Качество

    26 76 Отговор
    Качествени пилотици има само в Левицата, но за съжаление едва ще влезнат в парламента.

    Коментиран от #32, #42

  • 18 Фул

    65 40 Отговор
    Демагогът е човек, който говори неща, които знае, че са неверни, на аудитория за която знае, че е от идиоти.
  • 19 Дрън дрън та пляс

    41 81 Отговор
    Кирливото левче след година ще става само за тоалетна хартия

    Коментиран от #118

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ветеран от Протеста

    68 79 Отговор
    Ако се противопоставим и премахнем санкциите наложени на Руския Окупатор,автоматично ще наложат на България същите Санкции,бе рубладжии...Как си въобразява тези неща това руско мекере....А лева, е с фиксиран курс към Евро - дали плащаш с Евро или лев при фиксиран обменен курс е все едно и Лева вече е безпредметен...Що лъжете хората бе,червени цървули... Или си Патриот,или си Русофил - не може и двете...Щели да раздават Оръжие на запасняците с боеприпаси....Преврат ли подготвяте?!Военна Хунта??

    Коментиран от #128

  • 22 Наблюдател

    43 77 Отговор
    Копейкин е Царят на лъжите!
    Според данните на платформата "Лъжеш ли? " най-много неверни твърдения в ефир по време на предизборната кампания е изрекъл лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов: 17. Веднага след него е съпартиецът му Цончо Ганев също с двуцифрено число - 14, следван от Атанас Атанасов (5), Кирил Петков (4), Георги Свиленски, Тошко Йорданов и Асен Василев - по 3. Рамадан Аталай е с две, по една са изрекли Томислав Дончев, Гроздан Караджов, Корнелия Нинова, Десислава Атанасова и Радостин Василев.

    Делът на "Възраждане" сред седемте включени партии и коалиции е и с най-голяма тежест. 31 неверни твърдения от общо 63, или 55.4%. На второ място е "Продължаваме промяната" с 8 бр. (14,3%) Трети с 5 са "Демократична България" (8,9%). По четири имат ИТН и БСП, по две - ГЕРБ и ДПС.

    Коментиран от #169

  • 23 Абееее де бил

    63 67 Отговор
    Защитата на лева са резервите в ЕВРО. НЯМА НЕЗАВИСИМ ЛЕВ откак има валутен борд. Стига лъга хората продажно руско ке ле ме.
  • 24 Унбитх

    74 53 Отговор
    Защо не отмените борда и отвържете лева ,да видите тогава истинската стойност на българския лев!? Още на другия дена едно Евро ще е 10 лв и тогава ще ви питам 2000лв заплата колко Евро ще е! Нещастни копейки ,само поразии донасят на България.

    Коментиран от #56

  • 25 Боби

    53 51 Отговор
    Тоя за пари и майка си ше продаде.
  • 26 IQ избирател

    62 13 Отговор
    НЕ Е ВАЖНО IQ то НА ПОЛИТИКА ВАЖНО Е IQ то НА ИЗБИРАТЕЛЯ.

    Коментиран от #55

  • 27 Анонимен

    27 42 Отговор
    Твоите хора с гей си лягат коста. В комисиите са с телкови решения. Да ме извинят болните, но за 130 лева отиват с тия замаени глави и то не лъжа е. Не е редно да издават нещата, но ми писна от луд народ, та и аз и всички вече сме луди. С каквите се събере човек такъв ставате и вие. Коста е защитник на Путин. Искали си старото живково време, а дядо им, ако стане в гроба, как ли би се чувствал, по живково си бе бизнесмен, викан от милицията и глобяван хиляди пъти, че говори турски език
  • 28 Точно твоите патрони искат да съборят

    47 33 Отговор
    лева както го направиха през 1996-97 година. Така ограбиха народа с милиарди за да си върнат кредитите, които бяха взели в левове при курс 1 долар за 20 лева, а и ги върнаха при 3000 лева за долар ! Всички банки бяха под руско влияние - спомнете си !
  • 29 Ами

    41 27 Отговор

    До коментар #16 от "КОВИД манЯк":

    събират пари в евро, пък "пазят" лева.

    Коментиран от #35

  • 30 Шердан Българов

    39 39 Отговор
    Не слушайте какво ви съветва тавариш копейкин а гледайте какви ги върши! Костя заработените от московия рубли трансверира в ЕВРО а с партийната субсидия купува имоти АМА НА ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ НЕГОВ БЛИЗЪК не на партията а след изборите когато еврото поскъпне до 3.5-4лв. а защо не и 5? същия ще се самоопредели като спасител ама няма да е гризнал тарабата както повечето от Вас симпатизантите му оставили спестяванията си в левове! просто ситуацията е такава че пуснатите в повече пари трябва да се стопят и това е единстения начин да се изравни баланса между реалната стойност на произведеното и парите в обръщение като в цялото това уравнение еврото и долара са твърди константи !
  • 31 Евроренде

    18 17 Отговор
    Истината е центовете !
  • 32 Ха-ха-ха🚾🇷🇺🚾🇷🇺🚾🇷🇺🚾

    43 16 Отговор

    До коментар #17 от "Качество":

    Кои бе приятелю? Мая Манолова, Татяна Дончева и Румен Петков! Качество на дрънка. Уж тишината в спалнята раждаше чудовища, ама се прегърнаха в името на лапането!
  • 33 Даниел

    39 40 Отговор
    Каква валута е лева бе труп?къде освен у нас признават лева за разплащателна единица?? Я кажи колко е стойността на 1 лев?
  • 34 комунистче

    28 33 Отговор
    почна да се обърква лидера Ел Коце, сега ще се окаже че Възраждане е про бизнес партия, как ще въстановиш държавата, образованието, здравеопазването, ако не започнеш да събираш пари от бизнесите, не можеш да продължиш да шикалкавиш до безкрай, ту така, ту така, ще трябва да отговориш на въпроса кой си, и за какво си, с растежа на процентите на партията ти, ще ти бъдат задавани сериозните въпроси, и няма да можеш да избягаш от отговорите
  • 35 КОВИД манЯк

    39 36 Отговор

    До коментар #29 от "Ами":

    Точно тва имам предвид. Направо се чудя, тия дето го знаят, че тоя лъже та се къса, с какъв акъл му се връзват. То е ясно, че нищо от това, което говори, не го мисли.

    Коментиран от #43

  • 36 Румен Гечев

    45 24 Отговор
    Левът, мойто момче ако попадне в леви ръце моментално ще стане 3000 лева за Евро!
  • 37 Ха-ха

    37 37 Отговор
    Копейка, да питам за един прЕАтел, следващият ти палат купен благодарение на баламурниците от изхождане ,в евро ли ще го платиш или в лева?
  • 38 Реалист

    27 27 Отговор
    Коста натопорчиль съм ти полагаемото, чакам те:)
  • 39 Ядосан

    43 44 Отговор
    "Факти", защо давате трибуна на този гнусен руски продажник?
  • 40 Само питам

    40 41 Отговор
    Докога българският народ ще търпи проруските и3 р0ди да ни дърпат към дъното?

    Коментиран от #132

  • 41 Минева

    23 38 Отговор
    Зловредното човече и неговите тарантули няма да са първи, но ще ги има и в 49 НС. Ще съскат от парламентарната трибуна и ще ближат задници дупесарски и гербави.
  • 42 Тези левичари потомци на комунягите

    33 21 Отговор

    До коментар #17 от "Качество":

    дето фалираха България през соца 3 пъти и 1 път при Жан Виденов, тези хора ли имате в предвид !?
    Егати свръхголямата наглост и про....тия !
  • 43 ПЪЛНОПРАВЕН ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ

    7 6 Отговор

    До коментар #35 от "КОВИД манЯк":

    Виж коментар 26 Там кратко и ясно всичко е казано.
  • 44 дон

    36 30 Отговор
    Ето го и този заднk плаши. Забележете че комунистите нищо друго не могат освен да всяват страх. Това им е метода на работа заплахи и страх.
  • 45 селянин

    37 29 Отговор
    Абе този индивид до вчера бе работник във музей, какво му разбира главата от финанси..... апа още повече се чудя на акъла на копеиките демо му се връзват на акъла
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 1944

    33 27 Отговор
    костя , спасявай рублата че оставаш просяк.
  • 48 Пак ли платени

    40 34 Отговор
    Този няма ли кой да му купи еднопосочен билет за Москва

    Коментиран от #52

  • 49 Много

    28 28 Отговор
    ... им се иска на руските другаре пак да докарат хиперинфлация и българския лев да е независим .... и 3000 парчета за долар. Как им се иска! И за да го постигнат лъжат народа с басни за "независимия" български лев.
  • 50 !!!?

    33 24 Отговор
    Българският Лев - "един спасителен сал" за Копейкин !!!?

  • 51 Въпрос за копейка

    18 26 Отговор
    На кои две етнически партии, председателите са били мъжки секретарки ?
    Подсказки :
    Единия на Доган, другия на Каракачанов ?
    И единия и другия набират популярност след побой: единия бие паднал на земята, другия го "бият" (бат Весо му удари само едно леко шамарче).
    И двамата ползват безплатен транспорт, осигурен от Пеевски.
    И двамата имат осигурен чадър от Гешев.
    И двамата говорят само едни и същи глупости - единия бавно, в стремежа си да ги каже правилно, другия бързо за да не ги забрави.
    И двамата са крали за къщи - единия за тъщи, другия на Варненското езеро
    И двамата плюят ГЕРБ, но и двамата гласуват с ГЕРБ.
    И двамата имат неук електорат
  • 52 Хохохо

    17 7 Отговор

    До коментар #48 от "Пак ли платени":

    Желаещи бол. Ама момчето не иска на хубаво . Иска да ни докара хубавото тук ,щото мисли за нас ...:)
  • 53 соломон напасания

    39 25 Отговор

    До коментар #3 от "Българската валута я съсипват":

    И след 300 години пак другите ще са ти виновни защото просто си американска подлога . Той е виновен че си подари златото , военните бази и Тецовете нали бе киликанзер ? Той е виновен че от Иван стана Иванка нали ? Айде бегай трето полов !

    Коментиран от #61, #62

  • 54 Възрожденец

    26 22 Отговор
    И за кого по точно. Нарциса тази година не е поставил персонала си даже и за фон.
    Листите на копейката : роднина, танцьорка на пилон, роднина, оператор на Кекс телефон, роднина, корумпиран милиционер, роднина, бакшиш, роднина, сервитьор ...
    Е тези ли ще ни оправят ? Копейката не е постигнал нищо през живота си - почнал е от секретарка на Каракачанов и сега е вувузела на Д(п)С-ГЕРБ
    Стига с тоя бавноразвиващ се примат, учил 11 години за правист, ЕДИНАДЕСЕТ ГОДИНИ и още не е приет в Адвокатската колегия.
  • 55 не е важно кои и колко гласуват

    24 3 Отговор

    До коментар #26 от "IQ избирател":

    важното е кой брои гласовете
  • 56 гоооост

    17 14 Отговор

    До коментар #24 от "Унбитх":

    Ами да го направим!
    и 50л да стане €!
    лева ще си остане български

    Коментиран от #59, #78

  • 57 СЗО

    35 5 Отговор
    Най стабилната валута: българския Лев....фиксиран към еврото.
  • 58 реру

    34 14 Отговор
    "Костадинов: Това, което ще ни спаси в тази очертаваща се огромна икономическа криза, е запазването на българската валута"

    Понеже е ВЪРЗАНА с ФИКСИРАН КУРС към еврото... Това май е пропуснал да го каже...
  • 59 Гечев

    20 16 Отговор

    До коментар #56 от "гоооост":

    "и 50л да стане €! лева ще си остане български" А защо не 3000? Нека да преизпълним плана, другаре! П.С. Впрочем, тогава заплатата ти колко евра ще е ? 5?
  • 60 Кофти

    19 11 Отговор
    сюжет са ти дали и ти за пари изпълняваш ! Още малко !
  • 61 Объркан

    30 24 Отговор

    До коментар #53 от "соломон напасания":

    Абе, вниаги ми е било интересно, къде е това прословуто злато от тия мини, дето сега уж някой ги грабел, от времето преди 89та? Ако съдим по приказките на руските копейкаджии, България била някакво Елдорадо, пък аз освен затворени златни мини заради ЗВЕРСКИ натравяния на природата за друго не съм чувал от времето на соца. Има два варианта, или всичкото е ОКРАДНАТО от руските другаре, или добивите не са това, за което ни се представят.

    Иначе и друго ми е интересно: като по времето на великия Комунизъм Иван си беше Иван, Иванка си беше Иванка, а пък раждаемостта ни постоянно спадаше? И защо аджеба всички съветски величия се млатеха уста в уста, та даже и Живков им подражаваше с Брежнев?
  • 62 Само питам

    31 27 Отговор

    До коментар #53 от "соломон напасания":

    Какви бази бе пут лерас? Чужди бази в България няма!
  • 63 Хъхъ

    33 24 Отговор
    На този темерут някой да му каже че българската валута от 1997 е вързана за еврото и на практика не съществува !
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ТаУмВзе

    14 19 Отговор

    До коментар #13 от "Неее":

    Преди бълнувахте ваксане и ковидясване, са още по яко халюцкате руснаци! Пациенти на Праведната Пропаганда и нищо повече. Каквото и да ви се каже е абсолютно без смисъл. Гледай си телевистан и си свиркай! Бухахаха
  • 66 Черната Златка

    27 18 Отговор
    Този говори за лев,а спестяванията му в чужда валута
  • 67 Иван

    18 21 Отговор
    Коце, копейките ли имаш впредвид? Тя сигурно е най-стабилната валута.
  • 68 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    19 15 Отговор
    Както обикновенно този говори неща,не свързани с реалният живот!!!Ако бг не бе в борд,досега щяхте още поне 5 пъти да фалирате за тези 35г!Ако се запази бг лева и не влезе €-то.Ще имаме финансова и банкова Нестабилност!Когато влезем в €-то ще излезем от борда....ТОВА ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ Е мечтата на една кохорта ченгета начело с доган и длугитеь ,но.......ТОГАВА Ще ни държи €то и няма даМОГАТ ДА ни приберат паРите,като 96г ченгетата.АКО остане лева,НО излезем от Борда пак ще ви оберат парите,като 96г и няма да се чудят коя банка да оберат ,фалират,като КТБ например...... директно ще ви съберат парата члез ОБезценяване на левчето!За да не искаш евро,тлябва да не разбираш,да си чужд на Българският интерес или и двете!Дали някога ще се разбере ролята на държавата бг в източването на КТБ.......Парите не са отишли при оня циганин дето си живее в югославия или сърбия,а отидоха за заплати и подобни на бюроклати бг.Това няма как да се докаже,но е факт!Как може огромна част от хората да знаеха,че това е определена за царапене банка и че ще сложат орешарски за да проведат това мероприятие....Чудно как не знаеше оня дет се излекува в германия на държавни разноски.......Или това бе Мюре за да вика патиците....

    Коментиран от #80

  • 69 Коце

    22 16 Отговор
    ... колко е копейката на черния пазар в МаЦква? Върви ли "стабилно" към 200 бройки за омразен американски долар? :)
  • 70 Коце

    15 11 Отговор
    .. тва е ирония, да знаеш :) Ако трябва да съм сериозен трябва да те питам същото, но за рублата.
  • 71 Българин

    23 20 Отговор
    Коцето колкото и да се пъне от копейка на рубла никога няма да стане!
  • 72 Иван

    24 30 Отговор
    Ще гласувам за Възраждане, тия другите ще ни затрият иначе.
  • 73 някой

    26 36 Отговор
    ВЪЗРАЖДАНЕ е единствената БЪЛГАРСКА партия !!! Онези, които плюят върху тази партия, са лъжци и евроатлантически манипулатори с нулева политическа култура и заради които България още дълго време ще остане без правителство и най-бедната европейска страна.

    Коментиран от #76, #109

  • 74 Търновец

    30 17 Отговор
    България имаме добри шансове да оцелеем ако изгоним Руската мафия от Нефтохима в Бургас, от златното находище в Родопите, от Пловдивския панаир, от пристанище Варна Запад. А нашите загуби от Нефтохима са огромни. А когато Олег Дерипаска - близък на Путин- купи много акции в Штрабак Баце даде обществени поръчки на Штрабак. Русия има поне половината от природните ресурси на Земята а защо Русите са толкова бедни?

    Коментиран от #151

  • 75 Наблюдател

    29 17 Отговор
    Изборите са своеобразен тест за интелигентност. Тези с IQ под 60 масово гласуват за Израждане и масово номерът на обувките им е по-голям от този на IQ.
  • 76 Само питам

    23 16 Отговор

    До коментар #73 от "някой":

    Израждане е руска партия бе приятелю, само мекеретата в нея са български! !
  • 77 Айде бе...

    22 15 Отговор
    Няма ли кой да му каже на тоя, че нашата валута не е копейки!

    Коментиран от #93

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ¹19008е

    16 16 Отговор
    Копейката си остава завинаги слуга на дявола Рашистан, лева дивалвира бе болшевик вече 8лв са равни на 1 евро виж покупателната способност на българите, това което преди олио примерно беше 1.80лв 1л сега е 5.80лв 1л, това означава че лева дивалвира губи покупателната си способност
  • 80 здрасти дълбоко невиждащ

    23 22 Отговор

    До коментар #68 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Тъп си и затова нищо не ти е ясно. Виждаш ама си кривоглед и таксъв ще си останеш до скрая на живота. Целият свят е обърнал поглед към Русия, защото руския народ начело с Путин е единственият народ, който не подгъва колена пред евроамериканския фашизъм, който унищожава света. Стой си с този фашизъм. АЗ СЪМ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, КОЯТО НЕ ПОДГЪВА КОЛЕНЕ ПРЕД ЕВРОАМЕРИКАНСКИЯ ФАШИЗЪМ. Света се променя, но ти нищо не разбираш. Европа гъмжи от манефестации, където се веят руски знамена, а такива неблагодарници като тебе искат да унищожат единсдтвеното нещо, което може да ни спаси. Евроамериканските мошеници никога не са защитавали България. НАУЧИ СЕ ДА ЧЕТЕШ!!!

    Коментиран от #89, #123

  • 81 Мдааа

    27 17 Отговор
    Гласувайте за Възраждане ако искате хиперинфлация и Руски МИР ала концлагер !

    Коментиран от #82

  • 82 А Не

    25 15 Отговор

    До коментар #81 от "Мдааа":

    Само за циганин не бяхме гласували
  • 83 Руската мечта на Коцето фалира

    21 15 Отговор
    Русия се превърна в тоталитарна държава, а с това потънаха и всякакви опити да се представя като "алтернатива" на пътя, който България е избрала.
  • 84 00098

    8 17 Отговор
    Само Възбуждане и копейки

    Коментиран от #86

  • 85 аз и другия

    22 14 Отговор
    Не го слушайте, човека е болен. Бог да прости! Ама и той ще открадне някой дребен лев като Сидеров и ще си ходи по живо по здраво.....
  • 86 Аве лгбт

    8 3 Отговор

    До коментар #84 от "00098":

    Ти възбуждаш ли се???
  • 87 Голем реввв

    20 27 Отговор
    На евроджендарската паплач ревете Възраждане ще ви отвее бокуциии!!!!!!!

    Коментиран от #100

  • 88 Ппдб

    13 15 Отговор
    Са национални предатели съд и затвор за тия крадци
  • 89 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    14 13 Отговор

    До коментар #80 от "здрасти дълбоко невиждащ":

    Първа задача е да се изчистим от такива ,като теб,а втората е да поемат власта в тази държава такива,като мен и тогава ще има и България и Българи!Няма да има ни руски отрепки ни англосакски.Но едно по едно.....До 2 поколения ще стане.Аз няма да го видя,но семето е посято и ще поникне!Няма да го видя щото трябва да имам живот на Орел йога,а не ми се и иска Защото си има правила в този живот!
  • 90 Казуар

    26 16 Отговор
    Коце, според теб държави като Германия, Франция и други големи държави в ЕС които са приели еврото са загубили суверенитета си.
  • 91 ЧОЧО

    28 13 Отговор
    Как пък само на България пречи този Евросъюз.Другите си живеят живота а ние ще се самоизядем и самоунищожим.

    Коментиран от #92, #94, #95

  • 92 Кой си живе

    13 7 Отговор

    До коментар #91 от "ЧОЧО":

    Животът в Евросъюза?????

    Коментиран от #98, #157

  • 93 Само че

    18 19 Отговор

    До коментар #77 от "Айде бе...":

    Скоро в фащ и ес ще се пазарува в рубли

    Коментиран от #114, #156

  • 94 Много добре

    20 13 Отговор

    До коментар #91 от "ЧОЧО":

    Си живеят в ЕС особено в Париж гледаш ли какво става там скоро навсякъде ще е така

    Коментиран от #175

  • 95 ЕС умря

    20 17 Отговор

    До коментар #91 от "ЧОЧО":

    Вече от както назначиха тия сороски продажници
  • 96 Умен по цялата глава

    14 17 Отговор
    Аз завеждам дело срещу Костадинов за заблуждение и измама относно Българския Лев,поради което получих страхова невроза,трайно загубих съня си,безпокойство,финансови загуби поради невъзможност да работя обезпокоен,семейни проблеми...Тва телефонните Измамници са бебета пред този Костадинов който иска да заблуди Цял Народ....Съдя го да докаже как Българския Лев е спасителен сал,ако не е с фиксиран курс към Евро...Ще го ошмуля като зелен кестен!!!
  • 97 Човек

    15 16 Отговор
    Бедният Костя само глупости говори, сигурно е от ваксината.
  • 98 Даже и Сърбия

    15 15 Отговор

    До коментар #92 от "Кой си живе":

    ... се натиска да влиза в ЕС. До такава степен, че се гърчат да се обясняват на руснаците, че "няма друг начин". Но сърбите не са продажни копейковци, да обясняват колко "гадно" е там. И най-вероятно ще приемат и еврото преди нас. Хаха
  • 99 Никола

    16 11 Отговор
    Да му мислят тези с големите депозити и кредити! Световната финансова буря отдавна се задаваше, но пандемията и войната само я отложиха, за да се разрази сега още по-силно. Левът е последната защита на България, макар и крехка.
  • 100 Малък

    16 13 Отговор

    До коментар #87 от "Голем реввв":

    Възраждане и ДПС трябва да бъдат изритани от управлението за да тръгне напред България ,а и всички НПО та .Русия ще бъде аут от световната сцена още 50 години

    Коментиран от #111

  • 101 ссс

    16 11 Отговор
    Това, което ще помогне за спасението ни (поне малко), е повече да не те виждаме, в следващите 50 години.
  • 102 Лошо нещо е московлукът!

    13 10 Отговор
    Ще успеем с валутния борд, със здрав смисъл, с повече лична свобода, инициативност, преприемчивост и отговорност, с повече пазарна свобода и повече демокрация; с по-малко администрация, с по-малко данъци, регулации и рестрикции, с по-малко полиция и разни ,,служби", с по-малко руски агенти и петоколонници като Копейкин! Никой няма да ни ,,спасява"; ние знаем много добре какви са ,,спасителите" и ,,освободителите", за които хленчат рублофилите-копейки!
  • 103 Човек

    16 10 Отговор
    Костя е руски агент от ромски произход - неверояно лоша комбинация.

    Коментиран от #106

  • 104 НЯКОЙ

    16 11 Отговор
    Един перфектен измамник, повлякъл след себе си тълпа неудачници, като им внушава колко са важни !
  • 105 Ами то

    11 7 Отговор
    Ще ни спасиш, ако вземеш и скочиш отнякъде антипатично недоразумение такова.
  • 106 ЛиБеРаст

    4 15 Отговор

    До коментар #103 от "Човек":

    Не ми харесва, че е ром. Не ми харесва и че е руски агент. Но е прав!
  • 107 НенужНИК

    16 9 Отговор
    Този Костадинов и свадата му още не с разбрали че левът е във валутен борд от години,и че е вързан за еврото защото ако не беше щяха да са фалирали държавата няколко пъти вече такива политици като тези!
  • 108 хммм

    14 8 Отговор
    Запазването на българското , но не от продажниците на КоССтядин Копейкин!
  • 109 хахаха

    4 2 Отговор

    До коментар #73 от "някой":

    начело с джунгал 😂😂😂
  • 110 Ха ха ха

    8 11 Отговор

    До коментар #5 от "Волен Сидеров":

    А ти най голямата козяшка к...ва
  • 111 РУСИЯ

    12 19 Отговор

    До коментар #100 от "Малък":

    Никога няма да бъде аут хубаво го запомни аут скоро ще са сороските подметки!!!!
  • 112 13675

    14 10 Отговор
    Костадинов, добре, че си ти като те видя, чета, чуя..... СЕ ЗАЛИВАМ ОТ СМЯХ
  • 113 Асен

    18 9 Отговор
    Стига ни спасявал някой ве,Копейкин! Как ще ни спаси лева,като от 25 г. е вързан (първо за марката, после за еврото). И как по-точно ще ни спасят вдигането на санкциите против Русия, би ли обяснил?? Май твоето са само популизъм и общи приказки :))
  • 114 Асен

    20 10 Отговор

    До коментар #93 от "Само че":

    Аха,само в сънищата ти...само да припомня (на тези, които са млади и не помнят онова време, а и на тези,които не искат да си спомнят): докато бяхме в руската орбита, до 1989 г, изостанахме на светлинни години от Запада, а икономически държавата фалира, за да стигнем до купонна система през 1990-а (45 г след войната). Така,че на тези,които искат да се върне тук руския ботуш, само да кажа:НЕ,БЛАГОДАРЯ!
  • 115 Стан

    17 10 Отговор
    Копейкин... Руска платена подлога!... А виличката на морето....нещо по въпроса! 😁
  • 116 Антикомунист

    18 10 Отговор
    Тоя гнусен паразит и популис е най- отвратителен представител на човешкия род
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Стенли

    9 3 Отговор

    До коментар #19 от "Дрън дрън та пляс":

    Жалко че дедите ни са се били и загивали заради ей такива като този коментиращ
  • 119 Валт

    15 12 Отговор
    Копейкин воюва , като за последно с България , в интерес само на Кремъл.Дано българския народ го изхвърли от парламента, Нанася само вреди ,за добри пари.
  • 120 ГАГАУЗКИЯТ ПОМАК

    14 12 Отговор
    Копейки е анти български човек, важни са рублите от Путин.
  • 121 Админ

    22 15 Отговор
    Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Сега този е много, много прав. Такава криза идва,банки фалират,американците печатат долари за да ги спасят. Това не е пазарна икономика. Правят каквото си искат. Целият свят е засегнат, не им пука за хората. Аз не искам демокрация, искам справедлив свят, да живеем в справедлива държава. Слава Русия, слава Путин, голям президент на велика страна. Това немогат да преглътнат англосаксонската раса. Русия се бори за всички нас,за да можем да живеем в справедлив свят. Хора събудете се,по Целият свят събудете се. Аз не искам да ям ,хлебарки,скакалци и тем подобни. Запада ги е страх от съюза на Русия и Китай, за това направиха този номер със заповедта за ареста на Путин. Само българския лев ще ни спаси от това което идва. Не ни трябва евро, трябва ни суверенитет, а лева го усигорява. Слава Русия, слава Путин, голям президент на велика страна, за победата на Русия. Много се опитват да подменят историята, но никой не е успял,дори нашата се опитват, казват че не сме спасил евреите, егати Хората, какъв трябва да си за да твърдиш това. Слава Русия, слава Путин, голям президент на велика и винаги Русия ще бъде велика

    Коментиран от #122

  • 122 Асен

    8 11 Отговор

    До коментар #121 от "Админ":

    Човече, днес май не си си пил хапчетата, че така коментираш с пяна на устата :)
    Ако не си бил скоро при психиатър, запиши си час възможно най-бързо, за твое добро ти го казвам :)))

    Коментиран от #135

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Руски чехльо

    13 11 Отговор
    Национален предател, московски боклук.
  • 125 Копейки предател

    12 11 Отговор
    Предателите се наказват с затвор.
  • 126 Слава на САЩ ЕС НАТО

    12 15 Отговор
    САЩ ЕС НАТО правят това което трябва - помагат на света да се защити и отърве от руската фашистка чума и сатанизъм!
    Зеленски прави това което трябва - защитава украинския народ от руските терористи които от девет години извършват ежедневно геноцид и военни престъпления срещу цивилни украински граждани - деца, жени, невинни хора!
    Украйна никога няма да бъде руска губерния!
    Украинците никога няма да станат руски роби!
    Украйна избра за свое бъдеще ЕС и НАТО пред руския Гладомор!
    Вечна Слава на Зеленски нисък на ръст но Великан по дух, Светъл Лъч който разпръсна Мракът кремълската империя на злото и нейния кървав фюрер Путин!
    Слава на Майдана!
    Слава на Украйна, която се бори за всички нас, за да можем да бъдем свободни!
    Слава на украинските майки които раждат герои!
    Слава на САЩ ЕС НАТО и украинските антифашисти които прочистват Планетата от руския нацизъм и колониализъм!
    Благословена си Ти Земя на Украйна с такъв президент като Зеленски!
    Победа за Украйна, победа за всички нас!

    Коментиран от #136

  • 127 Колко си простичък!?

    16 9 Отговор

    До коментар #3 от "Българската валута я съсипват":

    С такива, като твоят коментар сме тези, каквито ни направиха не руснаците, Ами твоитеобични от тебе американски престъпници и европейските фашисти!!!... Дебили, като тебе, така се изказват....
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Марш

    13 8 Отговор
    в руската кочина малоумник !
  • 130 нормален

    9 15 Отговор
    Много точно и правилно написано поздравления за костадинов това е човекът който ще поведе българия в правилната посока да гласуваме за възраждане
  • 131 Чети история

    10 11 Отговор

    До коментар #128 от "Ана":

    да видиш твоите руски освободители са избивали мъжете и децата и изнасилвали жените излезнали да ги посрещнат край Свищов!
  • 132 Ана

    16 11 Отговор

    До коментар #40 от "Само питам":

    И защо да не му дават трибуна!? Един истински българин! Не като вас измекяри и копои на американските главорези- ФАШИСТИ...! ЗАПРЕТНАЛИ СТЕ СЕ ЕДИН ПРЕЗ ДРУГ ДА ПЛЮЕТЕ СРЕЩУ ВСЕКИ УМЕН И ИНТЕЛЕГЕНТЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДОКАЗВА РАЗУМНОТО И ПЛАВИЛНОТО ЗА ЕВРОТО! 26 г.живея в Гърция и видях как " цъфнаха тазавързаха" гърците! Народа обедня, разпродадоха и ичпотекираха всичко в страната техните проамерикански и ПРОЗАПАДНИ правителства! ЗАКЛИЙТЕ СИ ОТВРАТИТЕЛНЕТЕ ПРОДАЖНИ ЕСТА! ПИОНКИ НА СОРЖС И НПО!

    Коментиран от #137, #165, #167

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Нов

    10 0 Отговор

    До коментар #122 от "Асен":

    Абе асене да нямаш нещо рода с сунак щот с това име такива кат теб ги викам да ми бьркат цимента
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Да та питам

    10 11 Отговор

    До коментар #132 от "Ана":

    А защо си живял 26 години в Гърция и като е толкова лошо защо не си имигрирал в "процъФтяваща" русия, хихихи!

    Коментиран от #153

  • 138 Въпрос

    12 12 Отговор
    Защо не триете коментариите и обидните квалификации на разни лумпени плюещи по Костадинов? Като деца играехме на фунийки в развалините от американските бомбандировки,за което им благодаря, Имахме щастливо детство.

    Коментиран от #139

  • 139 страхливци

    9 5 Отговор

    До коментар #138 от "Въпрос":

    Боже оше ли сте живи?абе дайте път на младите ! НА КОГО БЕ ИЗРОДДА БЛАГОДАРЯТ РОДНИНИТЕ НА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА УБИТИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА?
  • 140 Казуар

    8 7 Отговор
    Коце, няма ли да спреш да заблуждаваш невежите.
  • 141 Дедото

    14 8 Отговор
    Костадин Костадинов и неговата менте партия Възраждане трябва да получи черен печат така както направиха с паспорта на Костадинов Рубльов украйнците. Костадинов трябва да бъде обявен като чуждестранен агент на Русия. Той защитава с андрешковски плам войнолюбците от Русия за сметка на българските. Манипулацията и лъжата са основното му оръжие. Но най много разчита на невежеството на някой български избиратели, защото невежите хора са лесни за манипулиране. Само луд и невеж избирател би гласувал за Възраждане и БСП, ДС най вредните партии в България и най опасни за националната ни сигурност.

    Коментиран от #148

  • 142 Геро

    10 8 Отговор
    Тоя ман..гей само ни плаши откакто Русия нападна Украйна.
    Не е трудно да се сетиш, чий интереси представлява тук в България.
    Защо въобще някой отразява какво бил казал.
    От куха тиква умна мисъл кой очаква???
  • 143 Дедото

    11 8 Отговор
    75 процента от българите не харесват и мразят Костадин Костадинов Рубльов. А само невежи, заблудени и ниско образование избиратели биха гласували за копейкин защото той знае, че те са от кохортата на полезните идиоти. Милионера Костадинов ще задмине по богатство другата копейка Сидеров. Този тип хора са колкото повече ги лъжеш толкова повече им става хубаво. Копейката знае, че лева е вързан с еврото, че и той си държи парите в евро, но будалка баламурниците защото знае, че номерата му минават само при тях. Аман от зомбирани и заразени с вируса Русия българи. Бъдете горди българи, а не жалки руски лакей.

    Коментиран от #184

  • 144 Наблюдател

    14 10 Отговор
    Хлебарката може да живее две седмици без глава, докато русофила може да живее без глава цял живот!
    Доказателство за това са целия джинс Копейкини!
  • 145 Дуньо простия

    8 5 Отговор
    Коце, обърна ли евраците в лев, а.....
  • 146 Коце

    8 7 Отговор
    Мир на света ще има когато кремълските ти работодатели бъдат заличени!
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Копейкини

    8 6 Отговор
    От време на време бесове обсебват някоя нация!
    В момента бесовете виреят у руснаците!
    Вижте им пропагандистите - имат нужда от екзорцист!
  • 150 Питат ме

    7 10 Отговор
    защо в русия няма икономически кризи?!
    Ами в русия няма икономически кризи, щото в русия няма икономика, хихихихихи!

    Коментиран от #160

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Коментар

    12 5 Отговор
    Вие знаете ли това,че когато решат да ни вкарат в еврозоната 6 месеца преди това по закон трбва да се махне валутния борд.За тези 6 месеца лева може да стане даже 10 евро.Прочете по въпроса и питайте Мика Зайкова.
    Не искаме да обедняваме още.Стига ни толкова.Няма накъде повече.Затова не искаме еврозоната.Засега така е добре.Костадинов е прав в случая.

    Коментиран от #161, #173

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 И аз да кажа

    11 6 Отговор

    До коментар #93 от "Само че":

    Надай се, Гергино! Всички, които се възхищават на Раша и Путин, са лузъри, които си представят, че Путин ще им нареди прецакания живот, вместо да се хванат яко на работа и да използват възможността да учат, пътуват, работят в най-доброто за момента място- Европа! Бих ги попитала те по-гламави ли са от африканците, които с риск за живота гледат да се доберат до Европа, а не до Русия?
  • 157 Бях на почивка

    12 4 Отговор

    До коментар #92 от "Кой си живе":

    Повечето бели хора- градовете им са чисти и уредени, политиците им се сменят мандатно, стандартът им си е идеален, олигарси няма, нито неистова пропаганда по медиите, правосъдните им системи не са затлачени от хиляди магистрати, които само плюскат, медицината не иска пари под масата, полицаите не са разгащени ортаци на криминалните...да продължавам ли? Наскоро се прибрах от Германия- повишили са се цените, но никой не е нито гладен, нито мръсен, нито на студено, както ни плашехте комунягите са Господ да ви накаже за лъжите и пълзенето пред руснажу

    Коментиран от #159

  • 158 Спасението е

    0 3 Отговор
    В БЛН
  • 159 Дивергент

    6 3 Отговор

    До коментар #157 от "Бях на почивка":

    Изчакай малко и в Германия ще дойдат проблемите. Въпрос на време.

    Коментиран от #162, #163

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Роко

    5 4 Отговор

    До коментар #152 от "Коментар":

    Приятелю кво разбира кукунделата от валута? Доколкото си спомням Копейкин искаше да маха борда но без да влиза в еврозоната. Сега една забавна случка излизам от метрото и на метростанцията (защо са в метростанцията е отделен въпрос едва ли имат разрешение но ги разбирам времето беше лошо и не им плащат толкова че да стоят на студа) група маргинали събират подписи за референдума на Копейкин изненада за мен беше че сред активистите беше местен наркодилър. Мнението ми за "Възраждане" винаги е било негативно (като българин не мога да харесвам антибългарски организации работещи за чужди враждебни държави) но след тази случка вече всичко което предложи Копейкин за мен е вредно за България.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Роко

    6 3 Отговор

    До коментар #159 от "Дивергент":

    Ох милият и той пророк решил да става. Може ли по конкретно срок кога ще се появят проблемите? Щото източниците ти твърдяха че Киев ще вземат за три дни, а пък един Бахмут не могат да вземат повече от година.
  • 164 Бай Данчо

    5 6 Отговор
    Взимам Рубли, обръщам в Евро, и се застъпвам за лева. Няма ко да кайш!Предавам България и ставам поредният, аз ли няправих такъв света? Не , ако не съм аз ще е друг.
  • 165 Роко

    6 5 Отговор

    До коментар #132 от "Ана":

    Анечка бегом в Рассия поживей малко там а не в Гърция в която населението "обеднява" заради проамериканските си правителства. Ще ти дам един пример точно от Гърция преди няколко години проруското правителство на Гърция реши че може да не си плаща и дори искаха да напускат ЕС (подлъгано от руските си "приятели" които му обещаваха реки от мед и масло) дори спретнаха всенародни протести и гърците викаха "Охи, Охи". Гръцкото правителство уважи мнението на "народа" и каза "Охи" на Европа. След месец страните от "БРИКС" с много мъка създадоха банка за развитие с капитал 100 милиарда долара (на Гърция спешно й трябваха 500 милиарда) тогава гръцкото правителство разбра че е измамено от руските си "приятели" и започна да обяснява на еврочиновниците че всъщност на гръцки "Охи" значи "Да" и тъй като еврочиновниците са "милозливи" се събраха и за пет минути се разбраха да отпуснат на Гърция заем от 500 милиарда е вече условията на заема бяха в пъти по тежки от преди но какво да се прави за гяволъка и "Охи" трябва да се плаща. Та така се случва с хората които вярват на обещанията на източните си "приятели"

    Коментиран от #171

  • 166 Скрий се копейков...

    4 7 Отговор
    Това което ще ни спаси, е да изритаме азиатската диверсионна група завладяла енергетиката !
  • 167 Анка калпазанка...

    4 7 Отговор

    До коментар #132 от "Ана":

    Не пиши глупости...! Цял свят бяга към Европа, по-стабилна валута от Еврото няма, само Анка спестява в лъвчета и дава на дечицата леФчета, да ходят на хАлкидики или лефчета за европейски университети
  • 168 1234

    8 4 Отговор
    Генерал Шивиков ,трябва да стане президент на България, тои ще запази мира и народа,
  • 169 Хохохо

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Наблюдател":

    А Боко не е изрекъл нито една лъжа или той е извън класацията така ли?
  • 170 Учителя казва

    1 2 Отговор
    Каква българска валута, а Ко.пейкин като български лев няма от 1997г. с влизането в БОРДА исега сме формално вързани с еврото за 1евро/1,95583лв.Като не сме в Еврозоната не ползваме предимствата от членството, а само БНБ държи в резерв равностойност на парите в оборот или 17,3млрд.евро за 34млрд.лв в банкноти и монети!!!
  • 171 Ученият от село

    2 2 Отговор

    До коментар #165 от "Роко":

    Дългът на Гърция беше 320млрд.евро, а сега след "опрощаването" е 220млрд.евро!

    Коментиран от #174

  • 172 Демагог

    4 3 Отговор
    Търси глупаци да гласуват
    Жалко че има такива
    Наи долното нещо което са създали Руснаците когато ни окупират1944г
    Сарусофилите копейкаджии

    Национални предатели
  • 173 Отивай

    2 3 Отговор

    До коментар #152 от "Коментар":

    На психиатър руски демагог копекаджия
  • 174 Роко

    2 1 Отговор

    До коментар #171 от "Ученият от село":

    Приятелю никой не е опрощавал дълговете на Гърция беше им даден заем за да не фалират за тази цел ЕС отпусна на Гърция заем в размер на 500 милиарда евро. Заемът беше даден срещу орязване на разходите което левичарското проруско правителството отказваше да направи (подтиквано от руските си "приятели" които обещаваха неограничени средства ако Гърция се конфронтира с ЕС) и затова създаде истерията "Охи" която продължи докато гърците се усетиха че руските "приятели" ги лъжат и тогава почнаха да се молят на Европа да ги спаси което тя и направи но при значително по - тежки услови по отпускане на кредита. В момента Гърция няма право да променя финансовата си политика без съгласието на ЕК дори евро не могат да похарчат в повече без съгласието на Брюксел

    Коментиран от #183

  • 175 Роко

    4 0 Отговор

    До коментар #94 от "Много добре":

    Приятелю не разбираш ставащото в Париж. За разлика от една друга държава където не за изразяване на мнение а само за лайк в социална мрежа влизаш в затвора във Франция имаш правото (задължението) да покажеш на правителството че не си съгласен с него и ако събереш достатъчно много хора които не са съгласни можеш да промениш решението на правителството. Това нещо приятелю се нарича демокрация разбирам че тази идея е много далеч от робската ти душичка която мечтае за господар но има и такива държави където населението е свободно да се бори за правата си и не чака господаря да му ги даде

    Коментиран от #182

  • 176 Израждане са предатели и лекета

    3 3 Отговор
    Косьо Келепиро - лъжлив и крадлив варненски zиганин, освен това - рубладжийска подлога!
  • 177 Да,да

    3 2 Отговор
    Това вероятно са поредните лакеи на доган !
  • 178 Я пак!

    1 2 Отговор
    Га си проЗд, немоеш да го разбЕреж, щод си проЗд. Същото е, като да си умрял. Няма, как да го знаеш, щот си умрял.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Не съм съгласен

    0 0 Отговор
    Щом сме се ориентирали към капитализъм, трябва да си го отстояваме. Капитализмът ни показа много шарени опаковки и ние ги харесваме. Затова трябва да се присъединим към капиталистическа Европа. Иначе пак ще възвърнем т.нар. "гранични зони", в които се допускат българи само по изключение. Пък и, откровено казано, скоро очаквам европейската валута да се нарича рубла(или юан), така че, с какво търгуват капиталистите не е от значение. А помня и мъдростта на някои българ: Винаги с Германия, никога срещу Русия. Ако ни се живее, все пак.
  • 182 А ти като разбираш

    0 0 Отговор

    До коментар #175 от "Роко":

    Обясни, защо Макрон не си променя решението, а бие протестиращите? Какво е това, което ми хвалиш?
  • 183 За Гърция знаем

    0 0 Отговор

    До коментар #174 от "Роко":

    Кажи за България.
  • 184 Значи така

    0 0 Отговор

    До коментар #143 от "Дедото":

    На последните парламентарни избори, най голям брой избиратели за конкретна партия са гласували за Възраждане. Следователно, най големият дял гласуващи избиратели са "невежи, заблудени и ниско образование избиратели". Така ли? Не е демокрация, когато Някаква си партия, било то ГЕРБ, ПП или Възраждане, тръгне да обяснява на избирателите си как е правилно да гласуват. Демокрация е, когато управляващите, които и да са те, изпълняват стриктно исканията на избирателите си, колкото и да са глупави или неудобни за тях.
  • 185 Левски

    0 0 Отговор
    Ако утре Еврото тръгне да се срива заради войната и нямаме наша валута борда може бързо да се смени с борд към я швейцарски франк я друго помните ли когато марката са я вързали към лева
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол