Last news in Fakti

19 Март, 2023 19:41 1 332 38

Стефан Янев: Има шансове новият парламент да състави редовен кабинет

  • български възход-
  • стефан янев

Янев уточни, че един от акцентите в кампанията на „Български възход“ е да призовават българите да гласуват, особено онези, които по принцип не упражняват това гражданско право

Стефан Янев: Има шансове новият парламент да състави редовен кабинет - 1
Снимка: БГНЕС

Има шансове в новия парламент да бъде намерена воля и да бъде съставено мнозинство, което да излъчи редовен кабинет, каза днес във Варна лидерът на „Български възход“ Стефан Янев. По думите му надежда дава това, че и други политически сили вече приемат тяхната позиция за необходимостта от диалог, взаимодействие между партиите, от търсене на решения в интерес на хората, съобщава БТА.

За избирателната активност Янев посочи, че очаква да е около и над предишните избори. Той уточни, че един от акцентите в кампанията на „Български възход“ е да призовават българите да гласуват, особено онези, които по принцип не упражняват това гражданско право.

Като приоритет за партията Янев посочи справянето с инфлацията. Според него вариантът е да се използва държавният ресурс в регулаторните механизми, без да се променят правилата на пазара. Освен това трябва да се осигури подкрепа за българските производители, в частност в селското стопанство, с целенасочени заеми от Българската банка за развитие, каза още Янев.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САНДОКАН

    44 1 Отговор
    Как се вика на такава дето се слага на всеки за някой лев
  • 2 Еррггх

    16 9 Отговор
    Вчера баджанака рече, че трябва да си пазим лева и никакво Евро не ни трябва!
    Реках му, че е прав. Така е.

    Баджанака е от Ямбол. Рекох му: Ямбол трябва да отпечата собствени пари. Без софиянци да им се месят. Той помисли, че се шегувам! Ама аз не. Бях си сериозен. От къде, накъде софийските джендъри ще определят ямболската парична и друга политика! Ще се съберат кмета на Ямбол, Елхово, Звездец и Грудово и ще наредят на управителя на ЯНБ (ямболска народна банка) дали и колко пари(ямболи) да печата. Тъй де "Нерде Ямбол, нерде София!".
    Ямбол е градът!
  • 3 Дрън дрън та пляс

    41 3 Отговор
    Вие понеже бяхте готовите да поколеничите набойчето, сега ще седите извън парламента, така се случва със всеки доближил се до герп
  • 4 Това е

    35 2 Отговор
    Индивидът, въвел фашистките сертификати. Чака го трибунал.
  • 5 Игрумек

    32 1 Отговор
    За какво са ни всичките тези в бедна България, че да ги изхранваме и тях и семействата им! Каква е ползата за българския гражданин 30г, от българските политици! ?
  • 6 Минева

    25 0 Отговор
    Има шанс за кабинет толкова, колкото има шанс бастуните да влязат в 49 НС
  • 7 Не, няма никакви шансове,

    17 7 Отговор
    докато съществуват ГЕРБ, БСП, ДПС, Възраждане и твоята "кремълска патерица" в България нищо не е с шансове ! ЛУСТРАЦИЯ първо и след това Правителство !
  • 8 янки дудъл

    28 1 Отговор
    купи ли си голям телевизор да гледаш парламента след 3-ти?
  • 9 Мда

    26 2 Отговор
    Няма шанс. Но пак се гласи да бъде "златен пръст" за герб..
  • 10 Москвича

    28 3 Отговор
    Янев, ти няма да си част от него!

    Стана известен със скандала с Киро Кристала, че си против изпращане на оръжия. Открадна 5% от Възраждане, влезе и пръв подкрепи изпращането на оръжия.

    И ти, и Славчо сте политически пътници.
  • 11 Тити

    20 0 Отговор
    Само че тебе няма да те има там.
  • 12 Хахаха

    6 5 Отговор
    Премиерът на Белгия подкрепя ДПС и ПП, бачо буци
  • 13 Веселяк

    7 7 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆

    Коментиран от #20

  • 14 нннн

    26 2 Отговор
    Нещо за Зеления сертификат и НАТО като основни приоритети не каза ли натовския генерал? А ще ни ваксинира ли насилствено?
  • 15 Анонимен

    5 1 Отговор
    Бачо буци боипъ, как си, чядо мое кпк, белгиеца дпс и пп подкрепя, а меркел нерде
  • 16 Дуньо простия

    18 0 Отговор
    Тоя, пак с клизма ли ще го вкарват в парламента ??? Иначе има усещане за фактор.
  • 17 Мба

    14 0 Отговор
    На миналото избори работниците на Ковачки насила ги изкараха да гласуват за него, правете си изв
    Подире сами
  • 18 АМАН. ОТ. ОВЕННИ

    11 0 Отговор
    ТОЯ. НЕ Е. НАЯСНО. КЪДЕ Е
  • 19 Чичак

    16 1 Отговор
    Стефан Янев не става за нищо. Квото било било. Излъга хората, но ще му е за последно.
  • 20 Абе хамав, ти в твоя смешен

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Веселяк":

    живот само това ли си научил, че го повтаряш всеки ден вече месец ?
  • 21 Сатана Z

    14 0 Отговор
    НАТОвската изтривалка бай Стефан иска да се качи на последния вагон за НС без билет.Дърт фатмак с млада и напориста любовница ,класика в жанра
  • 22 Нов ПАРЛАМЕНТ - Н Я М А !

    9 0 Отговор
    Всичките са ЕДНИ и същи ! ЛЪЖАТА е една и съща и безсрамно се ПОВТАРЯ ! ЩЕ ПОВЯРВАМЕЛИ на тази ГАВРА към нас ?!
  • 23 гост

    14 0 Отговор
    И на СтеВан сложиха предизборно още през ноември месец чатала от онова посолство и той се отъркаля като магаре на мегдан!
  • 24 Иво.

    6 1 Отговор
    Банкет...ако такива като Вас са далече от парламента...и много други като Левици, чалгари и разни други гладници!!!
  • 25 Стефан Янев ЛЪГА пред цялата НАЦИЯ

    12 0 Отговор
    За СМЪРТТА на нашият пилот в Черно море ! Той ИЗЛЪГА за да прикрие недъгавата военна машина която с мъка съществува. Стефан Янем е ЧУЖД агент и нему е все едно дали сме живи или не ! ЛИЧНОТО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ е неговият КОМПАС и АРК 0°!
  • 26 Матей преображенски

    10 1 Отговор
    Янев сигурно знае и точно състава на бъдещото правителство и какви ще са основните му направления.Злите езици говорят ,че правителство е необходимо като въздуха за всяко живо същество,на американците.Планът е следния:новото правителство разработва система от мерки за постепенното ни въвличане във войната,въвежда ги в ход постъпателно и при определени обстоятелства се сдобива с желания резултат.Достатъчно е да парират гражданските антивоенни движения,по всяка вероятност с помощта на платени протестъри,украински щурмоваци,полиция,жандармерия и герберски и депесарски активисти..Да не забравяме колко щедро финансират американците подобни мероприятия,за ях милиардите не са проблем,немъчена пара без сметка се харчи.Възраждане да се готви да епични протести,много по-внушителни и сериозни от тия на АТАКА.Иначе управляващата ма-хи-я ще ни преметне и конвейра на войната ще се задвижи с повишаващи се обороти.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Най-гнилата част от ОБЩЕСТВОТОНИ

    9 0 Отговор
    Изплува на " ВЪРХА " и вунята им става НЕТЪРПИМА ! Стефан Янев е прекрасен представител от това БУНИЩЕ , от което трябва да се ОТЪРВЕМ колкото може по-скоро !
  • 29 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 0 Отговор
    СТЬОПА ЯНЕВ Е ........ НАЙ ВЯРНАТА МАРИОНЕТКА НА ....... ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП И ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕ МУ ........ ФАКТ !
  • 30 АВИАЦИОННИТЕ генерали в правителството

    5 1 Отговор
    Са най-некомпетентните военни специалисти на които е поверена НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ на държавата ! Тази тенденция беше ни НАВЯЗАНА от Ген. Михо Михуев , за да елиминира КОНКУРЕНЦИЯТА от генералитета от Сухопътни Войски . Въобще ВУНЯТА на АЛЧНОСТТА и КАРИЕРИЗМА е като ГАНГРЕНАТА - изгнива цялото тяло /държавата / !
  • 31 кабинет от антибългарски партии не ни тр

    5 0 Отговор
    Продукт на слабата кадрова политика на Радев , но гвоздеят си остават наркоманчето и пидa...чето . Никакъв рециклаж от тоя настоящ боклун не може да произведе продукт .
  • 32 Анонимен

    1 0 Отговор
    Лупа. Бг четете
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Овенен ОФЦЕРИН !

    3 0 Отговор
    Льотчик ? Но и ГАРГА летает !
  • 35 хммм

    4 0 Отговор
    Комунистите се готвят за фалит... значи е дошло време явно да идва българин!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 дядото

    2 0 Отговор
    особено ако от козяк наредят.
  • 38 АРЕС

    2 0 Отговор
    Този е долен и мръсен и в червата си,а на всичко отгоре е най голямата американска подлога.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове