Last news in Fakti

26 Март, 2023 15:41 1 018 31

Нинова в Кърджали: БСП винаги сме защитавали правата на тракийските бежанци

  • нинова-
  • бсп

Благодаря ви, че сме заедно да отбележим важен ден от българския културно исторически календар- деня на Тракия, каза лидерката на БСП

Нинова в Кърджали: БСП винаги сме защитавали правата на тракийските бежанци - 1

„Здравейте, тракийци. Здравейте, кърджалийци. Благодаря ви, че сме заедно да отбележим важен ден от българския културно исторически календар- деня на Тракия. Днес почитаме подвига на войните , спечелили Одринската битка. Днес отдаваме уважение към паметта на тракийските бежанци , намерили подслон в пределите на България и сили да запазят родовата памет. Както и към вас, техните наследници, затова, че тачите традициите. За това, че ги предавате на младите. Така се съхранява паметта, миналото, историята, но ние сме длъжни освен да я съхраним и да защитим правата на тракийците“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред граждани и гости на град Кърджали по време на посещение по повод Деня на Тракия.

“Ние от БСП винаги сме ги подкрепяли. Сега сме единствената партия, която сме записали в програмата си , че ще защитаваме техните права за получаване на обезщетения и ще поставяме този въпрос в двустранния диалог с Република Турция. Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината, за да имате силен поддръжник и съюзник", призова Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку нинова

    16 4 Отговор
    Квии тракийски бежанци па са я погнали тая сега ?
  • 2 Факти ,

    18 2 Отговор
    стига ни го показвахте този бивол!
  • 3 винаги сте се държали

    8 4 Отговор
    като мишки, кога долна турця ще обещети наследниците на прогонените беломорски българи ?
  • 4 ТаУмВзе

    3 2 Отговор
    СЛИВЕН!
  • 5 Емил

    15 2 Отговор
    Комунистически глупости! Вижте изказването на Добри Терпешев по въпроса - няма българи в Гърция и Македония, още по-малко в Турция! Руzки подлоги!!!
  • 6 цигането

    10 0 Отговор
    каквото и да се изкажеш във КЪРДЖАЛИ там са забратени те са със изпити мозъци от сокола
  • 7 Дааа

    14 2 Отговор
    Курни е нарамила торбата с лъжите, и крачи из родината. Вървите към 4%, селянке!
  • 8 С черни

    6 1 Отговор
    шалвари !
  • 9 БОЦ - ко

    10 1 Отговор
    Синьо-червена мента,
    Драпа за 4 процента ...
  • 10 Като си спомня как видния

    13 0 Отговор
    социалист и голям капиталист Красимир Премянов съсипа организацията на беломорските българи как не ви е срам, др.Нинова ! Членът на Политбюрона БКП Добри Терпешев след 1944 г.- нарича всеки обявил се за българин в Тракия и Беломорието - фашист !
  • 11 Агата Кристи

    5 0 Отговор
    Др. - В КАВИЧКИ
  • 12 НЯКОЙ

    6 2 Отговор
    Нинова, по-добре кажи как ни продаде на Русия, като предложи Радев за президент ! Какво е обещавано на големия брат и защо сега не се разбирате с Радев - май големият кокал не е разделен по равно, а "братски" ? Няма да каже другарката, а сега тръгнала да убеждава колко била грижовна към децата, болните, бедните и нещастните !
  • 13 Агата Кристи

    8 0 Отговор
    Визирам коментар 10.
    Тая нито е "другарка", нито ГОСПОЖА .
    Цялата е изтъкна от ЛЪЖА...
    /копирам БОЦ-ко /...
  • 14 Ветеран от Протеста

    14 2 Отговор
    Моя род е Тракийски.Бежанци от Дедеагач.Пет века с иконата на Богородица в Одаята,Българския си език и Българските си имена в сърцето на Турската Империя...БСП/БКП за половин век Комунизъм успяха да заменят Християнските обичаи,Българския език и култура с Руски подобни....Как смее тази пач@вра да се подиграва с Нас - Тракийците заселили и направили отново Царство България,което те Унищожиха...Срам!! Гнусни червени цървули!!!
  • 15 Това е най-яловата и крадлива партия

    7 0 Отговор
    БСП, начело с техноимпекс калинката нинова
  • 16 Бамбука

    10 2 Отговор
    Царство България осигурява жилища, работа на тракийските бежанци. Къде се бута "хартиената" спонсорирана от Лукойл в тази човешка трагедия ? След изборите паднала в канала ще забрави всичките си лозунги и ще си бие камшика в Брюксел. Защо не повдига въпроса за "Възродителния процес " ?
  • 17 Тая партия БСП, кога ще я разпуснат

    8 0 Отговор
    и да свършва агонията за народа
  • 18 Не видяхме радев, йотова, нинова

    9 1 Отговор
    или някой от БКП- БСП в Ловеч вчера, да почетат паметта на загиналите в трудовите лагери от комунистическия режим
  • 19 БСП на Бунището

    9 2 Отговор
    Няма Тракийски бежанци в Кърджали...Основно са в Ямболско,Бургаско и Хасковско.,Старозагорско..От Беломорието са в Софийско....Кви Тракийци търси в Кърджали ??Нали години наред червения дюмбел Красимир Премянов се беше само назначил за Председател на Тракийските дружества??? И кво свърши той за тези 30 години освен Трапези и Пиянство???Гнусни Комунисти!!!

    Коментиран от #21, #23

  • 20 бгпроzzтак

    6 0 Отговор
    Баят ще.трябва да чакате савецката армия да дойде да ни освободи от свободата а вас да ви направи шефчета палачи.
  • 21 кърджалиец

    8 0 Отговор

    До коментар #19 от "БСП на Бунището":

    Не е вярно, моите прабаба и прадядо са от Гюмурджинска Тракия. Баба и дядо са родени там в Гърция, като деца са дошли с родителите си , някои от децата са починали по пътя. Пристигнали в хасковско село, живеели са там , после се местят в Кърджали . Повече от половината жители на Кърджали са бежанци от Тракия /имам пред вид българското население / .
  • 22 БОЦ - ко

    4 1 Отговор
    Ни е комунистка, ни е СДС-арка,
    По всичко си личи, че е лай..... ка.
  • 23 Не е вярно, глупак!

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "БСП на Бунището":

    В Кърджали има потомци на тракийци и аз съм една от тях! Затвори си мръсната зловоняща уста!
  • 24 Извинявам се,

    3 1 Отговор
    че днес пропуснах да напомня на болшевиките колко са смешни и вярват в победата водени от юмрука.
  • 25 Кочо

    2 1 Отговор
    Разбира се, че в Кържали е пълно с тракийци! Цвята Караканчева сигурно е от тях, но при нея се наблюдават останки от кръстоносните походи! Имат фамилии като Сарджев от Кърсарджа, Гюмюрджинско, именуващо се днес Месуни! Но, най атрактивни са тези от Сачанли, които са изключително крадливи и комбинативни! Браво на Корнелия, че единствена от политическия ,,елит" почете Деня на Тракия! Докато гербераста ви занимава с жертвите на комунизма!
  • 26 БСП на Бунището

    6 2 Отговор
    От Гмюрджина сме преселници.Цялото село е подложено на грабеж,убийства и изгорено от Башибузука( това са запасната Турска армия от турските села в Кърджалийско)...Малко оцеляват - от Рода ни- само дядо ми,брат му и две сестри...Всички са изклани...Грабят пендари и злато...Нормално е да избягат по- далече от границата и от турските села в Кърджали...Не им харесва и се връщат до Елхово...Всеки е решавал за себе си...А има 28 ма година спогодбата Молотов - Гърция и България разменят селата си и имотите си...Орешник до Тополов град е такова - чисти Тракийци - майка ми е от там - Чист Тракиец съм...Но Да ми обяснява гнусната Приватизаторка и Комунистка ,че щяла да се грижи,моляви се,за бежанците...Това е Подигравка...Това е Гнусно!!?Заминават на Бунишето на Историята!!!

    Коментиран от #28

  • 27 Дебелоочие!!!

    4 0 Отговор
    бкп/бсп освен себе си, и откраднатите пари, и имоти от народа никога нищо не са защитавали!! А и майка им русия/сЕсЕсЕрЕ......................
  • 28 Кочо

    2 2 Отговор

    До коментар #26 от "БСП на Бунището":

    Подреди малко размътената си бедна, нещастна бежанска тракийска картуна, запознай се и изложи спокойно фактите! Говори с г-н Димитър Шалапатов да те осветли и подари книга за Тракия! Както и с Уредника на музея в Тополовград Кълвачев да те информира систематично!
  • 29 Като глупаци...

    5 1 Отговор
    Тракийци, римляни, готи, келтите даже. БСП тиу.. ви е защиштава. Само дето Станишев ви зарияза без парици т а сега и 6 ти ако сте радвайтие се..хахахх комундели рускопоклоници и слуги на митрофанова.
  • 30 Таз лъжеобещаваща какавида

    3 1 Отговор
    където и да се появи в България обещава всичко което е актуално за районът на посещението и, направо е златната рибка на рибаря, изпълнява всякакъв вид искания ! Точно по това всеки РАЗУМЕН ЧОВЕК веднага разбира, че нищо от това което е обещано никога няма да бъде изпълнено, а и комунетата ги знам, те вече 78 г. обещават и до днес нищо не са изпълнили ! Тази шайка измамници с нейните клонинги от патриоти, герберуги и доганоглуци трябва да бъдат изметени от политиката, ако ли не, съдбата ни на бедняци ще векува !
  • 31 Емигрант

    2 1 Отговор
    "Нинова в Кърджали:-БСП винаги сме защитавали правата на тракийските бежанци" - ЛИЦЕМЕРИЕ, НАГЛОСТ И БЕЗСРАМИЕ в Кърджали от главатарката на комундурите ! Не защитавате вие тракийците, а защитихте правата на българските мюсюлмани ИЗСЕЛНИЦИ като им създадохте и подарихте против Конституцията на България шайката ДПС ръководена от агентът на ДС ("Сава","Ангелов" и "Сергей") Меди Доганов - РОДООТСЪТПНИЦИ СТЕ ВИЕ КОМУНДУРИТЕ, ДНЕС ПОДКРЕПЯТЕ АГРЕСОРЪТ ПУТИН, А ЗАПТИЕТО КАРАДЪЙЪТЪ ПЪК ЗАЯВИ ЧЕ ТУРЦИЯ МУ Е РОДИНАТА ?!!? Безродници !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове