Last news in Fakti

22 Април, 2023 12:11 3 461 93

Делян Добрев: Трябва да вземем ножовете от "Промяната", защото ще отрежат главата на България

  • делян добрев-
  • пп-
  • ножове-
  • българия

"Обръщам се към "Възраждане" - случката е, че 2.2 милиарда ще отидат за лихви в чуждите банки", добави Борисов. Това ни очаква за всеки, който казва, че може и иска сам да управлява, коментира той

Делян Добрев: Трябва да вземем ножовете от "Промяната", защото ще отрежат главата на България - 1
Снимка: Фейсбук

Представители на ръководството на ПП ГЕРБ провеждат брифинг в централата на партията.

В пресконференцията участват лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, Десислава Атанасова и депутатите Деница Сачева, Делян Добрев и Красимир Вълчев. Темата на брифинга е предложеният от служебното правителство проект на държавен бюджет, в който се предвижда 6,4 % бюджетен дефицит.
Според лидера на ГЕРБ държавният дълг ще стане над 70 млрд. лева. Той добави, че с този показател разговорът за присъединяването на България към еврозоната се обезсмисля.

"Честно е преди да се състави правителство, лидерите на всички партии да коментират бюджета и да кажат за какво ще гласуват", обяви Борисов, цитиран от Dariknews.bg.

Бойко Борисов заяви, че ПП -ДБ си карат по инерция.

"Служебният премиер представи бюджет с 6% дефицит от БВП. Това са приблизително 12 млрд. лева. Този огромен дефицит е в резултат на политическата криза, започнала през лятото на 2020 г. - в деня, в който влязохме в ИЕРЕМ 2. Вижда се, че държавният дълг ще нарасне близо двойно до 70 млрд. до края на 2025 г. За следващите 3 години ще платим само за лихви по прогнозите на Донев над 4,5 млн. - колкото две магистрали "Хемус" или да ремонтираме всички училища в България. Бюджетът съдържа скрити дефицити - разходите за растеж са ограничени, средствата за образование намаляват като дял от БВП - от 4,4 до 4,1%. Същото се случва с разходите за здравeопазване, социални помощи и обезщетения. Инвестициите по националния бюджет са на санитарния минимум", заяви Деница Сачева.

Според нея прогнозите за икономически растеж са твърде оптимистични. "МВФ намали двойно прогнозата си, като оцени възможния растеж до 1,4% от БВП, а БНБ допуска растеж от 0,4%. Справянето с такъв дефицит ще бъде изключително трудно. Свиването на дефицита без да се пипат данъци, може да става с неповече от 1% на година, това ще обезсмисли референдума за еврозоната - защото не отговаряме на нито един. Трябва или да се вдигат данъци, или да се отложи влизането в еврозоната", заяви тя.
Делян Добрев заяви, че в тази драматична ситуация няма лесни решения. "Трябва голямо мнозинство в парламента, за да се вземат непопулярни решения. Веселата компания от ПП докара държавата до сметката, която получихме вчера от Министерството на финансите. Ние предупреждавахме, че това ще се случи още от 22 януари 2022 г. Казвахме многократно, че тегленето на дългове е капан за всяко правителство", посочи той.

От своя страна Красимир Вълчев заяви, че има структурни проблеми и скрити дефицити.

Десислава Атанасова обясни, че с ПП има над 30 общи закона, които не са лишени от съдържание. "Имаме спор по законодателните техники, както и по логиката на самите закони и по тяхното навременно приемане. Нямаме спор, че имаме нужда от работещо Народно събрание. Изненадва ни, че на фона на всички тези уж добронамерени разговори, както и стратегиите за работещ парламент, днес темата е друга - колегите от ПП-ДБ се връщат към мантрата за корупцията и искат от ГЕРБ да се разграничава от някакви модели - ето го моделът, със Закона за бюджета. Кой модел предпочитат българите - сигурност и стабилност или спирала от дългове, спрени ОП, никакви инвестиции, липса на ПВУ, нещо повече насочени средства от ПВУ към социални плащания. Цената е 12 млрд. дефицит. Популизмът трябва да приключи и да споделим заедно отговорността. Много ясно се вижда разликата между нас и тях. Огромна дупка в бюджета - това наследихме от управлението, сега трябва да търсим възможности как да се справим", подчерта тя.

"Бях упрекван от служебното правителство преди 10-15 дни за цифри, които съобщиха, но вече пред вас стои официално закона за бюджета", обяви Бойко Борисов.


По думите му дългът ще стане 70 милиарда.

"Обръщам се към "Възраждане" - случката е, че 2.2 милиарда ще отидат за лихви в чуждите банки", добави Борисов. Това ни очаква за всеки, който казва, че може и иска сам да управлява.

"Днес вече трябваше да имаме отговор от партията на Промяната, с кой желаят и от кой очакват подкрепа, защото от всички, означава, че нямат никакво намерение да го правят. След като не искат да конкретизират кои са всички започваме да четем бюджета"

"В деня, в който президентът излезе с вдигнатия юмрук, ние ви вкарахме в най-бялата организация - Европейския банков съюз и чакалнята на Еврозоната".

От всички изпълнени критерии, сега няма нито един изпълнен критерий, каза той.
Според него не бива да се вглеждаме в миналото, за да не се спънем още утре в настоящето. "Уплахът е огромен, защото има още капани, неотразени в бюджета. В Чирен е пълно с пъти по-скъп газ, посредниците чакат да бъдат компенсирани. Разликата в цената очакват някой да я покрие - това е още половин милиард, заем от близо милиард, който беше даден на "Булгаргаз" - кой ще го плаща?", попита Борисов.

"Има как, но този път не искам да съм сам", заяви той.

"Първите, които ще пострадат ще бъдат пенсионерите"

"Нито едно от тези неща нямаше да се случи преди две години, но сега се случи"

"Трябва да вземем ножовете от "Промяната", защото ще отрежат главата на България", заяви Делян Добрев.

"Имаме реален бюджет, върху който трябва да драскаме и да пишем", заяви Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ИСТИНА Е

    93 9 Отговор
    Трябваше с ножове да ви отрежат крадливите ръце, но каскета ги пази.
  • 3 гост

    61 3 Отговор
    ПКП : НЕ ТЕ ДАВАМЕ ДЕЛЯНЕ.......! Няма как да не се поддържат Кърджали и Хасково - в една банда са!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Въпроси към ББ и неговият "енергетик"

    66 5 Отговор
    Делянчо Добрев:
    Защо отказа да прибере от Газпром дължимите ни по договор 1.1 млрд.долара за транзитни такси до 2030 г. от досегашния газопровод Дружба!
    Защо платихме с народни пари строителството на Турецкия паток – 4млрд.лева без да има нито едно отклонение към нашата газопреносна система?
    Защо държавните синдици продадоха на руския агент Спас Русев БТК за 300 млн.евро, а той го продаде на Юнайтед груп със задкулисно руско участие за 1.2 млрд. евро?
    По негово време бе фалирана КТБ, а парите на данъкоплатците над 4.5 млрд. лева отидоха за да напълнят гушите на неговите приятели !
    Защо плати на Росатом 1.2 млрд лева за две ненужни турбини поръчани за АЕЦ Белене с подписа на Румен Овчаров ? И още и още !
  • 6 Бърньо

    65 3 Отговор
    лъже почти колкото Банкянския субект , и по грабене го догонва ! И селчо взел да прави опити да манипулира , че ПП били виновни за мизерията в Българи ? Нагъл и прост , никой не му се връзва на тоя !
  • 7 ВИЖДА СЕ

    60 2 Отговор
    15 год, кражби и лъжи , и народа се отврати от вас.
  • 8 НЯКОЙ

    58 2 Отговор
    БРУТАЛНО НАХАЛНИ ! ГЕРБ качва ОТВРАЩЕНИЕТО към тях на неподозирани висоти ! Мутренската псевдопартия няма предели в наглостта си - мърси и руши всичко до което се докосне, съсипа държавата и народа и няма насита !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Българка

    59 4 Отговор
    Добрев вече еднорък джентълмен ли е? Отново в устата му са ПП-ДБ. И не ПП докараха мизерията, инфлацията. ГЕРБ не са слизали официално и чрез местната власт и държавната администрация от власт вече 15 години. Кабинетът на Петков оцеля сред мутрите на мафията 6 месеца, през които бе непрекъснато саботиран. Но въпреки това с техния бюджет дефицитът за 2022 г. бе под 3%. Вината за тресавището е грабежите на десетки милиарди. Ако те бяха вложени в икономиката, а не по чекмеджетата, то сега разговорът щеше да е друг.
  • 11 Окумили

    46 2 Отговор
    се четиримата , никой ги не ще , никой не им вярва за нищо....... А и третият списък на Магнитски е на път !
  • 12 Българка

    53 3 Отговор
    Недопустимо по закон и морал е кандидат затворници да набеждават от високи трибуни в греховете си други. Мястото на престъпниците е в затвора, не в НС и власт
  • 13 Българка

    25 18 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Явно обичаш да мааш крачоли и друсаш уши по площади и улици.Но не разбирам за какъв мир ще се разхождате? За руския мир ли?..... Съветвам ви походът да стигне до руското посолство и Мутрофанова да чуе призивите за мир. Русия започна войната и тя трябва да я спре като си изтегли ордите от Украйна!

    Коментиран от #20, #60

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ГОРСКИ

    44 1 Отговор
    А вие от герб малко ли рязахте за 9 години на последно място във Европа по всички показатели!!!!!!!
  • 16 Много лошо казаха

    27 0 Отговор
    Бачкайте малко тикви..стига сте прибирали
  • 17 Българка

    37 2 Отговор
    Решението е просто- спиране на всякакви компенсации в сектор военна промишленост, енергетика,които трупат свръхпечалби; 30-40% съкращения на нищоправещи, вредни калинки в държавната и общинска администрация и това осигурява нужните около 12 милиарда

    Коментиран от #71

  • 18 Омерзен

    35 0 Отговор
    Абе Муньо, изявяващ се като специалист по всичко - покажи си дипломата (бакалавър по неизвестно какво и и от незвестно учебно заведение в Дивия Запад), с кято пледираш за експерт!
  • 19 Красимир Петров

    39 0 Отговор
    Хасковският милионер отново ръси мозък
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Сали

    34 0 Отговор
    Тия всички са за панделата.Тиквата за най дълго.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 На теб

    32 0 Отговор
    и компанията ти , трябва да се отнеме абсолютно всичко заграбено и да останете по долни гащи , както влязохте в "политиката" , ехиден никакъвец !
  • 24 бобошен

    21 2 Отговор
    Представители на ръководството на ПП "ГЕРБ" провеждат среща с журналисти/а не брифинг!/в централата на партията.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ха ха

    25 0 Отговор
    тия дето въздигнаха ясладжииството във култ , сега обясняват защо трябва да се вдигат данъците , ако им вземете ножовете , ще им дам брадви , или ще стане правилно или само пустош
  • 27 Софийски

    27 0 Отговор
    Гаварит магнитски
  • 28 завод

    6 18 Отговор
    "Първите, които ще пострадат ще бъдат пенсионерите!"-рече Бацката. "ПП ПП ще им занулят пенсиите. И аз щях да го направя,ама кирчовците ще ме изпреварят."
  • 29 Защо ме изтрихте?

    33 5 Отговор
    Написах само, че всички вкупом нападат ПП и ДБ, явно задкулисието умира от страх от отговорни и честни хора. И попитах защо никой не плюе срещу Из раждане, които са си отявлени фашизоиди.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Иска ти се

    22 8 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Протестирай пред рашисткото посолство . Те са виновни за войната. В тази война неутралитет не може да има.

    Коментиран от #40

  • 32 Кокос

    35 1 Отговор
    Тези хем искат ПП да ги подкрепят, а само ги плюят. Хайде правете правителство с дпс, бсп иитн и ходите в канала
  • 33 Двамата милиардери и батко им

    24 0 Отговор
    Нещо за Орешарски и тройната коалиция каза ли Борисов? Сега виновни са управляващите 6 месеца след сериала Борисов 3.
  • 34 Явно

    13 5 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    без водка не би протестирал и отправял призиви за руски мир. То и в Рашистан е така. И те само на водка живеят иначе ще се гръмнат.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Гост

    29 0 Отговор
    Хахахаха! А бе, хасковски тарикат, що не станеш един комедиант?!!! Ти си страшно нагъл индивид бе! Кой ви ражда такива нагляри бе. Само за затвора сте
  • 37 УРА,, Ура

    35 0 Отговор
    Тия само през нощта не дават брифинги! На тях Тиквун не може да го надприказваш, обаче в НС е по нисък от тревата, защото знае, че там ще го смачкат от неудобни въпроси и само ще се ядосва и злобее. Там номерата му не минават, както при купените журналисти.
  • 38 хе хе

    19 1 Отговор
    Не, само ще ви резнат клона, на който седите. Те и сега нямат мнозинство, значи са безопасни.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Светльо

    27 2 Отговор
    Ако милеехте за България, трябваше двама трима от вас да се оттеглят начело с Борисов и тогава всичко ще си дойде на мястото. Срам нямате, ножовете са за вашите глави, докога ще търпим тази наглост. Знаете кой ви подкрепя, народа прощава, но не забравя.

    Коментиран от #58

  • 42 сдлк

    32 0 Отговор
    На ГЕРБ тактиката е грешна. С очерняне и оплюване на ПП/ДБ кабинет няма да се направи. Не е това начинът.
    Колкото и избори да печелите с купени гласове, безполезно е. Народът не ви иска.
  • 43 Светльо

    19 0 Отговор
    Ако милеехте за България, трябваше двама трима от вас да се оттеглят начело с Борисов и тогава всичко ще си дойде на мястото. Срам нямате, ножовете са за вашите глави, докога ще търпим тази наглост. Знаете кой ви подкрепя, народа прощава, но не забравя.
  • 44 Име

    22 0 Отговор
    Според мен има психоза в ГЕРБ, която е поради Магнитски, явно не успяват в Галактиката.

    Нови работни места - отиват на пазара - няма как да установят предишната диктатура, след като се разкри очевидната работа.

    Всеки ще им го каже - за какво се явявате - но нищо - нека наблюдаваме.

    Как ще им стане работата - при последно място в Европа - при толкова налети пари и всякакви неща.
  • 45 Има хирурзи трябва операции за

    4 0 Отговор
    Промени ако отрежат главата няма да има за следващите випуски и поколения
    Кръвни срежи спешно отделение д-р Хаус и тн
  • 46 питам

    25 0 Отговор
    Докога ще търпим ГЕРБ???
    Вече не се издържа!!!
  • 47 Унбитх

    20 1 Отговор
    Да правят коалиция с ДПС и БСП и да взимат носовете, какво чакат. Гербави нещаст ници ликвидираха България за 12 години и продължават да я ликвидират с помощта на каскета. СРАМ.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Унбитх

    13 1 Отговор
    Да правят коалиция с ДПС и БСП и да взимат ножовете, какво чакат. Гербави нещаст ници ликвидираха България за 12 години и продължават да я ликвидират с помощта на каскета. СРАМ.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 При

    11 0 Отговор

    До коментар #40 от "Последния Софиянец":

    нас е демокрация, при вас - не. Квото каже Костя и Пу и колкото ви дадат това е.
  • 52 Хххххххх

    19 0 Отговор
    До като няма осъдени за кражбите за тези 12 години управление на Али Баба и 40 разбойника от пътища от енергетика от срастването на държавата с герберастите няма оправяне!
  • 53 3 МИЛИАРДА ЛИХВА НА ГОДИНА?

    2 21 Отговор
    ПОНЕ НА ТИЯ КОИТО СА ТЕГЛИЛИ НЯКОГА КРЕДИТ НА ТЯХ ТРЯБВА ДА ИМ Е ЯСНО КАКВО НИ ПРИЧИНИХА КИРЕТАТА! КАК СЕ ВРЪЩАТ МИЛИАРДИ?

    Коментиран от #85

  • 54 Ами да

    4 9 Отговор
    До като от ПП си траят като п..ки и играят по свирката на Борисов, така ще е, че и още по-лошо! От следващите избори не подкрепям никого, до като не се пръкнат достойни за България българи!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 КИРО ТЪПОТО

    7 6 Отговор
    ОТ НАЙ-БЕДНИ В ЕС ЩЕ СТАНЕМ НАЙ-НАЙ-БЕДНИ И НАЙ-ТЪПИ И ОКОЛО ЕС!
  • 57 комунистче

    18 0 Отговор
    отново купища лъжи и манипулации, безсилни сте от ГЕРБ-СДС, тези лихви от 2.2 милиарда са върху заеми, повечето от които са изтеглени от вас, защо 2020 в чакалнята, защо не ни вкарахте в 2014 в чакалнята и 2017 в Еврозоната, тогава в онези години, имаше възможност за това, защо не сме в Шенген още от 2011 година, защо сте се съгласили да затворите централите 2019 година, срещу кой ревете, срещу себе си ли
  • 58 Че те без Борисов са нищо

    15 0 Отговор

    До коментар #41 от "Светльо":

    Те не са нормална партия, където да имя фракции, течения, конкуренция за поста.
    Това дори в БСП го има.
    Тия са едно ОПГ и чакат на Бибитко да им даде по някой лев.
  • 59 СОФИЯ

    16 0 Отговор
    нагълия сикаджия крадец лъжец мутра престъпник колко съдби унищожи
  • 60 Краварска медия

    1 6 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Ти деца имаш ли???
  • 61 Дааа

    10 0 Отговор
    Айде да идва хартиената коалиция фпс-герб-бсп с патерици итн и иЗраждане и да правят "експертно" правителство по крацби, че откига чакам на малоумния бг народ да затяга колана с постни пици, да източваме обществото чрез обществени поръчки, нека... гласуваш за фпс-герб-бсп получихте кражби, кражби, кражби.
  • 62 Този

    13 0 Отговор
    Най големия проблем е че онези от ЕС подържат бандитска партии и правителства от бившите комунисти и полицаи.
    Изкрадоха стотици милиарди и онези си мълчат.Интересуваги само трафика да върви,евтина РАБ.ръка и умните млади българи.Ако искаха лесно биха сложат ред,но не би.Така БГ е завладяна от онези от изток за които тростотията е златна среда за превземане.
  • 63 Добър ден вижте ГЕРБ

    12 0 Отговор
    ГЕРБ УПРАВЛЯВА С СРС ТЕХНИКА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, СЛУХТЯТ ВСИЧКИ, РАЗДЕЛИЛИ СА ДЪРЖАВАТА НА РАЙОНИ - НА ПРАКТИКА НИ УПРАВЛЯВАТ ЛУДИ ПОЛИЦАИ ВЪВЖВСЯКА ОБЩИНА!
  • 64 Дрън дрън та пляс

    15 0 Отговор
    Диляне политическа шизофрения ви тресе вас в герп, ама до един сте много долни личности
  • 65 23787

    0 15 Отговор
    Верно е! Само възраждане могат да помогнат даже да са водещи! От Хардвардските Измамници могат да се очакват само измами....
  • 66 9689

    12 0 Отговор
    Гешев,това недоносено крадле облажило цялата си фамилия и мутрата облажи ли и тебе щото е още на свобода.
  • 67 Имам колекция

    6 0 Отговор
    От различни хладни оръжия и инструменти и не си ги давам.Гледал съм Батман.Па още не съм отрезал главата на никой.Тея са популисти-така си говорят.
  • 68 12340

    6 0 Отговор
    Банда груйляци!
  • 69 ГЕРБ и ПП

    2 7 Отговор
    са евро-атлантически продажници които с глупостите им ще затрият цялата държава.
  • 70 Апостол Апостоловс

    14 0 Отговор
    СЪБРАХА СЕ СТРАХЛИВИТЕ ТИКВИ ИЗПАДНАЛИ В ИЗОЛАЦИЯ И ОТНОВО ДРУГИ СА ВИНОВНИ НА ТЕЗИ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ.СТИГА!НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО,ЗА НИЩО!!!
  • 71 А ма

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Помакиньо, не ти чета простотиите (на всяка манджа - мерудия, компетентна по всички теми), просто ти ръгам минуси.
  • 72 Само ПП е спасението!

    9 1 Отговор
    ГЕРБ ако милеят за България, да върнат властта на Продължаваме Промяната!!!

    Коментиран от #81

  • 73 Съд за Делян Добрев!

    9 1 Отговор
    Делян Добрев трябва да влезе в затвора за тези талибански литературни интерпретации!!!
  • 74 Алооо

    10 1 Отговор
    Делянчо, много си се нашмъркал бре човече!
  • 75 Герб са корупцията у нас!

    9 1 Отговор
    ГЕРБ-СДС са силно притеснени, че не знаят какъв ще е следващия ход на ПП-ДБ.
    ГЕРБ-СДС са виновни за политическата криза в България, защото събориха последното редовно правителство на България без да мислят за последствията, хаоса, спирането на развитието на България, милионите изхарчени държавни средства за безмислена поредица от избори!
    ГЕРБ-СДС счупиха държавата и постоянно се опитват да припишат вината за това на Продължаваме Промяната, оправдават се като деца от детската градина, вместо да признаят вината си и да върнот властта на тези, които са по-компетентни и по-образовани.
  • 76 Крисия

    11 1 Отговор
    Не Деляне, тези ножове трябва да отрежат крадливите ръчички на всички гербаджий като започнат с теб.
  • 77 овчи мозък

    7 1 Отговор
    Хасковски боклук ,кого си представяш за глава на България .
  • 78 Гост

    6 1 Отговор
    У Ж А С....ТОЯ ДЕТО ОБРЕЧЕ НА ГЕНОЦИД НАРОДА И ПРОДЪЛЖАВА...ИСКА ДА НИ ,,ОПРАВЯ,,...ПАК
  • 79 Тома

    7 1 Отговор
    На този тиквата не му ли е казал че ако не слуша заради него ще го вкарат в магнитски и всички крадени пари ще му ги приберат американците

    Коментиран от #86

  • 80 Крайно време е!

    1 5 Отговор
    Трябва един път да приключим с модела на ПП и ДБ:Да лъжем,да крадем,подмяна стани да седна,офшорни лични сметки за краденото и т.н.!
  • 81 Голям смях😂

    3 4 Отговор

    До коментар #72 от "Само ПП е спасението!":

    Да не искаш да върнат властта на кокорчо,който развява знамето с цвят на дъгата?!
  • 82 Казуар

    4 2 Отговор
    Бойко преди беше пътен инженер, сега стана икономист от висок клас, и казва, че ако той е управлявал, в България и Европа е нямало да има поскъпване.
  • 83 Нямам думи !

    6 0 Отговор
    Пари нема,щото много се краде в България.Крият се обороти,едва 30% от населението плаща данъци и т.н.Интересно къде са приходите от митниците ? Корупция навсякъде.Чакайте Господ !
  • 84 Веселяка

    1 3 Отговор
    Аз гласувах за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 иначе въобще не ми дреме 😆 разбрахте ли, глупаци 🤣
  • 85 пфф

    5 0 Отговор

    До коментар #53 от "3 МИЛИАРДА ЛИХВА НА ГОДИНА?":

    Щях да ти повярвам, ако бяхте оставили държавата без дългове.
  • 86 казали са му

    3 1 Отговор

    До коментар #79 от "Тома":

    Той затова се опитва да елиминира конкуренцията в лицето на ПП-ДБ.
  • 87 Минева

    5 0 Отговор
    Много е болен айдук делю асковски
  • 88 Пълна лустрация с каторга

    1 0 Отговор
    Ако "главата" на Б-ия са партиите, партийците и олигарсите, произлезли от БКП+Б3НС+ДС=БКлептоП, то трябва да се дадат допълнителни ножове на тия дето ще я резнат тая "глава"!
  • 89 БКлептоП-ГЕРБерастко мародерство

    0 1 Отговор
    Подхотвят ли ни за смяна на курса Евро/Лев на може би €1 = BGN5?! Плюс вдигане на данъците и берииите! За да има пари за крадене и за облагите и луксовете на партийно-назначената корумпирана клепто-бюрокрация!
  • 90 дядото

    3 0 Отговор
    и как точно мислиш да им вземете тези ножове.зад тях стоят стотици хиляди граждани,споделящи тяхната платформа,цели и политика.и като ви гледам и слушам ще ставата повече.много затвори и концлагери ще ви трябват,въпреки,че после вие самите може да се озовете там
  • 91 аман пък от този

    2 0 Отговор
    Те няма да отрежат главата на България а ще отрежат вашата глава крадлива партия на ГЕРБ с най вече пак ще арестуват Бойко и пак ще има мсйтъ Абе всичките сте циркаджии как го правите този цирк бе животни в парламентарната много ми е чудно
  • 92 не мога едно да разбера

    1 0 Отговор
    не мога едно да разбера тези с който свалихте последното правителството защо с тях не направите правителството много нахални сте ГЕРБ как поне малко не ва е срам от това дето докарахте тази политическа криза в България хем ва сърби хем ва боли май народа от вас трябва да поиска сметка за тази политическа криза какво не ви хареса ПП че не можахте вие да крадете .че вие ли искате тези хора бяха 6 месеца на власт и Какво да направят за толкова време вие 12 години Какво направихте крадохте само . незнам кой прости хора са гласували за вас трябва да ги е срам тези хора дето са гласували за вас вие сте срам и позор за държавата заедно с СДС едно котило сте и то крадливо вие сте виновните не обвинявате ПП
  • 93 егати

    1 0 Отговор
    ГЕРБ още не са дошли на власт веднага почнаха шмекрийте си ДДС 22 процента ако не нямало еврозона виште се що за загубеняк сте гласували пак започна с заплатите защо ли си питате защото човека е мафиот той от това разбира само закани и заплахи и ви го избирате такъв за министър . чобанин хабер ако има от компютър то и този толкова ще има хабер от политика мафиота си остава мафиот вари го печи го пак си е прост селски манталитет нито приказката му е за политик нито акъла му за министър .значи сте прости който е гласувал
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол