Last news in Fakti

28 Април, 2023 07:44 1 410 15

Адвокат: Контролът върху децата може да стане оръжие за контрол върху родителите и обществото

  • деца-
  • общество

В едно цивилизовано общество не може всеки да прави каквото си иска, смята Владимир Шейтанов

Адвокат: Контролът върху децата може да стане оръжие за контрол върху родителите и обществото - 1

Откакто България съществува, съдбата на българските деца е била в ръцете на техните родители. И така трябва да бъде, и така е било в света, откакто той се помни. За съжаление, през последните 30-40 години се разбра, че контролът върху децата може да се превърне в много мощно оръжие за контрол върху родителите и обществото. Това каза адвокат Владимир Шейтанов в студиото на "Bulgaria ON AIR".

По думите му първите наченки на джендър идеологията възникват в САЩ преди 30-40 години.

"Това е световната сексуална революция, която постепенно измества фокуса на човешкото развитие от неговата същинска част и неговата формална част. Преди много десетилетия бях в Сан Франциско и имах възможност да видя "квартала на гей и лесбо" хората. Още оттогава започва една борба за надмощие между нормалното разбиране за човешкия организъм и неговите патологични изменения", поясни адв. Шейтанов.

Попитан къде е границата, той отговори: "Границата е в отношението към заобикалящата ни действителност, живота, природата. Ако това отношение и това наше възприятие се базира на реални факти, реалните условия, които ни заобикалят, тогава ние ще бъдем здраво стъпили на земята, ще можем да управляваме себе си и обществото по един нормален начин. Колко са нормалните хората, които имат нормални човешки сексуални отношения и колко са тези, които с някакво изкривяване? Може би съотношението е 1 към 99. Така че границата е в природните закони."

Той е категоричен, че в едно цивилизовано общество не може всеки да прави каквото си иска.

"Дори във вкъщи ние не може да правим каквото си искаме, ако то е патологично - ние ще бъдем наказани по някакъв начин. А по отношение на институциите, каквито са детските градини и училищата, там трябва да има здраво отношение към човешката личност. Това е чуждо влияние, което е чуждо на българската действителност, на българското възприятие на природата и обществото, това е натрапено отношение към пола и към сексуалността на човека. И то постепенно се насажда изкуствено в нашата действителност от хората, които по този начин градят своята лична кариера и лично развитие", добави адвокат Владимир Шейтанов.

Според него децата трябва да се "оградят" от вредното въздействие на тази идеология.

"Преди 20-30 години такива случаи не се случваха. Сега се случват, защото им е отворена вратата да се случват и защото свободата, правата на човека бяха манипулативни използвани. Трябва да има строг контрол върху проникването на такова влияние в детските градини и българските училища", подчерта адвокатът.

И призна, че започват да събират подписи, като интересът по темата е огромен: "Подписите ще се събират навсякъде, където има българи - от София до САЩ. Законът ни дава 3 месеца. Най-активни ще бъдат българите в чужбина, тези, които са в по-развитите страни, тъй като там състоянието е драматично.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да питам само

    8 24 Отговор
    на баба Корни унучетата бг-граждане ли че са?
  • 2 Перо

    54 1 Отговор
    Прав е Шейтанов! В допълнение може да се каже, че е нужно да се ограничава джендърията и с административни мерки, не само да се разчита на съзнание, защото това е анти-човешка идеология, вредна за обществото и държавата!

    Коментиран от #13

  • 3 в по развитите страни

    31 0 Отговор
    и разврата е по развит

    ...по добре е да сме си изостанали май
  • 4 Пич

    50 1 Отговор
    Браво ! Интелигентен човек , който не се страхува , да каже истината !!! Същността на джендър идеологията е точно това - да изземе контрола на вашите деца от вас , за да може вие да бъдете изнудвани , а децата ви - моделирани като пропаднали , мислещи само за поквара глупаци !!!
  • 5 среднощен

    31 1 Отговор
    Подписката вече "тече"... "Тук ще ударят на камък"... Джендърите се заиграват с неща, които не са им работа... Накрая страда цялото общество.
  • 6 Неолибералната и

    17 10 Отговор
    комунистеческата партии разрушиха авторитета на църквата, което от своя страна доведе до извращение на моралните норми на поведение. Факт.

    Коментиран от #11

  • 7 Механик

    27 1 Отговор
    "Адвокат: Контролът върху децата може да стане оръжие за контрол върху родителите и обществото"
    Ми то нали това е целта на Давос бе, адвокате! Ти сега ли го разбра?
    Че то това нещо в Норвегия е факт от много години, а вече е факт и другите жендър-държави.
    За това не трябва да се позволява да се приемат конвенции подобни на истанбулската.
  • 8 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    3 11 Отговор
    ГЛУПАВА И ПРОПАДНАЛА ПАРТИЯ , МОЖЕ ДА РОДИ САМО ГЛУПОСТИ
  • 9 Любимият ми случай

    10 0 Отговор
    Тексас, разведени родетели. Синът започва да се оплаква на баща си, че мама го кара да носи роклички и да го нарича Луна, мама настоява и в училището учители и ученици да му казват така. Синчето обаче не иска и моли тати да направи нещо. Бащата реагира и повдига дело срещу майката. Майката печели делото, съдът отсъжда бащата да плаща хормоналната за терапия за смяна на пола на тяхното дете. Отделно в САЩ, Швеция и Норвегия, разните общества (с многото букви и плюса), могат да влизат в училището свободно и да извеждат децата на извънкласни занимания, където да ги насърчават да изследват своята сексуалност. Това може да става БЕЗ знанието на родителите. Още повече, че дори и родителите да разберат, нямат право да на оплаквания или да забранят тези организации да се занимават с децата им. Очаквайте скоро и в България. Обществото винаги реагира с 10-15 години закъснение

    Коментиран от #15

  • 10 правилно

    6 1 Отговор
    Отклоненията от нормата не може да управляват обществото. Утре есхибиционистите може да поискат всички да ходят голи, или най-много наметнати с шлифер, което не означава, че трябва да се съобразим с желанията им. 😃😜
  • 11 мдаа

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Неолибералната и":

    Тук си много прав. Другарите искаха да няма по-голям авторитет от Партията и нейния генсек. Библията трудно се намираше, но портретите им висяха навсякъде.
  • 12 Минева

    2 5 Отговор
    Глупостите нинови
  • 13 дададад

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Джендърите, уви, са на власт навсякъде в България.
  • 14 И ТОЯ Е ЗАЛЕБИЛ ОТ 50ТЕ МИЛИОНА

    2 1 Отговор
    ОТ БАЙДЪН - СИГУР Е ПЕДОФИЛ !
  • 15 Така

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Любимият ми случай":

    Тоест, Корнелия има право.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове