Last news in Fakti

15 Май, 2023 11:10 2 874 99

Теодор Ушев: Управлява ни руското посолство

  • теодор ушев-
  • управление-
  • руско посолство

"Знам, че е много cool да събираш likes с постове срещу Боко и ГЕРБ. (и да, подигравките и недоволството срещу тях са си ги заслужили) Но в края на деня неминуемо идва въпроса - А кой печели от всичко това? Знам, че никой в България не си признава, че са го направили на глупак, че е сгрешил. Че се е подхлъзнал. Никой не се извинява след това", коментира още творецът

Теодор Ушев: Управлява ни руското посолство  - 1
Снимка: БГНЕС

Теодор Ушев, който бе един от най-активните подкрепящи протестите през 2020 г., публикува на страницата си във Фейсбук извинение към обществото за резултата от въпросните протести. Според режисьора и аниматор доста от демократичната общност в страната тогава са се подлъгали, че бунтовете са насочени срещу корупцията (Ушев уточнява, че може би в началото е било точно така), но след това президентът Румен Радев е бил "закован" за поста си, включително и с гласовете на много от протестиращите.

В публикацията си режисьорът говори още за това, че несъставянето на правителства всъщност обслужват Москва и посланика на Русия у нас - Елеонора Митрофанова, допълват от actualno.com. "Знам, че е много cool да събираш likes с постове срещу Боко и ГЕРБ. (и да, подигравките и недоволството срещу тях са си ги заслужили) Но в края на деня неминуемо идва въпроса - А кой печели от всичко това? Знам, че никой в България не си признава, че са го направили на глупак, че е сгрешил. Че се е подхлъзнал. Никой не се извинява след това.", пише още Ушев и завършва така: "Но смятам, че ние (включвам себе си), дължим извинение на обществото, че с действия, статуси, докарахме нещата дотам, че "Възраждане" да маршируват с грамадни крачки към управление на страната, а Руското посолство да управлява държавата по време на война.

За което, лично аз, се извинявам."

Публикацията на Теодор Ушев предизвика полярни реакции. Повечето коментари са поздравителни за това, че е имал смелостта да се извини. Не липсват и негативни реакции.

Припомняме, че Теодор Ушев бе един от най-активните в онлайн пространството по време на протестите срещу ГЕРБ през 2020 г. Той дори публикува подробен наръчник на "галактическите протестъри", в които даде съвети как хората да се пазят, когато се бунтуват.

Ето и цялата публикация на Ушев:
Мисля си тези дни:
все повече изскача наяве, че цялата тази игра с протестите срещу ББ ("случайно" подкрепени от про-руските сили в България), крайната реакция на ГЕРБ тогава (конфликтите, агресивния дискурс срещу протестиращите, и боя), всъщност е била постановка, за да се установи "деликатно" руско-турското влияние у нас, да се създаде една патова ситуация, много удобна за пред Европа (защото държавата, олигархията, корупцията не може да съществува без европейските фондове), но всъщност твърде приятна за Москва реалност.
Мнозина от демократичната общност(включително пишещият това) се подлъгаха, че това са бунтове срещу корупцията. Може и да бяха, в началото.
Но както един умен човек казваше -
"Няма непредизвикан ентусиазъм":
Така пРезидента беше закован на поста си, мнозина от демократичната общност се подхлъзнаха, дори гласуваха за него.
И цялото "разделение", и несъставяне на правителства, всъщност обслужват тираничните режими, които ни заобикалят.
Обслужват МаЦква, пРезидента, Мутрофанова...
Истеричното врякане във ФБ, от подставени, или направо захлебващи около осите на злото "инфлуенсъри" (четете газ, икономически интереси, спонсори, дПс...), и създаването на уж "принципни", псевдо-морални постановки, създават идеалната атмосфера за крепене на статуквото.
Знам, че е много cool да събираш likes с постове срещу Боко и ГЕРБ. (и да, подигравките и недоволството срещу тях са си ги заслужили)
Но в края на деня неминуемо идва въпроса - А кой печели от всичко това?
Знам, че никой в България не си признава, че са го направили на глупак, че е сгрешил.
Че се е подхлъзнал.
Никой не се извинява след това.
Divide et impera.
Което обрича България на мизерия и страдание.
Единствената ни надежда е и двамата диктатори - Путлер и Ердоган да се сгромолясат, по-скоро.
Така, че - Украйна се бори за нашето оцеляване. Едва когато Путлер се сгромоляса, Ердоган си отиде - и тогава в България можем да си говорим за политика, и за реален просперитет.
Дотогава - всичко е местене на пешките напред-назад.
Така мисля аз.
Но смятам, че ние (включвам себе си), дължим извинение на обществото, че с действия, статуси, докарахме нещата дотам, че "Възраждане" да маршируват с грамадни крачки към управление на страната, а Руското посолство да управлява държавата по време на война.
За което, лично аз, се извинявам.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Прав е!

    29 81 Отговор
    Митрофанова наскоро я наградиха за успехи на руската външна политика в България.

    Коментиран от #10, #98

  • 3 Жалък си

    142 20 Отговор
    теодорчо, да изпълняваш някакви заръки! Жалки хорица са продадените.

    Коментиран от #29

  • 4 ами

    111 11 Отговор
    аз пък залагам на американското посолство
  • 5 Минева

    97 16 Отговор
    Щом ушу казва. Боклук
  • 6 Излагай се

    124 15 Отговор
    Но всички знаем, че си соросоидното протеже.
  • 7 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★ ҢҎꡥ

    113 17 Отговор
    От такива русофоби като тоя България затъва 33 години и е ограбвана колония от англосаксонските чакали.
  • 8 Миризлив пор

    99 6 Отговор
    Господин Ушев, Теодоре, сега руснаците в стаята с нас ли са?

    Коментиран от #45

  • 9 провинциалист

    110 14 Отговор
    Ушев, руското посолство ли си изгони 70 дипломати и наводни Украйна с горива, патрони и снаряди, за да си избива собствената армия?

    Коментиран от #77

  • 10 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    114 11 Отговор

    До коментар #2 от "Прав е!":

    Я пак ❗
    Колко министри и политически лидери са ходили в РУСКОТО посолство
    ЗА ЕДНА ГОДИНА ❓
    Щото Борисов сам каза ,
    че за ЕДНА СЕДМИЦА е ходил
    ТРИ ПЪТИ в посолството на САЩ ❗

    Коментиран от #97

  • 11 Палаш

    84 10 Отговор
    Чиба бее... краварска палаш.
  • 12 мдаа

    84 9 Отговор
    Теодор Ушев - един от най-изявените професионални протестъри.
    Не си губете времето с него.

    Коментиран от #31

  • 13 Гъл Фон

    90 8 Отговор
    нашите политици в руското посолство ли ходят, или по-скоро в американското по няколко пъти на ден както бутси сам се похвали, а в Америка са на инструктаж всеки месец. Аман от издухани манипулатори
  • 14 мнение

    29 5 Отговор
    по добре с меката отколкото с кравата

    Коментиран от #18

  • 15 Не мога да разбера

    13 48 Отговор
    защо местните путинисти не искат да ни управлява руското посолство. Гузен негонен бяга, казва българският народ !

    Коментиран от #58

  • 16 Въпрос

    78 9 Отговор
    Как да ти повярвам ,Теди,при следните факти: 1- Многократно кой ли не ходи и продължава да ходи в американското посолство.
    2- Руски военни бази в България, доколкото знам,няма. Има американски,които не могат да бъдат съдени дори тук за военни престъпления,нито пък дори да бъдат изгонени. Как мислите? Кой ни управлява? Може и да има руски шпиони и влияние,но доста по-логично изглежда да ни управляват янките.
  • 17 Гай Турий

    67 9 Отговор
    Тоя кукукадаиф как от Париж установи, че ни управлява руското посолство? Че нали простокиро го съкрати до минимум с неговата последна изцепка в оставка. Нима не е бляскаво видимо, че Козяк се разпорежда с 3 от водещи политически ОПГ в България?!
  • 18 корекция

    46 8 Отговор

    До коментар #14 от "мнение":

    по добре с мечката отколкото с кравата
  • 19 Хаха

    56 7 Отговор
    Тоя където ходи на конкурси в Москва и после се прави на либерал ми идва в повече да ми приказва некви небивалици и тъпизмит.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ъхрфтд

    68 11 Отговор
    Ушев, голям бездарник си. Единственото ти творчество е да плюещ по Русия срещу заплащане от Козяк и печелене на конкурси наредени пак от тях. С това ще си останеш като постижение. Само с платеното плюене по Русия. Жалък палячо и бездарник.
  • 22 плюс минус

    61 8 Отговор
    Лично мнение:
    Не го харесвам.
    Нито като творец.
    Нито като личност.
  • 23 Псевдоним

    48 7 Отговор
    Тебе специално те управляват с чип с дистанционно.
  • 24 Ъхъ

    60 10 Отговор
    В Канада може да ви управлява руското посолство, но в България управлява американското!
    Този човек е много зле, след бустерната доза ваксина едва е оцелял, (за съжаление) но уврежданията в мозъка са непоправими!
  • 25 алфа херинга

    56 11 Отговор
    Ушчо, а ми обясни в американска или в руска колония, се издига паметник на американските летци загинали, докато са бомбандирали България и са избивали хиляди български граждани?
  • 26 Зевзек

    42 7 Отговор
    От всякъде ни залива антируска пропаганда че руснаците управляват България.Правя си извода че антируската пропаганда е дело на самите руснаци.
  • 27 Демократ

    14 51 Отговор
    Абсолютно прав е. Сценариите на КГБ са жестоки и перфидни. 33 години наблюдаваме нова форма на управление в България - демократична диктатура, ръководена от Кремъл. Фактът, че копейкин беше на протестите през 2020 г. доказва това. Митрофанова каза публично, че ще гласува за него ако може, той вее руски знамена пред парламента и подкрепя бруталния убиец Путин и призовава към насилие и беззаконие от трибуната Парламента, което е наказуемо по Конституция със затвор от 5 до 10 г. Той обаче и цялата му кохорта е ненаказуема, което доказва,че е план на ДС-КГБ кремълската мафия, която управлява България.

    Коментиран от #46, #92

  • 28 Абе

    46 9 Отговор
    Ушев мазна западна подлога,съд и затвор за теб..Жалък аматьор
  • 29 Ами

    43 9 Отговор

    До коментар #3 от "Жалък си":

    той защо остави супер успешната си кариера в Северна Америка и се върна в България? Едва ли от носталгия...

    Коментиран от #35

  • 30 Коко

    31 10 Отговор
    На малоумниците се превеждат сама комунисти и руснаци България трябва да се раздели София град държава със гейьове либийски джендъри наркомани и евроатлантици и истинската България с нормалните хора и столица Търново
  • 31 Иво

    16 6 Отговор

    До коментар #12 от "мдаа":

    Този е като Венци Морския от Враца.Протестира после ревер и се извинява.
  • 32 Луд

    23 4 Отговор
    ..., каза, Гео Педерушев...!!!
  • 33 ХАХАХА

    39 8 Отговор
    Колко ти плащат от НПО то обслужващо краварските интереси? Ако не са грантовете жив си закъсал ,ни творчеството ти творчество ,нито за друго ставаш ,само устата ти сее лъжи ,обиди и хули
  • 34 Абсолютно прав е

    11 38 Отговор
    човекът, такъв срам за държавата ни никога не е имало досега

  • 35 Защото му изградиха образ

    27 7 Отговор

    До коментар #29 от "Ами":

    Така прави пропагандата на САЩ! Изгражда образи и после залива медиите с подобни глупости, лъжи и бози като тази. Целта е масата стадо, което мрази да мисли.
  • 36 Тодор

    22 8 Отговор
    Приятел ти имаш нужда от помощ
  • 37 Вмирисана

    27 7 Отговор
    щатска подлога.
  • 38 123

    37 6 Отговор
    Този си противоречи отвсякъде.След като ни управляват от Москва, защо го е страх , че идва Възраждане.

    Коментиран от #44

  • 39 Пор Чвор

    36 7 Отговор
    руснаците ни управляват и те от върховна шедрост ни накараха да подарим няколко милиарди на американците и да им дадем четири бази безплатно. Доооообре бате Уши
  • 40 Абсолютно прав

    7 26 Отговор
    и аз се извинявам, че се оставих да ме излъжат прокситата на Кремъл.
  • 41 А бе, ушеФ!!!

    30 6 Отговор
    И ти ли, Бруте, заработваш хляба насущний от соросоидните грантове? Лакеите на козяк ставате все по - неадекватни, но и все по - нагли. Състезание на безумците по оглупяване. Надлайвате се един друг и отчаяно се мъчите да привлечете някой наивник.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Българин

    7 20 Отговор
    От Съединението до днес Русия и русофилите са най големите врагове на България и българите!
  • 44 Ами именно де

    8 15 Отговор

    До коментар #38 от "123":

    точно това казва той, че Копейката е московска подлога и национален предател.
  • 45 Разбира се.

    17 5 Отговор

    До коментар #8 от "Миризлив пор":

    Даже наш Ушко е на колене, в чудновата поза пред самия Пригожин. Зад него чака Рамазан в кавказка униформа. Бе пълно е с руснаци.
  • 46 Момчил

    24 7 Отговор

    До коментар #27 от "Демократ":

    Изказването на Митрофанова съвсем го извъртяхте вече. На фона на другите партии Митрофанова каза,че "Възраждане" й се струват най-патриотично настроени и подкрепя техните идеи. За ДБ ли да гласува човек,които са бивши кадри на Костов ( ген. Атанасов) ,Х. Иванов ( беше министър при Баце) ,другите от тази американолижеща партийка са бивши кадри на БСП, агентчета на ДС и малко заблудени хора за цвят. Може би пък за ПП да гласува с двамата м.шеници Кирчо и Кокорчо,изтеглили за 6 месеца 15 млрд лева и купили също като Баце 8 самолета на хартия ? Или за Баце опоскал и разорил всяко кътче на България? Възраждане не знам какви са ,но поне засега не са управлявали ( не е изключено,че и те няма да се н..ерат,но другите пък ни го доказаха определено).

    Коментиран от #90

  • 47 Българин

    28 5 Отговор
    Ушев няма нищо между ушите. Рядко бездарен. Управляват ни шайка престъпници и дилетанти жадни за власт и пари. Ква москва, ква русия бе Ушев те гони? Руснаците единствено гонят зрителите от твоите бози и те карат да си плащаш за публика на ремиерите ти

    Коментиран от #49

  • 48 Само питам

    10 17 Отговор

    До коментар #42 от "Сух":

    И кого е продал? България е член на ЕС и НАТО а не е част от мръсното Евразийско блато. Продажници сте ние, които искате да ни завлечете там.

    Коментиран от #51

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 1 Отговор

    До коментар #48 от "Само питам":

    Грешката ти към края прави извода ти ВЕРЕН 😉😀😉😀
  • 52 Въпрос

    15 2 Отговор

    До коментар #49 от "Българин":

    А доброволните американски какви сте :)
  • 53 А50

    19 2 Отговор
    Руското посолство може да печели без да си мърда пръста щото жълтопаветните лгбт твари са слаба ракия и народа ги ненавижда после руснаците им виновни на тези аутсаидери
  • 54 На лъжата краката са къси

    17 4 Отговор
    Грешиш Ушев! Управлява ни посолството от от Козяк!
  • 55 Човек с памет

    20 6 Отговор
    Ако ни управляваше руското посолство, щеше да има не турски поток, а български, и още една АЕЦ, и газ на корем, и никакви боеприпаси за Украйна. Явно не е така. Нещо злобата го яде отвътре този човек, не му стига.
  • 56 Алексей Сергеев

    6 12 Отговор
    СССР, Русия са били, са и ще бъдат ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО

  • 57 Разбрахте ли другари

    5 12 Отговор
    Чухте ли сега кой ни управлява.?Ама като отворите едни големи червени усти, та козяци ,та чуждо влияние ,та лошата Европа..Опорките долу другари.

    Коментиран от #62

  • 58 Тогава

    10 3 Отговор

    До коментар #15 от "Не мога да разбера":

    недей бяга, че много ти личи. Дедо шорош с центчета ще те утеши.
  • 59 а този господин кой е???

    8 4 Отговор
    а този господин кой е???
  • 60 ЕВРОНЮЗ

    15 3 Отговор
    Ушко, Ушко...... Козяшки послушко.... 😂 Нали протестите ги водеше Мустафата срещу Бойко за да потушат народния гняв и докарат ония лабораторни индивиди на евроатлантиците киртака и другия облещения....
  • 61 Ушев излезе голяма мутра

    14 4 Отговор
    Американски агент културтрегер
  • 62 Бе ние отдавна

    10 3 Отговор

    До коментар #57 от "Разбрахте ли другари":

    сме разбрали всичко. Дори сме разбрали, че ти нищичко не си разбрал.
  • 63 АРЕС

    11 5 Отговор
    Тошко соросоидното крете...че хахаааа жалка картинка на мижитурка,издържаща се от Сорос поради изключителна некадърност.
  • 64 бойко

    8 2 Отговор
    сопол
  • 65 Я си скрий

    9 4 Отговор
    наглите уши и тъпата мутра бе измекяр
  • 66 Град Симитли

    8 3 Отговор
    Маниакално-депресивна психоза в остър стадий!
    Митрофанова дебне, шшшТ!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 3.14К

    8 4 Отговор
    Единствените гънки които има тоя Ушев, са на ушите му!
  • 69 Не ни

    7 3 Отговор
    пука за някви аниматори из САЩ и по добре да не мисли повече.
  • 70 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    7 10 Отговор
    Петата колона на Москва от национални предатели и българофоби иска отново да храни прасетата с българи които не искат като тях да лижат руски ботуши и да обслужват руските интереси.

    Коментиран от #96

  • 71 Ъхъ!!!

    3 6 Отговор
    Всеки нефеленнекадърник се цани за мизерницентчета присороснята, защото никъде не може да си намери работа, порадигенетичнонискотоимIQ.
  • 72 Гориил

    6 6 Отговор
    И най-простият русофил мисли по-логично и има по-големи морални ценности от Ушев!

  • 73 Наблюдател

    7 7 Отговор
    Днес в проруската пропаганда са включени предимно елементарни и функционално неграмотни екземпляри с нисък коефициент на интелигентност. Резултатите са трогателни!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Георги

    7 5 Отговор
    Тая некадърник се взе много на сериозно
  • 76 Мухаа,хаа! -

    7 6 Отговор
    Аниматор ръси мозъчни бисери,защото вече преживял душевен катарзис,че онези който харесвал и практически докарал на власт, изведнъж се оказали лоши"? Ето такива,оше в началото на 90-те вкараха црън Ванчо и кликата му във властта.Който елегантно разпарчетосаха държавата ни,със приватизации, закриване на мащбни проекти,производства ,реституции на едра градска собственост.Ето тскива- негови предшественици,също преживели " катарзис - довчера с червена книжка в джоба- събудили се сутринта върли демократи,измислиха и приложиха с пълна сила " ликвидационни комисии( само какво очределение- да ликвидират) цялото ни селско стопанство.На тях се дължи да внасяме всички плодове,зеленчуци отвън.България която изнасяше селскостопанска продукция в обеми да изхрани три пъти държава,като нея.Треска тресе господарите ви,че Възраждане може да ви измете всички.Затова и с дявола сте готови на коалиция,за да няма нови избори.

    Коментиран от #78

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Само питам

    3 6 Отговор

    До коментар #76 от "Мухаа,хаа! -":

    Ти май си по умен и успял от Ушев? Сподели какви успехи имаш, сигурно си собственик на голяма фирма или си изобретил нещо ценно да човечеството?

    Коментиран от #81

  • 79 Ърти

    6 2 Отговор
    Абе нашия културен елит не е лошо да прочете малко книжки за история, геополитика. Този човек прави много хубаво изкуство (може би).
  • 80 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    7 1 Отговор
    Припомняме, че Теодор Ушев бе един от най-активните в онлайн пространството по време на протестите срещу ГЕРБ през 2020 г.
    Е УШЕВ ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРА ...МАЙ ЗА ТОВА .. ДА ГЛАСУВАШ ЗА ПРОМЯНА А ДА ПОЛУЧИШ МУТРОКОМУНИСТА БОРИСОВ С ЧЕКМЕДЖЕТА .... ЖАЛЪК СИ ..И ЗА ТОВА Е ВИНОВНА МИТРОФАНОВА ...АМА МАИ ЗА ТОВА СА ВИНОВНИ КРАВАРСКОТО ПОСОЛСТВО
  • 81 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    5 1 Отговор

    До коментар #78 от "Само питам":

    МИ УШЕВ КАКВО Е ИЗОБРЕТИЛ ...СИГУРНО АВТОМАТИЧНА ДУХ@ЧКА НА КРАВАРИТЕ ЗЗА НЯКО0Й ЗЕЛЕНА ХАРТИЙКА
  • 82 Тео бебе

    11 3 Отговор
    Баща му - Асен Ушев през лошия комунизъм - бори се против комунистите като главен моделиер на обувен завод "Ильо Войвода" и после главен в Стопанска дирекция "Местна промишленост" и специализира в Чехословакия 1977.
    Въобще днешните демократи и атлантици имаха родители, прекрасни комунисти. Децата учеха в чужбина, за да дойдат и да ни научат на морал, модерност, капитализъм.

    Коментиран от #83

  • 83 !!!?

    4 4 Отговор

    До коментар #82 от "Тео бебе":

    А ти от коя България си бе !!!?

    Коментиран от #84

  • 84 Тиквуний

    5 0 Отговор

    До коментар #83 от "!!!?":

    Недей скимтя
  • 85 Мисля

    8 0 Отговор
    До вчера се хвалеха че са ходили редовно в американското посолство, сега пък се оказва че ни управлявало друго. А самите американци публикуваха отчет. Заселили са около 1 милион за създаване на приятелски кръгове. Преоблякъл се Илия, и пак в тия!
  • 86 Полуидиот

    7 1 Отговор
    хайде и този псевдо интелекуалец и творец изпълзя от дупката да ни учи! Тео...ушев...идио..те.... единственото посолство, което управлява тази бедна държава е краварското ..и ти си тяхна подлога......жалък продажник
  • 87 Спиди

    6 0 Отговор
    Продажник
    Преди две годинки,бай Ганьо от Банкя и един изключително долен,, войвода от ,,Билла,, ходиха на прием на един сатрап в Турция че и целуваха му ръце.
    Питам кой беше дал на тия двама мижитурки право така да унижават нашата клета държава?
    Ушев кде бяхте всички ,,стипендианти ,,западни?
    Аз не съм русофил нито русофоб,но дразни ме че натрапвате на хорицата че во всичко , виновни руснаци.Такива предатели на Родината,кат този плужек,пастирката ирландска,дашната Катето ,,кремтодорова, и т. д. Заради вас никой на тая планета,не смятат ни за достойно хора.Как виждат
    кви цървули политици имаме,да не говоря за липса на интелигентни водачи на нацията,за съжаление ние сме население ,а не народ.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 пенко

    6 0 Отговор
    КОГАТО УШУВ " ЛИЖЕ " -СМРАДЛИВИЯ ;ПЪПЧИВ АМЕРИКАНСКИ З А Д НИК -- ОЧИЛАТА МУ ПРЕЧАТ !!!!!!!!!
  • 90 Демократ

    2 6 Отговор

    До коментар #46 от "Момчил":

    Драги путлерасти, ние за разлика от вас имаме уши и чуваме и имаме очи и виждаме. Митрофанова каза със собствената си уста, че би гласувала за Копейкин, Копейкин със собствената си уста призна при Цветанка Ризова, че Възраждане е партия на Кремъл, същия похвали Путин от парламентарната трибуна и вееше руски знамена също пред парламента, същата тази митрофанова каза публично,че редовното правителство на ПП трябва да бъде свалено и на другия ден беше свалено от Парламента и президента Румен Решетников. Това само във връзка с публичните изяви напоследък. Иначе България яде попарата на икономическото падение благодарение на кремълската мафия.
  • 91 дядото

    5 0 Отговор
    не знам дали имаш ум и очи,но поне уши гледам че имаш.да си чул или видял в рб до сега чужд посланик при пристигането си да е посрещат от гвардейската ни част.и аз не бях,но видях посрещането на американския,така че явно може.

    Коментиран от #93

  • 92 Демократ

    1 4 Отговор

    До коментар #27 от "Демократ":

    Бум на путлерастите , щом се каже истината за трагедията на България. Защо още са в България, а не в Москва при любимия диктатор и убиец?

    Коментиран от #99

  • 93 Демократ

    1 3 Отговор

    До коментар #91 от "дядото":

    Много си зле, всички посланици, когато предадат на президента акредитивните си писма, се посрещат по един и същи начин и това е дипломатическа процедура. Това за знаещите, а не за такива като теб,които обичат Путин и затова мразят САЩ. Много сте жалки.

    Коментиран от #95

  • 94 Умирам от смях

    5 0 Отговор
    явно този амбриаж иска да ни управлява американското чрез канадското
  • 95 Хайде по-леко

    5 1 Отговор

    До коментар #93 от "Демократ":

    господин "знаещ" и "можещ"....аман от умни и красиви гмо тапаци и продажници..... какво знаеш..опорките и лъжите от краварското посолство......такива "знаещи" продават род и родина ......боклуци....
  • 96 Смея ти се много

    2 1 Отговор

    До коментар #70 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    Може да ги искат да хранят прасетата с лизачи на американски изходни отверстия
  • 97 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    ....бе душицо безродна от комунистическите лакеи на масква? Знаещ ли, че ТРИМА комунистически министър председатели на България са били полковници от КГБ? Не е трудно да се досетиш, че руската агентура е проникнала до всички нива на обществото. Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските \"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух....
  • 98 РОБ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Прав е!":

    Радвам се. Няма лошо.
  • 99 РОБ

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "Демократ":

    Не искаме да оставим България на вас "демократичните" американци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол