25 Май, 2023 12:54 3 349 147

От „Възраждане“ слагат края на колониалния режим в България

  • възраждане-
  • цру-
  • агенти-
  • сащ

Утайката на обществото беше инсталирана на върха на държавата

От „Възраждане“ слагат края на колониалния режим в България - 1
Снимка: БГНЕС

Преди малко повече от 30 години приключи Студената война, с което света влезе в нов еднополюсен етап от развитието си. България на практика беше на страната на загубилите войната, с което започна новият колониален режим.

Това се казва в декларация на "Възраждане". Тя беше прочетена от Деян Николов.

Режим, който ни беше представен за ново време на демокрация и свобода, но реално представлява колониален статут от модерен вид. Режим, който е прикрит зад непрестанни манипулации на обществото чрез установен ред на политически и медиен олигопол. Режим, който създава и употребява година след година чужди агенти за влияние и контрол в българската политика.

Корупцията, лъжата и лицемерието бяха превърнати в норма на българския колониален политически елит.

Утайката на обществото беше инсталирана на върха на държавата,

а всеки износил се политически проект, политически образ беше грижливо заменян с нов такъв и така вече 34 години. Една добре смазана система, която ни заблуждаваше, че проблемът е в нас, докато унищожаваше държавата системно и методично. Система, която смаза държавата ни, изгони децата ни, уби родителите ни, почти унищожи народът ни, докато лицемерно ни убеждаваше, че това е най-доброто, на което България е способна.

Днес, от позицията на времето, е елементарно за всеки нормален човек да осъзнае, че България беше подложена на геноцид и унищожение от страна на Съединените Американски Щати, които заграбиха една победена територия след края на войната. Установиха пълен контрол върху политиката на страната, превзеха медийната среда, създадоха неправителствения сектор, управляват образователната система и покровителстват олигархията. При всеки опит за надигане на глава от народа ни, се заменят американските агенти в политиката, което печели нови няколко нови години спокойствие за колониалния режим. При всяко разочарование за обществото ни се увеличават апатията и безверието, което направи осъзнаването на ситуацията почти невъзможно за нормалния човек.

Похватите на колониалния американски режим не се сменяха през годините, вероятно защото работеха добре, поне до днес. България беше оставена на престъпните групировки през 90-те години, докато

ЦРУ установяваше контрол и раздаваше позиции на предателите от Държавна сигурност.

Предатели и мутри, някои от които все още са тук с нас и днес в тази зала. В края на миналия век беше създадена и мрежата на Сорос и неговата фондация „Отворено общество“, която започна да създава лабораторните условия за отглеждането на обществен, социален и политически елит, който да поеме доунищожаването на българската държава на по-късен етап. По-късен етап, в който се намираме днес и лабораторни политици, които също са тук с нас в тази зала в този час. Някои от тях малко по-стари, други съвсем пресни, но всички си приличат по едно – модерни еничари кълнящи се във вярност на евроатлантическите ценности, забравили род и родина, празни и плоски души, живеещи в страх, че някой ден някой ще натисне “Enter” и за тях. Готови да закусват ежедневно в американското посолство за някоя година отсрочка на позорния им край. Мечтаещи да се приплъзнат като посланици в някое българско посолство зад граница, за да избегнат куршум от системата. Системата, която ги създава, контролира, употребява и захвърля, когато са вече непотребни. Звучи ли ви познато господа лидери на партии?!

За да не бъдем голословни е редно да дадем и някои от ярките примери, които са днес тук с нас и олицетворяват образа на типичния американски агент в българската политика. Хора, отгледани в обществените лаборатории на фондации като „Отворено общество“, „Америка за България“, „Ханс Зайдел“ или „Конрад Аденауер“.

Хора като Христо Иванов, чийто професионален път преминава през директор в една неправителствена организация наречена „Институт за правни инициативи“, която получава над 3 млн. лв. от фондация „Америка за България“, а същия напуска, за да бъде инсталиран в правителство на Бойко Борисов.

В последствие удобно изкаран в опозиция, създавайки нов политически проект познат с името „Доносническа България“ по познатия американски модел с идеята да се бори с корупцията на ГЕРБ, която битка не е нищо повече от борба за влияние между Прокопиев и Пеевски. Двама инсталирани местни, тъмни, балкански субекти, отново покровителствани от американското посолство. Иво Прокопиев също и щедро финансиран от „Америка за България“ с над 8 милиона лева грантове предоставени на неговата „Икономедия“. Една битка, която в последния месец се превърна в любов, а днес ще приключи и със сватба и горчиво за политическите младоженци.

Или хора като Бойко Борисов, по чудо оцелял в мутренските години в края на миналия век

и добре преориентирал се към политиката. Човек, прегазвал и превземал всеки и всичко в продължение на повече от десетилетие. Човек, който и тук днес се налага да бъде пазен от НСО, защото има дебела папка със заплахи за живота му. Човек, който през 2010 г. публично беше наречен, цитирам „Нашият човек на Балканите“ от тогавашния шев на ЦРУ Леон Панета и не крие, че политическия му проект беше създаден с парите на фондациите „Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“.

Младоженците в днешния театър не са много по-различни.

Мария Габриел, която познаваме от изтеклия дневник на Джордж Сорос в “DCleaks” с контролирани депутати от Европейския парламент. В този дневник е записано цитирам „Мария Габриел е истински прогресивна по убеждение и може да бъде убедена да върви срещу линията на своята група, особено по социалните въпроси и по въпросите за джендър равенството“ – край на цитата. Идеален кандидат за премиер за предстоящото насилствено налагане на „Истанбулската конвенция“, след като Европейската комисия реши, че тяхното мнение е по-важно от законодателството и конституцията на държавите членки на Европейския съюз.

От другата страна пък е Николай Денков, който заедно с Кирил Петков създадоха НПО-то „Център за приложни изследвания и иновации“ и получиха 300 000 лв. от фондация „Америка за България“. Кирил Петков, един от учредителите на „Доносническа България“, но загубил местната битка в партията, беше възкресен като младата надежда на американския колониален режим в последните 2 години. Образ разчитащ, че нелепата усмивка ще компенсира разваления български език и лъжите. Образ, показващ безсилието на системата да произведе нова качествена политическа маска достатъчно бързо. Образ, който с нелепото си поведение показа на стотици хиляди българи това, което беше които от тях в продължение на 30 години – фасадна демокрация и марионетен колониален режим.

Това са само няколко примера, които показват как работи колониалния режим

и как създава чужди агенти, но в българската политика е пълно с много повече предатели. Предатели, които трябва да бъдат изправени пред справедлив съд и осъдени за национално предателство и държавна измяна на родината. Българският народ има нужда от вяра, а тя може да бъде възстановена, само когато видим еничарите да понесат отговорност. Това е истината и ще си позволя тук да цитирам Имануел Кант, който казва „Ако истината ще ги убие, оставете ги да умрат.“

Драги сънародници, обръщам се към вас, защото бяхте излъгани за пореден път по същия познат модел. Днес, повече от всякога, прозира задкулисният колониален режим, а самите американски агенти са пред очите ни. Не е нужно повече да търпим лъжата, лицемерието и предателството. Днес, наблюдаваме разпада на колониалната американска система в България, но днес имаме и възможността да изберем свободата.

Днес, ние от „Възраждане“ сме тук, за да осветим американските агенти в България.

Тук сме, за да унищожим и сложим край на колониалния американски режим. Тук сме, за да защитим и възродим България. Тук сме, за да запазим мира в България. Тук сме, за да превърнем България в силна, независима, обединена и благоденстваща държава.

Време е да върнем вярата на целия български народ!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 108 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фактъ

    84 120 Отговор
    Руската партия на варненският ром ще бъде занулена .
  • 2 Българин

    59 107 Отговор
    Утайкатахтахолщестнотохе електорат на Израждане!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бат Мишо

    65 101 Отговор
    Костя Копейкин е роден на 1 април и може би за това е патологичен лъжец. Доказателства колкото искаш. Справка на платформата ”Лъжеш ли?” показва, че Копейкин е изрекъл
    17 лъжи по време на предизборната кампания за вота на 2 април. Редом до него с 11 неверни твърдения се нареждат съпартиецът му Цончо Ганев, както и Делян Добрев от ГЕРБ. Предишните парламентарни избори лидера на Израждане отново е и лидер в лъжите. Тогава е изрекъл отново 17 неверни твърдения в ефир. Веднага след него е съпартиецът му Цончо Ганев също с двуцифрено число - 14, следван от Атанас Атанасов (5), Кирил Петков (4), Георги Свиленски, Тошко Йорданов и Асен Василев - по 3. Рамадан Аталай е с две.
    Делът на "Израждане" сред седемте включени партии и коалиции е и с най-голяма тежест. 31 неверни твърдения от общо 63, или 55.4%.

    Коментиран от #72

  • 5 отчето

    65 92 Отговор
    Пази Боже от такова възраждане!
  • 6 Така така

    97 42 Отговор
    Правилно Браво!
  • 7 Наблюдател

    36 65 Отговор
    Костя Копейкин помпа мускули за да демонтира колониалната система.

    Коментиран от #43

  • 8 Копейката

    60 80 Отговор
    Тока е наредено да казват от Руското посолство от Миртофановица
  • 9 гост

    66 5 Отговор
    Джордж Оруел, "1984" стр. 37:
    ВОЙНАТА Е МИР
    СВОБОДАТА Е РОБСТВО
    НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА
  • 10 Мнение

    97 60 Отговор
    Браво Възраждане, нека върнем България на българите!!!
    Нека евроатлантическата мафия бъде опандизена за престъпленията си през последните над 30г!!!

    Крайно време е хората гласуващи за партии като герб и ппдб, да осъзнаят, че гласуват в същност за американското посолство!!!
    Няма никаква разлика между едни и други съвременни евроатлантици!!!

    САМО ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

    Коментиран от #73

  • 11 Стига бе верно ли

    60 83 Отговор
    Бог да пази България от руските мекерета и неокомунисти!
  • 12 Варната

    56 66 Отговор
    Политическият планктон от Максуда , скоро ще бъде изринат . Изнервени са , а това издава , че Мутрофанова им е набла канчетата .
  • 13 Българин

    49 60 Отговор
    Абе копейки, кой ви пита кво мислите бе ?
  • 14 Гост

    39 61 Отговор
    Време Ви е да се озовете в затвора...ама всичките от кликата ...Израждане....без изключения...
  • 15 Колониален бройлер на НПО хранилка

    50 30 Отговор
    Абсолютно не съм съгласен с "Възраждане" !
    Аз си получавам дневната дажба и съм си много добрə...
  • 16 52525

    64 17 Отговор
    Браво, само факти! Нека се знае кой кой е.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 УСА боклук

    40 10 Отговор
    ВЪН всички адаши!
    Браво!
  • 21 Добо

    34 36 Отговор
    Бхти изпилените мозъци са там, направо няква дива утайка на обществото гласува за тях, хора без образование, без кариера, без никакъв потенциал и виждат своето спасение в група нехранимайковци. Толкова е вредна липсата на добра образователна система.

    Коментиран от #32, #34

  • 22 Bye, bye ватници :)

    37 57 Отговор
    Про-руската неофашистка организация "Възраждане" щяла да се бори за Българските интереси...абе, мерси, нЕкой дру път, айде чемАдана и в мАсквЕ при джуджето Пу !
  • 23 Браво

    61 31 Отговор
    50% за Възраждане на следващите избори.

    Коментиран от #31

  • 24 Наркос

    63 27 Отговор
    Не харесвам Костадинов, но нека някой да каже кое от казаното не е истина?

    Коментиран от #38, #61, #147

  • 25 Да сравним

    29 40 Отговор
    Русия подкрепя независимата Северна Корея. Южна Корея е васал и подлога на САЩ.

    На оръжие братя да направим България новата Северна Корея. Копейкин ще е нашия Ким Чен Ун.
  • 26 ТрампЛин

    32 46 Отговор
    Прочетох само до там където се казва: България се оказа в клуба на Загубилите Студената Война!!! Абсолютно вярно! Време е България да застане в клуба на Просперитета и Достойнството, в ЕС и НАТО и да излезе веднъж за винаги от Панславянската доктрина на москва!!!

    Коментиран от #56

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Да попитам

    34 15 Отговор
    Абе толкова ли много ненормалници има в държавата.

    Коментиран от #92

  • 29 Бъргарин

    25 35 Отговор
    Ето с какво Костя Копейкин смята да смени американската колониална система. С "национален суверенитет" в позиция партер, под зоркият поглед на руският генерал-губернатор!

  • 30 Хасковски каунь

    39 21 Отговор
    Евроатлантиците - най-големия гюбюр в България. ШУТ отзаде!

    Коментиран от #49

  • 31 Рибаря

    16 13 Отговор

    До коментар #23 от "Браво":

    Да не те бъзикам много, ама никой бне е хващал толкова риба на избори в последните 20 години :) хахахахахахахаха
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Цуца

    27 8 Отговор
    Ние дори не сме колония, само територия от сбирютък. На каквато и струна да свирите нЕма кой да ви слуша
  • 34 Ти тан

    14 6 Отговор

    До коментар #21 от "Добо":

    ПП имате предвид нали?
  • 35 Я па тоА

    23 39 Отговор
    КОИ бяха от ВЪЗРАЖДАНЕ? Този КОЙТО си купи къщата от субсидиите? МОЖЕ и да бъркам!ТО СЕ ИЗЛЮПИХА МНОГО МОСКОВСИ ПУЙЧЕТА!
  • 36 НЯКОЙ

    17 37 Отговор
    Да се говори е лесно, да се докаже - няма как защото е лъжа ! "Израждане" /не мога да употребявам за тях "възраждане", защото наистина изродиха политиката в добре опакована лъжа/ доста са се трудили над този текст, защото са застрашени от изпадане ! Всеки труден успех на предстоящото редовно правителство, ще бъде по няколко отнети камъка от основата на фалшивия градеж на "Израждане"! И поради тази причина те ще стават все по-брутални !
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Само предлагам

    5 16 Отговор

    До коментар #24 от "Наркос":

    Да кажеш кое е истна

    Коментиран от #64

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 1917 Аврора залпа

    14 33 Отговор
    Тез се чудят как да оправдаят рублите на Митрофановна..успокойте се другаре ще имате много време да ги разказвате тия приказки от хиляда и една нощ..не хабете боеприпасите предварително..между другото трябва да се провери кой им пише прокламациите защото тия надали могат да напишат 1 страница нещо логически свързано..със сигурност влизат материали някъде от вънка там
  • 41 Говедо

    12 34 Отговор
    Благодаря на Факти, че всеки ден ни осведомява за поредната опорка на СССР. Изместихте Афера като пощенска кутия на Масква. Благодаря
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 мдааа

    20 29 Отговор

    До коментар #7 от "Наблюдател":

    Този си е 100% циганин.

    Коментиран от #143

  • 44 браво

    29 7 Отговор
    браво . Да живее България!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ТрампЛин

    12 29 Отговор
    Изпаряват се надеждите за нови предсрочни избори, а с това се изпаряват и шансовете на Израждане за нещо повече от съдбата на Атака!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 отегчен

    13 21 Отговор
    Този като го гледам и той като Коцето ми мяза на индиец. Мутрафона все едни маргинали ги е намерила.
  • 49 Само питам

    8 20 Отговор

    До коментар #30 от "Хасковски каунь":

    Радев, ти ли си? Коя е твоята родина майка, България или Русия?

    Коментиран от #65, #66

  • 50 Моите наблюдения

    15 4 Отговор

    До коментар #42 от "Българин":

    са доста по-различни. Явно имаш нужда от корекция на късогледството. Или обстоен преглед на субстанциите, които поемаш.
  • 51 Безкритичната простотия ражда само

    12 23 Отговор
    цинизми. Тъпата руска пропаганда не прощава, тя е увредила десетки хиляди русофили!
    Чарлз Буковски, който е казал: Нищетата и невежеството раждат собствена истина.

    Коментиран от #54

  • 52 Ревете ли сиросоиди

    14 5 Отговор
    Ревете, ревете, шоб""Ан"ни тумори....с парите от геаварските грантове тумори да хванете и кръв да се""ретро и повръщате

    Коментиран от #58

  • 53 Бат Мишо

    12 26 Отговор
    Ако не бяхме в НАТО досега да сме станали Задунайска губерния с генерал-губернатор госпожа Мутрафонова. Нинова и Манолова щяха да и бъдат камериерки, Радев и Янев назначени за коняри или портиери а Костя Копейкин, като най-млад щеше да бъде фаворит на генерал-губернаторката и да се се грижи за развлеченията и.

    Коментиран от #55

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    28 7 Отговор

    До коментар #26 от "ТрампЛин":

    Ама нали вече над десетилетие сме в "клуба на богатите" и ставаме все
    по-бедни ❗
    ЕС викаш-
    Преди 89-та бяхме 28-ми в Света, сега сме 28-ми в ЕС ❗
    НАТО викаш-
    ама що сме още с АК и ЗиЛ❗
  • 57 Минева

    10 22 Отговор
    Мръсниците израждане

    Коментиран от #113

  • 58 МЗ предупреждава

    8 22 Отговор

    До коментар #52 от "Ревете ли сиросоиди":

    Русофилията е вредна за вашето здраве. Нанася непоправимо увреждане на мозъка!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ....

    11 21 Отговор
    Сега чуваме,че коп ейк ин на путин щял да ви "освобождава" от Свободата?щял да ви вади от ЕС и Нато...като тръмп почти,обаче удобно не ни споменава къде ще ви води,къде ще пътувате?къде ще работите ?кой ще пази домовете ви,мислете моля!...децата ви на къде...пушечно на пригожин ви манипулира копейкин!докато той със мини замък на брега на варненското купен с животите на децата ви...
  • 61 Ветеран от Протеста

    9 28 Отговор

    До коментар #24 от "Наркос":

    Всичко от казаното е истина,но се отнася за Руските агенти в България кадрувли държавата вече 30 години.Във всяка партия има по няколко щатни офицери от ДС на БКП служили вярно и на руската КГБ.Летеца е предложен от 26 щатни офицера на ДС на БКП за Президент ..Цялата Енергетика е продадена на Руски фирми и 400 хиляди руснаци ,закупили във Варненско имоти чакат руската армия да ги Асвабади от гнета на Европейския Съюз с неговите Визи....Таварищи от Възраждане( на руската окупация) - до тука сте!!!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Морс аб алто

    7 15 Отговор
    България е колония на САЩ пък парите заминават посока Русия..някаква много странна колония ще да е

    Обяснете му на малцинствени че е по-добре да си колония на богат господар че може да ти подхвърли нещо от масата екстра..в близките пеесе години новото СЕСЕСЕРЕ няма да има такива възможности

    Коментиран от #83

  • 64 пфууууу

    21 5 Отговор

    До коментар #38 от "Само предлагам":

    Фактите за това кой плаща на ДБ и ПП! Малко ли е?
  • 65 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    11 1 Отговор

    До коментар #49 от "Само питам":

    Да беше питал КАРАДА(Я)Й(Б)Ъ ❗❗❗
  • 66 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 2 Отговор

    До коментар #49 от "Само питам":

    Айде пак питай ::
    " Карадайъ пред Мустафа Шентоп: "Турция е нашата родина, България е нашата земя!"
  • 67 Гого

    28 7 Отговор
    Много силно !!!!! Браво Възраждане
  • 68 Сандо

    22 6 Отговор
    Съгласен и подкрепям!Очаквам воя на козячетата-мощен,дълъг и безнадежден..
  • 69 Един не трол

    9 20 Отговор
    Хм къде предпочитам да живея в САЩ или в Русия? Въпросът не е труден и предпочитам да сме колония на САЩ отколкото крепостни селяни на Русия. Както се отбеляза на някои хора все някой трябва да е виновен, за да не се чувства загубеняк и все някой чака за да направи да му е по-добре.

    Коментиран от #124

  • 70 ИНЖ

    9 22 Отговор
    Израждане е полит-проект на Кремъл. Кога най-накрая Службите ще се заемат да ги "разнищят"???

    Коментиран от #75, #79, #95

  • 71 Даа!

    25 6 Отговор
    Тук се включват на секундата,за да плюят по Възраждане.С елементарните Копейки,рушляци, .По важното е,че горе- по върховете - у нас,и най важното - на козяк,вече директно показват притиснения,от Възраждане на политическата сцена.Една от причините за бесния натиск да има " сватосване" между два непримирими полюса( поне на думи) е ,оправданите страхове,че при едни предсрочни избори,може да бъдат изненадани доста неприятно Една различна от всички ,нова политическа сила, ако стане втора( съвсем вероятно) тотално може да обърка плановете на акушерки,шолцове и козяк.Ако е необходимо,и с марсианци ще се коалират,поне за две години,но да няма предсрочни избори.
  • 72 Хахаха

    30 6 Отговор

    До коментар #4 от "Бат Мишо":

    Кое в изказването не е истина ????? НАЙ-БЪЛГАРСКАТА РЕЧ В ПАРЛАМЕНТА

    Коментиран от #85

  • 73 Добруджанец

    8 13 Отговор

    До коментар #10 от "Мнение":

    Много добре говори само да не се бяха надупили пред руското посолство .
  • 74 Интересно….

    7 12 Отговор
    …тези полуграмотни самозвани месии дали вече вярват в тези безумни интерпретации ?
  • 75 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    12 2 Отговор

    До коментар #70 от "ИНЖ":

    Нареди се на опашката !
    ДъПъСъ❗
    ВМРО❗
    ГЕРБ❗
    .....
  • 76 Ххх

    17 2 Отговор
    Боже, не остана място на амбразурата.... 50% продажници !!! Искам също заплата от Сорос
  • 77 12783

    7 9 Отговор
    РАЗКАРАЙ СЕ ПРЕДАТЕЛЮ ДУШЕВНОНЕЧИСТОПЛЪТЕН!!!!!!!!!!!
  • 78 Интересно

    8 13 Отговор
    Всички даже и руснаци милионери живеят и си пращат децата да учат на Запад нашите Копейки искат нашите деца да ги пращаме в Москва и Владикавказ

    Коментиран от #84, #129

  • 79 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 2 Отговор

    До коментар #70 от "ИНЖ":

    Искаш ли жокери !?
    Лично Борисов обяви, че
    ( в нарушение на нашата конституция)
    партията е създадена и финансирана от външни структури❗
    Не е ли нарушение
    Вътрешна
    Македонска
    Революционна
    Организация❗
  • 80 Вземете си мутрафанова

    7 18 Отговор
    и напуснете Родината ни, че е мърсите !
  • 81 ФАКТИ ОТ БЪЛГАРИЯ

    8 16 Отговор
    ЕДИНСТВЕНО ЛИПСАТА НА ОБРАЗОВАНИЕ И ЧАЛГАКУЛТУРАТА ДОВЕДОХА ПАРЦАЛИТЕИЗРАЖДАНЕ НА ВЛАСТ!!!!!

    Коментиран от #134

  • 82 Само питам

    7 12 Отговор
    Освен НПО-то, в което участва жената на Костя Копейкин кои други са правилните НПО?
  • 83 Не го разбираш

    17 6 Отговор

    До коментар #63 от "Морс аб алто":

    щото нямаш необходимото оборудване между ушите.
    За американците в момента парите не са най-важните.
    Най-важното е като привършат украинците да се намерят други глупаци които да се бият с Русия за американския интерес.
    С ПП и ДБ начело това ще стане.
  • 84 От теб ще се иска

    14 4 Отговор

    До коментар #78 от "Интересно":

    да пращаш синовете си на Изток да се бият а не на Запад да се учат.
  • 85 Българин

    8 16 Отговор

    До коментар #72 от "Хахаха":

    Там е работота, че всичко е 100% лъжи продиктувани от Кремъл !

    Коментиран от #91

  • 86 Брат ДАНКО

    5 19 Отговор
    Защо сме на последно место в ЕС а ми защото сме кретени и слушаме разни мошеници и тарикати като копейките и други като тях Не можем да отделим житото от плявата Защото се правим все на тарикати и гледаме да седим на два стола Затова сме на тоя хал и обвиняваме ЕС САЩ дори извънземните А всъщност руската пропаганда заедно с нашата простотия ни стопират

    Коментиран от #135

  • 87 ъъъъъ

    23 3 Отговор
    Относно отрицателните коментари един въпрос: Москва ли натисна да се състави тая абсурдна коалиция, членовете на която до вчера се плюнчеха храчеха един срещу друг? Не, нали? Американския посланик направи няколко срещи и хоп - изведнъж горчиво и блага ракия! Така че айде да не говорим кой е предател, родоотстъпник и слуга! Това го видяха и слепите!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ДДРОнег

    6 16 Отговор
    Във всеки народ има маргинали, неизбежно е !
    В България един лъжец и Българофоб ги обедини в една партия - иZZраждане !!!

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #106

  • 90 Българин

    24 6 Отговор
    Може да не ви харесва написаното от Костадинов, но това си е голата истина, ама напълно гола и си е така.Страх ви е от руския колониализъм, а от американския не ви е страх.Приемате за нормално реденето на правителства от Козяк, свалянето на ветото за Македония- наредено пак от Козяк, харизването на американците на милиарди долари за хартиени самолети, без оглед на беднотията в която живее българският народ.Всичко това го считате за нормално ? Хора идете да се прегледате при добър психиатър, или просто замълчете.

    Коментиран от #98

  • 91 Лъжа е наистина

    7 1 Отговор

    До коментар #85 от "Българин":

    То и синът ти доведе зет,дъщеря ти доведе снаха,а ти орказваш да повярваш ,че са еднополояи.
  • 92 ДДРОнег

    3 7 Отговор

    До коментар #28 от "Да попитам":

    Разбирате ли вече защо сме най-бедните и най-npocтите в ЕС ?!
  • 93 Мнение

    7 10 Отговор
    Местата в Курило свършиха, къде ще ги лекуват тези другари, направо не се знае.
  • 94 Много точно

    13 7 Отговор
    И много истинс в написаното! Това е реалността в България! Единствено не смятам, че сте по различни! Човек който се развежда фалшиво за да ме излъже, не ми мисли доброто. Да плащате на тролове за лъжи, отново не ми мислите доброто! Но респект за написаното!
  • 95 Ниж

    11 4 Отговор

    До коментар #70 от "ИНЖ":

    Службите ще се заемат да ги "разнищят", когато се заемат да "разнищят" ГЕРБ,ПП,ДБ
  • 96 Българин

    7 13 Отговор
    Няма нормален човек, който да вярва в изречените от това същество глупости! ДС беше филиал на КГБ и тя докара престъпните групировки в България и за никого не е тайна, че 90% от едрите капиталисти в България са свързани или произхождат от номенклатурата на БКП и ДС. И ако бяхме колония на САЩ как може да бъде обяснено, че 20 години след приемането не в НАТО България продължава да бъде въоръжена със стари музейни експонати от съветско време?

    Коментиран от #109

  • 97 Тома

    3 11 Отговор
    Всико казано от този юнак е истина но защо забрави да каже че възраждане пък се е продала на руските капиталисти правейки геноцит на собствения си народ
  • 98 Българин

    7 12 Отговор

    До коментар #90 от "Българин":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. Доброволните руски роби не сте българи а само роби. Ненавиждани от българите и презирани от руснаците, защото знаят, че продалият собствената си родина ще продаде и господарят си.
  • 99 смях

    7 11 Отговор
    Колониалният режим е наложен от същите Възраждане!
  • 100 Бамбука

    6 15 Отговор
    "Въздухарите" искат властта, заради самата власт. С какво е по-различен вожда им от вожда на "Атака" ? Едни и същи възгласи за сядане на стола. Борба и мерки с корупцията - нула, икономически и финансови програми - нула, предложения за национална сигурност - нула, справяне с демографската криза - нула. НПО-тата лоши, лозунгите, които повтарят като папагали ( татко Махно за анархията ) основа на пропагандата им. Нови избори и кой ще ги плати ? "Въздухарите" от джоба си или "Боса на "хартиената" клика др. Нинова ?

    Коментиран от #119

  • 101 Гуня

    17 5 Отговор
    Тролчета,плювайте колкото искате по "Възраждане". Това няма да спре възхода и. Тия които ви подхвърлят стотинките оттичат в канала и вие заедно с тях.
  • 102 вихо

    3 11 Отговор
    и ще предадат незабавно управлението на България на кремъл!
  • 103 юсуф

    12 3 Отговор
    Прости българи ,явно и в прав текст не разбирате за какво става дума.Затова децата Ви са в чужбина да белат ягоди.

    Коментиран от #107

  • 104 бегай

    5 12 Отговор
    Интересно какво се случи преди 79години, когато тук се настани оня с шмайзера и огради границите с тел. Това рая ли беше мунчовци възродени, та да ми говорите за колония и накъдето се опитвате да ни набутате пак.

    Коментиран от #133

  • 105 Даааа

    11 1 Отговор
    И кое не е истина?
  • 106 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 2 Отговор

    До коментар #89 от "ДДРОнег":

    Кой каза :
    "Турция е нашата родина, България е нашата земя!" -
    Костадинов или Карадайъ ❓❓❓

    Коментиран от #108

  • 107 Фьодор

    1 6 Отговор

    До коментар #103 от "юсуф":

    Ами по-добре ли е да измират като руснаците в Украйна!
  • 108 Само питам

    0 8 Отговор

    До коментар #106 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Защо лъжеш бе деменцио?

    Коментиран от #111, #112

  • 109 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 0 Отговор

    До коментар #96 от "Българин":

    Ами както Индия беше колония на ВЕЛИКА Британия, ама населението ГЛАДУВАШЕ❗❗❗❗❗
  • 110 поздравление

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "Българин":

    Ей, това трябва да се чете.Самата истина.
  • 111 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 0 Отговор

    До коментар #108 от "Само питам":

    Ами ти защо не провериш ,
    преди да пишеш❗❗‼️
    За да видиш колко си НЕУМЕН
    И ДА РАЗБЕРЕШ
    КОЙ ЛЪЖЕ ‼️‼️‼️‼️

    Коментиран от #117

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Соросоидните тролове

    17 3 Отговор
    се активирааха! След тази вярна и унищожителна реч,сега ще квичат поне седмица!
  • 115 Червенски

    10 0 Отговор
    Голямо БРАВО на Мария Атанасова че ни направи информирани за случилото се в парламента.
  • 116 Антонинус Пиус

    4 5 Отговор
    Значи няма да са вече пропутинска партия и да веят руското знаме?
  • 117 Само питам

    1 3 Отговор

    До коментар #111 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Има материали навсякъде, включително и във Факти. Неточно е преведена употребената от Карадайъ дума АНАВАТАН, която на български означава прародина, земя на дедите ми.

    Коментиран от #131, #137

  • 118 Шаро

    1 5 Отговор
    Добре декларирате, Николов, ама направете нещо без руски гръб!
  • 119 Тръстико,

    4 1 Отговор

    До коментар #100 от "Бамбука":

    Само за храна на мечки ставаш.Е,китайски,но мечки.
  • 120 Никой

    3 11 Отговор
    Личи си, че изявлението на този откровенно руски придатък е написано от г-жа Мутрофанова бивш ръководите в РИСИ . Същата тази проскубана женица обяви , че руския и българския е практически ЕДИН език. Затова напълно разбирам плямпането , езика на " Израждане "- руския език. Която нейния ментор заяви е руската писменост е дошла от македонските земи.Виждам нежеланието на тъмните проруски сили около президента Радев," Израждане " и " БСП " и други , да се случи редовно правителство, защото самото му съществуване заплашва тяхната безконтролност. Сигурен съм ,че в близките дни ,седмици ,провокации като тази ще се множат като брой и сила. Натискът от руското посолство и от по на изток ще стане по осезаем за да защитят позициите си за прокарване на руските интереси в европейска България.
  • 121 генчо

    2 10 Отговор
    кой му плати н атоя да приказва такива лъжи
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Много тъпо

    12 0 Отговор

    До коментар #69 от "Един не трол":

    Ако живееш в САЩ е едно. Да живееш в България, използвана от САЩ за интеигите и интересите и, е съвсем друго. Срамно е да си готов да си продадеш националният интетрес и суверинитет, за да си нечия слуга! Имайте достойнство!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Аспарух

    6 8 Отговор
    Израждане да ни върне в крепостният колониален руски свят.Спасибо, но 45 години колония на Московия повече не искам.С Копейката ни чака жесток визов режим ,мизерия и путлеровски олигарси да управляват .
    Това да гласуваш и да си симпатизан на Копейкин и Израждане е диагноза за психиатрията.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Забележете

    7 1 Отговор
    Соросоробите, продажници първи заръсиха антибългарската си отрова. За дребни възнаграждения и жалки облаги са готови да охулят и унищожат всичко българско и свято. Техният лебенс раум е отходнатаямана човечеството, под благосклонния поглед на сатанягите.

    Коментиран от #144

  • 129 ае на бас

    0 1 Отговор

    До коментар #78 от "Интересно":

    че не знаеш де е Владикавказ
  • 130 Гест(апо)

    3 7 Отговор
    ,,От „Възраждане“ слагат края на колониалния режим в България,,.....и ни правят колония на Русия ......Българският народ да решава ,на кой да бъде колония ....на Евросъюза или на Путин .Трето положение няма ,като си малък ,беден ,и скъсан .....И аз искам да съм независим ,и да не работя на никой ,да си седя в къщи .Обаче трябва да се яде ,трябва се плащат сметки ,и или трябва да имам връзки ,и да работя в развития социализъм (на държавна работа в Бг), или за развития капитализъм на български капиталист.
    Много хора в Бг искат да сме независима държава .....отдавна не става .....независима ,и силна бяхме ,като бяхме на три морета .

    Коментиран от #138

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 А ти знаеш

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "бегай":

    защо се настанява тук?
  • 134 Глупости

    8 2 Отговор

    До коментар #81 от "ФАКТИ ОТ БЪЛГАРИЯ":

    от краварските НПОта. Точно господарите ти доведоха и разпространиха "чалгакултурата" и тя създаде дебилни консуматори, евроатлантици и всичките им извращения на морал, и всичко човещко.
  • 135 Точно такива "тарикати",

    6 2 Отговор

    До коментар #86 от "Брат ДАНКО":

    както ги описваш са киркокора, бойкикев, тиквочо, мичка гаргамел и останалата продажна, неолиберална сган.
  • 136 Казуар

    4 6 Отговор
    След като разбра, че е възможно да бъде създадено правителство което ще прекъсне фантазиите на Коцето, че ще управлява, стана агресивен и в залата на НС се смеят като шимпанзета.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Шаро

    6 1 Отговор
    Много ми се иска на следващите избори да има поне 35-40% наистина антиглобалистка опозиция, но едва ли... Нямаме човек като Орбан-с топки!!!
  • 140 1-20

    1 4 Отговор
    Следващата декларацията ще бъде с искане да се подготви мавзолей за Копейката в кремълски архитектурен стил.
  • 141 Демократ

    3 2 Отговор
    Конституция на Република България: Чл. 4 , 3) (Нова - ДВ, бр. 18 от 2005 г.) Република България участва в изграждането и развитието на Европейския съюз." Тези всичките уж депутати нали се заклеват да спазват Конституцията, когато стават депутати? Когато лъжат публично, за да влязат в най-важния орган на държавата - Парламента, какво им се случва? Предлагат публично писмено от трибуната на Парламента да не се спазва Конституцията. Какво следва?
  • 142 Доктор

    2 0 Отговор
    Кое не е истина?
  • 143 сноу

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "мдааа":

    А ти 200%...
  • 144 сноу

    1 0 Отговор

    До коментар #128 от "Забележете":

    ++++...
  • 145 сноу

    0 0 Отговор
    И да се тръшкате измамници и продажници, няма как истината да оплескате.А на измисления ви кремъл хурката да загризете,че като ви усучат сополите все за него се хващате..
  • 146 Сър Пичук

    1 0 Отговор
    България беше колония на СССР от 1944 до 1989г.
    Петоколонниците от Израждане са се изгубили във времето.
    И в пространството.
  • 147 456

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Наркос":

    Само имената са истински
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове